132 jobannoncer matcher din søgning 132 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
SPAR

Souschef søges til SPAR Christiansvej

Svendborg

Du bliver en væsentlig del af butikkens omdrejningspunkt og købmandens højre hånd. Du får medansvar for butikkens samlede drift og driftsresultater og har fokus på salgs- og indtjeningsoptimering. Du medvirker også til at butikkens høje serviceniveau bibeholdes og følger op på rutiner, ogaver og varedisponering.

Du får stor frihed i dit daglige arbejde, og det er derfor også vigtigt, at du er ansvarsbevidst og i stand til at prioritere og planlægge din tid.

SPAR
Petersen & Sørensen Motorværksted A/S

Skibsmontør/mekaniker til værft i Svendborg

Kunne du tænke dig at arbejde i en stærk lokal virksomhed med et godt ry? Er du en god håndværker med erfaring i maritim service- eller værftsarbejde? Og kan du godt lide at hver dag byder på nye og afvekslende opgaver?

Se video om Petersen & Sørensen Motorværksted A/S som arbejdsplads

Som skibsmontør/mekaniker vil du arbejde på de skibe, vi til enhver tid har inde. Du vil arbejde på motorer, gear, propelleranlæg og andre typer maskiner og udstyr ombord. Du skal arbejde med mekanik og hydraulik, og både reparere, teste og idriftsætte. Alt sammen med det formål at vores kunder får en problemfri drift. Der er altid mulighed for at tilegne sig ny viden og komme på nye maskiner/udstyr, så hvis du er en nysgerrig person, vil du finde dig godt til rette.

Petersen & Sørensen Motorværksted A/S
Gem
Domea.dk

Prøv dig selv af i virkeligheden! - bliv studiepraktikant i den boligsociale helhedsplan i Svendborg

Vil du prøve dig selv af i en organisation, hvor socialt engagement, kommunikation og udvikling går hånd i hånd? Dagene er ikke ens, kontaktfladerne mange, og der er frihed til at arbejdet målrettet med dine faglige interesser.

Du får erfaring indenfor:

 • Kommunikation, både én-til-én og til en bredere målgruppe
 • Koordinator-rollen i et netværk der er skabt for at understøtte alle beboere i at øge deres livschancer
 • Kulturmødet i praksis, på tværs af køn, alder og etnicitet.
Bravida Danmark A/S

2 elektrikere til Bravida Svendborg

Vil du skabe værdi for vores kunder ved at sikre en god og effektiv hverdag? Har du en teknisk baggrund og erfaring med el-opgaver?

Du bliver en del af et lokalt og stærkt team, hvor du har mulighed for støtte og sparring, så du udvikler dig mest muligt.

Du kommer til at arbejde med enten service, industriopgaver eller små-projekter – afhængigt af din motivation og kompetencer.

Bravida Danmark A/S
Haahrs Skole

Haahrs Skole søger lærer til august 2024

Svendborg

På Haahrs Skole søger vi ny kollega til fast stilling. Vi har brug for kompetencer indenfor naturfag/fysik, men andre opgave kommer i spil alt efter dine kompetencer. Det kunne f.eks. handle om teknologiforståelse, pigeidræt, musik, AKT (adfærd, kontakt og trivsel) og eventuel støttetimer.

Vi tilbyder:

 • en skole fuld af liv, glæde og engagement
 • godt kollegialt og fagligt fællesskab
 • gode muligheder for at udvikle sig fagligt
 • en arbejdsplads, hvor vi ved, at dialog er vejen frem for at opnå de bedste løsninger.
Gem
Estate

Sagsbehandler til Estate Svendborg

Svendborg

Estate er en mæglerkæde, der vokser støt. Det gør vi, fordi vi samler på dygtige medarbejdere og giver plads til, at de kan udfolde deres idéer og ambitioner.

Hos Estate Svendborg er vi et stærkt team af medarbejdere, der yder deres allerbedste for at sikre, at vi altid lever op til kundernes forventninger.

Estate
Anzet A/S søger for Dan Group Alarm
Gem
Anzet A/S

Alarm- og sikringstekniker til Dan Group Alarm - Vestfyn og Trekantområdet

Trives du med udfordringerne ved både at installere og servicere sikkerhedssystemer, og besidder du evnen til at håndtere projekter fra start til slut med et bredt overblik og solid projektstyring?

Dine opgaver inkluderer:

 • Kørende tekniker for erhvervskunder, inklusiv detailhandel, samt enkelte privat kunder
 • Installation af alarmer, videoovervågning og adgangskontrolsystemer.
Gem
Anima

Målrettet og dedikeret sælger/fundraiser med stort hjerte for dyr

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en målrettet og dedikeret telefundraiser, der kombinerer salgs- eller fundraisingerfaring med stor indignation over dyremishandling og en brændende lyst til at være en del af forandringen mod mere retfærdighed for dyr.

Du har talegaver, der ligger væsentligt over normen. Du keder ikke modparten – du har humor og kan fortælle den gode historie. Du vil selvfølgelig blive oplært i de forskellige kampagner og indsatser, så du er klædt godt på til opgaven.

Vi kan tilbyde mellem 13 og 35 timer om ugen, hvor 30 timer er det ideelle. Vores kontor ligger i København K, men vi er åbne for muligheden for, at jobbet udføres som hjemmearbejde.

Nordelektro A/S

Elevatorteknikere til Fyn, Trekantsområdet, Øst- og Nordjylland

Vi har vundet vores største aftale nogensinde og søger nu flere elevatorteknikere til Jylland og Fyn.

Se video om Nordelektro A/S som arbejdsplads

Det er med stor stolthed, at vi nu kan dele nyheden om, at Nordelektro er valgt som leverandør af elevatorservice via Statens og Kommunernes Indkøbsservice (SKI). Som SKI-leverandør skal vi udføre lovpligtige eftersyn og vedligehold af elevatorer i Region Nordjylland samt i 15 kommuner i Jylland og på Fyn.

Derfor søger vi nu en masse nye, teknisk stærke elevatorteknikere til at hjælpe os med den spændende opgave.

Nordelektro A/S
Svendborg Fjernvarme

Kundeorienteret fjernvarmetekniker

Svendborg

Har du lyst til et selvstændigt job, hvor du får mulighed for at kombinere din stærke el-faglige viden med din håndværksmæssige kunnen?

Du bliver tilknyttet vores tekniske afdeling og indgår i en gruppe med 5 kolleger, som er ansvarlige for døgndriften af produktion og forsyning af fjernvarme.

Jobbet omfatter bl.a.:

 • Bidrage til drift og driftsplanlægning af produktionsanlæg.
 • Deltagelse i rådighedsvagt med varierende arbejdstider en uge hver 5. uge.
WITT Engineering ApS

Teknisk Designer, Teknisk Assistent, Teknisk Tegner

Svendborg

Vi søger 1-2 medarbejdere med færdigheder indenfor CAD-verdenen. Der vil både være arbejde i 2D og 3D samt i forskellige programmer og teknisk dokumentation indenfor brancherne jernbane, fjernvarme og industriel produktion.

Vi tror på at arbejde smartere, ikke hårdere, og vores hverdag er præget af tillid, samarbejde og fleksibilitet. Vi stræber efter at skabe en arbejdsplads, hvor medarbejderens trivsel og udvikling er i højsædet.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Bliv en del af et spændende og internationalt miljø, hvor du kan gøre en forskel i europæisk uddannelse

Hjemmearbejdsplads

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (STUK) søger en inspektør med ansvar for udvikling og tilsyn ved Europaskolernes danske sprogsektioner i sekundærafdelingen (fra 6. klassetrin til og med den Europæiske Studentereksamen - EB).

Som inspektør får du ansvar for at koordinere pædagogisk udvikling og tilsyn med undervisningen på vores danske sprogsektioner i Bruxelles og Luxembourg. Dertil kommer tværgående udviklings- og tilsynsopgaver ved Europaskolerne generelt.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet
Den frie Lærerskole

Lærer til faget Pædagogik, psykologi og didaktik (PPD)

Vester Skerninge

Den frie Lærerskole kan tilbyde en unik stilling som underviser i et centralt fag i de studerendes læreruddannelse, med stor mulighed for at påvirke fagets indhold og udvikling.

PPD udgør et fælles fundament på tværs af linjefagene igennem læreruddannelsen og findes på alle årgange af uddannelsen, og har det største timetal i uddannelsen. Faget handler helt grundlæggende om skolens og lærerens opgaver, og hvad der kendetegner (god) undervisning.

Svendborg Brakes ApS

Lean Manager

Vejstrup

As Svendborg Brakes are facing great challenges going forward, we are looking for a competent person who is keen about improving, growing and developing smarter ways to work efficient.

The Lean Manager will be responsible for the development, implementation, and evolution of the business systems and tools, such as 6Sigma, 5S, Kaizen, value stream and other lean tools in our facilities. There will be a focus on driving growth through the lean philosophy and tools while collaborating with the facilities’ teams and management to drive a culture of continuous improvement.

Gem
Nykredit

Privatrådgiver til Center Svendborg

Vil du gøre drømme til virkelighed og give flere kunder muligheden for at bidrage til et grønnere Danmark? Så har du nu muligheden i Nykredit i Svendborg, hvor du får ansvaret for din egen kundeportefølje bestående af private boligejere.

Vi har besluttet, at det skal være nemmere at være grøn end at være ligeglad. Derfor tilbyder vi en række nye grønne lån og løsninger, og du får mulighed for at bringe det i spil for de kunder, der ønsker at bo, køre, renovere og investere på en bæredygtig måde.

Nykredit
Gem
Superprof

Passionerede individer til privatundervisning

Hjemmearbejdsplads

Superprof rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

 • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
 • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
 • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof
Skolerne i Oure - Sport & Performing Arts

Vi søger rengøringspersonale med opstart hurtigst muligt

Skolerne i Oure søger medarbejdere til at gøre rent - med opstart hurtigst muligt.

Stillingen er fast 23 timer om ugen.

De faste timer ligger:

 • Mandag, onsdag og torsdag: Kl. 02.45-7.45.
 • Tirsdag og fredag: Kl. 03.45-7.45.

Der vil være mulighed for ekstra timer i weekender, ved ferie og sygdom.

Elis Danmark A/S

Chauffør

Svendborg

Se video om Elis Danmark A/S som arbejdsplads

Nu har du chancen for at blive en del af et fantastisk distributionsteam.

Dine opgaver er afhentning og levering af vasketøj samt samarbejde og kommunikation med kunder og kollegaer. Vi tilbyder:

 • et godt fast job og et godt arbejdsmiljø
 • et fantastisk kollegateam – hjælpsom, humørfyldt og respektfuld omgang
 • 4-dages arbejdsuge
Elis Danmark A/S
PeopleLink søger for vand og affald
Gem
PeopleLink

Projektudvikler til vedvarende energiprojekter

Svendborg

Du udvikler projekter i samskabelse og bidrager til den grønne omstilling.

Vil du gå på arbejde med det formål, at vi hver dag kommer tættere på en bæredygtig fremtid? Vil du arbejde med at udvikle og etablere mere vedvarende energi? Og vil du på sigt arbejde med flere nye tværgående bæredygtigheds-projekter?

Så læs videre her.

C.C.JENSEN A/S

Product Compliance Specialist

Svendborg

Er du 100 meter mester i at holde styr på data og opbygge systemer? Motiveres du af at sætte ting i system, dykke ned i direktiver og standarder, trække essensen ud og gøre det operationelt? Så har vi jobbet til dig.

Hos C.C.JENSEN søger vi en Product Compliance Specialist, der vil være med til at sikre, at vores produkter lever op til krav fra bl.a. kunder, men også i høj grad lovgivning og direktiver, som for eksempel REACH, ROHS, WEEE, emballagedirektivet m.fl.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV