29 job matcher din søgning 29 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 29 resultater.
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Stevns KommuneTandlægevikar søges til Stevns Kommunale Tandpleje

Stevns Kommune, Store Heddinge

Vikar søges 35 timer pr. uge fra den 1. marts 2021 i 7-8 mdr.

Arbejdsområdet vil være tandpleje for børn og unge.
Vi har elektronisk journal og digital røntgen.

Har du lyst til et job der byder på både udfordringer og muligheder, så er vi en tandpleje der arbejder målrettet med høj faglighed, har fokus på velorganiseret evidensbaseret profylakse og tilbyder teamtandpleje med erfarne, engagerede og dygtige kollegaer.

EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aarhus, Sønderborg og Aalborg

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
Indrykket: 
BrainlabSales Re­p­re­sen­ta­ti­ve Medical Te­ch­no­lo­gy - Scan­di­navia

Brainlab

Are you an expert at using your talents to reach your sales goals? Are you looking for a flexible environment in which you can apply your unique sales abilities? We are currently searching for a new Sales Representative to oversee our business in Scandinavia. From your home office, you will have the freedom to use your innovative approach to sales to achieve targets, ensure profitability and grow the business.

You will be responsible for sales activities and pursue ongoing expansion of business development opportunities together with our strategic partners. As Sales Representative, you’ll be the face of Brainlab in the Scandinavian region.

One day you’ll be working with the team to develop a new sales strategy planning new business opportunities, the next you’ll be at the hospital working together with the customer on the purchase of our latest radiotherapy technology.

Betongrupppen RBR
MASKINOPERATØR TIL BLOKSTENSMASKINE - MOGENSTRUP

Betongrupppen RBR, Næstved

Til vores fabrik i Mogenstrup, søger vi en maskinoperatør. Du skal være med til at fastholde vores høje kvalitetsniveau samt produktivitet. Du er pligtopfyldende, kvalitetsbevidst, gør altid dit bedste og vægter et godt samarbejde med dine kollegaer højt.

Betjening af vores blokstensmaskine til fremstilling af belægningssten og fliser. Du vil indgå i et team bestående af 7 kollegaer. Fra kørsel med truck fra maskinen til lageret.

Vi tilbyder et selvstændigt og ansvarsfuldt job blandt gode kollegaer i en spændende virksomhed. Arbejdsmiljøet er præget af en fri, humoristisk og uformel tone og du vil være omgivet af gode og erfarne kollegaer.

Betongrupppen RBR
Lokaltog A/S
Værkstedslederassistent til Hårlev

Lokaltog A/S

Som værkstedslederassistent har du reference til værkstedslederen. Du er sammen med værkstedslederen ansvarlig for optimal planlægning af værkstedets eftersyn og reparationer af det rullende materiel. Det er et administrativt job, primært i dagtimerne på hverdage, og du vil blive en del af et velfungerende og samarbejdende team.

Værkstedet i Hårlev udfører planmæssigt eftersyn, reparationer og ændringer på det rullende materiel, rengøring af tog og vedligeholdelse af værkstedsfaciliteterne. Du vil sammen med værkstedslederen få et delt ansvar for driftsplanlægning, lageret, personaleplanlægning m.v.

Arbejdsopgaver

 • deltagelse i drifts- og personaleplanlægning (ugeplaner)
 • indkøb og modtagelse af varer til lager
 • lagerstyring
 • deltagelse i tavlemøder/briefing af håndværkerne
Lokaltog A/S
Stevns KommuneLeder søges til PPR/Familiehuset

Stevns Kommune, St. Heddinge

Da vores mangeårige leder af PPR/Familiehuset har valgt at gå på pension, søger vi en ny leder til vores stærke team af engagerede og ansvarsfulde medarbejdere i PPR/Familiehuset.

PPR/Familiehuset i Stevns Kommune er en afdeling, der udover PPR-opgaverne på skoler og daginstitutioner også arbejder med både forebyggende og behandlingsmæssige foranstaltninger inden for serviceloven i tæt samarbejde med myndighedsfunktionen i vores Familieafdeling.

I stillingen er der ikke ansvar for konkrete børnesager. Det forventes, at du er med til at understøtte medarbejderne i deres svære sager som en del af din personlige ledelse. Evnen til at håndtere borgerklager med respekt for og inddragelse af både familie og medarbejdere er en vigtig evne i stillingen.

HumanassistAfsnitsleder

Humanassist søger for Stevns Kommune

Erfaren afsnitsleder søges til alsidig stilling med bred opgaveportefølje og spændende udfordringer

Vil du have ansvaret for driften og udviklingen af plejecentrene i Stevns kommune og har du store visioner for hvordan plejecentre i en landkommune, med stærk sammenhængskraft på tværs af flere fagområder, skal være et dejligt hjem for kommunens ældre borgere så læs med her:

Du har i kraft af din brede indsigt og mangeårige erfaring med ledelse, på sundheds- og ældreområdet, en god forståelse for hvordan fremtidens udfordringer kalder på ledelse, og forandringer, i såvel et organisatorisk som fagligt perspektiv. Du ved at kultur, adfærd, og holdninger flytter bjerge og du kan med din tilgang til ledelse skabe medejerskab og forståelse for ændringer, der både giver mening og har effekt.

Indrykket: 
Stevns KommunePersonlig assistance til vores kostansvarlige i køkkenet

Stevns Kommune

Strøby Børnehave søger en engageret, rummelig og ansvarsbevidst personlig assistance til vores kostansvarlige.

Stillingen er på 10 timer ugentligt fordelt med 2 timer dagligt fra kl. 10.00-12.00.

Din opgave vil være at hjælpe til, hvor det er udfordrende for den kostansvarlige, som hver dag tilbereder frokost til 50 børn.

Det vil bl.a. handle om følgende arbejdsopgaver:

 • Aflaste ved løft og fordeling af mad i mindre skåle/fade
 • Sætte bradepander i ovn og tage diverse køkkenmaskiner fra skabe
 • Skære pålæg på pålægsmaskine
Min Bolighandel ApS
Mæglerkæde i rivende udvikling søger sagsbehandler

Min Bolighandel ApS

Vi tilbyder en spændende arbejdsdag med mulighed for alsidighed i arbejdsopgaverne. Du kommer til at indgå i et relativt ungt team, med en uformel tone og i øvrigt en god portion humor.

Din hverdag vil i høj grad ske i samarbejde med vores nuværende sagsbehandlere i Servicecentret. Vi har kunderne i fokus og forventer derfor, at du er serviceminded i din dialog med alle kunder, hvad enten det er i telefon eller på mail.

Vi har i 2020 foretaget en ekstern undersøgelse som viser, at Servicecenteret scorer 9,7 ud af 10 mulige på tilfredshed fra de tilknyttede mæglerforretninger. Du træder således ind i et firma med et velfungerende setup, og hvor mæglerne, som bruger Servicecenteret, påskønner arbejdet.

Min Bolighandel ApS
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Stevns KommuneMagnoliegårdens interne skole søger endnu en dygtig lærer med et struktureret socialpædagogisk blik - genopslag

Stevns Kommune, Hårlev

Stillingen er et genopslag, da vi ønsker at udvide ansøgerfeltet. Tiltrædelse pr. 1. april 2021 eller snarest muligt.

Vores interne skole vokser og vi har i øjeblikket tilgang af flere elever.

Magnoliegården er en specialiseret døgnbehandlingsinstitution hvor læring, relationsarbejde, mentalisering og specielpædagogik er i centrum. Institutionen består af 3 døgnafdelinger og intern skole. Magnoliegården er beliggende 9 km syd for Køge på en gammel hovedgård i Stevns Kommune. På Magnoliegården har vi gode fysiske rammer, hvor kun fantasien sætter grænserne for den pædagogiske indsats.

Målgruppen er potentielt normaltbegavede børn med svære psykosociale vanskeligheder, tilknytningsforstyrrelser samt neuropsykiatriske diagnoser som bl.a. ADHD og autisme. Børnene er i den skolepligtige alder.

Dagli'BrugsenSalgsassistent, Dagli'Brugsen, Rødvig

Dagli'Brugsen

Dagli'Brugsen Rødvig er områdets lokale dagligvarebutik. Tæt på Stevns klint, havnen og mange sommerhuse. Vi er ca. 28 engagerede kolleger i alle aldre, som glæder os til at byde dig velkommen.

I tæt samarbejde med butikkens øvrige medarbejdere sikrer du, at butikken altid fremstår frisk, indbydende og salgsklar. Du er med til at klargøre butikken til forskellige sæsoner, som f.eks. jul, påske, mv. Alle medarbejdere bidrager til at sætte kunden i fokus og yde en helt særlig kundeservice. Vi sætter trivsel højt, og ønsker os en kollega, som er i besiddelse af humor og en positiv indstilling.

De daglige opgaver består af:

 • Kundebetjening
 • Vareopfyldning
 • Bestilling af varer
Indrykket: 
Targeting PersonalerådgivningVi savner vores nye QA-Specialist? Er det dig?

Targeting Personalerådgivning søger for pK Chemicals A/S i Hårlev

Vi mangler rigtig meget en erfaren QA-specialist – og hellere i dag end i morgen, da vi har god gang i forretningen! Den rette kandidat vil få det daglige ansvar for QA-aktiviteterne på vores produktionssite i Hårlev.

Der er rigtig mange spændende opgaver og arbejdet omfatter bl.a.:

 • Selvstændig frigivelse af produkter
 • Behandling af afvigelser og håndtering af ændringssager
 • Sparringspartner for QA-gruppen, QC-gruppen og produktionen

Da det går stærkt i PKC er det vigtigt, at du er robust og samtidig imødekommende overfor forandringer i det hele taget. I tillæg er du ”naturligvis” ansvarsfuld, selvstændig og struktureret, men det ligger jo også i titlen for dit nye job: QA-specialist.

BeredskabsforbundetProjektassistent – studentermedhjælper til analyser og interviews

Beredskabsforbundet

Vi søger en studentermedhjælper med interesse for analyser og dataindsamling samt med gode kommunikationsevner både i tale og skrift.

Er du struktureret, ansvarsfuld og interesseret i at analysere og finde den korteste vej til succes? Og har du lyst til at være en del af en spændende udvikling, hvor dine tal og analyser har betydning for fremtiden og straks implementeres og afprøves? Så er du måske lige den studentermedhjælper, vi mangler i Beredskabsforbundet.

Overordnet søger vi en studentermedhjælper, som kan samle trådene fra nationale, regionale og lokale kampagner samt bidrage til optimering af aktiviteter på web, sociale medier og lokale tiltag. Endelig vil der være diverse opgaver og deltagelse i mindre projekter, der relaterer sig til den daglige drift. Der kan forekomme aften- og weekendaktiviteter, som du skal deltage i, men kun i begrænset omfang.

Lokaltog A/S
Værkstedsmedarbejder til Hårlev

Lokaltog A/S

Til vores togværksted i Hårlev søger vi en værkstedsmedarbejder.

Er du interesseret i at indgå i et velfungerende og samarbejdende team, som vedligeholder og udfører service på Lokaltogs togmateriel? Vi søger en værkstedsmedarbejder til forefaldende opgaver.

Du vil blandt andet få ansvar for, at matriklen fremstår rydeligt, samt at både værksted og vaskehal er rengjort, at varer og artikler bliver kørt/sat på plads og at supportere/servicere håndværkerne i øvrigt.

Arbejdsopgaver

 • kørsel med truck, køre toghjulsaksler og andre store ting frem til håndværkerne
 • fjerne ukrudt på matriklen, klippe hæk m.v.
 • almindelig vedligehold af bygningerne .
Lokaltog A/S
ABAX
Solutions Sales Advisor

ABAX, Aalborg and home office

ABAX is strengthening our sales team in Denmark! Working from both our office in Aalborg and home, you will be part of a team with your Danish colleagues as well as your colleagues at the HQ in Norway.

Your main tasks will be to follow up our leads and prospect new customers through both physical and online meetings, present ABAX Access solutions, negotiating new contracts and secure that new customers get the best value out of our services.

At ABAX, no two days are alike, and we offer a varied role with a lot of responsibility. With the right mindset, this role will challenge and allow you to keep developing your skills within this field. We take pride in that ABAX workplaces are pleasant and designed for personal advancement and fulfilment. We do our utmost to facilitate employee satisfaction — at work and in their free time.

ABAX