47 job matcher din søgning 47 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 47 resultater.
Solrød KommuneIt-servicedeskmedarbejder med erfaring i SBSYS

Solrød Kommune

Har du en it-faglig baggrund og erfaring med at sidde i en Servicedesk hvor du har serviceret brugere af journalsystemet SBSYS (eller lignende), så er du måske vores nye kollega i Team IT.

Solrød Kommune søger en IT-servicedeskmedarbejder som i tæt samarbejde med to kollegaer skal betjene vores Servicedesk, hvor arbejdet bl.a. omfatter personlig og telefonisk support af vores 1.200 brugere og ca. 700 pc´er.

Samtidig får du selvstændige ansvarsområder og dermed mulighed for at ”brede” dig rent fagligt. Du vil – udover Servicedesk-opgaverne – blive ansvarlig for vores journalsystem SBSYS, og dermed også kontakt til brugerklubben, leverandører m.fl. I stillingen indgår også opgaver omkring brugeradministration, kontrol med eksterne konsulenter, hjælp til økonomiafdelingen i forbindelse med opkrævninger for IT-udstyr, diverse udtræk fra AD m.m.

Lidl Danmark K/S
Bliv elev i Lidl

Lidl Danmark K/S

Er du parat til at kickstarte din karriere?

Lidl Danmark K/S Hvis du er ambitiøs, dynamisk og resultatorienteret og drømmer om at tage ansvar, skabe resultater og blive en del af et vinderteam, så er Lidl det perfekte match for dig. Hos os er der nemlig plads til dine ambitioner og højt til loftet, hvis du er parat til at stå på tæer.

Som elev i Lidl har du mulighed for at gennemføre et unikt uddannelsesforløb, der helt sikkert udvikler dig både fagligt og personligt. I Lidl tror vi på, at sammenhold er vinderhold - også når det går stærkt.

Lidl Danmark K/S
Solrød KommuneByplanlægger med hjertet det rette sted til Teknik og Miljø - (tidsbegrænset stilling)

Solrød Kommune

Vil du være en del af en kommune i stor vækst og med grønne ambitioner? Har du lyst til at gøre en forskel for borgere og erhvervsliv i Solrød Kommune? Drømmer du om et afvekslende job på en dynamisk arbejdsplads, hvor vi møder omverden med et smil? Kan du nikke ja, så er du netop den nye kollega, som vi søger.

Vi har rygende travlt i planteamet, og søger derfor en byplanlægger til Teknik og Miljø, primært til udarbejdelse af lokalplaner i en tidsbegrænset periode frem til udgangen af 2022. Vi sætter samarbejde, faglighed og fokus på borgere og virksomheder i centrum for løsning af vores opgaver.

EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aarhus, Sønderborg og Aalborg

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
Jobindex A/S
Servicetekniker – København

Jobindex A/S søger for Bramidan

Vi har forrygende travlt, da vi har fået en ny stor kunde, og søger derfor atter en ny skarp servicetekniker til udvidelsen af teamet

Har du forstand på el og automation – og vil du:

 • Køre ud hjemmefra i egen servicebil – en VW Transporter, som er fuldt udstyret med den nyeste teknologi og DSG-gear?
 • Selv planlægge dine opgaver ud fra månedens pulje – og prioritere akutjobs?
 • Være en del af et stærkt netværk, som står klar, hvis du har brug for hjælp?

Så bliv servicetekniker hos Bramidan.

Du bruger størstedelen af tiden på reparationsopgaver (både akutte og planlagte), mens der også vil være noget service samt nogle installationsopgaver.

Du bliver en del af en gruppe af 17 erfarne teknikere, og du vil især få kontakt til kollegerne i team Øst. Vi har et super godt supportnetværk, og du kan altid ringe til vores supporter, som sidder klar til at hjælpe.

Jobindex A/S
Moment Hollandsktalende kundeservicemedarbejdere

Moment søger for Hobbii ApS

Vil du yde kundeservice for Danmarks hurtigst voksende virksomhed? Hobbii.dk søger hollandsktalende kundeservicemedarbejdere til et-måneds fuldtidsvikariat med hurtig opstart!

Som Danmarks hurtigst voksende virksomhed får hobbii.dk en masse henvendelser fra deres mange kunder. En del af kunderne er fra Holland og taler, samt skriver, hollandsk, hvorfor vi, på vegne af hobbii.dk, søger hollandsktalende medarbejdere til deres hollandske kundeserviceteam til et et-måneds vikariat.

Din opgave bliver at yde skriftlig kundeservice for virksomhedens mange hollandsktalende kunder. Dette er primært på mail men kan også være via andre skriftlige kanaler såsom trustpilot.dk. Derfor er det også et krav, at du kan formulere dig professionelt på hollandsk - skriftligt og mundtligt.

Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Solrød KommuneLeder til Den kommunale Hjemmepleje

Solrød Kommune

CareMatch søger for Solrød Kommune

Med din viden og erfaring fra ældreområdet, skal du lede ledere og skabe samhørighed i et nyetableret team af ledere og for medarbejderne. Herunder den strategiske udvikling af hjemmeplejen.

Du bliver en del af et ledelsesteam på syv med dig, hvoraf tre er gruppeledere i hjemmeplejen. Vi har fokus på rammerne for et effektivt arbejdsmiljø med trivsel, så vi yder det bedst mulige bidrag til en værdig ældrepleje over for borgerne.

Dit bidrag er bl.a. at strategien omsættes til mål og handleplaner, der udføres. Du bliver drivkraften i videreudviklingen af vores samarbejde med borgerinddragelse, rehabilitering, tværfaglighed samt nærvær og trivsel.

Solrød KommuneBirkebo søger 2 pædagoger

Solrød Kommune

Birkebo søger 2 pædagoger på ca 30 t/u, en til vuggestuen og en til børnehaven pr. 15. april eller snarest derefter.

Børnehuset Birkebo er en integreret daginstitution med 44 børnehave- og 24 vuggestuebørn. Birkebo er beliggende i den sydlige del af Solrød, lige ved Jersie station.

Vi benytter os af lokalområdets udflugtsmuligheder, og er særligt glade for skov og strand der ligger lige på den anden side af Køge landevej.

Vi arbejder ud fra Årsplan og den nye styrkede pædagogiske læreplan, med fokus på trivsel og udvikling for alle børn. Vi har fokus på høj pædagogisk kvalitet. Vores holdning er at en daginstitution er et læringsmiljø frem for pasning.

Inger's Rengøring ApSRengøringsassistenter

Inger's Rengøring ApS

Energisk team søger friske og stabile rengøringsmedarbejdere. Dag-, aften- og weekendarbejde vil være en del af jobbet. Områderne vil være Greve, Solrød, Ishøj og Hundige-området

Dine kvalifikationer

 • Pålidelig, energisk, stabil, fleksibel og positiv person der kan tage ansvar.
 • Serviceminded og struktureret i din tankegang.
 • Trives i en travl hverdag.

Inger’s Rengøring ApS er bosiddende i Vallensbæk Strand og beskæftiger sig med erhvervskunder hovedsageligt beliggende i Storkøbenhavn og Roskilde- og Køgeområdet. Vi har mere end 55 medarbejdere i vores fantastiske team.

Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Skandinavisk Dæk Import A/S
Stærk medarbejder til lager og montage af industridæk

Skandinavisk Dæk Import A/S, Havdrup

Vi skal bruge en frisk og humørfyldt medarbejder til lager- og montagearbejde – fuldtidsstilling.

Du skal have en god håndværksmæssig og teknisk baggrund samt en god fysik.

Det er en fordel, hvis du allerede har arbejdet med hjul- og dækløsninger.

Jobbet:

 • Indsamling og pakning af ordrer på dæk, larvebånd og vulkollan-produkter
 • Montage af luft- og massivdæk på vort værksted
 • Pur-fyldning af luftgummidæk
 • Diverse forefaldende opgaver, herunder lettere smedeopgaver

Vi tilbyder:

 • Et job med masser af faglige og personlige udfordringer
 • Introduktion og oplæring i vores produkter og systemer
 • Et frisk og dynamisk arbejdsmiljø med godt humør
Solrød KommuneTilkaldevikar til Børnehave

Solrød Kommune

Vi søger en tilkaldevikar der

 • har praktisk erfaring fra børnehave.
 • har lyst til og tager initiativ til, at være sammen med børnene og lære dem at kende
 • er stabil og kan arbejde fra mandag til fredag i tidsrummet 7.00-16.45.

Nøddebo

 • er en velfungerende børnehave
 • er ude i alt slags vejr, vi laver mad på bål og bruger naturen og dens materialer
 • har kaniner og høns mv. hvor børnene inddrages i pasning og fodring
Solrød KommuneBarselsvikar til vuggestuen i Børnenes Idrætshus

Solrød Kommune

Vil du være medskaber af Solrøds største institution med en tydelig pædagogisk idrætsprofil, så har vi brug for dig!

Vi søger til Vuggestueafdelingen:
– 1 pædagogmedhjælper 35 timer i barselsvikariat pr. 1.5.2021 i ét år med mulighed for forlængelse – gerne med erfaring eller interesse for pædagogisk idræt.

I Børnenes Idrætshus skal det være sjovt at være barn. Vi stimulerer børns tryghed, trivsel, nysgerrighed og læring, gennem idræt, leg og bevægelse.

Børnenes Idrætshus er en fagligt ambitiøs integreret institution med pædagogisk idrætsprofil. Vi er normeret til 72 vuggestuebørn og 136 børnehavebørn. Vores nye kollega skal have erfaring, være fleksibel, samarbejdsvillig, omstillings- og udviklingsparat.

Solrød KommuneByplanlægger med hjertet det rette sted til Teknik og Miljø

Solrød Kommune

Vil du være en del af en kommune i stor vækst og med grønne ambitioner? Har du lyst til at gøre en forskel for borgere og erhvervsliv i Solrød Kommune? Drømmer du om et afvekslende job på en dynamisk arbejdsplads, hvor vi møder omverden med et smil? Kan du nikke ja, så er du netop den nye kollega, som vi søger.

Du får en vigtig rolle i vores team af byplanlæggere, hvor samarbejde, faglighed og fokus på borgere og virksomheder er i centrum. Dine opgaver vil hovedsageligt være:

 • Lokalplanlægning
 • Landzoneadministration
 • Kollektiv trafikplanlægning
 • Vurdering af deklarationsudkast i forhold til Planlovens § 42
 • Klimatilpasning.
Jobindex A/S
Medarbejdere til grå anlægsarbejde i Storkøbenhavn

Jobindex A/S søger for A+ Anlæg

Har du forstand på det grå anlægsarbejde? Og vil du være med til at gøre vores kunders udendørsprojekter til noget helt særligt?

Så er det lige dig, vi står og mangler!

Hos A+ Anlæg kan du glæde dig til at få:

 • En klargjort servicevogn med det nyeste udstyr og alt, hvad du ellers har brug for
 • Ordnede forhold – vi er medlem af Dansk Byggeri, ligesom vi sætter en ære i et godt arbejdsmiljø, hvor vi passer på hinanden
 • En god løn efter kvalifikationer og indsats samt pension efter gældende overenskomst

Nysgerrig?

Klik her og søg jobbet.

Jobindex A/S
Sydkystens PrivatskoleLærer (barselsvikariat)

Sydkystens Privatskole, Solrød Strand

Har du lyst til at undervise på en privatskole, og er du til blandt andet dansk og religion, er du måske vores barselsvikar fra august.

Har du lyst til at blive en del af:

en privatskole, der:

 • med fokus på dannelse, trivsel og fagligt højt niveau, skaber rigtig gode resultater.
 • har god opbakning fra kolleger, forældre og bestyrelse.
 • ikke har fast tilstedeværelsestid – du kan forberede dig på skolen eller hjemme
 • har rigtig høj professionel kapital og meningsfulde møder.

Vi kan tilbyde

 • et års ansættelse med undervisning på mellemtrinnet og i udskolingen.
 • en velorganiseret arbejdsplads med et godt socialt og fagligt fællesskab.
 • klassekvotient på maks. 22 elever