70 job matcher din søgning 70 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Struer Kommune
Planlæggere til kystbeskyttelse og anlæg til vedvarende energi

Struer Kommune

Fremtiden kalder på en stærk og fremsynet planlægning. Vi står over for en række problemstillinger, som skaber udfordringer vores hverdag, klima og natur. Vi skal sikre en bæredygtig planlægning af vores byer og det åbne land med rum til bosætning og udvikling af vores virksomheder. En bæredygtig planlægning kræver blandt andet grøn omstilling og forebyggelse og afværgelse af klimaændringer.

Derfor søger vores Planafdeling derfor 2 kolleger til klimasikring af kysten, lokalplanlægning og planlægning for vedvarende energianlæg.

De to planlæggere skal varetage nedenstående opgaver. Ansvarsområderne bliver fordelt efter interesse og kompetencer.

 • Sagsbehandling af kystbeskyttelse
 • Projektledelse i forbindelse med større kystbeskyttelsesprojekter
 • Kommune- og lokalplanlægning
Bang & Olufsen A/S
Project Manager, Enterprise Solutions

Bang & Olufsen A/S, Struer

Join us to oversee the delivery and implementation of our large-scale enterprise projects globally.

As our new Project Manager, you will focus on the execution of Bang & Olufsen’s largest enterprise projects. Here you will be responsible for building the project plan and coordinating teams (internal and external) to ensure projects are delivered. Moreover, you will:

 • Source, collaborate, advise and supervise installation teams appointed to implement B&O and non-B&O product solutions to commercially agreed targets
 • Identify, coordinate and drive technical solutions for Enterprise/hospitality to meet customers’ expectations
 • Define clear processes in the Enterprise team, sales, installation & after sales
Bang & Olufsen A/S
API & Software Developer, Enterprise & Custom Installation

Bang & Olufsen A/S, Struer

Our Enterprise Solutions Team is expanding, and we are seeking an in-team Software Developer, who will work with internal and external technical experts to develop adaptations and solutions for our products targeting large-scale installation projects.

As our new Software Developer for our Enterprise Solutions Team, you will be working in an agile format to define solutions and sandboxes for the implementation of our Enterprise & custom installation projects worldwide. Moreover, you will

 • Define key features & development sandboxes and in collaboration with SW platform teams develop solutions for Enterprise projects
 • Development and adaptations of products for hotels including display and ISP integrations, custom remote control development & general integrations of smart home devices through API’s
 • Identify and develop technical solutions for Enterprise/hospitality to meet customers’ expectations
Bang & Olufsen A/S
Technical Project Manager

Bang & Olufsen A/S, Struer

Join us to lead the technical aspects of our Enterprise sales endeavors globally.

As our new Technical Project Manager, your focus will be to drive and manage all technical aspects of our Enterprise projects. This includes being an advisor for technical enterprise solutions, as well as taking part in technical sales activities worldwide.

Moreover, you will:

 • Specify new custom solutions with efficiency in mind aligned with Sales/R&D teams, including supporting sales and back-office teams in the technical side of the sales process
 • Identify, coordinate the development of technical solutions for Enterprise/hospitality to meet customers’ expectations
 • Source, collaborate, advise and supervise installation teams appointed to implement B&O and non-B&O product solutions to commercially agreed targets
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
IDG Direct
Mødebookere til afvekslende projekter (også hjemmefra)

IDG Direct, Herlev eller hjemmefra

IDG Direct er et leadgenereringsbureau med +27 års erfaring og er en del af Jobindex Media, som udgiver Computerworld.

Opgaven består i at udføre udgående opkald til virksomheder (b-t-b) og booke deltagere til seminarer eller møder på afvekslende projekter. Der er ikke noget salg forbundet med opgaverne, men du vil skulle argumentere for fordelene ved at deltage på seminaret eller afholde et møde.

Du kan have forskellige indgange til jobbet. Vi søger generelt modne medarbejdere i alle aldre og med alle typer uddannelse og erfaring fra arbejdslivet. Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Dentsply Sirona A/S Produktspecialist Digital Clinic

Dentsply Sirona A/S, København

Interesserer du dig for mulighederne med digital tandpleje og ønsker du et job hvor du kan hjælpe tandlæger med at give deres patienter smilet tilbage, så søger vi netop nu en produktspecialist til at styrke vores Digital Clinic team.

Vi modtager gerne ansøgninger fra hele landet. Bopæl i hovedstadsområdet er ikke en nødvendighed.

I rollen som Produktspecialist, Digital Clinic i vores nordiske team, får du regionalt salgsansvar for vores digitale produktportefølje til tandklinikker. Produkterne omfatter markedsledende brands som CEREC®, PrimeScan, Primemill og SureSmile.

Du bliver en del af tandlægernes digitale rejse fra A – Z og vi forventer derfor at du kan sætte dig ind i kundens situation, behov og vision for klinikken således, at din indsigt i vores løsninger sikrer at kunden får den løsning der modsvarer visionen om en digital klinik.

Skattestyrelsen Vi søger en ny tal-glad kollega til e-indkomst

Skattestyrelsen, Struer

Sætter du pris på en varierende hverdag med ansvar? Hvor kollagerne står klar med sparring og godt humør? Er du tal-glad, og har du lysten til at lære? Så er du måske vores nye kollega til Persondata 2, eIndkomst.

Sagsbehandler, Nanna Andreasen fortæller om sit job hos Persondata 2:

”Jeg sætter pris på mine arbejdsopgaver og ansvaret for disse i min hverdag. Min arbejdsdag planlægger jeg selv, således jeg når mine mål. Det er motiverende for mig at føle, at jeg bidrager til vores fælles mål, og den følelse har jeg hver gang jeg afslutter en sag. Det er også meget vigtigt for mig, at jeg har gode kollegaer, der kan hjælpe mig, og at jeg har en arbejdsplads, der er fleksibel og passer til der, hvor jeg er i mit liv”

Arbejdsopgaver i eIndkomst

 • Sagsbehandling vedrørende manglende eller forkerte indberetninger
 • Vejledning og information til virksomheder om eIndkomstsystemet
Skattestyrelsen
Gem
ISS Facility Services A/S
Vi søger en servicemindet kok til kantine

ISS Facility Services A/S, Struer

Vil du være med til at arbejde for en stor servicevirksomhed? Sætter du en ære i at lave god mad og være en god kollega? Så er denne stilling noget for dig!

ISS søger en kreativ og kvalitetsbevidst kok til en af vores kantiner i Vestjylland. Du vil i tæt samarbejde med et team på 4 dygtige kolleger være ansvarlig for at servere sund, inspirerende og velsmagende mad til ca. 200 gæster dagligt, hos en spændende virksomhed, beliggende i Struer.

ISS Facility Services A/S

Vi tilbyder en spændende og alsidig stilling, hvor du får mulighed for at arbejde kreativt med mad fra hele verden. Vi arbejder hver dag målrettet for at imponere vores gæster med høje standarder, og du har mulighed for at være medbestemmende for hvad der skal serveres.

ISS Facility Services A/S
Conpleks Innovation ApS
Softwaredesigner til teknisk stærk innovationsvirksomhed, som udvikler softwareløsninger til udendørs, mobile robotter

Conpleks Innovation ApS, Struer

Har du lyst til at udvikle softwareløsninger til robotter og arbejde med de nyeste robotteknologier? Motiveres du af at designe og implementere intuitive, robuste, skalerbare og sikre løsninger? Og kommer du med viden om embedded software, front-end- og back-end-applikationer samt andre relevante teknologier? Så læs videre her.

Hos Conpleks udvikler vi forskellige løsninger og applikationer til udendørs, mobile robotter. Som b2b-virksomhed løser vi både enkeltstående problemstillinger og varetager hele udviklingsprojekter for vores kunder. Det vil sige, vi arbejder både med udvikling, videreudvikling og drift. Uanset opgavens omfang er vores primære mål altid en skræddersyet og velkonstrueret, teknologisk løsning af høj kvalitet.

Lidl Danmark K/S
Souschef til Struer

Lidl Danmark K/S

Kan du motivere branchens bedste kolleger og bidrage til, at butikken altid står snorlige og salgsklar? Så er du måske vores nye souschef.

Som souschef er du med til at drive butikken og lede medarbejderne. Du har medansvar for, at butikken lever op til kundernes forventninger, så de bliver ved med at handle hos os. Ud over at bestille varer, fylde op og ekspedere kunderne ved kassen, så får du også følgende opgaver, som du løser i tæt samarbejde med butikschefen:

 • Planlægning af ressourcer og prioritering af arbejdsopgaver
 • Oplæring af medarbejdere, så de efterlever Lidls værdier og butikskoncepter
 • Ledelse af medarbejdere så de lykkes i deres job
Lidl Danmark K/S
Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Hjemmearbejdsplads
Gem
Miinto A/S Senior Product Manager - Partner & Backoffice (remote)

Miinto A/S

As a Senior Product Manager you will learn to champion our partners, internal subject matter experts and providers. By expanding our backoffice product line you will drive the efficiency/effectiveness of our teams and therefore influence business results. This means you will be in the position to define the roadmap by gathering feedback from multiple sources and creating a prioritised backlog.

What we're looking for:

 • Fluent English with strong communication and presentation skills.
 • Ability to self-direct and work independently within a fast paced and rapidly growing environment.
 • 3+ years of previous experience as a Product Manager for a B2B SaaS company, D2C/eCommerce or marketplace backoffice industry is a plus.

We offer the opportunity to work 100% remote and travel to Copenhagen or Warsaw once in a while to meet up with your team. But if you prefer working from the office - that's also fine!

L.K. Byg Holstebro A/S
Erfaren tømrer

L.K. Byg Holstebro A/S, Hjerm

Da vi har flere spændende projekter på tegnebrættet, søger vi endnu en erfaren og dygtig tømrer til vores lille team.

Du skal have en baggrund som tømrer indenfor byggebranchen, og du skal kunne varetage mange forskelligartede håndværksmæssige opgaver indenfor nybyggeri, reparation og vedligehold af vores egne bygninger, sommerhuse og udlejningsejendomme.

Det er vigtigt for os, at du har sans for god håndværksmæssig kvalitet, men samtidig for hvad der er den rigtige løsning i den enkelte situation. Du skal have et godt overblik, være omgængelig, effektiv og have ordenssans, ligesom du skal kunne arbejde struktureret, selvstændigt og vedholdende.

Hjemmearbejdsplads
Gem
DE-CIX Business De­ve­l­op­ment Manager Cloud & In­tercon­nection Services (f/m/d)

DE-CIX, Home office

We are looking for an enthusiastic Business Development Manager for our operations in Nordics. This position is home office based in Denmark, Sweden, Finland or Norway, with immediate effect.

Our Offer:

 • You are a highly motivated self-starter who likes the idea of working for a leading Global player
 • You will be spearheading our Business Development Efforts in the Nordics Area and develop our business with both new and existing customers
 • You will lead and support the execution of business models from idea conception to full execution and program management
Hjemmearbejdsplads
Gem
Red Hat Dansktalende telefonværtinder/-værter/vejledere

Red Hat

Red Hat er Skandinaviens ledende leverandør af medial rådgivning og underholdning over telefonen. På grund af stor efterspørgsel fra kunder behøver vi umiddelbare forstærkninger til vores team. Din identitet er hemmelig for kunderne, og du modtager opkald anonymt via vores central.

Vil du være din egen chef med frihed til at arbejde hjemmefra og selv bestemme hvornår, og hvor meget du vil arbejde? Vil du have et job, som du nemt kan kombinere med studier eller andre opgaver? Ønsker du at tilbyde vejledning til mennesker der behøver det? Vi behøver flere clairvoyanter, medium, tarottydere m.fl. Vi leder også efter dig, der ikke er clairvoyant, men som er liberal og interesseret i at arbejde med underholdning via telefon af voksen natur.

Hvidberg A/S
Tilbudsleder til nedbrydning og sanering

Hvidberg A/S, Struer

Vi søger en ny tilbudsleder, der vil være med til at sætte sit eget præg på en virksomhed i vækst. Som tilbudsleder vil du være en del af hele tilbudsprocessen med at beregne og afgive tilbud samt samarbejde med projektlederen inden for nedbrydning og sanering.

Du vil få et job med meget frihed under ansvar, hvor du både kommer til at arbejde selvstændigt og i fællesskab. Du vil i høj grad selv være med til at præge både dit eget job og afdelingens udvikling.

Du får base på vores kontor i Struer, hvor vi har et uhøjtideligt arbejdsmiljø og sammen arbejder om at skabe resultater.

Hvidberg A/S
Hjemmearbejdsplads
Gem
JELD-WEN Danmark A/S Softwareentwickler für CPQ-Anwendungen - Remote

JELD-WEN Danmark A/S

Wir handeln mit Integrität, investieren in Menschen, inspirieren durch Innovation, erfüllen unsere Zusagen und verbessern uns täglich.

Wir suchen talentierte Personen, die diesen Zweck und diese Werte teilen und sich in ihrem Fachgebiet profilieren möchten.

Tätigkeitsbeschreibung:

 • Unterstützung des europäischen CPQ-Teams in den aktuellen CPQ-Anwendungen auf Basis von camos und MoveIT ISS+
 • Beteiligung an der Implementierung des kommenden europäischen NextGen CPQ-Systems
 • Unterstützung der CPQ-Anwendungslandschaft und die Entwicklung der CPQ-Roadmap Aufbau der NextGen CPQ-
Polygon A/S Servicemedarbejder inkl. vagtordning

Polygon A/S, Struer

Er du ambitiøs og har du et ønske om at gøre en forskel for andre mennesker – så søger vi en serviceminded og engageret servicemedarbejder, der skal indgå i vores vagtordning i vores afdeling i Struer.

Som ansat i Polygon Vestjylland vil du indgå i vores team, som arbejder med brand, vand, skimmel, hærværk, samt stormskader og miljøsanering hvor vi arbejder med fjernelse af asbest, PCB og bly. Opgaverne er alsidige i en uforudsigelig hverdag.

Hos Polygon vil vi være de bedste, til det vi gør – og det går stærkt, når vi kaldes ud på en skade. Du skal være indstillet på hurtig og effektiv indsats, da vores kunder er afhængige af hurtig reaktion fra vores side.

Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Jobindex A/S
Netværksleder, der vil styrke dansk erhvervsliv

Jobindex A/S søger for Egn Danmark A/S i København

Kunne du tænke dig et job med stor frihed og fleksibilitet, hvor du samtidigt kommer helt tæt på maskinrummet i dansk erhvervsliv? Og vil du være med til at udvikle mennesker både fagligt og personligt?

”Det er det perfekte job for dig, der elsker at arbejde med relationer og mennesker – og som ønsker at arbejde med ligesindede inden for det IT-faglige område,” fortæller Flemming Rosenørn Jacobsen, business unit director.

Nysgerrig? Læs mere om dit nye job her!

Jobindex A/S