55 job matcher din søgning 55 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 55 resultater.
Min Bolighandel ApS
Mæglerkæde i rivende udvikling søger sagsbehandler

Min Bolighandel ApS

Vi tilbyder en spændende arbejdsdag med mulighed for alsidighed i arbejdsopgaverne. Du kommer til at indgå i et relativt ungt team, med en uformel tone og i øvrigt en god portion humor.

Din hverdag vil i høj grad ske i samarbejde med vores nuværende sagsbehandlere i Servicecentret. Vi har kunderne i fokus og forventer derfor, at du er serviceminded i din dialog med alle kunder, hvad enten det er i telefon eller på mail.

Vi har i 2020 foretaget en ekstern undersøgelse som viser, at Servicecenteret scorer 9,7 ud af 10 mulige på tilfredshed fra de tilknyttede mæglerforretninger. Du træder således ind i et firma med et velfungerende setup, og hvor mæglerne, som bruger Servicecenteret, påskønner arbejdet.

Min Bolighandel ApS
Struer Kommune
Motiverende og ambitiøs funktionsleder til Hjemmeplejen i Struer

Struer Kommune

I Struer Kommune er vi i gang med at styrke hjemmeplejen med fokus på borgernes oplevelse af kvalitet og medarbejdernes trivsel. Vil du være med til at indfri vores ambitioner om en stærk hjemmepleje i Struer Kommune? Så har du muligheden nu! Vi udvider nemlig vores ledelse i hjemmeplejen fra én til to ledere, og vi søger dig, som sammen med din lederkollega vil gå forrest og bidrage til den ønskede udvikling og fremtidige mål.

Struer Kommunes Hjemmepleje er organisatorisk placeret i Center for Sundhed og Omsorg, og refererer ledelsesmæssigt til Centerchefen.

Du er sundhedsfaglig ansvarlig i din gruppe. Derfor har du en sundhedsfaglig baggrund, som sikrer, at du kan tale med omkring forebyggelse, tidlig opsporing, rehabilitering og tværfaglighed. Desuden har du kompetencer i forhold til IT-systemer og gerne kendskab til vores journalsystem KMD Nexus.

Indrykket: 
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Struer Kommune
Løn- og personalekonsulent

Struer Kommune

Vil du være del af en afdeling, som lægger vægt på faglig kvalitet og har et godt socialt fællesskab? Trives du med at levere resultater gennem en service- og løsningsorienteret tilgang? Har du interesse og erfaring med løn- og personaleadministration? Så læs videre!

I Løn og Personale søger vi en engageret og dygtig løn- og personalekonsulent på 37 timer med forventet ansættelse den 1. april 2021.

Dine primære arbejdsopgaver bliver at…

 • rådgive og servicere decentrale enheder
 • fortolke overenskomster, politikker og retningslinjer
 • arbejde med lønindberetning, ansættelsesdokumenter med videre
Indrykket: 
Bang & Olufsen A/S
Procesingeniør, aluminiumsbearbejdning

Bang & Olufsen A/S, Struer

Som Procesingeniør inden for aluminiumsbearbejdning arbejder du med at etablere produktionsprocesser for blandt andet nye Bang & Olufsen-produkter og optimere eksisterende produktionsprocesser i Factory 5 – vores aluminiumsbearbejdningsfabrik i Struer. Her kommer du til at sætte dit præg på produkter, der distribueres over hele kloden.

På FACTORY 5 har vi alle processer til fremstilling af aluminium under ét tag - fræsning, polering, slibning, drejning, anodisering, montage osv. Som vores nye ingeniør bliver du derfor udfordret på såvel din akademiske bredde som på dine færdigheder til tværfunktionelt samarbejde. Specifikt vil du:

 • Udvikle fremstillingsprocesser til produktionen af aluminiumsemner baseret på specifikationer og interne standarder
 • Definere, udvikle og konstruere emnespecifikke værktøjer og fiksturer
 • Udføre teknisk problemløsning under løbende produktion
Indrykket: 
BeredskabsforbundetProjektassistent – studentermedhjælper til analyser og interviews

Beredskabsforbundet

Vi søger en studentermedhjælper med interesse for analyser og dataindsamling samt med gode kommunikationsevner både i tale og skrift.

Er du struktureret, ansvarsfuld og interesseret i at analysere og finde den korteste vej til succes? Og har du lyst til at være en del af en spændende udvikling, hvor dine tal og analyser har betydning for fremtiden og straks implementeres og afprøves? Så er du måske lige den studentermedhjælper, vi mangler i Beredskabsforbundet.

Overordnet søger vi en studentermedhjælper, som kan samle trådene fra nationale, regionale og lokale kampagner samt bidrage til optimering af aktiviteter på web, sociale medier og lokale tiltag. Endelig vil der være diverse opgaver og deltagelse i mindre projekter, der relaterer sig til den daglige drift. Der kan forekomme aften- og weekendaktiviteter, som du skal deltage i, men kun i begrænset omfang.

Bang & Olufsen A/S
Security Operational Consultant

Bang & Olufsen A/S, Kgs. Lyngby or Struer

Join us as we strengthen our security organisation to protect the global Bang & Olufsen brand.

Here, you must help sharpen our detection and response capabilities to support and operate across our global organisation.

Click here to learn more about the job.

Indrykket: 
ABAX
Solutions Sales Advisor

ABAX, Aalborg and home office

ABAX is strengthening our sales team in Denmark! Working from both our office in Aalborg and home, you will be part of a team with your Danish colleagues as well as your colleagues at the HQ in Norway.

Your main tasks will be to follow up our leads and prospect new customers through both physical and online meetings, present ABAX Access solutions, negotiating new contracts and secure that new customers get the best value out of our services.

At ABAX, no two days are alike, and we offer a varied role with a lot of responsibility. With the right mindset, this role will challenge and allow you to keep developing your skills within this field. We take pride in that ABAX workplaces are pleasant and designed for personal advancement and fulfilment. We do our utmost to facilitate employee satisfaction — at work and in their free time.

ABAX
Lidl Danmark K/S
Souschef - Struer

Lidl Danmark K/S

I Lidl tror vi på, at sammenhold er vinderhold - også når det går stærkt. Vi har brug for stærke ledere, der giver vores medarbejdere retning og overskud, så vi sammen skaber rammerne for landet bedste indkøbsoplevelse. Har du leder-DNA, og drømmer du om spændende udfordringer og en ansvarsfuld rolle? Så skynd dig at læse videre.

Som souschef er du med til at drive butikken og lede medarbejderne. Du har medansvar for, at butikken lever op til kundernes forventninger, så de bliver ved med at handle hos os. Ud over at bestille varer, fylde op og ekspedere kunderne ved kassen, så får du også følgende opgaver, som du løser i tæt samarbejde med butikschefen:

 • Planlægning af ressourcer og prioritering af arbejdsopgaver
 • Oplæring af medarbejdere, så de efterlever Lidls værdier og butikskoncepter
 • Ledelse af medarbejdere så de lykkes i deres job
Lidl Danmark K/S
Indrykket: 
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Bang & Olufsen A/S
Manager, Supply Planning

Bang & Olufsen A/S, Struer

Would you like to join us to:

 • Influence our ways of working with supply planning in an iconic, innovative company?
 • Manage a group of experienced specialists as you make your mark on our supplier collaboration?
Then click here to read more about this opportunity.
Indrykket: 
T. Hansen Gruppen A/S
Hvis du vil udvikle dig, kan du blive sælger i thansen!

T. Hansen Gruppen A/S, Struer

Det er nemlig ikke kun bilnørder, der er sælgere i thansen.

Hvis du er energisk og har lyst til at lære en masse, giver vi dig:

T. Hansen Gruppen A/S
 • Erfaring og viden om forretningsdrift i en landsdækkende og international virksomhed
 • Ansvar og mulighed for at ledererfaring
 • En løn og en bonus, der gør dine venner blå af misundelse

Daniel gik fra at være sælger til at blive souschef på under et år. Klik ind på annoncen og se videoen, hvor han fortæller om jobbet.

T. Hansen Gruppen A/S
Indrykket: 
Bang & Olufsen A/S
Quality Lead

Bang & Olufsen A/S, Struer

Join us to ensure excellent project execution in product development projects and make sure that our luxury audio-visual products meet Bang & Olufsen’s quality standards.

