1.704 job matcher din søgning 1.704 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 1.704 resultater.
IntensionBogholder med erfaring fra revisionsbranchen

Intension, Aabenraa

Kan du dit bogholderihåndværk til fingerspidserne? Og vil du have en ansvarsfuld rolle, hvor du fx er med til at ensrette vores arbejde med elektronisk bogføring?

Helt konkret, står du for, at:

 • tage imod bilag fra kunderne og samarbejde med de kundeansvarlige revisorer
 • lave bogholderiopgaver fra A-Z – lige fra håndtering af debitor og kreditor til moms og lønkørsel
 • tidsregistrere dit faktureringsarbejde løbende

Og her går vi op i, at du kan være dig selv. Det kan mærkes på vores fleksible arbejdsmiljø, velfungerende samarbejde på tværs og den gode atmosfære, der hersker. For hos os taler vi ikke kun om det. Vi sætter nemlig handling bag vores ”work/life-balance”.

Nysgerrig? Læs mere om dit nye job her.

JKSSalgskoordinator til global virksomhed

JKS søger for Multivac A/S i Vejle

Drømmer du om at være en del af en salgsafdeling med fart på og stor knowhow? Vil du varetage en nøglefunktion i en global virksomhed, hvor medarbejderne bliver set og hørt? Så er det dig, vi søger til jobbet som salgskoordinator til Multivac i Vejle.

Som salgskoordinator bliver du et vigtigt omdrejningspunkt for salget af pakkematerialer til Multivacs danske kunder, og du kommer til at indgå i et energisk team af sælgere og specialister. Kommunikation er nøgleordet i din hverdag, hvor du på mail og telefon er i dialog med kunder og leverandører fra hele Europa.

Du er ansvarlig for håndtering af ordrer på pakkematerialer - fra udarbejdelse af tilbud til kundens leverance lander hos dem. Under hele ordreprocessen sørger du for at holde kunden orienteret om deres ordrer.

JYSKJYSK Danmark søger Salgsleder til JYSK i Vejle

JYSK

Vil du arbejde i en spændende virksomhed, hvor personlig udvikling og teamspirit rimer på en travl hverdag og benhård stræben efter at være nr. 1 – hvor talent og personlighed værdsættes og den ekstra indsats belønnes?

Er du klar til at yde Danmarks bedste kundeservice og til at kæmpe for et godt salg? Kan du li’ at tingene går stærkt? Er du klar til at stå i spidsen for dit eget team? Og trives du i en hverdag præget af konkurrence og en topmotiveret salgskultur, med attraktive bonusser? Så er du præcis den Deputy Store Manager, vi er på udkig efter.

You meet possibilities and we offer you…

 • ansvaret for at skabe et motiveret og konkurrencedygtigt salgsteam
 • udvikling og træning som en vigtig del af hverdagen
 • en attraktiv bonus, der belønner salg og gode resultater
DuPont Nutrition Biosciences ApS
Smørrebrøds-/caterelev

DuPont Nutrition Biosciences ApS, Grindsted

Kunne du tænke dig at blive en del af et dynamisk team, hvor sikkerhed, kvalitet og trivsel er nøgleord? Er du proaktiv, kreativ og forandringsvillig? Har du en fleksibel og engageret indstilling til dit arbejde?

Vi søger en smørrebrød/cater elev til vores kantine.

Opgaverne i jobbet:

 • Varmt køkken
 • Smørrebrød
 • Bagning

Du er indstillet på at arbejde selvstændigt samtidig med, at du er god til at samarbejde. Flair for og interesse eller erfaring inden for madlavning, samt ordenssans og overblik er desuden ønskede egenskaber i jobbet.

DuPont Nutrition Biosciences ApS
Energinet
Alsidig kvalitetskoordinator med stærke samarbejdsevner

Energinet, Fredericia

Vær med til at supportere kvalitetskulturen i Eltransmission samt bidrage til den grønne omstilling, når du med din nysgerrige natur understøtter kvaliteten i vores anlægs- og serieprojekter.

Vi søger en kvalitetskoordinator til afdelingen Projekt QHS, hvor vi arbejder med kvalitetskoordinering, arbejdsmiljøkoordinering og byggepladsledelse.

Energinet

Projekternes kvalitetskoordinatorer sikrer, at Eltransmissions arbejde med kvalitet bedst understøtter den praktiske efterlevelse af Asset Management-politikken samt den overordnede strategi, vision og mission. Et væsentligt element i dit arbejde er, at du proaktivt formår at formidle krav og forventninger til kvalitet i hele projektet og sikrer en klar forankring af kvalitetsstyringsstrategien i vores projekter. Du varetager kvalitetsopfølgning både internt og eksternt i projekterne.

Energinet
Energinet
Erfaren projektleder til miljøforundersøgelser og miljøvurdering af store havvindsprojekter

Energinet, Fredericia

Vil du prøve kræfter med projektledelse af store havvindsprojekter både i dansk og internationalt regi? Vi søger en projektleder til at indgå i et projektledelsesteam, der håndterer danske havvindsprojekter, som skal være med til at sikre, at Danmark når klimamålsætningen for 2030 – og er med til udviklingen af det internationale energiø-projekt North Sea Wind Power Hub.

Energinet

Du bliver projektleder for natur- og miljøforundersøgelser samt miljøvurdering i havmølleprojekterne og får således et selvstændigt job med en bred kontaktflade både i og udenfor organisationen. Som projektleder spiller du en central rolle i et dansk eller internationalt projekt, hvor du løser opgaven i tæt samarbejde med dit projektteam og den øvrige projektorganisation.

Energinet
Scandi StandardProduct Developer, Scandi Standard

Scandi Standard, Give

At Scandi Standard we are looking for a Product Developer to our "Ready-to-eat" department. You will be based out of our production facility in Farre, Denmark, as part of a team working across Northern Europe with several different markets in focus. As a growing company, we are constantly looking into new ideas and innovative solutions that can make a difference for our customers.

Based on your experience and knowledge of processes and product development, you will be a key player in the development of our ready-to-eat products.

Your work will primarily, but not exclusively, consist of the following tasks:

 • Development of ready-to-eat products
 • Ingredients and supplier sourcing
 • Recipe creation
Hilti Danmark A/S
ACCOUNT MANAGER (JYLLAND) - SØG PROAKTIVT!

Hilti Danmark A/S

I Hilti søger vi hele tiden nye Account Managere, som matcher vores værdisæt. Vi har ikke et åbent distrikt lige nu, men vi opfordrer dig til at søge proaktivt, så vi kan finde en plads til dig, så snart som muligt.

Hilti Danmark A/S

RÅDGIVENDE SALG Du får en rådgivende salgsrolle, der bygger på relationer med byggefagfolk, som ønsker produkter af højeste kvalitet fra et brand, de kender og stoler på. Som deres professionelle rådgiver finder du frem til de mest rentable løsninger, som dækker netop deres behov – fra helt konkrete maskiner og værktøj til softwareløsninger og ingeniørtimer.

Som Account Manager i Hilti vil du få dit eget distrikt og være med til at koordinere salg-, service-, og marketingaktiviteter overfor dine kunder i distriktet ligesom de udarbejder konkrete salgsmål og salgsbudget for kunden.

EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aarhus, Esbjerg, Haderslev, Horsens, Sønderborg og Vejle

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
Deloitte
Kickstart din karriere som audit graduate i Aarhus, Odense, Kolding, Silkeborg eller Esbjerg

Deloitte

Stræber du efter at udvikle revisionsområdet, og ønsker du at gøre en forskel i en dynamisk og inkluderende kultur grundlagt på samarbejde, nysgerrighed og høje ambitioner? Så send os din ansøgning om at blive en del af Deloittes Audit & Assurance Graduate Programme med start i august 2021 og få udlevet din passion.

Deloitte

Vi kalder vores Audit & Assurance Graduate Programme for The ChangeMaker Programme. Det er et 2-årigt fuldtidsprogram, der giver dig mulighed for at få praktisk erfaring fra første dag inden for revisionsområdet, samtidig med at du fortsætter din uddannelse.

For at sikre, at du oplever succes og får mulighed for at nå dit fulde potentiale, kommer du blandt andet til at deltage i et internt undervisningsforløb, der vil ruste dig til at anvende, forbedre og udfordre den måde, vi tænker og foretager revision på, så vi sammen kan skabe værdi for vores kunder.

Deloitte
Associated Danish Ports A/S
Erfaren kranfører søges

Associated Danish Ports A/S, Fredericia

I ADP A/S er det altafgørende for os, at vi hver dag på Fredericia Havn kan tilbyde de bedste kranservices 24/7/365 med en stærk og professionel medarbejderstab.

I takt med den fortsatte udvikling i aktiviteterne på Fredericia Havn søger vi en dygtig, erfaren, mødestabil og serviceminded kranfører til en fuldtidsstilling. Med base i Fredericia bliver du en del af et team med flere forskellige transport- og hejseopgaver; heraf til tider specielle opgaver for kunder.

Dine arbejdsopgaver vil være:

 • laste-/losseoperationer med div. kraner
 • vedligehold af kraner, siloer og grabbe/åg
 • vedligehold af havneområder og andet udstyr.
Associated Danish Ports A/S
Maersk Container Industry (MCI)
Internship in Electronics and Embedded Software

Maersk Container Industry (MCI), Tinglev

You will be working with systems that contain contactors, transformers, power-measuring units, phase detectors, oxygen, temperature, pressure sensors, heaters, vacuum pumps, motors, fervency converters and more. It is an exciting mix of hardware and software that works together in balance to create the best environment inside MCI reefers.

Together with our engineers, you will be guided step by step through this project, ensuring that you gain valuable state-of-the-art knowledge within electronics and software and preparing the ground for your future career.

To qualify for this internship position, it is a requirement that you are currently living in Denmark and are enrolled at a Danish University, studying at Bachelor’s or Master's degree within the field of electronics, embedded software and/or hardware.

Lidl Danmark K/S
Souschef - Ribe

Lidl Danmark K/S

Drømmer du om en ansvarsfuld rolle og spændende udfordringer i Europas største detailkæde?

I Lidl er fundamentet lagt for, at du lykkes med at nå dine ambitioner. Mød vores souschef Sophia, der allerede har startet sin karriere hos os, og hør om hendes oplevelse af hverdagen som leder i vores konceptstærke og internationale virksomhed.

"Det er et rigtig godt sted at starte sin lederkarriere. Du får en masse redskaber gennem oplæringen og kurser, som du kan bruge i det daglige. Det handler om at lytte til sine kolleger og gå forrest og vise, hvordan man gør", fortæller Sophia på 24 år, der har været souschef i 2 år.

Som souschef er du med til at drive butikken og lede medarbejderne i tæt samarbejde med butikschefen. Du har medansvar for, at butikken lever op til kundernes forventninger, så de bliver ved med at handle hos os.

Lidl Danmark K/S
YouSeeKunderådgiver til YouSee i Sønderborg

YouSee

Er du vores nye kunderådgiver?

Vi søger lige nu de allerbedste kunderådgivere til at yde support og kundeservice hos YouSee. Du vil modtage opkald fra kunder, som du vil supportere, sælge og rådgive til, samt sikre, at problemer bliver afhjulpet, løsninger bliver fundet, og at kunden har følt sig godt behandlet.

Hos YouSee har du muligheden for en karriere i en stor virksomhed, hvor ansvar, performance og socialt samvær vægtes højt. Vi tilbyder en spændende rolle i et udfordrende miljø, hvor du har rig mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt, og hvor vi sætter en ære i at sikre både teamets og den enkeltes trivsel.

Du er selv med til at stykke din karriere sammen hos YouSee, afhængigt af dine interesser og dine styrker.

PII HeadhuntingSælger/rådgiver til Indkøbsnetværket

PII Headhunting søger for kunde

En succesrig professionel platform – frihed til at skabe dit eget drømmejob

Du bliver knyttet til en af Indkøbsnetværkets partnere. Parallelt med et grundigt 10-ugers kickoff-program inkl. leverandørtræning, slippes du løs på markedet med informationsmaterialer under armen og CRM-systemet som fælles udgangspunkt. Du opbygger og vedligeholder din egen kundeportfolio og arbejder selvstændigt. Aftaler, kundernes forbrug, økonomi og netværket generelt administreres i hovedkontoret.

Du får løbende sparring og træning sammen med kollegerne, som du ofte mødes med digitalt eller på et af jeres kontorer. Din hverdag er på hjemmekontor og ude hos kunderne. Et højt aktivitetsniveau, struktur og networking er nogle af dine fokusområder for at opnå succes. Salg og stort gåpåmod er afgørende.

NIC GroupExport Sales Manager

NIC Group

With us, you are constantly learning – from different brands, experiences, people, markets, parts of the value chain, training, and ways of thinking. We are focused on providing new ways for people to develop different skills and how to use them to enhance the difference you can make – to our brands, to the business, and to the world.

The ability to work with strong local brands backed by a growing international company allows our employees to make a difference and see the impact of their work.

Job Description

 • Responsible for developing, monitoring, and managing business relationships with customers in the defined export markets/regions
 • Create and deliver comprehensive commercial plans to drive sales volume and profitability, achieve/exceed sales targets, and further develop key export markets
Fosroc A/SProdukt- og udviklingschef

Fosroc A/S, Rødding

Vil du arbejde med betonteknologi? Brænder du for at løse hverdagens udfordringer og løse kundernes problemer? Har du forstand på beton i teori og praksis? Har du også lyst at udvikle fremtidens løsninger til en af de største industrier i byggeriet? Så kan du meget vel være vores nye Produkt- og udviklingschef.

Du får en vigtig rolle i forhold til virksomhedens fortsatte udvikling. I samarbejde med det lokale team samt det internationale tekniske bagland vil dit hovedfokus være at opbygge, udvikle og vedligeholde virksomhedens produktrange.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være:

 • Udvikling og formulering af næste generation af materialer og løsninger.
 • Implementering af nye produkter til eksisterende og nye kunder.
 • Generel optimering af betonproduktion for og i samarbejde med vores kunder.
 • Afprøvning, dokumentation og certificering af produkterne.
Storm Group
Personlig udvikling imens du gør en forskel – bliv fundraising konsulent

Storm Group, Aarhus, Kolding, Odense eller København

Som ny fundraising konsulent kommer du til at repræsentere Danmarks største velgørenhedsorganisationer. Det betyder også, at du bliver del af vores udadvendte, energiske fundraising-team, som hver dag gør en kæmpe forskel for den gode sag.

Storm Group

Du bliver ekspert i at skabe impact, når du og dine kolleger inviterer nye medlemmer til dialog i det lokale indkøbscenter eller eventsted. Så kom med på farten, når vi møder nye mennesker med super medlemstilbud.

Hvad får du med:

 • En læringsrejse hvor du både udvikler dig fagligt og personligt
 • Del af vores anerkendte uddannelsesprogram
 • Unik mulighed for at udvikle værdifulde kompetencer indenfor dialogsalg og kommunikation
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser