59 job matcher din søgning 59 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 59 resultater.
Jobindex A/S
Konstruktionsingeniør

Jobindex A/S søger for Thoudal Rådgivende Ingeniørfirma ApS, Rønde

Har du solidt kendskab til dansk byggeskik? Og kunne du tænke dig at blive en del af et anerkendt ingeniørfirma?

Så er det lige dig og dine skarpe evner inden for konstruktionsområdet, vi mangler! For telefonen kimer, og byggeopgaverne vælter ind.

Ingeniør Bo Thoudal siger:

”Du får en høj grad af frihed i jobbet. For så længe du bare løser dine opgaver og holder dine kundeaftaler, så har jeg fuld tillid til, at du styrer dine sager.”

Nysgerrig?

Læs mere om dit nye job lige her.

Jobindex A/S
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
CuriaBusiness Controller til markedsledende virksomhed

Curia søger for Pindstrup i Ryomgård

Evner du at være en vigtig sparringspartner for ledelsen og kan du håndtere drift og udviklingen af BI- og konsolideringssystemer i en international koncern?

Som Business Controller får du med reference til CFO’en en central rolle i koncernen, hvor du med øje for forretningen bidrager til synliggørelse af væsentlige tal gennem drift og videreudvikling af koncernens BI- og konsolideringsværktøj.

Du får en bred berøringsflade og en hverdag, der består af mange forskelligartede opgaver:

 • Opfølgning på udenlandske datterselskaber ift. anvendelse af BI- og konsolideringssystem samt implementering af politikker og procedurer
 • Controlling - opfølgning på debitorer, kreditvurderinger og profitabilitet
 • Deltagelse i budget og årsregnskabsprocessen – nøgleperson ift. konsolidering og datastyring
BeredskabsforbundetProjektassistent – studentermedhjælper til analyser og interviews

Beredskabsforbundet

Vi søger en studentermedhjælper med interesse for analyser og dataindsamling samt med gode kommunikationsevner både i tale og skrift.

Er du struktureret, ansvarsfuld og interesseret i at analysere og finde den korteste vej til succes? Og har du lyst til at være en del af en spændende udvikling, hvor dine tal og analyser har betydning for fremtiden og straks implementeres og afprøves? Så er du måske lige den studentermedhjælper, vi mangler i Beredskabsforbundet.

Overordnet søger vi en studentermedhjælper, som kan samle trådene fra nationale, regionale og lokale kampagner samt bidrage til optimering af aktiviteter på web, sociale medier og lokale tiltag. Endelig vil der være diverse opgaver og deltagelse i mindre projekter, der relaterer sig til den daglige drift. Der kan forekomme aften- og weekendaktiviteter, som du skal deltage i, men kun i begrænset omfang.

fakta a/sSalgselev, Fakta Hornslet

fakta a/s

I fakta ønsker vi, at vores elever bliver ledere efter endt uddannelse. Hvis du derfor har ambitioner om at blive souschef, og måske endda butikschef i detail, så vil vi gerne hjælpe dig på vej.

Som salgselev arbejder du fuldtid og du får lov til at prøve det hele – fra opfyldning af varer og tale med kunderne i kassen til at arbejde på lageret og bestille varer.

Du bliver en del af et team med et super sammenhold, hvor I er sammen om at gøre fakta til Danmarks flinkeste discountbutik. Når du hjælper kunderne med at finde varer og sørger for, at der er pænt, er du med til at gøre det nemt at handle i fakta.

I løbet af uddannelsen er du på 8 korte skoleophold af 1 uges varighed sammen med en masse andre elever fra detailkoncernen Coop. Vi sørger for det hele – og det er et godt break fra dit job i butikken. Her begynder brikkerne at falde på plads, og pludselig giver det mening, hvorfor I gør, som I gør i butikken.

Indrykket: 
STARK
STARK søger Lager- og logistikelev, Lager- og transportelev samt Chaufførelev

STARK A/S

MÆRK EFTER. ANSØG. START. VIL DU VÆRE EN AF DEM, DER STÅR BAG HÅNDVÆRKERNE?

Ønsker du et arbejde, hvor du yder en høj service og sikrer en optimal håndtering af varer? Og har du fokus på fakta og detaljer, samtidig med at du opretholder en positiv og kundefokuseret attitude? Så er dette din mulighed for at kickstarte din karriere i STARK som Lager- og logistikelev, Lager- og transportelev samt Chaufførelev.

Som Lager- og logistikelev, Lager- og transportelev og Chaufførelev i STARK, er du typen, der…

 • Har lyst til en spændende og udfordrende hverdag, hvor der bliver stillet krav til dig.
 • Har en systematisk tilgang, hvor det falder dig naturligt at skabe struktur og overblik.
 • Er så ambitiøs og serviceminded, at du giver STARKs kunder den bedste oplevelse hver dag.
 • Er nysgerrig og stiller spørgsmål for at blive endnu dygtigere.
STARK A/S
Indrykket: 
ABAX
Solutions Sales Advisor

ABAX, Aalborg and home office

ABAX is strengthening our sales team in Denmark! Working from both our office in Aalborg and home, you will be part of a team with your Danish colleagues as well as your colleagues at the HQ in Norway.

Your main tasks will be to follow up our leads and prospect new customers through both physical and online meetings, present ABAX Access solutions, negotiating new contracts and secure that new customers get the best value out of our services.

At ABAX, no two days are alike, and we offer a varied role with a lot of responsibility. With the right mindset, this role will challenge and allow you to keep developing your skills within this field. We take pride in that ABAX workplaces are pleasant and designed for personal advancement and fulfilment. We do our utmost to facilitate employee satisfaction — at work and in their free time.

ABAX
Ree Park SafariErfaren, alsidig og passioneret dyrepasser til Fugleafdelingen søges

Ree Park Safari, Ebeltoft

Vil du være med til at skabe og sikre gode forhold for dyrene i Ree Park Safari, så vi lever op til vores mål om at opretholde en høj dyreetisk og velfærdsmæssig standard?

Er du fleksibel, fagligt dygtig og sætter du teamets indsats først? Så er det måske dig, vi søger til vores fugleafdeling.

Fugleafdelingen står bl.a. for pasningen af maraboustorke, pelikaner, flamingoer, papegøjer, alpakaer og bondegårdsdyr m.m.

Dine arbejdsopgaver består bl.a. i at:

 • Forestå den daglige pasning af parkens dyr, herunder tilsyn, fodring og renholdelse af stald og anlæg.
 • Sikre den daglige aktivering og velfærd for parkens dyr.
 • Løbende vedligeholdelse af stalde og anlæg.
Indrykket: 
Skandinavisk Dyrepark A/SRegnskabsmedarbejder

Skandinavisk Dyrepark A/S, Kolind

Vores nuværende regnskabsmedarbejder går på pension, og vi søger derfor en ny regnskabsmedarbejder til en deltidsstilling.

Skandinavisk Dyrepark er en dyrepark, der ligger i hjertet af Djursland. Her er et tæt og hyggeligt arbejdsmiljø, som du som regnskabsmedarbejder vil blive en ugentlig del af. Vi er en virksomhed i udvikling, og der dukker konstant nye sjove udfordringer op.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte:

 • Ansvar for bogføringsopgaver
 • Udarbejdelse af afstemninger
 • Assistance til revisor
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Connected Wind Services Danmark A/SHSE Specialist

Connected Wind Services Danmark A/S, Balle

Connected Wind Services Denmark is expanding our efforts within the field of occupational Health, Safety & Environment, and are seeking an experienced HSE Specialist to support our future growth.

The position includes the responsibility to ensure consistent achievement of HSE goals and targets, through an encouraging planning and coordination with CWS’s clients, CWS’s operational staff and the group related functions in other business units.

Key responsibilities

 • Ensure alignment between CWS work processes and customer Operational Control Procedures (OCP)
 • Preparation of and systematic follow-up on planned activities
 • Close follow-up and reporting on KPI’s
Dagli'BrugsenUddeler, BRF Dagli'Brugsen Nimtofte

Dagli'Brugsen

Grib chancen hos Danmarks største detailhandelsvirksomhed og få en unik mulighed for at:

 • Få ansvaret for at lede en selvstændig butik med cirka 12 medarbejdere
 • Få en tæt relation til dine kunder og være blandt kunderne i dagligdagen
 • Få et lederjob med stor frihed til at udvikle og igangsætte lokale initiativer

Som uddeler har du det overordnede ledelsesansvar for butikkens drift, herunder medarbejdere, økonomi og salg. Det indebærer f.eks.:

 • Sammen med bestyrelsen at afstikke retning og mål for foreningen og dermed butikken - vision og strategi
 • Budgetter, salgstal og salgsplanlægning
 • Ressourceplanlægning på kort og lang sigt for at sikre bemandingen, også i spidsbelastningsperioder
Indrykket: 
Covidence A/SBusiness Development Manager indenfor overvågningsteknologi

Covidence A/S, Rønde

Du vil i rollen som Business Development Manager arbejde tæt sammen med ledelsen og vores regionale sælgere omkring forretningsudvikling samt i særdeleshed analyse af markeds- og produktpotentialer. Herunder analyse af eksisterende kunder og organisationer for øget salg samt identificere nye markedsområder for potentiale. Global rejseaktivitet vil være ca. 40 dage om året til messer, konferencer og kundemøder.

Du skal have en bacheloruddannelse inden for business eller marketing. Som person er du udadvendt, ambitiøs og proaktiv. Du har et stort drive, tænker innovativt, kan arbejde struktureret med både korte og mere langsigtede deadlines samt sætter en ære i at drible bolden helt i mål. Du er ikke bange for at give dig i kast med nye områder, ligesom du har nemt ved at sætte dig ind i nye teknologier.

Profil Værktøj A/S – Materielhuset A/SPM Group söker E-Commerce ansvarig

Profil Værktøj A/S – Materielhuset A/S

PM Group söker efter en E-Commerce ansvarig med en bred professionell verktygslåda, som kan utveckla och förbättra våra digitala plattformar, för vilka du har det övergripande ansvaret i hela gruppen.

Rollen är nyskapad och du kan därför hjälpa till att forma dina arbetsuppgifter.

Du måste kunna förstå danska då huvudkontoret ligger i Danmark. Att kunna tala och skriva svenska är en självklarhet, eftersom en del av våra webbshoppar är svenska och vi arbetar för att öka fokus på den svenska marknaden.

KvicklySalgselev, Food, Kvickly, Ebeltoft

Kvickly

Er du klar til en sjov og lærerig hverdag, der indeholder praktik og korte, fede skoleophold?

Brug 2 år på at få venner for livet, og tag en uddannelse, hvor du kan blive alt fra salgsassistent til mellemleder.

Som salgselev arbejder du fuldtid i Kvickly i Ebeltoft og har i alt 8 uger på skolebænken. I butikken prøver du kræfter med alt fra opfyldning af varer over lagerarbejde til at sidde ved kassen.

Vi vil give vores kunder en oplevelse, der er så god, at de går hjem med smil på læben. Sådan en oplevelse skaber du, når du for eksempel hjælper kunderne med at finde specialvarer. Og du kommer hen ad vejen på banen med gode ideer til, hvordan vi kan skabe de bedste kundeoplevelser.

Indrykket: 
EL:CON A/S
Kunne du tænke dig at blive hvidevare-/varmepumpetekniker?

EL:CON A/S, Hornslet

Har du erfaring som elektriker og lyst til at få anderledes udfordringer som hvidevare-/varmepumpetekniker? Så har vi jobbet til dig!

I EL:CON's afdeling i Hornslet står vi klar til at give dig redskaberne og forvandle dig til en af branchens bedste hvidevare-/varmepumpeteknikere.

Vi giver dig en grundig sidemandsoplæring samt kurser på Den jydske Haandværkerskole – så tøv ikke med at søge stillingen, selvom du ikke tidligere har arbejdet som hvidevare- eller varmepumpetekniker.

Konkrete arbejdsopgaver består bl.a. af:

 • Servicering og reparation af hårde hvidevarer.
 • Installation og service på varmepumper.
EL:CON A/S
Indrykket: 
ALDI DanmarkSouschef - Ebeltoft

ALDI Danmark

Kunne du tænke dig at lede din egen butik engang i fremtiden? Eller leder du efter et sted at udvikle dig og få god hands-on ledererfaring? Så er du måske vores nye souschef for butikken i Ebeltoft.

Som souschef bliver du butikschefens højre hånd. Sammen sørger I for, at butikken er salgsklar og genererer gode salgsresultater. Her bliver medarbejderne jeres vigtigste ressource, og du er med til at sikre, at de er glade, motiverede og klar til at give 1. klasses kundeoplevelser. Du får mange af de samme opgaver som butikschefen, og gradvist får du dine egne ansvarsområder.

Du får en butik, som laver flotte resultater, når du:

 • giver hver kunde et smil og god service
 • sikre, at vi har de rette varer på hylderne i de rigtige mængder
 • arbejder aktivt med butikkens KPI-tal på daglig basis