870 job matcher din søgning 870 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

OJ Electronics A/SMarketing­koordinator med flair for grafisk arbejde

OJ Electronics A/S, Sønderborg

Brænder du for at planlægge og eksekvere en bred vifte af marketingaktiviteter? Og er du ferm til grafisk arbejde? Så har vi jobbet til dig!

I marketing arbejder vi strategisk med content marketing med fokus på lead generering. Det øgede strategiske fokus bevirker, at vi har behov for at udvide marketingteamet. Ud over dette job søger vi også en content writer til at styrke teamet og øge hastigheden i vores indsatser. Når teamet er på plads, er vi et team på i alt 6 kollegaer, hvortil kommer vores eksterne partnere, som vi har tæt tilknyttet.

Du vil blive ansvarlig for egne projekter inden for følgende områder:

 • Planlægge og eksekvere på en bred vifte af marketing og employer branding-aktiviteter – både online og offline
 • Opdatere hjemmeside i wordpress
 • Koordinere frembringelsen af brochurer
 • Koordinering af videoproduktion og salgspræsentationer
OJ Electronics A/S
Gyldendal A/SAssistent med flair for administration indenfor salg og marketing

Gyldendal A/S, Sønderborg

Er du god til at bevare roen og holde overblik? Trives du med mange forskellige opgaver? Så er det dig, vi søger.

Guide2know har udviklet digital læring siden 2008, er blandt de mere erfarne i branchen - og i 2018 blev Guide2know en del af Gyldendal-gruppen. Vi sætter en ære i gode og vedvarende kunderelationer. Vores kunder er bl.a. kommuner, regioner samt en lang række store og små aktører. Al udvikling foregår in-house, og vi ønsker at være let tilgængelige i forhold til drift, rådgivning og support. Du får ansvaret for at arbejdsopgaverne i denne stilling varierer. Du kommer dagligt i kontakt med både kunder og kolleger, og vi søger derfor en person, der er fleksibel, serviceminded og energisk.

 • Understøtte fagkonsulenter ift. praktiske og administrative opgaver ifm. salg
 • Administration og opstart af mindre kunder
 • Hjælp til telefonisk kundepleje og løbende opfølgning
Hjemmearbejdsplads
Baltic Control Certification A/S
Auditor til certificeringsopgaver særligt indenfor dyrevelfærd til Fyn

Baltic Control Certification A/S

Vi er et team i vækst med kollegaer både på landevejen, på vores kontor i hhv. Risskov ved Aarhus samt i det naturskønne Lundtofte, nord for København. Vi udvider hele tiden vores områder indenfor certificering, men en ting har alle standarder til fælles, og det er at vi brænder for at det vi spiser, er det vi tror det er – at dyrevelfærd ikke bare er et ord, men noget som bliver taget alvorligt.

Til at styrke vores team af dygtige auditorer i Danmark søger vi en faglig og administrativ stærk auditor til Fyn. Baltic Control Certification A/S består af små 40 fastansatte engagerede kollegaer og yderligere et antal freelancere som understøtter vores opgaver rundt omkring i hele verden.

Hjemmearbejdsplads
CervelloBusiness Controller

Cervello

Ambitiøs startup søger Business Controller. Er du klar til en vækstrejse sammen med os?

Cervello er en impact-startup-virksomhed inden for sundhedsområdet med et klart formål: Vi hjælper mennesker ramt af en alvorlig skade på hjernen hurtigere og bedre tilbage til fællesska-bet. En erfaren bestyrelse står bag, kapitalen er på plads, start-up teamet er i gang og de første knivskarpe neurospecialister er tjekket ind. Samtidig har vi købt et specialiseret hjerneskadecenter med 50 dygtige specialister, som vi snart byder velkommen.

Vi ønsker at skabe ’social impact’ for en udsat målgruppe ved at assistere landets kommuner, så borgere kan få specialiseret genoptræning i NÆR-miljøet. Vores ambitioner er store, og det kræver, at vi fra start af bygger en platform, som udgør fundamentet for den udviklingsrejse vi står over for. Derfor søger vi nu en Business Controller, som har mod på at udvikle Cervello sammen med os.

Mulighed for hjemmearbejde
Co3 A/SSenior Frontendudvikler

Co3 A/S, Aarhus, Ikast eller hjemmefra

Kan du skrive snorlige kode, der virker på tværs af platforme og enheder? Så er der en stol med dit navn på hos Jyllands mest dedikerede frontend-team.

Hos Co3 oplever vi et stigende antal af spændende projekter. Og vi har derfor brug for dig. En Senior Frontendudvikler, der kan sit kram og som vil være en del af et ambitiøst udviklerteam.

Du skal arbejde sammen med vores frontend-team, der implementerer user experience og funktionalitet i vores webløsninger. Udover at skrive smuk kode vil din arbejdsdag også indeholde workshops med kunder, code reviews, optimering af eksisterende løsninger og sparring med kollegerne.

Abena
Teamleder for vores ordrekontor

Abena, Aabenraa

Som Teamleder for International Customer Service (ICS) hos ABENA er din hverdag fyldt med spænding og udfordringer. Vi håndterer årligt ca. 13.000 eksportordrer i samarbejde med både vores udenlandske datterselskaber og grossister over hele verden.

Med direkte reference til vores International Director har vores teamleder ansvaret for ICS’s otte eksportkoordinatorer. I tæt samarbejde løser I dagligdagens mange udfordringer, hvor I servicerer globalt og derfor er i kontakt med hele verden. ICS er bindeleddet mellem salg, produktion, indkøb, lager, transportører, shipping, GCM teams og datterselskaber, og derfor er I en vigtig brik i et godt tværfagligt samarbejde.

Abena
JVR Consult IVSDygtig(e) alsidige smede søges - vi tilbyder en rigtig god arbejdsplads!!

JVR Consult IVS søger for Helge Bruhn A/S i Sønderborg

Vi har kæmpe erfaring med alt indenfor smedefaget, og en moderne maskinpark til at understøtte det gode håndværk – derudover har vi udviklet og investeret i 3D-værktøjer for udvikling og produktion.

De kommende medarbejdere for produktionen er uddannet smed, mekaniker, maskinarbejder eller lign. i et mekanisk fag.

Hvis du har praktisk erfaring med industri og produktion, er dette en fordel. Du har mod på at lære nyt og at gå selvstændigt til opgaveløsning.

Vi arbejder hovedsagelig i rustfri stål, aluminium og sort stål, det er en forudsætning af du kan svejse i mindst en af disse kvaliteter, behersker du alle er det naturligvis et stort plus. Har du svejsecertifikat er det yderligere fordel i vores hverdag.

OJ Electronics A/S
UI/UX-designer

OJ Electronics A/S, Sønderborg

OJ Electronics A/S

Brænder du for innovation med kunden i fokus? Er teknologi og nytænkning dine spidskompetencer? Så læs endelig videre!

OJ Electronics er en succesfuld producent af elektroniske produkter inden for styring af ventilation og gulvvarme, og vi er nu på jagt efter en erfaren UI/UX-designer til vores udviklingsteam.

Dine opgaver

Vi forventer, at du har praktisk erfaring med designprocessen og dens metoder, herunder designresearch, brugerinddragelse, ligesom du skal stå for tilrettelæggelsen og gennemførslen af brugerundersøgelser.

Ud fra disse skal du være i stand til at udvikle tydelige indsigter, der kan dannebaggrund for yderligere udvikling af idéer, wire frames og koncepter.

Design og kobling af apps som alternativ styring af de fysiske produkter fylder mere og mere, så det vil være en kæmpe fordel, hvis du også har erfaring fra dette.

OJ Electronics A/S
Hjemmearbejdsplads
ZubstanzNiko søger en salgskonsulent til DK Vest (Jylland og Fyn)

Zubstanz søger for Niko

Niko er en international familieejet virksomhed, der producerer og sælger veldesignede, intuitive og brugervenlige løsninger i form af sensorer, lysstyring, smarthome og adgangskontrol, der får bygninger til at fungere bedre. Inspireret? Så vil du måske være en del af Niko?

Vi søger en teknisk stærk, selvstændig og imødekommende salgskonsulent til vores danske salgsafdeling, der skal være med til at styrke vores promovering og salg af Nikos danske produktprogram til målgruppen grossistfilialer og installatører i Danmark.

Som salgskonsulent bliver det dit ansvar at arbejde aktivt med vores salgsstrategi i dit geografiske område. Du skal besøge grossistfilialer og installatører med henblik på at sikre, at Niko er den foretrukne leverandør. Hos grossistfilialerne skal du blandt andet sørge for, at vores produktprogram er præsenteret, følge op på transaktionssalget ogmonitorere udviklingen.

Hotel Sønderborg StrandTjener

Hotel Sønderborg Strand

Vi på Hotel Sønderborg Strand søger en dygtig tjener til vores restaurant- konference- og selskabslokaler. Du bliver en del af den daglige drift i et engageret og kompetent team.

Kunne du tænke dig at være med til at udvikle vores restaurant Bellevue, og være en del af en arbejdsplads, der tror på at god service kommer af stor arbejdsglæde og god trivsel.

Du får nogle kompetente og flinke kollegaer, en spændende og alsidig hverdag, der består både af konferencer, a la carte og selskaber. Du skal sikre vores mange gæster den bedste service og den gode oplevelse. Du skal sammen med restaurantens ledelse være med til at præge og udvikle hotellets profil så vi kan leve op til vores gæsters krav.

Alsik A/SVil du være en del af Restaurant Syttende?

Alsik A/S, Sønderborg

Grundet travlhed søger vi til vores dygtige og ambitiøse Syttende-team:

 • Erfaren eller faguddannet tjener/sommelier med skarpt blik for sublim service

Vi kan bl.a. tilbyde dig:

 • En unik arbejdsplads med dygtige kollegaer og store ambitioner
 • Du bliver en del af team-Syttende, hvor du håndhæver vores høje serviceniveau
 • Spændende karrieremuligheder og faglig udvikling for dig, der kan og vil
KFUM's Sociale ArbejdeProjektmedarbejder til Café Parasollen i Haderslev

KFUM's Sociale Arbejde

Er du vores nye projektmedarbejder? Café Parasollen i Haderslev søger en projektmedarbejder til opstart og drift af to mødesteder i Haderslev.

Café Parasollen er en social café og et værested for mennesker, der står udsat i deres liv. Vi har åbent seks dage om ugen og et dagligt besøgstal på 40-50 mennesker.

Caféens kerneopgave er at være et omsorgstilbud med socialt samvær og fællesskab, udflugter, gåture samt tilbud om gældsrådgivning m.v. Mange frivillige deltager med madlavning, caféhygge m.m.

Café Parasollen er fra 2021 – 2023 en del af projektet Social Drive Out, som er en social indsats målrettet en række yderområder i Danmark. Hver uge besøges fem steder, hvor vi tilbyder samtale, mad og fornødenheder til ensomme mennesker.

Hansen Technologies Denmark A/S
Software Developer

Hansen Technologies Denmark A/S, Sønderborg

Are you ready to join Hansen’s dynamic delivery team and take the lead on a wide range of exciting development projects? Then please read on!

Hansen Technologies Denmark A/S

We are seeking an all-star, multi-lingual Software Developer with strong consulting skills, who is very client-focused and within a commutable distance to our Sønderborg office (Denmark).

This is a dynamic, hands-on position where you will play a vital role in developing Hansen’s billing software solution and customer experience (cx) projects for some of our major clients. As well as possessing technical skills your client focus is second to none, with the ability to consult at all levels and through all stages of the projects.

Hansen Technologies Denmark A/S
Danfoss A/S
Segment Marketing Refrigeration Manager- Cold Chain Logistics (ID: 15909)

Danfoss A/S, Nordborg, Vejle, Copenhagen, Silkeborg, or Kolding

Danfoss Climate Solutions is looking for a Segment Marketing Refrigeration Manager to join our Global Segment Marketing team.

In this role you will manage global segment strategic initiatives related to product and systems innovation, thought leadership, customer collaboration, and other strategies aimed at segments and applications surrounding the Cold Chain, with the ultimate goal of helping Danfoss customers reduce food waste, predict, manage and extend the shelf life of perishables.

You will become part of a dynamic environment and join a team of global and regional marketing managers.

Danfoss A/S
Danfoss A/S
Automatik fagtekniker – Weekend Support (ID: 17111)

Danfoss A/S, Nordborg

Danfoss Power Solutions, Work Function Division søger en dygtig og engageret automatik fagtekniker til at holde vores udstyr kørende med høj tilgængelighed. Du bliver en del af team med dygtige og engagerede kolleger, vi er 24 medarbejdere hvoraf de 4 er lærlinge.

Dine opgaver vil foregå i vores bearbejdningsområde, hvor vi fokuserer på at sikre stabilitet og høj tilgængelighed på vores udstyr. Du vil også deltage i projekter med ombygning eller køb af nyt udstyr sammen med vores produktionsteknikere. Stabilitet og høj tilgængelighed på udstyret er meget vigtigt for at sikre, at de opsatte produktionsmål kan opfyldes.

Danfoss A/S
Dagli'BrugsenSlagtermester, DagliBrugsen Kliplev

Dagli'Brugsen

DagliBrugsen Kliplev søger en kompetent slagtermester der også er intersseret i at arbejde og udvikle delikatessen, der får ansvar for, at kunderne får en god og inspirerende oplevelse. Vi brænder for at gøre en forskel for vores kunder, og som slagtermester er din succes betinget af slagter-/delikatessens drift, udvikling og medarbejdernes trivsel.

Som slagtermester er din opgave hver dag at sikre en salgsklar og indbydende slagter og delikatesse, der lever op til vores slagterkoncept; DB Slagteren - og giver kunderne den ekstra service, der overgår deres forventninger. Det indebærer, at du:

 • tilbyder kunderne gode og lækre varer i salgsklare bokse, der afspejler kundens behov både først og sidst på ugen
 • rådgiver, betjener og inspirerer kunderne til retter og serveringsforslag - gerne med vin, der passer til
 • har fokus på hele måltidsløsninger og frokostretter samt delikatesse.
Norlys
Erfaren ServiceNow-administrator og -udvikler

Norlys, Kolding, Silkeborg eller Sønderborg

Motiveres du af at levere en velfungerende ServiceNow, som understøtter vores forretnings behov? Elsker du at nørkle med business rules, udvikling i ServiceNow og at være med til at sætte retningen for vores fremtidige brug af platformen?

Så er det lige dig, vi har behov for til denne nyoprettede stilling i Norlys Tele.

Du vil få stor indflydelse og frihed til at løse dine opgaver, herunder interaktionen med samarbejdspartnere. Samtidig er Norlys en arbejdsplads, der er præget af ønsket om at levere de rigtige løsninger, ikke bare de hurtige.

Norlys
Arla Foods amba
Mejerist til skummesalen på Christiansfeld Mejeri Center

Arla Foods amba

Som ny medarbejder på Christiansfeld, kan du se frem til en afvekslende hverdag blandt 50 gode og glade kolleger i mejeriet og en stor kontaktflade gennem centerets godt 380 medarbejder.

Som vores nye mejerist bliver dine primære opgaver fremstilling af konsummælk til tapperiet og halvfabrikata til vores specialvareafdeling, fokus på produktkvalitet og overholdelse af normer.

Arbejdsmiljø og sikkerhed prioriteres højt og er en integreret del af vores hverdag og derfor forventer vi, at du også har fokus på dette i den måde du løser opgaver.

Arla Foods amba
Arla Foods amba
Mejeriarbejder til specialvaretapperi på Christiansfeld mejeri

Arla Foods amba

Som mejeriarbejder eller Mejerist på Christiansfeld mejeri kan du se frem til en afvekslende hverdag blandt 380 gode og glade kolleger. Mejeriet er i rivende udvikling, og vi får brug for din hjælp til tapning af konsummælk til Foods Service.

Som tappeoperatør bliver dine opgaver bla. tapning af produkter i forskellige emballage typer og størrelser til Food Service, håndtering af 1.000 liters bag in box, rengøringsopgaver osv.

Vi værdsætter medarbejderes initiativ og opfindsomhed, som sikre at vi løbende forbedrer os. Derfor har vi en åben dialog for sammen at nå de bedste resultater for hele mejeriet.

Arla Foods amba
Sydbank
Pensionsrådgiver til Sydbank i Sønderborg

Sydbank

Brænder du for at rådgive kunder om deres muligheder indenfor pension samt at støtte resten af teamet i at nå de fastsatte mål på pension? Så er du måske vores nye kollega i pensionsteamet i Sydbank.

Som pensionsrådgiver skal du:

 • Deltage i kundemøder med private kunder ift. afdækning af kundernes ønsker og behov samt planlægning af pensionisttilværelsen
 • Deltage i kundemøder omkring planlægning af optimalt nedsparingsforløb
 • Deltage i kundemøder med mindre erhvervskunder omkring firmapension og 30%-ordning.
Sydbank