82 job matcher din søgning 82 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Jeudan A/S
Arbejdsmand eller -kvinde til Jeudan Logistik

Jeudan A/S, København

Elsker du at yde god service? Er du et ordensmenneske med stort O – og har du lidt teknisk snilde, så du nemt kan begå dig i IT-systemer?

Her vil du som teamets nyeste medlem bemande lageret i dets fastlagte åbningstider sammen med dine tre andre engagerede kollegaer. Fra tid til anden vil der også komme en opgave eller to udenfor lageret.

Det kunne for eksempel være på en byggeplads ved et Jeudans mange smukke ejendomme.

Jeudan A/S
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Curia Teknisk projektleder (NPI) - elektronikproduktion

Curia søger for Necas A/S i Støvring

Vil du bidrage til udviklingen hos en højteknologisk virksomhed, der bevæger sig i et spændende nicheområde?

Du bliver en afgørende faktor i den professionelle ledelse af projekter, hvor kundernes nye produkter skal introduceres i produktion hos Necas.

Du bliver del af en uformel arbejdskultur, hvor en humoristisk tone præger kollegaskabet.

Hansen Toft A/S CEO - with strong international sales focus

Hansen Toft A/S recruiting on behalf of Gastrolux 2004 A/S in Ryomgård

Rare international growth potential case

Do you in your personal DNA have a great drive and passion to fulfill a rare international market potential? Then this might be a unique opportunity for you to take Gastrolux 2004 A/S to the next level. With the current CEO planning to retire in the near future, we are looking for a new CEO.

With reference to the Board of Directors, you will be responsible for the daily, tactically, and strategically management of the company. Your primary task will be to fulfill the huge potential through strong competencies in developing and executing effective sales strategies, where the key elements include prioritizing markets, sales channels, and customer segments.

Hansen Toft A/S
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
NTT DATA Business Solutions A/S
Customer Experience Graduate

NTT DATA Business Solutions A/S, Valby, Horsens og Odense

Se video om NTT DATA Business Solutions A/S som arbejdsplads

Som graduate omfatter opgaverne primært projektarbejde med implementering af en fuld SAP-løsning eller selvstændige løsninger enten som On-premise eller Cloud baserede løsninger.

Dine projekter vil give dig værdifuld indsigt i komplekse forretningsprocesser og, hvordan SAPs innovative løsninger kan effektivisere dem.

NTT DATA Business Solutions A/S
Tradium
Tradium Ring Djursland søger ny underviser som storvognskørelærer til transportuddannelser

Tradium, Kolind

Du skal have et stort engagement for at undervise og understøtte elever og kursisters uddannelsesforløb – og være klar til både at møde unge mennesker samt erfarne branchefolk.

Som storvognskørelærer er din primære opgave at undervise på kørekortsuddannelserne samt på vores køretekniske anlæg og afvikle kørelektioner til lastbil og bus samt undervise på EU-kvalifikationsuddannelsen for godstransport, men alt efter dine kompetencer vil arbejdsområder og opgaver kunne tilrettelægges ind i teamet.

Tradium
INTERROLL NORDIC A/S Key Account Manager

INTERROLL NORDIC A/S

Brænder du for salg, forretningsudvikling og automation og har du erfaring med håndtering af store kunder og salg til industrien, så kan dit næste karriereskridt være hos Interroll.

Vi søger en Key Account Manager, som kan varetage vores større kunder og udvikle vores samarbejde med disse kunder.

Til at understøtte dig med det tekniske salgsarbejde, har vi et team af applikationsingeniører og interne sælgere på vores kontor i Hornslet og Hvidovre samt et erfarent nordisk salgsteam og en stærk global organisation i ryggen.

PR electronics A/S
Operationel indkøber/planlægger til elektronikproduktion

PR electronics A/S, Rønde

Har du drive og stærke kompetencer inden for indkøb og planlægning i en industriel kontekst samt et ønske om at udvikle dig i et team med stort ansvar for PR's vækst?

Da vi har travlt, ønsker vi at udvide vores yderst erfarne team i Production Planning-afdelingen i Rønde, tæt på Aarhus, med en kombineret indkøber/produktionsplanlægger.

Du bliver en del af motoren i vores produktion, hvor du i samarbejde med dine kollegaer i afdelingen sikrer, at vores kunder kan få deres ordrer hurtigt og i høj kvalitet. Du er samtidig klar til at deltage i optimering af vores indkøbs- og planlægningsprocesser, som skal sikre de bedst mulige vilkår for fremtidig vækst.

PR electronics A/S
Den Sociale Udviklingsfond
Socialkonsulent til SUF Djurs

Den Sociale Udviklingsfond, Kolind

Du skaber udvikling for mennesker med psykosociale udfordringer og/eller misbrugsproblemer, fordi du ved, hvordan du bringer dine socialfaglige kompetencer og erfaringer i spil. Du er holdspilleren, der trives med selvledelse.

Genkender du dig selv i ovenstående, så synes vi, at du skal søge den ledige 37-timers stilling som socialkonsulent hos SUF Djurs med tiltrædelse hurtigst muligt eller senest den 1. juni 2023.

Vi er et specialiseret tilbud – etableret som afdeling under Den Sociale Udviklingsfond (SUF) – der fordelt på to lokationer arbejder med unge og voksne med psykosociale udfordringer og/eller misbrugsproblemer. En høj grad af forskellighed kendetegner indskrivningerne i SUF Djurs.

Den Sociale Udviklingsfond
Ebeltoft Lægehus I/S Ebeltoft Lægehus søger vikar 6 mdr. til receptionen med mulighed for forlængelse

Ebeltoft Lægehus I/S

Til vores reception søger vi en sundhedsfaglig uddannet kollega, der er fleksibel og som kan springe til med kort eller lang varsel afhængig af, hvad der er brug for, gn. snitligt 20+ timer/ugen. Vi ser gerne, at du har en bred erfaring med såvel akutte som elektive patienter.

Du vil i receptionen arbejde med visitation, sundhedsfaglig rådgivning /vejledning af en bred patientgruppe. Meget foregår via telefonvisitation.

Du vil være frontfigur og have mange samarbejdsflader både internt og eksternt. Vi forventer, at du er smilende, serviceminded, har gode samarbejds- og kommunikationsevner og trives med travlhed og afbrydelser på arbejdspladsen.

Rønde Højskole og Efterskole
Vil du lave mad med fokus på bæredygtighed og lokale råvarer til unge voksne og teenagere?

Rønde Højskole og Efterskole

Rønde Højskole og Efterskole søger en faglært kok/cater eller medarbejder med tilsvarende køkkenfaglighed til vores køkkenteam, som i december er rykket i vores flotte nye køkken.

Maden i vores køkken produceres fra bunden med tanke for bæredygtighed og godt håndværk. Skolens opgave er at danne og uddanne mennesker til at tage ansvar for eget liv - og for fællesskaber. Her spiller køkkenets inddragelse af elever og bidrag til deres trivsel, oplevelse af hjemlighed en afgørende rolle.

Du får stor indflydelse på arbejdet med varierede opgaver i både koldt og varmt køkken samt bagning, og alle de øvrige opgaver, som der er i et stort køkken.

Aarhus Airport A/S
Sommer floorwalker

Aarhus Airport A/S, Kolind

Kunne du tænke dig et sommerjob, hvor du i samarbejde med dine kolleger, kommer til at sikre vores sommergæster den bedste start på rejsen? Kan du slet ikke lade være med at yde service i verdensklasse, og trives du i et til tider travlt og hektisk arbejdsmiljø?

Vi glæder os til at byde en masser glade og forventningsfulde gæster velkommen i lufthavnen henover sommeren, og derfor mangler vores faste medarbejdere nogle kolleger, så vi trods travlhed kan opretholde vores ønske om, at alle skal have en VIP oplevelse i vores lufthavn.

Vi søger floorwalker til vores Security-afdeling og til Tax-Free shoppen.

Aarhus Airport A/S
Molslinjen A/S
Cateringmedarbejdere

Molslinjen A/S, Ebeltoft

MOLSLINJEN søger søens gladeste medarbejdere til sæsonen 2023!

Vi kan tilbyde dig en yderst attraktiv løn og en spændende og travl hverdag, hvor du bliver omringet af skønne kollegaer. Arbejdsstedet er primært i Ebeltoft, med mødested på Færgevejen 60, 8400 Ebeltoft, men arbejde vil også forekomme i Aarhus. Dine primære arbejdsopgaver omfatter bl.a. følgende:

 • Betjening og servicering af vores gæster ombord i vores restaurant og kaffebar
 • Afrydning, opvask og lettere rengøring
 • Bestilling og opfyldning af varer
Molslinjen A/S
Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Toppen af Ebeltoft – EBIC Deltidsreceptionist

Toppen af Ebeltoft – EBIC

Vi har travlt og søger efter en deltidsreceptionist (ca. 25 timer pr. uge) til vores lækre Kursus- og Kulturcenter Toppen af Ebeltoft – til en sæsonansættelse i 2023.

Vi tilbyder:

 • En god arbejdsplads med plads til smil og humor blandt gode kollegaer.
 • Et til tider travlt job, hvor gæstfrihed & kundepleje er i højsædet.
 • God oplæring i diverse bookingsystemer, emailkorrespondance & værelseskoordinering.
 • En uformel omgangstone, hvor alle kan komme til orde og hvor vi hjælper hinanden.
 • Et job på en arbejdsplads med store ambitioner og plads til begejstring.
Syddjurs Kommune Fremtidens leder af Ejendomme

Syddjurs Kommune, Ebeltoft

Vores mangeårige leder af Ejendommes kompetencer skal sættes i spil på nye måder internt, og vi søger derfor en leder af fremtidens Ejendomme.

Som afdelingsleder er du med til at skabe resultater for kommunens borgerne i overensstemmelse med Syddjurs Kommunes vision og mål.

Du vil få den overordnede ledelse af 12 engagerede medarbejdere på Rådhuset, disse er fordelt på 3 teams et drift- & vedligeholdelsesteam, et administrativt team og et teknisk servicemedarbejderteam, der ledes af en funktionsleder og består af ca. 40 tekniske servicemedarbejdere fordelt i 5 distrikter på kommunens institutioner.

Vi tilbyder en spændende, udfordrende og afvekslende stilling med tværfaglige og selvstændige arbejdsopgaver og med mulighed for udvikling.

Gem
Profil Search
Distriktschef - Skærende værktøj - Østjylland

Profil Search søger for Hoffmann Group

Kan du spåntagningens ABC?

Hoffmann Group med mere end 100 år på bagen, er i dag en af Europas førende systemleverandører inden for kvalitetsværktøj, værkstedsindretning og PPE. Virksomheden tog sit indtog i Danmark i 2003, og betragtes i dag som en stærk partner og multispecialist indenfor især skærende værktøjer.

Som distriktschef bliver du en del af et stærkt salgsteam, men får selvstændigt ansvar for alle kunderne i distriktet. Kunderne er primært maskinfabrikker, men kan også omfatte andre industrier indenfor metalområdet. Produktprogrammet omfatter skærende værktøj, måleværktøj, håndværktøj, PPE, værkstedsindretning og intelligente vending løsninger.

Søg information om virksomheden på www.hoffmann-group.com

Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV