58 job matcher din søgning 58 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 58 resultater.
Danish Crown Foods (tidligere Tulip Food Company)
Teknisk Chef

Danish Crown Foods (tidligere Tulip Food Company)

Vil du bruge dine stærke ledelsesevner og tekniske forståelse til at sikre, at vores produktion fungerer optimalt? Og tror du på samarbejde og gennemsigtighed, så er her din åben invitation til at påvirke agendaen.

Du får ledelsesansvaret for 3 linjeledere samt 6 specialister, som tager sig af den tekniske drift og vedligeholdelse. Her er det din vigtigste opgave at sikre daglig ledelse og motivation af dine linjeledere og specialister samt give løbende coaching og sparring. Det er den tekniske chefs ansvar, at processen omkring forarbejdningen af grisen/grisene og optimering af produktionen kommer i centrum.

Derudover er dine arbejdsopgaver:

 • gennemføre en effektiv og bæredygtig vedligeholdelsesplan
 • varetage det tekniske budgetansvar for området
Danish Crown Foods (tidligere Tulip Food Company)
EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aarhus, Esbjerg, Haderslev, Herning, Horsens, København, Odense, Sønderborg og Vejle

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
Region SjællandVi søger en medarbejder til undersøgelse af om jordforurening truer vandmiljøet i Region Sjælland

Region Sjælland, Sorø

Regionerne skal i løbet af de næste to år, undersøge om jordforurening truer vandmiljøet i vandløb og søer. Har du erfaring med undersøgelse af vandmiljø, jordforurening og administration indenfor disse områder? Så er du måske vores nye medarbejder i enheden for Jordforurening og Grundvandsbeskyttelse.

Region Sjælland

Regionen har hovedansvaret for indsatsen overfor jordforurening. Vi kortlægger, undersøger og håndterer risikoen overfor grundvand, overfladevand og menneskers sundhed.

Du får særligt mulighed for at være med til at undersøge om jordforurening udgør en risiko overfor målsat overfladevand, dvs. vandløb, søer og kystvande.

Hartelius Human ResourceHartelius Human Resource søger driftschef til dansk Miljø & Genbrug i Sorø

Hartelius Human Resource

Trives du med seriøst salg, forretningsudvikling og ledelse, og er du i stand til at holde mange bolde i luften i en spændende hverdag med udfordringer? Er nogle af dine øvrige styrker kommunikation, organisering og struktur, ordentlighed og evner at opbygge netværk? Så er du måske den, vi leder efter.

Som Driftschef hos DMG med arbejdssted i Sorø har du det overordnede daglige ansvar for DMG og vil være DMG’s ansigt udadtil. Du skal have fokus på øget salg og forretningsudvikling, samtidig med at du har det overordnede ansvar for 25-30 medarbejdere fordelt på administrativt personale og maskinførere, hver sektion med egen daglig leder.

Vi tilbyder:

 • Et interessant og udfordrende arbejde med gode fremtidsmuligheder
 • Tæt dialog og samarbejde med direktion og virksomhedens øvrige, kompetente kollegaer
 • En virksomhed, hvor du betyder noget og er en vigtig del af en helhed
Lidl Danmark K/S
Souschef til Sorø

Lidl Danmark K/S

Drømmer du om en ansvarsfuld rolle og spændende udfordringer i Europas største detailkæde?

I Lidl er fundamentet lagt for, at du lykkes med at nå dine ambitioner. Mød vores souschef Sophia, der allerede har startet sin karriere hos os, og hør om hendes oplevelse af hverdagen som leder i vores konceptstærke og internationale virksomhed.

"Det er et rigtig godt sted at starte sin lederkarriere. Du får en masse redskaber gennem oplæringen og kurser, som du kan bruge i det daglige. Det handler om at lytte til sine kolleger og gå forrest og vise, hvordan man gør", fortæller Sophia på 24 år, der har været souschef i 2 år.

Som souschef er du med til at drive butikken og lede medarbejderne i tæt samarbejde med butikschefen. Du har medansvar for, at butikken lever op til kundernes forventninger, så de bliver ved med at handle hos os.

Lidl Danmark K/S
Røde Kors Hjemmet i SorøGenopslag - Røde Kors Hjemmet i Sorø søger social- og sundhedsassistent eller sygeplejerske til fast aftenvagt

Røde Kors Hjemmet i Sorø

Vil du arbejde med afsæt i visionen: ”Det gode liv”? Vil du være en del af en organisation i rivende udvikling, hvor du kan få mulighed for at sætte dit præg?

Vi arbejder med trivsel, nærvær, respekt, glæde og rummelighed for at skabe det gode liv for vores beboere, pårørende, samarbejdspartnere og hinanden. Vi ønsker os en kollega, der sammen med os, kan arbejde ud fra vores visioner, tanker og værdier.

Derfor søger vi en social- og sundhedsassistent eller sygeplejerske til fast aftenvagt 28 timer i gennemsnit pr. uge.

Kerneopgaverne:

 • Udføre sygepleje
 • Helhedsorienteret pleje og omsorgsopgaver, herunder dokumentation
 • Støtte beboerne i, at bevare værdighed og livsglæde
Professionshøjskolen Absalon
Erfaren ledelseskonsulent til at understøtte pædagoguddannelsen

Professionshøjskolen Absalon, Sorø

Vi søger en ledelseskonsulent, der skal understøtte centerchefen for Center for Pædagogik, så chefen får de bedst mulige betingelser for at lede sit center. Centerchefen har ansvaret for pædagoguddannelsen på Absalon, efter- og videreuddannelse samt forsknings- og udviklingsaktiviteter på det pædagogiske område.

Vi søger en proaktiv ledelseskonsulent, som har erfaring med at understøtte ledelse gerne fra et ledelsessekretariat eller lignende.

Dine opgaver spænder vidt, og de konkrete opgaver afhænger af omverdenens politiske fokus, centerchefens strategiske prioriteringer og den øvrige organisation.

ASA-LIFT A/SKonstruktør til R&D-afdeling i international virksomhed

ASA-LIFT A/S, Sorø

Motiveres du af at konstruere tekniske løsninger i høj kvalitet, så kunder er rigtig stolte? Hvis du ønsker at komme ind i en international virksomhed, hvor du med din computertekniske erfaring og ingeniørmæssige baggrund kan gøre en forskel, så har vi jobbet til dig.

Her får du muligheden for at kombinere din ihærdighed indenfor tekniske løsninger med din ingeniørbaggrund i et internationalt miljø, hvor du i tæt samarbejde med sælgere og kunder vil være ansvarlig for:

 • konstruktion af udstyr og maskiner herunder; styrkeberegning og fremstilling af arbejdstegninger, der danner grundlag for produktion samt udformning af funktionsbeskrivelser og teknisk dokumentation.
 • systematisk og ad hoc-kontakt til vores underleverandører.
 • projektdeltagelse i teams internt i udviklingsafdelingen.
ASA-LIFT A/SKonstruktør til serviceafdeling i international virksomhed

ASA-LIFT A/S, Sorø

Motiveres du af at sikre, at kunderne kommer videre med høj kvalitet hurtigst muligt? Hvis du ønsker at komme ind i en international virksomhed, hvor du med din landbrugs- og maskinmæssige baggrund kan gøre en forskel, så har vi jobbet til dig.

Som vores nye kollega i Serviceafdelingen med 8 ansatte får du muligheden for at kombinere din ihærdighed indenfor service og god kommunikation med din tekniske viden i et internationalt miljø, hvor du:

 • sikrer, at de tekniske opgaver mht. konstruktion af mekaniske løsninger, bliver løst til såvel kundens som ASA-LIFTs fulde tilfredshed.
 • sikrer, at der reageres hurtigt og effektivt på både reklamationer og andre forekommende serviceopgaver og at nye løsninger implementeres på tværs af afdelingerne.
 • kvalitetssikrer rapporteringen af fejl og mangler til konstruktionsafdelingen og produktionen.
TimeXtenderEnergetic and purpose-driven Partner Marketing Manager, Nordic & UK

TimeXtender

Marketing · Working from Anywhere, Nordic region

Are you passionate about what you do? Are you a lead gen wizard and an amazing relationship builder with a growth mindset? Do you embrace working from anywhere and demonstrate a high level of self-leadership skills? Last but not least are you curious and eager to make an impact in a fast-paced international tech environment?

We invite you to join a team of talented X-People, as we call ourselves, that love what we do and value innovation, simplification, automation, and execution highly. At TimeXtender, we do everything BECAUSE TIME MATTERS. We strive to empower every person in every organization on the planet with instant access to data for any use case they might have. Thus, enabling them to achieve more and make quality decisions with data, mind and heart.

IT Relation A/S
Engineering specialist

IT Relation A/S

IT Relation vækster og er på udkig efter flere specialister - denne gang til vores Engineering team.

Vi søger flere specialister indenfor Azure, Office 365 og Remote Workplace til vores Engineering team på tværs af leverancen. IT Relation har nogle fantastiske lokationer i Danmark, men med vores nye tiltag - Work-as-an-agile-service, så kan du frit kan vælge hvilken lokation du vil tilknyttes, og selv bestemme om du løser dine opgaver på kontoret eller remote – hjemmefra, i sommerhuset eller på den lokale café.

Stillingen som Engineering specialist, er en stilling der kræver et højt teknisk niveau med egenskab til at tænke ud af boksen og udvikle vores leverance. I samspil med resten af kollegaerne på tværs af landet, som alle drifter og supporterer IT Relations kunders løsninger.

IT Relation A/S
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Danwatec ApSErfaren teknisk salgskonsulent til danske vandværker

Danwatec ApS, Sorø

Er du klar til at besøge, rådgive og sælge til de danske vandværker, når de skal have nyt udstyr eller har brug for kompetent rådgivning – så er det her jobbet for dig.

Vi ser 2 måder, du kan blive vores nye kollega på:

 • Du har en stærk kommerciel baggrund og nogle års erfaring med teknisk salg af produkter eller projekter til vandværker eller nært beslægtede brancher.
 • Du har et indgående kendskab til vandværksbranchen og har nu mod på at starte en karriere indenfor teknisk salg til den kundegruppe.

Når du er ude hos dine kunder, så er det din vigtigste opgave at skabe tillid. Du får masser af faglig udfordring, når du

 • tager på kundebesøg, hvor du rådgiver, vejleder og præsenterer den rigtige løsning.
Læs mere, og søg dit nye drømmejob.
Professionshøjskolen Absalon
Studentermedhjælper til økonomi samt Stab for Forskning og Udvikling

Professionshøjskolen Absalon, Sorø

Vi er i gang med en gennemgribende forandring af projekt- og økonomifunktionen med nye systemer, arbejdsgange og vejledninger, og vi har derfor brug for dig som studentermedhjælper.

Dine opgaver vil spænde bredt under hensyn til økonomi og Stab for Forskning og Udviklings aktuelle behov. Dine opgaver omfatter:

 • Diverse administrative opgaver. Du skal være med til at understøtte Excel-registrering af eksternt finansierede projekter og kommunikere med projektlederne om dette.
 • Bidrage til formidling. Du vil blive involveret i at lægge vejledninger på Absalons intranet og i at læse korrektur og understøtte opsætning af materiale i Word.
 • Kalenderstyring og praktisk mødeafvikling. I mindre omfang skal du bidrage til mødeindkaldelser og udarbejde mødemateriale.
DBI Plastics A/SGlobal Head of IT in an International Manufacturing Company

DBI Plastics A/S, Stenlille

Are you passionate about IT? Would you be interested in driving and being involved in all aspects of IT in a global manufacturing and sales company, and does it motivate you to be working both strategically and hands-on? Then you may be our new Global Head of IT.

Main Responsibilities include

 • Taking the lead in driving and implementing the company’s IT strategy, which includes maximizing values from Microsoft Office365 and moving from AX2012 to Microsoft Dynamics365, finance and operations
 • Ensuring that our systems and IT infrastructure is operating optimally
 • Managing and driving IT-security and related policies

Your primary workplace will be in Stenlille, Denmark. You will have 4-6 travels a year. We have modern facilities, a flexible work environment in an international atmosphere, in which your opinion matters.

Professionshøjskolen Absalon
Professionshøjskoledirektør

Professionshøjskolen Absalon, Sorø og Slagelse

Vil du være med til at levere fremragende uddannelser i hele Region Sjælland?

Vi søger en ny professionshøjskoledirektør, der får det overordnede ansvar for vores administrative funktioner, i daglig tale: fællesfunktionerne, der understøtter og servicerer hele organisationen.

Du bliver direktør for fem chefer og i alt ca. 240 medarbejdere, der arbejder med f.eks. IT, digitalisering, uddannelsesadministration, økonomi og bygningsdrift. Og du bliver medlem af en ambitiøs og visionær direktion, der har den fælles ledelsesopgave øverst på agendaen.

Ledelsesopgaven er overordnet og strategisk, og som professionshøjskoledirektør skal du gå forrest med et helhedssyn på Absalons drift og udvikling. Du skal være med til at sikre, at der i løsningen af alle vores opgaver tages udgangspunkt i kerneydelserne: uddannelse og forskning.

VKST-revision
Revisorassistent

VKST-revision, Sorø

VKST – Revision søger serviceminded og kundeorienteret revisorassistent til Sorø

Som revisorassistent får du ansvaret for din egen kundeportefølje, der vil bestå af små og mellemstore virksomheder. Du vil indgå i en afdeling på 15 personer med forskellig baggrund. Du vil få opgaver, som passer til dit niveau, og du vil få en høj grad af ansvar for selvstændig opgaveløsning. Samtidig indgår dine kolleger i afdelingen i et fantastisk samarbejde, hvor alle hjælper hinanden.

Dine opgaver:

 • Ansvar for egen portefølje af kunder
 • Bogføring og udarbejdelse af regnskaber for henholdsvis private og erhvervsdrivende selskaber
 • Indgående kendskab til lønsystemer
VKST-revision
LyderJohnsen A/S
Headhunter/Partner

LyderJohnsen A/S

National og international Executive Search – Kan og vil du gøre en forskel?

Har du en drøm om at blive Headhunter, og ved at du når hurtigere frem til dit mål med et stærkt navn i ryggen, gennemprøvede metoder og koncepter at arbejde efter samt erfarne kollegaer at sparre med, så skulle vi måske tage en snak? Er du etableret i branchen vil vi se meget frem til en konstruktiv snak om hvordan vi sammen kan skabe endnu stærkere resultater.

Vi vil kunne give dig de helt rigtige rammer og afsæt for fortsat succes i branchen, gennem målrettet og konstruktiv sparring, personlig udvikling og samarbejde omkring både salgsprocessen og løsning af kunderelaterede opgaver.