44 jobannoncer matcher din søgning 44 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Stevns Kommune

Demenscenter Hotherhaven søger en social- & sundhedsassistent eller social- & sundhedshjælper til aftenvagt

Hårlev

Ønsker du at arbejde med skønne mennesker som har diagnosen demens, og har du hjertet på rette sted, så er det præcist DIG vi søger.

Da én af vores dygtige aftenvagter går på pension, søger demenscentret Hotherhaven, som er beliggende i den skønne stationsby Hårlev, én social- og sundhedsassistent eller social- og sundhedshjælper til fastansættelse i aftenvagt, med vagter hver anden weekend ulige uger.

Vi har et meget stort fokus på aktiviteter for vores beboere, og er altid åbne for nye gode idéer til hvordan vi hele tiden kan gøre det bedre og sjovere at leve og bo hos os.

Tryg Forsikring A/S

Skade- og Kunderådgiver til TrygHome

Hjemmearbejdsplads

Er du en rådgiver med exceptionelt salgs- og servicetalent, og søger du en arbejdsplads hvori din motivation og talent for salg og service både bliver anerkendt og udviklet til sit fulde potentiale?

Så har du lige nu en fantastisk mulighed for skabe en unik karriere hos Tryg Privat, hvor vi søger en ny skade- og kunderådgiver. Helt konkret at du vil arbejde med en forsikringsgennemgang af Trygs kunder.

Du vil få en personlig udviklingsplan, som kan videreudvikle dit talent i en stor og kendt forsikringskoncern med stabile rammer for personlig og faglig udfoldelse.

Tryg Forsikring A/S
Gem
Zealth ApS

Analyst - studentermedhjælper

København
Mulighed for hjemmearbejde

Zealth vokser og vi søger derfor en studentermedhjælper, som ønsker at arbejde i et team, hvor nøgleordene er kundefokus, teamwork og fokus på at skabe resultater.

Vi tilbyder et arbejde, hvor du kan bruge din viden fra studiet og være en integreret del af at supportere vores kunder.

Vi søger også ansøgere, som ikke er bosiddende i København, da der er mulighed for hjemmearbejde.

Stevns Kommune

Administrativ medarbejder til spændende opgaver i Sundhed og Omsorg

Store Heddinge

Falder det dig naturligt at have overblik og struktur i en travl hverdag? Motiveres du af en alsidig rolle og dialog? Vi har brug for dig, der er en dygtig og erfaren administrativ medarbejder, der motiveres af at løse mange forskelligartede opgaver, herunder økonomiopgaver samt behandling af tilskud til foreninger og takstberegninger.

Du bliver en del af et relativt nyt team på rådhuset, hvor vi har en uformel og kollegial atmosfære.

Stevns Kommune

Faglig konsulent til Kontanthjælp og Integration

Store Heddinge

Søger du en meningsfuld karriere, hvor din faglige ekspertise og engagement kan udfolde sig?

Vi leder efter en faglig konsulent, der vil indtage en nøglerolle inden for integration og kontanthjælp. Din opgave vil være at fungere som bindeled mellem borgere og arbejdsmarkedet, og du vil skabe individuelle løsninger, der matcher den enkeltes behov og ressourcer.

Vi tilbyder en arbejdsplads med højt til loftet og en uformel omgangstone, der bidrager med en positiv tilgang til arbejdet, hvor der er fokus på personlig og faglig udvikling.

Watson-Marlow

Senior Key Account Manager, Nordics

Hjemmearbejdsplads

In this role, you will be an integral part of our dynamic commercial operation, establishing robust connections with the largest biopharma companies in the region.

If you possess a passion for navigating the complexities of the biopharmaceutical landscape, fostering relationships with key stakeholders, and delivering innovative solutions, we invite you to explore this exciting opportunity with us.

Stevns Kommune

Klinikassistent søges til Stevns Kommunale Tandpleje

Store Heddinge

Klinikassistent søges til en tidsbegrænset stilling på ca. 30-37 timer pr. uge fra den 1. januar 2024. Ansættelsen har en varighed på 1 år med god mulighed for fastansættelse.

Så er du en kvalitetsbevidst, omsorgsfuld og initiativrig klinikassistent med mod på faglige udfordringer, glæder vi os til at høre fra dig.

Stevns Kommune

Tandlæge søges til Stevns Kommunale Tandpleje

Store Heddinge

Tandlæge søges til en tidsbegrænset stilling på ca. 30 timer pr. uge fra den 1. januar 2024.

Ansættelsen har en varighed på 1 år med god mulighed for fastansættelse.

Arbejdsområdet vil være tandpleje for børn og unge. Desuden vil der være mulighed for at beskæftige sig med omsorgstandpleje.

Stevns Kommune

Pædagog søges til specialgruppen i Humlebien

Store Heddinge

Humlebien er en integreret institution med to børnehavegrupper, en vuggestuegruppe og en specialgruppe.

I specialgruppen er vi pt. 6 børn og tre pædagoger. Specialgruppen modtager børn med mange forskellige problematikker og diagnoser bl.a. ADHD, Asperger, omsorgssvigtede børn, sensitive børn samt børn med tilknytningsmæssige og følelsesmæssige udfordringer, som viser sig i samspillet med andre børn.

Pædagogerne i specialgruppen modtager månedligt supervision af en psykolog fra kommunens PPR og har muligheder for hjemmearbejdsdage i forbindelse med statusbeskrivelser.

HK-Københavns Kursusejendom Klinten

Faglært kok

Rødvig Stevns

Ønsker du en arbejdsplads, hvor du har medbestemmelse i dit arbejde og hvor vi sammen skaber rammerne for det gode værtskab, så er det dig vi søger.

Vi søger en engageret kok, der elsker at lave mad fra bunden og som med sit engagement vil være med til at forkæle vores gæster. Vi er en alsidig forretning der har hovedfokus på konference- og selskabsgæster, men også tilbyder a la carte i ferieperioder. Vores køkken fungerer som et selvstyrende team uden formel køkkenchef. Alle er med til at give vores gæster den gode oplevelse.

HK-Københavns Kursusejendom Klinten
Revisor1 ApS

Onboarder/Sælger for vores bogføringsydelse - du kan arbejde fra udlandet eller hjemmefra på deltid eller fuldtid

Hjemmearbejdsplads

Vi søger lige nu flere sælgere til at være del af vores team for at håndtere de mange henvendelser vi får fra potentielle nye kunder. Der er intet cold-sale involveret. Potentielle nye kunder henvender sig til os gennem vores hjemmeside, Facebook eller efter at have set vores annoncer andet sted.

Vi arbejder 100% digitalt, og du arbejder derfor hjemmefra og det er ligegyldigt om du er i Danmark eller udlandet. Arbejdstiden er fleksibel, og du kan i stor grad selv bestemme hvornår du arbejder.

Stevns Kommune

Pædagogmedhjælper til Hotherdalens vuggestue

Hårlev

Da vores nuværende kollega har valgt at skulle studere, søger vi nu en ny pædagogmedhjælper på 30-35 timer til vores vuggestue fra den 1. januar 2024 eller hurtigst derefter.

Dit hjerte banker for de helt små børn, og du kan se dig selv bruge en stor del af dagen på gulvet, hvor du er i gang med at lege, synge, læse, trøste m.m. - hele tiden med børnenes udvikling og trivsel for øje.

Gem
Superprof

Passionerede individer til privatundervisning

Hjemmearbejdsplads

Superprof rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

  • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
  • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
  • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof
Stevns Kommune

Leder til Stevns Ejendomme - Genopslag

Store Heddinge

Velkommen til en unik mulighed for at gøre en markant forskel! Vi søger dig, en dynamisk og engageret leder, der kan stå i spidsen for vores visionære ejendomscenter, hvor kreativitet, bæredygtighed og innovation går hånd i hånd.

I denne rolle får du ansvaret for den daglige drift og vedligehold af vores kommunale ejendomme, der omfatter omkring 250 bygninger med en samlet størrelse på ca. 110.000 kvadratmeter. Dette spænder over alt fra spejderhytter til svømmehaller.

Jobindex Kurser

Salgs- og kommunikationskurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Jobindex Kurser

Kontor- og økonomikurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Stevns Kommune

Hjemmeplejen Hårlev søger en social- & sundhedsassistent til fast aftenvagt samt en social- & sundhedshjælper til fast dagvagt

Hårlev

Som udekørende i en hjemmepleje bidrager du med varetagelsen af en lang række komplekse og udfordrende plejeopgaver i private hjem. Du indgår i et tæt samarbejde med de udekørende sygeplejersker, hvor din opgave blandet andet er sammen med dine kollegaer, at sikre et sammenhængende og koordineret borgerforløb.

Hjemmeplejen i Stevns Kommune er en rummelig arbejdsplads, hvor der er højt til loftet og hvor kollegaer rækker hånden ud og hjælper hinanden. Vi er fagligt stærke og tager os tid til refleksion og sparring.

Stevns Kommune

Pædagog til Hotherdalen, hvis du vil gøre en forskel - Genopslag

Hårlev

Vi søger hurtigst muligt en pædagog, på 37 timer, der brænder for at arbejde i børnehave, og gerne med kendskab til Marte Meo. Vi søger en pædagog i børnehaven, hvis hjerte banker for barnets udvikling og trivsel.

Der er gode muligheder for at udvikle sig fagligt i Hotherdalen. Du kan fx blive vores nye tillidsmand, have ansvar for sprog, være fagligt fyrtårn eller hvad dine kompetencer ellers kunne byde på. Derudover er der også mulighed for uddannelse og kurser.

World Medico ApS

Skarpe sælgere søges!

Hjemmearbejdsplads

Nyt job, nyt år… Freelance

Vi søger telesælgere i Call Center/eget Call Center.

Om du sidder i Danmark eller i udlandet, kræver jobbet PC & headset samt god internetforbindelse.

Vi kan tilbyde dig fastansættelse i firmaet med en fast løn med provision og bonusser!

World Medico ApS
Stevns Kommune

IT Systemadministrator med fokus på skole- og dagtilbudsområdet

Store Heddinge

Skal du være vores nye anden IT-systemadministrator på skoleområdet i en organisation med ca. 1.200 skoleelever og ca. 650 lærere/pædagoger?

Du har kendskab til arbejdet i Microsofts cloud-miljø, hvor vi bl.a. bruger Intune, Autopilot og andre værktøjer. Det er samtidig en fordel, hvis du har et grundlæggende kendskab til netværk.

Du kommer primært til at arbejde på vores skoler men får også din gang på rådhuset i St. Heddinge.

Vi tilbyder en spændende stilling i en uformel organisation, hvor du har mulighed for at gøre en forskel for dine kollegers trivsel og produktivitet – alt sammen i sidste ende til gavn for vores brugere i skole og dagtilbud.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV