114 job matcher din søgning 114 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Landal GreenParks ApS
Afløser i receptionen/købmand søges til Landal Ebeltoft

Landal GreenParks ApS

Se video om Landal GreenParks ApS som arbejdsplads

Sætter du pris på at skabe god stemning via venlig og imødekommende service? Og har du glimt i øjet og smil på læben – også når der er travlt?

Arbejdsopgaver:

 • Ind- og udtjek af centerets feriegæster.
 • Give vores gæster en god service og information under ferieopholdet.
 • Ekspedition og servicering af gæster i kiosken.
 • Diverse ad hoc-opgaver.
Landal GreenParks ApS
Landal GreenParks ApS
Rengøringsafløser til Landal Ebeltoft

Landal GreenParks ApS

Vil du være med til at skabe en god oplevelse for vores gæster på Landal Ebeltoft?

Se video om Landal GreenParks ApS som arbejdsplads

Arbejdsopgaver:

 • Rengøring af feriecenterets faciliteter.
 • Rengøring af feriecenterets feriehuse.
 • Kontrol og egenkontrol af huse.
Landal GreenParks ApS
Kvadrat
Global Demand Planner

Kvadrat, Ebeltoft

Are you an expert within demand planning? Do you have a natural drive for process development but also enjoy executing planning processes? Can you navigate in a diverse environment, with several tasks simultaneously, and keep close relations with your stakeholders? Then you could be our next colleague in Kvadrat.

We are looking for a Demand Planner for our Planning department located in our headquarters in Ebeltoft. The position is a newly established role in the Planning department.

As Demand Planner you are accountable for the demand planning process and responsible for securing streamlined processes through the Kvadrat company incl. securing best practice. You will create the volume forecast based on statistical forecast and input from Sales and Marketing acting as the link between planning, sales, marketing and in general the supply chain.

Kvadrat
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
IDG Direct
Mødebookere til afvekslende projekter (også hjemmefra)

IDG Direct, Herlev eller hjemmefra

IDG Direct er et leadgenereringsbureau med +27 års erfaring og er en del af Jobindex Media, som udgiver Computerworld.

Opgaven består i at udføre udgående opkald til virksomheder (b-t-b) og booke deltagere til seminarer eller møder på afvekslende projekter. Der er ikke noget salg forbundet med opgaverne, men du vil skulle argumentere for fordelene ved at deltage på seminaret eller afholde et møde.

Du kan have forskellige indgange til jobbet. Vi søger generelt modne medarbejdere i alle aldre og med alle typer uddannelse og erfaring fra arbejdslivet. Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner.

Gem
SuperBrugsen Souschef, SuperBrugsen Kolind

SuperBrugsen

Grib chancen hos Danmarks største detailhandelsvirksomhed og få en unik mulighed for at:

 • blive en del af lederteamet i en stor dagligvarebutik
 • prøve kræfter med alle aspekter af ledelse
 • få det bedst mulige afsæt til din karriere i SuperBrugsen

Som Souschef er du sammen med uddeleren ansvarlig for butikkens drift, herunder økonomi, drift og ledelse af medarbejdere. Du arbejder således med:

 • Budgetter, salgstal og salgsplanlægning
 • Arbejdsplanlægning og sikre, at planlægningen fungerer
 • At sikre at butikken altid er sæson- og salgsklar
Syddjurs Kommune Lønkonsulent

Syddjurs Kommune, Ebeltoft

Har du lyst til at være vores kollega på en spændende arbejdsplads, hvor afdelingens formål er at udføre løn- og personaleadministrative opgaver? En af vores medarbejdere har fået nye udfordringer i kommunen, så du har mulighed for at blive del af et kompetent team, der prioriterer samarbejde, sparring og fælles læring højt.

En af vores fornemmeste opgaver er at sikre, at Syddjurs Kommunes mere end 3200 medarbejdere får korrekt løn til tiden. Vores opgaver er delt imellem håndtering af en bred vifte af opgaver i forbindelse med den månedlige lønkørsel samt generelle service- og konsulentydelser til ledere og medarbejderne i organisationen.

Du skal gerne have erfaring og kompetencer inden for løn- og personaleadministration i en kommune, men din positive indstilling og lysten til at gøre en forskel er altafgørende.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Dentsply Sirona A/S Produktspecialist Digital Clinic

Dentsply Sirona A/S, København

Interesserer du dig for mulighederne med digital tandpleje og ønsker du et job hvor du kan hjælpe tandlæger med at give deres patienter smilet tilbage, så søger vi netop nu en produktspecialist til at styrke vores Digital Clinic team.

Vi modtager gerne ansøgninger fra hele landet. Bopæl i hovedstadsområdet er ikke en nødvendighed.

I rollen som Produktspecialist, Digital Clinic i vores nordiske team, får du regionalt salgsansvar for vores digitale produktportefølje til tandklinikker. Produkterne omfatter markedsledende brands som CEREC®, PrimeScan, Primemill og SureSmile.

Du bliver en del af tandlægernes digitale rejse fra A – Z og vi forventer derfor at du kan sætte dig ind i kundens situation, behov og vision for klinikken således, at din indsigt i vores løsninger sikrer at kunden får den løsning der modsvarer visionen om en digital klinik.

PR electronics A/S
Engineering student worker

PR electronics A/S, Rønde

Would you like to work with product maintenance and product compliance? For our R&D department we are looking for a student worker/part time employee for our maintenance and compliance team.

What does your work look like?

 • Interacting with approval agencies
 • Ensure product compliance through: Product marking/labeling, technical documentation & marketing material
 • Create product variants for our OEM customers based on PR products: BoM, transferring approvals & label design
PR electronics A/S
Netto Butiksassistent under 18 år - Ebeltoft

Netto

Hvad slår en butiksassistent, der har godt humør og ikke er bange for at tage fat? Ikke ret meget, hvis du spørger os. Og hvis du er enig, så er denne stilling måske noget for dig.

Som butiksassistent kan vores kunder møde dig rundt omkring i hele butikken. Måske møder de dig ved slikhylderne, hvor du er ved at sætte varer på plads. Eller måske finder de dig ved kassen, hvor du scanner varer ind og yder førsteklasses service.

Samarbejde og fællesskab er nogle af de ting, der gør det sjovt at arbejde i Netto. Mange af vores kolleger er også blevet venner. Du bliver en del af et fællesskab med mange forskellige kolleger – med god energi og fuld fart på. I Netto er der plads til alle.

Netto Butiksassistent - nat - Ebeltoft

Netto

Hvad slår en dygtig butiksassistent, som helt overskudsagtigt lige giver dig et smil med på vejen? Ikke ret meget, hvis du spørger os. Og hvis du er enig, så er denne stilling måske noget for dig.

Som butiksassistent suser du nemlig rundt mellem kollegaer og kunder og sørger for, at der er orden i butikken. Der aldrig to dage, der er ens, og vi regner med dig – ligesom at du altid kan regne med os. Og det her kan sagtens være dit første job, vi lærer dig hvordan du yder førsteklasses service.

Din arbejdstid vil primært være i tidsrummet kl. 22.00 – 06.00, hvilket skal passe ind i din daglige rytme og liv generelt.

PR electronics A/S
Erfarne udviklingsingeniører – embedded software

PR electronics A/S, Rønde

Til vores udviklingsafdeling søges erfarne, dygtige og alsidige embedded software-ingeniører

Du bliver en del af en ambitiøs udviklingsafdeling, bestående af blandt andre systemarkitekter, hardware-ingeniører, firmware og softwareingeniører. Din primære opgave bliver, at udvikle avanceret elektronik med høje krav til performance, kvalitet og pris. Du vil lave produkt-designs med de seneste teknikker inden for analog/digital elektronik. I perioder vil det også være muligt at arbejde med udvikling og validering af breakthrough-teknologier.

PR electronics A/S
Ree Park Safari Arrangementskoordinator med flair for salg

Ree Park Safari, Ebeltoft

Brænder du for at skabe unikke oplevelser med kunden i centrum?

Så er du måske vores nye kollega i arrangementsafdelingen.

Vi søger en erfaren arrangementskoordinator, der kan indgå i et team af top engagerede medarbejdere, som alle sætter en ære i at give vores kunder en professionel og inspirerende sparring, når disse henvender sig vedrørende afholdelse af arrangementer i parken.

Sammen med kunden finder du frem til præcis det indhold, som matcher kundens ønsker, uanset om det er et møde, en konference, en fest, en hyggelig ”ryste-sammen-dag” eller et bryllup blot for at nævne nogle af de skræddersyede arrangementer, vi afvikler.

Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Syddjurs Kommune Teknisk servicemedarbejder til Ebeltoft og Hornslet distrikt

Syddjurs Kommune

Søger du et alsidigt job med en afvekslende arbejdsdag, er du servicemindet og har du teknisk snilde og flair for teknisk bygningsdrift? Så kan det være dig, vi mangler som vores nye tekniske servicemedarbejder.

Ejendomsservice står for Bygningsdrift, Energioptimering, Ejendomsservice og Vedligeholdelse m.m. af blandt andet Skoler, Daginstitutioner, Botilbud, Plejehjem, Kultur- og Idrætsfaciliteter, og Administrationsejendomme.

Arbejdsopgaverne vil f.eks. være:

 • Indvendigt vedligehold og ejendomsservice.
 • Tilse bygninger og legepladser.
 • Foretage nødvendige reparationer og istandsættelser på bygningerne - både som planlagte og som akut opståede opgaver.

Gem
Cheval Blanc Kantiner A/S
Køkkenassistent til kantine i Rønde

Cheval Blanc Kantiner A/S

Kan du sætte hak ved følgende punkter?

 • Jeg brænder for at være en del af en kantine, der laver mad af højeste kvalitet med de bedste råvarer, sæsonen kan tilbyde
 • Jeg har erfaring fra lignende stilling eller branche
 • Jeg har ja-tak!-hatten på og formår selv at finde en løsning på mine problemer
 • Jeg nyder at arbejde i et lækkert køkken med fantastiske kolleger – det er endda okay, at nogle har dårlig humor, bare de har humor!
 • Jeg er ikke bange for at tage opvasken!

Hak i nul felter? Ærligt – så skal du ikke bruge mere krudt på at læse denne jobannonce. Hak i alle felter: Så er det nu, du skal slå læselapperne ud og spidse din blyant – for så er det måske dig, vi står og mangler!

Cheval Blanc Kantiner A/S
Hjemmearbejdsplads
Gem
Miinto A/S Senior Product Manager - Partner & Backoffice (remote)

Miinto A/S

As a Senior Product Manager you will learn to champion our partners, internal subject matter experts and providers. By expanding our backoffice product line you will drive the efficiency/effectiveness of our teams and therefore influence business results. This means you will be in the position to define the roadmap by gathering feedback from multiple sources and creating a prioritised backlog.

What we're looking for:

 • Fluent English with strong communication and presentation skills.
 • Ability to self-direct and work independently within a fast paced and rapidly growing environment.
 • 3+ years of previous experience as a Product Manager for a B2B SaaS company, D2C/eCommerce or marketplace backoffice industry is a plus.

We offer the opportunity to work 100% remote and travel to Copenhagen or Warsaw once in a while to meet up with your team. But if you prefer working from the office - that's also fine!

Syddjurs Kommune Erfaren HR-udviklingskonsulent

Syddjurs Kommune

Kan du sikre fremdrift i strategiske HR-projekter og har du indsigt i ledelsesopgaven i en kompleks politisk styret organisation med en vigtig samfundsmæssig funktion? Vil du, sammen med kompetente kollegaer løse mange forskellige opgavetyper inden for HR? Og har du lyst til at arbejde i en afdeling med stor frihed til at strukturere og planlægge dit arbejde? Så har du netop nu muligheden.

Syddjurs Kommune er arbejdsplads for ca. 3200 medarbejdere og 150 ledere fordelt på otte fagområder. HR har fokus på at understøtte lederne og vores MED-organisation i det strategiske arbejde med arbejdsmiljø, ledelses- og organisations udvikling samt med konkrete HR-indsatser og daglig sparring. Vi løser vores opgaver i tæt samarbejde med topledelsen, andre stabsfunktioner samt eksterne samarbejdspartnere.

Syddjurs Kommune Faglig stærk økonomikonsulent til Finans

Syddjurs Kommune, Ebeltoft

I Finansteamet i Syddjurs Kommune søger vi en ny kollega, der kan fungere, som kommunens regnskabsekspert. Du vil blive afdelingens faglige nøgleperson og være med til at sikre overblik, struktur og gennemsigtighed i kommunens økonomi.

Finansteamets primære opgave er at sikre, at de tal og data, der ligger til baggrund for de politiske beslutninger er korrekte. Det sikres dels ved monitorering af kommunens bogføringsprocesser og gennem kommunikation af korrekte metoder ud i organisationen.

Du skal derfor både kunne fungere, som kontrollant og konsulent. Du skal være eller blive faglig stærk, og samtidigt kunne formidle det på en måde, der er omsættelig for personer uden samme faglighed.

Gem
Keinicke Planchef med visioner til vandselskaber på Djursland

Keinicke søger for DjursSam ApS

Forestil dig at din vigtigste opgave er at skabe processer og struktur for organisationer på en spændende rejse mod fremtidens forsyningsselskab med fokus på forsyningssikkerhed, miljø- og klimakrav og ikke mindst konkurrencedygtighed.

Vi søger en ny Planchef, hvis fokusområder tilgodeser både virksomhedernes kerneopgave, det strategiske udsyn inden for fagområdet og rejsen på den lange bane.

Du vil med reference til direktøren få det overordnede ansvar for Plan-området indledningsvist med primært fokus på Syddjurs Spildevand. Inden for en overskuelig fremtid vil det blive en ligeværdig fællesfunktion mellem Syddjurs Spildevand og AquaDjurs. Det er vigtigt, at du agerer som rollemodel og kulturbærer internt i organisationerne. Du har en tillidsskabende ledelsesstil, der udvikler medarbejdere, udfolder deres potentiale og flytter både dem og organisationen.

Keinicke