114 job matcher din søgning 114 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 114 resultater.
alles Lægehus A/S
Kompetent konsultationssygeplejerske til almen lægepraksis

alles Lægehus A/S, Tårnby

Til lægepraksis i Tårnby søger vi en erfaren sygeplejerske til opstart 01.05.21 eller snarest derefter. Stillingen kan berammes mellem 32 og 37 timer.

Som sygeplejerske i almen praksis vil du kunne arbejde med høj grad af selvstændighed i de daglige opgaver, men du vil også indgå i et fagligt samarbejde samt have kontinuerlig sparring med din

Vi ønsker en sygeplejerske, der på stedet tager del i den faglige udvikling, hvor der bl.a. er stor fokus på opgavefordeling og kompetenceudvikling. Vi arbejder meget målrettet mod, at vores lægehuse skal være et rart og trygt sted for både vores patienter og medarbejdere, som vores nye sygeplejerske vil du bidrage til denne målsætning.

Dine opgaver vil, ud over egne konsultationer og forløb, kunne indebære både administrative og akutte opgaver.

alles Lægehus A/S
AudiSalgsrådgiver til Audi Amager

Audi, Kastrup

Vi søger en professionel og skarp salgsrådgiver med erfaring fra autobranchen, der har lyst til at blive en del af vores kompetente salgsteam. Du kommer til at arbejde for et eksklusivt markedsledende brand og sælge Audi-biler af høj kvalitet. Er du drevet af at yde gode kundeoplevelser udover det sædvanlige og er samtidig resultatorienteret? – så kan du meget vel være vores nye kollega.

I dagligdagen er du i kontakt med kunder og rådgiver om vores forskellige købs- og leasingmuligheder af Audis komplette sortiment. Du afdækker kundernes behov og finder mulige løsninger på en ordentlig måde.

Det er en spændende rolle, hvor du som salgsrådgiver betjener en lang række kundesegmenter og salgskanaler og samtidig bidrager til, at vi når de forretningsmæssige salgsmål.

jem & fix A/SElever søges til jem & fix butikker i hele Danmark

jem & fix A/S

Er du klar til en lærerig og spændende hverdag i en virksomhed med mange udviklingsmuligheder?

Som elev i jem & fix bliver du en vigtig del af teamet i din butik, og opnår hurtigt ansvar for egne vareområder. Hverdagen er præget af højt tempo og varierende arbejdsopgaver, så du skal kunne lide at have travlt og yde dit bedste her dag. Din personlighed indeholder energi, lyst og motivation for de ting du arbejder med – til gengæld lover vi plads til læring og personlig udvikling i en organisation der er præget af vinderkultur og stort fokus på medarbejdere.

Undervejs i uddannelsen er der indlagt skoleophold, hvor du sammen med andre jem & fix elever fra hele landet opnår teoretisk grundlag for uddannelsen og styrker din koncept- og forretningsforståelse. Opholdene varetages af IBC - Innovationsfabrikken i Kolding, hvor alle skoleophold finder sted.

Brightvision AB
Arbejd hjemmefra – moden mødebooker søges til IT B2B

Brightvision AB

Du vil blive en del af vores team med 5 andre konsulenter, som primært er danske, en gennemsnitlig alder i slutningen af 30’erne og ligelig fordeling af kvinder og mænd. Selvom vi sidder forskellige steder, har vi tæt kommunikation dagen igennem og hjælper hinanden på tværs af forskellige projekter.

Alt efter arbejdstid, vil du typisk have en række projekter på mellem 8 og 16 timer hver uge med forskellige produkter i fokus.

Den primære arbejdsopgave vil være at gennemføre udringning til relevante beslutningstagere i danske virksomheder og organisationer for at identificere behov og booke møder når det er relevant.

Meny
Slagtersvend

Meny, Tårnby

MENY søger flere MADarbejdere – er du vores nye slagtersvend?

MENY Tårnby er byens og hele lokalområdets førende fødevaremarked, og vi har brug for en kreativ og engageret slagtersvend til at fastholde og forstærke vores position. I MENY kan du udfolde dit håndværk, og vi sætter en ære i at inspirere og vejlede vores kunder. Så har du styr på din faglighed, og vil du være en del af en stærkt hold, så er vi måske dine nye kolleger!

Du skal blandt andet:

 • Være en del af den daglige produktion og sikre en fantastisk kundebetjening
 • Kontinuerligt optimere og udvikle ferskvareområdet sammen med slagtermesteren
 • Sikre eksekvering af vores stærke koncepter og faste rutiner vedr. fødevaresikkerhed

Du får et spændende og varieret job i en dynamisk virksomhed, hvor du kan være med til at præge din egen arbejdssituation og udvikling.

Scan Global LogisticsFORWARDER - OCEAN FREIGHT to join our Aid Development & Projects, Ocean

Scan Global Logistics, Kastrup

Is it in your DNA to always provide that little extra and do you want to become part of a global group that has shown good success on the international stage in transport and logistics solutions? Then this may be the right job for you for you! We are looking for a new dedicated colleague to join our Aid Development & Projects, Ocean Freight Team in Kastrup.

The team you will be joining is well-functioning and cooperation and professional sparring is a priority for everyone. Besides being responsible for full transport processes from submission of offers, final delivery to the destination, documentation to invoicing and among others your tasks will include:

 • Planning shipments (export/import, cross trade) including documentation and customs handling
 • Preparation, control and distribution of all required documents to counterparts (carrier, consignee, supplier, etc.)
Naviair
Naviair søger teknisk stærk ingeniør til vores projektafdeling

Naviair, Kastrup

Naviair søger en projektingeniør med erfaring indenfor ingeniørarbejde i projekter, erfaring med systemløsninger, tekniske analyser eller lign.

Vi kan tilbyde dig en spændende stilling, hvor du kan forvente, at arbejde i spændingsfeltet mellem klassiske ATM system koncepter såsom kvalitet og integritet – og nye discipliner såsom AI-værktøjer, ikke-deterministisk software, agile udviklingsmetoder mv.

Vi forestiller os, at du har en uddannelse som ingeniør eller har en anden relevant videregående uddannelse og du har nogle års erfaring med arbejdet som ingeniør, gerne fra en projektafdeling.

Naviair
FGU HovedstadenAlmenlærere søges til tidsbegrænsede stillinger - tiltrædelse hurtigst muligt

FGU Hovedstaden

Vi søger fire til fem almenlærere til midlertidige stillinger med tiltrædelse hurtigst muligt. Stillingerne løber frem til sommerferien 2021.

I tre af stillingerne er der undervisning efter faste skemaer inden for fagene dansk, dansk som andetsprog, identitet og medborgerskab, samfundsfag og matematik. Disse tre stillinger er på fuld tid og placeret på vores bydelsskole i Valby.

De øvrige to stillinger er på deltid og med mulighed for tilpasning alt efter din situation. Dette gælder såvel i forhold til fag samt placering på vores skoler. I disse stillinger vil der blive fokuseret på at hjælpe elever, der til sommer skal afslutte deres FGU-forløb og derfor har brug for ekstra undervisning og faglig indsats i fag som dansk, dansk som andetsprog, matematik, engelsk, samfundsfag samt identitet og medborgerskab.

Bjarne Pape Automobiler A/S
Værksteds- og eftermarkedschef søges – vi er aut. Honda- & Hyundai-forhandler – på Amager

Bjarne Pape Automobiler A/S, Kastrup

Da vores værksteds- og eftermarkedschef gennem mange år er gået på pension, søger vi derfor en erfaren og professionel værksteds- og eftermarkedschef med profil og pondus til at præstere overbevisende resultater på bundlinjen og i kundetilfredshed.

Du får ansvaret for værkstedet samt eftermarked og at få kunder, medarbejdere og systemer til at gå op i en højere enhed.

Herudover skal du aktivt bidrage til et effektivt samarbejde med vores eksterne samarbejdspartnere på plade- og malerværksted og et engageret samspil med husets forskellige afdelinger.

Lidl Danmark K/S
Bliv elev i Lidl

Lidl Danmark K/S

Er du parat til at kickstarte din karriere?

Lidl Danmark K/S Hvis du er ambitiøs, dynamisk og resultatorienteret og drømmer om at tage ansvar, skabe resultater og blive en del af et vinderteam, så er Lidl det perfekte match for dig. Hos os er der nemlig plads til dine ambitioner og højt til loftet, hvis du er parat til at stå på tæer.

Som elev i Lidl har du mulighed for at gennemføre et unikt uddannelsesforløb, der helt sikkert udvikler dig både fagligt og personligt. I Lidl tror vi på, at sammenhold er vinderhold - også når det går stærkt.

Lidl Danmark K/S
DHL AviationFive service-minded Security Officers – to the most international company in the world!

DHL Aviation, Kastrup

Would you like to be part of the continued success of DHL Aviation, and play a vital role in our Security Department and in how we maintain a high level of security and at the same time provide service throughout the entire organization and to all our colleagues and our customers?

As we prepare to move into our new, even bigger state-of-the-art logistics hub in 2023, security is continuously an extremely important function which is why we are looking for five new Security Officers.

Working as a Security Officer, you get to use your professional approach and your sharp eyes, protecting our customer’s shipments, our warehouse facilities, and our employees, 24 hours a day, 7 days a week. You create value when you use your people skills on your daily rounds on the entire facility.

ToldstyrelsenMedarbejder til Toldstyrelsens Døgntjeneste

Toldstyrelsen, Kastrup

Motiveres du af at gøre en forskel for det danske samfund? Ønsker du en afvekslende hverdag, hvor arbejdet har politisk fokus, og hvor du samarbejder tæt med myndigheder i ind- og udland, herunder politiet, PET og EU?

Du bliver en del af enheden Døgntjeneste og Analyse. Her understøtter vi, at toldkontrollen i Danmark foregår intelligent og risiko- og efterretningsbaseret. Desuden bidrager vi til, at Danmark lever op til EU-lovgivningen for at kunne imødegå trusler mod EU’s og Danmarks sikkerhed.

I enheden har vi ansvaret for at udveksle toldoplysninger og efterretninger med udenlandske toldmyndigheder, behandle informationerne og videregive dem til vores kontrolkolleger ved grænserne, så de kan indgå i grundlaget for den daglige risiko- og efterretningsbaserede toldkontrol. Vi samarbejder derfor tæt med nationale og internationale myndigheder om fx trusselsbilleder og trends samt i forbindelse med efterforskning.

Toldstyrelsen
Københavns Lufthavne A/S
Specialist - IT Service Management/ServiceNow

Københavns Lufthavne A/S, Kastrup

Vil du tage ejerskab for ServiceNow og vores interne CPH Now portal, som også bygger på ServiceNow? Vil du være med til at videreudvikle systemunderstøttelsen af vores IT Service Management model (ITIL)? Kan du rådgive kolleger rundt i hele CPH om løsningsmodeller og forretningsmæssig udnyttelse af ServiceNow? Kan du udvikle ServiceNow løsninger for både IT og resten af CPH? Så er det dig vi leder efter!

Du er vores system administrator med ansvar for den daglige drift og vedligehold af ServiceNow samt brugerportalen CPH Now, som benyttes bredt af CPH og et stort antal eksterne samarbejdspartnere. Du supporterer dine kolleger i CPH med udvikling af digitaliseringsløsninger, automatisering af workflows og optimering af f.eks. bestillingsformularer.

Københavns Lufthavne A/S
Københavns Lufthavne A/S
Supervisor til Security Passenger Service

Københavns Lufthavne A/S, Kastrup

Trives du i spændingsfeltet mellem sikkerheds-, forretnings- og kundefokus?

Til Security Passenger Service (SPS) i Københavns Lufthavne A/S (CPH) søger vi supervisorer, der skal være med til at lede og udvikle SPS med udgangspunkt i vores tre hjørneflag, som er sikkerheds-, forretnings- og kundefokus.

Med din tillidsskabende og motiverende ledelsesstil skal du som supervisor være med til at sætte retningen for vores 350 engagerede medarbejdere i SPS, som 24/7 udfører sikkerhedskontrol af bagage, passagerer og ansatte i lufthavnen. Sikkerhed og service går hånd i hånd i alt, hvad vi foretager os, og du skal derfor evne at give begge dele din fulde opmærksomhed.

Der stilles store krav til kvalitet, performance og compliance på tværs af CPH, og du skal som supervisor have forståelse for, at opgaverne løses i et tæt samarbejde med mange forskellige interessenter.

Københavns Lufthavne A/S
EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aarhus og Aalborg

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
Jobindex A/S
Servicetekniker – København

Jobindex A/S søger for Bramidan

Vi har forrygende travlt, da vi har fået en ny stor kunde, og søger derfor atter en ny skarp servicetekniker til udvidelsen af teamet

Har du forstand på el og automation – og vil du:

 • Køre ud hjemmefra i egen servicebil – en VW Transporter, som er fuldt udstyret med den nyeste teknologi og DSG-gear?
 • Selv planlægge dine opgaver ud fra månedens pulje – og prioritere akutjobs?
 • Være en del af et stærkt netværk, som står klar, hvis du har brug for hjælp?

Så bliv servicetekniker hos Bramidan.

Du bruger størstedelen af tiden på reparationsopgaver (både akutte og planlagte), mens der også vil være noget service samt nogle installationsopgaver.

Du bliver en del af en gruppe af 17 erfarne teknikere, og du vil især få kontakt til kollegerne i team Øst. Vi har et super godt supportnetværk, og du kan altid ringe til vores supporter, som sidder klar til at hjælpe.

Jobindex A/S
Københavns Lufthavne A/S
Teamleder til Field & Maintenance Service

Københavns Lufthavne A/S, Kastrup

- Bliver leder for et team, der er med til at sikre en effektiv drift af Københavns Lufthavn 24 timer i døgnet

Du skal være med til at skabe fremtidens Aerodrome Equipment and Services – i samarbejde med de øvrige teamledere. Med fokus på safety for vores passagerer på tværs skal der foretages de rette prioriteringer i forhold til opgaver og ydelser, så vi fortsat kan levere en høj kvalitet og en stabil drift.

Vi går ikke på kompromis med flyvesikkerheden. Field & Maintenance sørger for, at lufthavnens udendørs arealer er vedligeholdte, og at vores materiel fungerer. Om sommeren slår vi græsset, og om vinteren rydder vi sneen, så flyene til hver en tid kan lette og lande fra Københavns Lufthavn.

Københavns Lufthavne A/S
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Genbyg.dk A/SKundeservicemedarbejder til fuldtidsjob

Genbyg.dk A/S, Kastrup

Er du serviceminded med flair for god kundeservice? Har du lyst til at besvare kundehenvendelser via telefon, mail, chat og Facebook? Så er det dig, vi søger hos Genbyg.

Arbejdsopgave:
Yde god, saglig kundeservice så vores kunder er sikret, at deres henvendelse via telefon, mail, chat eller sociale medier bliver behandlet korrekt - herunder: spørgsmål til produkter, faktura, returnering af varer m.m.

Du kan forvente:

 • Fuldtidsstilling - alle hverdage
 • Et selvstændigt og alsidigt job.
 • En hverdag, som du selv er med til at planlægge.
 • Gode arbejdskollegaer.
 • Spændende arbejdsplads.