115 job matcher din søgning 115 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Filadelfia Center for Neurorehabilitering - Filadelfia (CfN) søger tværfaglig udviklingskoordinator

Filadelfia, Dianalund

Har du lyst til og mod på at arbejde med intensiv tværfaglig neurorehabilitering i et dynamisk, spændende og udfordrende miljø?

Vi søger en ergoterapeut eller fysioterapeut med erfaring (min. 4 år) indenfor neurorehabilitering samt videreuddannelse som kandidat. Desuden ønskes praksiserfaring indenfor CfN’s basiskoncepter, bl.a. ABC-koncepterne, samt erfaren bruger af Word, Excel og gerne database.

Nogle af dine arbejdsopgaver vil være:

 • at støtte og udvikle det tværfaglige samarbejde
 • at have ansvar for den overordnede koordinering af praksisvejlederfunktion for hhv. ergo, fys og pleje
 • at støtte og udvikle den tværfaglige dokumentation samt være medansvarlig for systematisering af denne i de forskellige dokumenthåndteringssystemer
Hjemmearbejdsplads
Gem
Dentsply Sirona A/S Produktspesialist Digital Clinic

Dentsply Sirona A/S, Oslo

Er du interessert i mulighetene ved digital tannpleie, og ønsker du en jobb hvor du kan hjelpe tannhelseteamet å gi pasientene smilet tilbake?

Vi søker en produktspesialist til vårt Digital Clinic team. I rollen som Produktspesialist, Digital Clinic i vårt nordiske team, vil du få regionalt salgsansvar for vår digitale portefølje til tannklinikker. Produktene består av markedsledende merkevarer som CEREC, Primescan, Primemill og SureSmile. Du blir en del av tannlegens digitale reise fra A-Å, og vi forventer at du kan sette deg inn i kundens situasjon, behov og visjon for klinikken på en slik måte at din innsikt i våre løsninger sikrer at kunden får den løsningen som tilsvarer kundens visjon om en digital klinikk.

Stillingen tar utgangspunkt i hjemmekontor, og du må forvente en reiseaktivitet på opp til 40 overnattinger pr. år. Primært i Norge, men også reiser til de øvrige nordiske landene og Tyskland.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Miinto A/S Senior Product Manager - Partner & Backoffice (remote)

Miinto A/S

As a Senior Product Manager you will learn to champion our partners, internal subject matter experts and providers. By expanding our backoffice product line you will drive the efficiency/effectiveness of our teams and therefore influence business results. This means you will be in the position to define the roadmap by gathering feedback from multiple sources and creating a prioritised backlog.

What we're looking for:

 • Fluent English with strong communication and presentation skills.
 • Ability to self-direct and work independently within a fast paced and rapidly growing environment.
 • 3+ years of previous experience as a Product Manager for a B2B SaaS company, D2C/eCommerce or marketplace backoffice industry is a plus.

We offer the opportunity to work 100% remote and travel to Copenhagen or Warsaw once in a while to meet up with your team. But if you prefer working from the office - that's also fine!

Gem
AffaldPlus Weekend- og ferieafløsere til vores genbrugspladser

AffaldPlus

Har du lyst til et job med masser af frisk luft, søde kolleger og god kundekontakt? Så er det måske dig, vi står og mangler som afløser på vores genbrugspladser.

Vi søger i øjeblikket weekend- og ferieafløsere til vores genbrugspladser i team 2 og team 3. Team 2 dækker Vordingborg, Møn, Præstø, Mogenstrup og Holme-Olstrup Genbrugspladser, mens Team 3 dækker Ringsted, Sorø, Dianalund, Haslev og Herlufmagle genbrugspladser.

Som afløser på genbrugspladsen skal du bl.a. løse følgende opgaver:

 • Håndtering af affald og genbrugelige effekter på pladsen, herunder kørsel med diverse maskiner
 • Vejledning og hjælp til kunder
 • Opsøgende aktiviteter på pladsen
T. Hansen Gruppen A/S
Butikschef Sorø

T. Hansen Gruppen A/S

Som butikschef er det dig, der styrer butikken og er den daglige beslutningstager. Du får ansvaret for butikkens performance og teamet af medarbejdere.

Samtidig bliver du en del af en ambitiøs virksomhed, hvor dine muligheder for at skabe en karriere inden for retail er meget store.

Ansvarsområder:

 • Butikkens performance på salg og alle øvrige nøgletal
 • Kundetilfredshed
 • Træning og motivering af medarbejdere
 • Planlægning og optimering af driften

Du vil få en grundig oplæring, så du er godt klædt på til opgaven. Efterfølgende har du løbende mulighed for, at sparre med den distriktschef, som du refererer til.

T. Hansen Gruppen A/S
Johs. Clausen Retail ApS Salgsassistent søges til mode- og lingeributik (25-30 timer om ugen inkl. enkelte vagter i Næstved)

Johs. Clausen Retail ApS, Sorø og Næstved

Har du lyst til en hverdag med salg af tøj og lingeri fra mange forskellige brands sammen med søde kollegaer i en flot modebutik i hyggelige Sorø? Så har vi en ledig fast stilling som salgsassistent til dig!

Om jobbet

 • En hverdag fyldt med spændende mærkevarer
 • Primære opgaver vil være rådgivning og salg af tøj og lingeri samt udpakning af varer
 • Super søde kollegaer og kunder
 • Et job med gode arbejdsforhold og mulighed for at udvikle sig
jem & fix A/S Butikschef - Sorø

jem & fix A/S

Hos jem & fix tror vi på at kunderne godt kan selv og derfor er vores fornemmeste opgave, at de kan få deres byggematerialer til en lav pris. Vi kan se, at ikke kun mange danske kunder er enige, også Norge og Sverige er med på vognen og i alt kan du finde en jem & fix-butik 184 steder i Skandinavien.

Det er vi selvfølgelig stolte af, ligesom vi er stolte af de butikschefer som hver dag arbejder på at udvikle selvstændige medarbejdere der skaber gode resultater, imødekommende butikker og holdånd - og lige nu, leder vi netop efter en dygtig butikschef til en af vores butik i Sorø.

Dine arbejdsopgaver:

 • Du skaber arbejdsglæde, høj trivsel og udvikler dine medarbejdere.
 • Du planlægger og opsætter overordnede, resultatorienterede og realistiske mål for din butik og dine medarbejdere.
 • Du giver din Souschef og dine øvrige medarbejdere de beføjelser der skal til for at kunne bedrive effektiv butiksdrift.
Formand søges til ledelse af teams, der står for arbejde med gravearbejde i forbindelse med etablering af Fiber i Danmark

NIMAZ ApS, Fjenneslev

Formand søges til ledelse af teams, der står for arbejde med gravearbejde i forbindelse med etablering af Fiber i Danmark.

Tiltaler det dig at blive en del af en afdeling i vækst? Trives du med at løse forskelligartede opgaver og problemer? Er du en naturlig leder, der motivere dine folk og bygger på deres kompetencer og udvikler dem bedst muligt? Kan du bevare dit øje for kvalitet på trods af mange igangværende aktiviteter?

På grund af travlhed og vækst søger vi en dygtig og erfaren formand til en nyoprettet stilling. I din dagligdag vil du skulle lede op til flere hold med etablering af rør til Fiber. På hvert hold vil der være forskellige teams, der skal ledes og fungere som en helhed.

Hjemmearbejdsplads
Gem
DE-CIX Business De­ve­l­op­ment Manager Cloud & In­tercon­nection Services (f/m/d)

DE-CIX, Home office

We are looking for an enthusiastic Business Development Manager for our operations in Nordics. This position is home office based in Denmark, Sweden, Finland or Norway, with immediate effect.

Our Offer:

 • You are a highly motivated self-starter who likes the idea of working for a leading Global player
 • You will be spearheading our Business Development Efforts in the Nordics Area and develop our business with both new and existing customers
 • You will lead and support the execution of business models from idea conception to full execution and program management
Filadelfia Fysioterapeuter søges til Center for Neurorehabilitering - Filadelfia

Filadelfia, Dianalund

Center for Neurorehabilitering - Filadelfia (CfN) yder intensiv specialiseret neurorehabilitering til voksne, som har pådraget sig moderate til svære følger efter hovedtraume, apopleksi eller anden form for erhvervet hjerneskade. Vores døgnpatienter er i gennemsnit indskrevet fire måneder hos os.

CfN er indrettet med moderne faciliteter, der sætter de bedste rammer for neurorehabiliteringen. Udendørs har vi etableret et stimulerende træningsmiljø, og vi har desuden fri adgang til Filadelfias store grønne områder.

Som fysioterapeut i CfN vurderer og træner man alt fra lejringer, forflytninger, brug af hjælpemidler, stand- og gangfunktion samt konditions- og styrketræning og superviserer det tværfaglige personale, så de kan medvirke til at sikre intensiteten af træningen over hele døgnet.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Red Hat Dansktalende telefonværtinder/-værter/vejledere

Red Hat

Red Hat er Skandinaviens ledende leverandør af medial rådgivning og underholdning over telefonen. På grund af stor efterspørgsel fra kunder behøver vi umiddelbare forstærkninger til vores team. Din identitet er hemmelig for kunderne, og du modtager opkald anonymt via vores central.

Vil du være din egen chef med frihed til at arbejde hjemmefra og selv bestemme hvornår, og hvor meget du vil arbejde? Vil du have et job, som du nemt kan kombinere med studier eller andre opgaver? Ønsker du at tilbyde vejledning til mennesker der behøver det? Vi behøver flere clairvoyanter, medium, tarottydere m.fl. Vi leder også efter dig, der ikke er clairvoyant, men som er liberal og interesseret i at arbejde med underholdning via telefon af voksen natur.

Hjemmearbejdsplads
Gem
JELD-WEN Danmark A/S Softwareentwickler für CPQ-Anwendungen - Remote

JELD-WEN Danmark A/S

Wir handeln mit Integrität, investieren in Menschen, inspirieren durch Innovation, erfüllen unsere Zusagen und verbessern uns täglich.

Wir suchen talentierte Personen, die diesen Zweck und diese Werte teilen und sich in ihrem Fachgebiet profilieren möchten.

Tätigkeitsbeschreibung:

 • Unterstützung des europäischen CPQ-Teams in den aktuellen CPQ-Anwendungen auf Basis von camos und MoveIT ISS+
 • Beteiligung an der Implementierung des kommenden europäischen NextGen CPQ-Systems
 • Unterstützung der CPQ-Anwendungslandschaft und die Entwicklung der CPQ-Roadmap Aufbau der NextGen CPQ-
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Jobindex A/S
Netværksleder, der vil styrke dansk erhvervsliv

Jobindex A/S søger for Egn Danmark A/S i København

Kunne du tænke dig et job med stor frihed og fleksibilitet, hvor du samtidigt kommer helt tæt på maskinrummet i dansk erhvervsliv? Og vil du være med til at udvikle mennesker både fagligt og personligt?

”Det er det perfekte job for dig, der elsker at arbejde med relationer og mennesker – og som ønsker at arbejde med ligesindede inden for det IT-faglige område,” fortæller Flemming Rosenørn Jacobsen, business unit director.

Nysgerrig? Læs mere om dit nye job her!

Jobindex A/S
Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
VKST
Administrative medarbejdere til tidsbegrænset ansættelse

VKST, Sorø

Vil du hjælpe os med at hjælpe kunderne?

Er du serviceminded, har du forståelse for offentlige digitale løsninger blandt andet NemID, og finder du det helt naturligt at ringe ud til kunder for at hjælpe dem? Så er det måske dig, der skal være med til at løfte en vigtig administrativ opgave for os.

VKST er en rådgivningsvirksomhed, som servicerer og rådgiver mere end 5.000 kunder, der primært er landmænd. Vi tilbyder tværfaglig landbrugsrådgivning inden for blandt andet økonomi, kvæg, gris, markbrug samt udvikling og strategi.

VKST
Hjemmearbejdsplads
Gem
JS World Media A/S Annonsekonsulent bosatt i Danmark eller Sverige søkes til hjemmekontor mot det norske markedet

JS World Media A/S

Drømmer du om å få en skarp utdannelse innen salg og bli en profesjonell selger og samtidig gjøre alt hjemmefra så du får mer fritid?

Som annonseselger er din primære oppgave å skape kontakt med våre kunder via telefon med formål om å selge den mest egnede annonseløsningen. Du blir ansvarlig for egen B2B-pipeline og vil være i daglig dialog med beslutningstagere i det norske næringsliv.

På sikt får du mulighet for å utvikle deg til å bli prosjektansvarlig, der du vil holde kontakten med mediekunden og avslutte prosjektet på en god måte slik at det kan videresendes til vår produksjon.

Røde Kors Hjemmet i Sorø Røde Kors Hjemmet i Sorø søger social- og sundhedsassistent med weekendvagt hver 3. weekend, og din ugentlige arbejdstid bestemmer du selv

Røde Kors Hjemmet i Sorø

Vi søger en ny SSA-kollega i dagvagt med weekendvagt hver 3. weekend, og som ønsker at tage overordnet ansvar for omsorgs-, sundheds- og sygeplejeopgaver.

Ud over at du har en stærk faglig ballast, er du også god til at fokusere på det væsentlige i løbet af en arbejdsdag. Du er klar til at være en del af teamorganisering og – i samarbejde med øvrige SSA-kollegaer – delegere opgaver ud til øvrige kollager, ligesom du har evnen til at bevare roen, når tingene brænder på.

Vi ønsker os en kollega, der ser muligheder og ikke er bange for at tænke i nye og konstruktive løsninger, både inden for eget team og på tværs af organisationen.

Gem
MD Anlæg Sjælland ApS Kvalitetsmedarbejder

MD Anlæg Sjælland ApS, Sorø

Kan du lide en varieret arbejdsdag, hvor du kan fordybe dig i KS, og vil du være en del af et stærkt team? Hos os får du gode kollegaer og en hverdag med spændende arbejdsopgaver.

Er kvalitetsområdet din force, og har du sans for detaljerne, der gør forskellen i store projekter? Navigerer du legende let rundt i forskellige IT-programmer, og trives du med at have overblik over mange forskelligartede opgaver? Så er det dig, vi har brug for.

Vi er en anlægsvirksomhed, der bygger på stærke værdier. Vi udfører entreprenørarbejde, autoriseret kloakarbejde, diamantteknik samt landskabsentrepriser på større fagentrepriser for både offentlige og private kunder. Du får 20-25 engagerede og løsningsorienterede kollegaer, der glæder sig til at byde dig velkommen indenfor i et arbejdsmiljø, hvor vi samarbejder på tværs og løfter opgaverne i flok.