209 job matcher din søgning 209 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

PeopleLinkProjektleder - Bidrag til den grønne omstilling med regn- og spildevandsprojekter

PeopleLink søger for vand og affald i Svendborg

Blandet projektportefølje med klimatilpasning, energioptimering og hydraulisk modellering

Som Projektleder ved du hvad der skal til for at skabe holdbare løsninger. Du kommer til at lede alle projektets faser, så det er vigtigt, at du både har interesse for de indledende faser, hvor visioner og ambitioner skaber grundlaget for den bedste løsning og samtidig brænder for og motiveres af den udførende fase, hvor idéerne virkeliggøres.

Du vil få en blandet projektportefølje med store og mindre projekter, der sammensættes i fællesskab med udgangspunkt i dine og teamets kompetencer og motivation for opgaverne. Du kan se frem til at arbejde med projekter indenfor klimatilpasning, energioptimering af pumpestationer samt andre tværfaglige projekter.

Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Silvan A/S
Salgsleder til vores butik i Svendborg

Silvan A/S

Har du detail- og ledelseserfaring eller har du mod på en karriere indenfor detail, samt lyst til at være en del af et spændende team i Silvan, så kan det være dig vi skal bruge… Lige nu søger vi en salgsleder til vores butik i Svendborg.

Du vil som salgsleder være en fast del af butikkens ledergruppe og vil komme til at håndtere en bred vifte af opgaver såsom:

 • Sikre et salgsklar butik
 • Servicere og rådgive kunder
 • Vareopfyldning og trimning

Til gengæld for din indsats vil du komme til at arbejde i en dynamisk og uformel organisation, hvor du dagligt vil møde nye spændende udfordringer.

Silvan A/S
SkattestyrelsenResultatorienteret funktionsleder til Ejendomscentret i Svendborg

Skattestyrelsen

I Ejendomscentret, som varetager alle borgerhenvendelser om boligbeskatning, er vi ambitiøse – både når det kommer til opgaveløsning, men ikke mindst på ledelse af vores driftsenheder og vores medarbejdere. Vi har brug for en leder, der er stærk på medarbejder- og driftsledelse og motiveres af at udvikle og drive en enhed med arbejdsomme, specialiserede og dygtige medarbejdere.

I Ejendomscentret har vi ansvaret for at besvare henvendelser om de nuværende og nye ejendomsvurderinger og boligskatter for hele den samlede Skatteforvaltning, og vi er dermed et centralt, samlende led i borgerbetjeningen.

Dine opgaver bliver:

 • At opsætte rammer og samtidig skabe muligheder for, at medarbejderne opnår gode resultater og trivsel
 • Være omdrejningspunkt og sparringspartner for engagerede og fagligt dygtige medarbejdere
 • Have ansvar for at udvikle og styre planlægningen og prioritering i enheden
Skattestyrelsen
Mulighed for hjemmearbejde
A/S HindsgavlHindsgavl Slot søger en erfaren og engageret morgenkok

A/S Hindsgavl, Middelfart

På Hindsgavl Slot søger vi en faglært, erfaren, engageret og dygtig kok til at indgå i vores køkkenteam.

Her bliver du en del af et velfungerende og professionelt team, som sammen med resten af slottet hjælper og inspirerer hinanden til at give vores mange forskellige gæster gode oplevelser – hver dag.

Du kommer til at indgå i et kokketeam med 26 engagerede og dygtige kolleger, som laver gastronomi til både a la carte, konferencer, selskaber og andre arrangementer.

For den rette kandidat vil der være mulighed for at få indflydelse på den daglige drift – herunder menuplanlægning, generel udvikling i køkkenet og oplæring af elever.

Hjemmearbejdsplads
Coach med salgserfaring

Libranor ANS

Libranor tilbyder kurser for kvinder som kæmper med overspisning, bulimi, yoyoslankekure eller overvægt. Vi er et norskejet selskab, som blev startet op af Anita Kargård i 2018.

