65 job matcher din søgning 65 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Solrød Kommune Lærer til 1. klasse

Solrød Kommune, Havdrup

Vi mangler en dygtig dansk- og klasselærer til kommende 1. klasse fra 1. august.

Vi søger lærer med erfaring i undervisning i indskolingsfag, som:

 • kan indgå i tæt samarbejde med kolleger på skole, med ledelsen, med lærere på kommunens skoler, forældre og med kommunens øvrige personale (f.eks. familierådgivere, psykologer osv.)
 • tænker kreativt og innovativt i forhold til opgaveløsningen
 • har et anerkendende børnesyn og møder den enkelte elevs behov og potentialer

I skemaet ligger der timer udover dansk også timer i musik i indskolingen og gerne idræt (drenge). Skemaet finder vi ud af at tilpasse, alt efter den rette kandidat med spændende fagkombinationer. Det er vigtigt for os, at du kommer med fag, som du brænder for, og at du bidrager til et positivt arbejdsmiljø.

Solrød Kommune Ambitiøs matematik- og naturfagslærer med et stærkt pædagogisk mindset søges til vores ældste elever

Solrød Kommune

Brænder du for at undervise i matematik og naturfag i udskolingen? Er dit pædagogiske hjerte lige så stort som dit didaktiske? Og kan du lide at samarbejde, sparre og udvikle dig i teams? Så står vi og mangler en matematik- og naturfagslærer til en årgang i vores udskoling på Munkekærskolen.

En lærer har valgt at forfølge sin drøm om en kandidat i matematikdidaktik, og derfor er der en ledig stilling til dig. Vi har brug for en lærer, som anser den pædagogiske opgave i udskolingen af lige så stor vigtighed som den didaktiske, og hvis hjerte banker for varieret og spændende undervisning med fokus på at skabe motivation og stærke deltagelsesmuligheder for ALLE børn. Derudover håber vi, at du kan lide at tage gummistøvler på, en rygsæk på ryggen, gå på tur i lokalområdet og inddrage skov, strand og by i din undervisning.

Solrød Kommune Barselsvikar til SFOen på Havdrup skole

Solrød Kommune

Vi søger en pædagog der:

 • Har blik for at arbejde med både det enkelte barn og børnegrupper af forskellige størrelser.
 • Ligesom os, synes at SFO er spændende og vigtigt i børnenes liv.
 • Har noget at byde ind med, gerne musik, bevægelse og kompetencer inden for socialpædagogik.

I SFO'en kommer børnene over og har deres “fritid”. Her er det kammeraterne og fællesskabet, der er i centrum. Der er tid til leg og fordybelse. Pædagogerne skaber et bredt og varieret tilbud til børnene. SFO'en har egne lokaler på skolen.

Du kommer til at være en del af undervisningen i en 3. kl. i 8 lektioner om ugen, planlægningen og afvikling, foregår i samarbejde med lærerne. Det læner sig op af tankerne om CO-teaching.

Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Solrød Kommune Tryllehytten Børnehave søger en pædagog

Solrød Kommune

Er du passioneret omkring dit fag og ønsker at gøre en forskel for alle børn, så er du netop den vi søger. Vi ønsker en uddannet pædagog 30-37 t/u

Børnehuset Tryllehytten er en integreret institution fra 2011 beliggende i den nordlige del af Solrød - Trylleskov strand. Vi har skov og strand inden for gåafstand, og benytter nærområdet som udflugtsmål.

Institutionen har 120 børnehavebørn fordelt på 6 stuer - 3 teams. Vuggestuebørn har 48 børn fordelt på 4 stuer - 2 teams.

Tryllehytten har en stor, udfordrende og spændende skøn legeplads. Vi ønsker at udvikle den meget mere, så natur og udeliv bliver en større del af vores profil. Vi ønsker at børnene skal få større del af den læring der findes i naturen, fordi den rummer rigtig mange muligheder.

Solrød Kommune Unik stilling, som Familiekonsulent til foranstaltningsteamet i Børn og Unge Rådgivningen

Solrød Kommune

Har du mod på at træde ind i en organisation, hvor der er sat gang i en vigtig faglig udviklingsrejse i en veldrevet kommune? Vi ønsker os en kollega, som er fagligt og metodisk velfunderet, og som har erfaring med familiebehandlingsarbejde, gerne i kommunalt regi. Hvis det er dig, så er du måske vores nye kollega?

Som familiekonsulent vil du arbejde med hele familiebehandlingsarbejdet, som spænder fra konkret og praktisk vejledning til mere indsigtsgivende familieterapi. Der arbejdes både individuelt og gruppeorienteret med familierne. Vi arbejder målrettet med familier og børn mellem 0-18 år med en helhedsorienteret familiebehandling i henhold til Lov om Social Service §52, stk. 3, nr. 2 og 3 og kortere rådgivningsforløb efter §11, stk. 2, stk. 3 og 11. stk. 8 mv.

Mulighed for hjemmearbejde
Gem
IDG Direct
Mødebookere til afvekslende projekter (også hjemmefra)

IDG Direct, Herlev eller hjemmefra

IDG Direct er et leadgenereringsbureau med +27 års erfaring og er en del af Jobindex Media, som udgiver Computerworld.

Opgaven består i at udføre udgående opkald til virksomheder (b-t-b) og booke deltagere til seminarer eller møder på afvekslende projekter. Der er ikke noget salg forbundet med opgaverne, men du vil skulle argumentere for fordelene ved at deltage på seminaret eller afholde et møde.

Du kan have forskellige indgange til jobbet. Vi søger generelt modne medarbejdere i alle aldre og med alle typer uddannelse og erfaring fra arbejdslivet. Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner.

Solrød Kommune Lærer til udskolingen - kulturfag

Solrød Kommune

Kære ansøger, vi står og mangler dig her hos os.

Vi er en skole med et kæmpe fællesskab og et højt faglig niveau, “vi kan og vi dur” både elever, forældre og ansatte. Vi er p.t. i en situation, hvor en af vores fantastiske ansatte, har været så heldige, at få lov at prøve kræfter med et andet job, vi har derfor brug for en lærer der brænder for fagene samfundsfag, historie og kristendom i udskolingen.

Hold dig ikke tilbage, vi finder ud at det sammen, hvis din fagkombination er lidt en anden.

Det vigtigste for os er, at vi har kemi med hinanden.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Dentsply Sirona A/S Produktspecialist Digital Clinic

Dentsply Sirona A/S, København

Interesserer du dig for mulighederne med digital tandpleje og ønsker du et job hvor du kan hjælpe tandlæger med at give deres patienter smilet tilbage, så søger vi netop nu en produktspecialist til at styrke vores Digital Clinic team.

Vi modtager gerne ansøgninger fra hele landet. Bopæl i hovedstadsområdet er ikke en nødvendighed.

I rollen som Produktspecialist, Digital Clinic i vores nordiske team, får du regionalt salgsansvar for vores digitale produktportefølje til tandklinikker. Produkterne omfatter markedsledende brands som CEREC®, PrimeScan, Primemill og SureSmile.

Du bliver en del af tandlægernes digitale rejse fra A – Z og vi forventer derfor at du kan sætte dig ind i kundens situation, behov og vision for klinikken således, at din indsigt i vores løsninger sikrer at kunden får den løsning der modsvarer visionen om en digital klinik.

Gem
Solrød Kommune Engageret leder til Genoptræningscenteret i Solrød Kommune

Solrød Kommune

Vil du stå i spidsen for en dygtig gruppe medarbejdere, som brænder for sammen med borgerne at skabe forudsætninger for det bedst mulige liv gennem aktivitet og træning?

Genoptræningscenteret i Solrød Kommune søger en fagligt dygtig og engageret leder, der med afsæt i kerneopgaven og Kommunens overordnede strategi og vision vil være med til at fortsætte den gode udvikling og sikre en stabil drift i tæt samarbejde med borgerne, medarbejderne og ledelsen på området.

Genoptræningscenteret varetager en bred vifte af trænings- og rehabiliteringsindsatser til kommunens borgere. Indsatserne er ofte tværgående og indenfor alle diagnosegrupper under Sundhedslovens og Servicelovens bestemmelser. Der arbejdes i Genoptræningscenteret ud fra et sundhedspædagogisk perspektiv i tilgangen til borgerne.

Gem
Solrød Kommune Medarbejdere til Den Kommunale Hjemmepleje

Solrød Kommune

Kalder alle dygtige social- og sundhedshjælpere, samt social- og sundhedsassistenter!

Brænder du for at gøre en forskel for vores ældre borgere og har du lyst til at være en del af en arbejdsplads, hvor tid til borgerne, faglig udvikling samt tværfagligt samarbejde er i fokus?

I Solrød Kommune er vi i rivende udvikling og Den Kommunale Hjemmepleje er ingen undtagelse. Som i resten af landet får vi flere, særligt ældre og komplekse borgere, der har brug for vores pleje, omsorg og støtte.

Her går vi op i, at hele vores Ældre- og sundhedsområde arbejder sammen på tværs, for at finde de gode løsninger samt spiller hinanden gode. Du vil derfor blive en del af en arbejdsplads, hvor det tværfaglige samarbejde er i fokus, og hvor vi står sammen om at sikre et godt arbejdsmiljø. Samtidig vil du opleve en arbejdsplads, der har fokus på faglighed, kompetenceudvikling og delegering.

Genitor ApS Administrativ koordinator med it-tovholder funktion

Genitor ApS søger for Danske Vandværker i Solrød Strand

Som administrativ koordinator har du et stort ansvar for både tal, data og IT. Du er et centralt bindeled i Danmarks medlemsdemokratiske drikkevandsforening, hvis formål er at sikre godt vand til forbrugerne og sætte aftryk på den grønne omstilling.

Rent drikkevand er et privilegium, og det er af afgørende betydning, at landets vandværker har de bedste forudsætninger for kontinuerligt at fremme den grønne omstilling og derved sikre de gode løsninger for at bevare vores rene drikkevand.

Hver dag er dét vores hovedfokus som brancheorganisationen for vores medlemmer, der tæller mere end 1.700 vandværker og mere end 300 virksomheder i Danmark. Nu har du mulighed for at blive en del af holdet som vores nye administrative koordinator. Din rolle er betydningsfuld, og du vil gennem analyser og god økonomiadministration understøtte vores medlemmer i denne vigtige dagsorden.

Gem
Coop365 Discount Souschef, Coop 365 discount Solrød

Coop365 Discount

Vil du udvikle dig i rollen som leder og være med til at skabe flotte resultater i tæt samarbejde med butikschefen? Og vil du åbne for flere karrieremuligheder, hvor du kan nå helt til tops?

Du bliver butikkens næstkommanderende og juniorpartner, og er med til at sikre, at kunderne får en god oplevelse, samt at medarbejderne trives. Du vil bruge størstedelen af din tid ude på gulvet med kolleger og kunder, hvor du hjælper til i det daglige og viser det gode eksempel. Og når butikschefen er ude af huset, så har du det overordnede ansvar.

På en typisk dag vil du:

 • sikre, at butikken står salgsklar, og at serviceniveauet lever op til den højeste standard
 • deltage i den daglige ledelse af medarbejderne og uddelegere opgaver
 • være med til at udvikle medarbejdernes kompetencer og give masser af konstruktiv feedback
Gem
Balder Danmark
Driftsteknikere til Balders ejendomme i Solrød og Høje Taastrup

Balder Danmark

Vi udvider -både vores ejendomsportefølje men også vores organisation og særligt vores Driftsteam vokser i takt med, at vi hos Balder selv ejendomsudvikler samt drifter og forvalter.

Som Driftstekniker skal du være med til at servicere og sikre, at vores ejendomme fremstår bedst muligt, og at vi fortsat har glade og tilfredse lejere. Hos Balder kommer du som Driftstekniker helt tæt på vores lejere, da din arbejdsplads er ude på vores ejendommene og du servicerer vores lejere i deres hjem. I tæt samarbejde med vores Forvaltere, Ejendomsadministratorer og Driftsteknikere udgør I dét Balder-team, der tilsammen sikrer, at vores lejere altid kommer i første række og at vedligeholdelse og daglig drift prioriteres højt.

Balder Danmark
ALDI Danmark Souschef - Solrød

ALDI Danmark

Har du allerede taget de første skridt mod en karriere som leder, så kan du tage et stort skridt videre som souschef i ALDI. Som højre hånd til butikschefen vil du lære alt det, der gør dig klar til en dag selv at overtage nøglerne til en butik. Har du appetit på masser af praktisk ledelseserfaring i en virksomhed, der er på vej fremad? Så er det lige dig, vi mangler på holdet.

Som souschef bliver du butikschefens højre hånd. Sammen sørger I for, at butikken er salgsklar og genererer gode salgsresultater. Her bliver medarbejderne jeres vigtigste ressource, og du er med til at sikre, at de er glade, motiverede og klar til at give 1. klasses kundeoplevelser. Du får mange af de samme opgaver som butikschefen, og gradvist får du dine egne ansvarsområder.

ALDI Danmark 1. assistent - Solrød

ALDI Danmark

Hvis du har lederpotentiale, så er det måske dig, der kan passe på nøglerne til butikken, når chefen ikke er der? Det giver dig en vigtig rolle, for kollegaerne vil kigge i din retning, når chefen er væk, og der skal træffes beslutninger.

Du er med til at gøre butikken salgsklar og give kunderne en fantastisk oplevelse i samarbejde med dine kolleger. På samme tid er du også den, der kan tage ansvaret for butikken, når både butiks- og souschefen er ude af huset.

Du får en sjov hverdag med masser af service og godt humør, når du:

 • med kunden i centrum giver den bedste service – både ved kassen og ude i butikken
 • får nøglerne og både kan åbne og lukke butikken
 • tæller kassen op, når du lukker
 • trimmer og fylder op ude på hylderne efter vores koncept.
Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket: