121 job matcher din søgning 121 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Habitus
Pædagogisk personale søges til botilbud i Dianalund

Habitus

Vil du være en del af godt arbejdsmiljø, hvor der er let til grin? Har du lyst til at være en del af Habitus, hvor vi arbejder dedikeret på at yde høj faglig omsorg til vores borgere?

Som pædagog hos os, bliver du tilknyttet et nyopstartet team hvor I arbejder med 1:1-normering omkring en nyindflyttet borger med gennemgribende udviklingsforstyrrelser. Normeringen giver dig mulighed for at fordybe dig i arbejdet omkring den enkelte borger og arbejde målrettet med de pædagogiske strategier, som du har fastlagt i samarbejde med dit team. Da der er tale om et nyt team, skal I være nysgerrige omkring hvordan I skaber trygge og forudsigelige rammer for borgeren.

Målet med vores arbejde er altid at minimere problemskabende adfærd og øge livskvaliteten hos den enkelte. Vi tror på, at stressminimering og tydelig ensartet struktur skaber ro og trivsel hos vores beboere, samtidig med at vi har fokus på relationel tilknytning.

Habitus
Hjemmearbejdsplads
Gem
Astellas Pharma A/SRe­gu­la­tory Affairs Com­pli­an­ce Manager

Astellas Pharma A/S

Reporting into the RA lead for the Nordics, this role will focus on the Regulatory compliance activities across the Nordics cluster for assigned products. This will involve the timely preparation, submission, conduct and follow-up of new Marketing Authorization and Life Cycle Management applications to the national competent authorities. This position will provide regulatory guidance to multidisciplinary teams in order to meet regulatory demands (legislation and guidelines) and ensure high quality labelling translation and compliant printed packaging materials of marketed products. Part of the focus of this role will also ensure RA stays updated on relevant EU and local regulations and guidelines. Key activities for this role are noted below:

 • Support implementation locally of new initiatives, management tools or processes ensure that processes, procedures and regulatory files are well documented in up to date
Hjemmearbejdsplads
Gem
Astellas Pharma A/SMedical Manager Oncology - Nordics

Astellas Pharma A/S

The Medical Manager is responsible for the implementation of the medical strategy (Core Medical Plan) in the designated therapeutic area. The role is accountable at affiliate level for coordinating and executing medical/scientific activities in order to:

 • Understand the local external environment and data gaps
 • Translate insights into strategies and activities
 • Ensure the information needs of key stakeholders are fulfilled for the safe and appropriate use of
 • Astellas products. Key activities are noted below
 • Providing strategic medical and scientific expertise in support of all affiliate Medical Affairs deliverables and cross-functional activities
Scania Danmark A/S
Værkfører til Sorø

Scania Danmark A/S

Trives du med mange opgaver, der skal løses i løbet af dagen, og har du overskud til at yde den kundeservice i indskrivningen, der kendetegner alle Scanias værksteder – samtidig med at du formår at motivere teamet på værkstedet?

Har du selv en teknisk baggrund inden for autobranchen, og måske endda lastbilbranchen? Så er det muligvis dig, vi søger til jobbet som endnu en værkfører i vores lille, men stærke afdeling i Sorø.

Du vil hos os få gode kolleger, hvor der er plads til kammeratskab og fælles aktiviteter, og du bliver en del af en arbejdsplads med velordnede forhold og mulighed for personlig udvikling med blandt andet Scanias egen ledertræning.

Scania Danmark A/S
Scania Danmark A/S
Mekanikere til aftenhold i Sorø

Scania Danmark A/S

Er høj service, kvalitet og et stærkt kollegafællesskab noget for dig? Så er det måske dig, vi søger til vores afdeling i Sorø.

Lige nu søger vi 2 mekanikere til vores aftenhold, hvor arbejdstiden er mandag til torsdag kl. 14-23 og fri hver fredag.

Du bliver en del af en mindre afdeling i den store Scania-koncern, hvor samarbejde og medarbejdertrivsel er højt prioriteret. Du får gode, dygtige kolleger og en arbejdsplads med pæne, moderne forhold.

Scania Danmark A/S
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Habitus
Sygeplejefaglig konsulent til vores botilbud i Nordsjælland

Habitus

Har du lyst til at være en del af et stærkt sundhedsfagligt team, hvor vi sikrer den bedste sygepleje-faglige support til vores botilbud? Trives du i et alsidigt job, hvor du arbejder selvstændigt og med din faglige kompetencer kan bidrage til at skabe gode liv? Brænder du for at give viden fra dig, når du agerer sparringspartner for ledere og medarbejdere? Så er du måske vores nye kollega.

Som sygeplejefaglig konsulent bliver du en del af vores sundhedsfaglige team, der dagligt supporterer vores botilbud i forhold til undervisning/vejledning indenfor det sundhedsfaglige område. Du vil få en kontaktflade med pædagogerne og deres ledelse, og du vil primært være tilknyttet vores botilbud i Nordsjælland. En del af din arbejdstid vil foregå på botilbuddene, hvor du bl.a. afholder interne audits og sikrer den daglige kvalitet.

Habitus
Energinet
Teknisk velfunderet driftschef til risikoanlæg

Energinet, Nyrup

Har du en teknisk baggrund samt den ledererfaring, der skal til, for at lede et team på 14 engagerede medarbejdere? Og kunne du tænke dig en spændende opgave, hvor du håndterer drift og vedligehold af Stenlille Gaslager, et af Danmarks få risikoanlæg, hvor naturgas opbevares i underjordisk naturligt akvifer lager? Kan du samtidigt se dig i en virksomhed som har høje mål for den grønne omstilling igennem b.la brint og CO2 lagring, så bliv vores nye driftschef. Din nye arbejdsplads bliver på Stenlille Gaslager, der ligger ved Stenlille.

Energinet

Stenlille Gaslager er en afdeling under Gas Storage Denmark, som er en del af Energinet-koncernen. Gas Storage Denmark er en statsejet virksomhed, som drives på kommercielle vilkår i konkurrence i det nordvesteuropæiske gasmarked. Vi skal bidrage til en sikker forsyning såvel som sikrer en fornuftig bundlinje for vores ejer.

Energinet
Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Hjemmearbejdsplads
Gem
Ikast-Brande Kommune
Dagplejere søges

Ikast-Brande Kommune

Har du et ønske om at arbejde med de mindste børn, og har du et ønske om en selvstændig hverdag, hvor du selv står for at planlægge dagen – så er her drømmejobbet.

Du har lyst til at åbne dit hjem for fire små børn 0-2,9 år og deres familier. Du har lyst til at skabe den trygge og nære relation til børnene og samtidig indgå i en professionel og fagligt stærk dagpleje.

Du får et arbejdsliv, som kan passe godt til hele din familie - har du barn under 2,9 år, kan barnet indgå i din dagpleje, og du får mulighed for udeliv, fællesskaber og arbejdsglæde.

Som dagplejer arbejder du 48 timer om ugen, og derfor får du 7 afspadseringsdage om året og yderligere 2 dages afspadsering for deltagelse i aftenmøder samt overenskomstmæssig ferie.

SuperBrugsenSlagtermester, SuperBrugsen Dianalund

SuperBrugsen

Vores MadCooperativ i Dianalund består både af slagter og delikatesse i stor nyrenoveret butik med en åben og diskbetjent slagter-/delikatesse-afdeling, ca. 40 medarbejdere, hvor du indgår i et team af 3 i din kommende afdeling og ansvar.

Derudover er der kollegaskab i distriktet med 14 andre fagledere indenfor dit område og samarbejde med talrige fageksperter og støttefunktioner fra servicekontoret.

Vi søger en kompetent leder, der får ansvar for, at kunderne får en god og inspirerende oplevelse. Du brænder for at gøre en forskel for vores kunder, og som leder af MadCooperativet er din succes betinget af afdelingens drift, udvikling og medarbejdernes trivsel.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Tombola Services Denmark ApSDansktalende Chat Moderator

Tombola Services Denmark ApS

Arbejdssted: Skal arbejde hjemmefra

tombola er en familieejet virksomhed, der står bag Danmarks største online bingoside. Vores tilgang adskiller sig fra de fleste af vores konkurrenter, da vi udvikler alle vores spil selv; faktisk klares alle aspekter af driften ”in-house”.

Vi er på jagt efter nye Chat Moderatorer til vores danske team, der kan give vores danske spillere en god oplevelse i chat-rummet.

Chatten er en essentiel del af oplevelsen hos tombola. Den rigtige kandidat bliver en del af vores hold af dansktalende Chat Moderatorer, og vil være med til at udbygge fællesskabsfølelsen på vores bingoside. Hvis du har snakketøjet i orden og har gode kommunikationsegenskaber, er du måske den, som vi leder efter.

Hjemmearbejdsplads
Gem
TELUS International
Media Search Analyst Denmark (Work from Home)

TELUS International

The position will allow you to work from home on a flexible schedule of up to 20 hours per week completing tasks in a web-based evaluation tool.

What does the job involve?

 • Evaluation of many different task types including Music & Video judgements across media domains
 • Evaluation of App Store Content search results
 • Research using online tools to determine and judge the intent and accuracy of queries
 • Applying market knowledge with provided guidelines to judge the relevance and intent of task information for your market
TELUS International
Simatek A/SSimatek A/S søger projekttekniker til vores kontor i Sorø eller Albertslund

Simatek A/S

Simatek A/S søger en projekttekniker med teknisk baggrund til at supportere og assistere vores projektledere ifm. projektafvikling.

Simatek er en førende producent af luftfiltreringsløsninger til industrien. En unik teknologi og specialviden danner grundlaget for alt arbejde hos Simatek. Simateks kerneteam af engagerede medarbejdere – samt deres globale netværk af samarbejdspartnere og repræsentanter – hjælper kunden med at finde den helt rigtige løsning til deres specifikke udfordring.

Dine arbejdsopgaver:

 • Procesdesign af udstyr til projekterne
 • Indhentning af underleverandørtilbud i samarbejde med indkøb
 • Klargøring af dokumentation for indkøb
 • Udarbejdelse af projektdokumentation, så som equipmentlister, utiltylister, loadplaner mv.
 • Opfølgning af leveringer i samarbejde med Simateks indkøbere
Hjemmearbejdsplads
Gem
HjerteforeningenDistancefundraisere der kan sende hjertevarme gennem telefonen - kun hjemmearbejde

Hjerteforeningen

Leder du efter et (studie)job, hvor du kan bruge dine talegaver, og hvor du selv kan vælge dine arbejdstider? Et job, hvor du samtidig lærer noget, og hvor din indsats virkelig betyder noget? Et job, hvor du arbejder hjemmefra under trygge rammer samtidig med at være virtuelt omgivet af gode kollegaer og et stærkt team, og hvor der bliver lyttet til dine ideer og input? Så har du det job, lige her.

Skal vi kunne tilbyde råd og vejledning, støtte forskning i verdensklasse og påvirke politikerne positivt skal vi have medlemmer, der føler, at deres bidrag giver mening – og det er her, at du kommer ind i billedet. Som fundraiser skal du:

 • Deltage på et skræddersyet virtuelle uddannelsesforløb, hvor du lærer om alt fra mindset og stemmeføring til spørgeteknikker og storytelling
 • Ringe ud og hverve nye medlemmer
 • Ringe til eksisterende medlemmer med nye tilbud/alternative medlemskaber
Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Region SjællandKonsulent til Finans og Systemer i Koncern Økonomi

Region Sjælland, Sorø

Brænder du for tal og regler? Vil du være med til at sætte linjen for det regnskabsmæssige i Region Sjælland? Har du en stærk regnskabsfaglighed og erfaring med offentlig administration? Så er du måske en del af vores team.

Region Sjælland

Teamet, som du bliver en del af, består af ti personer med forskellige fagligheder indenfor regnskab, finans, it og forsikring. Mere specifikt bliver dine opgaver blandt andet at:

 • Præge udviklingen inden for det regnskabsmæssige område. Så som:
  • sagsbehandle og udvikle regionens styringsredskaber f.eks. kasse- og regnskabsregulativ med underliggende bilag
  • sagsbehandle regionens lånoptagelse og andre forhold i relation til lånebekendtgørelsen
Hjemmearbejdsplads
Gem
Faaborg PharmaSalgskonsulent til Jylland for en af Danmarks bedste arbejdspladser – Faaborg Pharma!

Faaborg Pharma

Du bliver en del af vores dygtige salgsteam, som er bestående af endnu en salgskonsulent, på Østsiden, samt en Key Account Manager. Derudover vil der være samarbejde med marketing vedr. ideudvikling til salgsmateriale m.m. Du vil være tæt på beslutningsprocesserne omkring salgsudvikling i et team af dedikerede kollegaer.

Dine primære arbejdsopgaver er:

 • Konsulentbesøg hos apoteker, hudlæger og sygehuse – Vest for Storebælt; primært Jylland (Der bliver stillet firmabil til rådighed).
 • Konsulentbesøg hos prioriteret A, B, C og D kunder
 • Bevare gode relationer til nuværende kunder og skabe gode relationer til nye kunder
 • Deltage aktivt i udviklingen af salgstiltag på de enkle apoteker
 • Morgenmøder/Produkttræning/undervisning
 • Daglig indrapportering af konsulentarbejde via CRM system i Uniconta
 • Ad hoc-opgaver indenfor salg – og kundeservice