Libranor søger en person, som kan tage indtagssamtaler med danske (og på længere sigt engelsktalende) potentielle kursusdeltagere. Samtalerne kræver kundskab/erfaring som coach men også evner/erfaring indenfor salg.

Vi er så langt et lille team, som alle arbejder hjemmefra. Men vi er en organisation under opbygning. Fremtidsplaner indeholder blandt andet en engelsksproglig version af vores hovedkursus samt en spiseforstyrrelses-coachuddannelse. Så gode engelsk kundskaber er en fordel.

Halberg A/S
IT-konsulent (barselsvikariat)

Halberg A/S, Svendborg

Vores kollega skal på barsel, og derfor søger vi en barselsvikar med tiltrædelse hurtigst muligt. Ansættelsen løber til sommerferien 2022.

Som IT-konsulent hos Halberg A/S vil du blive del af en IT-afdeling på 8 personer, fordelt på henholdsvis drift, support og forretningskonsulenter. Lige nu er vi i gang med en rejse mod den moderne og digitaliserede arbejdsplads for Halberg A/S og vores datterselskaber, som blandt andet inkluderer implementeringen af Microsoft 365.

Du behøver ikke kende alle de bagvedliggende opsætninger, men det er vigtigt, at du kan fejlrette, når brugerne henvender sig.

Halberg A/S
SH Group A/SProjektleder - komplet in-house supply chain

SH Group A/S, Svenborg

Projektleder til innovativ virksomhed. Komplet in-house supply chain med mekanik, hydraulik og el/automation. Krav om maritim/offshore/defence erfaring.

Har du ambitioner som rækker ud over hvad du får indfriet i dit nuværende job? Har du 3-5 års erfaring eller er du en erfaren projektleder, eller ser en stilling som projektleder som dit næste karriereskridt? Og trives du med at være i en projektlederrolle, hvor du styrer tidsplaner, scopes og projektporteføljer under skarpe deadlines? Så er det måske noget for dig at blive projektleder hos SH Group?

SH Group A/S leverer individuelle maskinbyggede løsninger til hele verden, og har en stor og voksende kundekreds, der omfatter betydende virksomheder indenfor wind, marine-, og offshoresektoren. Senest er vi også gået ind i defence segmentet, hvor vi ser store vækstmuligheder, og er begyndt at opbygge organisationen.

Lemvigh-Müller A/S
Intern sælger VVS

Lemvigh-Müller A/S, Svendborg

Har du et godt salgsgen og har du en god forståelse for kundernes behov? Sikrer du at kunderne får en god oplevelse, når du proaktivt og med et smil i stemmen hjælper dem med at få bestilt de rigtige produkter?

Vi har i Lemvigh-Müller en ambition om at være førende i branchen, og vi er midt i en større transformationsproces for at sikre og styrke vores markedsposition. Ud over den daglige kontakt med dine kunder, kommer du samtidig til at få en bred kontaktflade med kollegaer i andre afdelinger.

Din hverdag indeholder bl.a. følgende opgaver:

 • Betjening og rådgivning af kunder på telefon og mail
 • Tilbudsgenerering samt tilbudsopfølgning
 • Ordrebehandling – herunder hjemtagelse af kundespecifikke varer
Wendorff v/Preben WendorffBagersvend 37 timer

Wendorff v/Preben Wendorff, Svendborg

Vi søger en stabil bagersvend til tiltrædelse snarest muligt i vores produktion. Du kommer til at indgå i et team af 15 dygtige bagere, konditorer og vores 7 elever, der alle kan deres håndværk. Du har fri hver anden weekend.

Vi er en travl virksomhed med stor produktion til i alt fire butikker.

Vi tilbyder:

 • Arbejde i et af landets bedste bagerier
 • Arbejde med kvalitetsprodukter af de bedste råvarer
 • Kyndige kolleger, der vægter håndværkets stolte traditioner
 • En god arbejdsplads med mulighed for faglig udvikling
Danoffice IT
Compliance Specialist

Danoffice IT, Svendborg

Vi søger en Compliance Specialist til vores compliance funktion i Svendborg.

Du vil blive en del af vores lille og dedikeret compliance team, som sikrer, at Danoffice IT overholder alle nationale samt internationale eksportkontrollove og reguleringer og dermed sikrer os adgang til vor globale markeder og kunder. Ydermere, arbejder teamet med procesudvikling og ledelsessystemer igennem ISO-standarter og tilsikre at vi vedligeholder vores ISO 37001:2016(e) Anti-Bribery certificering.

Du vil have et samarbejde med vores Export Compliance Manager samt vores Chief Operating Officer (COO). Hertil vil nogle af dine opgaver være følgende:

 • Du vil arbejde tæt sammen med og vejlede interne interessenter (support og salgsfunktioner) og eksterne interessenter (relevante myndigheder, kunder og leverandører).
 • Du vil stå for den daglige håndtering af ordre, som kræver eksporttilladelse ud fra alle vores lokationer (USA, Schweiz og Danmark)
Danoffice IT
Hjemmearbejdsplads
Amesto AccountHouse
Remote lønkonsulent

Amesto AccountHouse

Helt ærligt. Det er lige meget, hvor du bor.

Hos Amesto AccountHouse A/S er vi betroede samarbejdspartnere for virksomheder i alle størrelser og typer. Vi håndterer alt lige fra regnskab og økonomi til HR og lønadministration, og vi er kendte for et højt kvalitetsniveau, fleksibilitet og kompetent rådgivning.

Vi søger netop nu nye kolleger, der har lyst til at blive en del af vores professionelle team med arbejdssted hjemme fra den private adresse. Det er lige meget, hvor du bor, hvis bare du brænder for at levere professionelle resultater til tiden; ligesom os!

Du kommer til at administrere lønnen for din egen portefølje af både danske og internationale kunder. Udover lønadministrationen bliver du også en tæt og betroet sparringspartner, som kan vejlede og rådgive om regler ift. overenskomst, sygedagpenge, barsel m.m.

Amesto AccountHouse
Hjemmearbejdsplads
Norva24 Danmark A/S
Strategisk salgskonsulent - Danmark

Norva24 Danmark A/S

Vil du være en del vores team og den vækstrejse, vi er på? Er du en vinder og brænder du for at opbygge stærke relationer samtidig med du etablerer og videreudvikler samarbejdet med store & landsdækkende virksomheder?

Skal emner som:

Opsøgende salg til nye storkunder – helhedsløsninger/servicekoncepter – strategiske samarbejdsaftaler – forhandling/kontraktudarbejdelse – landsdækkende kunder – arbejdsglæde – godt kollegaskab… og meget mere!

kendetegne din hverdag?

Du får en strategisk nøgleposition i virksomheden – og hele Danmark som arbejdsplads - med direkte reference til salgs- og marketingdirektøren og vil i tæt samarbejde med dine kompetente kollegaer, drive virksomhedens strategiske salg til store og landsdækkende kunder samtidig med, at du løbende afstemmer kundens forventninger internt i organisationen.

Telia DanmarkKunderådgiver til Telia Svendborg, deltid, 10 timer

Telia Danmark

Kunne du heller ikke altid sidde stille i skolen? Og havde du svært ved at tie stille, når læreren stod foran tavlen?

Så passer du nok lige ind som kunderådgiver i Telia. For hos os kommer du til at bruge dine talegaver og din udadvendte natur – hver dag.

”Det, der booster mig, er kundekontakten. Jeg elsker den positive respons fra kunderne, når jeg har hjulpet dem med at finde den helt rigtige mobil, tablet eller gadget,” fortæller Amira med et smil. Hun er kunderådgiver ligesom dig.

Som vores nye kollega rådgiver du butikkens kunder og sælger forskellige løsninger til dem. Nogle har brug for hjælp til mobilopsætning, andre har fx brug for en ny telefon, bredbånd, abonnementer m.m. Du går kunden i møde med et smil og finder den bedste løsning. For hos os er kunden 100% i centrum.

Hjemmearbejdsplads
DNS nordic IncVi søger mødebookere til vores kontor på Filippinerne, eller du kan vælge, at arbejde remotely hvorend du befinder dig i verden

DNS nordic Inc

Er du komfortabel på telefonen enten i komforten af dit eget hjem eller under varmere himmelstrøg på Filippinerne, så har vi stillingen til dig.

Du vil arbejde mandag til fredag fra klokken 08-16.00 CET, dog om fredagen kun til klokken 15.00 CET.

Hvis du arbejder på vores kontor på Filippinerne, så tilbyder vi følgende:

 • God oplæring og godt sammenhold
 • Høj grundløn
 • Refundering af flybillet
 • Bolig
 • Arbejdsvisum
 • Sygesikring
C-Level Consulting ApSMaster i kemi - Carbon Capture og process engineering

C-Level Consulting ApS søger for Estech i Svendborg

ESTECH er nu ganske langt med et projekt med elektrolytisk separation af CO2 og H fra røggas-væske, som er støttet af Innovationsfonden. Nu er der behov for en kompetent kollega, der vil være med til at kommercialisere det næste projekt. ESTECH har allerede et prøveanlæg kørende lokalt samt installeret et velfungerende test-anlæg hos Vandcenter Syd i Odense.

Du bliver en af virksomhedens drivende kræfter inden for carbon capture, og du er med til at skalere et specifikt projekt til et operativt anlæg over de næste 2-3 år. Med reference til CEO Anders N. Jensen bliver dine opgaver blandt andet:

 • Deltage i fremdrift af virksomhedens projektforløb
 • Specifikt deltage i udvikling af processer baseret på flere typer teknologier (f.eks. elektrolyse eller aminer)
 • Være den teoretisk stærke kemiker, der kan også kan trække i arbejdstøjet
 • Samarbejde med leverandører og universiteter
Kulturradio Danmark A/S
Dataspecialist hos LOUD

Kulturradio Danmark A/S, København eller Svendborg

Gør os bedre med data

Forestil dig, at du får fuldstændigt frit lejde til at foreslå ændringer der, hvor du arbejder. Der er bare et krav: Du skal argumentere med data.

Det job kan du få hos os på LOUD. Vi har brug for en dataspecialist, hvis primære opgave er at analysere på alt den data, vi har, og omsætte det til viden og ændringer.

Endemålet med dine forslag skal altid være: Flere lyttere.

Stillingen er 37 timer om ugen, og du bestemmer selv, om du vil arbejde fra kontoret i København Indre By eller i Svendborg.

Du får ansvaret for vores data warehouse, hvor vi samler al viden om, hvordan vores podcasts, DAB-kanal, hjemmeside og apps bliver brugt. Udviklingen af det er i gang, men også her vil du kunne nå at være med til at bygge det helt færdigt.

Kulturradio Danmark A/S
Hjemmearbejdsplads
Bayer A/SSERVICETEKNIKER

Bayer A/S

Dygtig servicetekniker søges til digitale løsninger på landbrugsmaskiner

Bayer A/S søger en landbrugsmaskine servicetekniker til supportering af Bayers digitale løsning til præsitions landbrug – FieldView. Opgaverne består i, at sikre FieldView brugere en gnidningsfrit tilslutning til gårdens maskinpark såsom mejetærskere, såmaskiner, marksprøjte og gødningsspredere. FieldView er et nyt innovativt digital værktøj der kan tilsluttes alle maskinfabrikater.

Bayer tilbyder stillingen med base fra hjemmekontor. Stillingen dækker hele Danmark så din lokalitet er underordnet. Du vil indgå i Bayer Crop Sciences team af cirka 30 kollegaer, som alle arbejder med Bayers løsninger indenfor planteproduktion med særlig fokus på kornafgrøder og vinterraps.