81 job matcher din søgning 81 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Verdo
Elektriker til opgaver indenfor gadelys i Sorø og Ringsted Kommune

Verdo

Til Danmarks største leverandør indenfor offentlig gade- og vejbelysning søger vi en elektriker til at indgå i vores faste team i Hillerød.

Verdo drifter og vedligeholder ca. 250.000 lyspunkter fordelt over hele DK. Udover vejbelysning er vi også systemleverandør indenfor trafiksignalanlæg.

Verdo A/S

Du vil skulle løse følgende opgaver:

 • Medvirkende til drift og vedligehold af ca. 12.000 lyspunkter.
 • Installation af tændskabe.
 • Medvirkende til drift og vedligehold af trafiksignalanlæg, såfremt du har kompetencer på dette område.
Verdo
Mulighed for hjemmearbejde
NCC Danmark
Erfaren produktions-/projektleder til NCC Råhus og Beton

NCC Danmark, København

Kunne du tænke dig et varigt job hos en Danmarks førende entreprenørvirksomheder inden for råhus- og betonarbejde?

I denne rolle bliver det dig, der skaber fundamentet for NCCs byggeriarbejde, som en del af et team med stolte traditioner.

Sammen med dine engagerede kolleger leder du en egenproduktion inden for beton- og montagearbejde. I starten af et projekt er du på kontoret, men du bruger det meste af din arbejdstid på byggepladsen.

Her står du bl.a. for, at:

 • tilrettelægge arbejdsplaner og planlægge produktionen herunder tidsplaner
 • styre den daglige produktionsledelse og følge op
 • optimere byggeprocesser og produktionen – fx med 3D og Tillidsbaseret Lean-metoden
NCC Danmark
Den Private Institution Skovhuset SorøLeder

Den Private Institution Skovhuset Sorø

Til vores engagerede personale og dejlige børn søger vi en pædagog med ledererfaring til en fuldtidsstilling i verdens bedste skovbørnehave.

Du skal lede en erfaren personalegruppe med flere medarbejdere, der har været her i lang tid, som har et tæt samarbejde og en god dynamik.

Samarbejde er meget vigtigt – både blandt personalet, men også mellem personale og forældregruppe.

Nærhed og indlevelse i børnehøjde er det centrale omdrejningspunkt for arbejdet med børnene i Skovhuset. Du skal, i samarbejde med personalet, planlægge, udføre og evaluere pædagogiske forløb med udgangspunkt i den aktuelle børnegruppe og de pædagogiske værdier i børnehaven.

Mulighed for hjemmearbejde
b.n.t scandinavia ABDansktalende intern sælger

b.n.t scandinavia AB, Arlöv, Sverige

Er du interesseret i salg, har et stærkt fokus på resultater og nyder et job med fokus på service og tilfredse kunder. Så kan du være vores nye interne sælger!

Som intern sælger er du ansvarlig for dit eget distrikt med dine egne kunder med tilhørende budgetansvar. Du skal aktivt behandle den eksisterende kundebase via telefon, e-mail og teams. Du vil arbejde som en traditionel sælger i ordets rette forstand og kæmpe for dine ordrer.

Men den eneste forskel er, at du gør det digitalt på en eksisterende behandlet kundebase. Alle møder finder sted som bookede besøg digitalt samt behandling via telefon og e-mail. Du rapporterer ugentligt til salgschefen. Alle ordrer du tager, indgår i vores forretningssystem NAV.

fakta a/sLedertrainee, Fakta Pedersborg, Sorø

fakta a/s

Er du ambitiøs omkring at blive leder? Vil du på vilde skoleophold, der rykker dine grænser og giver dig venner for livet? Vil du kick-starte din karriere nu og her? Så har vi jobbet til dig.

Du bliver en del af teamet, og du kommer til at bruge langt størstedelen af din uddannelsestid med at prøve dine kræfter af i butikken. Vi vil sende vores kunder afsted med et smil på læben og med en oplevelse, der er værd at dele. Du er med til at gøre kundernes besøg til noget ud over det sædvanlige hver gang du viser vej, hjælper med en specialvare eller deler et godt råd.

Du skal på 8 skoleophold af en uges varighed sammen med ledertrainees fra de andre Coop-butikker fra hele landet. To af modulerne er helt særlige; Det ene er en outdoor-”overlevelsestur” med fokus på ledelse, samarbejde og motivation. Og det andet er en studietur i udlandet, hvor du får inspiration til butiksindretning og koncepter i verdensklasse.

Hjemmearbejdsplads
Red HatDansktalende telefonværtinder/-vært/vejledere

Red Hat

Red Hat er Skandinaviens ledende leverandør af medial rådgivning og underholdning over telefonen. På grund af stor efterspørgsel fra kunder er behøver vi umiddelbare forstærkninger til vores team. Din identitet er hemmelig for kunderne, og du modtager opkald anonymt via vores central.

Vil du være din egen chef med frihed til at arbejde hjemmefra og selv bestemme hvornår og hvor meget du vil arbejde? Vil du have et job som du nemt kan kombinere med studier eller andre opgaver? Ønsker du at tilbyde vejledning til mennesker der behøver det? Vi behøver flere clairvoyanter, medium, tarottydere m.fl. Vi leder også efter dig, der ikke er clairvoyant, men som er liberal og interesseret i at arbejde med underholdning via telefon af voksen natur.

Hjemmearbejdsplads
Webhelp
Webhelp søger nye ambitiøse kundeservicemedarbejdere til hjemmearbejde

Webhelp

Har du vindermentalitet, vil du arbejde hjemmefra og vil gøre dit bedste for at give kunderne en professionel oplevelse? Så er det dig vi leder efter!

Webhelp Nordic

Du vil arbejde med et af verdens mest innovative og populære IT-brands og rådgive vores danske, og periodevis engelske kunder.

Som kundeservicemedarbejder hos Webhelp i København giver du kunderne de løsninger de har brug for, når de melder sig med spørgsmål omkring deres mobiltelefon, tablet, eller computer.

Webhelp
Region SjællandAdministrativ medarbejder til Koncern HR, Løn og Forhandling

Region Sjælland, Sorø

Koncern HR, Løn og Forhandling søger en struktureret og stærk administrativ medarbejder med godt humør og gode kommunikative evner til at varetage koordinerende og administrative funktioner, herunder lettere juridiske og forhandlingsunderstøttende opgaver i Koncern HR.

Region Sjælland

I Løn og Forhandling løser vi opgaver for Region Sjællands øvrige koncernenheder, ligesom vi løser og koordinerer opgaver på tværs af Region Sjællands koncernenheder.

Afhængig af dine kvalifikationer vil dine opgaver være indenfor områderne: lettere juridisk og administrativ sagsbehandling f.eks. indgåelse af diverse aftaler (senioraftaler, lokalaftaler, lønaftaler mv.). Du vil komme til at skrive referater, både deltage i og koordinere de årlige lønforhandlinger, samt løbende bistå de juridiske konsulenter med ad hoc-opgaver.

Den Private Institution Skovhuset SorøLeder

Den Private Institution Skovhuset Sorø

Vi søger en leder der værdsætter vore værdier, og ønsker at medvirke til at fastholde og vedligeholde – stemning – relation – respekt – humør – stemthed – ansvarlighed.

Vi er en skovbørnehave med masser af hjertevarme og fællesskab. Vi har to børnegrupper, Spirerne og Jordfræserne der er aldersintegrerede. Naturen danner baggrund for alt, hvad vi foretager os, og vi bruger næsten al vores tid ude - hele året. Vores mål er, at børnene lærer at færdes i og få kendskab til naturen samt lærer at respektere dyre - og planteliv.

Vi er inspireret mange steder fra. Rudolf Steiner har bragt os årstidsfester – sange og eventyr, men Mindfulness – Marte Meo, Narrativ pædagogik og mange andre strømninger, danner tillige vores dna.

Brikk Gruppen ApSEjendomsmæglertrainee søges til voksende ejendomsmæglervirksomhed

Brikk Gruppen ApS

Har du ønske om at blive ejendomsmægler? Har du store ambitioner, gennemslagskraft og ønske om at arbejde med salg og mennesker? Så er denne stilling for dig.

Vi mener, at vores ejendomsmæglere skal gøre det, de er bedst til. Dine arbejdsopgaver består derfor primært i hjælpe vores erfarne mæglere samt at fremvise ejendomme og holde åbne huse. Du vil dog også få rig mulighed for at lære resten af processerne og delene af jobbet at kende og udvikle dig med hjælp fra både vores erfarne ejendomsmæglere, men også fra erfarne fra hovedkontoret. Ærlighed og integritet overfor vores kunder er helt centralt for Brikk, og vi vægter dette højest og søger en ejendomsmægler trainee, som har samme værdigrundlag.

Der er tale om et job med spændende udviklingsmuligheder på kort og lang sigt med mulighed for hurtigt at få mere ansvar.

Moment Regnskabschef til unik virksomhed i Sorø

Moment søger for Altan.dk A/S

Er din hjemmebane økonomi og regnskab? Og kunne du tænke dig at være med til at sikre strategien, i en virksomhed der har fokus på medarbejdertrivsel- og udvikling?

Vi søger en regnskabschef, der vil være en del af Altan.dk’s vækststrategi. Med reference til økonomidirektøren for Altan.dk og Platform.AS får du en bred kontaktflade på tværs af de to virksomheder. Du får selvstændigt ansvar for Altan.dk’s regnskab, controlling og rapportering. Det bliver din opgave at strømline processerne omkring regnskabet.

Dine primære opgaver bliver:

 • Anlægskartotek, afskrivning, til- og af-gange, scrap-værdier m.v.
 • Periodiseringer
 • Løbende bogføring på sager
Sandstone ApS
En verden af natursten

Sandstone ApS, Sorø

Har du lyst til at være en del af en spændende virksomhed i vækst?

Vi er en mindre virksomhed med ca. 15 ansatte. Vi har igennem en del år oplevet en konstant vækst, og ønsker derfor en kollega, der har lyst til at vokse med os og skabe sine egne rammer. Vi mangler endnu en kollega på kontoret, der kan servicere kunder, tale i telefon og lave tilbud. Med tiden har du mulighed for at udvikle din egen niche indenfor rammerne i virksomheden.

Jobbet består hovedsageligt i kundekontakt og besvare telefoniske henvendelser fra vores professionelle og private kunder samt lave tilbud og faktura.

Kontakt os hvis du synes det lyder spændende. Vi glæder os til at høre, hvad du kan byde ind med.

Sandstone ApS
Hjemmearbejdsplads
TimeXtenderTalent Acqui­si­tion and De­ve­l­op­ment Spe­ci­a­list

TimeXtender

Talent Acquisition and Development Specialist with high-quality execution power!

Are you passionate about the Future of Work and do you want to be a key driver in bringing our organization forward in being so attractive, that all X-people thrive, grow, and create strong business results AND we are able to attract the right talent from all over the globe? Do you know the exact magic of the moment when top talent meets the right company - and are able to make that happen? And last, are you ready to roll up your sleeves and get things done manifesting high-quality execution power? Then read on as we might be the right match!

You will play a vital role in our super ambitious continuous journey building an agile and high-performing organization creating outstanding results.

Hjemmearbejdsplads
TimeXtenderDeveloper

TimeXtender

Are you the .NET/C# developer, that wants to play a key part in building a world-class product?

Are you passionate about developing the technology behind a world-class data management system? Are you excited, when we tell you that you will take part in a growth journey that will shake the foundation of the establishment? Do you see yourself as a dedicated developer in our highly skilled Product Circle, where you will set new standards for how to build an automated data management system? Then read on, sounds like we are the perfect match!

We offer:

 • A role where you have a significant impact on our success as an ambitious global tech company, building a world-class data management system
 • An effective SCRUM way of creating output and achieving goals
Hjemmearbejdsplads
TimeXtenderProduct Owner

TimeXtender

A bold challenger and bridge-building Product Owner to TimeXtender.

Do you want to have a significant impact on our success as an ambitious global tech company, building a world-class data management system? Are you excited, when we tell you that you will take part in a growth journey that will branch our Operational Data Exchange out to other cloud data platforms beginning with Snowflake? Then read on, it sounds like we are the perfect match!

We are looking for:

 • A PO with a thorough understanding of business value and what opportunities in the product we can take advantage of or what limitations we must overcome to deliver such value
 • An IT/Software educational and working background
 • IT knowledge in data warehousing, software development, and preferably BI
JYSKJYSK Danmark søger elever til hele landet

JYSK

Vil du arbejde i en international retailkæde, hvor personlig udvikling, teamspirit og gode kollegaer går hånd i hånd med effektivitet og benhård stræben efter at være nr. 1? Ser du dig selv i et job med mulighed for ansvar og hvor talent værdsættes og den ekstra mil belønnes?

Kan du nikke genkendende til ovenstående, og er du klar til at yde Danmarks bedste kundeservice? Trives du med forskellige arbejdsopgaver, hvor konkurrence er en del af hverdagen, og kan du indgå i en topmotiveret salgskultur, med attraktive bonusser?

You meet possibilities and we offer you…

 • en professionel elevuddannelse med skoleophold på vores eget Academy
 • et springbræt til mange forskellige kompetencer
 • udvikling og træning som en vigtig del af hverdagen
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Lidl Danmark K/S
Souschef til Lidl Sorø

Lidl Danmark K/S

Kan du motivere branchens bedste kolleger og bidrage til, at butikken altid står snorlige og salgsklar? Så er du måske vores nye souschef.

Som souschef er du med til at drive butikken og lede medarbejderne. Du har medansvar for, at butikken lever op til kundernes forventninger, så de bliver ved med at handle hos os. Ud over at bestille varer, fylde op og ekspedere kunderne ved kassen, så får du også følgende opgaver, som du løser i tæt samarbejde med butikschefen:

 • Planlægning af ressourcer og prioritering af arbejdsopgaver
 • Oplæring af medarbejdere, så de efterlever Lidls værdier og butikskoncepter
 • Ledelse af medarbejdere så de lykkes i deres job
Lidl Danmark K/S
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser