38 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

38 jobannoncer

Gem
Lidl Danmark K/S

Souschef - Fuldtid - Solrød

Solrød Strand

Kan du motivere branchens bedste kolleger og bidrage til, at butikken altid står snorlige og salgsklar? Så er du måske vores nye souschef.

Som souschef i Lidl får du en ansvarsfuld rolle med spændende udfordringer og en konkurrencedygtig lønpakke. Når du starter, klæder vi dig på gennem et grundigt oplæringsforløb i vores koncepter, så du har forudsætningerne for at opnå succes i din nye stilling.

Lidl Danmark K/S
Gem
Legal People ApS

Juridiske sagsbehandlere/advokatsekretærer

Hjemmearbejdsplads

Er du klar til at prøve kræfter med et nyt koncept, hvor du arbejder som juridisk sagsbehandler hjemmefra på udvalgte dage inden for et afgrænset tidsrum eller simpelthen bare på tidspunkter, hvor det passer dig bedst at arbejde?

Legal People er kommet godt fra start og søger derfor flere juridiske sagsbehandlere/advokatsekretærer, der selvstændigt kan sagsbehandle hjemmefra inden for dødsboer, konkursboer, tvangsauktioner, selskabsret, retssager, inkasso, testamenter, fremtidsfuldmagter, bolighandler, erhvervshandler, kontrakter og andre juridiske arbejdsområder.

Du er ansat som timelønnet og får løn for de timer, du arbejder. Hvor mange det skal være – det bestemmer du selv.

Gem
Concentrix

Customer Service Representative - Remote

Hjemmearbejdsplads

Er du på udkig efter nye udfordringer?

Hvis du ønsker at vokse og blive inspireret, vil du som teknisk supporter blive en del af vores team af game-changers, der driver fremtidens brands inden for teknologi, finans, rejser, mode, sundhedspleje og meget mere.

Hvad gør det hele ud på?

  • Støtte kunder over telefonen, identificere deres problemer og hjælpe med at løse dem
  • Hjælpe med spørgsmål vedrørende kundernes telefoner, tablets og computere
Concentrix
Gem
GE HealthCare

MR Product Sales Specialist

Brøndby or remote
Mulighed for hjemmearbejde

As a Product Sales Specialist, at GE Healthcare, every moment visiting customers is an opportunity to impact the lives of patients.

While selling MR products and solutions you’ll be the face of our life-changing products, you’ll drive customer satisfaction through excellent partnerships, and you’ll help healthcare professionals deliver world-class care to patients using innovative medical technologies.

GE HealthCare
Gem
JS Danmark A/S

Account Manager

Hjemmearbejdsplads

Er du en erfaren og konkurrencelysten sælger? Er du en hunter, når du opsøger nye potentielle kunder, og ønsker du at opbygge din egen B2B-pipeline?

Som Account Manager er det dit ansvar at booke solide kvalitetsmøder. Forberedelsen til alle kunder er altid baseret på egen grundig research og brug af vores mange referencer. Dialogerne med vores kunder er vidt forskellige, men har det til fælles, at du hurtigt og præcist skal levere budskabet i telefonen, på en sådan måde at det skaber interesse og nysgerrighed for vores koncept.

Gem
Egholm Group ApS

Telemarketingmedarbejder

Hjemmearbejdsplads

Har du talegaverne i orden og søger nye udfordringer inden for telemarketing, så er et job hos os måske noget for dig.

Som mødebooker vil din opgave bestå af at kontakte potentielle kunder og få arrangeret møder med disse til vores kunder.

Du kan bl.a. forvente yderst fleksible arbejdstider samt ingen transporttid til arbejdsplads, idet man arbejder hjemmefra.

ontops ApS søger for OK Plus A/S
Gem
ontops ApS

Forpagter

Havdrup

Drømmer du om at være herre i egen butik, drives du af spændende udfordringer, samt en hverdag og indtjening som du i høj grad selv er med til at præge, så er det dig vi leder efter!

Dine opgaver vil bl.a. være:

  • Sørge for at din butik, forplads samt vaskehal altid fremstår salgsklar og indbydende.
  • Eksekvere koncepter og kampagner, herunder sikre kædens profil udadtil.
Panorama Consult søger for Lægerne Solrød Center I/S
Gem
Panorama Consult

Sekretær med godt humør og gode administrative kompetencer søges til almen praksis

Solrød Strand

Hvis du har erfaring som lægesekretær, og du trives med en hverdag, hvor du er god til at bevare overblikket og kommunikere med mange mennesker både i det personlige møde og pr. telefon samt trives med og arbejder struktureret med administrative opgaver, så kan denne stilling være noget for dig.?

Vi tilbyder en arbejdsplads i udvikling, hvor der er stort fokus på godt humør, samarbejde og høj faglighed. Her er der plads til smil, der er højt til loftet og direkte kommunikation. Fællesskabet prioriteres og det betyder bl.a. at ud over sociale arrangementer så holdes pauser og frokost sammen.

Gem
Dansk Amatørorkester Samvirke

Administrator til DAOS (deltid)

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en administrator 360-400 timer/år til at understøtte det store frivillige arbejde i DAOS (Dansk Amatør Orkester Samvirke).

Er du vores nye uundværlige og samlende blæksprutte, som hjælper den frivillige bestyrelse med mange forskellige administrationsopgaver?

Du får ansvar for generel medlemsadministration, bogføring, administration af fondsansøgninger, løbende nyhedsopdateringer og sekretærfunktion til bestyrelsesmøder.

Gem
Spoken Oy

Project Assistants for Danish Transcription

Hjemmearbejdsplads

The work is part-time transcription of research interviews and legal material in Danish. The project assistant can decide on the amount of work to take on.

Compensation is based on the length of the recording, number of speakers on the recording and the transcription type. The time spent to transcribe one recording hour depends on the person’s typing speed (usually around 3-4 hours per recording hour).

Gem
Anima

Målrettet og dedikeret sælger/fundraiser med stort hjerte for dyr

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en målrettet og dedikeret telefundraiser, der kombinerer salgs- eller fundraisingerfaring med stor indignation over dyremishandling og en brændende lyst til at være en del af forandringen mod mere retfærdighed for dyr.

Du har talegaver, der ligger væsentligt over normen. Du keder ikke modparten – du har humor og kan fortælle den gode historie. Du vil selvfølgelig blive oplært i de forskellige kampagner og indsatser, så du er klædt godt på til opgaven.

Vi kan tilbyde mellem 13 og 35 timer om ugen, hvor 30 timer er det ideelle. Vores kontor ligger i København K, men vi er åbne for muligheden for, at jobbet udføres som hjemmearbejde.

Gem
World Medico ApS

Freelance / Vi søger Call Centre

Hjemmearbejdsplads

OPSTART ASAP

Vi søger 8 dygtige og engagerede telefonsælgere til salg af personlige værnemidler.

Om du sidder i Danmark eller i udlandet, kræver jobbet PC & headset, samt god internetforbindelse.

Vi kan tilbyde dig fastansættelse i firmaet med en fast løn med provision og bonusser! Vi tilbyder en attraktiv provisionsmodel på op til 20 %.

Er du den stjernesælger, vi leder efter?

World Medico ApS
Gem
Superprof

Passionerede individer til privatundervisning

Hjemmearbejdsplads

Superprof rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

  • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
  • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
  • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof
DAB
Gem
DAB

Ejendomsassistent, Solrød

Solrød Boligselskab, der administreres af DAB, søger en ny ejendomsassistent. Sammen med dine kolleger skal du varetage den daglige drift og vedligeholdelse af boligafdelingerne: Tjørnely, Elmely, Ulvemose Huse, Druemarken og Solvænget Nord med tilsammen 515 boliger.

Se video om DAB som arbejdsplads

I dit arbejde skal du sammen med dine kolleger vedligeholde og pleje afdelingernes grønne områder, legepladser samt gang- og kørearealer. Du sørger blandt andet for affaldshåndtering, pasning af vaskerier, renholdelse af kældergange og skralderum. Derudover forventes du at kunne udføre beboerservice og mindre vedligeholdelsesarbejde m.m.

DAB
Gem
Fundraising-Partner I/S

Ønsker du at styre din egen arbejdsdag og blive vores nye kampagnemedarbejder?

Kan du se dig selv i et job, hvor du har en god løn og selv planlægger dine arbejdsdage? Og har du lyst til at gøre en forskel for Danmarks natur?

Hvis du har brug for et studiejob, sommerjob, supplere med flere timer eller er fleksjobber, så har vi det perfekte job til dig.

Lige nu søger vi kampagnemedarbejdere til med ansvar for at hverve nye medlemmer til Danmarks Naturfredningsforening i hele landet.

Fundraising-Partner I/S
Gem
Moment

Webshopmedarbejdere til Unisports lager nær Køge

Bjæverskov, Køge, Lille Skensved, Solrød Strand

Unisport har travlt, og vi er derfor på udkig efter nye medarbejdere til deres Customization afdelingen.

Indrykket:
Hentet fra Moment
Gem
Moment

Webshopmedarbejdere til Unisports lager nær Køge

Bjæverskov, Køge, Køge, Lille Skensved, Solrød Strand

Unisport har travlt, og vi er derfor på udkig efter nye medarbejdere til deres Customization afdelingen.

Indrykket:
Hentet fra Moment
Aprengo ApS
Gem

Rengøringsassistenter søges: Solrød Strand

Solrød Strand

Gode og stabile rengøringsassistenter søges til rengøring.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Aprengo ApS
Gem

Rengøringsassistenter søges til kontor: Havdrup

Havdrup

Gode og stabile rengøringsassistenter søges til kontor rengøring.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem

Barselsvikar skolesekretær til Havdrup Skole

Havdrup

På Havdrup Skole er der ansat 2 skolesekretærer på kontoret.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV