1.503 job matcher din søgning 1.503 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 1.503 resultater.
LHNRegnskabs-/revisorassistent

LHN, Tinglev

Vi vækster på regnskabsområdet for SMV-segmentet og søger derfor en dedikeret regnskabs/-revisorassistent med stor erfaring med e-conomic.

Vi forventer, at du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund og har erfaring med opgaver som kontering og momsopgørelse samt udarbejdelse af regnskaber fra bogføring og måske endda til regnskabsafslutning. Har du også erfaring med andre regnskabssystemer som Ø90 eller fx Dinero eller Billy er det et plus.

Hos LHN tilbyder vi dig et team af fantastiske kolleger med en åben og uformel omgangstone

Attendo A/S
Rengøringstekniker til Vonsildhave Kvarteret

Attendo A/S, Kolding

Vil du hjælpe med at rengøre vores dejlige plejehjem i Kolding, hvor beboernes livskvalitet, tryghed og trivsel er de bærende værdier i hverdagen? Har du hjertet på rette plads og er klar til at tage fat på en vigtig opgave med at sætte standard for et indbydende og attraktivt plejehjem, hvor målet er at sikre høj faglighed, trygge beboere og et godt arbejdsmiljø i en stimulerende hverdag?

Din vigtigste opgave er at holde vores smukke plejehjem pæn og rent. Det er dig, der rengører dels beboernes lejligheder og dels fælles- og serviceområder. Du er i daglig kontakt med beboerne og har en helt naturlig og respektfuld dialog, hvor du inddrager den enkelte i dine gøremål. Du har et roligt gemyt og et godt overblik over dine arbejdsopgaver.

Du har gerne en uddannelse som rengøringstekniker og er fagligt skarp på det hygiejniske område og har god ordenssans.

Attendo A/S
ISU - Viden Til Udvikling A/SErfarne og kompetente socialrådgivere

ISU - Viden Til Udvikling A/S

Hos ISU – Viden til Udvikling hjælper vi arbejdsløse borgere rundt om i Danmark med at finde job. Vi arbejder med nogle af jobcenterets opgaver inden for arbejdsmarkedsområdet og derudover også med organisations-, ledelses- og holdningsudvikling.

Du bliver en del af en ubureaukratisk organisation, hvor vi vægter åbenhed, tillid og sammenhold højt. Vi er stolte af at gøre vores arbejde godt, og vi gør det med højt humør.

Vi søger socialrådgivere som har solid erfaring med og kendskab til myndighedsopgaver indenfor beskæftigelsesområdet.

Esbjerg Kommune
Udviklingskonsulent med sans for analyser og samarbejde på tværs

Esbjerg Kommune

Vil du være med til at løfte en vigtig samfundsopgave for udsatte børn, unge og voksnes velfærd? Trives du i en foranderlig hverdag, hvor du skal samarbejde med en lang række aktører på tværs af afdelinger for at skabe resultater? Så er stillingen som udviklingskonsulent i Sekretariat for Borger & Arbejdsmarked noget for dig.

Som udviklingskonsulent får du en bred opgaveportefølje med særligt fokus på Esbjerg Kommunes opgaver med børn, unge og voksne, der er udsatte, psykisk sårbare eller har et handicap. Vi er i gang med en sammenlægning af det specialiserede børne- og voksenområde. Det betyder, at vi sam- og gentænker vores områder.

Din opgave bliver at bidrage til processen med analyser og projektledelse. Samtidig er området under økonomisk pres, så vi har fokus på, hvordan vi sikrer en høj faglighed og en god ressourceudnyttelse.

Saint-Gobain Denmark A/S
Industriel IT-specialist – Vil du være med i den nye industrielle revolution?

Saint-Gobain Denmark A/S, Vamdrup

Vi søger en erfaren industriel IT-specialist til udvikling og vedligeholdelse af produktions IT-platform. I samarbejde med et stærkt automationsteam varetages udvikling og den daglige drift af platformen, og digitalisering af processer som de bærende kræfter.

Du har ansvaret for driftssupport af alle produktionstekniske installationer i Saint-Gobain Denmarks produktionsanlæg i Vamdrup, Kalundborg, Karlstrup og Galten. Som Industriel IT-specialist spiller du en væsentlig rolle i forhold til udvikling og drift af Saint-Gobain Denmarks OT-installationer. Du samarbejder med Saint-Gobain Denmarks CIO og automationsgrupperne på fabrikkerne.

Stillingen er tilhørende i Vamdrup, men du har rejseaktivitet til de øvrige fabrikker efter behov.

Saint-Gobain Denmark A/S
Saint-Gobain Denmark A/S
Kantineleder

Saint-Gobain Denmark A/S, Vamdrup

Brænder du for at lave god, sund og varieret mad? Trives du med at arbejde sammen med engagerede kolleger?
Så bliv kantineleder hos Saint-Gobain Denmark, ISOVER

Som kantineleder indgår du i et team, der hver dag laver frokost til ca. 100 medarbejdere og sikrer ”madpakker” og sandwich til de medarbejder der er på arbejde om aftenen og natten. Derudover laves der mad til arrangementer med gæster og generel mødeforplejning.

Vi laver så vidt muligt mad fra bunden, og forsøger at glæde kantinens brugere med sund og varieret frokost. Det betyder der laves både varm og kold mad, en lækker salatbuffet og at bage et godt brød

Du har ansvaret for kantinens daglige drift, herunder planlægning, indkøb af råvarer og produktion af mad, der samtidig skal laves til en pris, som alle medarbejdere kan betale. Du sikrer at kantinen til enhver tid lever op til gældende lovkrav i henhold til fødevarekontrol, hygiejne og lignende.

Saint-Gobain Denmark A/S
AQUA-TEKNIK A/S
Kontorelev til projektafdeling

AQUA-TEKNIK A/S, Esbjerg

Kunne du tænke dig et alsidigt og spændende arbejde med nogle af Skandinaviens flotteste og største svømmefaciliteter og zoologiske haver?

Vi kan tilbyde en alsidig elevstilling, hvor ikke to dage, er ens. Du vil få berøring med samtlige administrative funktioner i en dynamisk virksomhed, der arbejder internationalt, men med fokus på administrative opgaver indenfor Project Management og Engineering.

Dine opgaver vil blandt andet bestå af indhentning af tilbud, deltagelse på projektmøder samt opfølgning på opgaver i afdelingen i tæt samarbejde med projektlederne – herunder blandt andet dokumentation, indsamling af data til projekter, rapportering og deltagelse i styring af sagsøkonomi.

Viadukthallen Filskov Kultur- og AktivitetshusHalbestyrer

Viadukthallen Filskov Kultur- og Aktivitetshus, Grindsted

Er du selvstændig og initiativrig? Har du hænderne skruet rigtigt på og elsker du at strukturere din egen dagligdag? – Så er det dig vi mangler!

Viadukthallen søger en halbestyrer, der kan stå for den daglige drift af Viadukthallen. Dine opgaver vil være meget alsidige, og du skal kunne håndtere lidt af hvert. Stillingen er nyoprettet, og du vil derfor i høj grad kunne være med til at sætte dit præg på dine arbejdsopgaver. De primære opgaver vil dog være at:

 • drive hallens cafeteria og betjene det i åbningstiden samt sørge for yderligere bemanding når der er behov
 • sørge for booking af mødelokaler og koordinering af forplejning fra cafeteriet
 • udføre den daglige rengøring
AQUA-TEKNIK A/S
Projektleder

AQUA-TEKNIK A/S, Esbjerg

Kunne du tænke dig et alsidigt og spændende arbejde med nogle af Skandinaviens flotteste og største svømmefaciliteter og zoologiske haver?

AQUA-TEKNIK A/S søger en dygtig projektleder til at forestå vandbehandlingsprojekter – store som små – indland som udland.

Hovedansvar for projektering af udvalgte projekter. Ansvaret omfatter blandt andet planlægning, styring, kvalitetsdokumentation samt projektøkonomi.

AQUA-TEKNIK A/S
HANSENBERG
Bygningsmedarbejder med koordinerende funktioner

HANSENBERG, Kolding

Har du erfaring med drift og vedligeholdelse af bygninger og inventar?
Er du god til at organisere dit og andres arbejde og få opgaverne afsluttet?

Vi søger en dygtig og stabil bygningsmedarbejder til at indgå i et selvstændigt og velfungerende team, hvor du sammen med fire kolleger tager dig af service- og vedligeholdelsesopgaver på skolens tre adresser i Kolding-området. Du møder normalt ind på C.F. Tietgens Vej 11.

Stillingen indeholder to hovedfunktioner. Du skal dels koordinere Bygningstjenestens opgaver, dels selv tage del i den praktiske opgaveløsning.

HANSENBERG
Dagli'BrugsenSalgsassistent, Dagli'Brugsen, Outrup

Dagli'Brugsen

Butikken har 11 medarbejdere, og ligger i det dejlige Vestjylland 15 km nord for Varde.

Vi tilbyder:

 • En afvekslende hverdag, hvor der aldrig er 2 dage, der er ens
 • Gode kollegaer, som sætter trivsel højt
 • Medarbejderbonusordning for dig og din husstand

I samarbejde med de andre medarbejdere skal du sikre, at butikken altid fremstår frisk, indbydende, salgsparat og særdeles sæsonaktuel. De væsentligste opgaver er bl.a:

 • Lukkeansvarlig og gennemførelse af lukkerutiner 1-2 gange om ugen
 • Kunden i fokus og yde den service, der skal til
 • Vareopfyldning
Energinet
QA-/test-coach til DataHub-tog (SAFe)

Energinet, Fredericia

Brænder du for kvalitetssikring, og vil du med på en af Energinets mest spændende agile IT-udviklingsopgaver i de kommende år? Energinet DataHub står i disse dage på springet til at skulle udvikle en ny DataHub 3.0 baseret på cloudteknologi. Hvis du trives i et agilt miljø, hvor høj faglighed og samarbejde er nøgleord, er du måske den, vi leder efter.

Energinet

Som QA-/test-coach kommer du til at arbejde tæt sammen med de agile teams i vores DataHub-tog, der skal udvikle vores nye DataHub, og du er med til at præge retningslinjerne for, hvordan vi udvikler software, så vi skaber mest mulig værdi for vores slutbrugere og for samfundet.

Din fornemmeste opgave er at sparre med vores agile teams i forhold til kvalitetssikring igennem hele den agile udviklingsproces, herunder understøtte udviklingen af testfaglighed i vores tværfunktionelle teams.

Energinet
DLGForretningsorienteret assistent til Planteavl området

DLG, Fredericia

Effektive løsninger af høj kvalitet på administrative og supporterende opgaver

I forbindelse med flytningen af hovedkontoret fra København til Fredericia søger vi en forretningsorienteret assistent til Sædekornsteamet i DLG Planteavl.

Som forretningsorienteret assistent bliver du en del af et lille team på tre medarbejdere, hvor din primære opgave er, at de administrative opgaver i teamet løses kvalificeret og effektivt. Dine opgaver omhandler bl.a.:

 • Administrere og følge op på leverancer/ordrer på internationale handelsaftaler
 • Indberetninger og registrering af data til myndigheder m.m.
 • Behandle komplekse data
GLS Denmark A/S
Sorteringsmedarbejder til kørsel med Truckmaster i Kolding - aften eller nat

GLS Denmark A/S, Kolding

Vil du være en del af et team, der har et godt samarbejde, sætter en ære i høj kvalitet og arbejder i et højt tempo?

Til vores depot i Kolding søger vi 2 sorteringsmedarbejdere til kørsel med vores truckmaster, en til aftenholdet og en til natholdet. Du har erfaring fra et lignende job eller kørsel med lastbil og har en god fysik, da der forekommer flere løft i din dagligdag.

Arbejdstiden på aftenholdet er fra kl. 13.00til 21.00. Arbejdstiden på natholdet er fra kl. 22.00 til 06.00.

GLS Denmark A/S
Hansen Toft A/SCEO

Hansen Toft A/S søger for AGRAMKOW Fluid Systems A/S i Sønderborg

Global og kommerciel profil – højteknologiske løsninger – fuldt værdikædeansvar

Du får fuldt P&L-ansvar for en højteknologisk virksomhed med 100+ ansatte og en omsætning på et trecifret millionbeløb. Du vil referere til bestyrelsesformanden, der er Divisionsdirektør i den tyske Dürr-koncern, der ejer virksomheden.

Du udgør sammen med CFO direktionen i Agramkow Fluid Systems A/S. Du vil i tæt samarbejde med din øverste ledelse, som består af COO, CDO, Sales Director, CFO og HR, blive ansvarlig for løbende justering og eksekvering af den fremtidige forretnings- og strategiplan samt drift og resultater. Du forventes at være meget hands-on ift. at varetage den strategiske udfordring omkring Agramkows salgs- og markedsaktiviteter på tværs af kloden, herunder justere,og eksekvere på den overordnede strategi og få skabt øget klarhed omkring Agramkows samlede value proposition.

Hansen Toft A/S
Hansen Toft A/SAmbitious Product Manager - Software & Managed Services

Hansen Toft A/S recruiting on behalf of DAMM Cellular Systems in Sønderborg

Customer centric Product Manager in a world leading high-tech company

You will be the driving force in creating licenced Software & Managed Service products for a worldwide market as part of an international company provisioning scalable, innovative, user-friendly TETRA and DMR-products.

You hold the responsibility to ensure that market requirements and profitability goals are met. Based in HQ (Sønderborg, DK) you will be working closely with the management and the rest of the organisation in Denmark and abroad.

With reference to the Deputy CTO you define the product, business case, strategy and roadmap including milestones. You deliver market requirement specifications including rational and prioritization. It is your responsibility to develop software pricing strategies.

Hansen Toft A/S
G4S Security Services A/S
Supervisor til Patruljevagt i Kolding

G4S Security Services A/S

Til spændende og udfordrende stilling, søges en person, med mod på arbejdet som Supervisor til patruljevagt i Syd og Sønderjylland

Du vil indgå som en fast del af et godt team med stor erfaring omkring løsningen af opgaven. Arbejdstider der reflekterer patrulje afdelingens opgaver med en blanding af dag, aften og weekend.

Udover almindelig vagttjeneste, har Supervisoren en del andre opgaver, herunder

 • Udarbejde og vedligeholde instrukser og forholdsordrer
 • Kundekontakt
 • Oplæring
G4S Security Services A/S
Abena Produktion A/SService- & facilitychef

Abena Produktion A/S, Aabenraa

Vil du have ansvaret for driften af alle Abena-koncernens bygninger og udearealer, og kunne du tænke dig en hverdag i en spændende international virksomhed, hvor ikke to dage er ens?

Med direkte reference til direktør Arne Terp-Nielsen, vil du som vores nye service- og facilitychef få ansvar for vores serviceafdeling og samtidig indgå i ledergruppen.

Hos Abena er service- og vedligeholdelsesniveauet højt og en af dine primære opgaver er opretholde det niveau og sikre, at både medarbejdere og kompetencer matcher din afdelings opgaver i koncernen. Ligeledes vil du i jobbet blive ansvarlig for indkøb af inventar og materialer, samt optimering af vores processer.

BankdataKonsulent til kunde- og betalingsområdet

Bankdata, Frederica

Har du erfaring med basis og betalingsløsninger, og vil du bygge videre på din faglige ekspertise i en af Danmarks største IT-virksomheder inden for finanssektoren?

Som konsulent i Bankdata yder du en vigtig service for og support til andre specialister i branchen og træder ind i en hverdag, der hele tiden byder på nye faglige udfordringer.

Som en del af en supportfunktion går din dag helt konkret med at yde service omkring vores basis- og betalingsområde. Du er sammen med resten af teamet tovholder på dine sager, og når en kunde henvender sig med et spørgsmål, en fejl eller en anden type udfordring, er du klar til hurtigt og præcist at spore dig ind på problemstillingen og finde frem til en løsning.

YouSeeKunderådgiver til youSee, Sønderborg

YouSee

Er du vores nye kunderådgiver?

Vi søger lige nu de allerbedste kunderådgivere til at yde support og kundeservice hos YouSee. Du vil modtage opkald fra kunder, som du vil supportere, sælge og rådgive til, samt sikre, at problemer bliver afhjulpet, løsninger bliver fundet, og at kunden har følt sig godt behandlet.

Hos YouSee har du muligheden for en karriere i en stor virksomhed, hvor ansvar, performance og socialt samvær vægtes højt. Vi tilbyder en spændende rolle i et udfordrende miljø, hvor du har rig mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt, og hvor vi sætter en ære i at sikre både teamets og den enkeltes trivsel.

Du kommer til at indgå i et stærkt og ambitiøst team, hvor du refererer til en Team Manager, der sørger for grundig træning og udvikling af dine kompetencer. I de første 4 uger af ansættelsen gennemfører du vores grunduddannelse og bliver lært op i vores systemer og produkter.