3.045 job matcher din søgning 3.045 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

LS-Trapper & Stål A/SSitemanager trapper, altaner og stålkonstruktioner

LS-Trapper & Stål A/S, Ølgod

Med udgangspunkt fra vort kontor i Ølgod, søger vi til vor montageafdeling for trapper og stål, en selvstændig kvalitetsbevidst medarbejdende Sitemanager.

Du vil få ansvaret for vore montager helt fra produktionsplanlægning og til endelig aflevering af vore kvalitetsprodukter til vore kunder. Derfor forudsætter vi også, at du har en bred tegningsforståelse og stor erfaring med montageopgaver på byggepladser.

Du skal være uddannet smed, være systematisk, udvise en stor autoritet og have økonomisk sans. Du skal for vore projektledere i Ølgod, være deres forlængede arm ude i marken, således du styrer vore projekter økonomisk og kvalitetsmæssig sikket i havn ud fra forud aftalte projektgrænser. Det vil sige, du også bliver den, der laver aftaler omkring lifte, kraner og med underentreprenører.

WOCA Denmark A/SFinancial Controller

WOCA Denmark A/S, Lunderskov

WOCA Denmark er i positiv vækst, og til en nyoprettet stilling søger vi derfor en kompetent og robust Financial Controller. I jobbet, som refererer til virksomhedens CFO, vil du med den rette faglige ballast blive en vigtig spiller i et stærkt team med gode og engagerede kollegaer.

Du får ansvaret for at sikre kvaliteten i virksomhedens regnskab og rapportering. Her er dine væsentligste opgaver bl.a. at udarbejde, konsolidere og følge op på budgetter og månedsregnskaber, analyser og estimater samt rapporteringer til virksomhedens koncern. Du sikrer, at materialet er gennemarbejdet og korrekt opgjort inden rapportering.

Vi tilbyder en spændende og udfordrende fuldtidsstilling med ansvar og indflydelse samt rig mulighed for personlig udvikling. Du kommer til at arbejde med et af de stærkeste danske brands inden for træpleje i en flad og agil organisation med engagerede og passionerede kolleger.

Trekantens Dyrlæger ApSVært/-inde/receptionist til fast stilling

Trekantens Dyrlæger ApS, Fredericia

Trekantens Dyrlæger er en moderne smådyrspraksis, hvor kunde og patientfokus er i højsædet. Vi ønsker at give vores kunder og patienter den allerbedste oplevelse. Her kommer du ind i billedet. Vi søger dig, som brænder for service og som elsker at kommunikere med kunder, patienter og kollegaer.

Trekantens Dyrlæger består af én dyreklinik og ét dyrehospital. Vi er 7 dyrlæger, 4 veterinærsygeplejersker, to klinikassistenter og to veterinærsygeplejerskeelever. Taulov Dyreklinik fungerer som satellitklinik og henviser større udredninger og kirurgiske indgreb til Fredericia Dyrehospital. Fredericia Dyrehospital er et moderne ISO certificeret smådyrshospital fyldt med fantastiske kollegaer og fedt udstyr.

Schmitz Cargobull Danmark A/S
Selvstændig transportkøletekniker

Schmitz Cargobull Danmark A/S, Padborg

Er du teknikeren, der stortrives i en selvstændig rolle? Sætter du en ære i at yde den bedste service? Og har du stor erfaring med transportkølemaskiner?

Du bliver en del af et spændende og alsidigt arbejdsmiljø i en af Europas førende producenter af transportmateriel, hvor du vil få berøring med hele forretningen. Du har mulighed for at gøre karriere i en international koncern, hvor du vil blive en del af et team, som er fokuseret på service og udvikling.

Opgaverne løftes i fællesskab, hvor alle bidrager med viden og løsninger. Vi har masser af humor og teamspirit, også når det går stærkt. Derfor vil du få god mulighed for at videreudvikle dine personlige såvel som faglige kvalifikationer.

Schmitz Cargobull Danmark A/S
RSM Danmark Statsautoriseret Revisionspartnerselskab.Regnskabsassistent med erfaring søges til RSM i Fredericia

RSM Danmark Statsautoriseret Revisionspartnerselskab.

RSM i Fredericia søger en erfaren regnskabsassistent med overblik og erfaring inden for bogholderi og økonomi.

Du kommer til at arbejde i et revisionsfirma, som lægger vægt på at give kunderne personlig og nærværende service samtidig med, at vi dyrker de stærke relationer til vores kunder ved at være deres kompetente sparringspartner inden for alle vores kerneområder.

Som vores nye kollega i RSM erhvervsservice får du selvstændigt ansvar for en række kunder hos hvem, du er tilknyttet som regnskabsassistent og varetager opgaver inden bogføring, løn mm. Du vil opleve at have mange bolde i luften, samtidig med at du har stor frihed til at planlægge din hverdag. Vi klæder dig på til opgaven gennem introduktion til kunderne, uddannelse og sparring med dine kolleger.

Tentoma A/S
Rejsemontør til indkøring, installation, idriftsættelse og service

Tentoma A/S, Broager

Vil du være en del af teamet i et relativt nyt dansk industrieventyr og har du erfaring med installation og indkøring af maskiner og/eller automationsanlæg, så er denne stilling måske noget for dig!

Vi er i rivende udvikling og søger derfor endnu en medarbejder til indkøring, installation og idriftsættelse af vores maskiner. Du vil indgå i et team af dygtige kollegaer med et højt teknisk fagligt kompetenceniveau.

Tentoma tilbyder således en alsidig spændende stilling, hvor man følger projektet fra salgsoverdragelse, videre til indkøring i værkstedet og afsluttende SAT-test ved kunden.

Du vil opleve en virksomhed, hvor vidensdeling er i højsædet, vi ser løsninger frem for begrænsninger, der er frihed under ansvar og mulighed for at præge og planlægge din egen hverdag.

Den selvejende Institution Kirstinelund
Danmarks bedste arbejdsplads søger en Pædagog

Den selvejende Institution Kirstinelund, Brørup

Er du uddannet pædagog, faglig velfunderet og et positivt menneske?
I så fald ser vi gerne, at du sender os en ansøgning.

Kirstinelund er en selvejende institution med 8 pladser til mennesker med Prader Willi Syndrom. Beboerne er mel. 18 og 48 år.

Vi har også en aflastningsplads SEL § 84.

Vi bor ude på landet i rolige og smukke omgivelser.

På Kirstinelund er man mindst 2 medarbejdere på arbejde i dagtimerne, og man har sovende nattevagt. Beboerne er selvhjulpne, de klarer selv bad osv.

AHA
Barchef

AHA

Kan du skabe magi i baren?

Vil du være med fra starten og sætte dit præg på Fredericias nye spillested, AHA, og være en del af et energisk team, har du nu muligheden for at blive en af vores nye kollegaer.

Vi tilbyder dig et spændende ansvar i baren på AHA, måske Danmarks fedeste spillested, hvor kvalitet og service er nøgleordene. AHA er inspireret af de største kunstnere fra 80’erne og 90’erne og er på både indretning og musik en nutidig cocktail med et strejf af de gode gamle dage, hvor mobiltelefoner ikke fandtes, og man mødtes og kom hinanden ved. AHA fører os tilbage til tiden med livemusik med eget husorkester og kapelmester.

AHA
Easyfood A/SElsker du også pølsehorn? Så er du måske vores nye Produktions- og pakkeriassistent - weekendhold

Easyfood A/S

Kan du se dig selv i et produktionsmiljø, hvor kvaliteten er i fokus, og det gode fællesskab i højsædet?

Har du lyst til et stabilt job i en succesfuld virksomhed i vækst? Så bliv en del af vores produktion i Kolding, hvor vi tilsammen er mere end 160 gode kolleger, der fremstiller innovativt kvalitetsbagværk og convenience produkter.

Dit teams kerneopgave er at sikre, at produktionen kører, som den skal, samt at:

 • udføre manuelle processer – vi laver en del bagværk i hånden
 • kvalitetssikre de færdigproducerede produkter efter Easyfood’s høje mål og standarder
 • betjene og udføre omstilling af maskiner effektivt
Easyfood A/SElsker du også pølsehorn? Så er du måske vores nye Produktions- og pakkeriassistent - aftenhold

Easyfood A/S, Kolding

Kan du se dig selv i et produktionsmiljø, hvor kvaliteten er i fokus, og det gode fællesskab i højsædet?

Vores to produktionslinjer er bygget til at udvikle og fremstille bagværk til et marked i konstant forandring, og producerer over 200 forskellige produkter. Vores produktions-setup er ekstremt fleksibelt og kan håndtere alle typer bagværk, bake-off og convenience-produkter.

Dit teams kerneopgave er at sikre, at produktionen kører, som den skal, samt at:

 • udføre manuelle processer – vi laver en del bagværk i hånden
 • kvalitetssikre de færdigproducerede produkter efter Easyfood’s høje mål og standarder
Easyfood A/SElsker du også pølsehorn? Så er du måske vores nye PRODUKTIONS- OG PAKKERIASSISTENT - NATHOLD

Easyfood A/S, Kolding

Kan du se dig selv i et produktionsmiljø, hvor kvaliteten er i fokus, og det gode fællesskab i højsædet?

I vores bageri forener vi industribageriets volumen og effektivitet med stolte danske håndværkstraditioner, kvalitet og faglighed. Vores to produktionslinjer er bygget til at udvikle og fremstille bagværk til et marked i konstant forandring, og producerer over 200 forskellige produkter.

Vi ser gerne, at du har erfaring fra en lignende stilling, men det er ikke et krav – Vi lærer dig grundigt op, og du får sidemandsoplæring, samt et hold af kollegaer med masser af viden du kan trække på.

Epoke A/S
Operatør til laserskæring

Epoke A/S, Vejen

Vi søger en operatør til betjening af laserskæremaskiner – alternativt en medarbejder med interesse for laserskæring til oplæring i betjening af laserskæremaskiner.

Fra vores disponeringssystem modtager du ordrer og tegninger på emner, der skal skæres i laserskæreren. Herefter laves programmet, hvor du naturligt tænker flere emner ind i samme skæreproces, således at pladematerialet udnyttes bedst muligt.

Vi tilbyder

 • Tiltrædelse hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette
 • Oplæring hos erfaren kollega
 • Flekstid
 • Gode løn- og ansættelsesforhold
Epoke A/S
KvicklyBagersvend, Kvickly Sønderborg

Kvickly

Du bliver en del af et varehus med i alt 80 medarbejdere. Kvickly ligger i butikscenter Borgen midt i Sønderborg. Borgen har 3 millioner besøgende om året og Kvickly ligger lige ved indgangen og har stor glæde af faste kunder såvel som kunder der gæster centeret.

Vi tilbyder:

 • Et spændende og udviklende job i et dynamisk arbejdsmiljø i en varehuskæde, hvor varekvalitet sættes i højsædet
 • Et job med gode personlige udviklings- og karrieremuligheder
 • Løn efter kvalifikationer med fleksibel lønpakke
Mercuri Urval
Logistic/Planning Assistant

Mercuri Urval søger for GKN Wheels Nagbøl A/S i Lunderskov

Ønsker du at blive en del af et godt kollegialt miljø, med internationale kunder og arbejde indenfor verdens førende producent af traktorfælge, så har du muligheden for at blive en del af kundeserviceteamet hos GKN Wheels A/S i Nagbøl.

Dagligdagen er præget af et til tider højt aktivitetsniveau, med stor variation i opgaverne. Du bliver ansvarlig for både egne opgaver og kunder. Opgaverne indebærer følgende:

 • Ordrebehandling A-Z, herunder store kunder samt portefølje på et antal mindre kunder
 • Indgå i teamet på lige vilkår med de øvrige medarbejdere samt afhjælpe ved ferier mm.
 • Løbende opdatering og opfølgning på leveringsplaner
Mercuri Urval
VIKING Life-Saving Equipment A/SSAP BUILD MANAGER

VIKING Life-Saving Equipment A/S, Esbjerg

As a global leader in its field, VIKING Life-Saving Equipment A/S has a clear mission: to protect and save lives all over the world.

As part of VIKING Global IT headed by VIKING’s Senior Digital Director, SAP Build is responsible for the development and maintenance of SAP-supported business processes. You will report to the Sr. Digital Director and be a part of the Digital Management Team.

As the SAP Build Manager, you must be fully up to date with new trends and procedures in business processes, as well as developments within the SAP R3 and S/4 platforms.

Brüel & Kjær Vibro GmbH
Technical Leader/diagnostic engineer (M/F/D)

Brüel & Kjær Vibro GmbH, Denmark

Brüel & Kjaer Vibro (B&K Vibro) is looking for a skilled and experinced

TECHNICAL LEADER/DIAGNOSTIC ENGINEER (M/F/D)

to join our team in Denmark.

This exciting role is a key player in our strive to extend our Remote Monitoring offerings to customers in Wind and Industrial Industries. Besides being the Technical Leader/Diagnostic Engineer of our global team and ensure continuously high customer satisfaction, a close cooperation with our I&D and Sales department are necessary to constantly focus on needs for improvement of our monitoring methods and services.

Davidsens Tømmerhandel A/SMedie- og marketingassistent

Davidsens Tømmerhandel A/S, Vojens

Til vores marketingafdeling søger vi en omhyggelig og struktureret medie- og marketingassistent med et skarpt øje for detaljen.

Kan du svare ja til følgende…

 • Du sætter en ære i at få struktur på vores billeddatabase?
 • Du er interesseret i det visuelle udtryk lige fra produktbilleder til flotte inspirationsbilleder?
 • Du er en ”haj” til korrekturer?

Så er det måske dig vi søger som vores nye kollega.

Din primære opgave bliver at holde et skarpt fokus på vores billeddatabase der består af ca. 75.000 billeder - og sikre opdatering og vedligeholdelse af den. Vi har et stærkt kampagnesystem til at understøtte det der bliver dit ansvarsområde.

GE Grid Solutions Denmark
Højspændingstekniker

GE Grid Solutions Denmark, Kolding

GE (General Electric) Grid Solutions i Kolding søger en kvalitetsbevidst tekniker (Field Service Engineer) til service og installation af højspændingsudstyr – med brancheerfaring.

Som højspændingstekniker hos GE bliver du specialist i service, fejlfinding, udskiftning samt opbygning af teknisk udstyr til transmittering af elektrisk energi. Jobbet kræver, at man har fokus på god sikkerhed, kvalitet, service og positiv kundekontakt.

Der vil være oplæring i det udstyr som der arbejdes med, men det forventes, at du hurtigt kan sætte dig ind i den elektriske/tekniske opbygning af udstyret og på sigt selvstændigt kan tage ansvar for hele projektudførelsen.

Jobbet indebærer en del rejseaktivitet i Danmark samt i nære udland.

GE Grid Solutions Denmark
Danfoss A/S
Pricing Manager ID: 17617

Danfoss A/S, Silkeborg, Kolding, Nordborg or Vejle

Danfoss Climate Solutions Is looking for a Pricing Manager to join our team. Are you ready for a visible position that gives a wide exposure and network throughout the Danfoss organization? Do you excel in pricing strategies, reporting and analytics? Then you should join our team in “Pricing and Contract Excellence”.

You will be part of a team of 8 colleagues working with “Pricing strategy”, “Processes and tools”, and “Reporting and Analytics”.

In the position as pricing manager you will have the focus on improving our performance management reports and processes.

Danfoss A/S
Protruck A/S4 serviceteknikere

Protruck A/S

Har du styr på gaffeltrucks og teknik? Er du selvstændig, og kan du lide at have ansvar? Så bliv en del af teamet i Danmarks hurtigst voksende truckfirma.

Hos ProTruck har vi travlt og vores kundeportefølje stiger støt. Derfor søger vi nu fire serviceteknikere til reparations- og serviceopgaver på Sjælland, i Østjylland og i det sønderjyske. For alle gælder det: Du får en fabriksny Mercedes Sprinter med alt i udstyr og indretning, så der både er tænkt på din komfort, og at dit værktøj er i absolut topklasse, når du kommer ud til vores kunder.

Du kommer selv til at administrere din hverdag, og det er vigtigt, at du er serviceminded, ansvarlig og kan arbejde selvstændigt. Kvalitet og service går nemlig hånd i hånd hos dig.