156 job matcher din søgning 156 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Sparekassen Sjælland-Fyn A/S
Er du vores nye souschef i Svendborg?

Sparekassen Sjælland-Fyn A/S

Vil du være en del af et pengeinstitut med stærke værdier og fokus på lokal tilstedeværelse? Dette er jobbet for dig, som ønsker at være souschef og udvikle dig som leder og som menneske.

Som souschef vil din lederrolle bestå i at agere sparringspartner for filialdirektøren og medarbejderne, samt at være stedfortræder i filialdirektørens fravær. Derudover får du din egen kundeportefølje bestående primært af privatkunder, som vi tilbyder gode kundeoplevelser og de bedste løsninger.

Sparekassen Sjælland-Fyn A/S
Sparekassen Sjælland-Fyn A/S
Er du vores nye Filialdirektør i Svendborg?

Sparekassen Sjælland-Fyn A/S

Vil du være en del af en lokal sparekasse i vækst? Hvis du allerede er leder, eller går med en lederdrøm, er dette måske jobbet for dig.

Sparekassens team i Svendborg har brug for en empatisk og handlekraftig leder, der kan udleve potentialet i området i og omkring Svendborg og Ringe. Du får mulighed for at skabe resultater, der kan ses og samtidig gøre en reel forskel i lokalsamfundet.

Sparekassen Sjælland-Fyn A/S
Pro-Safe A/S Salgs-/marketingsmedarbejder - Studentermedhjælper

Pro-Safe A/S

Pro-Safe A/S er en førende RIB-bådsproducent beliggende i Korsør. Vi har specialiseret os i produktion, service og levering af RIB-både siden 1999 og betragtes i dag som førende inden for projektopbyggede og nøgleklare RIB- og gummibåde i Danmark. Her søger vi en motiveret medarbejder til at assistere med marketing- og kommunikationsmæssige tiltag i virksomheden.

Stillingen er annonceret som en "remote-stilling", hvilket betyder, at du kan arbejde hjemmefra ved hjælp af din egen computer. Hvis du bor i nærheden af vores beliggenhed i Korsør, er du velkommen til at arbejde på kontoret efter behov. Den gennemsnitlige ugentlige arbejdstid er cirka 12 timer.

Uddannelses- og Forskningsministeriet
Chefsekretær søges til administrationsopgaver med internationalt fokus

Uddannelses- og Forskningsministeriet, Svendborg

Har du overblik og gode samarbejdsevner? Har du stærke kompetencer inden for it og økonomi? Har du gode engelskkundskaber?

Se video om Uddannelses- og Forskningsministeriet som arbejdsplads

Så har vi en spændende stilling som kontorfunktionær i kontoret for Internationale Uddannelsesprogrammer og Bevillingsadministration i Svendborg.

Som vores nye chefsekretær bliver du sekretær for kontorchefen, men tyngden i dine opgaver vil være at bidrage til administrationen af Lektoratsordningen og varetagelsen af tværgående administrative opgaver i kontoret, herunder især koordinering af sager vedr. bygningsdrift.

Bygma
Bliv lager- og logistikoperatørelev i Bygma

Bygma

Vil du være en af Danmarks dygtigste inden for lager og logistik? En del af en familieejet virksomhed med solide rødder, højt til himlen og et stærkt sammenhold? Så har vi store planer for din fremtid.

Bygma

Som elev bygger du et solidt fundament til din fremtidige karriere. Efter uddannelsen kan du for eksempel blive pladsmedarbejder, kørselsleder eller logistikchef i en af vores mange forretninger landet over.

Under din elevtid får du en varieret hverdag, hvor en vigtig opgave er at holde styr på vores lagerkapacitet. Du lærer at modtage en ordre, finde varen frem og pakke den til videre transport.

Hos Bygma får du:

 • 2½ års uddannelse som lager- og logistikoperatør. Uddannelsen veksler mellem praktik og skoleperioder på den nærmeste erhvervsskole.
 • grundlæggende viden om transport, opbevaring og distribution af varer.
Bygma
Bygma
Bliv salgstrainee i Bygma

Bygma

Vil du være en del af en stolt virksomhed med masser af historik, succes og visioner? Vil du gøre en forskel for både kunder og kolleger i hverdagen? Er du frisk på at være én af de mange dygtige elever, vi løbende uddanner?

Bygma Gruppen A/S

Som salgstrainee hos os får du landets bedste handelsuddannelse. Du får ekspertviden om alle vores produkter, bliver uddannet i at kunne rådgive om alt fra mindre renovationer til de største byggerier og sikre, at vores leverancer af materialer lever op til Bygmas høje kvalitetskrav.

Hos Bygma får du:

 • 2 års grundig handelsuddannelse, hvor du veksler mellem praktik og skole.
 • Eksamen i “Salg og salgspsykologi” på niveau med en akademimerkonom (10 ECTS-point).
 • Din egen Bygma-mentor, der følger dig hele vejen.
Bygma
BILA A/S
Vær’ med til at automatisere dansk industri – erfaren tekniker/maskinbygger søges til serviceafdeling i Nordens førende robot- og automationsvirksomhed

BILA A/S, Svendborg

Vil du arbejde med nogle af de mest spændende og avancerede anlæg og maskiner i dansk industri?

Du bliver ”teknikeren/maskinbyggeren”, der ser løsninger og har kreative forslag til, hvordan vi bedst muligt kommer i mål med at løse opgaven. Du fremstiller i sort, rustfrit aluminium og andet materiale, du monterer og samler hjemme og ude, og du tester og opstiller specialanlæg med og uden robotter.

BILA A/S
Gem
Webhelp
Tech-gigant søger skarpe supporters! Opstart 29. juni

Webhelp

Er du træt af myldretid, kø på motorvejen eller tid brugt på transport i det hele taget? Vi leder efter nye medarbejdere til at arbejde hjemmefra, for et af verdens mest innovative og populære IT-brands.

Som supporter vil du rådgive kunderne omkring telefoner og computere og …

 • modtage opkald fra danske kunder og i perioder britiske kunder for at rådgive og hjælpe dem med deres henvendelser.
 • finde løsninger og formidle disse, så kunderne kan vende glade tilbage til deres teknologiske dagligdag.

Digitale tiltag bliver gjort for at skabe et kollegialt sammenhold, selvom vi alle sidder hjemme og har haft stor success med online bingoaftner, digitale fredagsbare, turneringer i forskellige spil mv.

Webhelp
Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Oure Friskole Lærer til matematik og naturfag

Oure Friskole

Her er chancen for at blive en stor del af et unikt, lille fællesskab på Sydfyns mindste friskole. Vi er netop gået i gang med rejsen hen i mod at blive en grundskole med fokus på mindfulness - og vi vil gerne have dig med på den rejse!

Oure Friskole huser omkring 60 elever og ligger dejligt placeret i naturskønne Oure. Her er højt til loftet og kort fra tanke til handling - og så er der rig mulighed for at sætte sit eget præg på skolen.

Vi søger en lærer til matematik på alle klassetrin og naturfag på mellemtrin og i udskolingen. Der skal således kunne føres til eksamen i disse fag.

SIMAC
Studentermedhjælper

SIMAC, Svendborg

Vil du arbejde med at udvikle kvaliteten af SIMACs uddannelser? Vi søger en studentermedhjælper til understøttelse af strategi- og kvalitetsområdet.

Dit daglige arbejde vil ske i tæt samarbejde med kvalitetskoordinator/strategi- og udviklingskoordinator samt vores nuværende studentermedhjælper. Dine opgaver vil primært bidrage til at udvikle kvaliteten af SIMACs uddannelser.

Vi tilbyder:

 • Et udfordrende studiejob, hvor du får et solidt kendskab til den videregående uddannelsessektor samt kompetencer, der er relevante i dit videre karriereforløb
 • Et velbetalt studiejob på 15 timer om ugen efter gældende overenskomst
 • Mulighed for at kombinere et studiejob med en akademisk praktikperiode
SIMAC
Skolerne i Oure - Sport & Performing Arts Vil du være en del af et bæredygtigt højskolekøkken?

Skolerne i Oure - Sport & Performing Arts

Spisehuset på Skolerne i Oure søger en passioneret, fagligt kompetent og pædagogisk orienteret medarbejder til en fuldtidsstilling.
Brænder du for at arbejde med mad og unge mennesker, så er dette lige noget for dig.

I spisehuset på Oure Højskole laver vi mad med særligt fokus på det grønne køkken.

Kan du bidrage positivt til udviklingen af en høj kulinarisk og bæredygtig standard, og hvis du mener, at kulinariske krav til hverdagsmaden er en nødvendighed – og i øvrigt selv kan gå forrest i at inspirere elever og kollegaer til kreativt at forfølge vore mål, så er denne stilling noget for dig.

BDO
En karriere med muligheder - bliv revisortrainee hos BDO med opstart september 2024!

BDO

Kalenderen siger september 2024, og du er mere end klar til at kickstarte din karriere hos et af landets førende revisionshuse.

Hos BDO har du mulighed for at blive revisortrainee mange steder rundtomkring i Danmark, og du kan specialisere dig inden for to forskellige retninger: rådgivning og revision af små og mellemstore virksomheder og rådgivning og revision af store organisationer.

Bliver du trainee i BDO, kan du glæde dig til at blive en del af en organisation, der investerer meget i dit uddannelses- og udviklingsforløb.

BDO
Temp-Team A/S Montage- og lagerchef

Temp-Team A/S søger for KEOFITT A/S i Svendborg

KEOFITT er en succesfuld virksomhed, som både har et unikt produkt og samtidigt er en arbejdsplads, der vægter et godt arbejdsmiljø med plads til det enkelte menneske.

Som montage- og lagerchef hos KEOFITT står du for et team af 6 kompetente medarbejdere dækkende produktionsplanlægning, indkøb, montage, test og lagerfunktion. Du får ansvar for den daglige produktion og den interne logistik - fra modtagelse af komponenter fra underleverandører til færdigmelding og forsendelse af ventiler og tilbehør.

Hos KEOFITT vil du opleve, at der er en stor frihed til at få arbejdslivet til at passe sammen med privatlivet. KEOFITT arrangerer også sociale arrangementer, der fremmer samarbejdet i virksomheden.

SH Group A/S Elektriker søges til SH Group på Sydfyn

SH Group A/S

Vi har spændene opgaver i bogen, så vi står lige nu og mangler elektrikere på udkig efter nye udfordringer. For dem der har lysten, vil der også fra tid til anden være mulighed for at komme ud og opleve verden i forbindelse med korte opstart og serviceforløb hos vores internationale kunder.

Hvis du ikke har den store erfaring med offshore og maritime opgaver, så frygt ej, vi står klar med tilbud om diverse relevante kurser, så du både kan udføre jobbet og holde dig løbende ajour.

Vi tilbyder spændende arbejdsopgaver i en foranderlig hverdag, relevante kurser og efteruddannelse samt et godt arbejdsmiljø med glade kollegaer.

SIMAC
Underviser til el/automation

SIMAC, Svendbog

SIMAC uddanner fremtidens ledere indenfor den danske industri samt til Det Blå Danmark. Vil du formidle den nyeste viden, sætte dit præg på udviklingen og have en hverdag med både gode studerende og kollegaer?

Som underviser har du dine egne fag med og har stor medbestemmelse i, hvordan det fag skal køres. Du vil altid være en del af et underviserteam, hvor du kan finde sparring og råd, når behovet melder sig. Udover din dagligdag som underviser, kan du også deltage i national og international forskning samt projekter, igennem hvilke du er med til at præge og sætte dagsordenen for udvikling og undervisning inden for el-området.

SIMAC
Gem
Superprof
Passionerede individer til privatundervisning

Superprof

Superprof leder efter motiverede og passionerede undervisere til at slutte sig til vores hurtigt voksende fællesskab af private undervisere.

Vi rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

 • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
 • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
 • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof
Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV