162 job matcher din søgning 162 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Astellas Pharma A/S Nordic Project Manager

Astellas Pharma A/S, Kastrup

In this role, you will get the opportunity to prepare an exciting launch of a first-in-class treatment for a medical condition within the area of Women’s Health.

As Nordic Project Manager, you will be responsible for designing and executing campaigns to increase disease awareness and ensure scientific education across the Nordics, through digital channels and by leveraging relevant networks within Women’s Health.

Key responsibilities:

 • Develop and implement the local patient strategy and drive local tactics and initiatives, based on insights from the market and patient journey.
 • Drive planning and execution of campaigns, including content creation and channel optimisation, with primary focus on disease awareness and patient activation across the Nordics.
KRUNIKA Inside Sales Manager – Danmark

KRUNIKA søger for Parador GmbH & Co. KG

Motiveres du af ansvar under stor frihed, struktur og kontor i eget hus? Så kan dit drømmejob være lige her.

Vi tilbyder et spændende job i en ekspansiv virksomhed. Du tilbydes gode medarbejderforhold, høj tillid og stor frihed til at tage ansvar.

Som Inside Sales Manager bliver det dit ansvar at større vores nationale eksterne salgsteam med ordrehåndtering og generel kundeservice. Du har en aktiv del i det opfølgende salgsarbejde.

Tårnby Kommune Løjtegårdsskolen søger lærer til dansk, billedkunst og engelsk

Tårnby Kommune

Skolen har et stærkt kollegialt sammenhold og et højt fagligt niveau. Vi er organiseret i fase-, årgangs- og fagteams. Vi arbejder med fokus på trivsel og differentiering i undervisningen, og anser et godt forældresamarbejde som en forudsætning for elevernes udvikling.

Vi er en grøn skole, som foruden at arbejde med det grønne og bæredygtige også arbejder med demokrati og medborgerskab.

Vi kan tilbyde dig et tæt samarbejde med dygtige, ambitiøse og engagerede kolleger, der også har humor, en hverdag præget af åbenhed, fleksibilitet og medinddragelse samt en dialogorienteret ledelse, der arbejder efter devisen, at glade medarbejdere skaber bedre resultater.

Mestersvend til MENY Kastrup, Ugandavej

Meny

MENY søger flere MADarbejdere – er du vores nye mestersvend?

I slagterafdelingen i MENY Kastrup er vi rigtige slagtere. Vi går vi op i god mad, og for os er fersk kød mere end blot et håndværk. Det er vores passion. Vi er det lokale kulinariske fyrtårn, som kunderne besøger, når de skal have professionelle udskæringer fra faglærte slagtere. Det er også ved slagterdisken, at de henter inspiration til hverdagens retter, får nye opskrifter eller hører om de nyeste MADtrends.

Meny
Webhelp
Kundeservicekonsulenter til vores britiske kunde

Webhelp

Vil du være med til at kvalitetssikre vores kundesupport?

Vi søger efter kundeservicekonsulenter for vores britiske kunde. Vi starter et nyt kundeprojekt i norden, hvor vi har brug for hjælp med vores egen AI-teknologi, som i fremtiden vil skulle kunne hjælpe med vores kunders skriftlige kommunikation. Derfor mangler vi kundeservicekonsulenter, som kan kvalitetssikre det nye system. Dit arbejde vil derfor være at tjekke e-mails og sikre sig, at det er sprogligt og grammatisk korrekt.

Når AI'en har tilegnet sig evnerne til at kunne garantere kvalitet på egen hånd, så vil der være en overgang til et mere kundevendt arbejde, hvor du vil modtage opkald og emails på vegne af vores klienter og rådgive deres kunder.

Webhelp
DHL Express
HR Business Partner – Sjælland

DHL Express, Vallensbæk og Kastrup

Vil du arbejde for en af Danmarks bedste arbejdspladser, hvor den vigtigste KPI er motiverede og engagerede medarbejdere?

Se video om DHL Express som arbejdsplads

Som HR Business Partner får du en central rolle i at understøtte og sikre eksekvering af vores strategi gennem ledersparring, medarbejdersupport og organisationsudvikling.

Vi tilbyder dig en efterspurgt nøglerolle på en fantastisk arbejdsplads. Vi arbejder i et højt tempo i et uformelt miljø og som en del af en stærk social kultur.

DHL Express
Tesla
Service Technician/Mechanic/Bilmekaniker

Tesla, Kastrup

Do you want to help accelerate the world’s transition to sustainable energy?

Our Technicians are the backbone of Tesla's entire Service operation. As a Service Technician, you will work on the most advanced and sophisticated vehicles in the world. You play a key part in enabling our mission and providing a great service experience.

We offer…

 • A dynamic and fast-paced environment where inclusion, learning and collaboration are key to success
 • The chance to work with innovative technology, advanced tools and software
 • Ongoing training and development to help you grow your skills and career
Tesla
Ferring Pharmaceuticals A/S Global Project Statistician

Ferring Pharmaceuticals A/S, Copenhagen

As a Project Statistician you will be part of a multi-disciplinary clinical team. In this team your responsibility covers statistical support to the full range of activities from trial design via execution and monitoring to reporting and submission and ultimately regulatory approval. Examples of tasks you will be involved in are:

 • Giving statistical input to clinical development plans
 • Attending meetings with regulatory authorities
Ferring Pharmaceuticals A/S
Ferring Pharmaceuticals A/S Director, Safety Operations, Global Pharmacovigilance

Ferring Pharmaceuticals A/S, Copenhagen

Would you like to lead a team responsible for case processing and related activities? Do you thrive in continuous development and with influence to change processes and ways of working?

Your day at Ferring
Leading the Safety Operations team, you will be ensuring the daily processing of AEs and ICSRs using both internal and external resources. You will drive the continued development of the team and the role being a crucial stakeholder on the journey to ensuring further automation of case processing; also, you will participate in further developing Ferring’s global PV system.

Ferring Pharmaceuticals A/S
Pro-Safe A/S Salgs-/marketingsmedarbejder - Studentermedhjælper

Pro-Safe A/S

Pro-Safe A/S er en førende RIB-bådsproducent beliggende i Korsør. Vi har specialiseret os i produktion, service og levering af RIB-både siden 1999 og betragtes i dag som førende inden for projektopbyggede og nøgleklare RIB- og gummibåde i Danmark. Her søger vi en motiveret medarbejder til at assistere med marketing- og kommunikationsmæssige tiltag i virksomheden.

Stillingen er annonceret som en "remote-stilling", hvilket betyder, at du kan arbejde hjemmefra ved hjælp af din egen computer. Hvis du bor i nærheden af vores beliggenhed i Korsør, er du velkommen til at arbejde på kontoret efter behov. Den gennemsnitlige ugentlige arbejdstid er cirka 12 timer.

Slagtersvend til MENY Kastrup, Ugandavej

Meny

MENY søger flere MADarbejdere – er du vores nye slagtersvend?

I slagterafdelingen i MENY Kastrup er vi rigtige slagtere. Vi går vi op i god mad, og for os er fersk kød mere end blot et håndværk. Det er vores passion. Vi er det lokale kulinariske fyrtårn, som kunderne besøger, når de skal have professionelle udskæringer fra faglærte slagtere. Det er også ved slagterdisken, at de henter inspiration til hverdagens retter, får nye opskrifter eller hører om de nyeste MADtrends.

Meny
Tårnby Kommune Sagsbehandler søges til Ungeteam

Tårnby Kommune

Hvis du tror på, at der er plads til alle på arbejdsmarkedet, at arbejde/lønnede timer og uddannelse skaber værdi for unge og tør du stille krav for at åbne muligheden for, at borgerne kan opnå succes, så læs med her.

Vi har altid først fokus på at hjælpe borgeren tilbage i arbejde/uddannelse og herefter at afklare til anden forsørgelse, hvis de ikke kan indtræde på det ordinære arbejdsmarked.

Vi kan tilbyde dig en arbejdsplads, som er i rivende udvikling og forandring på baggrund af et servicetjek som blev lavet i 2022. Du vil få skønne kollegaer med engagement og stor social faglighed, hvor der altid er plads til smil og grin i den travle hverdag.

Tårnby Kommune Virksomhedsservice søger virksomhedskonsulent, der kan hjælpe unge i arbejde

Tårnby Kommune

I Virksomhedsservice Tårnby servicerer vi det lokale erhvervsliv i både Tårnby og Dragør kommuner med rekruttering, fastholdelse og opkvalificering.

Som noget nyt skal Virksomhedsservice Tårnby også varetage indsatsen for ungecenteret, og vi søger en erfaren virksomhedskonsulent, der har lyst til at vise de unge vejen frem.

Dine arbejdsopgaver som virksomhedskonsulent vil blandt andet være

 • Opsøgende virksomhedskontakt, og sikre et godt virksomhedsnetværk hvor de unge kan komme i lønnede timer, løntilskud og/eller virksomhedspraktik
 • Kunne se ressourcer og muligheder hos den unge og matche dem op med ledige stillinger
Tårnby Kommune Børnehaven Tornholms Ager søger køkkenassistent

Tårnby Kommune

Så er det nu du har mulighed for at blive en del af et fedt arbejdsfællesskab, hvor både aktiviteter og samarbejde og kost fokuserer på det gode børneliv, for både krop og sind.

Vi har brug for en køkkenassistent, som dagligt kan stå for at planlægge, indkøbe og tilberede formiddag og frokost til de små børn i alderen 0-3 år, samt eftermiddagsmad til alle husets børn i alderen 0-6 år, hvor du vil spise den lækre mad sammen med børnene et par dage om ugen.

Så drømmer du om sund, nærende og varieret kost til vuggestue- og børnehavebørn i et hyggeligt børnehus, hvor der er 20 børn i vuggestuen og 54 børn i børnehaven, så er det dig vi søger.

Lagkagehuset
Teamleder

Lagkagehuset, Kastrup

Har du erfaring fra og trives i servicebranchen? Men måske trænger du til lidt mere udfordring og at få lov til at udvikle dine ledermæssige kompetencer? Så bliv teamleder i Lagkagehuset i CPH Lufthavn.

Se video om Lagkagehuset som arbejdsplads

Det får du:

 • En arbejdsplads med et højt fagligt niveau
 • 50 dygtige og servicemindede kollegaer
 • Ledelses- og butiksansvar

Jobbet er til dig, som trives i en livlig og afvekslende hverdag med gæster i fokus.

Lagkagehuset
Tårnby Kommune Pædiatrisk udviklingssygeplejerske med fokus på familie-sygepleje søges til Center for Rehabilitering, Omsorg og Sundhed

Tårnby Kommune

Målgruppen for dit arbejde i stillingen er børn og unge med varige, fysiske og psykiske funktionsnedsættelser, som kan være kombineret med andre diagnoser.

Vi kan tilbyde dig

 • En stilling tæt på praksis og i øjenhøjde med børn, unge og familierne.
 • Mulighed for at følge børn, unge og familier i længerevarende sundhedsfaglige forløb.
 • Medvirke til at forme indhold og struktur i stillingen, da den er ny.

Stillingen er på 37 timer ugentlig med ansættelse pr. 01.08.2023 eller snarest derefter. Er du interesseret i 30 timer er dette også muligt.

Københavns Lufthavne A/S Studentermedhjælper, der kan trylle med tekster

Københavns Lufthavne A/S, Kastrup

Om CPH Rekruttering | Værdi – Diversitet – Udvikling

Som studentermedhjælp i rekruttering i CPH kommer du helt tæt på forretningen. Du vil hurtigt opleve, hvor stor værdi du og rekrutteringsteamet tilfører til afdelingerne og lufthavnen som helhed. Og, du får helt sikkert lejlighed til at udvikle dig, både inden for kommunikation, og inden for de administrative opgaver vi også har i rekrutteringsteamet.

Udover en billig frokostbuffet og pension tilbyder vi attraktiv løn med både pension og sundhedsforsikring, fysioterapi og træningslokale, yoga og rådgivning fra træner mv. – hvis du har interesse.

Webhelp
Tech-gigant søger skarpe supporters! Opstart 29. juni

Webhelp

Er du træt af myldretid, kø på motorvejen eller tid brugt på transport i det hele taget? Vi leder efter nye medarbejdere til at arbejde hjemmefra, for et af verdens mest innovative og populære IT-brands.

Som supporter vil du rådgive kunderne omkring telefoner og computere og …

 • modtage opkald fra danske kunder og i perioder britiske kunder for at rådgive og hjælpe dem med deres henvendelser.
 • finde løsninger og formidle disse, så kunderne kan vende glade tilbage til deres teknologiske dagligdag.

Digitale tiltag bliver gjort for at skabe et kollegialt sammenhold, selvom vi alle sidder hjemme og har haft stor success med online bingoaftner, digitale fredagsbare, turneringer i forskellige spil mv.

Webhelp
Tårnby Kommune Sagsbehandler søges til Ressourceteamet

Tårnby Kommune

Koordinerende myndighedssagsbehandler søges til aktivitetsparate og borgere i ressourceforløb, som har fokus og erfaring med den virksomhedsrettede indsats.

Hvis du tror på, at der er plads til alle på arbejdsmarkedet, at arbejde/lønnede timer skaber værdi for mennesker, og du tør stille krav for at åbne muligheden for, at borgerne kan opnå succes, så læs med her.

Du vil blive ansvarlig for omkring 50 sager, hvor målet er at hjælpe borgeren tilbage i arbejde eller uddannelse. Vi stiller krav til vores borgere, for at understøtte deres udvikling, så de opnår succes.

Vi kan tilbyde dig skønne kollegaer med engagement og stor social faglighed, hvor der altid er plads til smil og grin i den travle hverdag.

Tårnby Kommune Vuggestuen Ugandavej søger pædagogmedhjælper (Barselsvikariat)

Tårnby Kommune

Her i vuggestuen Ugandavej finder du en mindre institution med 34 børn i alderen 0-3 år. Vi har en skøn beliggenhed lige ved Kalvebod fælled samt Amager naturpark, og ikke langt herfra har vi Ugandaskoven. Vi elsker at bruge vores nærmiljø til pædagogiske aktiviteter, hvortil vi bl.a. har vores el-ladcykler og klapvogne, som vi flittigt bruger.

Vi har derudover et samarbejde med vores kære naboer, plejehjemmet Ugandavej. Hver anden onsdag besøger en gruppe børn plejehjemmet, hvor vi sammen laver pædagogiske aktiviteter, til stor glæde for store og små.

Så søger du pædagogisk kvalitet, gode kollegaer og et arbejde med indflydelse og gode rammer, så er vuggestuen Ugandavej helt sikkert noget for dig.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV