281 job matcher din søgning 281 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 281 resultater.
Vordingborg KommuneDirektionskonsulent/Chefkonsulent

Vordingborg Kommune

Hvis du vil bidrage til udviklingen af Vordingborg Kommune og samtidig tage det næste skridt i din karriere helt tæt på topledelsen, så er denne stilling som direktionskonsulent noget for dig.

Du bliver direktionens forlængede arm og fortrolige sparringspartner. Du faciliterer chefgruppen, der ud over tre direktører består af 13 afdelingschefer og bliver tovholder for chefgruppens udviklingsplaner for organisationen.

Forventningerne til dig vil være:

 • Du bliver motiveret af ansvar og indflydelse
 • Du har strategisk sans og politisk tæft
 • Du tør udfordre direktører og chefer
Vordingborg KommuneLeder til Dronning Fanes Børnehus og Lendemark Børnehus – genopslag

Vordingborg Kommune, Askeby og Stege

Brænder du for ledelse, og vil du være med til at udvikle børns trivsel gennem dit daglige arbejde?

Børnehuset Droning Fanes og Lendemark Børnehus søger en dedikeret leder.
Vi mangler en dedikeret leder, som vil være med til at have fokus på børns udvikling og trivsel, og som sætter faglige ledelse af ansatte meget højt på dagsordenerne.

Der er fokus på bevægelse og sunde kostvaner i institutionen.

Desuden arbejdes der med sprog og sproglig udvikling, da sproget er en vigtig faktor for børns udvikling.

En af de øvrige opgaver er at have fokus på tidlig indsats og opsporing, og vi har derfor fokus på sproglig udvikling og på børns generelle trivsel.

Ab Lauridsen Maskiner ApSSelvstændig og serviceminded Maskinsælger

Ab Lauridsen Maskiner ApS, Rønnede

– Har du lyst til at være en del af vores professionelle salgsteam?

AB Lauridsen Maskiner ApS er en handels- og servicevirksomhed i kraftig vækst.

Vi beskæftiger os med salg af kvalitetsmaskiner til bygge- og anlægsbranchen, herunder primært Kubota gravemaskiner og minilæssere, Ifor Williams trailere og Bomag komprimeringsmateriel.

Vi søger en frisk sælger til virksomhed i vækst. Du vil indgå i en gruppe af engagerede kolleger, som en del af et ambitiøst og progressivt miljø. Du vil få rig mulighed for at udfordre din faglighed og dine kompetencer.

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
Næstved - Tænk stort og fortsæt din revisorkarriere hos Beierholm

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab

Du er allerede godt på vej, og nu er det tid til at indfri dine ambitioner som revisor på en arbejdsplads, der er kåret som en af Danmarks bedste.

Vi tilbyder dig balancerede rammer, som du kommer til at vokse i som revisor, og som ruster dig som menneske. De udfordrende opgaver og veltilrettelagt intern undervisning vil styrke dine faglige evner.

Hvilke opgaver skal du løse?

 • Medansvar for gennemførsel af revision, gennemgang, diverse erklæringsopgaver mm.
 • Udarbejdelse og opstilling af års- og perioderegnskaber samt personlige regnskaber
 • Deltagelse i revisionsteams ved gennemførelse af revision i koncerner.
Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
Hartmanns A/SCenterchef for Engineering and Science

Hartmanns A/S søger for Professionshøjskolen Absalon i Kalundborg og Næstved

Vil du stå i spidsen for videreudviklingen af et stærkt uddannelsescenter i Kalundborg og Næstved, der uddanner ingeniører og bioanalytikere? Finder du det spændende at skabe og vedligeholde relationer til de virksomheder, kommuner og region, der skal aftage de studerende? Så er dette spændende lederjob hos Professionshøjskolen Absalon måske noget for dig.

Du får som centerchef for Centre for Engineering and Science ledelsesansvar for en gruppe dygtige undervisere og ledere og andel i et stort samfundsansvar med at hæve uddannelsesniveauet i Region Sjælland inden for de tekniske områder.

Dit fokus bliver at bevare pionerånden og det eksisterende velfungerende samarbejde samt motivationen i et godt sammentømret team i Kalundborg. Desuden bliver det opgaven at videreudvikle de etablerede såvel som nye uddannelser, der kan opfylde det lokale behov.

Indrykket: 
Commsoft ApSERP-konsulent

Commsoft ApS

Hos Commsoft bliver du en del af en mindre virksomhed, hvor du får gode muligheder for at sætte dit eget præg på hverdagen og være med til at påvirke virksomheden og den retning, den skal bevæge sig i.

Du får et stort ansvar og en stor berøringsflade med en bredere vifte af forskellige arbejdsopgaver. Du vil arbejde selvstændigt med dine arbejdsopgaver som en del af et team, hvor man hjælpes ad og sparrer med hinanden.

Du vil være med til at bygge virksomheden op og vil få et større berøringsområde i en virksomhed, der kan meget. En stor del af dit arbejde vil være centreret omkring kunderne, og du vil have meget kontakt med Commsofts kunder, når de har brug for support og din hjælp til tekniske opgaver.

Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Næstved KommuneVisitator til Myndighedsafdelingen i Center for Handicap og Psykiatri

Næstved Kommune

Vil du være med til at hjælpe vores borgere til at leve bedre liv? Så er du måske den nye kollega, vi søger til vores psykiatriteam?

En af vores faste visitatorer har fået andre opgaver, og derfor søger vi en ny visitator til vores myndighedsafdeling, Team Myndighed og Visitation. Du skal have lyst til at indgå i vores psykiatriteam og arbejde myndighedsmæssigt med bevilling af støtte efter servicelovens paragraffer til socialt udsatte borgere og borgere med psykiske sygdomme.

I Myndighedsafdelingen arbejder vi med myndighedsopgaver i forhold til voksne over 18 år med nedsat fysisk eller psykisk funktionsevne eller med særlige sociale problemer. Konkret visiterer vi efter §§ 85, 95, 96, 97, 98, 100, 103, 104, 107, 108, 109 og 110 i serviceloven samt sygeplejeydelser efter § 138 i sundhedsloven.

Stevns KommuneMagnoliegårdens interne skole søger endnu en dygtig lærer med et struktureret socialpædagogisk blik - genopslag

Stevns Kommune, Hårlev

Stillingen er et genopslag, da vi ønsker at udvide ansøgerfeltet. Tiltrædelse pr. 1. april 2021 eller snarest muligt.

Vores interne skole vokser og vi har i øjeblikket tilgang af flere elever.

Magnoliegården er en specialiseret døgnbehandlingsinstitution hvor læring, relationsarbejde, mentalisering og specielpædagogik er i centrum. Institutionen består af 3 døgnafdelinger og intern skole. Magnoliegården er beliggende 9 km syd for Køge på en gammel hovedgård i Stevns Kommune. På Magnoliegården har vi gode fysiske rammer, hvor kun fantasien sætter grænserne for den pædagogiske indsats.

Målgruppen er potentielt normaltbegavede børn med svære psykosociale vanskeligheder, tilknytningsforstyrrelser samt neuropsykiatriske diagnoser som bl.a. ADHD og autisme. Børnene er i den skolepligtige alder.

Arkil A/S
Blandemester/pladsmand til Arkil Asfalt i Næstved

Arkil A/S

Vi søger en blandemester til vores asfaltafdeling i Næstved. Har du lyst til at være en del af vores team, har du hænderne rigtigt skruet på, er det måske dig, vi leder efter?

Asfaltdivisionen udfører alle former for asfaltbelægninger og vedligeholdelsesarbejder – på motorveje, landeveje, kom­muneveje, lufthavne, parkeringspladser, industriarealer m.v. Der sælges også asfalt direkte fra de fire fabrikker, hvoraf afdelingen i Næstved er én af dem.

Du får hos os gode muligheder for opkvalificering og efteruddannelse. Vi oplærer og uddanner nye medarbejdere samt sikrer løbende vidensdeling blandt medarbejderne. Vi tilbyder gode ansættelsesforhold med bl.a. sundhedsforsikring.

HTH
Indretningskonsulent til privatsalg

HTH, Næstved

Kan du forvandle vores kunders drømme til køkkenkærlighed og vil du være en del af en arbejdsplads, hvor kunde- og medarbejdertilfredshed og den gode forretning, har højeste prioritet? Så læs videre:

HTH

Vi har travlt og som branchens førende indenfor salg af køkkener, har vi brug for branchens bedste indretningskonsulent. Det er ikke nødvendigt med erfaring fra branchen – det er vigtigere, at du trives som sælger, har den rette profil og adfærd.

Vi har markedets bedste introduktionsprogram med eget uddannelses-akademi og sørger for grundig oplæring i produkterne og i køkkenkøbets faser. Samtidig prioriterer vi din personlige udvikling højt.

HTH
Indrykket: 
Synoptik A/SSalgsrådgiver til Næstved

Synoptik A/S

Er du vores nye salgsrådgiver i Synoptik?

I Synoptik er vi ikke kun fascineret af synet. Vi er også fascineret af at rådgive og give vores kunder den bedste købsoplevelse. For vi sælger ikke kun briller og kontaktlinser. Vi sælger også mode og livskvalitet.

Lige nu er vi på udkig efter en ny kollega, der kan være med til at gøre salgs- og købsoplevelsen i butikken komplet. Hvis du brænder for det samme som os, og hvis du elsker at sælge og rådgive kunder i, hvordan de kan få mest værdi for pengene, så er det måske dig, der er vores nye salgsrådgiver.

I Synoptik er mulighederne mange. Du kan f.eks. gå på salgskurser, stylistuddannelse eller tage del i vores interne talentprogrammer. Vi elsker nemlig at udvikle os – og vi elsker at give dig mulighed for at blive dygtigere til det, du brænder for.

Dagli'BrugsenSalgsassistent, Dagli'Brugsen, Rødvig

Dagli'Brugsen

Dagli'Brugsen Rødvig er områdets lokale dagligvarebutik. Tæt på Stevns klint, havnen og mange sommerhuse. Vi er ca. 28 engagerede kolleger i alle aldre, som glæder os til at byde dig velkommen.

I tæt samarbejde med butikkens øvrige medarbejdere sikrer du, at butikken altid fremstår frisk, indbydende og salgsklar. Du er med til at klargøre butikken til forskellige sæsoner, som f.eks. jul, påske, mv. Alle medarbejdere bidrager til at sætte kunden i fokus og yde en helt særlig kundeservice. Vi sætter trivsel højt, og ønsker os en kollega, som er i besiddelse af humor og en positiv indstilling.

De daglige opgaver består af:

 • Kundebetjening
 • Vareopfyldning
 • Bestilling af varer
Indrykket: 
SuperBrugsenDelikatesseassistent barselsvikar, SuperBrugsen, Haslev

SuperBrugsen

SuperBrugsen i Haslev søger en barselsvikar til Delikatessen

Du bliver en del af en butik med i alt 45 medarbejdere. Vi er en travl butik med dygtige medarbejdere, der trives i en butik med masser af dynamik og som står klar til at hjælpe vores mange kunder

Vi tilbyder:

 • Et spændende og udviklende job med gode personlige udviklings- og karrieremuligheder
 • Løn efter kvalifikationer med fleksibel lønpakke
 • Fleksible og gode arbejdsforhold, hvor du selv sætter dit præg på din hverdag

Opgaver:

 • Daglig produktion og kundebetjening i afdelingen
 • Salgsklar og inspirerende butik med høj standard, hver dag
 • Basis på plads, herunder priser, datovarer, avis-klar m.m.
Indrykket: 
Fibia P/S
Erfaren kundekonsulent til Fibia Wholesale Kundecenter

Fibia P/S, Haslev

Har du et drive, der kan starte vores kundecenter op fra bunden af? Kløer det i fingrene for at sætte dit tydelige præg på kundeoplevelsen i en forretning med stejlt stigende vækstkurve? Og vil du være en del af et dygtigt og engageret team, der bevarer roen og smilet i både med- og modvind? Så er det måske dig, vi mangler i Fibia Wholesale Kundecenter.

