23 jobannoncer matcher din søgning 23 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Jobindex søger for Microbizz
Gem
Jobindex

PHP-udvikler – skab innovative forretningsløsninger

København S

Er du klar til at give den gas i et innovativt team, der forvandler den måde, virksomheder administrerer deres forretning på?

Så bliv en del af en mindre virksomhed, der står bag et opgavestyringssystem, som gør hverdagen nemmere og smartere for vores kunder. Vi er 26 i alt, hvor du bliver den 27.

Du arbejder med spændende projekter, samarbejder med erfarne eksperter og får mulighed for at udvikle dine færdigheder og din karriere.

– Michael Sahl, CTO
Jobindex
Gem
Lederne

Lead Data Scientist

København

Til vores Data & Analytics-team søger vi dig, der kan sætte vores faglige retning, videreudvikle og implementere vores strategiske indsatser inden for Data Science og skabe værdi for vores medlemmer og organisation.

Se video om Lederne som arbejdsplads

Som Lead Data Scientist får du stor mulighed for at sætte dit eget aftryk på et af vores højt prioriteret strategiske indsatsområder inden for AI-teknologi og innovative digitale løsninger, hvor du bliver en central del af et fagligt ambitiøst set-up med de rigtige teknologier.

Lederne
Gem
Nordic RCC

Data scientist with an interest in electrical power systems and the green energy transition

Copenhagen

As a Data Scientist in our Analytics team, you will collaborate with power engineers, IT specialists and application developers gathering insights and driving innovation to improve our processes. Your role will involve interpreting and analyzing data from various sources, working closely with engineers to visualize findings, and proposing solutions to complex challenges within the energy sector.

With a combination of programming, mathematical modeling, and data visualization skills, you will play a crucial role in shaping our approach to business challenges and in optimizing our processes and data quality.

Nordic RCC
Shure Scandinavia A/S

En­gi­ne­e­ring Team Lead with Passion for Test and Quality

Copenhagen and Edinburgh

Are you a motivated and experienced leader ready to take on the challenge of managing a European team of highly skilled engineers? Would you like join a team who specialise in Product and Software testing to ensure quality assurance of our fabulous audio products? Then this exciting role is for you!

Shure have lots of exciting projects in the pipeline, and we are looking for a talented Engineering Team Lead who will head up a group of Test Engineers in Edinburgh and Copenhagen.

Metroselskabet og Hovedstadens Letbane

IT-applikationsmanager

København S

Kan du professionalisere måden, hvorpå vi i Metroselskabet og Hovedstadens Letbane arbejder med drift af vores IT-applikationer - fra at definere governance, processer, support, vedligeholdelse og udvikling m.m. til den videre dialog med forretningen omkring den fremtidige digitale retning?

Vi tilbyder et udviklende job i et fagligt stærkt og dynamisk miljø. Der er fart på i hverdagen, og sammen er vi med til at forandre og forbedre hovedstadens kollektive transport. Vi tilbyder attraktive og fleksible ansættelsesvilkår.

Metroselskabet og Hovedstadens Letbane
Metroselskabet og Hovedstadens Letbane

IT Full Stack-udvikler

København S

Brænder du for at arbejde med samt udvikle IT-løsninger, der bliver brugt til at bygge fremtidens metro og letbane i København?

Vil du hjælpe os med at have en mere moderne og innovativ tilgang til software- (SW) og applikations-udvikling?

Vi er en IT-organisation i rivende udvikling og arbejder lige nu fokuseret på at definere, hvordan vi bedst kan støtte forretningen, heriblandt gennem måden vi udvikler software.

Metroselskabet og Hovedstadens Letbane
Gem
DR Byen

Udvikler til DR’s DataOps team

København S

Er du en passioneret og dygtig udvikler, der brænder for at arbejde med avanceret dataopsamling og samtykkehåndtering? Og vil du være en del af et fællesskab, der leverer public service og skaber værdi for seere, lyttere og brugere i hele Danmark?

Teamet, du bliver en del af, er et centralt placeret team, der består af passionerede fagfolk med ekspertise inden for softwareudvikling, dataanalyse og compliance.

Teamet går pragmatisk til opgaveløsning og samarbejde. Vi har tillid til hinanden og vores forskellige fagligheder/bidrag, men samtidig er der plads til og mulighed for at udfordre hinanden.

Vicuras DK A/S

Softwareudvikler

København S

Til den nyoprettede stilling, vil du som softwareudvikler få et stort ansvar for en lang række forskellige IT-opgaver, hvor fokus er på at gøre Vicuras mere effektiv og klar til en endnu højere vækst.

Som udvikler i vores IT-team, vil du have en central rolle i at styrke vores digitale virke samt sikre, at vores IT-systemer har en høj kvalitet og løbende udvikler sig med Vicuras.

Du vil få et stort ansvar for at udvikle de bagvedliggende IT-processer, og du vil ligeledes have stor frihed til at sætte dit eget præg på Vicuras fremadrettede IT-indsatser.

Gem
Nordic RCC

Application Developer with an interest in The Green Energy Transition and Data Analysis

Copenhagen

Are you a developer who is curious, open-minded, proactive and enjoys working in an explorative and collaborative way?

As an application developer in our Analytics team, you will collaborate with engineers, IT experts and data scientists in developing applications for data science, back-office and operational support.

We are offering workplace flexibility to ensure a healthy work-life balance, including the possibility for working from home some of your worktime, however, to support social relation between colleagues and the collaborative nature of our work, physical presence in the office is expected most days.

Nordic RCC
Skattestyrelsen

Faglig stærk databeskyttelsesrådgiver (DPO) til Skatteministeriets koncern

København S

Vil du være med til at sikre, at skatteydernes personoplysninger behandles i overensstemmelse med de databeskyttelsesretlige regler? Har du flere års solid erfaring med databeskyttelse og compliance-arbejde, har du gennemslagskraft og har du mod på at sætte retning i Skatteministeriets koncern?

Hvis svaret er ja, og du samtidig brænder for at få de databeskyttelsesretlige regler til at leve i praksis, vil vi meget gerne høre fra dig!

Skattestyrelsen
Sweco Danmark A/S

Java software developer

København S

Vil du være med til at forme den digitale forvaltning i Norden? Kunne du tænke dig at udvikle softwareløsninger, der understøtter fremtidens bæredygtige byer og samfund? Så har du nu muligheden for at blive en del af Sweco.

Som en del af vores dedikerede team, vil du som Java-udvikler have ansvaret for udviklingen af Swecos Spatial Suite-løsning, en både hostet og on-premise platform, installeret hos vores kunder.

Vi tilbyder en konkurrencedygtig lønpakke, professionel vækst, fleksible arbejdstider og et støttende arbejdsmiljø.

Sweco Danmark A/S
Sweco Danmark A/S

Frontendudvikler

København S

En central del af din rolle vil være at arbejde på Spatial Suites frontend, hvor nyere dele af denne er skrevet i Vue.js. Dit arbejde vil både handle om at harmonisere den grafiske brugerflade men også at være med i hele udviklingsprocessen omkring nye funktioner og områder.

Vi tilbyder en konkurrencedygtig lønpakke, professionel vækst, fleksible arbejdstider og et støttende arbejdsmiljø.

Sweco Danmark A/S
AJ Vaccines A/S

QC-medarbejder med passion for IT

København S

Du vil være QC’s nøgleperson i LIMS-projektgruppen hvor vi skal implementere LabVantage som vores LIMS-system.

Du vil være ansvarlig for at implementere og understøtte designet af vores LIMS-system ved at oprette og vedligeholde de mesterdata, som udgør rygraden i vores LIMS.

Hos os får du en chance for at være en del af et dedikeret og talentfuldt team i en organisation, hvor professionalisme møder passion. Vi vægter dog også en god portion humor i dagligdagen.

Gem
KOMBIT A/S

KOMBIT styrker kommunernes cybersikkerhed. Vil du være med?

København S

Som en del af vores nye strategi "Kommunal Digital Bevægelse" styrker KOMBIT cybersikkerheden i den kommunale digitalisering. Du får dermed en unik mulighed for at være med i opstarten af et helt nyt team, hvor vi skal hjælpe landets kommuner med at møde store udfordringer inden for cybersikkerhed. 

Vi tilbyder dig et job på en dynamisk arbejdsplads med indflydelse på den digitale velfærd i Danmark. Du vil arbejde sammen med erfarne og dedikerede kollegaer i et inspirerende miljø. Hos KOMBIT vil du få udviklingsmuligheder, der matcher dine ambitioner. 

KOMBIT A/S
Jacobs Douwe Egberts Danmark ApS

IT Application Specialist

Copenhagen

Are you a passionate IT Application Specialist ready to embark on a dynamic journey? Look no further!

Key Responsibilities:

  • Spearhead intelligent automation initiatives, leveraging cutting-edge technologies to streamline processes and drive efficiency.
  • Serve as a subject matter expert in Microsoft O365, providing strategic guidance and support in utilizing Power Platforms and Power BI to unlock actionable insights.
Gem
KOMBIT A/S

Forretningsspecialist til NemRefusion

København S

Vil du være med til at videreudvikle og drive en af Danmarks mest anvendte offentlige selvbetjeningsportaler? Har du erfaring med arbejde i en lønfunktion eller som konsulent på et lønsystem og har du interesse og forståelse for IT?

Som forretningsspecialist på NemRefusion arbejder du i krydsfeltet mellem it og forretning. Med brugerne i centrum er dit ansvar, at sikre faglige afklaringer i driften og videreudviklingen af NemRefusion. Sammen med specialister i KOMBIT og hos leverandøren, vil du være med i hele processen fra et ændringsønske modtages og frem til det er sat i drift og anvendes af brugerne.

KOMBIT A/S
Statens Serum Institut

IT-udvikler til sektion for Systemudvikling og Data Integration i afdeling for Digital Infrastruktur

København S

Brænder du for at udvikle datadrevet software eller lave IT-integrationer til diverse laboratoriesystemer? Så er det måske dig, vi søger til at deltage i en række IT-udviklingsopgaver på Statens Serum Institut.

Du vil blive involveret i forskellige IT-udviklingsprojekter, fx:

  • Backend-integration af avancerede laboratorierobotter og udstyr
  • Webløsninger (front-end) til at supportere og digitalisere diverse laboratorieprocesser og rutineopgaver
  • Automatiserede data-flows
  • Modellering og optimering af databaser
Gem
KOMBIT A/S

It-product manager til sundhedsområdet

København S

Brænder du for sundhedsområdet, og ønsker du at gøre en forskel i krydsfeltet mellem sundhed, it og digitalisering.

KOMBIT tager næste skridt i vores strategiske udvikling, der sætter retningen for og skaber kommunal digital bevægelse. Her er it-brugeroplevelsen hos kommunerne i fokus, og vi ønsker at stille endnu skarpere på sundhedsområdets udfordringer og muligheder i lyset af digitalisering.

Vi tilbyder dig et job, hvor omdrejningspunktet er samarbejde på tværs af mange faggrupper, og hvor du vil arbejde med nogle af Danmarks største it-løsninger til både borgere og kommunale medarbejdere.

KOMBIT A/S
Gem
KOMBIT A/S

It-product manager til Skole- og Kulturområdet

København S

Brænder du for skole- og kulturområdet, og ønsker du at gøre en forskel i krydsfeltet mellem strategi, faglighed og digitalisering?

KOMBIT tager næste skridt i vores strategiske udvikling, der sætter retningen for og skaber kommunal digital bevægelse. Vi ønsker at stille endnu skarpere på skole- og dagtilbudsområdets samt bibliotekernes udfordringer og muligheder i lyset af digitalisering.

Vi tilbyder dig et job, hvor omdrejningspunktet er samarbejde på tværs af mange faggrupper, og hvor du vil arbejde med nogle af Danmarks største it-løsninger til både borgere og kommunale medarbejdere.

KOMBIT A/S
Gem
KOMBIT A/S

Vil du anvende din viden til at udfordre den digitale Fælles Biblioteksinfrastruktur?

København S

I KOMBIT hjælper vi de danske kommuner med digitale løsninger. Lige nu kigger vi efter en god kollega, der kan være med til at sikre den tekniske forståelse i udviklingen af den Fælles Biblioteksinfrastruktur (FBI).

Som teknisk IT-konsulent på biblioteksområdet er du et bindeled mellem interessenter og løsning. Du har dybdegående kendskab til det offentlige bibliotekssystem, og du er klar på at udfordre både løsning og leverandører med din tekniske indsigt.

KOMBIT A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV