188 job matcher din søgning 188 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

ILVA
Erfaren og ambitiøs butikschef

ILVA, Svendborg

Kan du skabe resultater gennem andre? Kan du se fordelene ved et job som butikschef, hvor du:

 • Har det fulde ansvar for butikkens drift og salgsmål?
 • Går forrest på salgsgulvet ligesom du evner at inspirere dine kollegaer til at nå butikkens målsætninger?
 • Løbende har mulighed for at udvikle dit ledelsesrum gennem vores interne ledelsesprogram?
Se video om ILVA som arbejdsplads

Som Butikschef kommer du til at have flere kasketter på. Foruden salg og vejledning af vores kunder får du drifts- og personaleansvar, herunder ansvaret for den daglige ledelse af butikkens 10 fuldtids-/deltidsansatte. Det er derfor altafgørende, at du er synlig og aktiv i bolighuset, kan uddelegere og følge op og ikke mindst har lysten til at gå forrest som det gode eksempel på salgsgulvet.

ILVA
VERO MODA
Salgsassistent

VERO MODA, Svendborg

Er du vild med mode og trends, og elsker du at snakke med mennesker hver dag? Ser du dig selv være med til at skabe den bedste kundeoplevelse i vores VERO MODA-butik i Svendborg?

Vi søger en udadvendt, serviceminded og skarp salgsassistance. Vi forventer, at du kender til de nyeste modetrends og kan inspirere vores kunder. Du trives med at yde den bedste service og sørger for, at butikken er præsentabel og salgsklar. Vi forventer, at du altid møder op på arbejde med et positivt mindset og motiverer kollegaer og kunder.

Dine primære opgaver er at give vores kunder den bedste service og at sørge for, at butikken altid ser pæn og ordentlig ud. Dit ansvarsområde inkluderer:

 • Kundeservice i positive og inspirerende omgivelser
 • Høj kundetilfredshed
 • Varetagelse af salgs- og merchandisingaktiviteter
Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Vejstrup Efterskole Vil du være med til at videreudvikle dansk- og engelskundervisningen på Vejstrup Efterskole?

Vejstrup Efterskole

Har du passion og engagement, og interesserer du dig for at undervise i dansk og engelsk? Er du fagligt dygtig, brænder du for relationsarbejde og samarbejder du godt i teams? Så har du muligheden for at blive en del af Vejstrups læringsfællesskab.

En af vores dygtige lærere går på barsel. Derfor søger vi en lærer, som ønsker at indgå i tæt samarbejde med elever og lærere om elevernes læring og udvikling. Du skal som udgangspunkt undervise i dansk og engelsk, men vi hører gerne hvilke fag, både boglige og idrætslige/praktiske, du ellers har undervisningskompetence i. Hvis du herudover kan undervise i fysik/kemi, vil de absolut være en fordel, men ikke noget krav.

Vurderingsstyrelsen Kontorchef til styringskontor indenfor ejendomsbeskatningsområdet

Vurderingsstyrelsen, Svendborg

Er du en dygtig leder? Og motiveres du af at stå i spidsen for test og ibrugtagning af nye IT-systemer samt implementering og drift af ny lovgivning på ejendomsbeskatningsområdet? Så er du den kontorchef, vi leder efter til enheden Kvalitet og Styring i Svendborg.

Kontorets primære opgave er at understøtte ledere og sagsbehandlere i Vurderingsstyrelsens Driftscenter 4. Vi arbejder bl.a. med:

 • faglig og juridisk sparring internt i centret samt med stabskontorer i styrelsen og eksterne samarbejdspartnere i forbindelse med udviklingen og implementeringen af det nye ejendomsvurderingssystem, tilbagebetalingsordningen samt boligskatteforliget af 2017
 • understøtte en ensartet tilgang til beskatningsopgaven i driften, herunder at relevante love og retningslinjer gældende for styrelsen er implementeret og efterleves i praksis i centret.
Vurderingsstyrelsen
Flügger A/S
Butiksassistent med flair for salg til Flügger Svendborg

Flügger A/S

Er du vores nye butiksassistent i Svendborg, en af vores mange butikker? Hvis du elsker at sælge og nyder at rådgive og inspirere kunder, så er du måske den, vi leder efter.

Som butiksassistent hos Flügger får du mange alsidige opgaver og en afvekslende hverdag. Dine opgaver spænder over salg, rådgivning, eventplanlægning og andre daglige opgaver for at holde butikken klar til modtagelse af vores kunder.

Du vil sammen med resten af butiksteamet være ansvarlig for at udvikle butikken, søge inspiration til mersalg og få nye kunder. Du bliver en del af et team med stor fokus på at skabe en indbydende butik for vores kunder, som vi møder med høj faglighed, brugbar vejledning og rådgivning. Det er vigtigt for os, at vores kunder har en god oplevelse og bliver inspireret, når de besøger os.

Flügger A/S
Svendborg Brakes ApS Elektriker

Svendborg Brakes ApS, Vejstrup

Med reference til produktionschefen kommer du til at indgå i et dynamisk team af dygtige kollegaer, og du får en bred kontaktflade i hele organisationen. Din base vil være i Vejstrup.

Du får bl.a. følgende opgaver og ansvarsområder:

 • Opbygning og sammenkobling af styringer til bremsesystemer iht. gældende regulativer
 • Testning, tilpasning og fejlfinding af styringer
 • Ad hoc elektrikeropgaver på matriklen

Vi tilbyder frie og selvstændige arbejdsforhold i en dynamisk og udviklingsorienteret virksomhed, samt et krævende og selvstændigt job med afvekslende opgaver i et uhøjtideligt miljø med en god omgangstone.

Jobindex A/S
Business Unit Director, der vil styrke dansk erhvervsliv

Jobindex A/S søger for Egn Danmark A/S i Svendborg eller København

Kunne du tænke dig et job med mange gode kollegaer, hvor du samtidigt kommer helt tæt på maskinrummet i dansk erhvervsliv? Og vil du være med til at udvikle mennesker både fagligt og personligt?

I denne rolle får du en unik mulighed for at dyrke din interesse for forretningsudvikling, daglig drift og videndeling. Samtidig vil du stå i spidsen for en række professionelle netværk, som du driver og videreudvikler.

Du får ansvaret for Business Unit ”Operations” med 12 dedikerede netværksledere, ca. 100 netværksgrupper indenfor ca. 15 fagområder som produktion, indkøb, projektledelse, facility management, produktion, logistik, etc.

Jobindex A/S
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
IDG Direct
Mødebookere til afvekslende projekter (også hjemmefra)

IDG Direct, Herlev eller hjemmefra

IDG Direct er et leadgenereringsbureau med +27 års erfaring og er en del af Jobindex Media, som udgiver Computerworld.

Opgaven består i at udføre udgående opkald til virksomheder (b-t-b) og booke deltagere til seminarer eller møder på afvekslende projekter. Der er ikke noget salg forbundet med opgaverne, men du vil skulle argumentere for fordelene ved at deltage på seminaret eller afholde et møde.

Du kan have forskellige indgange til jobbet. Vi søger generelt modne medarbejdere i alle aldre og med alle typer uddannelse og erfaring fra arbejdslivet. Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner.

TEMP TEAM A/S Salg- og marketingchef

TEMP TEAM A/S søger for Keofitt i Svendborg

KEOFITT er en succesfuld virksomhed, som både har et unikt produkt og samtidigt er en arbejdsplads, der vægter et godt arbejdsmiljø med plads til det enkelte menneske.

Som salg- og marketingchef er du ansvarlig for alle salgs- og marketingrelaterede aktiviteter worldwide samt vedligeholdelse af det globale forhandlernetværk. Du kommer til at lede afdelingen Internt Salg, der huser medarbejdere inden for marketing, ordrebehandling og KEOFITT's Sampling School-program.

I forbindelse med at den nuværende salgschef skal opbygge markedet i Tyskland, bliver stillingen som salgs- og marketingchef ledig. Du er med i ledergruppen og får reference til den adm. direktør.

Dine primære arbejdsopgaver er:

 • Ledelse af salg og marketingmedarbejdere
 • Deltage i relevante projekter
 • Afholde interne salgsmøder
SPAR
Delikatesseassistent søges til SPAR Tved v/ Svendborg

SPAR

Vi har brug for en udadvendt og inspirerende delikatesseassistent til vores fantastiske butik på 37 timer.

Din baggrund er ikke det afgørende for os. Det er din passion for mad til gengæld. Så elsker du at lave mad, og at give kunderne en god serviceoplevelse, så er det måske dig vi leder efter?

Du skal være med til at inspirere vores kunder, og til at skabe en flot og indbydende delikatesseafdeling. Du vil få gode muligheder for at udfolde din kreativitet, og at komme med nye ideer til disken.

SPAR
Hjemmearbejdsplads
Gem
Dentsply Sirona A/S Produktspecialist Digital Clinic

Dentsply Sirona A/S, København

Interesserer du dig for mulighederne med digital tandpleje og ønsker du et job hvor du kan hjælpe tandlæger med at give deres patienter smilet tilbage, så søger vi netop nu en produktspecialist til at styrke vores Digital Clinic team.

Vi modtager gerne ansøgninger fra hele landet. Bopæl i hovedstadsområdet er ikke en nødvendighed.

I rollen som Produktspecialist, Digital Clinic i vores nordiske team, får du regionalt salgsansvar for vores digitale produktportefølje til tandklinikker. Produkterne omfatter markedsledende brands som CEREC®, PrimeScan, Primemill og SureSmile.

Du bliver en del af tandlægernes digitale rejse fra A – Z og vi forventer derfor at du kan sætte dig ind i kundens situation, behov og vision for klinikken således, at din indsigt i vores løsninger sikrer at kunden får den løsning der modsvarer visionen om en digital klinik.

Maersk Training A/S
Consultants – Leadership & Organizational development

Maersk Training A/S, Svendborg

Do you have what it takes to challenges and impact the largest organisations globally, and are you skilled and passionate about developing people and organisations – come join us in People Skills, Maersk Training Denmark.

As part of our People Skills department you will design and deliver training and consultancy programmes within leadership and organizational development and leadership development. We have a strong focus on delivering high end quality programmes in high pace learning atmospheres.

Key responsibilities

 • Leadership consultancy and training for our customers within Logistics, Maritime, Oil & Gas and Off shore Wind industries globally
 • Design, develop and deliver in close cooperation with client organisations – and together with other Maersk Training centres
Maersk Training A/S
Matas A/S Souschef til Matas Svendborg

Matas A/S

Er du en motiverende og ambitiøs kollega med masser af lederpotentiale og gåpåmod? Så søger vi netop nu en dygtig Souschef til vores butik Matas Svendborg.

Som souschef i Matas bliver det din fornemmeste opgave at lede medarbejderne til at yde deres bedste og give kunderne en ekstraordinær oplevelse i butikken. Du vil i din dagligdag fungere som rollemodel, for de andre ansatte i butikken. Det skal derfor falde dig naturligt at gå forrest og træde til, hvor behovet opstår.

Som Souschef i Matas kan du glæde dig til en afvekslende hverdag med varierende arbejdsopgaver, samt en masse ansvar og indflydelse.

Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Wolters Kluwer Danmark A/S
Lead Product Manager

Wolters Kluwer Danmark A/S, Svendborg eller Aarhus

Danmarks største og førende udbyder af værktøjer og faglig ekspertise til revisorer søger nu en ny Product Manager. Product Manager-stillingen er en nøgleposition hos Wolters Kluwer med et overordnet produktansvar og tilhørende beslutningskompetence for sine produktområder. Personen opbygger indgående viden og forståelse for kunderne og potentielle kunder såvel som den bredere udvikling i branchen.

Product Manageren indgår i det skandinaviske Product Management Team på otte, som arbejder tæt sammen med produktspecialister, softwareudvikling, de lokale selskaber og andre interessenter for at eksekvere vores ambitiøse cloud-produktstrategi.

Vores nye Product Manager forventes at indtage en stærk position i Product Management Teamet, der arbejder med udviklingen af den danske portefølje samt med tværskandinaviske produktområder.

Wolters Kluwer Danmark A/S
Hjemmearbejdsplads
Gem
Miinto A/S Senior Product Manager - Partner & Backoffice (remote)

Miinto A/S

As a Senior Product Manager you will learn to champion our partners, internal subject matter experts and providers. By expanding our backoffice product line you will drive the efficiency/effectiveness of our teams and therefore influence business results. This means you will be in the position to define the roadmap by gathering feedback from multiple sources and creating a prioritised backlog.

What we're looking for:

 • Fluent English with strong communication and presentation skills.
 • Ability to self-direct and work independently within a fast paced and rapidly growing environment.
 • 3+ years of previous experience as a Product Manager for a B2B SaaS company, D2C/eCommerce or marketplace backoffice industry is a plus.

We offer the opportunity to work 100% remote and travel to Copenhagen or Warsaw once in a while to meet up with your team. But if you prefer working from the office - that's also fine!