374 jobannoncer matcher din søgning 374 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Stevns Kommune

Tilkaldevikarer søges til Børnehaven Humlebien

Store Heddinge

Vi søger tilkaldevikarer til huset, som kan være hos os, når personalet skal afholde ferie, kursus eller ved fravær.

Humlebien har to børnehavestuer med 25 børn på hver stue og en vuggestue med 13 børn samt en specialgruppe med 6 børn. Humlebien har 17 medarbejdere inklusive lederen.

I samarbejde med personalet skal du medvirke til at skabe et harmonisk dagsforløb, som udvikler, udfordrer og stimulerer børnene, så de udvikler sig til den bedste udgave af sig selv.

Olsens Polering ApS

Vinduespudser søges

Er du interesseret i at levere et skinnende resultat? Har du øje for detaljer og et ønske om at levere en supergod service til vores kunder? Så er dette job muligvis det perfekte match for dig!

Olsens Polering er et veletableret vinduespoleringsfirma på Sydsjælland med fokus på professionel vinduespolering til erhvervs- og private kunder. Vi har et dedikeret team med over 18 års erfaring i branchen, der stræber efter at levere den højeste standard og bedste service til vores kunder.

Gem
ROP-AS

Regnskabs-/administrativ medarbejder

Herlufmagle

Vi søger en erfaren, dygtig og selvstændig medarbejder med regnskabserfaring og et administrativt gen. Trives du i en selvstændig rolle, hvor du får ansvaret for en bred vifte af opgaver inden for regnskab og administration – så hører vi gerne fra dig!

Vi tilbyder et spændende og varierende arbejde med selvstændigt ansvar og til tider et højt tempo. Der er mange typer opgaver i en organisation, som er kendetegnet ved korte beslutningsveje, en god omgangstone og et godt samarbejde på tværs af organisationen.

ROP-AS
Faxe Begravelsesforretning

Business Financial Controller

Har du sans for økonomi og regnskab? Så læs mere her.

Motiveres du af et meningsfuldt arbejde, hvor kvalitet i arbejdet, er i højsædet? Lægger du stor vægt på, at de efterladte får en værdig og smuk afsked – og det er dit arbejde, som gør forskellen? Længes du efter et job, hvor du sætter et positivt aftryk på menneskers farvel til deres kære? Så har vi måske jobbet til dig.

Der er tale om en stilling i en familiedrevet virksomhed. Fokus er at give pårørende en ekstraordinær god service i arbejdet med de efterladtes sidste farvel til afdøde. Du vil blive en del af et professionelt fællesskab, hvor tæt sparring med kollegaer og ledelse er en del af hverdagen.

Ardagh Glass Holmegaard A/S

Plastpladevasker

Holmegaard

Har du lyst til at arbejde i en international virksomhed med gode og kompetente kolleger, en uformel omgangstone og stolte traditioner indenfor branchen? Vores fabrik producerer ca. 2 millioner enheder i døgnet, og vi arbejder i døgndrift 365 dage om året, 24/7.

Du vil indgå i et team af dygtige kolleger, som bl.a. sørger for:

 • Sortering, vask og kontrol af plastplader
 • Rengøring og vedligeholdelse af vaskemaskine ud fra fastlagt rengøringsplan
 • Rengøring i arbejdsområdet ud fra rengøringsplan

Du får et spændende job i et engageret og kompetent team. Du får god oplæring og mulighed for løbende udvikling, både fagligt og personligt.

Ardagh Glass Holmegaard A/S

Truckfører til lager

Holmegaard

Kunne du tænke dig et job, som stiller krav til selvstændighed, håndtering af flere bolde i luften på én gang, og hvor du skal kunne holde hovedet koldt og prioritere opgaverne, og har du lyst til at arbejde i en international virksomhed med gode og kompetente kolleger i en uformel omgangstone og med stolte traditioner?

Opgaverne er mange, de omhandler primært

 • Af- og pålæsning af lastbiler
 • Afløsning af døgntruck
 • Intern rokering

Du får et spændende job i et engageret og kompetent team. Du får god oplæring og mulighed for løbende udvikling, både fagligt og personligt.

Career søger for Entreprenør Peter Meyer A/S
Gem
Career

Projektleder

Klippinge

Trives du i lederrollen, samtidig med at du kan balancere med både kundekontakt og tilbudsgivning – så er det dig vi leder efter!

Peter Meyer A/S er en entreprenør/kloak virksomhed, der primært samarbejder med boligselskaber. De løser opgaver både indenfor strømpeforing, kloak, TV- og droneinspektion.

Dit ansvar og arbejdsområder

 • Tilbudsgivning – primært indenfor strømpeforing
 • Personaleledelse af udekørende mandskab
 • Budgetstyring på projekter
Gem
Anzet A/S

Finance/Business Controller

Næstved

Er du klar til at være en strategisk nøglespiller for direktionen og drive finansiel succes gennem data og innovation i en stærk forretningsorienteret HR-virksomhed med ambitiøse vækstplaner?

Som en central partner for hele organisationen og med direkte rapportering til CEO'en vil du spille en betydelig rolle i finansiel ledelse og også være medvirkende til at sikre de rette afrapporteringer. Derudover vil du være en støtte for ledelsesteamet, hvor din finansielle ekspertise vil bidrage med at forme og guide den overordnede strategiske retning for virksomheden.

Stevns Kommune

Ledsager søges til en frisk kvinde på Stevns

Klippinge

Ønsker du at gøre en forskel for en kvinde på 70 år, så har du nu mulighed for at blive ledsager for denne friske kvinde på Stevns.

Kvinden elsker at komme til byfester og lokale arrangementer, men da hun er udfordret af Sklerose, har hun brug for ledsagelse til dette. Udover byfester, ønsker hun at få ledsagelse til indkøb.

Stillingen er som timelønnet ledsager og timetallet kan variere fra uge til uge, indenfor bevillingens rammer.

3
Gem
3

Butikskonsulent søges til 3Butikken Næstved

Næstved

Drømmer du om en karriere inden for salg og service? Så er 3 stedet der hjælper, uddanner og støtter dig i din ambition.

Som 3-sælger bliver din væsentligste opgave kontakten og dialogen med kunderne.

Du bliver ansvarlig for eget salgsbudget, og bliver en del af et team, der målrettet arbejder for at opnå de bedste resultater.

Vi hjælper dig godt i gang med grunduddannelse og sidemandsoplæring fra dine erfarne kollegaer.

3
Professionshøjskolen Absalon

Radiografuddannelsen i Næstved søger underviser

Næstved

Har du viljen og evnerne til at give kommende radiografer den bedste uddannelse indenfor det sundhedsfaglige virke? Hvis ja - så har vi måske lige den rette stilling til dig.

I september 2022 startede vi det første hold radiografstuderende på vores campus i Næstved. Gennem studietiden er det vores opgave at lære dem at mestre et avanceret håndværk. Samtidig skal de studerende udvikle sig, både fagligt og personligt, til at kunne agere og kommunikere i mødet med sundhedsvæsenets forskellige grupper af mennesker.

Vi har nu behov for dig til at understøtte den gode læring, som vi har opnået indtil videre, og som vil være en aktiv spiller i den videre udvikling af radiografuddannelsen.

Billigblomst A/S

Centerchef

Næstved

Er du vild med spændende udfordringer, og er du drevet af at skabe resultater gennem andre?

Du bliver en del af en sund og tryg arbejdsplads med en fri omgangstone, hvor faglighed og trivsel står højt på agendaen. Vores organisationsstruktur er flad og der er ikke langt fra ide til handling.

Medarbejderne er vores vigtigste ressource, og et af kardinalpunkterne hos Billigblomst er, at det skal være sjovt at gå på arbejde, også når det går stærkt.

Zealand Business College

Kok til et barsesvikariat til Food Hall i Næstved

Næstved

Til vores Food Hall i Næstved, hvor teamet kræser for vores cirka 700 spisende gæster dagligt, søger vi pr. 1. august 2024 en fagligt stærk og kreativ kok i et barselsvikariat.

Du bliver en del af et team, der p.t. består af 6 medarbejdere, der alle brænder for at give vores elever og øvrige gæster i Food Hall den gode oplevelse hver gang. Du skal kunne arbejde både i det kolde og det varme køkken, da vi roterer rundt mellem partierne i køkkenet samt på tværs af enhederne.

Nørgaard & Nedergaard Entreprise ApS

Dygtig Tømrer/Snedker

Haslev

Ordrebogen er fyldt op, og vi har derfor brug for flere erfarne hænder i vores team.

Nørgaard & Nedergaard Entreprise ApS er en virksomhed med fornuftige ambitioner, spændende og alsidige opgaver og med plads til stor frihed under ansvar til den rette. Vi udfører alt indenfor renovering og hovedentrepriser i større og mindre form. Du skal derfor have lyst til en spændende og afvekslende hverdag.

Vi tilbyder:

 • Sundhedsforsikring, pension og feriepenge
 • Firmabil med det rette værktøj
 • Frihed under ansvar
Nordisk Film Biografer

Concession Supervisor

Næstved

Dette er din mulighed for både at udvikle ledelseskompetencer og komme helt ind i maskinrummet af biografen.

Som Concession Supervisor deltager du aktivt i frontlinjen. Målrettet arbejder du med eksekvering og opfølgning på vores salgsaktiviteter samt sikrer toptrimmet kioskarealer.

Det er vigtigt, at du kan lide at arbejde sammen med og udvikle unge mennesker og fungere som rollemodel.

Bostedet Venus ApS - Et Socialpsykiatrisk Opholdssted

Venus, vores fantastiske botilbud for unge og voksne med socialpsykiatriske udfordringer, mangler DIG!

Vi søger en daglig leder, som har sit faglige fundament i den systemisk/narrative tilgang og som formår at skabe værdi i kraft af følgeskab og er nærværende i sin ledelse opad, nedad og henad.

Vi har særligt brug for DIG, der har erfaring med arbejdet i en socialpædagogisk kontekst samt erfaring i medledelse af medarbejdere, hvor din ledelsesstil er motiverende, støttende samt anerkendende.

Derudover har vi brug for, at du sammen med os, vil arbejde for, at beboerne på Venus trives og udvikler sig, i en meningsfuld hverdag, og heri sætter en ramme for et godt arbejdsmiljø for medarbejderne, så de bibeholder deres energi ved kerneopgaven og undgår omsorgstræthed, risikotegn, forråelse m.m.

Gem
Nexel A/S

Elinstallatør eller maskinmester til hovedstationsbygninger og grønne arealer

Kunne du tænke dig at arbejde med hovedstationsbygninger og vedligehold af grønne arealer? Og vil du være med til at sørge for strøm i kontakten hos vores kunder på Sjælland, Lolland og Falster?

Du er topmotiveret for at lære og med din store interesse for bygninger og grønne arealer, så sørger vi for grundig oplæring.

Fordi vi arbejder med kritisk infrastruktur, så er vi en vigtig del af den grønne omstilling, og teknologien udvikler sig hele tiden. Det bliver derfor aldrig kedeligt, for din arbejdsdag bliver virkelig varieret.

Lars Nordgaard, din kommende leder
Nexel A/S
Anzet A/S søger for EUC Sjælland
Gem
Anzet A/S

Faglærer til bygningsstruktøruddannelsen

Køge og Næstved

EUC Sjælland søger en passioneret og dygtig bygningsstruktør til at styrke det dynamiske team på bygnings- og anlægsstruktøruddannelsen.

Som faglærer vil du spille en central rolle i uddannelsen af fremtidens bygningsstruktører, og vi søger en dedikeret person, der brænder for både den teoretiske og praktiske undervisning.

Du får muligheden for at bidrage til fagområdets udvikling, både fagligt og pædagogisk.

Gem
Sydbank

Afdelingsleder til privatafdeling i Sydbanks områdehovedkontor i Næstved

Næstved

Brænder du for at skabe topresultater gennem dine medarbejdere og god ledelse? Er du en faglig stærk rollemodel?

Du vil opleve et tæt samarbejde på tværs i huset, så I sammen kan lave gode løsninger for kunderne. Sydbank har desuden mange dygtige specialister, som du og dine rådgivere kan trække på i det daglige arbejde eksempelvis leasing, investering og pension.

Sydbank
Gem
Anima

Målrettet og dedikeret sælger/fundraiser med stort hjerte for dyr

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en målrettet og dedikeret telefundraiser, der kombinerer salgs- eller fundraisingerfaring med stor indignation over dyremishandling og en brændende lyst til at være en del af forandringen mod mere retfærdighed for dyr.

Du har talegaver, der ligger væsentligt over normen. Du keder ikke modparten – du har humor og kan fortælle den gode historie. Du vil selvfølgelig blive oplært i de forskellige kampagner og indsatser, så du er klædt godt på til opgaven.

Vi kan tilbyde mellem 13 og 35 timer om ugen, hvor 30 timer er det ideelle. Vores kontor ligger i København K, men vi er åbne for muligheden for, at jobbet udføres som hjemmearbejde.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV