91 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

91 jobannoncer

Gem
Legal People ApS

Juridiske sagsbehandlere/advokatsekretærer

Hjemmearbejdsplads

Er du klar til at prøve kræfter med et nyt koncept, hvor du arbejder som juridisk sagsbehandler hjemmefra på udvalgte dage inden for et afgrænset tidsrum eller simpelthen bare på tidspunkter, hvor det passer dig bedst at arbejde?

Legal People er kommet godt fra start og søger derfor flere juridiske sagsbehandlere/advokatsekretærer, der selvstændigt kan sagsbehandle hjemmefra inden for dødsboer, konkursboer, tvangsauktioner, selskabsret, retssager, inkasso, testamenter, fremtidsfuldmagter, bolighandler, erhvervshandler, kontrakter og andre juridiske arbejdsområder.

Du er ansat som timelønnet og får løn for de timer, du arbejder. Hvor mange det skal være – det bestemmer du selv.

Gem
Johnson Controls

Over­montør / Teamleder til energiin­stal­la­tio­ner

Hornslet

Vil du arbejde for et af landets førende virksomheder indenfor industrielle køle-og varmepumpe anlæg? Er du en holdspiller og vil du lede og drive et stærkt montage team? Så læs mere om, hvad Johnson Controls kan tilbyde dig!

Vi søger en erfaren teamleder til Johnson Controls Køleteknik, der vil være ansvarlig for et team på 8 montage montører i Jylland og på Fyn. Sammen med vores Montagechef vil du koordinere planen for kommende installationer og være en central figur i vores virksomhed.

Johnson Controls
Gem
Kronospan ApS - Novopan Træindustri

Fire Safety Specialist

Ryomgård

Har du styr på myndighedskrav til bygningers brandsikkerhed, og kan du omsætte disse krav til funktionelle løsninger i den praktiske virkelighed? Har du lyst til at være den helt centrale spiller for et område, der har høj prioritet og bevågenhed fra såvel ejere, ledelse og myndigheder? - så er du måske den Fire Safety Specialist vi søger hos Kronospan ApS – Novopan Træindustri.

Vores kommende Fire Safety Specialist vil spille en central rolle i de generelle tiltag til kontinuerlig forbedring af brandsikkerheden på fabrikken, både hvad angår eksisterende bygninger og produktionsapparat, og i forbindelse med nye projekter.

Kronospan ApS - Novopan Træindustri
Gem
Gastrolux

Salgssupport og Backoffice Specialist til dansk køkkenudstyrsproducent

Ryomgård

Søger du en mulighed for at gøre en forskel og skabe resultater for en virksomhed, der fokuserer på at producere og sælge højkvalitetskøkkenudstyr med enestående service? Har du samtidig lyst til at arbejde i en stærk familievirksomhed med en spændende historie, DNA og internationalt udsyn?

Du får et job med frihed, karrieremuligheder og en god lønpakke med attraktive bonusordninger. Du bliver virksomhedens ansigt udadtil og får rig mulighed for at præge job og udvikling.

Gastrolux
Gem
Concentrix

Customer Service Representative - Remote

Hjemmearbejdsplads

Er du på udkig efter nye udfordringer?

Hvis du ønsker at vokse og blive inspireret, vil du som teknisk supporter blive en del af vores team af game-changers, der driver fremtidens brands inden for teknologi, finans, rejser, mode, sundhedspleje og meget mere.

Hvad gør det hele ud på?

  • Støtte kunder over telefonen, identificere deres problemer og hjælpe med at løse dem
  • Hjælpe med spørgsmål vedrørende kundernes telefoner, tablets og computere
Concentrix
Gem
Danmarks Jægerforbund

Alsidig HR-konsulent med flair for administrative processer (deltid)

Rønde

Har du lyst til at være en del af en grøn interesseorganisation i rivende udvikling? Banker dit hjerte for at yde god service og support til dine kolleger?

Du bliver en del af Danmarks Jægerforbunds sekretariat i stabsfunktionen HR & Organisation, hvor der er en bred samarbejdsflade. Du vil få et afvekslende job i en stor medlemsorganisation, hvor to dage ikke er ens. Din kerneopgave vil være at sikre, at HR-processerne fungerer effektivt sammen med at være en god sparringspartner for såvel medarbejdere som ledere.

Gem
Johnson Controls

Ser­vi­ce­tek­ni­ker med PLC-kendskab

Hornslet

Er du vores nye problemløser? Har du interesse for PLC/SCADA-programmering og kunne du tænke dig en varierende arbejdsdag ude hos vores kunder? Så læs mere om, hvad Johnson Controls kan tilbyde dig!

Du vil få en stor kontaktflade med dine kollegaer, vores kunder samt eksterne samarbejdspartnere. Endeligt, bliver du en del af et dynamisk og engageret team i et uformelt, men resultatorienteret miljø, hvor vi lægger vægt på den enkelte medarbejder og dennes fortsatte udvikling. Vi sender dig på de nødvendige kurser, således at du møder kunderne med den rigtige værktøjskasse.

Johnson Controls
Gem
Johnson Controls

PLC Pro­gram­mør

Højbjerg, Hornslet

Er du en erfaren PLC-programmør på udkig efter nye udfordringer? Vi søger en dygtig og dedikeret PLC-programmør til vores team i Johnson Controls. Så læs mere om, hvad vi kan tilbyde dig!

I rollen som PLC programmør vil du være ansvarlig for at designe, udvikle og implementere programmer, der styrer driften af vores PLC-systemer i forbindelse med automatiseringen af industrielle køle-og varmepumpeanlæg. Som PLC-programmør er du en central figur i at sikre en optimal drift og kontrol af anlægget. Din ekspertise inden for PLC-programmering er afgørende for at opnå effektive og pålidelige anlæg.

Johnson Controls
Gem
Johnson Controls

Technical Sales Engineer

Højbjerg, Hornslet

Har du et innovativt og proaktivt mindset, som evner samspillet mellem tekniske energiløsninger og kommerciel forståelse? Så læs mere om, hvad Johnson Controls kan tilbyde dig!

Vi søger hos Johnson Controls en Technical Sales Engineer til proaktivt at drive salg af industrielle køle- og varmepumpe projekter i Jylland og på Fyn. Hos os får du muligheden for at blive en del af et dedikeret team af eksperter og en organisation med en bred produktportefølje, der sætter os i stand til at levere skræddersyede løsninger efter vores kunders behov.

Johnson Controls
Keinicke søger for AquaDjurs
Gem
Keinicke

Projektleder til anlægsprojekter inden for klima og miljø

Rønde

Forestil dig en rolle, hvor du leder og realiserer vigtige anlægsprojekter, som understøtter både selskabets og Djurslands mål indenfor klima og miljø.

Som erfaren projektleder kommer du til at tage styringen på det store projekt med at centralisere spildevandsrensningen på Djursland. Du vil få ansvaret for at etablere ca 100km afskærende ledninger, samt en række pumpestationer og sparrebassiner.

Det er en teknisk krævende opgave, men der er en stærk organisation bag projektet – herunder kompetente ressourcer indenfor myndighedsprocesser, hydraulik, rettighedserhvervelser og pumpeteknik. Din rolle vil være at få tingene til at spille sammen og eksekveret.

Keinicke
Gem
Syddjurs Kommune

Uddannelseskoordinator

Ebeltoft

Vil du være med til at sikre udvikling og kvalitet på social- og sundhedsuddannelserne samt sygeplejerskeuddannelsen?

I dagligdagen vil du fungere som kontaktperson for elever og studerende i forhold til spørgsmål og behov, der går på tværs af forløb eller handler om uddannelsen som helhed.

Du skal være med til at drive udviklingen af Syddjurs Kommune som et godt uddannelsessted med en sund og bidragende læringskultur, hvor elever og studerende ønsker at vende tilbage, når de er færdiguddannet.

Gem
GE HealthCare

MR Product Sales Specialist

Brøndby or remote
Mulighed for hjemmearbejde

As a Product Sales Specialist, at GE Healthcare, every moment visiting customers is an opportunity to impact the lives of patients.

While selling MR products and solutions you’ll be the face of our life-changing products, you’ll drive customer satisfaction through excellent partnerships, and you’ll help healthcare professionals deliver world-class care to patients using innovative medical technologies.

GE HealthCare
Gem
JS Danmark A/S

Account Manager

Hjemmearbejdsplads

Er du en erfaren og konkurrencelysten sælger? Er du en hunter, når du opsøger nye potentielle kunder, og ønsker du at opbygge din egen B2B-pipeline?

Som Account Manager er det dit ansvar at booke solide kvalitetsmøder. Forberedelsen til alle kunder er altid baseret på egen grundig research og brug af vores mange referencer. Dialogerne med vores kunder er vidt forskellige, men har det til fælles, at du hurtigt og præcist skal levere budskabet i telefonen, på en sådan måde at det skaber interesse og nysgerrighed for vores koncept.

Gem
Egholm Group ApS

Telemarketingmedarbejder

Hjemmearbejdsplads

Har du talegaverne i orden og søger nye udfordringer inden for telemarketing, så er et job hos os måske noget for dig.

Som mødebooker vil din opgave bestå af at kontakte potentielle kunder og få arrangeret møder med disse til vores kunder.

Du kan bl.a. forvente yderst fleksible arbejdstider samt ingen transporttid til arbejdsplads, idet man arbejder hjemmefra.

Gem
POWERCARE A/S

SSA, SSH, sygeplejersker og andet sundhedspersonale til vagter i jyske kommuner

Fra 1. september er POWERCARE 1. leverandør i otte jyske kommuner. Vær med fra start og få en opstartsbonus hele september.

Det betyder, at uanset om du er social- og sundhedsassistent, – hjælper, sygeplejerske, socialpædagog eller hjemmehjælper, så kan POWERCARE tilbyde dig spændende vagter på bl.a. plejecentre og i hjemmeplejen i de nævnte kommuner.

Vi er et vikarbureau, der sætter en stor ære i at yde branchens bedste service overfor vores kunder og vikarer. Derfor sidder vores dygtige personalekonsulenter altid klar til at hjælpe dig med at finde de rigtige vagter i dine foretrukne områder.

POWERCARE A/S
Gem
PR electronics A/S

Økonomiassistent - Group Finance

Rønde

Vil du være en del af et dynamisk team der fokuserer på værdiskabelse på tværs af værdikæden? Har du lyst til at dygtiggøre dig og udbygge dine faglige kompetencer i en velkonsolideret og voksende international virksomhed?

I Finance har vi ansvaret for at sikre, at vi har et korrekt og rettidigt regnskab af højeste kvalitet. Sammen med din afdeling sikrer du, at koncernen overholder sine forpligtelser overfor myndigheder, kunder, leverandører og medarbejdere.

PR electronics A/S
Gem
XL-BYG

Assistent til kørsel og pakkeri til XL-BYG Ryomgård

Ryomgård

Trives du i en omskiftelig hverdag, hvor du sammen med Kørselslederen er med til at koordinere og optimere kørslen samt få et travlt lager til at fungere optimalt, samtidigt med at du deltager i lagerarbejdet?

Vi tlbyder at være en del af en velfungerende, fremtidsorienteret og nytænkende organisation med korte beslutningsveje og et uhøjtideligt arbejdsmiljø.

XL-BYG
Gem
Johnson Controls

Service Ko­or­di­na­tor med interesse for køle-og var­me­pum­per

Hornslet

Som Service Koordinator vil du ikke få to dage, som er ens. Dine arbejdsopgaver vil være at assistere på alt lige fra oprettelse og afslutning af sager i ServiceMax, assistance på forespørgsler fra kunder omkring køle og varmepumpe løsninger, teknisk assistance til vores serviceledere.

Du vil få en bred kontaktflade og et tæt samarbejde med resten af teamet. I afdelingen er der en bred teknisk forståelse og erfaring indenfor køl. Du vil derfor få god støtte og blive en del af et team med en stærk holdånd.

Johnson Controls
Gem
Kronospan ApS - Novopan Træindustri

Driftsleder til miljøanlæg

Ryomgård

Brænder du for at passe på miljøet?

Du vil referere til fabrikschefen, og dine primære opgaver vil være generelt drift af miljøbehandlingsanlæg, bestående af rensningsanlæg, WESP – elektrofilter, posefilter og SCR samt projektledelse.

Vi tilbyder dig en spændende mulighed for at være med til at præge den fremtidige udvikling af virksomhedens miljøanlæg, et område, hvor nye tiltag venter.

Kronospan ApS - Novopan Træindustri
Gem
3Unika ApS

Snedker

Ebeltoft

Vi fremstiller og monterer indbyggede reoler og skabe med udgangspunkt i virksomheden i Ebeltoft og beskæftiger p.t. 7 medarbejdere.

Der er tale en om 37-timers arbejdsuge på dagshold mandag-fredag. Der skal som udgangspunkt ikke forventes overarbejde.

Vi er meget fleksible mht. arbejdstider, og der vil være mulighed for at tilrettelægge timerne, så det passer med dit private liv.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV