36 job matcher din søgning 36 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 36 resultater.
Stevns KommuneSocialrådgiver/socialformidler søges til Specialteam/børnehandicap

Stevns Kommune, St. Heddinge

Er du vores nye kollega, som kan være med til at skabe en positiv forandring for børn med funktionsnedsættelse og deres familier?

Stillingen, som er på fuld tid, er med opstart fra 1.9.2020, eller snarest muligt derefter.

Som socialrådgiver/socialformidler i Specialteamet vil du skulle:

 • Yde råd og vejledning til familier med et barn med nedsat funktionsevne, jf. servicelovens § 11 Foretage målgruppevurderinger
 • Behandle ansøgninger om hjemmetræning, merudgifter, kompensation for tabt arbejdsfortjeneste, ledsagerordning og aflastning efter servicelovens §§ 32a, 41, 42, 45 og 84
Stevns KommuneLedsager søges

Stevns Kommune, Klippinge

Som ledsager arbejder du for en borger, der har brug for hjælp pga. betydelig og varigt nedsat fysisk og/eller psykisk funktionsevne.

Du skal kunne arbejde selvstændigt og i tæt samarbejde med den borger, du er ledsager for. Ud fra borgerens ønsker og behov, skal du og den du er ledsager for i fællesskab planlægge de aktiviteter, som borgeren ønsker. Det kan f.eks. være biografture, indkøbsture, naturoplevelser mv.

Ledsageordningen omfatter – udover selve det at ledsage borgeren – også opgaver så som at hjælpe med at tage jakke af og på, lettere hjælp til forflytning (at skifte stillinger), eller andre opgaver direkte forbundet med aktiviteten.

Stevns KommunePædagog søges til vuggestuen i Børnecenter Rødtjørnen fra den 1. oktober 2020

Stevns Kommune, St. Heddinge

Vi søger en uddannet pædagog til en 35 timers stilling i vuggestuen i Børnecenter Rødtjørnen i Område Sydstevns.

Vuggestuen har 13 børn i alderen 6 måneder til 2 år og 10 måneder. Rødtjørnen har to børnehavestuer med 40-44 børn i alt. Rødtjørnen har 10 medarbejdere inklusive lederen.

I samarbejde med vuggestuens tre øvrige medarbejdere skal du skabe en harmonisk hverdag, som udvikler, udfordrer og stimulerer børnene, så de udvikler sig til den bedste udgave af sig selv.

Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Stevns KommuneTidsbegrænset ansættelse som projektleder for strategiske projekter for børn og unge i Stevns Kommune

Stevns Kommune, St. Heddinge

Stevns Kommune er i gang med at udarbejde og implementere en samlet børne- og ungepolitik, hvor målgruppen er borgere i alderen 0-29 år. Kommunalbestyrelsen har i februar 2020 vedtaget at den overordnede ambition er: ”Vores børn og unge trives, får en uddannelse og bliver en integreret del af arbejdsmarkedet”.

Det videre arbejde med politikken er blevet forsinket grundet coronakrisen. Men vi skal nu videre med at udfolde politikken, konkretisere den i arbejdsgange, handleplaner m.m. Vi søger derfor en tidsbegrænset projektleder, der kan hjælpe os med dette.

Stillingen vil inkludere alt relevant arbejde, herunder arrangement af stormøder, opsamling fra møder, udkast til arbejdsgange, tekst til mere uddybet politik m.m.

Stevns KommuneDagplejer søges til Nordstevns, med tiltrædelse 1. oktober 2020 (genopslag)

Stevns Kommune, Store Heddinge

Her er drømmejobbet....

Du ved:

 • At børns hjerner er mest påvirkelige i 0-3 års alderen.
 • At børn tilbringer det meste af deres vågne tid i dagpasningen.
 • At du er med til at skabe fremtidens samfundsborgere.

Derfor har du vildt meget lyst til at være dagplejer i Nordstevns, og være vores nye kollega.

I Dagplejen kan vi tilbyde:

 • Et livsbekræftende og udfordrende job
 • Dejlige oplevelser sammen med børn
 • Et selvstændigt job med gode kolleger
Stevns KommuneOmrådesekretær til børneområde Nordstevns

Stevns Kommune, Store Heddinge

Stillingen er en fuldtidsstilling og ønskes besat pr. 1. september eller snarest.

Vi søger en erfaren sekretær til administrative opgaver i Område Nordstevns.

I det daglige arbejde er du primær sekretær for områdelederen og de 4 daglige ledere, og har også daglig kontakt med medarbejdere i institutionerne.

Jobbet er meget alsidigt, og kræver at du er åben og udadvendt, at du har et godt humør og har let ved at omgås og tale med folk. Generelt har du en positiv tilgang til arbejdet og kan lide at holde mange bolde i luften.

Jobbet er meget selvstændigt, da du indenfor de aftalte rammer selv er i stand til at strukturere og planlægge dit arbejde.

Stevns KommuneStrøby Børnehave søger pædagog

Stevns Kommune

Er du vores nye kollega? Vi søger en uddannet pædagog på 34 timer. Vi er en lille børnehave med 44 børnehavebørn og en specialgruppe med 6 børn.

Vi kan tilbyde dig:

 • En lille børnehave med en fantastisk legeplads, hvor børnene bl.a. leger i sansehave og skov. Vi er p.t. optagede af hvad naturen tilfører børn. Vi er beliggende i gåafstand til Tryggevælde ådal, som vi ofte går på tur til
 • En erfaren og stabil personalegruppe, hvor der arbejdes med børnene i mindre grupper
 • At være en del af et læringsfællesskab og en dynamisk personalegruppe der gerne vil videreudvikle pædagogikken
EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Haderslev, Herning, Horsens, Kolding, København, Odense, Svendborg, Sønderborg og Vejle

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
Bygma
Sælger

Bygma, Hårlev

I Bygma er vores sælgere mere end sælgere. De er også kompetente fagfolk med et solidt fokus på at rådgive om de helt rigtige lægter. Sådan hjælper vi med at bygge Danmark.

Vi søger en sælger til vores trælast i Bygma Hårlev, hvor kunderne er et mix af private og professionelle.

Din opgave bliver at rådgive kunderne og engagere dig i deres idéer – allerede på tegnebrættet. En kunde er aldrig en afbrydelse, men din vigtigste opgave. Du tager imod vores kunder eller servicerer dem over telefonen. Samtidig indgår du i et tæt samarbejde med en ekstern sælger, hvor din opgave er at effektuere ordrerne. Du indhenter tilbud, gør klar til fakturering og sikrer, at ordren er klar til levering så vores kunder kan komme videre.

Bygma
fakta a/s
Fakta søger Souschefer til Sjælland

fakta a/s

Vil du vokse i rollen som leder og være med til at skabe flotte resultater i tæt samarbejde med butikschefen? Og vil du åbne for flere karrieremuligheder, hvor du kan nå helt til tops?

fakta a/s

Du bliver butikkens næstkommanderende og er med til at sikre, at kunderne får en god oplevelse, samt at medarbejderne trives. Du vil bruge størstedelen af din tid ude på gulvet med kolleger og kunder, hvor du hjælper til i det daglige og viser det gode eksempel. Og når butikschefen er ude af huset, så har du det overordnede ansvar.

På en typisk dag vil du:

 • sikre, at butikken står salgsklar, og at serviceniveauet lever op til den højeste standard
 • deltage i den daglige ledelse af medarbejderne og uddelegere opgaver
 • være med til at udvikle medarbejdernes kompetencer og give masser af konstruktiv feedback
fakta a/s
fakta a/s
Fakta søger Butikschefer til Sjælland

fakta a/s

Er du klar til at tage roret og drive din egen butik for en af Danmarks mest kendte detailkæder? Og vil du tage de afgørende skridt imod en strålende lederkarriere?

fakta a/s

Som butikschef i Fakta står du for den daglige drift af butikken. Du har ansvaret for, at butikken er indbydende og overholder koncepterne, samt at kunderne får den bedste oplevelse. I det daglige er du mest ude på gulvet, hvor du har fingeren på pulsen i forhold til kunder og medarbejdere, og du vil sjældent sidde bag et skrivebord med administrative opgaver.

Helt konkret bliver det dit ansvar at:

 • rekruttere nye medarbejdere og sørge for, at de udvikler sig igennem introduktionsforløb, feedback og PU-samtaler
 • betjene kunder og håndtere vareopfyldning, hvor du går forrest og sætter det gode eksempel
 • sørge for, at din butik når budgettet
fakta a/s
EUC NordvestsjællandVi mangler undervisere til EUX Online. Er det dig?

EUC Nordvestsjælland

Brænder du for undervisning, og har du flair for digitale teknologier? Oplever du en glæde i at se andre lykkedes, og er du en god teamplayer? Så er det dig, vi har brug for som lærer på EUC Online. Vi er på udkig efter dygtige og engagerede undervisere, der vil være med til at videreudvikle Danmarks bedste onlineuddannelser. Vi har brug for undervisere med fuld undervisningskompetence til vores EUX-forløb i følgende fag: Informatik B og/eller Virksomhedsøkonomi B.

Som underviser på EUC Online har du hjemmearbejdsplads, og du skal forvente at have fleksible arbejdstider, der også kan være placeret aften og weekend. Vi arbejder ud fra den holdning, at vi er til rådighed for eleverne.

Om jobbet:

 • Du skal varetage undervisningen i ét af ovenstående fag op til A-niveau
 • Du skal planlægge og tilrettelægge undervisningen, så den inddrager viden fra erhvervsuddannelserne
 • Du skal følge op på elevernes studieaktivitet
Københavns ProfessionshøjskoleStudieadministrativ koordinator til Sygeplejerskeuddannelsen i Studieservice

Københavns Professionshøjskole

Har du lyst til at koordinere praktik? Kan du samarbejde om drift og udvikling af studieadministrative opgaver? Og har du både overblik, sans for detaljen og udpræget systemsnilde? Så er det dig, vi skal bruge!

Du får en hverdag med mange kontaktflader og med fingrene i mange systemer. Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

 • understøtte Sygeplejerskeuddannelsen med administration af praktik, herunder eksamen
 • koordinere og fordele praktikpladser til uddannelsens knap 4000 studerende i tæt samarbejde med kolleger fra uddannelsen og de kliniske uddannelsessteder i Region H og kommuner
 • sikre en optimal serviceoplevelse for vores studerende, bl.a. via vores virtuelle servicekoncept kaldet Basen og via den daglige kontakt
Grundfos A/S
SAP IBP/APO Consultant

Grundfos A/S, Bjerringbro

Are you looking for an opportunity to impact the digitalization of a major international company that contributes to global sustainability every day?

You will be responsible for working with the different business units who apply SAP PP, APO, and IBP in their daily work as part of the strategic important SIOP processes. This entails advisory services, application design, development, and implementations within the digital value chain.

Pioneering your area, you provide value to the business by:

  Grundfos
 • Providing application consultancy.
 • Driving development and implementation projects.
 • Implementing business improvements.
Grundfos A/S
AS3 Work&CareFREELANCE JOBCOACH - Storkøbenhavn

AS3 Work&Care

AS3 Work&Care søger lige nu flere freelance jobcoaches, som har mulighed for at løse opgaver på vores centre på Sjælland, primært i Ørestaden, Greve, Ballerup, Køge, Frederikssund og på Frederiksberg.

For at søge stillingen som freelance jobcoach, skal du være selvstændig og have eget CVR-nummer. Stillingen er et samarbejde mellem din virksomhed og AS3 Work&Care.

Som jobcoach er du stærkt motiveret af at skabe resultater sammen med vores kandidater - således de fastholdes eller kommer tættere på arbejdsmarkedet. Du vil arbejde med forskellige målgrupper og målet er uanset, at den enkelte kandidat gennem et intensivt rådgivningsforløb opnår tilknytning til arbejdsmarkedet eller påbegynder uddannelse.

Restaurant Udsigten Kystvejen ApSKok

Restaurant Udsigten Kystvejen ApS, Strøby

Vi søger kollega til vores nuværende kok, så er du en alsidig kok med lyst og erfaring i lettere frokostretter samt aftenservering, så er det dig, vi mangler til vores nyrenoverede restaurant i Strøby, erfaring en nødvendighed.

Samtidig søger vi serveringspersonale til frokost og aften, erfaring en nødvendighed.

KvicklyMentor Nonfood, Kvickly-kæden - Sjælland

Kvickly

Vil du være med til at sikre kundemødet og at optimere driften på Nonfood?

Så søger vi lige nu en mentor:
Som supporterer vores butikker. Daglig drift, inspirerende områder, samt fastholdelse af vores koncepter i butikkerne er væsentlige faktorer i jobbet. Nøgleordene i arbejdet er høj service til vores butikker, inspirerende Skønhed og helse-, Tekstil-, Isenkram- og Elektronikafdelinger og sund drift.

Dine hovedopgaver bliver at:

 • Sikre et stærkt kundemøde på Nonfood i distriktet
 • Skal kunne træne, coache, skabe følgeskab og motivere nonfood-personalet
 • Skabe salgsdynamik og salgsudvikling i varehusene
 • Styrke og udvikle Nonfoodchef/Salgsleder
 • Skal kunne se løsninger og være handlingsorienteret