726 job matcher din søgning 726 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Statens IT Er du den nye IT-projektleder til Statens It?

Statens IT, Ballerup, Sønderborg eller Aarhus

Kan du planlægge og styre forskellige samtidige typer it-projekter til aftalt tid, økonomi og kvalitet i samarbejde med kunder, leverandører og organisationen? Vil du bidrage til, at Statens It lever op til sit strategiske pejlemærke ”Pålidelige projekter”?

Hvis du kan svare ’ja’ til ovenstående, så synes vi du skal sende os en ansøgning – også selvom sommerferien nærmer sig.

Hydro Extrusion Denmark A/S
Vi søger medarbejdere fast arbejde i vores produktion weekend og skiftehold

Hydro Extrusion Denmark A/S, Tønder

Du vil komme til at arbejde med i produktionen af vore produkter i aluminium til automotive-, bygge- og konstruktionsindustrien.

Se video om Hydro som arbejdsplads

Vi tilbyder et spændende og til tider krævende job i en dynamisk organisation, hvor godt teamwork i afdelingen, men også på tværs af organisationen, er et must.

Hydro Extrusion Denmark A/S
OttoConsult ApS CEO – Med fokus på salg og forretningsudvikling

OttoConsult ApS søger for HM Systems A/S i Haderslev

I denne spændende stilling som CEO for HM Group, kommer du til at stå i spidsen for en virksomhed, der gennem udvikling af unikke koncepter, produkter og systemer, har opnået en markant position indenfor industrielle etiketterings- og mærkningsløsninger.

Du kommer til at blive ansvarlig for en international organisation bestående af dygtige og engagerede medarbejdere med stor erfaring, viden og kompetence. Selv vil du komme til at spille en hovedrolle i forhold til at udvikle hele den kommercielle, forretningsmæssige og organisatoriske side af virksomheden.

Den professionelle bestyrelse bliver en tæt samarbejdspartner for dig, og du vil her finde en motiverende og kompetencemæssig stærk enhed.

Gem
Antalis A/S Tekniker Visual Communication

Antalis A/S

Vi er et engageret og dedikeret team på 6 medarbejdere, som samarbejder omkring montering og servicering digitale storformat printere hos vores kunder i hele Danmark. Vi håndterer også software i denne forbindelse. Du vil desuden skulle servicere/montere relateret udstyr. Inden for storformatprintere forhandler vi bl.a. Durst, Vanguard og HP.

"Teknisk afdeling er et mindre og meget engageret team med tæt daglig kontakt – både med hinanden og med kunderne. Hvis jeg støder på et problem hos en kunde, så er mine kolleger aldrig mere end et opkald væk. Det er fedt at opleve glæden hos kunderne, når vi har løst et problem eller har instrueret i anvendelsen af en ny maskine. Det er noget af det bedste for mig ved at være tekniker hos Antalis.” Torben, kollega i teknikerteamet.

Heidelberg Materials Precast Denmark A/S
HR-koordinator

Heidelberg Materials Precast Denmark A/S, Tinglev

Vi står midt i en spændende transformation og søger en dygtig HR-koordinator til at hjælpe os igennem denne spændende rejse.

Som HR-koordinator vil du spille en afgørende rolle som bindeleddet mellem medarbejdere, ledere og HR-afdelingen. Stillingen er en midlertidig rolle på 1 år.

Vi tilbyder gode arbejdsforhold og søde kollegaer. samt et uformelt miljø og med en fri omgangstone

Heidelberg Materials Precast Denmark A/S
Lidl Danmark K/S Butikschef - fuldtid - Vojens

Lidl Danmark K/S

Er du klar til at stå i spidsen for din helt egen Lidl-butik? Kan du lede og motivere et helt butiksteam og sørge for, at butikken altid står snorlige, så vores kunder får den bedste indkøbsoplevelse?

Som butikschef er det dig, der sørger for, at alt går op i en højere enhed. Du går forrest og motiverer dine medarbejdere til at skabe rammerne for landets bedste indkøbsoplevelse.

Gem
Naturstyrelsen
Naturmedarbejder til arbejde med urørt skov - Naturstyrelsen Sønderjylland

Naturstyrelsen, Gråsten

Er du nysgerrig på, hvad det vil sige at arbejde i en styrelse eller måske har du allerede erfaring hermed? Naturstyrelsen søger lige nu seks medarbejdere, som skal bidrage til udarbejdelsen og implementeringen af forvaltningsplaner for urørt skov i den danske natur.

Den ene af disse stillinger er placeret på Naturstyrelsen Sønderjylland. Her kommer du til at indgå i teamet af medarbejdere, der arbejder med at udarbejde forvaltningsplaner for urørt skov.

Du vil få din daglige gang i naturskønne omgivelser. Naturstyrelsen er præget af en uformel omgangstone, hvor det kollegiale vægtes højt, og der leveres værdi til samfundet ved at forvalte vores fælles natur.

Naturstyrelsen
Gem
EWII
Montør til gadelys

EWII

Se video om EWII som arbejdsplads

Vi har masser at lave med at sørge for lys i gaderne og dermed øge trafiksikkerheden for tusindvis af borgere i hele Trekantområdet.

Du bliver en del af et kompetent team bestående af dygtige elektrikere, og din dagligdag vil foregå i et arbejdsmiljø præget af selvstændighed, godt samarbejde og fokus på din personlige sikkerhed i arbejdet.

EWII
IFF
Driftsingeniør - IFF Haderslev

IFF

Hvis du anser procesindustrien som en spændende udfordring, kan et job som driftsingeniør hos iff i Haderslev blive din næste udfordring.

Vi søger en person med professionel tilgang til optimering, drift og dokumentation af processer til produktion af fødevareingredienser.

IFF
Logitrans A/S Markedsledende virksomhed søger softwareudvikler - med både front-end og back-end erfaring!

Logitrans A/S, Ribe

Vil du være med til at udvikle Logitrans' digitale løsninger til et helt nyt niveau?

Du bliver en del af vores IT-afdeling, som har ansvar for support, udvikling og drift af digitale løsninger til vores afdelinger i Danmark, Kina og USA. Derudover supporterer vi vores forhandlere og slutkunder globalt. Afdelingen består i dag af 3 personer, og softwareudvikling har indtil nu primært været udført af eksterne konsulenter.

Du vil blive involveret i konkrete digitale projekter fra start til slut og bliver således bindeled mellem back-end programmering og front-end løsninger. Du skal derfor kunne arbejde fleksibelt og i tæt samarbejde med relevante stakeholders.

Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

  • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
  • Artificial Intelligence og Machine Learning
  • ASP.NET Web Application med C#
  • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Dinesen Floors A/S Head of Finance

Dinesen Floors A/S, Jels

Dinesen er en familieejet virksomhed, der blev grundlagt i 1898. Virksomheden ejes af fjerde og femte generation, og ledelsen er efter mange års ejerledelse overdraget til en CEO, ligesom der er etableret en professionel bestyrelse.

Som en central figur på Dinesens rejse mod profitabel og bæredygtig vækst søger vi nu en Head of Finance, der forstår værdien af et stærkt brand og Dinesens ambition om at sælge hele stammen.

Hos Dinesen vil du få det samlede ansvar for koncernens finanser og et team bestående af en controller og to bogholdere. Du refererer direkte til CEO og vil være aktiv sparringspartner for direktionen ved at levere rapportering, indsigter og analyser, der sikrer det bedst mulige beslutnings- og ledelsesgrundlag.

Fbm Horup A/S Administrerende direktør søges til FBM Horup A/S – der forhandler fremtidens ESG-rigtige bygningsmaterialer

Fbm Horup A/S, Aabenraa

Har du en rummelig, inddragende og anerkendende tilgang til ledelse? Vi søger en erfaren direktør, ”købmand” og leder til handelsvirksomhed inden for byggebranchen. Har du en rummelig, inddragende og anerkendende tilgang til ledelse?

Vi søger en erfaren direktør, ”købmand” og leder til handelsvirksomhed inden for byggebranchen. Med reference til bestyrelsen får du det fulde P/L-ansvar for fremtidens positive drift og udvikling af den overordnede strategi for virksomheden.

Du tilbydes en spændende stilling, hvor du i høj grad kan være med til at sætte dagsordenen og få direkte indflydelse på virksomhedens fremtidige udvikling.

Saab Danmark A/S
Technical Publications Writer

Saab Danmark A/S, Sønderborg

As our new Technical Publications Writer you are responsible for the development of technical publications according to customer needs and best practice. Se video om Saab Danmark A/S som arbejdsplads

With regular progress reporting and presentation of your work to project managers, you make sure quality is on track. Your proactive and autonomous attitude complements your ability to work in a project team.

We offer both Senior and Junior roles and welcome applications without prior experience in the field, if you have an affinity to working with technical documents and are passionate about learning new skills.

Saab Danmark A/S
Maersk Container Industry (MCI)
Sales Coordinator with Flair for Contract Management

Maersk Container Industry (MCI), Tinglev

Do you have a keen eye for details, strong coordination skills and the ability to communicate across borders and cultures?

As a Sales Coordinator you will be part of our dynamic and highly engaged sales support team.

On a personal level you are structured, detailed, and aware about quality.

Maersk Container Industry (MCI)
Polygon DB Servicemedarbejder med vagtordning

Polygon DB, Sønderborg

Er du ambitiøs og med et ønske om at gøre en forskel for andre mennesker?

Som medarbejder i Polygon får du arbejdsopgaver inden for området skadeservice i Danmarks bedste skadeservicefirma. Opgaverne omfatter typisk renovering efter brand-, vand-, hærværks- og stormskader.

Vi tilbyder en arbejdsplads med plads til den enkelte medarbejder, i et udfordrende og spændende job, samt en dagligdag med smil, og gode kollegaer.

Esbjerg Kommune
Barselsvikar for socialpædagog ved Familiecenter Ørnevænget

Esbjerg Kommune, Ribe

Er det pædagogiske arbejde med traumatiserede omsorgssvigtede børn og unge lige dig? Er du nysgerrig i samarbejdet med kollegaer, forældre og børn, og kan du holde hovedet koldt – også når det bliver svært? Så er du måske vores nye kollega.

Vi er en fagligt velfungerende medarbejdergruppe, der glæder os til at møde netop den pædagog, som sammen med os, kan være med til at skabe et trygt, omsorgsfuldt barndomshjem med traditioner og inklusion i nærmiljøet for vores seks børn og unge, som lige nu er i alderen 12 -14 år.

Vores faglige afsæt er i det psykodynamiske med en mentaliserende tilgang, hvor vi er åbne for at arbejde med egne udviklingsmuligheder.

Sønderjysk Biogas Bevtoft A/S Maskinfører søges til gummiged

Sønderjysk Biogas Bevtoft A/S

Er du serviceminded med interesse for den grønne omstilling og har du flair for at køre gummiged og hænderne rigtigt skruet på? Så er det måske dig der er vores nye kollega.

Du vil få en hverdag, hvor der kan være travlhed med mange forskellige opgaver. Hovedopgaven er primært modtagelse og håndtering af vores tørre råvare med gummiged. Men du skal også være villig til at tage fat og bidrage med den daglige vedligeholdelse og forefaldende opgaver på anlægget.

Vi tilbyder et afvekslende job med gode kollegaer og god tone - en hverdag, som du selv er med til præge, og hvor du kommer til at indgå i et team.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV