3 jobannoncer matcher din søgning 3 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Bravida Danmark A/S

ABA-serviceleder

Brabrand

Du bliver en del af et kompetent serviceteam, der sparrer og hjælper hinanden med brandtekniske kalkulationer og serviceopgaver hos vores kunder.

Vi repræsenterer innovation og god service – og betragter vores kunder som samarbejdspartnere. Hvilket også afspejler sig i din hverdag, som er alsidig og fleksibel og i høj grad koordineres af vores kunder og deres behov.

Bravida Danmark A/S
PRONOR IndustriTeknik as

Afdelingsleder til PRONORs El & Automationsafdeling i Aarhus

Vi søger en engageret og udadvendt afdelingsleder til vores El & Automationsafdeling. El & Automationsafdelingen har tre medarbejdere, men skal udvikles til mere end det dobbelte. Derudover skal du hjælpe med ledelsen af Elektroafdelingens 10 medarbejdere i spidsbelastningsperioder samt ferieperioder.

Du forstår at holde mange bolde i luften og evner at sætte dig ind i nye områder. Du har sikkert erfaring med PLC-programmering og CAD-konstruktion som SEE Electrical eller PC-Schematic.

Søstrene Grene Import A/S

Quality Control Manager

Brabrand

Ønsker du at arbejde med kvalitetskontrol og ledelse?

Sammen med dit team skal du sikre, at processerne omkring kvalitetskontrol i hele værdikæden er optimeret og bliver udført.

Opgaver og ansvarsområder:

  • Indgå i den daglige drift og ledelse i Kvalitetskontrollen i Aarslev
  • Fysisk kontrol og tjek af produkter ved varemodtagelse

Har du erfaring med kvalitetskontrol af forbrugerprodukter og sætter en ære i at sørge for at sikre kvaliteten af Søstrene Grenes produkter, så er du lige præcis den person, vi søger.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV