87 jobannoncer matcher din søgning 87 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Evida

Maskinmester/maskiningeniør - fagansvarlig i hjertet af Danmarks kritiske infrastruktur

Nyrup

Se video om Evida som arbejdspladsKnap 350.000 kunder er afhængige af, at gassen flyder 365 dage om året – 24 timer i døgnet. Og her kommer du ind billedet som vores nye kollega. Du vil bl.a. arbejde med:

 • Specialisering inden for F-net (stålnet) og ventiler
 • Sikre at lovgivningen og diverse myndighedskrav overholdes
 • Planlægge og gennemføre lækagesøgning på F-nettet og ventiler

Din arbejdsgang vil være på Evidas lokation i Stenlille, men vi har også en høj fleksibilitet, og tilbyder derfor op til to hjemmearbejdsdage om ugen.

Evida
AMU Juul A/S

Undervisere i FVU Dansk søges – Timelærere

Hjemmearbejdsplads

Har du erfaring som underviser i FVU Dansk? Har du også erfaring med online undervisning?

Hvis ja, så har du måske lyst til at arbejde som timelærer hos os. Vi får nemlig mange nye kursister hver dag, og derfor er vi interesseret i at indgå en aftale med dig snarest muligt.

Vi aftaler det ugentlige timeantal efter dit behov, og på sigt vil der være mulighed for fastansættelse. Vi forsyner dig med de digitale redskaber, som du har brug for.

Jobindex søger for Traels.It
Gem
Jobindex

Ruby on Rails-udvikler – arbejd 100 % remote

Hjemmearbejdsplads

Vil du have fuld fleksibilitet hjemmefra og samtidig mærke kollegerne i hverdagen?

Så kom med og få øremærket tid til at lære, uanset dit erfaringsniveau – og uanset, om du arbejder fuld- eller deltid.

Hvis jeg ikke hører fra dig i 3 dage, stoler jeg på, at du har begravet dig i koden. Jeg orker ikke et arbejdsforhold baseret på mistillid og kontrol.

- Simon Træls Ravn, din nye leder.
Jobindex
Per Aarsleff A/S

Håndfolk til kloakopgaver

Flere af vores kolleger mangler lige nu en makker til Sorø/Køge/Ringsted/Vallensbæk og syd for København. Vi er også interesseret i at høre fra tomandssjak som kører på Sjælland og syd for København.

Arbejdet spænder bredt fra små anlægs- og reparationsopgaver af én dags varighed til større opgaver af flere måneders varighed – enten som enkeltstående projekter eller som en del af større Aarsleff-projekter i samarbejde med kolleger fra andre afdelinger.

Per Aarsleff A/S
Ole Wolff Elektronik A/S

FAE- udviklingsingeniør med fokus på transformer design

Sorø

Ole Wolff (OW) er i dag stærkt positioneret globalt indenfor akustiske komponenter. Vi ønsker nu at brande vores magnetiske komponenter yderligere, herunder især ferrit transformatorer, således at firmaet bliver en stærk og foretrukken partner også på dette produktområde.

Vi ønsker at tillægge merværdi i form af mere designstøtte gennem integration med kundernes udviklingsafdelinger og søger derfor nu efter en ny FAE- udviklingsingeniør.

Vi tilbyder

 • Frie og selvstændige arbejdsforhold i en global, dynamisk og ambitiøs virksomhed
 • Et spændende og selvstændigt job med afvekslende opgaver i et uhøjtideligt miljø
 • Gode muligheder for personlig og faglig udvikling
MultiLine A/S

Produktsikkerhedsmedarbejder (barselsvikar)

Sorø

Motiveres du af at sikre kvalitet i dine opgaver med et skarpt øje på detaljen, og vil du være en del af vores Product Safety team? Så er du måske vores nye kollega!

Du skal være med til at sikre, at vores produktdokumentation- og data altid er opdateret i henhold til gældende lovgivning, i samarbejde med teamets to kollegaer. Du får ansvar for udvalgte leverandører og produktområder med særligt fokus på fødevarekontaktmaterialer.

Når du starter hos os, vil du hurtigt opdage, at vi har et uformelt miljø med høj faglighed, stor fleksibilitet og godt humør. I hverdagen giver vi plads til, at du kan arbejde hjemmefra 1-2 dage om ugen.

MultiLine A/S
Gem
Mdas ApS

Projekt- og ledelsessupporter til administration af projekter og entreprenørvirksomhed

Sorø

Vi skal bruge dig, som brænder for af have styr detaljen og har tastaturet som en forlængelse af dine fingre.

Daglige ansvarsområder er bl.a.

 • Administrativ aflevering af kvalitetssikring, herunder brug af Dalux
 • Aflevering af drift og vedligeholdelse
 • Medarbejderadministration, klargøring til løn og kontrol af timeregistrering af medarbejderne herunder rotation

Vores filosofi er, at hvis det er sjovt at gå på arbejde, så er det også et sted man har lyst til at være, og så gør man sit bedste for at blive. Derfor er vores medarbejdere dedikerede personligheder, der alle elsker det de gør.

Gem
VKST

Serviceminded og digital revisorassistent til dynamisk virksomhed med fokus på trivsel

Sorø

Er du god til tal, regnskab og økonomi, kan du din Ø90, og ønsker du en hverdag hvor alle går på arbejde for at give kunderne den bedste rådgivning og service?

Du vil indgå i den daglige regnskabsproduktion, som indebærer bogføring og moms samt udarbejdelse af årsregnskaber til kunderne.

Hos VKST har du stor indflydelse på sammensætningen af din arbejdsuge, således arbejdsliv, familieliv og fritid går op i højere enhed – også når regnskabssæsonen rammer.

VKST
ASA-LIFT A/S

Kvalitets- og proceschef til international virksomhed

Sorø

Er du klar til at tage ansvar for at være den centrale person, der driver og forbedrer kvalitetsstyringssystemet, der gør ASA-LIFT i stand til at skalere forretningen?

På kort sigt skal du lære kunder, produkter, processer og dine kolleger på ASA-LIFT og GRIMME at kende og sikre, at den nye og allerede implementerede kvalitetssikringsproces ’Customer Eye Check’ inden forsendelse og ’Production Release Check’ inden produktion, fortsættes og løbende forbedres.

Vi tilbyder en dejlig arbejdsplads med en høj grad af fleksibilitet i forhold til, hvordan du arbejder bedst.

Røde Kors Hjemmet i Sorø

Røde Kors Hjemmet i Sorø søger SSA eller SSH til fast aftenvagt

Sorø

Vil du arbejde med afsæt i visionen "Det gode liv”? Vil du være en del af en organisation i rivende udvikling, hvor du har mulighed for at sætte dit præg?

Stillingen er på 28 timer i gennemsnit pr. uge med vagt hver 2. weekend.

Vi arbejder med trivsel, nærvær, respekt, glæde og rummelighed for at skabe det gode liv for vores beboere, pårørende, samarbejdspartnere og hinanden.

Kirkesanger ved Stenmagle og Stenlille Kirker

Stenlille

En stilling som kirkesanger ved Stenmagle og Stenlille Kirker er ledig pr. 1. maj 2024.

Stenmagle og Stenlille pastorat er sammenlagt i et 4 sogns pastorat med Kirke-Flinterup og Munke-Bjergby pastorat og har ca. 5300 indbyggere, hvoraf godt 4300 er medlemmer af folkekirken.

Stillingen er som udgangspunkt på 14 timer pr. uge.

Visma e-conomic a/s

Go-To-Market Advisor

Hjemmearbejdsplads

Visma Group is on the lookout for a new colleague with go-to-market competence and a strategic mindset – is that you?

As a crucial part of our dynamic team, you'll be instrumental in elevating companies to new heights through our three levels of support:

 • Train the Trainer - Develop competence of the companies through self-serve training material, facilitating academies and peer groups.
 • Guide & Advice - Support company leaders with go-to-market strategy and operations within the different areas of commercial strategy.
Visma e-conomic a/s
Anzet A/S søger for Hørkram Foodservice A/S
Gem
Anzet A/S

Indkøbsassistent

Sorø

Vil du arbejde hos en af Danmarks største cateringgrossister og totalleverandører til foodservicemarkedet?

 Arbejdsopgaverne vil blandt andet være:

 • Kommunikation til forskellige afdelinger – primært på dansk og engelsk via mail og telefon
 • Vareoprettelse, godkendelse og vedligeholdelse af stamdata

Hørkram tilbyder en udfordrende og afvekslende hverdag samt rig mulighed for at dygtiggøre og specialisere dig.

Røde Kors Hjemmet i Sorø

Birkebakken i Sorø søger socialpædagog

Sorø

Birkebakken er et selvstændigt botilbud til 7 voksne med nedsat psykisk og fysisk funktionsevne, og er tilknyttet den selvejende institution Røde Kors Hjemmet.

I arbejdet indgår der både pleje- og støtteopgaver.

Vi søger en socialpædagog/pædagog på 33 timer om ugen, med interesse og erfaring indenfor bofællesskaber for voksne. Vi søger en hurtigst muligt og senest fra d. 1. maj. 2024.

Vi vægter respekt for den enkelte, dennes værdier og retten til at træffe egne valg. Vi prioriterer et hjemligt miljø præget af ligeværd og humor i en tryg og udviklende hverdag, hvor beboeren aktivt har indflydelse på egne såvel som fælles oplevelser.

Coisbar Beer & Wine ApS

Barchef til eksklusiv øl, vin & tapasbar i Sorø

Vil du være med på holdet på CoisBar - Beer & Wine, som åbnede dørene for første gang 1. januar 2023, hvor vi efter en varm modtagelse er godt i gang med at sætte vores præg på Sorø og Vestsjællands byliv.

Vi tilbyder dig et spændende job i en professionel virksomhed, hvor kvalitet og god service er nøgleordene. Vi er et sted i topklasse, der ønsker at skabe hygge og nærvær omkring vores gæster. Når vi er på arbejde, er vores gæster i centrum, og vi forventer, at du kan tage ansvar og levere service i høj klasse, også når tingene går rigtig stærkt.

Gem
Verdo

Verdo søger løbende elektriker til både Sydvestsjælland og Nordsjælland

Se video om Verdo som arbejdsplads

Lige nu søger vi elektrikere, som har lyst til at være en del af vores team der drifter Ringsted, Sorø og Kalundborg og Lejre Kommune eller Halsnæs, Frederikssund og Fredensborg Kommune.

Du vil blive en del af en hverdag med både frihed og ansvar, og hvor der er fokus på den enkelte medarbejders trivsel og udvikling.

Du vil blive tilbudt relevante kurser, så du kan løse opgaverne og færdes sikkert på vejene.

Verdo
Mindmill Denmark

German speaking B2B meeting planner

Mulighed for hjemmearbejde

Are you passionate about communication and enjoy building new relationships?

Now, you can acquire in-depth telemarketing knowledge and build experience within the area. Your primary responsibility will be to initiate contact and engage in dialogue with some of the largest B2B companies in Denmark and internationally.

As a meeting planner, your role is highly flexible – you decide how many hours you want to work!

Mindmill Denmark
Kopp Sorø A/S

Beregner

Kopp Sorø A/S søger en dygtig og erfaren beregner til beregnings- og tilbudsafdelingen.

Du bliver ansvarlig for dine egne sager i tæt samarbejde med kollegerne i de andre afdelinger. Din hovedopgave bliver at sikre, at Kopp Sorø´s tilbud altid fremstår gennemarbejdede og konkurrencedygtige.

Blandt de øvrige opgaver er:

 • Beregning af større og mindre sager og entrepriser.
 • Udfærdigelse af tilbud på baggrund af besigtigelser.
 • Udarbejdelse og udsendelse af udbudsmateriale til underentreprenører til den aktuelle opgave.
Gem
Carlsberg

Salgskonsulent til Syd- & Vestsjælland, Carlsberg Danmark

Vil du have et afvekslende jobnmed stor frihed, hvor du dagligt har ansvar for vores kunder, og kan du gøre forskellen sammen med Carlsbergs brands? Så læs videre her.

Se video om Carlsberg som arbejdsplads

Vi søger en salgskonsulent til at dække Ringsted-, Køge- og Sorø-området med mulig tiltrædelse 1. april 2024.

Carlsberg
Gem
Red Hat

Telefonværtinder/-værter/-vejledere

Hjemmearbejdsplads

Vil du være din egen chef med frihed til at arbejde hjemmefra og selv bestemme, hvornår og hvor meget du vil arbejde?

Vi mangler både flere clairvoyante, synske, tarotlæsere m.fl. til vores spirituelle linjer. Vi søger også telefonværtinder, der ikke er clairvoyante, men som er frisindede og interesserede i at arbejde med underholdning via telefonen til vores voksenlinjer.

Når du er logget ind, bliver kundens opkald automatisk omdirigeret til din telefon fra vores system. Arbejdet kan kombineres med studier, deltidsjob eller andet.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV