164 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

164 jobannoncer

Via Biler Udlejning A/S c/o Hertz Biludlejning

Udlejningsassistent til Hertz-kontoret i Kastrup Lufthavn

Nu kan du blive en del af, et af verdens største biludlejningsfirmaer.

Vi har travlt, og lige nu søger vi endnu en medarbejder til vores kontor i Kastrup Lufthavn.

Dine primære ansvarsområder vil være:

  • Betjene og rådgive Hertz’ kunder i forbindelse med billeje.
  • Tage aktivt ansvar for kundehåndtering på stationen og stile efter den absolut bedste kundetilfredshed som overhovedet muligt.
DSB
Gem
DSB

Produktionsleder til Klargøringen i Kastrup

Vil du udvide din karriere i en rolle, hvor dit arbejde har direkte indflydelse på rejseglæden for mange hver dag? Hvad med at bruge din faglighed til at samle og motivere en blandet skare af medarbejdere?

Vi er ansvarlige for at hente, klargøre og levere togsæt til DSB’s drift og værkstederne

Du bliver en del af en ledergruppe på 10, hvor du sammen med en driftsleder varetager ledelsen af produktionen på KAC.

DSB
Gem
Færdselsstyrelsen

Teamleder til prøvesagkyndigteam København syd og Bornholm

Kastrup

Du får en vigtig rolle som daglig personaleleder og faglig sparringspartner for engagerede prøvesagkyndige, hvis kerneopgave er at afholde teoretiske- og praktiske køreprøver.

Vi har brug for dig, som kan bane vejen for et godt arbejdsmiljø og sikre driften, så Færdselsstyrelsen kommer sikkert i mål.

Du bliver leder for en gruppe selvstændige medarbejdere i et geografisk område, og dine medarbejdere er ”på vejen” det meste af dagen. Du skal derfor også kunne lede på distancen.

Færdselsstyrelsen
Gem
Naviair

Enterprise Architect til nyoprettet stilling i luftfarten

Kastrup

Vi søger en specialist til at udvikle vores fremtidige IT/OT-arkitektur, der møder høje sikkerhedskrav og understøtter vores strategiske mål. Du træder ind i en nyoprettet stilling med formål om at binde forretningsmål og strategier med teknologiske løsninger.

Vi gør vores bedste for, at du har det godt og trives i dit job. I Naviair bliver du dækket af en sundhedsordning, hvor din mentale og fysiske trivsel er i fokus. I hverdagen har vi derudover gode muligheder for at arbejde hjemme og fleksibilitet i arbejdsplanlægningen.

Naviair
Gem
Tårnby Kommune

Teamleder til PPR

Kastrup

Vil du være en del af et fagligt stærkt PPR-fællesskab og et samlet Børneområde? Brænder du for at arbejde helhedsorienteret for at styrke indsatsen omkring vores børn, unge og familier i Tårnby Kommune, så er dette job måske noget for dig?

Vi tilbyder et stærkt, fagligt, støttende arbejdsfællesskab med kompetente og søde kollegaer i hele centeret. Desuden er det et spændende job med forskellige typer opgaver og mange bolde i luften. Vores centerstruktur er et år gammel, og vi er godt i gang med implementeringen af vores distriktsstruktur og relationelle kapacitetsopbygning.

Gem
Tårnby Kommune

Social- og sundhedsassistent søges til nattevagt i ulige uger på Plejehjemmet Tagenshus

Kastrup

Teamet består af lige nu af en hjælper og en assistent, og så mangler vi lige præcis dig. Vi søger dig, som vil være med på den mission vi er på i Tagenshus – vores mission er at blive et lærende hus, hvor vi spiller hinanden gode og har en tværfaglig tilgang til vores samarbejde i alle vagtlag.

Vi kan tilbyde dig

  • Stabile og engagerede kollegaer
  • Medindflydelse på egen og husets udvikling
  • Åben og lydhør ledelse og et godt arbejdsmiljø
Gem
Biofac A/S

Driftskemiker

Kastrup

Kunne du tænke dig at være med til at styrke kvalitetsarbejdet i en virksomhed, der producerer til internationale kunder?

Vi er et lille team på 4 personer inkl. dig. Vi fokuserer på at støtte og hjælpe hinanden og vores virksomhedskultur er uformel og rummelig med et stærkt fagligt fællesskab, hvor vidensdeling og samarbejde på tværs af organisationen er helt centrale værdier for vores fortsatte udvikling, så alle har mulighed for at gøre deres bedste.

Gem
GE HealthCare

MR Product Sales Specialist

Brøndby or remote
Mulighed for hjemmearbejde

As a Product Sales Specialist, at GE Healthcare, every moment visiting customers is an opportunity to impact the lives of patients.

While selling MR products and solutions you’ll be the face of our life-changing products, you’ll drive customer satisfaction through excellent partnerships, and you’ll help healthcare professionals deliver world-class care to patients using innovative medical technologies.

GE HealthCare
Gem
JS Danmark A/S

Account Manager

Hjemmearbejdsplads

Er du en erfaren og konkurrencelysten sælger? Er du en hunter, når du opsøger nye potentielle kunder, og ønsker du at opbygge din egen B2B-pipeline?

Som Account Manager er det dit ansvar at booke solide kvalitetsmøder. Forberedelsen til alle kunder er altid baseret på egen grundig research og brug af vores mange referencer. Dialogerne med vores kunder er vidt forskellige, men har det til fælles, at du hurtigt og præcist skal levere budskabet i telefonen, på en sådan måde at det skaber interesse og nysgerrighed for vores koncept.

Gem
Semler Gruppen

Weekendhjælper til Salgsafdelingen søges til Semler Mobility Amager

Kastrup

Er du serviceminded, udadvendt og trives med varierende arbejdsopgaver?

Som weekendmedhjælper hos os indgår du i et team, hvor vi i høj grad vægter det gode arbejdsmiljø og samarbejde. Din primære arbejdsopgave er professionel modtagelse af vores kunder i salgsafdelingen. Jobbet indebærer derfor meget kundekontakt, hvor du er bindeleddet, fra du byder vores kunder velkommen til en salgsrådgiver tager over.

Semler Gruppen
Gem
Semler Gruppen

Brugtvognsansvarlig søges til Volkswagen Amager - En del af Semler Mobility

Kastrup

Vi søger en skarp og proaktiv kollega til vores Volkswagen team, som får ansvaret for at udvikle brugtvognssalget samt skabe værdifulde kunderelationer.

Din primære rolle indebærer at være ansvarlig for den daglige drift af Brugtvognsafdelingen, der omfatter Volkswagen personbiler. Det kan blandt andet være indkøb og salg, formidling af finansiering, leasing samt forsikring. Derudover står du for annoncering og koordinering af klargøring af brugte biler og sikre at bilerne lever op til vores standard.

Semler Gruppen
Gem
Ferring Pharmaceuticals A/S

Student

Kastrup

Are you curious about how information such as scientific publications and competitor information is utilized within a pharmaceutical company?

Se video om Ferring Pharmaceuticals A/S som arbejdsplads

We are searching for the next bright student to assist us 10-15 hours per week – starting mid-August or at the beginning of September 2024 at latest.

The position will be placed in Ferring’s spectacular brand-new facility located close to Copenhagen airport. Here you will be surrounded by highly skilled and equally dedicated colleagues including various experts and specialists that you will collaborate with as part of your daily tasks.

Ferring Pharmaceuticals A/S
Gem
Københavns Lufthavne A/S

Asset Engineer el-portefølje

Kastrup

Som Asset Engineer har du drifts- og vedligeholdsansvaret for el-porteføljen (lysanlæg, forsyningstavler, solceller og vejbelysning) sammen med en kollega, der også arbejder med el-området. De tekniske systemer er komplekse, og spænder fra helt nye til ældre installationer med behov for reinvesteringer.

Du stiller sammen med din kollega kravene for drifts- og vedligehold, som sikrer, at el-installationerne er i overensstemmelse med lovgivning og lufthavnens egne krav.

Gem
Københavns Lufthavne A/S

Project Excellence Lead

Kastrup

CPH har begyndt en transformationsrejse af vores tilgang til projektledelse og porteføljestyring, og vi søger nu markedets stærkeste drivkræfter inden for dette speciale.

Målet er at blive endnu bedre til at prioritere de rigtige projekter samt at udvikle og levere på projekterne i vores porteføljer, så de opnår størst mulig succes. Vores projektledere er nøglen til at forløse et endnu større potentiale – og det er her du kommer ind i billedet!

Du er med til at løfte hele organisationens evne til at levere projekter effektivt, og du skaber forudsætningerne herfor ved at opbygge et Center of Excellence for projektledelse.

Gem
Københavns Lufthavne A/S

Dispatcher til Security Ressource Management

Kastrup

Din primære opgave at bidrage til, at vi altid har det rette personale på arbejde – især når hverdagen rammer med sygdom, ferieønsker, motorvejskøer og alt det uforudsigelige, du nok hurtigt stifter bekendtskab med i din nye rolle i CPH.

Derudover står du for at tildele overtid, opdatere personalegrafer, sørge for, at vi overholder overenskomst, planlægge møder samt andre special- og ad hoc-opgaver.

Gem
Københavns Lufthavne A/S

Senior Project Portfolio Manager

Kastrup

CPH har begyndt en transformationsrejse af vores tilgang til projekt- og porteføljestyring, og vi søger nu markedets stærkeste drivkræfter inden for dette speciale.

Årligt investerer vi over 1½ mia. kroner, fordelt på omkring 500 projekter, til optimering og udvikling af lufthavnen til gavn for vores mange partnere og passagerer. I Corporate Portfolio Management Office (PMO) er vi ansvarlige for metoderne og governance af denne forvaltning. Vi orkestrerer samspillet mellem beslutningsfora og projektorganisation samt afstemmer løbende forventninger med direktion og bestyrelse.

Gem
Tårnby Kommune

Lærere til Løjtegårdsskolen

Kastrup

Vi søger jer, der primært kan undervise i matematik, natur/teknologi, pigeidræt, madkundskab, engelsk, billedkunst eller musik.

Løjtegårdsskolen har 781 glade og energiske elever fra 0.-9. klasse fordelt på 3-4 spor, 60 lærerkollegaer og 23 pædagoger, som alle er samarbejdsorienterede, dygtige og engagerede. Vi er en folkeskole beliggende i smørhullet mellem natur og by med et væld af muligheder til din undervisningsplanlægning.

Gem
Tårnby Kommune

Lærer til nyoprettet gruppeordning

Kastrup

Har du et ønske om at undervise og støtte en elevgruppe, hvor tryghed, nærvær og forudsigelighed skal være bærende elementer i elevernes skoledag?

Løjtegårdsskolen udvider vores nuværende gruppeordning med endnu en gruppe for elever med autismespektrumsforstyrrelser. I ordningen vil der være 5-8 elever, som visiteres til ordningen. Foruden dig vil der være tilknyttet en pædagog, og det vil være jer, som i tæt samarbejde med de øvrige medarbejdere i gruppeordningerne og almensporets øvrige lærerteam skal tilrettelægge, afvikle og efterbehandle specialundervisning for elevgruppen.

Gem
Tårnby Kommune

Ressourcepædagog til nyoprettet gruppeordning

Kastrup

Har du et ønske om at medvirke til at få skoledagen til at fungere for en elevgruppe, hvor tryghed, nærvær og forudsigelighed skal være bærende elementer i elevernes skoledag?

Løjtegårdsskolen udvider med endnu en gruppeordning for elever med autismespektrumsforstyrrelser. I ordningen vil der være 5-8 elever, som visiteres til ordningen. Foruden dig vil der være tilknyttet en lærer, og det vil være jer, som i tæt samarbejde med det øvrige personale i gruppeordningerne og almensporets øvrige lærerteam skal tilrettelægge, afvikle og efterbehandle specialundervisning for elevgruppen.

Gem
Københavns Lufthavne A/S

Tekniker til lufthavnens tekniske operationscenter

Kastrup

I lufthavnens tekniske operationscenter, hvor vi håndterer alle typer af opståede fejl, nedbrud og skader, er der en ledig stilling som tekniker.

TOC er døgnbemandet året rundt og det er her, vi overvåger en stor del at lufthavnens tekniske udstyr og modtager fejlmeldinger fra lufthavnens mange brugere.I TOC håndterer vi akut opståede tekniske nedbrud og koordinere med interne og eksterne håndværkere.

Din primære opgave er at modtage, registrere og koordinere tekniske fejlmeldinger 24/7. Du overvåger det teknisk udstyr via lufthavnens interne overvågnings- og alarmsystemer, samt modtager fejlmelding på telefonen.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV