72 job matcher din søgning 72 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Mulighed for hjemmearbejde
A/S HindsgavlHindsgavl Slot søger en erfaren og engageret morgenkok

A/S Hindsgavl, Middelfart

På Hindsgavl Slot søger vi en faglært, erfaren, engageret og dygtig kok til at indgå i vores køkkenteam.

Her bliver du en del af et velfungerende og professionelt team, som sammen med resten af slottet hjælper og inspirerer hinanden til at give vores mange forskellige gæster gode oplevelser – hver dag.

Du kommer til at indgå i et kokketeam med 26 engagerede og dygtige kolleger, som laver gastronomi til både a la carte, konferencer, selskaber og andre arrangementer.

For den rette kandidat vil der være mulighed for at få indflydelse på den daglige drift – herunder menuplanlægning, generel udvikling i køkkenet og oplæring af elever.

Hjemmearbejdsplads
Coach med salgserfaring

Libranor ANS

Libranor tilbyder kurser for kvinder som kæmper med overspisning, bulimi, yoyoslankekure eller overvægt. Vi er et norskejet selskab, som blev startet op af Anita Kargård i 2018.

Libranor søger en person, som kan tage indtagssamtaler med danske (og på længere sigt engelsktalende) potentielle kursusdeltagere. Samtalerne kræver kundskab/erfaring som coach men også evner/erfaring indenfor salg.

Vi er så langt et lille team, som alle arbejder hjemmefra. Men vi er en organisation under opbygning. Fremtidsplaner indeholder blandt andet en engelsksproglig version af vores hovedkursus samt en spiseforstyrrelses-coachuddannelse. Så gode engelsk kundskaber er en fordel.

Børnehaven Krudthuset
Pædagog

Børnehaven Krudthuset, Solrød Strand

Til den private integrerede institution Krudthuset søger vi en uddannet pædagog 37 t/u til børnehaven, der kan starte den 1. august 2021 eller snarest derefter.

Vores forventninger til dig er blandt andet, at:

 • du har en høj faglighed og kan omsætte den til praksis samt argumentere for den.
 • du har erfaring med - og stor lyst til - at arbejde med de 3 til 6-årige børn.
 • du trives med både at arbejde selvstændigt og som en del af et team.
 • du vægter samarbejde, gensidig respekt og anerkendelse højt.
Solrød KommuneAdministrativ medarbejder til SOSU-elevområdet med mod på pædagogiske opgaver - 32 timer ugentl.

Solrød Kommune

Hos Solrød Kommune søger vi netop nu en administrativ medarbejder, som skal understøtte uddannelseskonsulenten med de administrative opgaver på SOSU-uddannelsesområdet.

Du vil i rollen få mange forskelligartede administrative opgaver samtidig med, at du også vil skulle varetage pædagogiske opgaver med eleverne.

Helt konkret vil du i stillingen bl.a. skulle varetage følgende opgaver:

 • Udarbejde uddannelsesaftaler
 • Administrere voksenlærlingetilskud
 • Oprette personalesager
 • Håndtere telefoniske sygemeldinger fra eleverne ml. kl. 8.00 og 9.00
Hjemmearbejdsplads
Amesto AccountHouse
Remote lønkonsulent

Amesto AccountHouse

Helt ærligt. Det er lige meget, hvor du bor.

Hos Amesto AccountHouse A/S er vi betroede samarbejdspartnere for virksomheder i alle størrelser og typer. Vi håndterer alt lige fra regnskab og økonomi til HR og lønadministration, og vi er kendte for et højt kvalitetsniveau, fleksibilitet og kompetent rådgivning.

Vi søger netop nu nye kolleger, der har lyst til at blive en del af vores professionelle team med arbejdssted hjemme fra den private adresse. Det er lige meget, hvor du bor, hvis bare du brænder for at levere professionelle resultater til tiden; ligesom os!

Du kommer til at administrere lønnen for din egen portefølje af både danske og internationale kunder. Udover lønadministrationen bliver du også en tæt og betroet sparringspartner, som kan vejlede og rådgive om regler ift. overenskomst, sygedagpenge, barsel m.m.

Amesto AccountHouse
Solrød KommuneSocial- og sundhedsassistent med funktion som teamkoordinator til en enhed på plejecentret Christians Have

Solrød Kommune

Vi søger en teamkoordinator til en bo-gruppe med 10 beboere på Christians have plejecenter.

Teamkoordinatorerne indgår som en del af den faste personalestab i bo-gruppen, refererer til og arbejder tæt sammen med daglig leder.

Der er ingen ledelse forbundet med stillingen, men som teamkoordinator vil du skulle kunne invitere til samarbejde og motivere kollegaer. Du skal, medvirke til at løfte kvaliteten i teamet, sikre at alle bliver hørt, støtte at aftaler i teamet skrives ned og følges op, samt at kunne se forskelligheder som en ressource.

Vi arbejder ud fra en rehabiliterende tankegang og har værdighed og medinddragelse som bærende ord for plejen. Ved beboergennemgangene er der et vigtigt koordinerende samarbejde med terapeuter, diætist, demenskonsulent, sygeplejerske og de forskellige vagtlag.

Hjemmearbejdsplads
Norva24 Danmark A/S
Strategisk salgskonsulent - Danmark

Norva24 Danmark A/S

Vil du være en del vores team og den vækstrejse, vi er på? Er du en vinder og brænder du for at opbygge stærke relationer samtidig med du etablerer og videreudvikler samarbejdet med store & landsdækkende virksomheder?

Skal emner som:

Opsøgende salg til nye storkunder – helhedsløsninger/servicekoncepter – strategiske samarbejdsaftaler – forhandling/kontraktudarbejdelse – landsdækkende kunder – arbejdsglæde – godt kollegaskab… og meget mere!

kendetegne din hverdag?

Du får en strategisk nøgleposition i virksomheden – og hele Danmark som arbejdsplads - med direkte reference til salgs- og marketingdirektøren og vil i tæt samarbejde med dine kompetente kollegaer, drive virksomhedens strategiske salg til store og landsdækkende kunder samtidig med, at du løbende afstemmer kundens forventninger internt i organisationen.

Hjemmearbejdsplads
DNS nordic IncVi søger mødebookere til vores kontor på Filippinerne, eller du kan vælge, at arbejde remotely hvorend du befinder dig i verden

DNS nordic Inc

Er du komfortabel på telefonen enten i komforten af dit eget hjem eller under varmere himmelstrøg på Filippinerne, så har vi stillingen til dig.

Du vil arbejde mandag til fredag fra klokken 08-16.00 CET, dog om fredagen kun til klokken 15.00 CET.

Hvis du arbejder på vores kontor på Filippinerne, så tilbyder vi følgende:

 • God oplæring og godt sammenhold
 • Høj grundløn
 • Refundering af flybillet
 • Bolig
 • Arbejdsvisum
 • Sygesikring
Solrød KommuneGruppeleder til Den Kommunale Hjemmepleje for aften- og rehabiliterende team

Solrød Kommune

Er du i stand til at gå forrest og bidrage til at skabe udvikling og et godt arbejdsmiljø til gavn for vores borgere i Solrød Kommune? Og kan du med afsæt i din viden og erfaringer fra ældreområdet medvirke til at sikre udvikling af medarbejderne ud fra fælles værdier og målsætninger?

Spændende lederstilling, hvor du får ledelsesansvar for 2 udekørende aftengrupper samt et rehabiliterende dagteam. Som gruppeleder arbejder du tæt sammen med faglig koordinator og planlægger i eget team. Vi arbejder i faglige teams, som består af social- og sundhedshjælpere og -assistenter. Som gruppeleder indgår du i det tværfaglige samarbejde med øvrige aktører på ældre- og sundhedsområdet.

Du bliver en del af et team på tre ledere i hjemmeplejen der sammen med lederen af Den Kommunale Hjemmepleje udgør ledelsen af hjemmeplejen.

Solrød KommunePlejecenteret Christians have søger faste weekendafløsere og ferieafløsere

Solrød Kommune

Er du i gang med en uddannelse indenfor sundhedsområdet, eller kunne du tænke dig at gøre en forskel for beboerne på plejecenter Christians have i Solrød, så har du nu mulighed for at søge en stilling som fast weekendafløser eller ferieafløser.

Vi søger timeafløsere som kan arbejde hver 2. weekend og meget gerne arbejde i sommerferien både i dag og aftenvagt.

Vi anvender omsorgssystemet Cura og FS III (fællessprog 3) samt VAR (praktiske procedurer i sygeplejen). Vi tilbyder en grundig introduktion og oplæring

Christians have er delt op i 7 bo-enheder med 10-15 beboere i hver gruppe. Alle grupper drives efter levebomiljø-tanken. Det betyder at der købes ind og tilberedes måltider fra bunden i hver bo-gruppe. Måltiderne er noget centralt i beboernes dagligdag

Hjemmearbejdsplads
Bayer A/SSERVICETEKNIKER

Bayer A/S

Dygtig servicetekniker søges til digitale løsninger på landbrugsmaskiner

Bayer A/S søger en landbrugsmaskine servicetekniker til supportering af Bayers digitale løsning til præsitions landbrug – FieldView. Opgaverne består i, at sikre FieldView brugere en gnidningsfrit tilslutning til gårdens maskinpark såsom mejetærskere, såmaskiner, marksprøjte og gødningsspredere. FieldView er et nyt innovativt digital værktøj der kan tilsluttes alle maskinfabrikater.

Bayer tilbyder stillingen med base fra hjemmekontor. Stillingen dækker hele Danmark så din lokalitet er underordnet. Du vil indgå i Bayer Crop Sciences team af cirka 30 kollegaer, som alle arbejder med Bayers løsninger indenfor planteproduktion med særlig fokus på kornafgrøder og vinterraps.

Hjemmearbejdsplads
Webhelp
Tekniske rådgivere til en af verdens største IT virksomheder – hjemmearbejde

Webhelp

Er dit sabbatår lige startet eller leder du efter et job der kan booste dit CV? Så tilbyder Webhelp dig lige nu at blive en del af en global organisation, hvor service og kvalitet er i højsædet.

Vil du have et trygt job i et trygt miljø? Lige nu leder vi efter flere servicemindede medarbejdere, der på sigt kommer til at arbejde fra vores kontor i København

Webhelp Nordic

Du vil arbejde med et af verdens mest innovative og populære IT-brands og rådgive vores danske, og periodevis engelske kunder. Som kundeservicemedarbejder hos Webhelp i København giver du kunderne de løsninger de har brug for, når de melder sig med spørgsmål omkring deres mobiltelefon, tablet, eller computer.

Webhelp
Hjemmearbejdsplads
The Happy BeaversFleksibelt fjernjob: Dansktalende copywriter/tekstforfatter/redaktør

The Happy Beavers

Leder du efter et seriøst, godt betalt job, der kan udføres fra ethvert sted i verden?

Så er vi glade for at byde dig velkommen til THE HAPPY BEAVERS!

Vi er en international digital virksomhed til skabelse af digitalt indhold på flere sprog, der tilbyder oversættelser, tekstforfatning, redigering og korrekturlæsning.

Vi er i øjeblikket på udkig efter en erfaren danskstalende tekstforfatter/redaktør, som hovedsagelig vil være ansvarlig for at skrive og redigere tekster til forskellige formål.

Defensive IT Solutions ApSNetværk System Administrator

Defensive IT Solutions ApS, Solrød Strand

Netværk System Administrator med fokus på CyberSikkerhed, som vil gøre en forskel

Defensive IT-solutions mission er at være Danmarks førende udbyder af cybersikkerhed services og dermed bidrage til at understøtte et højt informationssikkerhedsniveau mod de trusler, der følger med digitaliseringen. Vi er specialister som er nogle af de bedste indenfor deres felt.

Som Netværk System Administrator bliver du en væsentlig spiller i forhold til, at Defensive-IT lever op til sine målsætninger om at analyse, identificere og verificere sikkerhedsfejl, samt sikre effektive sikkerhedsforanstaltninger hos kunden.

Solrød KommuneLedig fuldtidsstilling som uddannelsesvejleder v/den kommunale ungeindsats (KUI) i Solrød Kommune

Solrød Kommune

Da en af vores dygtige uddannelsesvejledere går på pension, søger KUI Solrød og den kommunale ungeindsats en uddannelsesvejleder med erfaring og kendskab til arbejdet som vejleder. Det vil være en fordel at have både viden og erfaring med rammerne for den kommunale ungeindsats, herunder tværgående samarbejder både internt i kommunen og med eksterne samarbejdspartnere.

Ungeteamet i Solrød Kommune er en tværfaglig enhed målrettet de unge op til 25 år. Ungeteamet består af to sagsbehandlere, en virksomhedskonsulent, en ungekoordinator og to uddannelsesvejledere, hvoraf vi håber, du vil være den ene. Vi vil glæde os til at tilbyde dig et arbejdsmiljø, hvor vi kan garantere følgende:

 • Et team på fem kolleger og nærværende ledelse med stort engagement og udpræget humor
 • Stor kontaktflade til både borgere og samarbejdspartnere internt som eksternt
Solrød KommuneHjemmeplejen søger dygtige social- og sundhedshjælpere til dagvagt

Solrød Kommune

Har du lyst til at gøre en forskel for vores ældre borgere, og er du uddannet social- og sundhedshjælpere, så er du måske en af vores nye medarbejdere i Solrød Kommune til de udekørende teams, der dækker hele Solrød Kommune.

I Solrød Kommune er vi i rivende udvikling, og Den kommunale Hjemmepleje er ingen undtagelse. Som i resten af landet får vi flere, især ældre og komplekse borgere, der har brug for vores sygepleje- og sundhedsfaglige pleje, samt omsorg og støtte for at klare hverdagen

I Den kommunale Hjemmepleje har vi et helt særligt fokus på Nærvær og Trivsel, hvorfor vi opnormere og derfor søger 2 social-og sundhedshjælpere der skal indgå i vores dagvagtsteam 2-3. Den ene af stillingerne er et barselsvikariat, med evt. mulighed for fastansættelse.

Solrød KommuneHjemmeplejen i Solrød søger faste weekendafløsere og ferieafløsere

Solrød Kommune

Har du lyst til at gøre en forskel for borgere med tilknytning til hjemmeplejen, og er du måske under uddannelse indenfor sundhedssektoren? Vil du gerne vil have mere erfaring, og tjene lidt ekstra? Så mangler vi dig, som kan træde til med kort varsel og være med til at gøre en indsats. Du skal kunne træde til ved akut behov, ferier (sommerferien) og/eller i weekender. Hvordan vi sætter rammen, for hvad du kan byde ind med, er i samarbejde med dig.

Vi arbejder rehabiliterende, med en målrettet indsats til den enkelte borger. Dokumentation er en stor del af din arbejdsdag, så vi sikrer et godt borgerforløb og en opdateret borgerjournal. Vores dokumentationssystem er CURA.

Som ny medarbejder indgår du i vores introduktionsprogram, hvor du bliver tilknyttet en mentor. Du får en grundig introduktion til CURA og hjemmeplejen.