2.312 job matcher din søgning 2.312 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

IBA Erhvervsakademi KoldingSystem- og projektkoordinator

IBA Erhvervsakademi Kolding

IBA Erhvervsakademi Kolding søger en dygtig og engageret system- og projektkoordinator, der kan indgå i vores IT-team sammen med 3 kollegaer.

Du har erfaring med IT-arkitektur og har ligeledes solide planlægningsmæssige kompetencer. Derudover evner du at skabe godt overblik over de behov, vores forskellige medarbejdergrupper har.

Vi har brug for en dygtig kollega, der i en central rolle kommer til at spille sammen med IBA’s IT-driftsleder. Sammen skal I tilrette og udvikle IBA’s komplekse IT-struktur.

Prime Cargo A/S
Customs Clearance Assistant

Prime Cargo A/S, Kolding

Er du motiveret af at levere kvalitet og være ekspert inden for dit felt, så vil du trives i vores team.

DSV Prime Cargo Kolding søger en ny kollega til vores fortoldningsafdeling. Vi er et team på 4 dedikerede medarbejdere der håndterer toldoplag for vores logistik kunder. Vi leverer høj kvalitet og sætter en ære i at betjene vores kunder, så det er Trygt, Enkelt og Effektivt.

Hvis du brænder for at dygtiggøre dig inden for et felt, hvor der er stor efterspørgsel, og vil du have et job, der er fremtidssikret, så er dette job måske lige noget for dig? Du har eventuelt en baggrund som speditør, eller har anden erfaring med toldklarering og har lyst til at dygtiggøre dig inden for told.

Prime Cargo A/S
Zupa Zite A/STekstforfatter til on-site reklamebureau

Zupa Zite A/S, Kolding

Elsker du ord og indsigter, og er du eminent til at kombinere de to ting, så sød musik (og god kommunikation) opstår? Så kunne du meget vel passe perfekt i den ledige tekstforfatter-stol, vi hurtigst muligt skal have besat i ZUPA ZITEs on-site reklamebureau i Kolding hos Nic. Christiansen Gruppen, som er en af Danmarks største bilimportører.

Din primære opgave bliver at udvikle kampagner og skrive tekster for Hyundai, Jaguar og Land Rover på tværs af alle platforme – radio/TV, annoncer, SoMe-kanaler, websites, nyhedsbreve, forhandlermateriale etc. – ofte i tæt samarbejde med bureauets øvrige kreative kræfter.

Esbjerg Kommune
Sønderrisskolen Aura søger 2 lærere pr. 1. juni 2021 til faste stillinger på 37 timer

Esbjerg Kommune

Sønderrisskolen Aura søger 2 matematiklærere pr. 1. juni 2021 - til faste stillinger på fuld tid.

På Sønderrisskolen er vi i fuld gang med forberedelserne til næste skoleår, hvor Esbjerg Kommune har fået en plads i det nationale velfærdsforsøg. Det betyder at skolen er stillet fri ift. planlægningen af den bedst muligt skolegang for vores børn og unge mennesker.

I velfærdsforsøget arbejder Sønderrisskolen ud fra et princip om få lærere til en årgang. Derfor er den ene stilling rettet primært mod matematik på 2. årgang, mens den anden stilling er rettet primært mod matematik på 7. årgang – andre spændende fagkombinationer hilses velkomne.

Esbjerg Kommune
Er du vores nye underviser i rytmisk guitar på Kulturskolen Esbjerg?

Esbjerg Kommune

Ved Kulturskolen Esbjerg er en stilling som underviser i rytmisk guitar/el-guitar/ukulele ledig med ansættelse 1. august 2021. Undervisningen foregår p.t. i Esbjerg.

Stillingen omfatter i indeværende år soloundervisning af ca. 7 elever i rytmisk guitar, undervisningen foregår på Kulturskolen Esbjerg. Timetallet udgør p.t. 3,93 timer/37, med mulighed for udvidelse.

Vi søger en pædagogisk, veluddannet og engageret underviser, som er interesseret i at:

 • Arbejde med børn og unge
 • Arbejde på tværs af genrer
 • Indgå i et velfungerende lærerteam
Esbjerg Kommune
Social- og sundhedshjælper til fast nattevagt på Plejehjemmet Esehuset

Esbjerg Kommune

”Esehuset er et unikt plejehjem, som rummer både demens og psykiatri. Her er fokus på retten til selvbestemmelse, hvor respekt, tryghed og de nære relationer skaber værdig livskvalitet for den enkelte borger”

Brænder du for demens/psykiatri så kom og bliv en del af et fantastisk nattevagtsteam.

Netop nu søger Esehuset en social- og sundhedshjælper til en fast nattevagtsstilling i en spændende springerfunktion, hvor du lærer hele huset at kende. Din arbejdsuge hedder 5-2, dvs. max 5 nætter i træk og gennemsnitligt 28 timer/uge. Tiltrædelse den 1. juni 2021 og kan du starte før, er det blot en gevinst.

Vi er placeret centralt i Sædding og er Esbjerg Kommunes eneste Gerontopsykiatriske Center for ældre borgere med demens og/eller en kronisk sindslidelse. Vi har plads til 78 beboere – hvoraf der også er midlertidige boliger til afklaringsophold.

Esbjerg Kommune
Lærere søges til Præstegårdsskolen Urban

Esbjerg Kommune

Præstegårdsskolen Urban søger 2 lærere.

Præstegårdsskolen Urban i Esbjerg Kommune søger pr. 1. august 2021 2 uddannede lærere, som brænder for elevernes læring og trivsel. Stillingerne er på 37 ugentlige timer.

Vi forventer, at du har linjefag i dansk og/eller matematik i indskolingen, samt at du kan varetage generel undervisning i indskolingen. Ligeledes søges en lærer med specialpædagogiske kompetencer/erfaring til MIL-opgaver i indskolingen.

Urbanskolen består af 4 fysiske afdelinger med i alt 1600 elever og 250 ansatte.

Esbjerg Kommune
MIL-koordinator/lærer til Darum Børneby

Esbjerg Kommune, Bramming

MIL-koordinator/lærer (Målrettede Inkluderende Læringsmiljøer) søges til stilling i Darum Børneby

Darum Børneby søger en MIL-koordinator/lærer som har lysten til at vejlede kolleger, udtænke, igangsætte, dokumentere og udføre MIL-opgaver med fokus på klasser og elever. Stillingen vil endvidere indebære at du arbejder systematisk, forebyggende og med barnet i centrum. Du skal have lyst til at samarbejde med alle skolens interessenter.

Darum Børneby er en mindre skole, så der vil også være undervisning og evt. klasselærerfunktion tilknyttet stillingen.

I forbindelse med undervisningen, vil det være godt, at du kan varetage mange af folkeskolens almindelige fag og har du matematik som linjefag, vil det ikke være en ulempe.

Esbjerg Kommune
Social- og sundhedsassistent til botilbud i Ribe, Farupvej 8, Udviklingscenter Vest

Esbjerg Kommune

Farupvej 8 E søger 1 social- og sundhedsassistent til fast stilling på 32 timer og 1 barselsvikariat på 32 timer fra 1. juni 2021-1. juni 2022.

På Botilbuddet Farupvej 8 E arbejder vi hver dag på at skabe trivsel, udvikling og forandring for borgere med varig nedsat fysisk og psykisk funktionsevne. Vi søger en kollega, der deler vores begejstring for at kombinere en høj faglighed med pædagogisk og nærværende støtte. Farupvej 8 E er en del af Udviklingscenter Vest, der er Esbjerg Kommunes samlede tilbud på handicapområdet.

Farupvej 8 E er et kommunalt tilbud, der ligger i Ribe. Her bor 18 borgere fordelt på 3 huse. Kendetegnende for borgergruppen er, at det er borgere over 18 år, visiteret til et døgndækkende botilbud. En del af borgerne er indenfor autismespektret og flere har desuden psykiatriske tillægsdiagnoser, der giver komplekse problemstillinger i hverdagen.

Esbjerg Kommune
Pædagogisk assistent til botilbud i Ribe, Farupvej 8, Udviklingscenter Vest

Esbjerg Kommune

Farupvej 8 E søger 1 pædagogisk assistent til fast stilling på 32 timer og 1 barselsvikariat på 32 timer fra 1. juni 2020 - 1. marts 2021.

På Botilbuddet Farupvej 8E arbejder vi hver dag på at skabe trivsel, udvikling og forandring for borgere med varig nedsat fysisk og psykisk funktionsevne. Vi søger en kollega, der deler vores begejstring for at kombinere en høj faglighed med pædagogisk og nærværende støtte.

Farupvej 8E er et kommunalt tilbud, der ligger i Ribe. Her bor 18 borgere fordelt på 3 huse. Kendetegnende for borgergruppen, er at det er borgere over 18 år, visiteret til et døgndækkende botilbud. En del af borgerne er indenfor autismespektret og flere har desuden psykiatriske tillægsdiagnoser, der giver komplekse problemstillinger i hverdagen.

Esbjerg Kommune
Sundhedsplejen i Esbjerg Kommune søger en sundhedsplejerske til et barselsvikariat

Esbjerg Kommune

Sundhedsplejen i Esbjerg kommune søger en barselsvikar med tiltrædelse den 1. juni 2021 eller snarest muligt herefter. Arbejdstiden er på 37 timer ugentligt eller efter aftale – dog minimum 32 timer ugentligt.

Sundhedsplejen i Esbjerg er kendetegnet ved, at vi har mange spændende faglige udfordringer, vi vægter udvikling, faglighed og ordentlighed højt, og vi arbejder i en kombineret ordning.

Sundhedsplejen består af 31 sundhedsplejersker. Vi er i gang med at indrette os i en ny intern struktur, hvor vi er organiseret i 3 teams. Der er en Teamleder tilknyttet hvert team, som sammen med den daglige leder af Sundhedsplejen og områdelederen for Børn & Sundhed vil udgøre den samlede ledelse. Derudover er der tilknyttet en administrativ medarbejder.

Esbjerg Kommune
Fysioterapeut til hjemmeplejen Ribe

Esbjerg Kommune

Brænder du for rehabilitering af ældre, så er du måske vores nye kollega?

Stillingen er på 32 timer/ugen som selvtilrettelæggende med tiltrædelse snarest.

Vores primære opgave er at arbejde for, at borgere i hjemmeplejen har en meningsfuld hverdag ved egen kraft – dette i tæt samarbejde med borgeren og vores samarbejdspartnere.

Som en del af hjemmeplejen vil dine opgaver primært være:

 • At foretage terapeutfaglig udredning og hermed vurdere borgers funktionsnedsættelse
 • Træning ud fra SEL § 86 og SUL § 140
 • At vejlede i hensigtsmæssige forflytninger
Esbjerg Kommune
Konsulent til Projekt & Udvikling Esbjerg Kommune, Fritid, Sundhed & Omsorg

Esbjerg Kommune

Trives du med en bred berøringsflade, og er du en ambitiøs projektleder med en god forståelse af dine interessenter og organisationen, så er stillingen som Konsulent i Strategi & Ledelsessekretariatet, Fritid, Sundhed & Omsorg i Esbjerg Kommune måske noget for dig?

Du vil indgå i et team med 7 konsulenter og 1 teamleder, der arbejder med opgaver og projekter, der ligger indenfor Sundhedspolitikken, samt organisatoriske og driftsmæssige udviklingsprojekter. Dine kolleger i teamet har forskellige uddannelsesmæssig baggrund, hvor vi arbejder på at udvikle projektfagligheden i forvaltningen.

Vi fokuserer på at skabe en kultur, hvor vi spiller hinanden, vores samarbejdspartnere og organisationen gode ift. kerneopgaven, som er at skabe resultater og værdi for borgeren og samfundet.

Esbjerg Kommune
Specialcenter Rabu - Bøge Allé 9, Ribe søger pædagog 35 timer ugentlig

Esbjerg Kommune

På Bøge Allé 9 bor der p.t. 8 børn og unge i alderen 7- 23 år med varigt nedsatte fysiske og psykiske funktionsevner samt gennemgribende udviklingsforstyrrelser herunder blandt andet autisme og ADHD.

Vi lægger vægt på, at du som person har en positiv tænkemåde og kan håndtere konflikter. Du skal kunne sætte grænser og stille krav samtidig med, at du bevarer kontakten til dig selv og er nærværende i din relation til børnene og de unge. Du skal være omsorgsfuld og anerkendende i din tilgang.

Du bliver en del af et pædagogisk team og koordinator for et barn. I det pædagogiske team arbejder I meget tæt sammen, da der er behov for en fast daglig struktur og genkendelighed i tilgangene.

Esbjerg Kommune
Social- og sundhedsassistent til aftenvagt på Esehuset

Esbjerg Kommune

”Esehuset er et unikt plejehjem, som rummer både demens og psykiatri. Her er fokus på retten til selvbestemmelse, hvor respekt, tryghed og de nære relationer skaber værdig livskvalitet for den enkelte borger”

Brænder du for psykiatri/demens, så kom og bliv en del af et fantastisk team.

Esehuset – Grøn afdeling, søger en social- og sundhedsassistent til en fast aftenvagtsstilling på 28 timer/ugen med tiltrædelse den 1. maj 2021 eller snarest muligt.

Esehuset er centralt placeret i Sædding og er Esbjerg Kommunes eneste Gerontopsykiatriske plejecenter for ældre borgere med en kronisk sindslidelse eller demens. Vi har plads til 78 beboere, hvoraf de 10 er midlertidige boliger til afklaringsophold.

Esbjerg Kommune
Social- og sundhedshjælper til Visiteret Dagtilbud, Fovrfeld

Esbjerg Kommune

Esbjerg Kommunes visiteret dagtilbud på Fovrfeld søger en social- og sundhedshjælper, 30 timer i ugen fra den 1. juli 2021.

Opgaverne vil være aktiviteter, personlig hjælp og praktiske opgaver med udgangspunkt i rehabilitering. Arbejdstiden er placeret mellem kl. 8–16 på hverdage.

I Visiteret Dagtilbud arbejder vi tæt sammen om borgerne og hjælper hinanden. Vi tager alle ansvar for, at vi har en god arbejdsdag. Du vil få en grundig intro, så du får en god opstart.

Esbjerg Kommune
Social- og sundhedshjælper til Visiteret Dagtilbud, Solgården Bramming

Esbjerg Kommune, Bramming

Esbjerg Kommune Visiteret dagtilbud, Solgården Bramming søger en social- og sundhedshjælper til en 30 timers stilling pr. 1. juli 2021.

Opgaverne vil være aktiviteter, personlig hjælp og praktiske opgaver med udgangspunkt i rehabilitering. Arbejdstiden er placeret mellem kl. 8-16 på hverdage.

I Visiteret Dagtilbud arbejder vi tæt sammen om borgerne og hjælper hinanden. Vi tager alle ansvar for, at vi har en god arbejdsdag. Du vil få en grundig intro, så du får en god opstart.

Esbjerg Kommune
Social- og sundhedsassistent til aftenvagt ved Hjemmeplejen i Tjæreborg

Esbjerg Kommune

Vi søger en social- og sundhedsassistent med ansættelse den 1. maj 2021 eller snarest derefter, til en fast stilling på 30 timer/uge, mødetid er klokken 15 – 23 og med arbejde hver 2. weekend.

Vi forventer, at du:

 • Sætter borgerne i centrum i en foranderlig hverdag
 • Kan vejlede og sparre med dine kolleger
 • Kan samarbejde på tværs i organisationen
Esbjerg Kommune
Pædagog til nyt aflastningstilbud, UCV, Esbjerg (genopslag)

Esbjerg Kommune

Brænder du for, som professionel, fagligt engageret, nytænkende og omstillingsparat pædagog at komme med på en spændende rejse, hvor kun destinationen er kendt på forhånd? SÅ opfordres du til at læse videre her

Esbjerg Kommune etablerer nemlig medio juni 2021 et aflastningstilbud jf. Servicelovens § 84 på Gammelby Strandvej 1, 6705 Esbjerg Ø, med 9 boliger til voksne fysisk og eller psykisk udviklingshæmmede medborgere, der fortsat bor hjemme hos deres forældre.

Vi søger i den forbindelse derfor en erfaren, meget engageret, fleksibel, nytænkende pædagog, som brænder for at være med til at etablere og skabe de absolut bedste rammer og indhold i dagligdagen fremadrettet for hver enkel af de voksne udviklingshæmmede medborgere, som får tilbudt et aflastningstilbud hos os.

Esbjerg Kommune
Social- og sundhedshjælper til aftenvagt på plejehjem Strandgården

Esbjerg Kommune

Er du social- og sundhedshjælper og søger nye udfordringer, så læs endelig videre.

  ”Strandgården er et unikt lille plejehjem. Her er fokus på retten til selvbestemmelse, hvor respekt, tryghed og de nære relationer skaber værdighed og livskvalitet for den enkelte beboer.”

Strandgården er et demensvenligt plejehjem med 21 beboere og plejehjemmet ligger i gåafstand til strand og grønne områder.

Vi søger pr. 1. maj eller snarest mulig en social- og sundhedshjælper til en fast stilling som aftenvagt på 28 timer.