Vi er i fuld gang med at bygge Wholesale platform af automatiserede net- og IT løsninger. Nu skal vi have dig ombord til at kickstarte implementeringen af de daglige forretningsprocesser og kundecenter-aktiviteter, for at eksekvere på vores ambitioner om at blive absolut bedst på markedet, når det kommer til partnerhåndtering og kundeoplevelser.

Vi tilbyder en alsidig og spændende stilling med både personlige og faglige udfordringer i et dynamisk og vækst-præget arbejdsmiljø.

Fibia P/S
Vordingborg Kommune2 sagsbehandlere til Børn og Familie

Vordingborg Kommune

Vil du være med til at styrke og videreudvikle området for udsatte børn og unge i Vordingborg Kommune?

Vi søger to dygtige sagsbehandlere, der sammen med os vil skabe de bedste muligheder for børn og unge i udsatte positioner i alderen 0-14 år. I Børn og Familie arbejder vi med afsæt i en forebyggende praksis og ud fra en løsningsfokuseret tilgang. Det er vores mål, at vores børn og unge får den bedst mulige sagsbehandling, og vi følger løbende op på effekterne af vores indsatser.

Børn og Familie har fælles ledelse for myndighed og udfører for at sikre et stærkt samarbejde om indsatserne. Derudover har vi et tæt samarbejde med sundhedsplejen, dagtilbud og skoler. Som sagsbehandler skal du have en inddragende og anerkendende tilgang til de børn og familier, vi arbejder med, og du skal kunne etablere en god dialog med både børnene, de unge og familierne samt vores samarbejdspartnere.

Targeting PersonalerådgivningVi savner vores nye QA-Specialist? Er det dig?

Targeting Personalerådgivning søger for pK Chemicals A/S i Hårlev

Vi mangler rigtig meget en erfaren QA-specialist – og hellere i dag end i morgen, da vi har god gang i forretningen! Den rette kandidat vil få det daglige ansvar for QA-aktiviteterne på vores produktionssite i Hårlev.

Der er rigtig mange spændende opgaver og arbejdet omfatter bl.a.:

 • Selvstændig frigivelse af produkter
 • Behandling af afvigelser og håndtering af ændringssager
 • Sparringspartner for QA-gruppen, QC-gruppen og produktionen

Da det går stærkt i PKC er det vigtigt, at du er robust og samtidig imødekommende overfor forandringer i det hele taget. I tillæg er du ”naturligvis” ansvarsfuld, selvstændig og struktureret, men det ligger jo også i titlen for dit nye job: QA-specialist.

JYSK
JYSK Danmark søger Deputy Store Manager til JYSK i Næstved

JYSK

Vil du arbejde i en spændende virksomhed, hvor personlig udvikling og teamspirit rimer på en travl hverdag og benhård stræben efter at være nr. 1 – hvor talent og personlighed værdsættes og den ekstra indsats belønnes? Så er det måske lige netop dig vi står og mangler som vores næste Deputy Store Manager.

Er du klar til at yde Danmarks bedste kundeservice og til at kæmpe for et godt salg? Kan du li’ at tingene går stærkt? Er du klar til at stå i spidsen for dit eget team? Og trives du i en hverdag præget af konkurrence og en topmotiveret salgskultur, med attraktive bonusser? Så er du præcis den Deputy Store Manager, vi er på udkig efter.

JYSK

You meet possibilities and we offer you…

 • ansvaret for at skabe et motiveret og konkurrencedygtigt salgsteam
 • udvikling og træning som en vigtig del af hverdagen
 • en attraktiv bonus, der belønner salg og gode resultater
JYSK
Indrykket: