85 job matcher din søgning 85 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 85 resultater.
Naviair
Datatekniker-elev med speciale i infrastruktur

Naviair, Kastrup

Brænder du for IT, og drømmer du om at arbejde med at vedligeholde, udvikle og servicere IT-systemer, så søger Naviair dig, med speciale i infrastruktur, som datatekniker-elev til start snarest muligt i 2021.

Hos os skal du være med til at yde First- og Second Level support til vores kolleger i Naviair-huset og vores provinsenheder i Danmark, Grønland og på Færøerne.

Du skal være med til at opsætte og installere arbejdspladser og andet udstyr, installere og vedligeholde vores servere, installere applikationer, både standard og Naviairs egenudviklede samt få opgaver med fejlfinding og dokumentation.

Vi tilbyder dig en alsidig og til tider udfordrende hverdag, hvor vi vil have fokus på at give dig en bred og grundlæggende viden indenfor faget igennem hele dit uddannelsesforløb.

Naviair
Silvan A/S
Salgsleder til Silvan i Tårnby

Silvan A/S

I jobbet vil du komme til at håndtere en bred vifte af opgaver såsom opsøgende salg, rådgivning af kunder, opfølgning af projektsalg, vareopfyldning og optimering af varehuset, så det altid fremstår præsentabel.

Du vil komme i tæt kontakt med mange mennesker hver dag, det er derfor vigtigt, at du er selvstændig og engageret og arbejder proaktivt. Du skal trives i et hektisk miljø med masser af udfordringer og kundekontakt. Derudover skal du sætte en ære i at levere den bedste service hver gang.

Din vigtigste opgave er at sikre en salgsklar butik samt at levere en altid kompetent salgs- og løsningsorienteret rådgivning, der sikrer kundernes succes med boligens projekter. Du vil få ekstra ansvar for åbne- og lukkerutiner, samt butikkens daglige drift ved fravær af anden leder.

Silvan A/S
Sixt Danmark A/SØkonomimedarbejder til Sixts hovedkontor

Sixt Danmark A/S, Kastrup

Vi har brug for erfaren økonomimedarbejder, som kan alle facetter af bogholderi og som desuden har godt kendskab til NAV 2017, Document Capture og selvfølgelig Excel. Du har også rimelig forståelse for controlling og rapportering. Vi leder efter en holdspiller, som kan få noget fra hånden, men stadig med en høj grad af kvalitet. Der er tale om et fuldtids vikariat til udgangen af august 2020.

Sixt Danmark A/S

Virksomhedskulturen hos Sixt Danmark er præget af en stærk og innovativ ånd, som giver dig en både spændende og afvekslende hverdag. Vi går meget op i, at du er glad ved dit arbejde, så rammerne er i orden – og så tilbyder vi en attraktiv lønpakke. Vikariatet har opstart hurtigst muligt og løber foreløbig frem til 31. august 2021.

Sixt Danmark A/S
CityJet A/S
Cabin Crew

CityJet A/S, Kastrup

TAKE YOUR CAREER TO NEW HEIGHTS

We are seeking exceptional people to join our cabin crew team at our growing base in Copenhagen, Denmark.

CityJet A/S

To be successful, you must have previous experience operating as cabin crew. You will be enthusiastic about helping customers and have a genuine passion for delivering outstanding customer service.

You will also have a positive and flexible approach to work and always keep a smile on your face - no matter the time of day!

DSBMedarbejder til 7-Eleven, Tårnby Station (8 timer pr. uge, nattevagter)

DSB, Kastrup

Har du lyst til en hverdag med gang i, masser af kundekontakt, og ikke mindst, godt kollegaskab? Så læs videre her!

Som medarbejder i 7-eleven får du en varieret hverdag. Mads der arbejder på deltid i 7-eleven fortæller selv om jobbet: ”På en almindelig dag, er der perioder med mange kunder og fart på, og perioder hvor det er mere roligt. Når der ikke er så mange mennesker, sørger vi for at rydde op og fylde varer op – og få talt med hinanden.”.

Stillingen som sælger er et fleksibelt job, hvor du b.la. har god mulighed for at bytte vagter med dine kollegaer, hvis det bliver nødvendigt. Der vil også være mulighed for at arbejde flere timer i ferieperioder eller ved sygdom.

DSB
Scandic Hotel A/S
Conference Manager, Scandic CPH Strandpark

Scandic Hotel A/S, Kastrup

Er du ambitiøs, målrettet og sætter scenen for en god mødekultur, så tror vi på, at du er vores Conference Manager på Scandic CPH Strandpark. Scandic Hotel A/S

Vi ved, at du har overblik og er god til at kommunikere, guide og skabe rammerne for de bedste møder og konferencer. Og vi ved, at du har respekt for det ansvar, der hviler på vores skuldre som vært og er til inspiration for dit team og alle vores gæster. Du møder enhver med overskud og god energi og får ting til at ske. Vi glæder os til at byde dig velkommen. Vi tror på dig.

Den 1. marts 2021 slår vi dørene op til et fantastisk nyt hotel placeret i mellem by og strand med udsigt over både København, Øresund og lufthavnen. Scandic CPH Strandpark byder på et stort udvalg af rekreative udendørsaktiviteter, og byens centrum kan nås på 12 minutter. Her kan vores gæster holde møder, konferencer, fødselsdage og events.

Scandic Hotel A/S
Scandic Hotel A/SFront Office Manager, Scandic CPH Strandpark

Scandic Hotel A/S, Kastrup

Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores Front Office Manager på Scandic CPH Strandpark. Scandic Hotel A/S

Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder. Og vi ved, at du altid går forrest med god energi og er til inspiration for dit team og alle andre, som arbejder sammen med dig. Du er god til at kommunikere, lede og dele din viden, mål og nye muligheder.

Den 1. marts 2021 slår vi dørene op til et fantastisk nyt hotel placeret i mellem by og strand med udsigt over både København, Øresund og lufthavnen. Scandic CPH Strandpark byder på et stort udvalg af rekreative udendørsaktiviteter, og byens centrum kan nås på 12 minutter. Her kan vores gæster holde møder, konferencer, fødselsdage og events. I varme og hyggelige omgivelser inspireret af stranden og havet, byder hotellet også på roof top bar, restaurant, shop, spa og indendørs pool.

Scandic Hotel A/S
Scandic Hotel A/S
Restaurant Manager, Scandic CPH Strandpark

Scandic Hotel A/S, Kastrup

Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at tage fat, så tror vi på, at du er vores Restaurant Manager på Scandic CPH Strandpark. Scandic Hotel A/S

Vi ved, at du ta’r ansvar og har ro i maven med det fulde overblik. Du er god til at organisere, købe ind, lede og dele din viden. Og vi ved, at du altid går forrest og er til inspiration for dit team og alle andre, du arbejder sammen med. Madglæde og gode råvarer skal serveres på hver eneste tallerken. Du får ting til at ske, er likeable og spreder god energi. Vi glæder os til at byde dig velkommen. Vi tror på dig.

Opgaver

 • Rekruttering af dit team og opbygning af et world-class restaurant team
 • Løbende pre-opening opgaver bl.a. udarbejdelse af handlingsplaner og strukturering af arbejdsprocedurer på hotellet
 • Ansvarlig for restaurant, bar og konferenceforplejning
Scandic Hotel A/S
Scandic Hotel A/S
Housekeeping Manager, Scandic CPH Strandpark

Scandic Hotel A/S, Kastrup

Scandic CPH Strandpark. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik over alle kroge og er god til at give ren besked, lede og dele viden, mål og nye muligheder. Og vi ved, at du med din faglige stolthed altid går forrest og er til inspiration for dit team og alle andre, som arbejder sammen med dig. Du får ting til at ske, er likeable og spreder god energi på gangene. Vi glæder os til at byde dig velkommen. Vi tror på dig. Scandic Hotel A/S

Den 1. marts 2021 slår vi dørene op til et fantastisk nyt hotel placeret i mellem by og strand med udsigt over både København, Øresund og lufthavnen. Scandic CPH Strandpark byder på et stort udvalg af rekreative udendørsaktiviteter, og byens centrum kan nås på 12 minutter.

Opgaver

 • Rekruttering af dit team og opbygning af et world-class housekeeping team
 • Løbende pre-opening opgaver bl.a. udarbejdelse af handlingsplaner og strukturering af arbejdsprocedurer på hotellet
 • Ansvar for Housekeeping
Scandic Hotel A/S
TimeXtenderEnergetic and purpose-driven Partner Marketing Manager, Nordic & UK

TimeXtender

Marketing · Working from Anywhere, Nordic region

Are you passionate about what you do? Are you a lead gen wizard and an amazing relationship builder with a growth mindset? Do you embrace working from anywhere and demonstrate a high level of self-leadership skills? Last but not least are you curious and eager to make an impact in a fast-paced international tech environment?

We invite you to join a team of talented X-People, as we call ourselves, that love what we do and value innovation, simplification, automation, and execution highly. At TimeXtender, we do everything BECAUSE TIME MATTERS. We strive to empower every person in every organization on the planet with instant access to data for any use case they might have. Thus, enabling them to achieve more and make quality decisions with data, mind and heart.

IT Relation A/S
Engineering specialist

IT Relation A/S

IT Relation vækster og er på udkig efter flere specialister - denne gang til vores Engineering team.

Vi søger flere specialister indenfor Azure, Office 365 og Remote Workplace til vores Engineering team på tværs af leverancen. IT Relation har nogle fantastiske lokationer i Danmark, men med vores nye tiltag - Work-as-an-agile-service, så kan du frit kan vælge hvilken lokation du vil tilknyttes, og selv bestemme om du løser dine opgaver på kontoret eller remote – hjemmefra, i sommerhuset eller på den lokale café.

Stillingen som Engineering specialist, er en stilling der kræver et højt teknisk niveau med egenskab til at tænke ud af boksen og udvikle vores leverance. I samspil med resten af kollegaerne på tværs af landet, som alle drifter og supporterer IT Relations kunders løsninger.

IT Relation A/S
Naviair
Dygtig IT Infrastruktur Specialist til IT-afdelingen

Naviair, Kastrup

Som IT Infrastruktur Specialist i Naviair, arbejder du både med driften af den eksisterende tekniske installation samt udviklingsprojekter. I øjeblikket er fokus på at migrere vores datacenter til Azure, hvor vi arbejder med infrastructure as code. Du bliver ikke fokuseret inden for enkelte områder, men vil skulle arbejde bredt over mange systemer og kunne sætte dig ind i nye områder løbende.

Under deltagelse i projektarbejde, vil du skulle arbejde med design, sikkerhedsanalyse, opsætning og systemintegration af komplekse miljøer.

Det er vigtigt du formår at danne dig et hurtigt overblik over systemer, med henblik på dybdegående analyse og fejlsøgning.

Naviair
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Nordic Health Group
Business Development Manager for Nordic Health Group

Nordic Health Group, Kastrup

Do you want to help develop one of the best European providers in the field of healthcare?

As Business Development Manager you will initially be concentrated on market development of the business. Our German department has only recently been established, and your work can therefore be considered as an unique opportunity to work as entrepreneurial within an existing and strong framework. Thus, you will play a key role in the organization and you will be working closely with our management team on the development of the company.

Your main tasks will include:

 • Business development and establishing new clinics
 • Forming local collaborations and negotiating with suppliers and partners
 • Strategy in relation to prioritization of development areas
Nordic Health Group
JYSKJYSK Danmark søger Elev til JYSK i Tårnby, København

JYSK

Vil du arbejde i en international retailkæde, hvor personlig udvikling, teamspirit og gode kollegaer går hånd i hånd med effektivitet og benhård stræben efter at være nr. 1? Ser du dig selv i et job med mulighed for ansvar og hvor talent værdsættes og den ekstra mil belønnes?

Kan du nikke genkendende til ovenstående, og er du klar til at yde Danmarks bedste kundeservice? Trives du med forskellige arbejdsopgaver, hvor konkurrence er en del af hverdagen, og kan du indgå i en topmotiveret salgskultur, med attraktive bonusser? Så er du præcis den elev, vi er på udkig efter.

You meet possibilities and we offer you…

 • en professionel elevuddannelse med skoleophold på vores eget Academy
 • et springbræt til mange forskellige kompetencer
 • udvikling og træning som en vigtig del af hverdagen
LyderJohnsen A/S
Headhunter/Partner

LyderJohnsen A/S

National og international Executive Search – Kan og vil du gøre en forskel?

Har du en drøm om at blive Headhunter, og ved at du når hurtigere frem til dit mål med et stærkt navn i ryggen, gennemprøvede metoder og koncepter at arbejde efter samt erfarne kollegaer at sparre med, så skulle vi måske tage en snak? Er du etableret i branchen vil vi se meget frem til en konstruktiv snak om hvordan vi sammen kan skabe endnu stærkere resultater.

Vi vil kunne give dig de helt rigtige rammer og afsæt for fortsat succes i branchen, gennem målrettet og konstruktiv sparring, personlig udvikling og samarbejde omkring både salgsprocessen og løsning af kunderelaterede opgaver.

DHL AviationProject Equipment Engineer - To the most international company in the world!

DHL Aviation, Kastrup

Would you like to be part of the continued success of DHL Aviation, and be able to play a vital role in how we build our new state of the art logistic HUB in Copenhagen Airport?

As our new Project Equipment Engineer your responsibility will be to drive the work around the development of our new advanced MHE (sortation system). This means an opportunity for you to use and further develop your expertise with in the technical field of automated MHE in an exciting project for DHL Aviation in CPH.

With your innovative mindset you will be the driver that will ensure that DHL also in the future will be the preferred logistic partner and execute on our “Excellence. Simply delivered” strategy. You will be part of a dedicated project team where we constantly add more people along with the need of new skillset for the different phases of our project.

Marel A/S

Program Manager to Shared Services

Marel A/S, Kastrup

Do you have what it takes to build and implement shared service in a fast growing global company? Are you eager to develop your career in a company with plenty of room to set your own footprint? Then join us in this newly created position.

Shared Service is new within Marel. We contribute to having good and scalable shared systems, processes and procedures to support our great journey of growth across our company.

Marel consists of many acquisitions and we are in the process of aligning across industries and regions to make sure we truly benefit from being a global company and share best practice.

You will standardize and identify gaps in general processes, systems and procedures and assist the leadership team with amendments and suggestions of improvements.

Marel A/S