383 job matcher din søgning 383 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 383 resultater.
Jobindex Kurser
MS Windows Server 2016 & Microsoft Azure (start 17. aug. online)

Jobindex Kurser

Du får færdigheder til at kunne implementere og konfigurere Windows Server 2016 og Microsoft Azure. Når kurset er slut, kan du konfigurere, administrere og rådgive om de to systemer, uanset om de er installeret i skyen eller lokalt.

Kurset kommer bl.a. omkring Active Directory, failover clustering samt virtual machines og netværk.

Samtidig bliver du undervist i administration og vedligeholdelse af on-premises infrastruktur, samt gorup policy, virtualisering, storage, cloud concepts og meget mere.

Jobindex Kurser
Advokatfirmaet Kromann NielsenErfaren advokatsekretær

Advokatfirmaet Kromann Nielsen, Vordingborg

Er du vant til at arbejde selvstændigt? Er du omhyggelig og struktureret? Trives du med at være ansigtet udadtil? Vil du være med i udviklingen af et mindre kontor med moderne værdier, høj faglighed og store ambitioner?

Advokatfirmaet Kromann Nielsen har travlt og søger derfor en faglig dygtig og erfaren advokatsekretær til at varetage en række selvstændige opgaver. Det er vigtigt, at du er ansvarsbevidst, og at du som person er systematisk og struktureret. Du vil ofte være firmaets ansigt udadtil og det forventes derfor, at du er serviceminded og omstillingsparat, så klienter altid får den bedste og mest professionelle oplevelse.

Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling, men kan også være på nedsat tid.

Vordingborg KommuneController for Børn, Familie og Sundhed i Team Styring og Analyse

Vordingborg Kommune

Er du en stærk analytiker, og trives du med at belyse komplekse problemstillinger? Vil du være med til at sikre effektiv og transparent styring af økonomien i Vordingborg Kommune? Så har vi en spændende stilling til dig.

Som controller bliver du en del af Team Styring og Analyse i den centrale økonomistab, men du vil samtidig være tæt knyttet til det strategiske arbejde på fagområderne. Det specialiserede børneområde er udfordret af store udgifter til anbringelser og arbejder i disse år med at beregne endnu bedre prognoser og sikre tilstrækkelig forebyggelse. Sundhedsområdet er for alvor ved at konsolidere sig som ”det nære sundhedsvæsen”, og du vil have tæt samarbejde med chef og ledere om prioriteringen af midler til træning, rusmiddelbehandling, sundhedspleje og tandpleje.

Vordingborg KommuneSocial- og sundhedshjælper til aftenvagt på Præstø Multicenter

Vordingborg Kommune

Da vores social- og sundhedshjælper gennem mange år har valgt at gå på pension, søger vi en ny kollega til vores aftenvagtsteam.

Arbejdstiden ligger på nuværende tidspunkt i tidsrummet kl. 14-22. Arbejdsdagen starter, således at der er en glidende overgang fra dagvagt til aftenvagten.

Din opgave er at medvirke til en hyggelig aften for vores beboere. Opgaverne er hygge i kaffesituationen, hjælpe beboerne med personlig pleje og praktiske opgaver, der kan være i en aftenvagt.

Stillingen er fortrinsvis inde på Præstø Multicenter, hvor der er 34 beboere fordelt på 3 afdelinger, samt 10 akutpladser. Vi har i alt 5 medarbejdere på vagt til de 3 afdelinger og akutpladserne. Derudover har vi en medarbejder til at varetage køkkenfunktionen.

Vordingborg KommuneFaglig koordinator til Familiecenter Kalvehave

Vordingborg Kommune

Har du indgående kendskab til familiebehandling, og vil du være med til at udvikle Familiecenter Kalvehave og centrets indsatser til gavn for sårbare og udsatte børn, unge og familier?

Ledelsen af familiecentret er netop blevet omlagt, således der nu er en fælles ledelse for både familiecentret og myndighedsområdet. Den fælles ledelse skal bl.a. sikre et tættere samarbejde med myndighedsområdet, og at vi i højere grad når i mål med vores vision om at skabe helhedsorienterede og koordinerede indsatser for de børn, unge og familier, vi samarbejder med.

Som et led i omlægningen søger vi en faglig koordinator, der vil være med til at styrke fagligheden, tilbudsviften og den fortsatte udvikling af centret. Der er tale om en nyoprettet stilling og funktion, og der vil blive rig mulighed for både at være med til at udvikle på eksisterende drifts- og kerneopgaver såvel som på nye udviklingsområder.

Stevns KommuneLeder til Vej & Materielgården

Stevns Kommune, Store Heddinge

I Stevns Kommune har vi højt til loftet, storslået natur og verdensarv – men vi mangler dig som vores nye leder af Vejteam & Materielgård.

Vi søger dig, vores nye leder. Du skal som vores leder kunne understøtte, samskabe og sætte fælles retning for vores mange forskellige faggrupper og arbejdsopgaver.

Det er en vigtig og krævende, men også meget spændende stilling, da Vejteamet & Materielgården har stor synlighed og nyder stor bevågenhed blandt borgere, kommunalpolitikere og pressen. Der er tale om en lederstilling med tydelig fokus på kommunens borgere og andre interessenter.

Du vil som vores leder for Vej og Materielgård få ansvaret for i alt 25 medarbejdere. Vejteamet består af to vejingeniører og en administrativ medarbejder og Materielgården har p.t. 22 medarbejdere, herunder en formand og en administrativ medarbejder.

CuriaSalgschef med salgs- og budgetansvar for det danske marked

Curia søger for BROEN A/S i Assens

Har du et stærkt kommercielt fokus, og brænder du for salgsudvikling og teknisk salg?

Du bliver ansvarlig for løbende at have fingeren på pulsen vedrørende det danske marked. Her skal du både tilpasse konkrete aktiviteter og samarbejde med salgsdirektøren for at sikre langsigtede tilpasninger og justeringer af strategien.

Nogle af dine opgaver og ansvarsområder bliver:

 • Salgs- og budgetansvar for det danske marked
 • Udarbejdelse og opfølgning af tilbud
 • Teknisk sparring og værdiskabelse i samarbejde med kunderne
Region SjællandVi søger en akademisk konsulent til at understøtte sygehusledelsen på Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse

Region Sjælland

På Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse er vi sammen om at skabe en attraktiv og moderne arbejdsplads, og til det formål mangler vi en kollega til understøttelse af vores sygehusledelse og derigennem udviklingen og betjeningen af sygehusene.

Region Sjælland

Opgaverne i Ledelsessekretariatet er meget varierende. Du kan jonglere frit imellem hverdagens mange opgaver og udfordringer med god mulighed for at bruge hele din palet af erfaring og kompetencer.

Du kommer tæt på beslutningsprocesserne både på NSR Sygehuse og i regionen, og vil være en vigtig støtte for sygehusledelsens arbejde med at drive og udvikle et moderne sygehus, som skal være rollemodel for både organisatorisk og faglig innovation.

Ekkofonden
Pædagoger til Alternativet Sydsjælland

Ekkofonden

Er du uddannet pædagog og har du psykiatrisk erfaring? Drømmer du om at være en del af et team, hvor åbenhed og humor er naturligt, hvor nøgleordet er faglighed og brænder du for at gøre en forskel for nogle af landets mest udsatte og sårbare borgere? Så er EKKOfonden måske din nye arbejdsplads.

Vi søger lige nu tre pædagoger til Alternativets særlig tilrettelagte tilbud på Sydsjælland (Karise og Faxe Ladeplads) fordelt på SEL § 107, 108 og 66 (17-årige). Afdelingen henvender sig til personer i alderen 17-85 år, som af forskellige årsager ikke kan rummes i almindeligt institutionsregi. Beboerne kan have forskellige former for funktionsnedsættelser såsom angst, depression, ADHD, forandret virkelighedsopfattelse, personlighedsforstyrrelse og medfødt eller erhvervet hjerneskade samt dobbeltdiagnoser.

Ekkofonden
Stevns KommuneFamilieterapeut søges til Familiehuset i Stevns Kommune

Stevns Kommune, Store Heddinge

Unik mulighed for familieterapeut med pædagogisk baggrund.

Hvis du har lyst til at arbejde konsultativt og behandlende i forreste række, så har du en unik mulighed i denne stilling. Stevns Kommune ønsker at styrke det tidlige forbyggende arbejde for kommunens børn, unge og deres familier.

Stillingen som familieterapeut er således halvt i PPR-regi, konsultativt tværfagligt arbejde samt halvt terapeutisk familiebehandling inden for servicelovens ramme.

Det er et hus med meget travle medarbejdere, som sætter pris på humor, højt til loftet og fagligt og personligt engagement. Behandlergruppen består at 15 engagerede kollegaer, terapeuter og psykologer.

Vordingborg KommuneSocial- og sundhedhjælperelever

Vordingborg Kommune

Social -og sundhedshjælperelever søges til Vordingborg Kommune med opstart på uddannelsen november 2020 – Skoleophold ved SOSU ZBC, afdeling Næstved.

Uddannelsen varer 1 år og 2 måneder og veksler mellem skoleundervisning og praktik. I praktikken lærer du bl.a. at udføre personlig pleje, herunder at hjælpe borgeren med at blive vasket, soigneret og klædt på, endvidere at yde praktisk bistand, som rengøring, varme mad etc.

Vi tilbyder et spændende og varierende uddannelsesforløb med praktik på henholdsvis plejecenter og i hjemmeplejen, hvor du har mulighed for at gøre en forskel for de borgere, der ikke selv kan få dagliglivet til at fungere.

Dagli'BrugsenSalgsassistent, Dagli'Brugsen Fanefjord

Dagli'Brugsen

Dagli’Brugsen i Fanefjord søger en ny salgsassistent!

Vi tilbyder:

 • En afvekslende hverdag, hvor der aldrig er 2 dage, der er ens
 • Gode kollegaer, som sætter trivsel højt
 • Personalekøbsordning for dig og din husstand
 • Fleksibel lønpakke

I samarbejde med de andre medarbejdere skal du sikre, at butikken altid fremstår frisk, indbydende, salgsparat og særdeles sæsonaktuel. De væsentligste opgaver er bl.a.:

 • Lukkeansvarlig og gennemførelse af lukkerutiner
 • Kunden i fokus og yde den service, der skal til
 • Vareopfyldning
 • Kundebetjening
LejerboSekretær til Regionskontoret Lejerbo Næstved

Lejerbo

Til Lejerbos regionskontor i Næstved søger vi en kompetent sekretær, der vil være med til at sikre, at kontoret altid udviser et højt serviceniveau samt sikre, at kontoret altid fremstår professionelt, produktivt og effektivt udadtil.

Sekretæren har i høj grad en ko-ordinerende rolle i samspil og samarbejde med mange kolleger, beboerdemokrater samt andre relevante aktører. Der er mange informationer og opgaver at holde styr på, og sekretæren får en markant rolle i at holde trådende sammen og sikre, at tingene produceres som aftalt.

Eksempler på opgaver vil bl.a. være:

 • Tilrettelægge organisations- og repræsentantskabsmøder
 • Tilrettelægge/deltage i organisationernes regnskabsmøder
 • Deltage i diverse repræsentantskabs- og organisationsbestyrelsesmøder (referent)
Jobindex Kurser
PRINCE2 Foundation og PRINCE2 Agile Practitioner (start 10. aug. i E-learning)

Jobindex Kurser

Kurset henvender sig til dig, som ønsker et udvidet kendskab til, hvordan PRINCE2® kan tilpasses agile principper, værktøjer og metoder.

Det er nemt at lære PRINCE2 med vores e-læringskursus. Pensummet er delt pædagogisk op i passende segmenter og indeholder praktiske eksempler, interaktive øvelser, tjeklister, casestudier og quiz.

Gennem hele kurset har du en e-coach, der er din onlinementor, som svarer på praktiske spørgsmål, og giver dig faglig vejledning.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Videregående Linux-kursus 6-ugers (start 10. aug. i E-learning)

Jobindex Kurser

Linux-kursus er for dig, der vil arbejde professionelt med Linux. Med en CompTIA Linux+-certificering på CV’et, får du et konkret og håndgribeligt bevis på, at du har de fundamentale færdigheder, der skal til, for at kunne konfigurere, administrere og fejlfinde på Linux-systemer.

Linux er blevet det industriledende software og den foretrukne platform for snart sagt alt fra supercomputere og webservere til store virtualiserede systemer og de massive content delivery networks (CDN), som sørger for at indhold via nettet når slutbrugerne i en fart. Linux er overalt. Benytter du en Android-telefon, benytter du Linux. Og IT-folk, der kan håndtere Linux på et professionelt niveau, er der bud efter.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Videregående IT-kursus - course language is English (start 10. aug. i E-learning)

Jobindex Kurser

Med en CompTIA Server+-certificering på CV'et kan du dokumentere, at du har en forståelse af, hvordan det mest almindelige hardware fungerer, samt hvordan forskellige softwaretyper og -teknologier håndteres.

Du bliver blandt andet i stand til at supportere og arbejde med kompleks IT i bred forstand, og ComptTIA Server+ er et rigtig godt sted at starte for dig, der gerne vil arbejde professionelt med IT.

Selve kurset består af 8 omfattende e-learningmoduler, som du skal gennemgå. Med til kurserne kommer der fagbøger, som du skal læse sideløbende. Disse fagbøger leveres elektronisk til dig kvit og frit, og du har adgang til den i et helt år. Dermed har du mange muligheder for at specialisere dig, også når du har afsluttet selve kurset.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Videregående IT-netværkskursus (start 10. aug. i E-learning)

Jobindex Kurser

Kursus for dig, som vil arbejde professionelt med IT-netværk. Den platformsuafhængige CompTIA Network+-certificering giver dig et håndgribeligt papir på dine kompetencer inden for IT-netværk.

Netværk er en af de poster, som fylder mest i de fleste virksomheders IT-budget. Selv virksomheder som outsourcer driften af deres IT-netværk har behov for folk med stærke kompetencer inden for området, for at sikre at sikkerhed og stabilitet hele tiden tilgodeses.

Dette videregående netværkskursus vil give dig den nødvendige viden og de fornødne evner til at opsætte, konfigurere og administrere de fleste enheder, der er forbundne i netværk, herunder trådløse. Ligeledes får du stærke kompetencer inden for fejlfinding, der er en kernediciplin i enhver netværksadministrators værktøjskasse.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Microsoft Office 365-specialist (start 10. aug. i E-learning)

Jobindex Kurser

Kursus for dig som vil arbejde professionelt med Office 365. Du lærer arkitekturen at kende og bliver i stand til at rådgive, implementere samt at yde support på løsninger baseret på Microsoft Office 365.

Her er kurset for dig, som vil arbejde som IT-supporter, system- eller softwareadministrator, som systemspecialist eller med Software as a Service (SaaS) i bred forstand. Med en MCSA-eksamen på CV'et vil du også være i stand til at fungere som konsulent indenfor evaluering, implementering og drift af tjenester baseret på Office 365.

Microsoft Office 365 er i voldsom vækst. Flere og flere danske virksomheder flytter deres dokumenter i skyen hver eneste måned - men desværre ikke altid i det tempo, som man gerne vil.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
MCSA Microsoft SQL 2016 Database Development (start 10. aug. online)

Jobindex Kurser

Drømmer du om at udvikle SQL-databaser og blive Microsoft Certified Solutions Associate?

På kurset vil du modtage undervisning i, hvordan du implementerer databaseobjekter, samt konfiguration, styring og fejlfinding af disse. Du vil også lære om triggere, XML-data og forskellige former for queries, bl.a. subqueries og data queries og en hel del mere.

Dette e-learningskursus er opbygget af dybdegående onlinekurser, hvormed du kan få praktisk erfaring og samtidig opbygge dine kompetencer som SQL-databaseudvikler. Som en del af kurset er der adgang til e-bøger og MeasureUp, som er et eksamenssimuleringsværktøj, der gør det muligt for dig at teste, om du er klar til at gå op til certificering.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
IT-sikkerhedskursus - it security course in English (start 10. aug. i E-learning)

Jobindex Kurser

IT-sikkerhedskursus for dig, som har behov for at få afklaret de helt essentielle principper for netværkssikkerhed og risikohåndtering. CompTIA-certificeringerne er for dig, som gerne vil have foden inden for i IT-branchen.

De leverandøruafhængige certificeringer er kendte og respekterede i hele verden. De er derfor særdeles relevante for dig, som søger jobs i store virksomheder, der også har aktiviteter i andre lande end Danmark.

Selve kurset består af 10 omfattende e-learningmoduler, som du skal gennemgå. Med til kurserne kommer der fagbøger, som du skal læse sideløbende. Disse fagbøger leveres elektronisk til dig kvit og frit - og du har adgang til dem i et helt år. Dermed har du mange muligheder for at specialisere dig, også når du har afsluttet selve kurset.

Jobindex Kurser