461 job matcher din søgning 461 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Næstved Kommune Pædagog til dagtilbud på Center for Neuropædagogik

Næstved Kommune

Center for Neuropædagogik søger en uddannet socialpædagog.

Vi leder efter en person, der bl.a.

 • er uddannet socialpædagog
 • kan samarbejde med forskellige fagligheder
 • har kørekort

Teamet består af en fysioterapeut, en ergoterapeut og to pædagoger, ud over dig.

Center for Neuropædagogik er et fagspecialiseret døgn- og dagtilbud, der henvender sig til mennesker med erhvervet hjerneskade i alderen 18 til 60 år.

Stillingen er i vores aktivitetscenter, hvor vi tilbyder forskellige aktiviteter som tilberedning af fælles onsdagsfrokost, bagning, bankospil, avislæsning, puslespil, brætspil, film, ture ud i det blå og masser af socialt samvær.

Gem
Hartmanns A/S Produktionsmedarbejder til fødevarevirksomhed i Faxe

Hartmanns A/S søger for kunde

Til vore kundes fødevareproduktion i Faxe søger vi medarbejdere med erfaring fra produktion (gerne fra fødevareproduktion). Vigtigt er det rette engagement og interessen lige fra hygiejne til produktion.

Der er tale om vikariater 3-5 dage om ugen på henholdsvis dag- og aftenhold og det er en fordel at kunne skifte mellem disse.

Virksomheden bruger vikarer hele året. En del vagter aftales fra dag til dag, især i starten indtil du er godt inde i opgaverne og virksomheden kender dig.

Din profil:

 • Erfaring fra pakkeri / produktion (fødevareproduktion en fordel)
 • Kvalitetsbevidst.
 • Fleksibel og god til at rykke ud med kort varsel.
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
LindbergHR Network Architect

LindbergHR søger for Fibia P/S i Tilst eller Haslev

Som netværksarkitekt omsætter du ideer og behov til services og infrastruktur, der giver værdi for kunder, partnere og kolleger.

Fibias fiberforretning udvikler sig med lynets hast, og målene er ambitiøse. Vi er allerede en af Danmarks største leverandører af internet, og vi har åbnet vores net for partnerskaber med andre aktører, hvilket vækster vores forretninger yderligere. Derfor søger vi en netværksarkitekt, til at designe, skabe og udvikle fremtidens fibernet i Danmark.

Sammen med det øvrige teknikerteam, som består af 18 højtspecialiserede kolleger, understøtter du udvikling og implementering af netværksløsninger inden for mange forskellige teknologier, der bygger infrastruktur som kan skaleres mange år frem i tiden. Du vil have ansvaret for at udvælge og undersøge de tekniske løsninger hvormed nettet skal udbygges, hvilken teknologi der skal vælges, afholde mindre udbud blandt leverandører mv.

Herlufsholm Skole og Gods Trivselsleder

Herlufsholm Skole og Gods, Næstved

Herlufsholm Skole har gennem en årrække haft fokus på elevtrivsel, men vil i den nærmeste fremtid øge indsatsen yderligere, da vi skal sikre gode rammer og nødvendige kulturforandringer for at skabe en omsorgsfuld hverdag for alle elever på skolen.

I arbejdet som Trivselsleder indgår blandt andet følgende opgaver

 • Trivselsmålinger og analyser af resultater, der kan indgå i udvikling af nye indsatser på trivselsområdet
 • Koordination af og samarbejde om trivselsarbejde med alle skolens afdelinger
 • Dialog med forældre og elever, når der opleves trivselsudfordringer, herunder kontakt med øvrige relevante interne som eksterne samarbejdspartnere

Kerneområdet for stiftelsen Herlufsholm Skole og Gods er skolevirksomheden. Skolen har 600 elever, heraf ca. 300 kostelever. Der er i alt 175 medarbejdere, heraf halvdelen tilknyttet undervisningen.

Vordingborg Kommune Ungerådgivere (socialrådgivere/socialformidlere) til Ungecenter Vordingborg – KUI (Vikariat)

Vordingborg Kommune

Vil du være med til at styrke og udvikle arbejdet med udsatte børn og unge, i den tværfaglige enhed, med ansvar for alle unge fra 15-24 år i Vordingborg Kommune?

Vi søger en dygtig ungerådgiver (socialrådgivere/socialformidlere) til et barselsvikariat med sagsbehandlererfaring, der sammen med os vil skabe de bedste muligheder for udsatte unge i alderen 15-23 år.

Vi har fokus på tidlige, forebyggende og sammenhængende indsatser og arbejder målrettet med at hjælpe de unge videre i koordinerede uddannelses- og jobforløb. Samtidig arbejder vi kontinuerligt på at udvikle kvaliteten i det tværfaglige samarbejde omkring de unge.

Stevns Kommune Sygeplejen i Stevns Kommune søger 2 sygeplejesker

Stevns Kommune

Er du fuld af gode ideer og har lyst til aktivt at deltage i det positive fællesskab og gøre en forskel for borgeren i Stevns Kommune? – så er det dig vi søger som vores nye sygeplejerske!

Vi søger 2 sygeplejersker til faste stillinger med en ansættelse på 32 – 37 timer pr uge. Hvis du ønsker lavere timetal, kan det være en mulighed efter konkret vurdering og aftale. Stillingerne ønskes besat den 1. august 2022 og gerne før hvis muligt.

Sygeplejen i Stevns Kommune tilbyder en rummelig arbejdsplads, hvor der er højt til loftet og hvor kollegaer rækker hånden ud og hjælper hinanden. Vi er fagligt stærke og tager os tid til refleksion og sparring. Kerneopgaven er i fokus og det gode relationsarbejde til borgerne er vores hverdag. Du får en arbejdsplads i skøn natur, som du dagligt færdes i.

ADVICE Ejendomsadministration a/s Er du vores nye foreningsadministrator?

ADVICE Ejendomsadministration a/s, Vordingborg

Vil du være en del af en mindre virksomhed, hvor du får lov til at arbejde med det du brænder for inden for ejendomsadministration?

Trives du som ejendomsadministrator, og vil du gerne arbejde med gode kollegaer i teams, en flexibel hverdag, hvor du i samarbejde med dine kollegaer løser de opgaver, som teamet har ansvaret for, og hvor du ikke er alene om hverdagens mangeartede udfordringer!

Arbejdet vil primært være administration af ejer- og andelsforeninger og opgaver relateret hertil.

Har du lyst til at blive en del af en innovativ ejendomsadministration, hvor du kan se frem til en alsidig hverdag? Er du på udkig efter en stilling, hvor du kan sætte din erfaring i spil samtidig med, at du fortsat kan udvikle dig og lære nyt?

Næstved Kommune Døgndiamanten søger afdelingsleder

Næstved Kommune, Holmegaard

Grundet en spændende udvikling og optimering af vores institution mangler vi en ny afdelingsleder.

Vi har en målgruppe som er unge piger og drenge i alderen 7-18/23 år, fordelt på forskellige afdelinger, fælles for dem er at de har været igennem mange svære og turbulente opvækstvilkår set i bred forstand, ofte er de svært omsorgssvigtede. Der vil også, og ofte som følge af dette, eksempelvis være unge med forskellige belastningsdiagnoser.

Vi arbejder i det daglige med disse udfordringer og anvender bl.a. med metoden KRAP og relationsarbejde og har fokus på udvikling og mestring af en dagligdag i et lokalsamfund, hvor vi er synlige og forsøger at deltage aktivt i lokalsamfundets forenings- og skoleliv.

Dine primære opgaver bliver:

 • Indgå i et tæt samarbejde med den øvrige ledelse i forhold til faglig udvikling.
 • Tilrettelæggelse af arbejdsmiljøarbejdet og trivsel hos medarbejderne.
Lokal Forsikring G/S
Teamleder til produktudvikling

Lokal Forsikring G/S, Næstved

Lokal Forsikring er på en spændende rejse og søger derfor en fagligt stærk og ambitiøs teamleder til udvikling og vedligehold af vores produkter. Har du enestående forretningsforståelse og en pragmatisk tilgang til opgaveløsning, er du måske vores nye kollega.

Du bliver en del af afdelingen IT og produktudvikling på i alt 11 personer, som løser opgaver indenfor IT-drift, IT-udvikling, projektledelse og produktudvikling. Som leder af produktudviklingsteamet får du ansvaret for et dygtigt team bestående af 3 engagerede og erfarne specialister.

Vi tilbyder attraktive ansættelsesforhold og personaleordninger og værner om værdier som omsorg, nærvær, loyalitet og sammenhold.

Lokal Forsikring G/S
Stevns Kommune Jobcenter Stevns søger en engageret og resultatorienteret jobformidler til beskæftigelsesområdet

Stevns Kommune, Store Heddinge

Brænder du for at være med til at udvikle indsatserne for forsikrede ledige i samspil med virksomhederne og uddannelsesinstitutionerne? Synes du den virksomhedsrettede indsats og samtaler med borgerne er nogle af de vigtigste greb, for at hjælpe den enkelte i job? Er du fagligt velfunderet i lovgivningen, og har du et godt overblik over de forskellige tilbud og indsatser til ledige?

Så kan du være dén nye kollega, vi skal bruge i Jobcenter Stevns.

I Jobcenter Stevns er vi ambitiøse på borgernes vegne. Vi tror på den tværfaglige indsats, og vi tror på borgernes og hinandens ressourcer.

Som jobformidler er din opgave at vejlede og motivere forsikrede ledige, tilbyde relevant opkvalificering, afholde fællessamtaler med A-kasser, være med til at udvikle indsatsen på området og lejlighedsvis afvikle holdforløb for de ledige.

Stevns Kommune Plan- og udviklingskonsulent til central stabsenhed i Stevns Kommune

Stevns Kommune, Store Heddinge

Vil du være tæt på den politiske ledelse og udvikle Stevns Kommune? Så tilbyder vi en spændende og nyoprettet stilling som plan- og udviklingskonsulent i en kommunal organisation med en række unikke opgaver.

Stillingen er placeret i vores centrale udviklingsenhed, hvor opgaverne er afvekslende og mangeartede. Dine opgaver har en bred forankring på tværs i og udenfor organisationen, så du skal forvente en stor kontaktflade.

I tæt samarbejde med vores kommuneplanlægger og koordinator for Kultur & Turisme får du en hverdag fyldt med spændende plan-, kultur- og turismerelaterede udviklingsopgaver. Som konsulent skal du kunne løfte opgaverne både selvstændigt og i samarbejde med dygtige kolleger.

Vordingborg Kommune Ungevejleder til grundskole og unge - Ungecenter (KUI)

Vordingborg Kommune

Da en af vores dygtige uddannelsesvejledere har valgt at gå på pension, søger vi en tillidsskabende og fagligt stærkt funderet uddannelsesvejleder, som brænder for at arbejde med elever, forældre og unge i tæt samarbejde med øvrige aktører på området.

Ungecenteret består af 37 medarbejdere, som skal sikre, at der sker en koordinering af den samlede ungeindsats i kommunen på tværs af uddannelses-, beskæftigelses- og social-indsatsen med det formål at gøre alle unge under 25 år parate til at gennemføre en ungdomsuddannelse eller komme i beskæftigelse.

Dine primære arbejdsopgaver vil blandt andet omfatte:

 • Vejledning af elever i grundskolen og deres forældre
 • Vejledning af unge der har forladt grundskolen
 • Tæt, stærkt og selvstændigt samarbejde med øvrige aktører i skolen, på FGU og i ungdomsuddannelserne
Stevns Kommune Jobcenter Stevns søger en sagsbehandler for unge på uddannelseshjælp, gerne med potentiale som faglig konsulent

Stevns Kommune, Store Heddinge

Vejen er ikke altid snorlige og uden forhindringer for alle unge!

I Jobcenter Stevns hjælper vi de unge med at ”rette vejen ud” ved at få de unges behov og kompetencer til, at gå op i en højere enhed. Vi ved nemlig, at hos mange af de unge gemmer der sig et potentiale, som ikke er blevet set, og en følelse af at stå uden for vigtige fællesskaber. Det laver vi om på i Stevns Jobcenter, ved at tro på, at alle de unge kan opnå hver deres succes i livet.

Vi lykkes i indsatsen ved at arbejde professionelt med relationer, inddragelse og empowerment, ud fra en tro på, at alle mennesker ønsker at tage ansvar for deres eget liv, når de får muligheden for det.

Hansen Toft A/S HSE-koordinator til en virksomhed i vækst

Hansen Toft A/S søger for IBKA A/S i Vordingborg

Kan du løfte arbejdsmiljøet til det næste niveau? Så er det måske dig, vi leder efter til at blive en del af teamet hos IBKA. Vi søger lige nu en erfaren HSE-koordinator, som vil være en del af en virksomhed i vækst med en ambitiøs digital strategi og et grønt fokus.

Med reference til den adm. direktør får du, som den nye HSE-koordinator, ansvaret for at arbejdsmiljøkulturen i IBKA lever og udvikles. Du ajourfører løbende din viden inden for HSE, sparrer med ledelsen og nøglepersoner samt supporterer organisationen i at nå målene i overensstemmelse med HSE-strategien. En vigtig del af dit ansvar bliver også at have en løbende og tæt dialog med dine kollegaer samt sikre, at HSE bliver prioriteret højt og forankret i alle led af organisationen.

Du videreudvikler og optimerer systemer, processer, procedurer og instrukser, så de understøtter forretningen og skaber værdi samt målbare resultater.

Hansen Toft A/S
EUC Sjælland Underviser til faglige forløb

EUC Sjælland

Er du en stærk formidler og holder af at arbejde med unge mennesker? Så er du måske den underviser, vi søger på EUC Sjælland?

Vi søger en kollega, der

 • kan undervise i håndværksforløb for grundskoleelever
 • kan indgå i udvikling af nye forløb for grundskoleelever
 • har erfaring med at lave fagligt undervisningsmateriale, såvel som digitale forløb, kan der også blive mulighed for det
 • kommunikere i øjenhøjde i undervisningen

Du vil blive en del af et team, hvor engagerede kollegaer vil byde dig velkommen. Tonen er uformel, og der lægges vægt på at dele viden, tage ansvar og at have et godt samarbejde.

Gem
fakta a/s Souschef, fakta Karise

fakta a/s

Vil du vokse i rollen som leder og være med til at skabe flotte resultater i tæt samarbejde med butikschefen? Og vil du åbne for flere karrieremuligheder, hvor du kan nå helt til tops?

Du bliver butikkens næstkommanderende og er med til at sikre, at kunderne får en god oplevelse og at medarbejderne trives. Du vil bruge størstedelen af din tid ude på gulvet med kolleger og kunder, hvor du hjælper til i det daglige og viser det gode eksempel. Og når butikschefen er ude af huset, så har du det overordnede ansvar.

På en typisk dag vil du:

 • sikre, at butikken står salgsklar, og at serviceniveauet lever op til den højeste standard
 • deltage i den daglige ledelse af medarbejderne og uddelegere opgaver
 • være med til at udvikle medarbejdernes kompetencer og give masser af konstruktiv feedback
Opholdstedet Clemens – Den Selvejende Institution Clemens Fonden Clemens – afdeling Dyssehuset Aflastning – søger uddannet pædagog/socialpædagog

Opholdstedet Clemens – Den Selvejende Institution Clemens, Rønnede

Dyssehuset aflastningsinstitution søger en uddannet pædagog/socialpædagog. Vi er et kompetent og tværfagligt team, der tager afsæt i en mentaliseringsbaseret pædagogik, samt en anerkendende og miljøterapeutisk tilgang. Vores målgruppe er børn og unge i alderen 3-18 år, der bor hjemme hos biologiske forældre eller i plejefamilie, og visiteres til aflastning.

Stillingen kræver, at du ved hvem du selv er, og hvor dine grænser går. Tydelighed og omsorg, struktur og genkendelig – er nogle af de nøgleord, der er vigtige at fremhæve i arbejdet med de børn og unge, som kommer i aflastning i Dyssehuset.

Du skal, som person, helst være glad for at være aktiv og også tage fat ift. praktiske opgaver, vi tager, som regel på ture hver weekend og bruger vores skønne have og lokalområdet.