511 job matcher din søgning 511 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 511 resultater.
Caverion A/S
El-formand

Caverion A/S, Nordborg

Vi søger en energisk og kompetent el-formand, som skal indgå i el-afdelingen, som er en del af et tværfagligt team ved en af Caverions største tekniske Facility Management-aftaler. Du vil få base i Caverions afdeling ved vores kunde i Nordborg og referere til Site Manageren.

Caverion A/S Du bliver en del af et team på 8, som dagligt servicerer bygningerne ved vores industrikunde i Nordborg. Facility Management-aftalen omhandler industri og procesvedligehold samt nye installationer, som dækker over en bred vifte af opgaver indenfor mange fag og niveauer.

Dine opgaver som el-formand kan blandt andre være:

 • Udførelse af el-opgaver ved mindre service samt vedligeholdelsesopgaver
 • Planlægning og dispatching af opgaver
 • Sagsstyring herunder kvalitetssikring, dokumentation og opfølgning på opgaver
Caverion A/S
X-Yachts A/SIndkøbselev

X-Yachts A/S, Haderslev

Vil du arbejde for en internationalt anerkendt virksomhed i vækst?

Som indkøbselev i X-Yachts sørger vi for, at du kommer godt fra start og udvikler dig både personligt og fagligt. Du gennemgår en praktisk orienteret uddannelse, der strækker sig over to år. Du bliver en del af vores indkøbs- og logistikteam, som i dagligdagen sikrer forsyninger fra vores internationale leverandørnetværk leveret til vores danske og polske fabrikker. Vi tilbyder et job med stor kontaktflade internt som eksternt, hvor dine samarbejdsevner kommer på prøve og dine sprogkundskaber bliver styrket.

Jobbets primære opgaver

 • Daglig support og kontakt til vores internationale leverandører.
 • Administration af indkøbsordrer.
 • Kontakt til designere vedr. udviklingsprojekter.
X-Yachts A/SIndkøbs- og logistikchef

X-Yachts A/S, Haderslev

Vil du arbejde for en internationalt anerkendt virksomhed i vækst?

Vi tilbyder et udfordrende og varieret job hos X-Yachts i Haderslev; et dansk værft med datterselskab i Polen med i alt 250 ansatte. Du bliver en vigtig medspiller med en stor kontaktflade såvel internt som eksternt. Du vil få ledelsesansvar for fem medarbejdere i Danmark og en stiplet linje til to medarbejdere fra den polske fabrik.

Jobbets primære opgaver

 • Ansvarlig for indkøb, logistik, lager og planlægning
 • Udvikle og optimere alle processer i forsyningskæden
 • Optimere vareflow og lagerstyring i og imellem fabrikkerne
Abena
IT-supporter til Service Desk

Abena, Aabenraa

Du løser nemt tekniske problemer og yder gerne den bedste IT-service til dine kollegaer med et smil.

Vi søger en IT-supporter til vores Service Desk, der evner at kombinere teknisk viden med god kundeservice og altid formidler det i øjenhøjde til vores brugere.

Din hverdag i vores IT-team
Din primære opgave er at servicere vores brugere, når de henvender sig med tekniske udfordringer.

I tæt samarbejde med tre erfarne kollegaer løser du opgaver, hvor du bl.a.

 • modtager og registrerer indgående opkald og tickets i Service Desken
 • yder first level support til slutbrugere både på hotline og via tickets
 • arbejder med brugeradministration og vedligehold af rettigheder
Abena
Abena
Integration Architect

Abena, Aabenraa

Du motiveres af muligheden for at arbejde med den nyeste teknologi sammen med landets dygtigste udviklere i en virksomhed, der er førende på området.

Vi lover dig spænding og udfordringer i en hverdag, hvor to dage aldrig er ens. Du får mulighed for at få dybt kendskab til den interne forretning og udvikle løsninger på en cutting edge best in class platform, der kontinuerligt udvikles og forbedres. Du vil derfor opleve gode muligheder for både faglig og personlig udvikling.

En teknisk stærk profil med lysten til at lære nyt
Dit daglige arbejde består i at definere banebrydende integrationer med Azures integrationsplatform både internt i Abena og til eksterne kunder.

Abena
AppenSeeking native Danish speakers to help us improve smart home technology!

Appen

Appen is a global leader in the development of high-quality, human annotated datasets for machine learning and artificial intelligence.

We are collecting training data to improve smart home technology and we need your creativity! This project requires you to put yourself in the shoes of a smart home user, finding different ways of giving voice commands to a smart home assistant in Danish.

HOW IT WORKS:

 • You will be presented with an 'intent' of a user trying to interact with a virtual assistant (e.g. Send message).
 • Each intent has a 'scenario' to give you more context of what the user is trying to accomplish (e.g. You want your assistant to send a text message to someone)
 • You need to provide queries in Danish that would help the user accomplish their intent. (e.g. Send text message to John).
Sydbank
Vi søger to analytikere til modeludvikling

Sydbank, Aabenraa

Har du lyst til at blive en del af et stærkt team af engagerede og dygtige kolleger, hvor du får mulighed for at anvende din teoretiske baggrund til at udvikle avancerede risikomodeller? Og brænder du for kvantitative metoder og risikostyring? Så er dette spændende job måske noget for dig.

Risikomodeller udvikler statistiske modeller ved hjælp af avancerede kvantitative metoder til styring af bankens kreditrisiko. Afdelingen er i en spændende udvikling som følge af bankens ambition om at øge anvendelsen af avancerede risikomodeller samt nye regulatoriske krav på området.

Arbejdet i afdelingen har stor ledelsesmæssig fokus og du får en central rolle i forhold til udviklingen og anvendelsen af bankens modeller samt den løbende interne og eksterne evaluering og dialog omkring modellerne. Du vil derfor få en bred berøring med en stor del af organisationen og et detaljeret indblik i data og processer på tværs af banken.

Sydbank
Arla Foods amba
Production/Packaging Technician

Arla Foods amba, Branderup

Som Mejerist på Branderup Mejeri kan du se frem til en afvekslende hverdag blandt ca. 100 gode og glade kolleger. Mejeriet er i rivende udvikling, og vi får brug for din hjælp til at drifte mælkebehandlin-gen samt til at behandle og op koncentrere valledelen.

Din opgave bliver at deltage i driften af mælkebehandlingen hvor vi standardiserer og pasteuriserer ostemælken og behandler og op koncentrerer vallen . Op koncentreringen af valle foregår på RO anlæg.

Arbejdet kræver, at du har en god fysik. Din arbejdsdag vil derudover bestå af opgaver som at:

 • Bidrage til løbende forbedringer af driften, optimering af maskinudstyr og processer.
 • Registrere produktionsdata i vores databaser.
 • Rengøring og 5S i afdelingen.
Arla Foods amba
Grænseegnens Friskole
Lederstilling med stor bevægelsesfrihed – Grænseegnens Friskole søger skoleleder

Grænseegnens Friskole, Kruså

En grundtvig-koldsk friskole der vægter fællesskabet og nærheden højt. En skole som sætter den faglige barre højt med udgangspunkt i den enkelte elev. En skole hvor der er højt til loftet, og hvor man kan få lov til at nørde sig til viden og kreativ udfoldelse.

Grænseegnens Friskole ønsker sig en skoleleder:

 • Der tydeligt fremstår som bæreren af skolens værdier i sit arbejde med børn, forældre, ansatte og omverdenen
 • Der formår at understøtte og gennem tillid motivere et fagligt og socialt arbejdsmiljø, som får vores ansatte til at stortrives, og som sætter deres potentialer i spil
Fleggaard LeasingHead of Digitalization and Business development

Fleggaard Leasing, Padborg

Fleggaard Leasing har implementeret en ambitiøs vækststrategi, der skal sikre, at vi kan fastholde og udbygge vores markedsposition. Digitaliseringen og de muligheder det giver skal understøtte vores vækstplaner. For at styrke dette område søger vi en erfaren leder til afdelingen for digitalisering og forretningsudvikling.

Du vil indgå i ledergruppen og får ansvaret for alle projekter i krydsfeltet mellem forretningen og IT. Du skal lede hele projektfasen fra idegenerering til designfasen, implementering og opfølgning og sikre, at vi er på forkant med digitaliseringens muligheder.

Din ledelseserfaring har lært dig at kommunikere med og agere i et miljø med mange forskellige stakeholders både internt og eksternt - og du har forståelse for at møde dem i øjenhøjde. Din effektivitet og gennemslagskraft hjælper dig med at overholde fastlagte leverancerammer i forhold til tid, kvalitet og økonomi.

Skandinavisk Computer Rekruttering A/S
Senior Software Engineer

Skandinavisk Computer Rekruttering A/S søger for Vektor Dynamics i Sønderborg

Brænder du for at udvikle robotteknologi? Trives du med at fordybe dig i koden og sikre en valid arkitektur? Motiveres du af at samarbejde på tværs af tekniske discipliner indenfor software, sensorteknologi og hardware?

Vektor Dynamics er en udviklingsorienteret, hightech-virksomhed med hovedsæde i Sønderborg. Virksomheden har en markedsledende position, og skaber autonome og energivenlige maskiner der er helt fremme i den teknologiske frontlinje.

Opgaverne omhandler bl.a. optimering af navigations- og sensorsystemer via f.eks. ROS, LIDAR, IMU og GPS samt Sensor Fusion således at maskinerne kan køre, også uden GPS-signal. Herudover arbejdes der med serveropsætning og konfiguration ift. f.eks. Open Street Map, Proxy, Cloud, Release Build, Apt Repository og Anomaly Handler.

DANISH CROWN A/S
Slagtere og produktionsmedarbejdere til Blans

DANISH CROWN A/S, Sønderborg

Har du en positiv indstilling til dit arbejde og lyst til at bruge dine hænder til at skabe resultater? Så er du måske en af de medarbejdere, vi søger til vores slagteri i Blans ved Sønderborg.

Vi har brug for flere folk til både at slagte, udbene og pakke vores varer. Vores forventning er, at vi skal lære en stor del af vores nye medarbejdere op fra bunden, så hvis du har en passion for håndværk og kvalitet, er der med andre ord en rigtig god chance for at få et job nu.

Alt efter dine kvalifikationer og dit interesseområde kommer du til at arbejde på fx slagtegangen, i udbeningen eller i pakkeriet med mulighed for variation. Du vil være timelønnet, og oplæringen foregår som sidemandsoplæring. Vi søger fortrinsvist medarbejdere til aftenholdet i Blans.

DANISH CROWN A/S
Puls Human Relations ApSMaskiningeniør

Puls Human Relations ApS søger for Signode Denmark ApS i Sønderborg

Du bliver en vigtig del af Global R&D, og du bliver i samarbejde med dine kolleger ansvarlig for nyudvikling af industrielle produkter og komponenter indenfor løsninger til pakkemaskiner fra koncept ind til løbende produktion.

Global R&D teamet ved Signode er kendetegnet af kvalitet i front, begejstring for ny teknologi og konkurrencedygtigt design. Kulturen er præget af en uformel omgangstone og et godt socialt miljø.

Du kan se frem til:
Nyudvikling og videreudvikling af produkter og subsystemer indenfor Hooding/Wrapping med udgangspunkt i de nyeste teknologier. Som en del af dine udviklingsprojekter bliver du ansvarlig for materialehåndtering og styrkeberegning.

Optimum HRProduktionsleder eller værkfører med stærk procesforståelse

Optimum HR søger for kunde

Optimum HR søger for kunde i trekantsområdet, en kompetent produktionsleder, der er skarp til at optimere processer og planlægning, og som har naturlig flair for ledelse.

Et udpluk af dine ansvarsområder:

 • Proces- og produktionsoptimering i produktionen
 • Sikre sikkerhed, kvalitet og effektivitet i processerne
 • Ledelse og vejledning af 15 mekanikere og teknikere

Virksomheden er i øvrigt en del af en større koncern, som betyder at du har alle muligheder internt både personaleudviklingsmæssigt, men også løsningsmæssigt for kunderne.

Min KøbmandKøbmand

Min Købmand, Bevtoft

Ønsker du at gøre karriere i vores lokale købmandsbutik og være "herre i eget hus", findes alle mulighederne her i Bevtoft, som ligger i et smørhul km 13 fra Vojens.

Vi har brug for din hjælp til at løse de mange spændende opgaver i vores lokale købmand. Vi ønsker dit bidrag til vores lokalsamfund, hvor fællesskab og glæden for landsbylivet er fundamentet for butikken. Købmanden skal være en central del i lokalsamfundet, hvor der skal skabes oplevelser og sammenhængskraft i byen.

Butikken er bygget op omkring et stærkt lokalt fundament, hvor de lokale borgere igennem anparter har stillet et solidt økonomisk grundlag til rådighed for dig som købmand. Er du en god købmand, får du her alle muligheder for at skabe en god og sund butik, med virkelig stort potentiale, det er kun din kreativitet og købmandskab der sætter overliggeren.

OJ Electronics A/SStærk projektleder til organisation i vækst

OJ Electronics A/S, Sønderborg

Ønsker du at bringe din stærke projektlederprofil i spil i en virksomhed i vækst? Vil du gerne se, at det der startede som en god ide, bliver til en god forretning? Har du en proaktiv og struktureret tilgang til at få udviklet og produceret vores næste generation af produkter?
Så vil vi rigtig gerne høre fra dig!

Vi har fuld fart på vores udvikling af næste generations produkter og udvider derfor vores team af projektledere, der kan sikre en effektiv gennemførelse af produktudviklingsprojekter.

Om os
OJ Electronics er en anerkendt global leverandør af controls og motorstyringer til HVAC-industrien og termostater til elektrisk gulvvarme. OJ Electronics’ produkter bidrager dermed til en intelligent og energieffektiv indendørs klimastyring.

OJ Electronics A/S
Super Dæk Service
Automekaniker/Autotekniker søges til Padborg

Super Dæk Service

SDS

Er du en person, der vægter hastighed, købmandskab og kvalitet højt, er du måske vores nye medarbejder i vores team af dygtige medarbejdere i Padborg, som vil være ”branchens bedste”.

Vi søger en dygtig og alsidig automekaniker/autotekniker, der har høj faglig og teknisk viden, til vores afdeling i Padborg. Alder og køn har ingen betydning, bare du har fulgt med tiden og vil sammen med os kæmpe for vores vision om at blive BRANCHENS BEDSTE.

Teamet i Padborg tilbyder et job med grundig oplæring og relevante efteruddannelser, så du kan yde den bedste service. Hos os får du et selvstændigt og alsidigt job med en stor mængde frihed under ansvar og en god løn, som svarer til dine kvalifikationer.

Super Dæk Service
Dansk Skilte Inventar a/sIndkøber/Product Manager

Dansk Skilte Inventar a/s, Vojens

Vil du være en del af et stærkt Team DSI med 24 ansatte, som siden 1983 har opbygget positionen?

Som markedsleder indenfor standardskilte, Displays og Messeudstyr i DK.

Vi leder efter en struktureret og engageret indkøber, som primært skal stå for det daglige indkøb, samt genbestilling og reklamationer på primært standardvarer fra Asien samt Europa.

Som indkøber hos DSI vil der under normale omstændigheder være 1-3 ugers rejseaktivitet årligt, med en kombination af besøg hos leverandører i udlandet og messedeltagelse.

Stillingen indeholder en række arbejdsopgaver såsom:

 • indkøb og genbestilling af varer hos leverandører i ind- og udland
 • oprettelse af nye varer og sørge for tekster og stamdata er korrekte
 • vedligeholde og videreudvikling af sortiment samt afvikling af hyldevarmere
IntensionBogholder med erfaring fra revisionsbranchen

Intension, Aabenraa

Kan du dit bogholderihåndværk til fingerspidserne? Og vil du have en ansvarsfuld rolle, hvor du fx er med til at ensrette vores arbejde med elektronisk bogføring?

Helt konkret, står du for, at:

 • tage imod bilag fra kunderne og samarbejde med de kundeansvarlige revisorer
 • lave bogholderiopgaver fra A-Z – lige fra håndtering af debitor og kreditor til moms og lønkørsel
 • tidsregistrere dit faktureringsarbejde løbende

Og her går vi op i, at du kan være dig selv. Det kan mærkes på vores fleksible arbejdsmiljø, velfungerende samarbejde på tværs og den gode atmosfære, der hersker. For hos os taler vi ikke kun om det. Vi sætter nemlig handling bag vores ”work/life-balance”.

Nysgerrig? Læs mere om dit nye job her.

Abena
B2B Site Manager

Abena, Aabenraa

Vi har netop lagt fra land på vores eCom-rejse. Er du skarp på content, motiveres du af det digitale univers – og har du et kommercielt mindset? Så er det måske dig, der skal med på vores eCom-rejse, hvor vi lige nu leder efter den, der vil tage ansvaret for vores B2B-platform. Vil du med ombord?

Som Site Manager har du det overordnede ansvar og ejerskab for vores B2B site på tværs af markeder, hvilket inkluderer content udvikling med en kommerciel tilgang og øje for CTA’er, SEO, opfølgning og content creation. Derudover styrer og vedligeholder du de kommercielle aspekter af B2B platformen og site performance.

Du sikrer, at de relevante analyser og rapporter er tilgængelige, så vi kan afrapportere KPI’er og andre performancemålinger. Ligeledes har du fokus på at optimere den overordnede kundeoplevelse, som blandt indebærer at mappe kunderejsen

Abena