62 job matcher din søgning 62 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

  • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
  • Artificial Intelligence og Machine Learning
  • ASP.NET Web Application med C#
  • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Solrød Kommune Aktivitetskoordinator

Solrød Kommune

I Solrød Kommunes Aktivitets- og Frivilligcenter (AFC) vil vi gerne give borgerne mulighed for at indgå i mange forskellige typer fællesskaber. Der er brug for dig til en bred vifte af opgaver, og du skal turde at kaste dig ud i dem alle. Selv om opgaverne sommetider presser sig på, er det vigtigste, at husets gæster altid føler sig set og velkomne.

Som aktivitetskoordinator har du en spændende opgave i at koordinere og udvikle husets tilbud og rammer i samarbejde med frivillige, brugere og kollegaer, så rammerne udnyttes fuldt ud til gavn for borgerne. Du har også en vigtig opgave som inspirator og idémager, så vi hele tiden kan puste nyt liv i huset. Mange seniorer benytter huset flittigt, og der er plads til flere.

Kvisgaards Maskinfabrik A/S
Industriteknikere

Kvisgaards Maskinfabrik A/S, Havdrup

På Kvisgaard har vi droppet morgenmøderne, for alle kommer, når det passer dem og det er helt som aftalt. I praksis møder de fleste mellem kl. 3.30 og 9.30. Nogle møder 3 dage om ugen, andre 5. Hvis du kommer på et andet tidspunkt end du plejer, skal vi selvfølgelig vide det. Ellers bliver vi bekymrede. På Kvisgaard kan familie- og arbejdsliv hænge sammen.

Værkstedet i Havdrup er fuld af CNC-fræsere i forskellig bestykning. Produktionen er godt mix mellem enkelt styk og serieproduktion, så der både er tid til fordybelse i programmering og at optimere løbende produktion. En af dine opgaver vil være at arbejde med vores 5-aksede Brother-fræser med robotcelle. Vi anvender EDGECAM til programmering.

Kvisgaards Maskinfabrik A/S
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Teknologisk Institut
Konsulent til Projektøkonomi

Teknologisk Institut, Taastrup eller Aarhus

Se video om Teknologisk Institut som arbejdsplads

Teknologisk Institut søger en medarbejder med interesse for økonomisk projektstyring.

Der er tale om en fuldtidsstilling, som ønskes besat i vores afdeling for Projektøkonomi i enten Taastrup eller Århus.

Dit arbejde vil være præget af stor fleksibilitet, og du får god mulighed for at sætte din faglighed i spil i forhold til projektstyring, organisering og samarbejde.

Teknologisk Institut
Worning, Trier og Lett I/S Konsultationssygeplejerske

Worning, Trier og Lett I/S, Solrød

Konsultationssygeplejerske søges til 30-37 timers ansættelse i Almen Praksis fra 1/8-2023.

Idet vores overenskomst har åbnet mulighed for uddelegering af flere traditionelle lægeopgaver, søger vi endnu en kompetent og erfaren medarbejder.

I klinikken har vi en glad og uformel omgangsform, hvor vi står til rådighed for hinanden med faglig støtte, inspiration og sparring.

Solrød Kommune Udbudskonsulent (barselsvikar)

Solrød Kommune

Brænder du for en hverdag med mange forskellige opgaver, stor kontaktflade, og hvor du bidrager til at finde balancen mellem kommunens ønsker, behov og regler? Så har vi jobbet til dig.

Vi søger en barselsvikar til Udbud og Indkøb, som synes spændet mellem at være projektleder og samtidig have fokus på de helt små detaljer, giver en spændende hverdag.

Vores primære opgaver er gennem udbud at sikre, at kommunen opnår økonomiske besparelser og fordelagtige aftalevilkår. Endvidere har vi stort fokus på, at vi får mest mulig værdi af vores indkøbsaftaler i aftaleperioden. Offentlige udbud og indkøb er underlagt lovgivning, og specielt udbudsloven fylder meget i det daglige arbejde.

Solrød Kommune Pædagog på 35 timer til Børnehaveafdelingen i Eventyrhaven pr 1. juni 2023

Solrød Kommune, Havdrup

Vil du være med til at skabe kulturen i en ny integreret daginstitution, som er inspireret af filosofien fra Reggio Emilia?

Vi søger en pædagog som er dygtig til at tilrettelægge, formidle og lede formelle læreprocesser via didaktisk tænkning og handling, med Reggio Emilia-filosofien som pædagogisk retning. Du skal kunne opstille mål for læringsmiljøet og planlægge, gennemføre og evaluere de pædagogiske aktiviteter og rutinesituationerne. Du skal, sammen med dine kollegaer kunne vurdere, hvornår i en læreproces børnene har brug for megen voksenstyring og instruktion, og hvornår børnene har brug for en mere støttende, fleksibel og involverende tilgang.

Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Kognitiv Center København Speciallæge i psykiatri

Kognitiv Center København

Har du lyst til at indgå i et team, med udredning og behandling af bl.a. stress, angst, OCD, depression og ADHD/ADD på specialistniveau? Er du interesseret i også at arbejde psykoterapeutisk? Og har du lyst til at være med til at præge en klinik i fortsat udvikling?

Vi udreder og behandler voksne. Vi tilbyder psykoterapeutisk behandling individuelt og i gruppe. Vi arbejder evidensbaseret med afsæt i kognitiv adfærdsterapi (herunder metakognitiv terapi, ACT, compassionfokuseret terapi og skematerapi), mindfulness (MBSR), samt emotionsfokuseret parterapi (EFT).

I dagligdagen prioriterer vi vores trivsel højt. Vi har et godt arbejdsmiljø og har fokus på åbenhed, dialog og medindflydelse.

Mulighed for hjemmearbejde
Gem
EUC Nordvestsjælland Vi mangler (endnu) en lærepladskonsulent til vores online uddannelser. Er det dig?

EUC Nordvestsjælland

Bliv en del af Nordvestsjællands største uddannelsesinstitution og landets største udbyder af online merkantile grundforløb. Som lærepladskonsulent bliver du en del af et stærkt team, der arbejder målrettet med at bygge bro mellem onlineelever, undervisere og lærepladser.

Primære opgaver bliver bl.a.:

  • Sikre høj overgang fra grundforløb til hovedforløb.
  • Optimere elevernes lærepladssøgning på grundforløbet.
  • Opsøgende indsats på elever som ønsker lærepladssøgning, både under og efter grundforløbet.

Vi tilbyder et spændende arbejde i spændingsfeltet mellem uddannelse og erhvervsliv. Selvstændigt arbejde, hvor du samarbejder med mange forskellige kollegaer.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Hejdoktor.dk Psykolog

Hejdoktor.dk

Vores team af dygtige læger og sundhedspersonale skal stå til rådighed online, så vores kunder har mulighed for hurtig og kompetent pleje.

Vi søger psykologer, der kan være med til at drive vores platform videre og være med til at holde vores høje niveau. Vi leder efter psykologer der interesserer sig for telepsykologi, der har de fornødne kvalifikationer, og som synes det er spændende at arbejde indenfor psykologien i en uortodoks og unik kontekst.

Alt hvad du behøver for at arbejde hos Hejdoktor er en computer, et webcam og en internetforbindelse. Arbejdet vil foregå fra eget hjem eller kontor og du planlægger i stor udstrækning selv dine vagter.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Revisor1 ApS Revisorer, bogholdere eller revisorassistenter – du kan arbejde fra udlandet eller hjemmefra på deltid eller fuldtid

Revisor1 ApS

Revisor1 hjælper de allermindste virksomheder med regnskab. Vi hjælper dem med alle dele, fra bogføring til indberetning. Derfor søger vi revisorer og bogholdere, der kan hjælpe med de forskellige dele af dette.

Du behøver ikke at kunne det hele, men til eksempel bogføre, afstemme, udarbejde den udvidede selvangivelse eller udarbejde og indberette regnskaber for drift og holdingselskab.

Vi har splittet arbejdsopgaverne op, sådan at du i stor grad slipper for at lave rutinearbejde, som du er overkvalificeret til. For at understøtte dette har vi udviklet vores eget regnskabssystem fra bunden af. Vi arbejder 100% digitalt, i stor grad automatiseret og spilder ikke din tid.

Hjemmearbejdsplads
Gem
NCC Danmark
Projektchef til markant hotelprojekt på Aarhus Ø

NCC Danmark

Psssst! Vi har lagt i støbeskeen til en vild projektrejse, du ikke vil gå glip af!

Som ansvarlig for aptering på projektet vil du få din daglige gang på byggepladsen i Aarhus, hvor projektet løber de næste ca. 3-4 år. Her får du en naturlig berøringsflade med alle, der arbejder på stedet.

Det placerer dig i en rolle i spændingsfeltet mellem det mere fagligt detaljerede og det overordnede strategiske.

NCC Danmark
Hjemmearbejdsplads
Gem
Hejdoktor Stilling som speciallæge i almen medicin

Hejdoktor

Hejdoktor er Danmarks største udbyder af online sundhedsydelser, og vi er stolte af at give danskerne en service, de kan stole på. Vores team af dygtige læger og sundhedspersonale skal stå til rådighed online, så vores kunder har mulighed for hurtig og kompetent pleje. 

Vi søger speciallæger i almen medicin, der kan være med til at drive vores platform videre og være med til at holde vores høje niveau.

Hejdoktor tilbyder en fleksibel stilling, hvor du kan arbejde både fra hjemmet, klinikken eller kontoret, alt efter dine behov og ønsker.

Energielektrikeren ApS Elektriker med lyst til at blive specialist i solcelleteknik og energistyring

Energielektrikeren ApS, Havdrup

Går du op i kvalitet og har du et ønske om at bidrage til den grønne omstilling, så er dette en unik mulighed. Uanset om du har erfaring med solceller, billadere, varmepumper eller du bare har en faglig interesse, så tør vi godt love, at du bliver endnu bedre. Her får du nemlig muligheden for at lære fra branchens dygtigste VE-installatører.

Du vil primært lave solcelletilslutninger, ladestationer til elbiler og tilslutning af varmepumpeanlæg samt mindre el-arbejder ude hos vores private og erhvervskunder, primært på Sjælland, men måske også i resten af landet, hvis du har lyst og mulighed for det.

Du kommer ind i et team, hvor vi har det rigtig godt med hinanden. Det har vi, fordi vi deler en faglig stolthed for det gode håndværk, som vi udfører.

Solrød Kommune Pædagogmedhjælper til Eventyrhavens vuggestueafdeling på 33 timer ugentligt pr. 1. juni 2023

Solrød Kommune, Havdrup

Har du et varmt og smilende ansigt, der får et hvert barn til at føle sig som noget særligt? Har du evnen til at huske navnene på mange børn, deres kæledyr og særlige sovedyr?

I Eventyrhaven får du 36 dygtige og engagerede kollegaer og en masse dejlige børn, som du skal være en betydningsfuld voksen for.

I Eventyrhaven er vi inspireret af filosofien fra de norditalienske områder Reggio Emilia og Pistoia. Vi forventer derfor, at du læser om ”Reggio Emilia” inden du søger stillingen. Vi vil gerne have at du beskriver i din ansøgning, hvilke tanker du gør dig om at arbejde Reggio Emilia-inspireret.

Altiden Omsorg A/S
Sundhedsfagligt personale søges til spændende stilling på Chr. Have plejehjem

Altiden Omsorg A/S, Solrød

Vi søger dygtigt og engageret sundhedsfagligt personale til at styrke vores team og bidrage til vores mål om at yde den bedst mulige pleje og behandling til vores beboere.

Vi søger både faglært og ufaglært personale, der ønsker at være en del af vores dynamiske og udviklingsorienterede organisation.

Altiden Omsorg A/S
Hjemmearbejdsplads
Gem
NCC Danmark
Fræserførere og bobcatførere søges til spændende asfaltopgaver på Sjælland

NCC Danmark

Fræserførere og bobcatførere søges til spændende asfaltopgaver på Sjælland.

Du bliver tilknyttet vores fræserafdeling i Greve, hvor vi har et godt sammenhold og en stor erfaring, så der vil være gode muligheder for at få den rigtige oplæring og sparring, når du starter job hos os.

NCC Danmark
Gem
Solrød Kommune Social- og sundhedshjælperelev til start på Grundforløb 8. maj 2023

Solrød Kommune

Brænder du for at hjælpe andre mennesker og vil du være en del af et godt læringsmiljø?

Så har du nu mulighed for at uddanne dig til social- og sundhedshjælper i Solrød Kommune. Du kan glæde dig til et spændende elevforløb, hvor vi har fokus på at skabe gode rammer for din uddannelse. Under hvert praktikforløb får du din egen praktikvejleder, som sammen med dig planlægger hvordan du når dine praktikmål ved ugentlige samtaler og planlagt fordybelsestid. Vi har også en elevcafe, hvor du får mulighed for at mødes med andre elever og sammen fordybe jer i faglige emner.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV