3.400 job matcher din søgning 3.400 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Esbjerg Kommune
Ingeniør søges til Vej & Park

Esbjerg Kommune

Vil du hjælpe os med til at realisere Teknik & Miljøs ambitiøse målsætninger i Esbjerg Kommune?

Esbjerg Kommune er i en rivende udvikling med høj anlægsaktivitet, spændende tiltag indenfor areal- og byudvikling og store ambitioner på klimaområdet. Områder hvor ideer og planer skal omsættes til virkelighed.

Vej & Park har lige ansat 5 ingeniører i nyoprettede stillinger, og vi mangler stadig 1 ingeniør til vores projektteam.

Vi søger en medarbejder til projekt- og byggeledelse på kommunale anlægsarbejder, som har:

 • Erfaring med AutoCAD Civil 3D 2015 og opsætning af programmet, skabeloner mv.
 • Erfaring med vejprojektering og/eller planlægning og drift af gadelys og signalanlæg.
 • Erfaring med byggeledelse.
Esbjerg Kommune
Genopslag - Socialfaglig medarbejder til STU-afdelingen på CSV

Esbjerg Kommune

Vi søger 1 socialfaglig medarbejder til 1 års vikariat på 35 timer, stillinger er med ansættelse snarest og senest 1. august 2022.

Vi lægger vægt på, at du har socialfaglig erfaring i arbejdet med unge udviklingshæmmede med komplekse fysiske og psykiske funktionsnedsættelser.

CSV-Esbjerg udbyder særlig tilrettelagt uddannelse for unge mellem 17-25 år med fysiske, psykiske og/eller sociale funktionsnedsættelser. Derudover varetager CSV en kursusafdeling, voksen specialundervisning og et klubtilbud til hjemmeboende STU-elever, som har behov for samvær og aktiviteter i fritiden.

Den primære arbejdsopgave er, at have blik for den enkelte elevs læring, samt planlægge forløb der understøtter denne i fællesskab med andre faggrupper.

Fonden Drive - School Of Motivation Er du vores nye kollega i Drives skolevægringsteam?

Fonden Drive - School Of Motivation, Billund

Vi vokser! Derfor søger vi lige nu endnu en konsulent, der kan varetage arbejdet og den vigtige relation med elever og familier. Du vil modtage introduktion, sparring og kontinuerlig supervision i dit arbejde som konsulent. Men det er vigtigt, at du kender til skolevægring, at du er selvstændig, og at du befinder dig godt i at være alene med eleven og familierne – for det er her, de allerfleste af dine timer vil være.

Vores drive er at gøre en forskel for den enkelte elev og hjælpe ham eller hende med at genfinde motivationen til skole og fællesskaber. Uanset om en elev har begyndende eller massiv skolevægring, er det vores mål at få ham/hende i skole – og i trivsel. Det gør vi gennem et tæt samarbejde med skolen, familien og andre aktører i elevens liv.

Peak Rekruttering
Teknisk Designer

Peak Rekruttering søger for STØTEK A/S i Vojens

Grundet travlhed søges en dygtig og fleksibel Teknisk Designer til at bistå Engineering & Development i den fortsatte udvikling.

STØTEK A/S er en økonomisk stærk, ekspansiv og international virksomhed, der er inde i en rivende udvikling og ekspanderer med projekter hos både nye og eksisterende kunder. STØTEK A/S søger derfor en selvstændig og ansvarsbevidst Teknisk designer, der har lyst til spændende udfordringer.

Med reference til Head of Engineering & Development vil du blive en del af konstruktions- og udviklingsafdelingen der i alt tæller ca. 20 dedikerede ingeniører og teknikere. Du vil få en alsidig hverdag i en vækst-virksomhed hvor kommandovejene er korte og humøret er højt.

Dine daglige opgaver vil bl.a. være følgende:

 • Udarbejdelse af diverse tegningsmateriale.
 • Udarbejdelse af styklister.
 • Udarbejdelse af dokumentation.
Peak Rekruttering
Kelsen Group A/S
Vedligeholdstekniker

Kelsen Group A/S, Ribe

Når produktionen kører, har det store konsekvenser for den løbende produktion, hvis der skulle ske et maskinnedbrud. Derfor er hurtig og sikker reparation vigtigt. I arbejdet som vedligeholdstekniker vil du indgå i et team sammen med holdlederen, som sikrer produktionen af butter cookies på vores produktionsanlæg.

Der er fokus på at levere kvalitet samt at skabe det bedst mulige arbejdsmiljø med vedvarende fokus på løbende forbedringer. Dine primære arbejdsopgaver består bl.a. i:

 • overvågning og indstilling af maskiner
 • fejlfinding og reparation
 • løbende vedligehold og optimering af produktionsudstyr
Kelsen Group A/S
SALUS Boligadministration A.m.b.a
Intern byggekoordinator/projektleder til Teknisk Afdeling

SALUS Boligadministration A.m.b.a, Aabenraa

Har du mod på og lyst til at arbejde i en organisation med højt til loftet og en hverdag med mange spændende opgaver og stor berøringsflade til byggeriets parter? Så er du måske vores nye projektleder!

Som projektleder i bygherrerollen vil du, med reference til vores tekniske chef, komme til at arbejde med projektering af og tilsyn med igangværende og kommende nybyggeri- og renoveringsopgaver for medlemsorganisationerne i Salus.

Den løbende renovering sker i samarbejde med afdelingen, og jobbet kræver derfor gode kommunikationsevner, en vis tålmodighed og en bred viden om byggeri.

Du sikrer ved god koordinering mellem byggeriets parter, at byggeriet kan opføres indenfor aftalte rammer. Under udførelse sikrer du, at fagtilsynet og de udførende har de bedste rammer for udførelse af et byggeri af høj kvalitet med levering til aftalt tid.

SALUS Boligadministration A.m.b.a
Offshore Helicopter Services Denmark A/S Ground Operations Manager

Offshore Helicopter Services Denmark A/S, Esbjerg

Kan du holde mange bolde i luften, begge ben på jorden og hovedet koldt, når det går stærkt? Så er du måske den kandidat, vi leder efter. Hvis du har en passion for luftfart og gerne vil være leder for et dynamisk team, der er knudepunktet i vores operation, modtager vi meget gerne en ansøgning fra dig.

Du vil i tæt samarbejde med lufthavnen, Flight Operations, Teknisk afdeling og medarbejderne i Ground Operations, blive ansvarlig for at vores trafik afvikles på den bedst mulige måde for vores kunder. Offshore Helicopter Services Denmark A/S tilbyder dig muligheden for at udvikle dig i et lederjob i en ung og dynamisk virksomhed med ambitioner om vækst i fremtiden.

Vores primære opgave er at beflyve de danske Nordsø-installationer på en effektiv og sikker måde. Vi har stort fokus på at samarbejde med personalet internt og hele tiden forsøge at møde vores kunders behov.

Enjoy Resorts Rømø ApS Smilende receptionist

Enjoy Resorts Rømø ApS

Vi søger en engageret og smilende receptionist til Enjoy Resorts Rømø.

Vi udlejer over 300 feriehuse - fordelt på vores 2 resorts og vi har travlt i receptionerne, hvor vi er omdrejningspunkt for alle vores aktiviteter.

Vi forestiller os, at du:

 • har lyst til at prøve kræfter med en spændende hverdag
 • er serviceminded
 • er indstillet på at arbejde weekender og helligdage
 • har et spirende sælgergen
Gem
Jobindex A/S
Servicetekniker til Sønderjylland, tæt på E45– få en hverdag på farten!

Jobindex A/S søger for Bramidan

Vil du have et teknikerjob, hvor du får friheden til at planlægge dine egne opgaver - og en fridag hver 3. fredag?

 • Kan du se dig selv i en selvstændig hverdag, hvor du starter tidsregistreringen, når du forlader dit hjem?
 • Vil du have egen servicebil – en VW Transporter, som er fuldt udstyret med den nyeste teknologi og DSG-gear?

Reparation af ballepressere og komprimatorer
Du bliver udstyret med en servicebil, der er forsynet med den nyeste teknologi og DSG-gear. Størstedelen af din hverdag står på reparationsopgaver (både akutte og planlagte), mens der også vil være service- og installationsopgaver.

Har du hænderne godt skruet på?

Du er uddannet automatik-, auto-, entreprenør- eller landbrugsmaskinmekaniker. Det kan også være, at du er lastvognsmekaniker, smed eller lignende. Vi hører også meget gerne fra dig, hvis du har en el-teknisk uddannelse. 

Interesseret?

Jobindex A/S
Den Selvejende Institution Fredericia Musicalteater
Marketingassistent med flair for content

Den Selvejende Institution Fredericia Musicalteater

På Fredericia Musicalteater udvider vi nu vores marketingafdeling og søger derfor en marketingassistent/content creator, der vil indgå i vores kreative team. Vi ønsker os en kollega med stærke kommunikative, visuelle og kreative evner. Så er du vild med at fortælle historier i både ord og billeder, så har vi et hus fyldt med materiale, der bare venter på dig. Du skal være udadvendt og kunne lide at være i kontakt med mange mennesker, for hos os går det stærkt.

Jobbet som marketingassistent/content creator er en udfordrende og dynamisk stilling med plads til kreativitet, fleksibilitet og personlig udvikling. I det daglige er vi et lille, men dybt engageret team med hver vores speciale, men når vores produktioner er i gang, er vi nemt over 50 medarbejdere i huset.

E 3-Gruppen A/S
Disponent til en spændende og attraktiv stilling

E 3-Gruppen A/S, Padborg

Vi søger en udviklingsorienteret og energisk disponent til vores eksport-afdeling med tiltrædelse snarest muligt. Arbejdsopgaverne omfatter bl.a. disponering af biler, kontakt til og med kunder, vognmænd og samarbejdspartnere, udarbejdelse af priser og tilbud samt diverse ad hoc-opgaver.

E3 Spedition er en familieejet transportvirksomhed fra 1962 stiftet af A.C. Jørgensen. Nuværende administrerende direktør og ejer Per Jørgensen er søn af grundlæggeren. E3 Spedition lever af at lave innovative logistik- & transportløsninger med henblik på at løse kundernes opgaver samt tilfredsstille deres behov på den, for alle parter, bedst mulige måde.

Vi har lagerfaciliteter, en topmoderne flåde og udviklingsorienterede medarbejdere, der alle arbejder ud fra vort motto: ”We move it all!” Du får din daglige gang på hovedkontoret i Padborg.

E 3-Gruppen A/S
Gem
& friends Sælgere til Midt/Nordsjælland og til Sydjylland & Fyn

& friends søger for Nikostine ApS

Er du selvkørende og vil du skabe resultater i dit eget distrikt, hvor du kommer med på holdet i en spændende, innovativ virksomhed i vækst og positiv udvikling?

Nikostine er en handels- og montage virksomhed med hovedsæde i Viborg. Vi er i rivende udvikling og søger to nye kollegaer.

Du vil blive en del af et team, som foruden dig består af 3 sælgere og salgschefen, som du også refererer til. I vil have løbende sparring, møder og salgstræning. Oplæring vil foregå i Viborg eller ved samkørsel med dine kollegaer. Du vil være selvkørende i dit distrikt, hvorfor det er vigtigt, at du er selvstændig og kan strukturere dit salgsarbejde. Du får ansvar for at vedligeholde og udbygge det allerede eksisterende gode kundegrundlag, samt være på forkant med at udvikle nye kundegrupper.

Mulighed for hjemmearbejde
Gem
IDG Direct
Mødebookere til afvekslende projekter (også hjemmefra)

IDG Direct, Herlev eller hjemmefra

IDG Direct er et leadgenereringsbureau med +27 års erfaring og er en del af Jobindex Media, som udgiver Computerworld.

Opgaven består i at udføre udgående opkald til virksomheder (b-t-b) og booke deltagere til seminarer eller møder på afvekslende projekter. Der er ikke noget salg forbundet med opgaverne, men du vil skulle argumentere for fordelene ved at deltage på seminaret eller afholde et møde.

Du kan have forskellige indgange til jobbet. Vi søger generelt modne medarbejdere i alle aldre og med alle typer uddannelse og erfaring fra arbejdslivet. Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner.

Gem
Jobindex A/S
Servicetekniker til Trekantsområdet

Jobindex A/S søger for Gilbarco Veeder-Root

Brug din el-tekniske baggrund i en velkonsolideret virksomhed, hvor du i en alsidig hverdag både arbejder med forefaldende opgaver hos vores erhvervskunder og serviceopgaver på fx brændstofstandere, ladestandere, lysskilte og butikssystemer på servicestationer.

Du bliver en del af et hold erfarne teknikere, som står klar til at lære dig en masse. For vi arbejder i et specialiseret felt, hvor vi er markedsledende.

Dagen starter hjemmefra, hvor du kører ud til opgaverne. Dem har du fået fra vores service desk på din computer, hvorefter du selv planlægger din dag.

Ca. 80 % af dine opgaver er ude hos erhvervskunder, hvor du fx laver installation af laderstander eller butiksombygninger og andre forefaldende opgaver.

De øvrige 20 % bruger du på serviceopgaver ude på tankstationer, hvor du fx arbejder på brændstofstandere, lysskilte og butikssystemer.

Jobindex A/S
Vejen Kommune Leder af myndighedsfunktionen på ældreområdet

Vejen Kommune, Rødding

Afdelingen er udviklingsorienteret og har stor fokus på kerneopgaven i relation til at understøtte borgernes ressourcer via en tidlig og forebyggende indsats i tæt samspil med ledere og medarbejdere i pleje- og sygeplejeenheder. Samtidig er vi optaget af at skabe sammenhæng i indsatser til den enkelt borger på tværs af kommunens afdelinger.

Der er i afdelingen stort fokus på udvikling og innovation indenfor bl.a. velfærdsteknologi, digitalisering samt udvikling af smidige og effektive arbejdsgange.

Til dækning af disse mange spændende og forskelligartede ansvarsområder og funktioner, søger vi en person, som har blik for såvel udvikling, som sikring af daglig drift med særlig fokus på faglig kvalitet og ressourcestyring.

Regnskabskontoret Løve ApS Excel-glad revisor søges til ungt team i Aabenraa

Regnskabskontoret Løve ApS

Er du skarp i moms, skat og ÅRL? Er du vild med Excel og elsker at have mange bolde i luften? Så er det måske dig, vi mangler hos Regnskabskontoret Løve.

Vi har forrygende travlt på kontoret, og søger derfor en skarp revisor med erfaring til tiltrædelse hurtigst muligt, så vi kan komme tilbage på normal tid.

Din arbejdsdag vil være et godt mix af helt afgørende rutineopgaver som bogholderi, rapportering, løn m.v., krydret med mere varierende opgaver. Du får nemlig bred berøring med dine kunders forretning og dine arbejdsopgaver vil ofte bære præg af dine kunders udvikling og behov.

Vi har mange bolde i luften og længerevarende arbejdsopgaver, og det vil du også få. Der er ikke langt fra tanke til handling hos os, så vi hjælper hinanden til at nå i mål og er beslutningskraftige.

Puls Human Relations ApS HR Coordinator

Puls Human Relations ApS søger for Nagel Group i Padborg og Vejle

Nagel Danmark er på en spændende rejse, og derfor søger vi en administrativ ildsjæl til vores HR-team.

Teamet’s ansvarsområder dækker Nagel Nordics bestående af ca. 500 medarbejdere fordelt på seks forskellige lokationer, primært i Danmark.

Vi tilbyder et job med opgaver inden for:

 • Rekruttering; indkaldelse af kandidater, assistere ved tilbagemelding og feedback, vedligeholde vores rekrutteringssystem, etc.
 • Onboarding, f.eks. dokumentation, koordinering af møder og introduktion til virksomheden.
 • Kontrakter, oprettelser og fratrædelser.
Puls Human Relations ApS
Fredericia Kommune Miljømedarbejder til by- og erhvervsudviklingsprojekter

Fredericia Kommune

Natur- og Miljøafdelingen, Fredericia Kommune, søger en ny medarbejder med forventet start 1. august 2022.

Du bliver en del af en afdeling på 24 medarbejdere. Vi løser Fredericia Kommunes varierede og udfordrende opgaver indenfor industri- og landbrugsregulering, jordforurening, drikkevand, natur, badevand, spildevand, vandløb, klimatilpasning og varmeplanlægning. 

Dine primære arbejdsopgaver bliver myndighedsbehandling indenfor miljøregulering af industrivirksomheder, miljøvurderinger i forbindelse med etablering af virksomheder, VVM-opgaver og screeninger i forhold til projekter.

DEME Offshore
Assistant Project Manager

DEME Offshore, Fredericia

Du vil blive en del af et professionelt team bestående af dygtige projektledere og ingeniører – og du får en dynamisk hverdag fyldt med ansvar og udfordringer. Du er, i et tæt samarbejde med projektlederen, et vigtigt bindeled mellem interne interessenter, hvor dine evner til at planlægge og udarbejde projektdokumentation er af stor betydning.

Som Assistant Project Manager er dine hovedopgaver og ansvarsområder:

 • I samarbejde med projektlederen at forberede og udføre vores projekter
 • Projektforberedelse, herunder foranalyser, risikovurderinger og udarbejdelse af budgetter
 • Praktisk optimering og implementering on site
 • Sikre kommunikation mellem site, fartøj og kontoret
DEME Offshore
Den Sociale Udviklingsfond
Socialkonsulent til SUF Syd

Den Sociale Udviklingsfond, Kolding

Brænder du for at samarbejde med unge med betydelige personlige, psykiske og sociale problemstillinger?

SUF SYD er en afdeling under Den Sociale Udviklingsfond (SUF) med arbejdsplads/værested på Seest Gamle Skole i Kolding. Vi er et tilbud med fleksible rammer, der tilpasser sig den enkelte opgave. Vi tilbyder problemløsning og kompetenceudvikling for yngre voksne med betydelige personlige, psykiske og sociale problemstillinger.

Du bliver socialkonsulent for en gruppe unge, som kan kontakte dig døgnet rundt, og du skal derfor indstille dig på at kunne arbejde på varierende og til tider skæve tidspunkter.

Den Sociale Udviklingsfond