207 job matcher din søgning 207 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 207 resultater.
JYSKJYSK Danmark søger elever til hele landet

JYSK

Vil du arbejde i en international retailkæde, hvor personlig udvikling, teamspirit og gode kollegaer går hånd i hånd med effektivitet og benhård stræben efter at være nr. 1? Ser du dig selv i et job med mulighed for ansvar og hvor talent værdsættes og den ekstra mil belønnes?

Kan du nikke genkendende til ovenstående, og er du klar til at yde Danmarks bedste kundeservice? Trives du med forskellige arbejdsopgaver, hvor konkurrence er en del af hverdagen, og kan du indgå i en topmotiveret salgskultur, med attraktive bonusser? Så er du præcis den elev, vi er på udkig efter.

You meet possibilities and we offer you…

 • en professionel elevuddannelse med skoleophold på vores eget Academy
 • et springbræt til mange forskellige kompetencer
 • udvikling og træning som en vigtig del af hverdagen
Byens Brødhus ApSBager/konditor

Byens Brødhus ApS, Sønderborg

Kan du holde hovedet koldt i pressede situationer, og har du lyst til at være med til at gøre Byens Brødhus til en af de bedste i branchen, er det måske dig, vi søger.

Du er uddannet bager/konditor og har erfaring med produktion af diverse kager, fromager, bryllupskager m.m.

Vi tilbyder:

 • En virksomhed i rivende udvikling
 • Et spændende og udviklende job i et dynamisk arbejdsmiljø, hvor varekvalitet sættes i højsædet
 • En spændende hverdag, hvor ingen dage er ens
Byens Brødhus ApSFørstedame/-mand

Byens Brødhus ApS, Sønderborg

Har du en solid butikserfaring, og har du lyst til at være med til at gøre Byen Brødhus til en af de bedste i branchen, er det måske dig, vi søger.

Som førstedame/-mand skal du have overblikket over butikken, udarbejde arbejdsplaner, bestillinger, egenkontrol, være personaleansvarlig m.m.

Vi tilbyder:

 • En virksomhed i rivende udvikling
 • Et spændende og udviklende job i et dynamisk arbejdsmiljø, hvor varekvalitet sættes i højsædet
 • En spændende hverdag, hvor ingen dage er ens
 • Supergode kollegaer
OJ Electronics A/SUI/UX-designer

OJ Electronics A/S, Sønderborg

Brænder du for innovation med kunden i fokus? Er teknologi og nytænkning dine spidskompetencer? Så læs endelig videre!

OJ Electronics er en succesfuld producent af elektroniske produkter inden for styring af ventilation og gulvvarme, og vi er nu på jagt efter en erfaren UI/UX-designer til vores udviklingsteam.

Typiske opgaver

Dine typiske opgaver består i at konvertere projektkrav og idéer til design og grafisk udtryk for nye og eksisterende produkter, herunder oprettelse og vedligehold af mockups, designguide og komplet brugergrænseflade på tværs af forskellige platforme, smart termostater, apps og web. Det bliver også dit ansvar at foretage brugerundersøgelser og lave analyser og konceptudvikling på baggrund af disse.

OJ Electronics A/S
Danfoss A/S
Senior Design Engineer (ID: 15840)

Danfoss A/S, Nordborg

As Senior Design Engineer you will be representing product design in the cross-functional project team, which is working dedicated and focused using agile development methods.

In this role you make sure to cut the balance between performance, reliability, cost and our project timelines. You will be designing the physical parts and products. You validate their performance by calculations, simulations and physical tests in cooperation with internal and external partners, documenting the results in accordance to best in class quality standards.

You will be cooperating broadly with your procurement-, quality-, manufacturing- and product management colleagues and need to communicate and build trust across different professions and points of view.

Danfoss A/S
Alm. Brand
Privatassurandør til Sønderborg

Alm. Brand

Er du klar til at sætte din karriere i højeste gear og indfri dit potentiale som sælger?