As our new quality lead, you will join Corporate Quality & Service in Struer. You will be part of 2-4 projects at a time, lasting 6-24 months, to develop brand new audio-visual products. Here, you will lead all quality activities and secure the right quality level together with the project execution teams. Beside that you as Lead Auditor will be a part of driving our internal audit program. Your tasks will be to:

 • Attend project meetings and be responsible for all quality aspects of the project
 • Coordinate quality activities, motivate stakeholders and follow up on agreements and deadlines
 • Prioritize and escalate issues and make decisions that ensure the highest possible quality from a customer point of view
Indrykket: 
Bang & Olufsen A/S
Elektronikfagtekniker til Product Technical Service

Bang & Olufsen A/S, Struer

Vil du være med til at forlænge levetiden på nogle af de vildeste og mest banebrydende produkter branchen tilbyder inden for lyd og TV?

Vores løsninger er blevet klenodier og fast inventar i mange danske hjem. Vi laver løsninger i topkvalitet, som holder i mange år. Nu får du muligheden for at lære alt om produkterne og slutte dig til et team, der sikrer, at kundernes favoritter kan leve videre mange år endnu.

Klar på nye udfordringer i 2021? Klik ind på annoncen, og se hvordan du kommer i gang.

Indrykket: 
SkattestyrelsenKontorelever til Skattestyrelsen

Skattestyrelsen, Frederikssund, Haderslev, Horsens, Næstved, Odense, Randers, Ringkøbing, Struer eller Taastrup

Start din karriere i Skattestyrelsen
Som elev hos os får du en lærerig elevtid, hvor vi tilpasser ansvar og udfordringer til dine behov og på den måde sikrer, at du udvikler dine faglige, personlige og sociale kompetencer og får omsat din teoretiske viden til praksis i en moderne offentlig organisation.

Som elev i Skattestyrelsen får du en kontoruddannelse med speciale i offentlig administration. Du vil igennem uddannelsen få et bredt kendskab til Skattestyrelsens kerneområde og være med til at sikre, at borgere og virksomheder betaler de korrekte skatter og afgifter til tiden.

Eksempler på opgaver kunne være:

 • sagsbehandling
 • håndtere henvendelser og vejlede borgere pr. mail og telefon
 • sikre at registreringer vedrørende borgere og virksomheder er korrekte, herunder korrekt afregning af skatter og afgifter
Skattestyrelsen
Indrykket: 
Profil Værktøj A/S – Materielhuset A/SPM Group söker E-Commerce ansvarig

Profil Værktøj A/S – Materielhuset A/S

PM Group söker efter en E-Commerce ansvarig med en bred professionell verktygslåda, som kan utveckla och förbättra våra digitala plattformar, för vilka du har det övergripande ansvaret i hela gruppen.

Rollen är nyskapad och du kan därför hjälpa till att forma dina arbetsuppgifter.

Du måste kunna förstå danska då huvudkontoret ligger i Danmark. Att kunna tala och skriva svenska är en självklarhet, eftersom en del av våra webbshoppar är svenska och vi arbetar för att öka fokus på den svenska marknaden.

Mediaconnect ApsPHP-Programmør

Mediaconnect Aps, Struer

Vi har forrygende travlt og søger derfor en ekstra PHP-programmør, som har lyst til at være en del af et dygtigt og innovativt udviklingsteam.

MediaConnect er en af landets førende virksomheder indenfor design, udvikling og implementering af digitale kommunikationsløsninger, som f.eks. webløsninger, infoskærme, mobile webapps og digitale selvbetjeningsløsninger.

Du bliver en del af udviklingsafdelingen, hvor du komme til at udvikle på vores egne platforme samt kundeopgaver. I processen vil du også være med til at præge løsningerne i samarbejde med en projektleder. Du skal derfor have lyst til at byde ind med dine erfaringer, best practice og kunne stå på mål, for de valg du træffer i processen.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. bestå af

 • Udvikle funktionalitet i PHP på vores platforme
 • Udvikle funktionalitet i PHP som understøtter kundens ønsker og behov
 • Udvikle integrationer til eksterne systemer