57 job matcher din søgning 57 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Stevns Kommune Hjemmeplejen i Strøby søger social-og sundhedshjælpere til aftenvagt

Stevns Kommune

Er du SSH eller SSA og kunne du tænke dig at blive en del af et godt team, så kig lige her!

Verdens bedste hjemmeplejegruppe har brug for endnu et par super gode kollegaer i aftenvagt, så er du fagligt godt funderet, fyldt med gode ideer, parat til at gøre en forskel for vores borgere og har du lyst til aktivt at deltage i det positive fællesskab, så er det dig, vi søger!

Vi tilbyder en rummelig arbejdsplads. Vi er en mindre gruppe, men vi har højt til loftet og rækker i stor stil hånden ud og hjælper hinanden og vi arbejder tæt sammen. Vi er fagligt stærke og arbejder med refleksion og læring. Kerneopgaven er i fokus og derfor er det gode relationsarbejde til borgerne højt prioriteret i vores hverdag.

Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Stevns Kommune I Bulderbo Hårlev søger vi en uddannet pædagog til vores specialgruppe med ansættelse snarest (barselvikariat)

Stevns Kommune

Da vores dygtige pædagog Sara er på barsel, søger vi en 35 timers uddannet pædagog for hende.

Bulderbo er en integreret institution med vuggestue, børnehave og vores specialgruppe – Regnbuestuen.

Vores Regnbuestue er en separat stue. Vi arbejder ud fra, at vi er ét hus, og vi har ofte besøg på vores stue af børn fra de andre stuer. Vi arbejder ud fra en inkluderende, anerkendende og systematisk tilgang i forhold til det enkelte barns behov. Vi deltager i husets aktiviteter og på de andre stuer, i det omfang vores børn kan rumme det, og hvor det kan skabe udvikling for børnene.

Stevns Kommune Stevns Bibliotekerne søger vikar til vores udlånsbetjening og vores logistik

Stevns Kommune, Store Heddinge og Hårlev

Vi mangler akut hjælp til vores udlånsbetjening og vores logistik

Vi er så uheldige, at to af vores kollegaer er langtidssyge. Derfor søger vi en vikar, der kan tiltræde snarest til at dække udlånsvagter og til at hjælpe os med let materialehåndtering.

Vi søger en midlertidig kollega, som har bibliotekserfaring – gerne erfaring med betjening og materialehåndtering.

Arbejdsopgaver:

 • Publikumsbetjening i udlånene på Store Heddinge og Hårlev bibliotek
 • Morgenrutine (Klargøring af udlån herunder fremfinde bestilte materialer)
Stevns Kommune Vi mangler fagligt dygtige social- og sundhedsassistenter og hjælpere til vores udekørende dag-team i St. Heddinge

Stevns Kommune

Trives du med en afvekslende hverdag, 30-37 timer ugentligt, med mulighed for fleksibel vagtplan, så er dette stillingen for dig.

Hjemmeplejen i Store Heddinge er kendt for at være et velfungerende team, der er dygtige og kompetente. Vi har fokus på et godt arbejdsmiljø, med mulighed for læring og kompetenceudvikling. Vi vægter borgernes trivsel højt og arbejder tværfagligt med rehabilitering for øje.

Vi tilbyder et introduktionsprogram tilpasset dine individuelle kvalifikationer og kompetencer – også hvis du er nyuddannet.

Stevns Kommune Behandlingsinstitutionen Magnoliegården søger psykolog pr. 1. juni 2023 eller snarest muligt(genopslag)

Stevns Kommune, Hårlev

Magnoliegården er beliggende otte km syd for Køge i et naturskønt område i Stevns Kommune. Målgruppen er potentielt normaltbegavede børn med svære psykosociale vanskeligheder, tilknytningsforstyrrelser samt neuropsykiatriske diagnoser. Børnene er i den skolepligtige alder.

Som psykolog på Magnoliegården vil du indgå i et tværfagligt samarbejde med Magnoliegårdens anden psykolog, ledelsesgruppen, pædagoger på døgnafdelingerne og personalet på intern skole. Derudover arbejder vi tæt sammen med eksterne samarbejdspartnere i anbringende kommuner, og vi vægter et anerkendende samarbejde med børnenes forældre

Du vil under ansættelsen have mulighed for at tage din autorisation.

Stevns Kommune Pædagog til Hotherdalen, hvis du vil gøre en forskel - Genopslag

Stevns Kommune, Hårlev

Vi er et hus med stor mangfoldighed, hvad angår alder, køn, og personlighed – dette betragter vi som en styrke! Vi er også gode til at grine sammen, så hvis du også ser humor som en vigtig ressource, så kunne du måske være vores nye kollega.

I det pædagogiske arbejde lægger vi vægt på målrettede pædagogiske indsatser med engagerede og nærværende voksne. I vores tilgang til børnene prioriteres anerkendelse og medbestemmelse, som for os betyder masser af omsorg og hensynet til det enkelte barns læring og udvikling. Vi arbejder hen imod metoden Marte Meo, som redskab, og er derfor et plus, hvis du har kendskab til den metode.

Stevns Kommune Bliv pædagogisk assistentelev, og gør en forskel for børn og unge

Stevns Kommune, Store Heddinge

Drømmer du om at arbejde med børn og unge i daginstitutioner eller skoler? Og er du parat til at lære en masse om, hvordan du planlægger forskellige aktiviteter, og hvorfor kost og motion er vigtigt? Så uddan dig til pædagogisk assistent med uddannelsesstart den 26. juni 2023.

Som pædagogisk assistent kan du glæde dig til et meningsfuldt arbejde med børn og unge, og du bliver også uddannet til at arbejde med unge og voksne, der har en fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse. Med uddannelsen i rygsækken er du klædt godt på til at drage omsorg for børn, unge og voksne.

Stevns Kommune Er du en af vores nye kollegaer til aftenvagt i Hjemmeplejen Rødvig

Stevns Kommune

På grund af øget borgertilgang og medarbejdere der skal på uddannelse, søger Hjemmeplejen i Rødvig, Stevns Kommune, 3 social- og sundhedsassistenter til aftenvagt.

Stillingerne er med en ansættelse på 28 timer pr. uge og med arbejde efter 5 / 2 modellen:

 • 1) Vagt: mandag, tirsdag og weekendvagt i lige uger
 • 2) Vagt: onsdag, torsdag og weekendvagt i ulige uge
 • 3) Vagt: onsdag, torsdag og weekendvagt i ulige uge

Vi kan bl.a. tilbyde mentorordning ved opstart, så vi sikrer en tryg og optimal oplæring samt en god sparring, gode kollegaer der lægger vægt på, at vi løfter i flok og har et stærkt arbejdsfællesskab samt indflydelse på eget arbejde.

Stevns Kommune Tandlæge til en tidsbegrænset stilling

Stevns Kommune, Store Heddinge

Stevns Kommunale tandpleje søger tandlæge til en tidsbegrænset stilling på 30 timer pr. uge. Ansættelsen har en varighed på et år med god mulighed for fastansættelse.

Arbejdsområdet vil være tandpleje for børn og unge. Desuden vil der være mulighed for at beskæftige sig med omsorgstandpleje.

Så har du lyst til et job, der byder på både udfordringer og muligheder, så er vi en tandpleje, der arbejder målrettet med høj faglighed, har fokus på velorganiseret evidensbaseret profylakse og tilbyder teamtandpleje med erfarne, engagerede og dygtige kollegaer.

Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Stevns Kommune Hjemmeplejegruppen i Hårlev – søger SOSU-personale

Stevns Kommune

Du vil blive en del af et hjemmeplejeteam, hvor vi har arbejdsfællesskab og styrket trivsel på dagsordenen. Vi sætter fagligheden højt og fokuserer både på den individuelle og fælles udvikling. Kompleksiteten i opgaverne i hjemmeplejen øges, hvorfor det tværfaglige samarbejde er i fokus i Stevns kommune.

 • Er du SSH og glad for aftenarbejde, så hold dig ikke tilbage!
 • Er du SSH eller SSA og tidligt ude af fjerene – så tilbyder vi arbejde hver 3. weekend.
 • Er du ufaglært/studerende med mod på det nye og nære, så er der gode muligheder for weekendarbejde.
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Teknologisk Institut
Konsulent til Projektøkonomi

Teknologisk Institut, Taastrup eller Aarhus

Se video om Teknologisk Institut som arbejdsplads

Teknologisk Institut søger en medarbejder med interesse for økonomisk projektstyring.

Der er tale om en fuldtidsstilling, som ønskes besat i vores afdeling for Projektøkonomi i enten Taastrup eller Århus.

Dit arbejde vil være præget af stor fleksibilitet, og du får god mulighed for at sætte din faglighed i spil i forhold til projektstyring, organisering og samarbejde.

Teknologisk Institut
Stevns Kommune Stevns Kommunale tandpleje søger klinikassistent til barselsvikariat

Stevns Kommune, Store Heddinge

Klinikassistent søges til et barselsvikariat på 35 timer pr. uge fra den 1. maj 2023. Vikariatet har en varighed på 1 år med mulighed for fastansættelse.

Så hvis du er en kvalitetsbevidst, omsorgsfuld og initiativrig klinikassistent med mod på faglige udfordringer, glæder vi os til at høre fra dig.

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Kognitiv Center København Speciallæge i psykiatri

Kognitiv Center København

Har du lyst til at indgå i et team, med udredning og behandling af bl.a. stress, angst, OCD, depression og ADHD/ADD på specialistniveau? Er du interesseret i også at arbejde psykoterapeutisk? Og har du lyst til at være med til at præge en klinik i fortsat udvikling?

Vi udreder og behandler voksne. Vi tilbyder psykoterapeutisk behandling individuelt og i gruppe. Vi arbejder evidensbaseret med afsæt i kognitiv adfærdsterapi (herunder metakognitiv terapi, ACT, compassionfokuseret terapi og skematerapi), mindfulness (MBSR), samt emotionsfokuseret parterapi (EFT).

I dagligdagen prioriterer vi vores trivsel højt. Vi har et godt arbejdsmiljø og har fokus på åbenhed, dialog og medindflydelse.

Mulighed for hjemmearbejde
Gem
EUC Nordvestsjælland Vi mangler (endnu) en lærepladskonsulent til vores online uddannelser. Er det dig?

EUC Nordvestsjælland

Bliv en del af Nordvestsjællands største uddannelsesinstitution og landets største udbyder af online merkantile grundforløb. Som lærepladskonsulent bliver du en del af et stærkt team, der arbejder målrettet med at bygge bro mellem onlineelever, undervisere og lærepladser.

Primære opgaver bliver bl.a.:

 • Sikre høj overgang fra grundforløb til hovedforløb.
 • Optimere elevernes lærepladssøgning på grundforløbet.
 • Opsøgende indsats på elever som ønsker lærepladssøgning, både under og efter grundforløbet.

Vi tilbyder et spændende arbejde i spændingsfeltet mellem uddannelse og erhvervsliv. Selvstændigt arbejde, hvor du samarbejder med mange forskellige kollegaer.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Hejdoktor.dk Psykolog

Hejdoktor.dk

Vores team af dygtige læger og sundhedspersonale skal stå til rådighed online, så vores kunder har mulighed for hurtig og kompetent pleje.

Vi søger psykologer, der kan være med til at drive vores platform videre og være med til at holde vores høje niveau. Vi leder efter psykologer der interesserer sig for telepsykologi, der har de fornødne kvalifikationer, og som synes det er spændende at arbejde indenfor psykologien i en uortodoks og unik kontekst.

Alt hvad du behøver for at arbejde hos Hejdoktor er en computer, et webcam og en internetforbindelse. Arbejdet vil foregå fra eget hjem eller kontor og du planlægger i stor udstrækning selv dine vagter.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV