41 job matcher din søgning 41 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 41 resultater.
Solrød KommuneHR-konsulent til spændende udviklingsopgaver

Solrød Kommune

Vi søger en HR-konsulent, der kan være med til at iværksætte nye, spændende tiltag og udviklingsprojekter, som skal bidrage til at fastholde Solrød Kommune som en attraktiv arbejdsplads. Du vil komme til at arbejde tæt sammen med vores HR-udviklingskonsulent, Sophia, om en bred vifte af HR-udviklingsopgaver og projekter. Vi skal bl.a. arbejde strategisk med rekruttering, onboarding og kompetenceudvikling og fortsætte den igangværende indsats omkring trivsel, nærvær, arbejdsmiljø og generel HR-understøttelse.

Som projektleder får du ansvar for den fortsatte fremdrift og strategiske udvikling af vores overordnede trivsels- og nærværsprojekt, som handler om kultur, trivsel, arbejdsmiljø og håndtering af sygefravær. Du vil endvidere komme til at arbejde konkret med trivsel og nærvær i samarbejde med ledelsen på specifikke områder i organisationen.

Solrød Kommune34 timers pædagogmedhjælper i Pilebo børnehave

Solrød Kommune

Pilebo er "den lille børnehave, hvor alle kender alle". Vi er normeret til 42 børn, og der er ansat 3 pædagoger og 3 medhjælpere.

Pilebo er en gammel børnehave, som fysisk indeholder to store legerum, et fællesrum og to mindre rum, hvor det ene bruges til pude/yoga/teaterrum, og det andet rum bruges af vores sovebørn.

Vi har en stor og velfungerende legeplads, som vi bruger hele dagen - med klatretræer og buske, multibane, legehuse, bålhytte, sansehave, sandkasser, klatrestativer, gynger m.m. Indretning og rummenes læringsmiljø, ude som inde, tilpasser og ændrer vi efter behov.

Vi søger en pædagogmedhjælper, som brænder for det enkelte barns trivsel og udvikling. En pædagogmedhjælper, som er rummelig over for børn, familier og kollegaer - og som har en anerkendende og nærværende tilgang til sit arbejde.

Lagkagehuset
Vil du udvikle dit salgstalent og lære at skabe succesfuld drift?

Lagkagehuset, Solrød Strand

Har du lyst til at blive en motiverende og inspirerende kollega, og brænder du for at give gæsterne en fantastisk helhedsoplevelse? Som salgselev i Lagkagehuset vil du få en sjov og travl hverdag med en masse læring både i form at praktiske opgaver, og fra dine skoleophold med dine nye kollegaer.

Lagkagehuset

Uddannelsen har speciale i convenience, men med en ny spændende profil, nemlig kaffe. I Lagkagehuset går vi op i kaffen, vi har bønner af højeste kvalitet og uddanner baristaer på alle niveauer, helt op til dem som drømmer om at deltage i danmarksmesterskaberne.

Vores gæster er de allervigtigste, og derfor bliver en stor del af din uddannelse også med fokus på personligt salg og service. Din hverdag er i en butik, og løbende over de 2 år, vil du have ca. 8 uger på skolebænken, sammen med andre salgselever fra Lagkagehuset.

Lagkagehuset
Solrød KommuneLeder af Solrød Kommunes Aktivitets- og Frivilligcenter

Solrød Kommune

Er du en progressiv ildsjæl, der kan skabe resultater med og gennem andre og sætte en tydelig retning, så er det måske dig, der skal stå i spidsen for vores fantastiske Aktivitets- og Frivilligcenter.

Aktivitets- og Frivilligcenteret i Solrød Kommune er et velfungerende, multifunktionelt hus, der dagligt skaber værdi og glæde for mange mennesker. Aktivitets- og Frivilligcenteret har flere forskellige funktionaliteter og varetager en bred vifte af indsatser inden for det frivillige, sociale arbejde og daghjemmene. Aktivitets- og Frivilligcenteret huser således både vores tværgående frivilligindsats i kommunen, den frivillige indsats der foregår i selve Aktivitetscenteret, det velfungerende samarbejde med centerrådet, caféen i huset, samt demensdaghjem og almindeligt daghjem.

Hyma ApS
Industrimaler

Hyma ApS, Havdrup

Til vores produktionsvirksomhed, hvor vi fremstiller og udvikler specialmaskiner til skum industrien, søger vi en maler som vores fremtidige kollega.

Stillingen vil indebære klargøring – og sprøjtemaling af de emner vi fremstiller – og vedligeholdelse af de områder, der hører naturligt ind under sprøjtekabinen.

Vi tilbyder

 • Et afvekslende arbejde, der omfatter alt, hvad du kan bidrage indenfor
 • Gode kollegaer, en tilgang og omgangsform, hvor medarbejderne styre egne arbejdsopgaver og arbejdsdage
 • Frokostordning, flekstid og fri hver anden fredag i ulige uger
Solrød KommuneLeder af UngSolrød

Solrød Kommune

Vil du sætte dit præg på ungdomslivet i Solrød Kommune? Kan du lede og inspirere medarbejdere i deres arbejde med udvikling af ungemiljøer? UngSolrød søger en leder, der kan understøtte arbejdet på tværs af vores forskellige afdelinger, der alle arbejder for at skabe det bedste liv for unge i Solrød Kommune.

Solrød Kommune søger en engageret leder til UngSolrød, som brænder for at understøtte dygtige ledere og medarbejdere i at forsætte udviklingen med at skabe gode og sunde læringsfællesskaber og kulturtilbud for kommunens unge.

UngSolrød er en paraplyorganisation med mange afdelinger, som alle på forskellig vis udfordrer og støtter unge i at udvikle sig til fagligt kompetente, selvstændige, sociale, demokratiske og livsduelige mennesker.

Solrød KommuneUdbudskonsulent

Solrød Kommune

Brænder du for udbud og gode indkøbsaftaler? Er du god til at håndtere praktiske udfordringer i en travl hverdag, og trives du i et uformelt miljø med stort selvstændigt ansvar? Så har vi jobbet til dig.

Vi søger en ny kollega til Udbud & Indkøb, der gerne har erfaring med at gennemføre udbud og/eller elsker spændet mellem jura og praktik. Du bliver ansat i kommunens centrale økonomifunktion, hvor du i Udbud & Indkøb er én ud af tre personer. Med den base er du i tæt kontakt med hele organisationen og er med til at sikre, at kommunen overholder udbudsreglerne og realiserer de gevinster, der er potentiale for gennem udbud.

Du bliver projektleder/rådgiver på udbud. Du styrer og gennemfører i tæt samarbejde med de faglige specialister de udbud, du er ansvarlig for. Derudover vil der være en god blanding af driftsopgaver i forbindelse med, at du bidrager til aftaledrift, kontraktstyring m.m.

Jobindex A/S
Udekørende servicetekniker – trykluftkompressorer og efterbehandlingsudstyr

Jobindex A/S søger for Granzow A/S

Brænder du for at give branchens bedste serviceoplevelse, og har du altid øje for den tekniske detalje?

Så er det lige dig, vi står og mangler hos Granzow A/S!

Her får du:

 • plads hos en velanset virksomhed i vækst og en varm velkomst af dine kommende 30 kolleger
 • et job med en høj grad af medbestemmelse, hvor du er med til at planlægge din egen hverdag
 • en fagligt udfordrende og selvstændig hverdag, samt en lønpakke inkl. pension, bonusordning og health care.

Nysgerrig? Læs mere om dit nye job her.

Jobindex A/S
Solrød KommuneUglegårdsskolen søger lærere til ny specialklasse

Solrød Kommune

Uglegårdsskolen er en stor folkeskole i Solrød Kommune - “Det bedste sted at leve og bo”. Vi er placeret tæt på skov, strand, s-tog og motorvej. Uglegårdsskolen er kendt for faglighed, trivsel og fantastiske fysiske rammer.

Med tiltrædelse 01.01.21, søger vi på Uglegårdsskolen lærere til specialklasserækken J. Børnene har blandede vanskeligheder inden for de generelle indlæringsvanskeligheder. Derudover kan de have andre udviklingsforstyrrelser samt specifikke indlæringsvanskeligheder. Bl.a. forekommer udfordringer som ADHD, opmærksomhedsvanskeligheder, sproglige vanskeligheder, forsinket sproglig udvikling, snæver begrebs- og forestillingsverden, manglende selvtillid og selvværd, følelsesmæssig ustabilitet og ringe udholdenhed og koncentrationsevne, samt hukommelsesvanskeligheder.

TimeXtenderEnergetic and purpose-driven Partner Marketing Manager, Nordic & UK

TimeXtender

Marketing · Working from Anywhere, Nordic region

Are you passionate about what you do? Are you a lead gen wizard and an amazing relationship builder with a growth mindset? Do you embrace working from anywhere and demonstrate a high level of self-leadership skills? Last but not least are you curious and eager to make an impact in a fast-paced international tech environment?

We invite you to join a team of talented X-People, as we call ourselves, that love what we do and value innovation, simplification, automation, and execution highly. At TimeXtender, we do everything BECAUSE TIME MATTERS. We strive to empower every person in every organization on the planet with instant access to data for any use case they might have. Thus, enabling them to achieve more and make quality decisions with data, mind and heart.

IT Relation A/S
Engineering specialist

IT Relation A/S

IT Relation vækster og er på udkig efter flere specialister - denne gang til vores Engineering team.

Vi søger flere specialister indenfor Azure, Office 365 og Remote Workplace til vores Engineering team på tværs af leverancen. IT Relation har nogle fantastiske lokationer i Danmark, men med vores nye tiltag - Work-as-an-agile-service, så kan du frit kan vælge hvilken lokation du vil tilknyttes, og selv bestemme om du løser dine opgaver på kontoret eller remote – hjemmefra, i sommerhuset eller på den lokale café.

Stillingen som Engineering specialist, er en stilling der kræver et højt teknisk niveau med egenskab til at tænke ud af boksen og udvikle vores leverance. I samspil med resten af kollegaerne på tværs af landet, som alle drifter og supporterer IT Relations kunders løsninger.

IT Relation A/S
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Solrød KommuneAmbitiøs og engageret digitaliseringskonsulent til Ledelsessekretariatet

Solrød Kommune

Brænder du for digitalisering, er du fagligt ambitiøs, og tør du tage ansvar? Har du mod på at være helt tæt på den øverste ledelse og have et tæt samarbejde med alle kommunens afdelinger og institutioner? Så har vi jobbet til dig.

Vi søger pr. 1. januar 2021 en digitaliseringskonsulent, som vil være med til at styrke og udvikle kommunens arbejde med digitalisering.

Som vores nye digitaliseringskonsulent skal du bl.a.:

 • Implementere nye systemer i afdelinger og institutioner, herunder lave kontraktforhandlinger, databehandleraftaler, leverandørstyring mv.
 • Bidrage til vores systemoverblik, arkitekturoverblik mv., herunder udvikle og kvalitetssikre vores brug af Kitos ift. snitflader, systemafhængigheder, økonomi, databehandleraftaler m.m.
 • Arbejde med organisationens brug af ESDH-systemet SBSYS
LyderJohnsen A/S
Headhunter/Partner

LyderJohnsen A/S

National og international Executive Search – Kan og vil du gøre en forskel?

Har du en drøm om at blive Headhunter, og ved at du når hurtigere frem til dit mål med et stærkt navn i ryggen, gennemprøvede metoder og koncepter at arbejde efter samt erfarne kollegaer at sparre med, så skulle vi måske tage en snak? Er du etableret i branchen vil vi se meget frem til en konstruktiv snak om hvordan vi sammen kan skabe endnu stærkere resultater.

Vi vil kunne give dig de helt rigtige rammer og afsæt for fortsat succes i branchen, gennem målrettet og konstruktiv sparring, personlig udvikling og samarbejde omkring både salgsprocessen og løsning af kunderelaterede opgaver.

Solrød KommuneSagsbehandler - familierådgiver

Solrød Kommune

Børn og Unge Rådgivningen (BUR) i Solrød Kommune søger en sagsbehandler (familierådgiver) til Familieafsnittet.

Stillingen er til besættelse fra den 1. december 2020 eller snarest derefter. Den ugentlige arbejdstid er på 37 timer i gennemsnit pr. uge.

Der er tale om en rådgiverstilling, hvor du får i alt 11 rådgiverkollegaer i henholdsvis børn- og ungeteamet og Specialrådgivningen.

Arbejdsområdet er inden for serviceloven, herunder:

 • Råd og vejledning til børnefamilier
 • Vurdering og håndtering af underretninger
 • Børnefaglige undersøgelser
Solrød KommuneUdviklingskonsulent med politisk tæft og gode skrivefærdigheder

Solrød Kommune

Er du dygtig til at agere i en politisk organisation, og brænder du for at bidrage til udviklingen af 0-18-årsområdet i Solrød Kommune? Så kan du blive vores nye udviklingskonsulent.

Sekretariatet Læring og Udvikling arbejder med drifts- og udviklingsopgaver på dagtilbuds- og skoleområdet i Solrød Kommune. Vi understøtter arbejdet med børn og unges læring og udvikling i dagtilbud og skoler, så kommunens børn og unge får stærke faglige og sociale kompetencer nu og i fremtiden.

Som udviklingskonsulent i sekretariatet vil du komme til at arbejde med større og mindre udviklingsopgaver på 0-18-årsområdet, betjene byrådet og direktionen, samt understøtte vores dagtilbud, skoler og ungeområdet. Du skal trives med at have mange bolde i luften, løse komplekse opgaver i tæt samarbejde med andre og se skarp kommunikation og gode processer, som en vigtig del af alle opgaver.

Solrød KommuneAdministrativ specialrådgiver

Solrød Kommune

Børn og Unge Rådgivningen (BUR) i Solrød Kommune søger en administrativ rådgiver til specialteamet i Familieafsnittet.

Som administrativ rådgiver får du i alt 11 rådgiverkollegaer i henholdsvis børn- og ungeteamet og specialteamet. Du vil være en del af specialteamet, der varetager sagsbehandlingen for familier med børn og unge med funktionsnedsættelser eller kronisk sygdom.

Arbejdsopgaverne ligger inden for serviceloven, med særligt fokus på handicapsager, herunder:

 • Selvstændig sagsbehandling af ca. 35 ”glatte” sager, jf. Servicelovens §§ 41-42, bl.a. råd og vejledning, afgørelser og årlig opfølgning.
 • Beregning og indberetning af tabt arbejdsfortjeneste, jf. Servicelovens § 42.
 • Beregning og udbetaling af merudgifter, jf. Servicelovens § 41.
Academic WorkFleksibelt studiejob som bot whisperer!

Academic Work søger for Front AI

Deltag i Front AIs 2 ugers kursus og kald dig selv for deres næste nye bot whisperer i et studiejob, hvor du kan arbejde hjemmefra! Har du mod på at lære nye ting, så kast dig ud i det med Front AI - og bliv ekspert indenfor anvendt AI. Læs videre og send din ansøgning i dag?

Front AI er specialiseret i automatisering af kundeservice og er nu startet et akademi for anvendt AI. Efter to ugers træning kan du kalde dig selv en bot whisperer, der lærer chatbots at tale med folk. Nu giver Front AI muligheden for dig til at deltage i en gratis uddannelse, hvorefter du kan begynde at arbejde både inden for virksomhedens interne projekter og kundeprojekter.

Arbejdsopgaver

 • Lær chat-botterne til at diskutere naturligt, smart og omfattende
 • Definer kombinationer af spørgsmål/svar
 • Analyser indgående kontakter fra kundeservice
 • Lede et Artificial Intelligence Learning Project