Vi giver dig chancen for at udnytte dit høje ambitionsniveau til at skabe din egen succes og ikke mindst gode kundeoplevelser.

”Vi har nogle rigtig gode forsikringsløsninger, der gør, at vi rigtig ofte kan lukke vores salg. Det er en fed fornemmelse både at kunne hjælpe kunderne og hele tiden blive en dygtigere sælger.”
Alessio, privatassurandør

Klik ind på annoncen, se videoen og find ud af, om jobbet er noget for dig.

Alm. Brand
Danfoss A/S
Senior Manager - System Engineering (ID: 15580)

Danfoss A/S, Nordborg

In your role as Senior Manager, you take pride in delivering on promises and will play a vital role in the agile execution of the electronic and mechatronic product development road map by ensuring continuous improvement of execution time without compromising on quality.

Through encouraging leadership, you passionately drive quality of designs by coaching and developing a team of 6-10 dedicated design engineers. You will be design responsible and ensure that key stakeholders receive frequent status updates on projects, as well as challenges and risk for the product design.

Danfoss A/S
Danfoss A/S
Project Engineer (ID: 15790)

Danfoss A/S, Nordborg

Are you ready to seize a new opportunity within Danfoss? Are you able to utilize your technical knowledge and transform it into execution efficiently? Then you might be our new Project Engineer at Danfoss Burner Components.

As our new Project Engineer, one of your initial goals will be to execute and support product changes across all product areas. This is to fulfil future product compliance requirements with RoHS 2 compatibility as a major current activity. This includes new design, redesign/modification, implementation and validation of subcomponents and finished products as well.

Furthermore, you will utilize your engineering skills via participation in engineering projects within both cost down and new product development.

Danfoss A/S
jem & fix A/SElever søges til jem & fix butikker i hele Danmark

jem & fix A/S

Er du klar til en lærerig og spændende hverdag i en virksomhed med mange udviklingsmuligheder?

Som elev i jem & fix bliver du en vigtig del af teamet i din butik, og opnår hurtigt ansvar for egne vareområder. Hverdagen er præget af højt tempo og varierende arbejdsopgaver, så du skal kunne lide at have travlt og yde dit bedste her dag. Din personlighed indeholder energi, lyst og motivation for de ting du arbejder med – til gengæld lover vi plads til læring og personlig udvikling i en organisation der er præget af vinderkultur og stort fokus på medarbejdere.

Undervejs i uddannelsen er der indlagt skoleophold, hvor du sammen med andre jem & fix elever fra hele landet opnår teoretisk grundlag for uddannelsen og styrker din koncept- og forretningsforståelse. Opholdene varetages af IBC - Innovationsfabrikken i Kolding, hvor alle skoleophold finder sted.

DANISH CROWN A/S
Smed/automatik/mekaniker til dag- og aftenhold

DANISH CROWN A/S, Sønderborg

Har du højt humør, højt drive og kan du godt lide at kaste dig ud i nye udfordringer? Er du samtidig uddannet inden for smede- eller mekanikerfaget, og har du lyst til at arbejde med vedligeholdelse på et moderne slagteri? Så er Blans slagteri det rigtige for dig! Vi søger i øjeblikket to nye kollegaer til vores fabrik i Blans ved Sønderborg. I rollen garanterer vi for en alsidig hverdag, hvor to dage aldrig bliver ens.

Dine primære opgaver med at holde produktionen i kontinuerlig drift bliver:

 • Reparation.
 • Service og vedligehold.
 • Opsyn med maskinparken
DANISH CROWN A/S
Brightvision AB
Arbejd hjemmefra – moden mødebooker søges til IT B2B

Brightvision AB

Du vil blive en del af vores team med 5 andre konsulenter, som primært er danske, en gennemsnitlig alder i slutningen af 30’erne og ligelig fordeling af kvinder og mænd. Selvom vi sidder forskellige steder, har vi tæt kommunikation dagen igennem og hjælper hinanden på tværs af forskellige projekter.

Alt efter arbejdstid, vil du typisk have en række projekter på mellem 8 og 16 timer hver uge med forskellige produkter i fokus.

Den primære arbejdsopgave vil være at gennemføre udringning til relevante beslutningstagere i danske virksomheder og organisationer for at identificere behov og booke møder når det er relevant.

JKSSenioringeniør til konstruktionsafdeling

JKS søger for Lachenmeier Monsun A/S i Sønderborg

Har du solid erfaring med statiske beregninger inden for stålkonstruktioner? Trives du med at gennemskue komplekse problemstillinger og screene komplekse sager? Brænder du for avanceret 3D konstruktion? Så er du måske vores nye kollega.

Som senioringeniør er dine hovedopgaver både at udfærdige beregningsgrundlaget for transportudstyr og holde dette ajour, samt at udføre tegningsopgaver lige fra råskitser til avancerede konstruktionstegninger i Autodesk Inventor.

I forbindelse med projekterne er det vigtigt, at løbende sparring, rådgivning og samarbejde med salg, projektlederne samt produktionen, er en selvfølge for dig, og du har lysten til at dele ud af din viden.

Du vil få en grundig introduktion og oplæring i Lachenmeier Monsuns kerneprojekter og måden de gennemføres på, og du kan se frem til en spændende såvel som afvekslende hverdag.

STU Ulkebøldam
Faglærer til træ

STU Ulkebøldam, Sønderborg

STU – Særligt Tilrettelagt Ungdomsuddannelse, er en 3-årig ungdomsuddannelse for unge med særlige behov.

STU Ulkebøldam søger en engageret og dygtig medarbejder til at varetage undervisningen i træværkstedet.
Som faglærer i træværkstedet vil du skulle undervise eleverne i små og enkelte store træopgaver. De store opgaver kan også være, at der bliver bygget noget på skolen.
Vi forventer, at ansøger har en relevant faglig uddannelse indenfor træfaget, gerne suppleret med pædagogisk baggrund.

Ansvarsopgaver:

 • At skabe et trygt værkstedsmiljø.
 • Vejlede og guide den enkelte elev gennem de daglige opgaver.
 • Kontaktperson for ca. 5 elever.
 • Vejledning og opbakning af elevernes individuelle behov og udfordringer.
YouSeeSalgskonsulent søges til Sydjylland

YouSee

Jeg udretter MAGI! Jeg skaber FORANDRINGER! Jeg gør andre GODE! Dette tror vi på er opskriften på at skabe en gennemført effektiv og seriøst cool arbejdsplads med suverænt kundefokus Kan du nikke til dette? Så er vi måske det perfekte match?

Hos YouSee tilbyder vi dig muligheden for at starte på en karriere, der kan tage dig langt - hvor det eneste der sætter grænserne, er dine ambitioner og din indsats

Du skal kunne trives med: at udfordrer status quo og lytte til forskellige holdninger, hvis du ser en mulighed for at gøre tingene bedre – skal du gribe den!

Hansen Toft A/SDirector, Global Service & After Sales

Hansen Toft A/S søger for AGRAMKOW Fluid Systems A/S i Sønderborg

Globalt ansvarlig for etablering og udrulning af serviceforretning i markedsledende virksomhed

Med reference til CEO får du ansvar for at accelerere udvikling og vækst i den globale Service og After Sales-forretning. Du bliver P&L-ansvarlig for serviceforretningen, og du sikrer etablering og udrulning af globale servicekoncepter. Nøgleopgaver vil bestå i:

 • At sikre et højt serviceniveau, sikre kvalificerede medarbejdere og sikre høj kvalitet i processerne i en global matrix-organisation
 • Globalt ansvarlig for opkvalificering og udvikling af Service Engineers – herunder særligt fokus på SW-support
 • Globalt ansvarlig for etablering af Service Hotline
 • Gennem Service Manager ansvarlig for koordinering og eksekvering af serviceaftaler og installationer, herunder også After Sales.
Hansen Toft A/S
Danfoss A/S
Lead Reliability Engineer (ID: 15807)

Danfoss A/S, Nordborg or Kolding

Danfoss Refrigeration and Air Conditioning Controls (RAC) is looking for a forward-thinking Lead Reliability Engineer to join our world-class Design Quality team as we develop new ways of working for our new products. You will work from one of our sites in Nordborg or Kolding, Denmark; you can expect to travel up to 20% of your time.

In this role, you will drive proactive ways of working, using analytical tools, to secure product quality and reliability across the entire product life cycle. You will support, coach and train product development engineers in the use of reliability engineering and robust design methods.

Danfoss A/S
Danfoss A/S
Security Assistant (ID: 15823)

Danfoss A/S, Nordborg

Danfoss Security søger en Security Assistant, der aktivt skal indgå i beredskabet i Industripark Nordborg. Du bliver en del af Danfoss Services, Security i Nordborg, og indgår i et tæt samarbejde med 22 engagerede kolleger i en afdeling kendetegnet ved stærkt sammenhold og effektivt samarbejde. Du får en alsidig stilling, hvor du dagligt har kontakt med en stor gruppe mennesker og løser mange forskelligartede opgaver.

Omdrejningspunktet i dit job er at varetage mange forskelligartede opgaver fra servicering af interne og eksterne kunder med adgangskontrol, sikring af Danfoss-aktiver, kontrol af personer og køretøjer, videoovervågning af Danske lokationer, brand- og forureningsbekæmpelse til sikring og overvågning af vores bygninger samt assistance på vores nødbehandlerbil, der dækker det nordlige Als.

Danfoss A/S
Danfoss Power Solutions
System Engineer (ID: 15780)

Danfoss Power Solutions, Nordborg or Neumünster

Do vehicle-centric system engineering projects sound exciting? Can you design and develop subsystems for mobile machinery?

You will join an extremely talented engineering team who develops subsystems for mobile machinery (e.g. agriculture and construction) utilising components produced by Danfoss Power Solutions. As a member of the team, you will collaborate with system engineering teams in Europe, America and China to create new subsystems that help customers to develop some of the best products in their industry.

As our new System Engineer, you will, together with the rest of the team, be responsible for the development of system architecture ideas to meet needs and solve customer pain points.

Danfoss Power Solutions
Danfoss A/S
Director (m/f/d) Global Sales Strategy - Chemical, Oil & Gas (ID: 14816)

Danfoss A/S, Offenbach Am Main, Graasten, Hamburg, Loves Park, or Oragadam

The role involves the definition and implementation of the long-term global business development strategy to reach required revenue, profitability and business objectives. You will generate action plans according to the strategy and ensure global execution through global and regional Sales, Services and Marketing.

As a key leader in our Sales & Marketing organization you deliver a clear strategic vision and road map for product, sales and channel strategies for the Chemical and Oil & Gas industry. You will effectively navigate within and utilize the matrix organization to achieve these goals. You will support the sales regions with new business and existing key customers as well as new key customer acquisition.

Danfoss A/S
JKSHovedplanlægger til logistikafdelingen

JKS søger for Lachenmeier Monsun A/S i Sønderborg

Planlægning – disponering – indkøb, er det lige dig? Så er dit nye job måske lige her...

Med reference til logistikchefen bliver du bindeleddet i den daglige drift imellem de ordrer der bliver udskrevet og de behov det skaber i vores ERP-systemet. Udover at være hovedplanlægger er prisforhandling, indkøb og disponering på egen vareportefølje af fittings og komponenter også en naturlig del af dine opgaver.

Du vil i samarbejde med resten af logistikteamet med fire kollegaer indgå i et fælles team, hvis opgave består i at sikre kundernes behov. Stillingen og vores produkter kræver, at du rent teknisk har et velfunderet kendskab til flere typer fittings fra boltevarer til elektriske følere. Alternativt kræver det en nysgerrighed, interesse og flair for at sætte sig ind i de tekniske udfordringer der kan ligge i den ene model frem for den anden.