337 job matcher din søgning 337 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Lokaltog A/S
Driftsleder

Lokaltog A/S, Hårlev

Som driftsleder har du reference til værkstedslederen. Du er sammen med værkstedslederen ansvarlig for optimal planlægning af værkstedets eftersyn og reparationer af det rullende materiel. Det er et administrativt job, primært i dagtimerne på hverdage, og du vil blive en del af et velfungerende og samarbejdende team.

Se video om Lokaltog A/S som arbejdsplads

Værkstedet i Hårlev udfører planmæssige eftersyn, reparationer og ændringer på det rullende materiel, rengøring af tog og vedligeholdelse af værkstedsfaciliteterne. Du vil sammen med værkstedslederen få et delt ansvar for driftsplanlægning, lageret, personaleplanlægning m.v.

Du skal kunne matche dig selv op i mod vores værdisæt som er: troværdighed, ansvarlighed, gensidig respekt, samarbejde og nærhed.

Lokaltog A/S
Vordingborg Kommune Kulsbjerg Skole søger barselsvikarer til vores afdeling i Stensved fra skoleåret 2023 – 2024

Vordingborg Kommune

Kunne du tænke dig at arbejde på en skole, hvor vi arbejder i en vekselvirkning mellem klasseundervisning og holddeling?

Vi har behov for :

 • en barselsvikar, der kan undervise i dansk på 6. årgang udover en stribe mindre fag, som vil blive fordelt efter kompetencer
 • en barselsvikar, der kan undervise i dansk på 8. årgang og gerne et eller flere af fagene idræt, samfundsfag, tysk, engelsk og biologi
Pro-Safe A/S Salgs-/marketingsmedarbejder - Studentermedhjælper

Pro-Safe A/S

Pro-Safe A/S er en førende RIB-bådsproducent beliggende i Korsør. Vi har specialiseret os i produktion, service og levering af RIB-både siden 1999 og betragtes i dag som førende inden for projektopbyggede og nøgleklare RIB- og gummibåde i Danmark. Her søger vi en motiveret medarbejder til at assistere med marketing- og kommunikationsmæssige tiltag i virksomheden.

Stillingen er annonceret som en "remote-stilling", hvilket betyder, at du kan arbejde hjemmefra ved hjælp af din egen computer. Hvis du bor i nærheden af vores beliggenhed i Korsør, er du velkommen til at arbejde på kontoret efter behov. Den gennemsnitlige ugentlige arbejdstid er cirka 12 timer.

Bygma
Bliv salgstrainee i Bygma

Bygma

Vil du være en del af en stolt virksomhed med masser af historik, succes og visioner? Vil du gøre en forskel for både kunder og kolleger i hverdagen? Er du frisk på at være én af de mange dygtige elever, vi løbende uddanner?

Bygma Gruppen A/S

Som salgstrainee hos os får du landets bedste handelsuddannelse. Du får ekspertviden om alle vores produkter, bliver uddannet i at kunne rådgive om alt fra mindre renovationer til de største byggerier og sikre, at vores leverancer af materialer lever op til Bygmas høje kvalitetskrav.

Hos Bygma får du:

 • 2 års grundig handelsuddannelse, hvor du veksler mellem praktik og skole.
 • Eksamen i “Salg og salgspsykologi” på niveau med en akademimerkonom (10 ECTS-point).
 • Din egen Bygma-mentor, der følger dig hele vejen.
Bygma
Gem
Webhelp
Tech-gigant søger skarpe supporters! Opstart 29. juni

Webhelp

Er du træt af myldretid, kø på motorvejen eller tid brugt på transport i det hele taget? Vi leder efter nye medarbejdere til at arbejde hjemmefra, for et af verdens mest innovative og populære IT-brands.

Som supporter vil du rådgive kunderne omkring telefoner og computere og …

 • modtage opkald fra danske kunder og i perioder britiske kunder for at rådgive og hjælpe dem med deres henvendelser.
 • finde løsninger og formidle disse, så kunderne kan vende glade tilbage til deres teknologiske dagligdag.

Digitale tiltag bliver gjort for at skabe et kollegialt sammenhold, selvom vi alle sidder hjemme og har haft stor success med online bingoaftner, digitale fredagsbare, turneringer i forskellige spil mv.

Webhelp
Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Arkil A/S
Arkil i Næstved søger chauffør til lastbil

Arkil A/S

Vi har travlt med mange spændende projekter i Næstved og omegn og derfor mangler vi en dygtig kranchauffør til en 4-akslet lastbil med frontmonteret kran/grab.

Din primære arbejdsopgave bliver servicering af vores byggepladser. Tilkald uden for normal arbejdstid vil forekomme. Du får et fast og stabilt arbejde i et solidt firma, hvor et sikkert arbejdsmiljø, godt samarbejde og hjælpsomhed vægtes højt i det daglige.

Nestlé Professional Food A/S
Er du uddannet automatiktekniker, mekaniker eller lignende, og vil prøve kræfter med vedligeholdelse af produktionsudstyr?

Nestlé Professional Food A/S, Rønnede

Kunne du tænke dig at være en del af et fantastisk team og en fabrik, som er i rivende udvikling indenfor vedligeholdelse? Teknikafdelingen på Nestlé fabrikken i Rønnede søger lige nu en aftentekniker til at passe aftenproduktionen.

Arbejdsopgaver og ansvarsområder kan blandt andet være

 • Mindre planlagte vedligeholdelsesopgaver
 • Opstart på planlagt vedligehold til næste dags daghold
 • Service af vores flydende anlæg, som primært producerer om aftenen
Nestlé Professional Food A/S
Charlotte Stenby og Henrik Møller I/S Lægesekretær til øre-næse-halspraksis

Charlotte Stenby og Henrik Møller I/S, Næstved

Vi søger en erfaren lægesekretær som er struktureret og med administrative egenskaber. Herudover er du serviceminded, imødekommende og ansvarsbevidst.

Vores arbejdsmiljø er rummeligt, engageret og humoristisk. Vi har fælles frokost. Vi værdsætter en venlig og rar omgangstone med vores patienter og med hinanden på tværs af personalegrupper.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. bestå i telefonvisitation, skrankeopgaver, journalskrivning, lønregistrering samt blæksprutte og tovholder indenfor div. administrative opgaver.

Zealand Business College
Udvikler af digitale design og undervisning

Zealand Business College, Næstved

Vi søger en kollega i vores udviklingsafdeling, der kan være med til at udvikle undervisningen med og omkring Moodle, som er vores læringsplatform (LMS) på EUD.

Du er en stærk e-didaktiker, du kender måske til EUD-området og er klar til at styre designprocesser, der både har fokus på læring og LMS.

Din opgave vil være at mødes med undervisere og udvikle undervisningen omkring Moodle i samarbejde med den enkelte uddannelse. Samtidig vil du være med til at udvikle vores designs i Moodle, vores evalueringsdesign og andre projekter som fx implementering af learning analytics.

Vordingborg Kommune Partnerskabskonsulent til unik udviklingsstilling

Vordingborg Kommune

Vil du være med til at udvikle fremtidens forebyggende indsatser målrettet børn og unge? Vil du have en central rolle i et unikt partnerskab tæt på både praksis, nyeste forskning og beslutningstagere? Så har vi en verdensklassestilling til dig!

Vordingborg Kommune tilbyder i samarbejde med SDCS en stilling som partnerskabskonsulent, hvor du får en nøglerolle i partnerskabets initiativer og fortsatte udvikling.

Du får ansvaret for en vifte af spændende opgaver, som forandrer sig i takt med partnerskabets udvikling og indsatser. Og du får mulighed for at udvikle konkrete indsatser og en samarbejdsmodel, som kan blive best-practice for den måde, kommuner og forskning samarbejder mod at skabe stærkere indsatser i fremtiden.

Gem
Folkeligt Oplysnings Forbund (FOF) Sydøst Skoleleder

Folkeligt Oplysnings Forbund (FOF) Sydøst

Pædagogisk, planlæggende og pragmatisk. Hvis du genkender dig selv i de tre P’er, kan stillingen som skoleleder for FOF Sydøst være noget for dig.

Som vores nye skoleleder bliver det din opgave at stå for den daglige drift af FOF Sydøst, videreudvikle vores aftenskole, planlægge og koordinere spændende kurser for FOF’s nuværende og nye målgrupper.

Omgangstonen er præget af (tør) humor, så arbejdsdagen altid indebærer et smil på læben. Tilsammen giver det en hverdag med en god dynamik, positivitet og levende energi.

Gem
Folkekirkens Nødhjælp Konsulent til Folkekirkens Nødhjælp Genbrug Sydsjælland

Folkekirkens Nødhjælp

Motiveres du af at drifte og optimere butikker? Falder samarbejde med forskellige mennesketyper dig helt naturligt? Er du selvstændig i opgaveløsninger? Bliver du motiveret af at få andre til at lykkes i deres hverdag?

Vi søger en kollega med kommerciel forståelse til vores detailgruppe, som selvstændigt skal varetage eget butiksdistrikt samt bidrage til den videre udvikling af vores mere end 100 genbrugsbutikker drevet af 3000+ frivillige. I 2022 opnåede butikkerne det bedste resultat nogensinde, og vi har brug for dig til at støtte op omkring vores videre udvikling.

S/I FGU Midt- og Østsjælland Kan du skabe motivation for læring som faglærer på værkstedet Omsorg & Sundhed?

S/I FGU Midt- og Østsjælland, Faxe

Til FGU-skolen i Faxe søger vi en dygtig faglærer, der kan skabe motiverende undervisning for eleverne på værkstedet Omsorg & Sundhed.

Du får stor mulighed for at sætte dit eget præg på undervisningen, der primært centrerer sig omkring at skabe kreative, sjove og fysiske omsorgs- og sundhedsaktiviteter for børn, unge og ældre.

Dine primære opgaver

 • Varetage undervisningen på værkstedet Omsorg & Sundhed
 • skabe en skarp værkstedsprofil hvor fokus og formål er tydeligt for eleverne
 • skabe et struktureret og inkluderende læringsmiljø for unge med forskellige forudsætninger
Gem
Würth Danmark A/S
Start en stjernekarriere inden for kørende salg – Næstved, Slagelse, Køge eller Kalundborg

Würth Danmark A/S

Er du klar til en uddannelse, der gør dig seriøst eftertragtet?

Se video om Würth Danmark A/S som arbejdsplads

At blive en god sælger er et håndværk. Derfor har vi sammensat en salgsuddannelse, hvor vi på 12 måneder lærer dig alt vi ved om salg, og gør dig klar til at få din egen kundeportefølje i dit eget distrikt. Du står i butik og får din egen firmabil, mens du lærer og opbygger relationer med kunder.

Hør Tasja, Lasse og Mathias fortælle om deres oplevelser lige her.

Würth Danmark A/S
AffaldPlus
Genbrugsvejleder

AffaldPlus, Faxe, Næstved, Ringsted, Slagelse, Sorø og Vordingborg

Har du lyst til et job med masser af frisk luft, søde kolleger og god kundekontakt? Så er det måske dig, vi står og mangler som afløser på vores genbrugspladser.

Foråret og sommeren er vores højsæson. Derfor søger vi i øjeblikket weekend- og ferieafløsere til vores 19 genbrugspladser fordelt i Faxe, Næstved, Ringsted, Slagelse, Sorø og Vordingborg kommuner.

Som afløser på genbrugspladsen skal du bl.a. løse følgende opgaver:

 • Håndtering af affald og genbrugelige effekter på pladsen, herunder kørsel med diverse maskiner
 • Vejledning og hjælp til kunder
 • Opsøgende aktiviteter på pladsen
AffaldPlus
Jørn Johansen A/S Er du vores nye malersvend?

Jørn Johansen A/S, Næstved

Vores kunder tildeler os flere opgaver. Derfor søger vi endnu en malersvend på fuld tid, som skal indgå i vores dynamiske team i Næstved.

Opgaver:

 • Løse vores opgaver inden for nybyg, vedligehold, renovering og ombygning til erhverv og private.
 • Skabe trygge rammer for vores kunder.

Vi er stolte af at have flere kollegaer som har været ansat i virksomheden i henholdsvis 10, 20 og 25 år. Det skal være motiverende og fagligt interessant at gå på arbejde hver dag. Vi ønsker at skabe værdi for både medarbejdere og kunder.

Haslev Privatskole Udadvendt og positiv kok/cater med pædagogisk sans

Haslev Privatskole

På Haslev Privatskole er en sund frokostordning en del af skoledagen for både elever og voksne. Vi er optaget af sund og nærende mad og kender betydningen for den gode trivsel og for læring. Vi har en forventning om, at vores nye kok kan arbejde i et miljø, hvor der er børnekontakt, hvor den gode tone er fremherskende, og hvor glæde og godt humør er dagligdag.

Vi søger en kok, der kan have et kreativt parløb og samarbejde med vores fuldtidskøkkenleder, og som er omstillingsparat og har lyst til og mod på at prøve nyt og tænke ud af boksen.

Vi har et højt serviceniveau, vi hjælper hinanden og har en god holdånd.

Dagli'Brugsen Uddeler Dagli'Brugsen Ørslev/Terslev Brugsforening

Dagli'Brugsen

Grib chancen hos Danmarks største detailhandelsvirksomhed og få mulighed for at:

 • Stå i spidsen for forening med 2 butikker, med stærk lokal forankring og et godt sammenhold
 • Få en tæt relation til vores trofaste kunder og være blandt kunderne i dagligdagen
 • Være med til at styrke og præge et aktivt lokalsamfund i byerne

Som uddeler har du det overordnede ledelsesansvar for butikkernes drift, herunder medarbejdere, økonomi og salg. Det indebærer f.eks.:

 • Har ansvar for budget, resultater og andre administrative opgaver.
 • Sikre at dine medarbejdere løbende udvikler sig gennem coaching og træning
 • Udvikler butikken og præger salg og sortimentet

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV