183 job matcher din søgning 183 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 183 resultater.
Bygma
Pladsmedarbejder

Bygma, Sønderborg

I Bygma leverer vi varen, så vores kunder kan komme videre. Hver dag. Vi sætter pris på et effektivt lager. Et moderne knudepunkt, hvor alt er sat i system. Sådan hjælper vi med at bygge Danmark.

Bygma

Din opgave bliver pakning af ordrer efter pluklister samt at tage imod vores kunder. Du servicerer kunderne og hjælper dem med at finde varerne. Samtidig får du opgaver inden for læsning og aflæsning af biler. Udkørsel af materialer til byggepladser, professionelle kunder og private adresser vil også være en del af dit job. Du og dine kolleger hjælper hinanden som et stærkt hold med at holde orden og sætte varer på plads, så vores lager altid fremstår ryddeligt og ordentligt – med de rigtige varer på det rigtige sted!

I Bygma investerer vi i at have moderne lageranlæg, hvor alt er sat i system, og hvor udstyret er i orden. Det betyder, at du får adgang til godt grej – og en hverdag med et sundt arbejdsmiljø.

Bygma
name it
Butikschef

name it, Sønderborg

Er du klar til en stilling med masser af ansvar, kundekontakt og ledelse? Vil du være en del af en stor international modevirksomhed med gode udviklingsmuligheder?

Som vores nye butikschef får du ansvaret for driften af vores name it-butik i Sønderborg. Dine ansvarsområder inkluderer alt fra udvikling og ledelse af medarbejdere, daglig servicering af vores kunder til opfølgning på lagerbeholdning og salgstal. Som en del af din opstart vil du gennemgå et oplæringsforløb, hvor du får udbygget dit kendskab til butikkens nøgletal, kommerciel merchandising samt daglig ledelse og butiksdrift.

Konkret vil dine arbejdsopgaver inkludere:

 • At træne, motivere og uddanne dine medarbejdere
 • Driftsmæssige opgaver såsom planlægning, prioritering og opfølgning
 • Planlægning af salgsaktiviteter i butikken
name it
Salgsassistent

name it, Sønderborg

Nyder du at snakke med nye mennesker hver dag? Elsker du mode, og ville du være stolt af at sælge produkter for name it? Vi leder efter en ny kollega, der vil styrke sine salgsevner i en stor international modevirksomhed med gode udviklingsmuligheder.

Som salgsassistent i name it-butikken i Sønderborg bliver du udfordret og får udviklet dine kompetencer og dit salgstalent. Du bliver en del af et team, hvor atmosfæren er dynamisk og uformel med plads til sjov, samtidig med at vi arbejder dedikeret for at give vores kunder den bedste service. Når du starter, bliver du trænet i salg og service, kommunikation samt butikkens nøgletal, så du kan skabe succes for både kunden, dig selv og butikken.

Konkret vil dine opgaver inkludere:

 • At servicere og vejlede vores kunder, så de bliver mødt med smil og et meget højt serviceniveau
 • Varetagelse af salgs- og merchandiseaktiviteter
 • Opgaver inden for lagerstyring og vareopfyldning
Ovethi Dansk Dækservice A/S
Udekørende dækmontør til alsidigt arbejde

Ovethi Dansk Dækservice A/S, Sønderborg

Til vores afdeling i Sundeved ved Sønderborg søger vi en dygtig dækmontør til arbejde ude hos vores kunder og på værkstedet med montering og reparation af dæk og fælge indenfor både person- og varevogne samt landbrug, transportbranchen og industrien.

Ovethi Dansk Dækservice A/S

Kundetilfredshed og udsøgt service er et af firmaets dedikerede mål. Hos A/S Ovethi går vi rigtig meget op i sikkerhed og kvalitet, så både din og kundens sikkerhed vil være i højsædet.

Vi tilbyder:

 • Uddannelse, både lovpligtig og faglig
 • Arbejdstøjsordning
 • Pensionsordning
Ovethi Dansk Dækservice A/S
Danfoss A/SHR Generalist (Maternity cover) (ID: 14083)

Danfoss A/S, Nordborg

Danfoss is looking for a maternity cover to our HR Generalist team with substantial knowledge of operational HR and the ability to act as an advisor and sparring partner to local and regional leaders.

Today seven professionals, dedicated, serious and service-minded experts are ensuring that the organizational aspects and processes are considered when implementing HR decisions in our Danish locations/region. Together with your colleagues, you will be the clear point of contact for local and regional management in all HR matters.

Your key responsible areas will be within:

 • Management support
 • Performance, engagement and retention
 • Development
DANISH CROWN A/S
Egenkontrolmedarbejder/trikinøse

DANISH CROWN A/S, Sønderborg

Er du fleksibel og kvalitetsbevidst? Og har du lyst til at arbejde med analysearbejde og egenkontrol? Så er du måske den ansvarsbevidste kollega, vi søger til vores egenkontrol i Blans ved Sønderborg.

Fabrikken i Blans er en arbejdsplads for ca. 1.200 medarbejdere. Du bliver en del af et godt team, hvor et stærkt og dynamisk samarbejde er kendetegnet.

I jobbet kommer du til at være med til at sikre, at vores egenkontrolprogram bliver overholdt gennem konstruktiv dialog med de involverede parter. Derudover vil jobbet indeholde løbende afrapportering af resultater samt opgaver inden for egenkontrol. Du til at samarbejde tæt med veterinærkontrollen samt med mestre og medarbejderne i Blans.

Dine primære arbejdsopgaver vil bestå af:

 • Bakteriologisk prøveudtagning, analyse og registrering
 • Kontrol af rengøringen i produktionslokaler før opstart
 • Kontrol i forbindelse med produktion
DANISH CROWN A/S
Miljø- og FødevareministerietAnalytisk stærke medarbejdere til at drive udvikling i Økonomienheden i Landbrugsstyrelsen

Miljø- og Fødevareministeriet, Augustenborg

Har du lyst til at bringe dine kompetencer og idéer i spil i en stærk statslig økonomifunktion, hvor du kan arbejde med økonomistyring, udvikling af ledelsesinformation, bidrag til finansloven og meget andet spændende? Og kan du starte og tænke selv, og evner at se sammenhænge mellem de forskellige styringsopgaver?

Som vores nye medarbejder får du en vigtig rolle i at omsætte komplekse problemstillinger til klare beslutningsgrundlag for alle ledelseslag inkl. styrelsens direktion. Du kommer til at skulle arbejde tæt sammen med kolleger i alle dele af styrelsen, da hovedparten af Økonomienhedens opgavevaretagelse sker i samarbejde med styrelsens øvrige enheder og ministeriets departement.

Miljø- og FødevareministerietAdministrative medarbejdere med interesse for økologisk jordbrug

Miljø- og Fødevareministeriet, Augustenborg

Økologien er inde i en rivende udvikling, og vi har travlt. Har du lyst og energi til at være med til at styrke det administrative fundament for de danske økologiske landmænd og virksomheder, så er det lige DIG vi har brug for i vores team.

Alt efter dine kvalifikationer vil du sammen med teamets øvrige dygtige medarbejdere få tildelt ansvarsområder, som ligger indenfor rammerne af de faglige og administrative myndighedsopgaver, som skal sikre danske økologer og økologiske forsyningsvirksomheder en smidig registrerings- og sagsbehandlingspraksis. Det kan for eksempel være opgaver i relation til dispensationer, producentskifter, registreringer og vejledning til nye økologer.

Du kan se frem til et inspirerende og udviklende job, hvor du får rig mulighed for at bruge dine kompetencer i samspil med de øvrige medarbejdere i teamet.

Miljø- og FødevareministerietJordbrugsfaglig kandidat med interesse for økologisk planteavl

Miljø- og Fødevareministeriet, Augustenborg

Vi har masser af spændende arbejdsopgaver i Team Økologiadministration, så derfor har vi nu brug for endnu en dygtig AC'er til sagsbehandling, kundevejledning m.v. på økologiområdet. Hvis du ønsker at være med til at styrke og videreudvikle på kontrollen med økologiske landbrug og virksomheder i Danmark, så er det lige nu, du skal gribe chancen for at få et rigtig godt job i vores økologiteam.

Som medarbejder i Team Økologiadministration bidrager du til at få afklaret mange af de faglige problemstillinger, som opstår i forbindelse med kontrollen ude på de økologiske bedrifter og den dertil hørende sagsbehandling.

Du vil primært skulle arbejde i det plantefaglige område med opgaver indenfor økologisk jordbrugsproduktion. Alt efter dine kompetencer og interessefelter, vil du også blive involveret i udvikling af vejledninger og kontrolinstrukser på baggrund af økologireglerne.

Frontmatec
Automationsingeniør til fødevareindustrien

Frontmatec, Skanderborg, Sønderborg eller Skive

Brænder du for programmering, og har du erfaring med PLC og SCADA? Har du har lyst til at arbejde i en visionær teknologivirksomhed sammen med nogle af branchens dygtigste?

Du vil blive ansat i Controls & Instruments Business Unit, der i over 30 år har udviklet kontrolsystemer til kunder i bl.a. fødevareindustrien. Frontmatec er teknologisk førende med egenudviklede softwareprodukter inden for PLC, SCADA og MES. Hos os kommer du til at arbejde med branchens største og mest udfordrende automationsprojekter i ind- og udland.

Du styrer egne projekter fra start til slut, og blandt dine opgaver er at:

 • Sikre at styring og overvågning spiller sammen med såvel mekanik som MES. Så kunden får én velfungerende løsning.
 • Sikre god kvalitet i projekter, hvor du bidrager med at programmere PLC og SCADA
 • Udarbejde styringsbeskrivelser, I/O-lister og faglig dokumentation
Frontmatec
HudsonProduktudvikler til kendte danske pålægsfavoritter

Hudson søger for Stryhns i Graasten

Vil du være en del af en folkekær FMCG-virksomhed? Så læs mere her.

Hudson Nordic søger lige nu en erfaren Produktudvikler til Graasten Salater på vegne af Stryhns A/S. Som produktudvikler for Graasten Salater får du arbejdsplads på Stryhns’ fabrik i Graasten, og du kan se frem til en alsidig hverdag, hvor du samarbejder tæt med den største fabrik i Stryhns-Gruppen. Du følger trends og tendenser på fødevaremarkedet og har føling med, hvad forbrugerne ønsker på de danske spiseborde.

I rollen som Produktudvikler får du en finger med i hele processen fra udvikling til lancering, og du er med i alle led af værdikæden. Du formår både at være hands-on i hverdagen, når du fungerer som bindeled mellem hovedkontor og fabrik, ligesom du evner at søge op i helikopteren og omdanne trends og tendenser til relevante produktinnovationer til glæde for de danske forbrugere.

Danfoss Power SolutionsSupervisor (ID: 14010)

Danfoss Power Solutions, Nordborg

I denne stilling får du ansvaret for en afdeling bestående af cirka 30 medarbejdere, der arbejder i treholdsskift. Du leder aktivt de daglige tavlemøder, hvorigennem du sikrer synlige mål for medarbejderne samt følger op på afvigelser og koordinerer løbende optimeringer. Der afholdes dagligt factoryboard, hvor alle arbejdsledere aflægger statusrapport og der koordineres på tværs af fabrikken sammen med fabrikschefen og andre interessenter. Her er det dit ansvar, at de overordnede målsætninger til sikkerhed, kvalitet, rettidig levering og omkostninger overholdes. Yderligere ansvarsområder indebærer blandt andet:

 • Koordination af det daglige arbejde samt bemanding.
 • Implementering og forankring af LEAN-optimeringer.
 • Sikre at kontrol- og dokumentationskrav overholdes.
ALDI Danmark1 Assistent Sønderborg

ALDI Danmark

Er du klar til at få ansvar og være den, chefen trygt kan overlade butikken til, når der skal åbnes og lukkes? Som 1. assistent får du masser af udviklingsmuligheder og gode fordele.

Du er med til at gøre butikken salgsklar og give kunderne en fantastisk oplevelse i samarbejde med dine kolleger. På samme tid er du også den, der kan tage ansvaret for butikken, når både butiks- og souschefen er ude af huset – såsom om morgenen, aftenen og i weekenderne.

Du får en sjov hverdag med masser af service og godt humør, når du:

 • med kunden i centrum giver den bedste service – både ved kassen og ude i butikken
 • får nøglerne og både kan åbne og lukke butikken
 • tæller kassen op, når du lukker
 • trimmer og fylder op ude på hylderne efter vores koncept.
Sønderborg Ingeniør- og Byggeforretning A/SVi søger en konstruktør

Sønderborg Ingeniør- og Byggeforretning A/S

Har du lyst til nye spændende udfordringer, så har vi den rette stilling til dig!

Arbejdsområder:

 • Projektering
 • Bygherre- og leverandørkontakt
 • Udarbejdelse af tilbud, kalkulation og indkøb

Vi tilbyder dig:

 • Spændende byggeprojekter
 • Gode arbejdsvilkår med dynamiske kollegaer
 • Frit spil for dine ambitioner og lyst til at være med til at præge udviklingen i en fremtidsorienteret virksomhed
ALDI DanmarkSC Nordborg

ALDI Danmark

Kunne du tænke dig at lede din egen butik engang i fremtiden? Eller leder du efter et sted at udvikle dig og få god hands-on ledererfaring? Så er du måske vores nye souschef for butikken i Nordborg.

Som souschef bliver du butikschefens højre hånd. Sammen sørger I for, at butikken er salgsklar og genererer gode salgsresultater. Her bliver medarbejderne jeres vigtigste ressource, og du er med til at sikre, at de er glade, motiverede og klar til at give 1. klasses kundeoplevelser. Du får mange af de samme opgaver som butikschefen, og gradvist får du dine egne ansvarsområder.

Du får en butik, som laver flotte resultater, når du:

 • giver hver kunde et smil og god service
 • sikrer, at vi har de rette varer på hylderne i de rigtige mængder
 • arbejder aktivt med butikkens KPI-tal på daglig basis
 • laver vagtplaner og sammensætter de gode hold, der arbejder bedst sammen
ALDI DanmarkSC Gråsten

ALDI Danmark

Kunne du tænke dig at lede din egen butik engang i fremtiden? Eller leder du efter et sted at udvikle dig og få god hands-on ledererfaring? Så er du måske vores nye souschef for butikken i Gråsten.

Som souschef bliver du butikschefens højre hånd. Sammen sørger I for, at butikken er salgsklar og genererer gode salgsresultater. Her bliver medarbejderne jeres vigtigste ressource, og du er med til at sikre, at de er glade, motiverede og klar til at give 1. klasses kundeoplevelser. Du får mange af de samme opgaver som butikschefen, og gradvist får du dine egne ansvarsområder.

Du får en butik, som laver flotte resultater, når du:

 • giver hver kunde et smil og god service
 • sikrer, at vi har de rette varer på hylderne i de rigtige mængder
 • arbejder aktivt med butikkens KPI-tal på daglig basis
 • laver vagtplaner og sammensætter de gode hold, der arbejder bedst sammen
A2BSPROGKONSULENTER - Jylland & Sjælland

A2B

A2B tilbyder danskuddannelse til voksne udlændinge. Vi har i øjeblikket travlt og forventer, at vi i løbet af efteråret/vinteren får brug for endnu flere dygtige sprogkonsulenter.

Derfor søger vi løbende timeansættelse og til projekt- og fastansættelse, og vi indkalder til samtale, når vi har en konkret jobmulighed, hvorefter der typisk vil være behov for hurtigt opstart.

A2B tilbyder undervisning på alle tre niveauer: DU1, DU2 og DU3 og der vil ofte være tale om aften hold. Undervisningen kan foregå på vores sprogcentre, men også ude på virksomheder og uddannelsesinstitutioner samt online.

TimeXtenderEnergetic and purpose-driven Partner Marketing Manager, Nordic & UK

TimeXtender

Marketing · Working from Anywhere, Nordic region

Are you passionate about what you do? Are you a lead gen wizard and an amazing relationship builder with a growth mindset? Do you embrace working from anywhere and demonstrate a high level of self-leadership skills? Last but not least are you curious and eager to make an impact in a fast-paced international tech environment?

We invite you to join a team of talented X-People, as we call ourselves, that love what we do and value innovation, simplification, automation, and execution highly. At TimeXtender, we do everything BECAUSE TIME MATTERS. We strive to empower every person in every organization on the planet with instant access to data for any use case they might have. Thus, enabling them to achieve more and make quality decisions with data, mind and heart.

Fuji Packaging A/S
Industritekniker el.lign

Fuji Packaging A/S, Sønderborg

Som følge af øget aktivitet, specielt indenfor fødevareindustrien, søges til nyoprettet stilling en industritekniker el.lign – også gerne nyuddannet – der kan deltage i arbejdet med opbygning og ombygning af pakkemaskiner på vores værksted, samt reparere og servicere vores pakkemaskiner.

Arbejdsopgaver:

 • Opbygning og ombygning af pakkemaskiner på vores værksted
 • Fræse, dreje, svejse i rustfri, skære, slibe og polere
 • Fremstilling af specialdele
Fuji Packaging A/S
IT Relation A/S
Engineering specialist

IT Relation A/S

IT Relation vækster og er på udkig efter flere specialister - denne gang til vores Engineering team.

Vi søger flere specialister indenfor Azure, Office 365 og Remote Workplace til vores Engineering team på tværs af leverancen. IT Relation har nogle fantastiske lokationer i Danmark, men med vores nye tiltag - Work-as-an-agile-service, så kan du frit kan vælge hvilken lokation du vil tilknyttes, og selv bestemme om du løser dine opgaver på kontoret eller remote – hjemmefra, i sommerhuset eller på den lokale café.

Stillingen som Engineering specialist, er en stilling der kræver et højt teknisk niveau med egenskab til at tænke ud af boksen og udvikle vores leverance. I samspil med resten af kollegaerne på tværs af landet, som alle drifter og supporterer IT Relations kunders løsninger.

IT Relation A/S