102 job matcher din søgning 102 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Rønde Højskole
Højskolelærer til idrætsundervisning

Rønde Højskole

Med start i august 2021 søger Rønde Højskole en engageret højskolelærer, som kan undervise i idrætsfag, samt evt. friluftsliv og andre fag efter aftale. Der er tale om en deltidsstilling som udgangspunkt på 50%, som er tidsbegrænset frem til 31/7 2022.

Rønde Højskole er i en rivende udvikling og på den baggrund opslår vi med kort varsel en tidsbegrænset stilling som deltids højskolelærer. Din primære opgave bliver at varetage fag i idrætsområdet som eksempelvis styrketræning, yoga, og evt. crossfit og idræt/boldspil. Desuden dansk for internationale samt evt. friluftsliv og andre fag efter aftale. I stillingen vil der også være aftenvagter, weekendvagter og ansvarsområder som f.eks. bogruppelærer. Derudover er der samlinger, samtaler og hygge med elever, rejser, temauger m.m.

Hjemmearbejdsplads
Webhelp
Tekniske kundeservicerådgivere – hjemmearbejde

Webhelp

Er du nyudklækket student eller leder du efter et job der kan booste dit CV? Så tilbyder Webhelp dig lige nu at blive en del af en global organisation, hvor service og kvalitet er i højsædet.

Webhelp Nordic

Lige nu leder vi efter flere servicemindede medarbejdere, der på sigt kommer til at arbejde fra vores kontor i København.

Du vil arbejde med et af verdens mest innovative og populære IT-brands og rådgive vores danske, og periodevis engelske kunder. Som kundeservicemedarbejder hos Webhelp i København giver du kunderne de løsninger de har brug for, når de melder sig med spørgsmål omkring deres mobiltelefon, tablet, eller computer.

Webhelp
fakta a/s
Salgselev, Fakta Rønde

fakta a/s

I fakta ønsker vi, at vores elever bliver ledere efter endt uddannelse. Hvis du derfor har ambitioner om at blive souschef, og måske endda butikschef i detail, så vil vi gerne hjælpe dig på vej.

Som salgselev arbejder du fuldtid og du får lov til at prøve det hele – fra opfyldning af varer og tale med kunderne i kassen til at arbejde på lageret og bestille varer.

Du bliver en del af et team med et super sammenhold, hvor I er sammen om at gøre fakta til Danmarks flinkeste discountbutik. Når du hjælper kunderne med at finde varer og sørger for, at der er pænt, er du med til at gøre det nemt at handle i fakta.

I løbet af uddannelsen er du på 8 korte skoleophold af 1 uges varighed sammen med en masse andre elever fra detailkoncernen Coop. Vi sørger for det hele – og det er et godt break fra dit job i butikken. Her begynder brikkerne at falde på plads, og pludselig giver det mening, hvorfor I gør, som I gør i butikken.

fakta a/s
fakta a/s
Souschef, Fakta Rønde

fakta a/s

Vil du vokse i rollen som leder og være med til at skabe flotte resultater i tæt samarbejde med butikschefen? Og vil du åbne for flere karrieremuligheder, hvor du kan nå helt til tops?

fakta a/s

Du bliver butikkens næstkommanderende og er med til at sikre, at kunderne får en god oplevelse, og samt at medarbejderne trives. Du vil bruge størstedelen af din tid ude på gulvet med kolleger og kunder, hvor du hjælper til i det daglige og viser det gode eksempel. Og når butikschefen er ude af huset, så har du det overordnede ansvar.

Hos Fakta kan det godt betale sig at gøre en ekstra indsats, for vi tilbyder bl.a. en bonus til vores ledere, når din butik kommer over målstregen. Her spiller opnåelse af budget og medarbejder- og kundetilfredshed ind. Du vil også få en række personalegoder, herunder rabatter og leje af ferieboliger samt pensionsordning.

fakta a/s
Hjemmearbejdsplads
Care for SuccessRegional Account Manager (Nordics)

Care for Success recruiting on behalf of Snap-on

Are you an ambitious sales professional with a record of achievements and an entrepreneurial spirit? Are you proven successful in B2B Sales, have an interest in engineering & tooling and are comfortable in an industrial Sales environment?

Reporting to the Director, UK & Europe, the Regional Account Manager (Nordics) will be responsible for growing the turnover, profitability, and market share for the territory (Denmark, Sweden, Finland, Norway, Iceland, and Baltic States).

Working as part of a wider European Sales Team your duties and responsibilities will include.

 • Growing the region’s customer base and turnover
 • Developing existing sales relationships and creating new and rewarding partnerships.
 • Working closely with end-users to demonstrate and sell a comprehensive portfolio of products and brands across industrial markets.
Indrykket: 
Hjemmearbejdsplads
Loomis PayTech-interested, Danish-speaking, 2nd-line support within payment solutions to Loomis Pay!

Loomis Pay, Taastrup, Stockholm or home-based

We are now looking for reinforcement to the team, a Danish-speaking, 2nd line support, who will be a key player in support towards Danish customers and over time will work with efforts to improve the support.

As 2nd-line support, you assist 1st line colleagues by answering questions and taking charge over more technically advanced and time-consuming errands. You work with in-depth issues such as troubleshooting connected to networks, interfaces, firewall settings, POS settings, contract questions, escalation to 3rd line and more. You will also have firsthand contact with customers by phone, e-mail and chat.

You will join a social, welcoming team in a new company with entrepreneurial atmosphere. A train towards exciting opportunities that you don’t want to miss!

EL:CON A/S
Intern salgsingeniør/serviceleder til EL:CON Automation

EL:CON A/S, Hornslet/Aarhus

Er du uddannet elinstallatør eller lignende, og brænder du for opgaver inden for beregning, ordrehåndtering og servicekoordinering? Så er du måske vores nye kollega?

Vi vækster på automationsområdet, og derfor søger vi nu en ambitiøs intern salgsingeniør/serviceleder med gode kommunikationsevner samt kendskab til tavler og software.

I det daglige kommer du til at have en bred kontaktflade, hvor du arbejder tæt sammen med den øvrige organisation og har kontakt til både leverandører samt interne og eksterne kunder. Du har stor frihed til at tilrettelægge din egen arbejdsdag samt mulighed for at optimere de interne processer omkring tilbud, udbud og servicekoncepter.

EL:CON A/S
Ugelbølle Friskole
Musiklærer søges!

Ugelbølle Friskole, Rønde

Ugelbølle Friskole er en visionær skole, som vi stadigvæk er i fuld gang med at videreudvikle i forhold til vores profil og faglige tilbud, og vi ønsker en medarbejderstab, som er aktive medspillere i den proces.

Vil du være en del af holdet?

Vi søger en inspirerende lærer, som er en faglig kapacitet og som kan indgå i et tæt og konstruktivt samarbejde med de øvrige medarbejdere. Der er tale om en deltidsstilling fra d.1/8-2021.

Vi har behov for at få dækket følgende fagkombinationer:
Musik i 2., 3., 4., 5., og 6. klasse samt idræt i 4. klasse. Det vil være en fordel hvis du kan spille et instrument til vores morgensamlinger. Har du andre evner og noget du brænder for at undervise i, hører vi rigtig gerne om dette i din motiverede ansøgning. Det vil være en fordel, hvis du er tosset med idræt og bevægelse, da det blandt andet ligger i skolens dna.

Hjemmearbejdsplads
Frank Partners Scandinavia ApSScandinavia Research Analyst

Frank Partners Scandinavia ApS

Boutique risk consultancy Frank Partners (FP) is currently hiring for research analysts with expertise in Scandinavia.

The Analyst job involves:

 • Conducting investigative research on companies and individuals in databases, public registries, news media, and the internet
 • Gathering and analysing large volumes of data
 • Looking out for issues of potential concern, such as lawsuits, allegations of corruption, or a poor business reputation

We offer a chance to be part of a young, diverse, and dynamic international firm in a niche industry and to work on interesting and varied projects across many countries and sectors.

Hjemmearbejdsplads
Frank Partners Scandinavia ApSCase Manager (Associate Director)

Frank Partners Scandinavia ApS

Boutique risk consultancy Frank Partners (FP) is currently hiring for due diligence and ESG Case Managers in the position of Associate Director with expertise in Scandinavia and Germany/DACH.

The Associate Director job involves:

 • Independently managing integrity due diligence and ESG research assignments involving scoping, budgeting, research allocation, reviewing and editing reports, and communicating with clients
 • Managing teams of analysts and external consultants (subcontractors et al.)
 • Conducting and/or overseeing in-depth and complex investigations in your areas and jurisdictions of expertise

We offer a challenging role with high responsibility in a growing company and an interesting and varied project work across many countries and sectors.

Johnson Controls
Procurement Manager

Johnson Controls, Hornslet

Er du en erfaren indkøbsleder som trives på både et strategisk og operationelt niveau? Kan du se dig selv som en del af en global organisation med mange interessenter og et dynamisk miljø? Så læs mere om hvad Johnson Controls kan tilbyde dig!

Som Procurement Manager bliver det din opgave at videreudvikle vores indkøbsteam, samt koordinere og varetage både strategiske og operationelle indkøbsopgaver for vores kundeprojekter i tæt samarbejde med vores andre afdelinger.

Du vil få ansvaret for to indkøbsassistenter og du vil arbejde tæt sammen med vores EMEA - og Global Procurement organisation.

Johnson Controls
Viden DjursVID Gymnasier i Rønde søger en underviser i erhvervsjura

Viden Djurs

Vi søger en undervisere til vores HHX-afdeling i Rønde, der kan undervise i erhvervsjura. Enten på deltid eller på fuld tid i kombination med et andet fag i HHX fagrækken.

Som underviser på VID Gymnasier arbejder man i teams, hvor man i fællesskab planlægger og forbereder en stor del af undervisningen. Vi tilstræber et studiemiljø præget af høj faglighed, passende udfordringer, imødekommenhed og trivsel for både medarbejdere og studerende. Som underviser skal man derfor være fagligt dygtig, besidde pædagogiske evner og være indstillet på at tage ansvar.

Vær opmærksom på, at man som underviser i erhvervsjura skal have en relevant videregående uddannelse på kandidatniveau, der giver faglig kompetence i faget.

Djurs SommerlandRegnskabsassistent

Djurs Sommerland, Nimtofte

Klarer du bogholderiopgaver som en leg, og er du serviceminded af natur? Er struktur, orden og grundighed lige dig? Og holder du hovedet koldt i en hverdag med fart på og høj detaljegrad? Lyder det også spændende at arbejde i en virksomhed, der har passion for mindeværdige oplevelser, så er et job som regnskabsassistent i vores finansbogholderi måske lige noget for dig?

Vi forestiller os, at du har relevant regnskabsmæssig uddannelse (revisor, merkonom i regnskab eller lignende) og har minimum 5 års erfaring - og gerne mere.

Johnson Controls
Sales Executive - Johnson Controls Køleteknik

Johnson Controls, Hornslet, Vejen eller Roskilde

Forstår du at koble avancereret ingeniørvidenskab på salg og kommerciel eksekvering? Er du interesseret i at arbejde i et globalt set-up hvor du udvikler en bæredygtig forretning i samarbejde med nationale- og internationale stakeholders? Så læs mere om hvad Johnson Controls kan tilbyde dig!

Som Sales Executive vil du spille en vigtig rolle i videreudviklingen af vores forretning inden for køl- og energisegmentet (varmepumper og/eller District Cooling. Du vil sammen med det øvrige salgsteam fortsætte med, at udvikle og ekspandere eksisterende forretning inden for industrikøle og varmepumpesegmenterne.

Vores produktportefølje og vores team af køleeksperter gør at vi kan levere skræddersyede løsninger som udnytter marked trends og transformationen af levere bæredygtig industriel køling og varme.

Johnson Controls
Feriepartner
Medarbejder til rengøring og kontrol af sommerhuse

Feriepartner

Feriepartner søger personale til rengøring og kontrol af sommerhuse på hele Djursland!

Vil du være med? Ring eller skriv til os!

Vi har brug for dig, der både har lyst til at kontrollere rengøringen i sommerhusene efter gæstens afrejse og dig der gerne vil gøre rent når gæsterne har bestilt rengøring.

Det er et krav, at du har egen bil. – og det er vigtigt, at du kan arbejde om lørdagen. Arbejdstiden vil som udgangspunkt være fra kl. 9-15. Det er primært ijuni, juli, august og september at vi har brug for ekstra hænder, men gør du det godt, kan vi bruge dig hele året hvis du har lyst. Er der en lørdag eller 2 du ikke kan i løbet af sommeren er det også ok.

Feriepartner
Den Gamle Kro, Hornslet 2012 ApS
Kok – grundet travlhed udvider vi vores køkken-team

Den Gamle Kro, Hornslet 2012 ApS

Talentfuld kok, kreativ og med virkelig god smag.

Vi har brug for en dygtig kok, som vil have muligheden for at være den kreative medspiller i vores køkken-team. Her kan du videreudvikle dig på god kvalitet i et absolut kreativt miljø.

Vi arbejder i et lille team af dygtige medarbejdere, der alle sætter en ære i at give gæsterne en oplevelse af at være i centrum.

Jobbet er helårsstilling, løn efter kvalifikationer.

Den Gamle Kro, Hornslet 2012 ApS
Den Gamle Kro, Hornslet 2012 ApSTjener, grundet travlhed udvider vi vores tjener-team

Den Gamle Kro, Hornslet 2012 ApS

Talentfuld tjener, kreativ og med virkelig god smag.

Vi har brug for en dygtig tjener, som vil have muligheden for at være den kreative medspiller i vores restaurant-team. Her kan du videreudvikle dig på god kvalitet i et absolut kreativt miljø.

Vi arbejder i et lille team af dygtige medarbejdere, der alle sætter en ære i at give gæsterne en oplevelse af at være i centrum.

Jobbet er helårsstilling, løn efter kvalifikationer.

Hjemmearbejdsplads
Sport Import GmbHSALES SPECIALIST (M/F/D) FOR DENMARK (B2B) SALES REPRESENTATIVE

Sport Import GmbH

Sport Import GmbH – THE distribution company for MTB, Road, Triathlon and BMX. Bikes have been our passion since 1982 and we share this passion with more than 3500 bike dealers across Europe, our customers. After focusing on Germany, Luxemburg and Austria, Sport Import is now expanding into new markets like Belgium, the Netherlands, Croatia, Slovenia, Poland and Denmark.

At the earliest date possible we are looking for a Sales Specialist (m/f/d) for Denmark (B2B) Sales Representative

Our Offer:

 • A versatile job in the B2B bike business
 • Co-worker training on the job
 • Working in a company that´s industry-leading when it comes to digital transformation

Your Responsibilities:

 • Drive sales with existing customers
 • Acquisitions of new customers and establishing a trusted relationship
 • Develop brand awareness on shop floors
EL:CON A/S
PLC/SCADA-programmør med flair for procesanlæg

EL:CON A/S, Hornslet/Aarhus

Ligger dine spidskompetencer inden for programmering af procesanlæg? Har du en god procesforståelse og talent for opbygning af strukturerede programmer? Vil du være en del af en automationsafdeling med ambitioner?

Dine arbejdsopgaver kan tilpasses efter dine ønsker og kompetencer, men typisk vil du være med i hele processen på de opgaver, du er tilknyttet. Arbejdsopgaverne inkluderer:

 • Modtagelse af ordrer fra kunder og udarbejdelse af løsningsforslag samt tilbud
 • Programmering af anlægget
 • Udarbejdelse af dokumentationer
EL:CON A/S
EL:CON A/S
Lageransvarlig

EL:CON A/S, Hornslet/Aarhus

Vi har travlt med mange spændende opgaver i ordrebogen og søger derfor snarest muligt en medarbejder til vores lager i Hornslet/Aarhus.

Du bliver en del af EL:CON's automationsafdeling, hvor du får ansvaret for lageret. Afdelingen har base i Hornslet, men vi flytter i efteråret 2021 i nye flotte rammer på EL:CON's nybyggede hovedsæde i Aarhus.

I det daglige kommer du til at have en bred kontaktflade, hvor du arbejder tæt sammen med den øvrige organisation og har kontakt til leverandører.

Du har stor frihed til at tilrettelægge din egen arbejdsdag samt mulighed for at optimere de interne processer omkring lageret i samarbejde med produktionslederen.

EL:CON A/S