66 job matcher din søgning 66 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Stevns KommuneSocialrådgivere/socialformidlere søges til barselsvikariat - genopslag

Stevns Kommune, Store Heddinge

Til dig, som har lyst til at indgå i et spændende udviklingsarbejde med udsatte børn og deres familier, har Afdelingen for Udsatte Børn og Unge et barselsvikariat ledigt i perioden 1.august 2021 til 31.juli 2022.

Du vil primært blive beskæftiget med myndighedsopgaver i form af behandling af underretninger, udarbejdelse af børnefaglige undersøgelser, iværksættelse af forebyggende indsatser og foranstaltninger og opfølgning på disse. Det betyder, at du vil have sagen fra den starter, til familien ikke længere behøver støtte fra afdelingen.

Herudover vil du skulle indgå i det tværgående distriktssamarbejde med bl.a. skoler, dagtilbud, PPR og sundhedsplejen, der har som mål tidligt at opfange og afhjælpe begyndende vanskeligheder hos børn i almenområdet.

Stevns KommunePsykolog og psykologvikar til Børn & Læring

Stevns Kommune

Familiehuset Birkehøj/PPR Stevns søger 2 engagerede psykologer til hhv. fast fuldtidsansættelse og barselsvikariat på 30 t/uge.Barselsvikariatet løber t.o.m. 31. maj 2022.

Stillingerne ønskes besat pr. 1. september eller snarest derefter. Begge stillinger er ligeligt fordelt mellem PPR-indsatser efter Folkeskoleloven og indsatser efter Serviceloven.

Vi er en enhed bestående af psykologer, logopæder og familieterapeuter. Som psykolog består PPR-arbejdet i betjening af skoler og daginstitutioner i et udvidet distriktssamarbejde, hvor der er særlig fokus på det forebyggende arbejde. Vi laver undersøgelser og vurderinger, og har derudover gruppeforløb og lettere behandlingsopgaver.

Arbejdet efter Serviceloven består i råd og vejledning til forældre samt mere omfattende behandling i familier eller med det enkelte barn.

Hjemmearbejdsplads
Sport Import GmbHSALES SPECIALIST (M/F/D) FOR DENMARK (B2B) SALES REPRESENTATIVE

Sport Import GmbH

Sport Import GmbH – THE distribution company for MTB, Road, Triathlon and BMX. Bikes have been our passion since 1982 and we share this passion with more than 3500 bike dealers across Europe, our customers. After focusing on Germany, Luxemburg and Austria, Sport Import is now expanding into new markets like Belgium, the Netherlands, Croatia, Slovenia, Poland and Denmark.

At the earliest date possible we are looking for a Sales Specialist (m/f/d) for Denmark (B2B) Sales Representative

Our Offer:

 • A versatile job in the B2B bike business
 • Co-worker training on the job
 • Working in a company that´s industry-leading when it comes to digital transformation

Your Responsibilities:

 • Drive sales with existing customers
 • Acquisitions of new customers and establishing a trusted relationship
 • Develop brand awareness on shop floors
DLF Seeds A/S
Researcher — Germplasm Improvement

DLF Seeds A/S, Store Heddinge

As a Researcher – Germplasm Improvement you will develop innovative methods to integrate important traits, such as disease resistance and stress tolerance into the DLF germplasm faster and more efficiently than what we do today.

We have already started the process of preparing our future varieties for more demanding climate conditions and your involvement will strengthen these efforts. DLF

Your tasks and responsibilities will be to:

 • Develop efficient screening methods for biotic and abiotic stress responses.
 • Facilitate an efficient introgression of those traits into our elite germplasm by the development of speed breeding techniques and molecular assisted introgression to boost the genetic progress.
DLF Seeds A/S
DLF Seeds A/S
Junior Associate Scientist

DLF Seeds A/S, Store Heddinge

As a Junior Associate Scientist you will support the creation and development of new varieties by developing phenotyping technologies. These technologies will improve the evaluation of breeding material and help characterize varieties in DLF. In close collaboration with breeders, researchers and product developers, you will contribute to the evolution of our breeding processes. DLF

You will:

 • Support the development of remote imaging technologies and facilitate its implementation in breeding programs.
 • Set up experiments for complex traits such as drought, salt tolerance, nitrogen use efficiency, and organize the screening of varieties and breeding material.
DLF Seeds A/S
Montører

Dollerup Stålmontage

Dollerup Stålmontage ApS søger 3 nye kollegaer

Vi er en mindre smedevirksomhed, som har forrygende travlt. Derfor søger vi 3 ekstra montører, med hænder og hoved skruet rigtigt på.

Lidt om jobbet:

 • Vi udfører montageopgaver af forskellig art; trapper, altaner mv., og kører primært i Københavnsområdet og på Sydsjælland.
 • Vi kører med fast makker i bilerne.
 • Omgangstonen er uformel, dog forventer vi en høj faglig standard og seriøsitet i forbindelse med udførelsen af arbejdet, så vi hver gang leverer et slutprodukt, som både vi og kunden kan være stolte af.
Hjemmearbejdsplads
SuperprofPassionerede individer til privatundervisning

Superprof

Superprof leder efter motiverede og passionerede undervisere til at slutte sig til vores hurtigt voksende fællesskab af private undervisere. Vi rekrutterer på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Vi tror på, at alle kan blive en privat underviser. Brænder du for noget, eller er du bare enormt god til et fagområde, kan du videregive din viden. Alt efter hvor godt du kender dit fag, kan du tilbyde undervisning på forskellige niveauer.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

 • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
 • Vælg dine egne elever, og administrer din egen tilgængelighed — vær din egen chef!
 • Undervis i dit hjem, i dit lokalområde eller online
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket: 
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket: 
Stevns KommuneVikar til Klippinge Børnehus

Stevns Kommune

Vi søger en vikar til Klippinge Børnehus, som kan træde til ved personalets ferie og fravær.

Vi er et hus, der vægter de gode relationer mellem børn, kolleger og forældre højt. Vi arbejder som udgangspunkt i tre stuer; to børnehavegrupper og en vuggestuegruppe. Vi er udenfor det meste af dagen og er i gang med at lave spændende legemiljøer til børnene.

Vi hjælper hinanden i et fleksibelt og aktivt samarbejde på tværs af huset i den udstrækning, vi kan, og vi forventer, at du på sigt kan stå på egne ben, tænke selvstændigt og indgå i det daglige arbejde.

A/S Peder Nielsen BeslagfabrikJuniorkonsulent

A/S Peder Nielsen Beslagfabrik

Der er fuldt tryk på hos PN, og derfor ønsker vi at udvide vores salgsteam med 2 juniorkonsulenter. Som juniorkonsulent skal du besøge og servicere vores mange kunder på Sjælland eller Fyn og Sønderjylland. Vi forventer, at du medvirker aktivt til fastholdelse og udbygning af vores kundeportefølje samt synlighed i dit distrikt.

Måske er du udlært i et byggemarked, værktøjsmagasin eller trælast og har nu drømmen om at prøve kræfter med livet på landevejen. Du er resultat- og løsningsorienteret og motiveres af tilfredse kunder. Du arbejder selvstændigt og struktureret. Som en åben og udadvendt person kommunikerer du godt med alle, og din evne til at lytte hjælper dig til at afkode kundens behov. At opsøgende salg ofte kræver en ekstra indsats, er for dig naturligt.

Stevns KommuneStruktureret tekniker til Stevns Ejendomme

Stevns Kommune

Interesserer du dig for at planlægge og styre vedligehold af bygninger, og har du lyst til at arbejde i en lille kommune, hvor du får lov til at prøve kræfter med alle mulige former for sager inden for bygningsdrift?

Som medarbejder i Stevns Ejendomme bliver du en del af drifts- og vedligeholdelsesteamet, der består af 4 engagerede og kompetente medarbejdere. Teamet står for byggeanlægssager samt større og mindre vedligeholdelsessager på kommunens bygninger.

Dine primære opgaver vil blandt andet være:

 • Vedligehold af data i FM-system
 • Styring af servicekontrakter
 • Vedligehold af legepladser

Er du nyuddannet, vil dette være en stilling, hvor du virkelig vil kunne prøve kræfter med mange aspekter af bygningsdrift og -udvikling.

Hjemmearbejdsplads
Preferred by NaturePROJECT DEVELOPMENT MANAGER, EUROPE

Preferred by Nature

Do you have experience with project development or fundraising in an NGO setting? Are you looking to apply your growing corporate client, civil society and media communications skills to working deeply in a sustainability focused, international not-for-profit organisation that is seeking to foster social and environmental change? Then you might be the new colleague we are looking for.

Preferred by Nature is a non-profit organisation that works for sustainable land use and climate-friendly solutions. With 250+ staff around the world, our projects build capacity, raise awareness, conserve nature and streamline sustainability through innovation.

As Project Development Manager, you will be responsible for implementation of Preferred by Nature’s fundraising strategy in order to secure outside funding for development projects.

Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket: 
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket: 
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket: 
Stevns KommuneTeknisk serviceleder til Stevns Ejendomme

Stevns Kommune

Stevns Ejendomme er Stevns Kommunes ejendomscenter. Vi udfører vedligehold og renovering af kommunens bygninger og vi står også for nybyg. Teknisk service til kommunens aktiviteter hører også til hos os. Endvidere har vi koordination af rengøring af det meste af kommunens lokaler.

Som teknisk serviceleder i Stevns Ejendomme vil du få en bred vifte af opgaver:

 • Tilsyn og kontrol med tekniske systemer
 • Ansvarlig for risikostyring inden for området, herunder brandalarmeringsanlæg og undervisning af personale
 • Varetage daglig drift såsom reparationsopgaver, vedligeholdelse af inventar, affaldshåndtering.
Stevns KommuneSommervikarer søges til Madservice og rengøring

Stevns Kommune, Hårlev

Er du en af vores nye sommerfugle, som kan flyve fra sted til sted?

Madservice og rengøring søger sommervikarer til start hurtigst muligt.

 1. Du har lige nu brug for et timelønnet job i sommerperioden.
 2. Du har erfaring med rengøring i institutioner.
 3. Du har hygiejnebevis, som er et krav ved arbejde i madserviceområdet.
 4. Du er fleksibel, glad og smilende og ikke mindst imødekommende overfor alle på din vej.
 5. Du er altid mødestabil og meget engageret i dit arbejde.
Meny
Salgsleder Frugt & Grønt

Meny, Store Heddinge

MENY er Danmarks førende fødevaremarked og lige nu søger vi nu en kvalitetsbevidst frugt og grønt leder, der altid sikrer friske varer og et spændende frugt & grønt sortiment til vores kunder.

Du vil få stor frihed i dit daglige arbejde, og det er derfor også vigtigt at du er ansvarsbevidst, og i stand til at prioritere og planlægge din tid. Til gengæld vil du få mulighed for at arbejde i en afdeling hvor ikke to dage er ens, og hvor der er et konstant behov for udvikling og nytænkning for at sikre vores kunder får den bedst tænkelige indkøbsoplevelse. Det er derfor, at MADarbejdere arbejder hos os – og ikke noget andet sted.

Du har blandt andet ansvar for at følgende opgaver løses

 • Sikre en altid inspirerende, velopfyldt og veltrimmet afdeling
 • Varebestilling og prisstyring
 • Opbygning af spændende og inspirerende udstillinger og smagsprøver
Meny
Mulighed for hjemmearbejde
A/S HindsgavlHindsgavl Slot søger en erfaren og engageret morgenkok

A/S Hindsgavl, Middelfart

På Hindsgavl Slot søger vi en faglært, erfaren, engageret og dygtig kok til at indgå i vores køkkenteam.

Her bliver du en del af et velfungerende og professionelt team, som sammen med resten af slottet hjælper og inspirerer hinanden til at give vores mange forskellige gæster gode oplevelser – hver dag.

Du kommer til at indgå i et kokketeam med 26 engagerede og dygtige kolleger, som laver gastronomi til både a la carte, konferencer, selskaber og andre arrangementer.

For den rette kandidat vil der være mulighed for at få indflydelse på den daglige drift – herunder menuplanlægning, generel udvikling i køkkenet og oplæring af elever.