1.431 job matcher din søgning 1.431 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 1.431 resultater.
FoodCareer.dkAmbitiøs Finance Manager og sparringspartner for direktion

FoodCareer.dk søger for kunde

Har du viljen, lyst og drive til at løfte virksomheden til næste niveau?

Du tilbydes en spændende og selvstændig stilling med gode muligheder for at præge såvel din egen som koncernens udvikling i en virksomhed, hvor værdier og kultur er i højsædet.

 • Du vil få ansvar for virksomhedernes økonomifunktion og de administrative systemer. Herudover får du et overordnet ansvar for virksomhedens fysiske rammer og IT-drift
 • Din primære opgave vil være rettet imod regnskabs- og økonomistyringsopgaver med udførelse af konkrete driftsmæssige opgaver. Bogholderi kan outsources afhængig af ansøgeren i det omfang det ikke allerede er det.
 • Du kommer til at arbejde tæt sammen med virksomhedens direktør og de øvrige nøglepersoner i organisationen.
Lidl Danmark K/SRecruitment Intern, efterår 2020

Lidl Danmark K/S, Kolding/Tranbjerg

Har du en ægte passion for rekruttering? Drømmer du om at bringe dig selv og dine kompetencer i spil i en stor, international virksomhed? Så glæder vi os til at byde dig velkommen som Recruitment Intern i HR.

Som Recruitment Intern kommer du til at dele kontor med Recruiting og Employer Branding, der består af fire engagerede kolleger. Vi arbejder hver dag hårdt og målrettet på at tiltrække og rekruttere de bedste kandidater, og vi lægger vægt på, at vores arbejdsmiljø er præget af faglig sparring og humor. Uden for arbejde forspiser vi os gerne sammen i sushi og gode bøffer med sovs.

Vi tilbyder

 • Et unikt indblik i hvordan der arbejdes professionelt med rekruttering i en stor, international virksomhed, der vækster
 • Masser af faglige udfordringer og solide erfaringer som du vil kunne bruge i din karriere
Lidl Danmark K/S
VELUX A/S
Automatiktekniker til spændende digitaliseringsrejse

VELUX A/S, Give

Er du skarp til PLC-programmering? Motiveres du af mekaniske og el-tekniske udfordringer samt implementering af proceskontrol? Og har du erfaring som automatiktekniker? Thyregod Bygningsindustri A/S søger en automatiktekniker, som vil være med til at sætte sit præg på vores digitale produktionsudvikling.

Velux A/S

Som automatiktekniker får du din daglige gang i VELUX Gruppens kompetencecenter for polyurethan vinduesproduktion af ovenlysvinduer i Thyregod ved Give. På fabrikken er 150 ambitiøse medarbejdere, som ofte involveres i udviklingsprojekter på tværs af den globale organisation.

Arbejdsopgaverne er meget varierede. Du vil være fokuseret på PLC-programmering på et højt niveau og arbejde med netværksstrukturen på produktionslinjerne samt varetage dokumentationen heraf. Du vil samtidig være tovholder på digitaliseringen af TBI.

VELUX A/S
Lidl Danmark K/SDirektionsassistent med projektdeltagelse

Lidl Danmark K/S, Kolding

Til vores ejendomsdirektør og økonomidirektør søger vi en energisk og serviceminded direktionsassistent, som får en aktiv rolle ift. at understøtte de to direktører inden for deres fagområder.

Du vil blive en del af et professionelt miljø, hvor arbejdskulturen er præget af et godt fællesskab med plads til socialt samvær og grin på tværs af afdelinger. Udover dig, består afdelingen af to andre kollegaer for de øvrige fagområder i organisationen. Sammen er jeres primære opgave at skabe overskud og værdi for direktionen. Det kræver derfor, at du er struktureret, fokuseret og kan bevare hovedet koldt i pressede situationer.

Om jobbet

 • Direktionsbetjening herunder kalenderstyring, mødeplanlægning samt diverse bestillinger i forbindelse med rejser
 • Deltagelse i diverse organisatoriske projekter og ad hoc opgaver
 • Oversættelse til/fra tysk samt kontakt med vores tyske moderselskab samt andre Lidl-lande
Lidl Danmark K/S
Lidl Danmark K/S
Souschef - Ribe

Lidl Danmark K/S

Drømmer du om en ansvarsfuld rolle og spændende udfordringer i Europas største detailkæde?

I Lidl er fundamentet lagt for, at du lykkes med at nå dine ambitioner. Mød vores souschef Sophia, der allerede har startet sin karriere hos os, og hør om hendes oplevelse af hverdagen som leder i vores konceptstærke og internationale virksomhed.

"Det er et rigtig godt sted at starte sin lederkarriere. Du får en masse redskaber gennem oplæringen og kurser, som du kan bruge i det daglige. Det handler om at lytte til sine kolleger og gå forrest og vise, hvordan man gør", fortæller Sophia på 24 år, der har været souschef i 2 år.

Som souschef er du med til at drive butikken og lede medarbejderne i tæt samarbejde med butikschefen. Du har medansvar for, at butikken lever op til kundernes forventninger, så de bliver ved med at handle hos os.

Lidl Danmark K/S
Esbjerg Kommune
Auraskolen, afdeling Hjerting søger pr. 1. august 2020 en børnehaveklasseleder i midlertidig stilling

Esbjerg Kommune

Auraskolen, afdeling Hjerting søger pr. 1. august 2020 en børnehaveklasseleder i midlertidig stilling, som brænder for elevernes læring og trivsel.

Auraskolen er en ambitiøs skole karakteriseret ved masser af energi, stort engagement og lyst til udvikling. Skolens afdelinger har et tæt samarbejde med de lokale foreninger og ligger i grønne omgivelser tæt på strand, skov og engområder som nemt inddrages i undervisningen.

Du kan forvente at:

 • møde glade og forventningsfulde elever og forældre
 • få et spændende og alsidigt job med kompetente og arbejdsomme kollegaer
 • få kollegaer der er anerkendende, åbne og ærlige over for hinanden
Esbjerg Kommune
Område Sædding - Gjesing, afd. Tarphagevej søger pædagog med 32 timer om ugen

Esbjerg Kommune

Er du god til at lege og brænder du for at gøre en forskel for at børnene har de allerbedste rammer for leg, læring, trivsel og udvikling? Så er det måske dig vi har brug for.

Stillingen er p.t. i vuggestuen, dog søger vi en pædagog der kan og gerne vil arbejde med hele aldersgruppen 0-6 år. Stillingen er med tiltrædelse 17. august 2020.

Tarphagevej er en kommunal integreret institution, med ca. 13 børn fra 0-2 år og 48 børn fra 3-5 år og er en del af Sædding-Gjesing-området.

Esbjerg Kommune
Område Sædding - Gjesing, afd. Ådalsparken søger pædagog til spændende job

Esbjerg Kommune

Afd. Ådalsparken skal i løbet af 2021 fusionere med afd. Åmosehuset, som bliver udbygget til at rumme en stor vuggestue- og børnehaveafdeling.

Vil du, sammen med dygtige kolleger, være med til at skabe den bedste fusion mellem 2 afdelinger i området? Har du faglige ambitioner og brænder du for at skabe høj kvalitet i arbejdet med børn?

Så søger vi en pædagog 35 timer om ugen pr. 1. august 2020. Stillingen er p.t. i børnehavedelen, men vi forventer at du kan arbejde med hele aldersgruppen 0-6 år.

Esbjerg Kommune
Sundhedsplejen i Esbjerg Kommune søger sundhedsplejersker

Esbjerg Kommune

Sundhedsplejen i Esbjerg Kommune søger nye kolleger med tiltrædelse den 1. august 2020 eller snarest muligt herefter. Arbejdstiden er på 37 timer ugentligt eller efter aftale – dog minimum 30 timer ugentligt.

Sundhedsplejen i Esbjerg er kendetegnet ved, at vi har mange spændende faglige udfordringer, vi vægter udvikling, faglighed og ordentlighed højt, og vi arbejder i en kombineret ordning.

Sundhedsplejen består af 31 sundhedsplejersker. Vi er p.t. i gang med at indrette os i en ny intern struktur, hvor vi bliver organiseret i tre teams. Der vil være en teamleder tilknyttet hvert team, som sammen med leder af Sundhedsplejen og områdelederen for Børn & Sundhed vil udgøre den samlede ledelse. Derudover er der tilknyttet en administrativ medarbejder.

Esbjerg Kommune
Sundhedsplejen i Esbjerg Kommune søger 3 nye teamledere

Esbjerg Kommune

Har du lyst til det klassiske arbejde som sundhedsplejerske og samtidig lyst til at prøve dig af som leder, så kom og vær med til at sætte gang i en ny organisering – en ny intern teamstruktur med mange spændende faglige udfordringer.

Sundhedsplejen i Esbjerg består af 31 sundhedsplejersker. Vi er p.t. i gang med at indrette os i en ny intern struktur, hvor sundhedsplejerskerne bliver organiseret i 3 teams. Der vil være en teamleder tilknyttet hvert team, som sammen med leder af Sundhedsplejen og områdelederen for Børn & Sundhed vil udgøre den samlede ledelse. Derudover er der tilknyttet en administrativ medarbejder.

Stillingen vil indeholde 7,4 timer til teamlederfunktionen, og i den resterende tid vil du fungere som sundhedsplejerske. I alt 37 timer ugentligt. Tiltrædelse den 1. august 2020 eller snarest muligt herefter.

Esbjerg Kommune
Vejleder til SSP Forebyggelse og Vejledning - fast stilling

Esbjerg Kommune

Esbjerg Kommune, SSP Forebyggelse & Vejledning søger en vejleder, der brænder for at gøre en forskel for unge på deres vej mod uddannelse og job. Vejlederne i Esbjerg Kommune blev samlet i et team i august 2019 og er brobyggere og indgangen til den kommunale ungeindsats (KUI) - for den unge og forældrene på den unges vej mod uddannelse og job.

Som vejleder får du ansvaret for vejledningen af unge fra 13-25 år, indtil de unge er forankret i uddannelse og job. Du sætter den unge i centrum og sikrer, at viden om den unges kompetencer og ressourcer er i centrum.

Vejledningsarbejdet forudsætter, at du er god til at formidle, planlægge, koordinere, prioritere, samarbejde og skabe relationer til unge, forældre og andre fagpersoner.

Esbjerg Kommune
Underviser i billedkunst (BGK Billedkunstnerisk Grundkursus)

Esbjerg Kommune

Ved Esbjerg Kulturskole er følgende tidsbegrænsede projektstilling ledig:

 • Underviser i billedkunst BGK (Billedkunstnerisk Grundkursus)
 • Undervisningen foregår i Esbjerg.
 • Stillingen er normeret til ca. 8 timer/uge.

Vi søger en billedkunstner med akademisk baggrund, eller tilsvarende kunstnerisk praksis, til at undervise og varetage en tovholderfunktion i samarbejde med BGK-koordinator Marie-Louise Exner på BGK (Billedkunstnerisk grundkursus)

Esbjerg Kommune
Erhvervsplaymaker til Esbjerg Kommune - projektstilling

Esbjerg Kommune

Er du god til at bevare overblikket, og kan du spille bolden videre på det rigtige tidspunkt? Har du gode relationskompetencer, overblik og sans for skarp formidling i krydsfeltet mellem erhvervsliv, skoler og uddannelsesinstitutioner? Så er du måske vores nye erhvervsplaymaker.

Du brænder for unge og deres uddannelse. Du kan bringe erhvervsliv og uddannelse tættere sammen. Vi ønsker at flere unge vælger en erhvervsuddannelse. I 2019 valgte 23,3 % denne vej, og den succes skal øges.

Målet er at styrke dialogen og udvikle samarbejdet mellem erhvervslivet, uddannelsesinstitutionerne og folkeskolerne i Esbjerg, og på den måde kvalificere elevernes valg af ungdomsuddannelse. Det handler kort sagt om, at virksomhederne kommer ind i klasseværelset, og at eleverne kommer ud i virksomhederne.

Esbjerg Kommune
Ambitiøs og fagligt engageret sygeplejerske søges til Sygeplejen i Bramming

Esbjerg Kommune

En sygeplejerske til en fast stilling fra d. 1. juli 2020 eller snarest derefter. Stillingen er som udekørende aftensygeplejerske på 28-30 timer om ugen med arbejde hver 4. weekend i lige uger.

Brænder du ligesom os for at skabe de gode borgerforløb og nyder du samtidig at navigere i en omskiftelig hverdag – så er du den, vi leder efter.

Vi tilbyder:

 • Ambitiøse kollegaer med høj faglighed og som er socialt engagerede
 • Et grundigt introduktionsforløb, uanset om du er nyuddannet eller har flere års erfaring.
 • En mentor, som støtter og vejleder dig i faglige opgaver og hjælper dig på plads i teamet.
Urbaser A/SRenovationschauffør

Urbaser A/S, Sønderborg

Drømmer du om et job med stor personlig frihed og vil du være med til køre el-drevne lastbiler når vi skal starte vores nye kontrakt om indsamling af affald i Sønderborg Kommune den 1. oktober 2020?

Som renovationschauffør – eller i daglig tale skraldemand – er du med til at sikre en god og forsvarlig fjernelse af affald fra borgerne rundt omkring i kommunerne samt ved institutioner, ejendomme og boliger. Det giver glade og taknemmelige kunder!

Vi tilbyder en stilling med fokus på udvikling og godt kollegaskab. Ledelsesstilen bygger på ”frihed under ansvar”, åbenhed og gensidig respekt. Herudover har vi sundhedsordning og ansættelsen sker efter overenskomsten mellem ATL og 3F.

Urbaser A/SDriftassistent

Urbaser A/S, Sønderborg

Vi starter en ny kontrakt op om indsamling af affald i Sønderborg Kommune den 1. oktober 2020. Vi søger derfor en driftsassistent til at bistå afdelingslederen i Sønderborg med at få driften til køre sikkert.

Som driftsassistent er du det daglige mellemled mellem borgerne i Sønderborg Kommune, vores skraldemænd og afdelingslederen. Du skal medvirke til at løse de driftsafviklingsproblemer, der måtte opstå i løbet af dagen, så vi sikrer en rolig og smidig drift af høj kvalitet.

Vi tilbyder en stilling med fokus på udvikling og godt kollegaskab. Ledelsesstilen bygger på ”frihed under ansvar”, åbenhed og gensidig respekt. Løn og ansættelsesvilkår ud fra kvalifikationer og krav til stillingen.

Esbjerg Kommune
Socialrådgiver til Team Misbrug

Esbjerg Kommune, Ribe

Team Misbrug i Voksen Myndighed søger en socialrådgiver 37 timer ugentligt med start 1. august 2020 eller snarest mulig derefter.

Voksen Myndighed er en afdeling i Social & Tilbud, som varetager opgaver i forhold til borgere med nedsat funktionsevne indenfor det specialiserede voksenområde.

Som socialrådgiver i Team Misbrug bliver din primære opgave at arbejde med udgangspunkt i en helhedsorienteret plan efter udredning og visitation til relevant misbrugsbehandling. Den ambulante misbrugsbehandling foregår i Center for Misbrug og udsatte i Esbjerg.

Urbaser A/SAfdelingsleder

Urbaser A/S, Sønderborg

Vi starter en ny kontrakt op om indsamling af affald i Sønderborg Kommune den 1. oktober 2020, hvor vi bl.a. skal køre i 100% el-drevne lastbiler, som den første private aktør. Er du den rette leder til opgaven?

Du skal kunne motivere medarbejderne og sammen med dem skabe et godt og sikkert arbejdsmiljø, en tilfreds kunde og drive kontrakten godt. Derudover skal du være villig til at påtage dig store som små opgaver og selv få ”olie på fingrene”, så driften fungerer hver dag, samtidig med at du bibeholder det overordnede fokus på afdelingen på den lange bane.

Vi tilbyder en stilling med fokus på udvikling og godt kollegaskab. Ledelsesstilen bygger på ”frihed under ansvar”, åbenhed og gensidig respekt.

Esbjerg Kommune
Ambitiøs og fagligt engageret sygeplejerske søges til Sygeplejen i Bramming

Esbjerg Kommune

En sygeplejerske til et barselsvikariat fra d. 1. juli 2020 eller snarest derefter. Stillingen er som udekørende sygeplejerske på 37 timer om ugen med arbejde hver 4. weekend i lige uger. Stillingen er fortrinsvis i dagvagt.

Brænder du ligesom os for at skabe de gode borgerforløb og nyder du samtidig at navigere i en omskiftelig hverdag – så er du den, vi leder efter.

Vi tilbyder:

 • Ambitiøse kollegaer med høj faglighed og som er socialt engagerede
 • Et grundigt introduktionsforløb, uanset om du er nyuddannet eller har flere års erfaring.
 • En mentor, som støtter og vejleder dig i faglige opgaver og hjælper dig på plads i teamet.
Esbjerg Kommune
Urbanskolen søger 2 pædagogmedhjælpere til tidsbegrænsede stillinger

Esbjerg Kommune

SFO Rørkjær Skole og Klub Rørkjær søger pr. 3. august 2020-26. juni 2021 en pædagogmedhjælper til hver afdeling.

Begge stillinger er på 15 timer ugentligt, og arbejdstiden ligger i tidsrummet fra kl. 13.15-17.00. I SFO-delen er der en morgenvagt fra kl. 6.00-8.00. Der vil være mulighed for at få ekstra vikartimer.

Rørkjær Skole Urban har omkring 730 elever. 230 børn fra 0.-3. årgang er tilmeldt SFO-delen og ca. 50 børn/unge fra 4.-9. årgang er tilmeldt klub-delen.