164 job matcher din søgning 164 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 164 resultater.
Urbaser A/SRenovationschauffør

Urbaser A/S, Sønderborg

Drømmer du om et job med stor personlig frihed og vil du være med til køre el-drevne lastbiler når vi skal starte vores nye kontrakt om indsamling af affald i Sønderborg Kommune den 1. oktober 2020?

Som renovationschauffør – eller i daglig tale skraldemand – er du med til at sikre en god og forsvarlig fjernelse af affald fra borgerne rundt omkring i kommunerne samt ved institutioner, ejendomme og boliger. Det giver glade og taknemmelige kunder!

Vi tilbyder en stilling med fokus på udvikling og godt kollegaskab. Ledelsesstilen bygger på ”frihed under ansvar”, åbenhed og gensidig respekt. Herudover har vi sundhedsordning og ansættelsen sker efter overenskomsten mellem ATL og 3F.

Urbaser A/SDriftassistent

Urbaser A/S, Sønderborg

Vi starter en ny kontrakt op om indsamling af affald i Sønderborg Kommune den 1. oktober 2020. Vi søger derfor en driftsassistent til at bistå afdelingslederen i Sønderborg med at få driften til køre sikkert.

Som driftsassistent er du det daglige mellemled mellem borgerne i Sønderborg Kommune, vores skraldemænd og afdelingslederen. Du skal medvirke til at løse de driftsafviklingsproblemer, der måtte opstå i løbet af dagen, så vi sikrer en rolig og smidig drift af høj kvalitet.

Vi tilbyder en stilling med fokus på udvikling og godt kollegaskab. Ledelsesstilen bygger på ”frihed under ansvar”, åbenhed og gensidig respekt. Løn og ansættelsesvilkår ud fra kvalifikationer og krav til stillingen.

Urbaser A/SAfdelingsleder

Urbaser A/S, Sønderborg

Vi starter en ny kontrakt op om indsamling af affald i Sønderborg Kommune den 1. oktober 2020, hvor vi bl.a. skal køre i 100% el-drevne lastbiler, som den første private aktør. Er du den rette leder til opgaven?

Du skal kunne motivere medarbejderne og sammen med dem skabe et godt og sikkert arbejdsmiljø, en tilfreds kunde og drive kontrakten godt. Derudover skal du være villig til at påtage dig store som små opgaver og selv få ”olie på fingrene”, så driften fungerer hver dag, samtidig med at du bibeholder det overordnede fokus på afdelingen på den lange bane.

Vi tilbyder en stilling med fokus på udvikling og godt kollegaskab. Ledelsesstilen bygger på ”frihed under ansvar”, åbenhed og gensidig respekt.

Danfoss A/SDigital Solution Manager (ID 21217BR)

Danfoss A/S, Kolding, Nordborg or Silkeborg

Danfoss Cooling is looking for a Digital Solutions Manager, who master mobile apps and mobile user experience. You will work on best in class digital development projects and maintaining industry leading digital solutions.

Digital Transformation is our key focus in the coming years where we will invest in designing the best in class customer experience. You will be the key person to ensure that we provide the best in class mobile experience. You will be the product owner of some of the most successful and commonly used mobile apps in the industry.

In this role, you will work both with your own responsibilities as well as with managing several digital projects. Very often, you will work independently with your projects, collaborating cross-functionally with external partners, teammates and other stakeholders. You will apply your “mobile first” mindset to all projects.

SPORT 24 A/S
Butikschef

SPORT 24 A/S, Sønderborg

Lige nu søger vi en butikschef til SPORT 24 i Sønderborg. Hvis du brænder for sport, salg, god ledelse og service, så læs videre. Måske er det noget for dig.

SPORT 24 i Sønderborg ligger midt i byen, og er fyldt med sportsbeklædning og udstyr ligesom du kender det fra alle de andre SPORT 24-butikker.

Varerne kommer fra alle de kendte sportsleverandører som Adidas, Puma, Fusion, hummel, m.fl.

Jobbet består primært af personaleledelse, varebestilling, kundebetjening, vareopfyldning, vareeksponering, udarbejdelse af 16 ugers arbejdsplan i SameSystem samt diverse administrative opgaver.

Til gengæld får du et job i en virksomhed hvor vi prioriterer trivsel, humor og udvikling højt.

Jobindex Kurser
ASP.NET Web Application med C# (start 15. juni Online)

Jobindex Kurser

Lær at arbejde med C#-programmering, ASP.NET, og bliv Certified MCSD App Builder.

Du får undervisning i at oprette nye webapplikationer og designe brugergrænseflader. Kurset kommer bl.a. omkring Web API, symmetrisk og asymmetrisk kryptering samt programmering til forskellige platforme som JavaScript, JSON og XAML. Herudover vil du lære om data access med MS Azure og meget, meget mere.

Kurset er særlig rettet mod ledige, men alle er velkomne. Kurset henvender sig primært til dig, som ønsker at arbejde med webapplikationer og webprogrammering.

Jobindex Kurser
Henrik GundtoftButikschef til Gundtoft Perlegade

Henrik Gundtoft, Sønderborg

Til vores butik i Sønderborg søger vi en dynamisk og resultatorienteret butikschef. Du har indgående butikserfaring og vil få det samlede ansvar for butikkens aktiviteter, driftsresultater og ledelse.

Du får

  • Din egen butik
  • Stor indflydelse på den fremtidige vækst og udvikling
  • Reference til direktionen
jem & fix A/SElever søges til jem & fix i hele Danmark

jem & fix A/S

Er du klar til en lærerig og spændende hverdag i en virksomhed med mange udviklingsmuligheder?

Start din karriere i detailbranchen med en salgsassistentuddannelse i jem & fix. Vi er Danmarks eneste lavpris byggemarked, og vores glade og positive medarbejdere er de bedste ambassadører for vores virksomhed.

Hos jem & fix prioriterer vi tid, træning og uddannelse til vores medarbejdere, og som elev hos os, får du en ambitiøs uddannelse med højt tempo, fantastiske kollegaer og muligheder for personlig og professionel udvikling. Din karriere er vigtig for os, og hos jem & fix vil du opleve, at vi har fokus på dig og din uddannelse.

Som elev i jem & fix bliver du en vigtig del af teamet med ansvar for egne arbejdsområder.

Dine vigtigste opgaver er at:

  • Yde kundeservice ved kassen og på salgsarealet
  • Bestille og modtage varer
  • Udvikle din forståelse for jem & fix' koncept
Better Energy
Technical Designer or Building Technician for Better Energy

Better Energy, Sønderborg or Frederiksberg

Better Energy is seeking an experienced and independent Technical Designer or Building Technician with good interpersonal skills to ensure a high and solid professional foundation for our technical solutions.

You will join a strong design team in which you will share responsibility for the development of large projects. Your role will be to maintain a robust product design for commercial and industrial solar PV systems while continuously contributing to improving the quality of our products and solutions. To be successful in this job, you should be able to meet deadlines and use the tools available.

You thrive with responsibility, are comfortable with precision work and have a good sense of what is urgent. You are professionally strong and well organised. You take pride in supporting the team and using your skills for the good of the team.

Better Energy
Miljø- og FødevareministerietHandlekraftige og kvalitetsbevidste sagsbehandlere med flair for kompliceret sagsbehandling

Miljø- og Fødevareministeriet, Augustenborg

Er du resultatorienteret og kvalitetsbevidst? Sætter du en ære i at nå dine mål og tænke løsningsorienteret, når der opstår udfordringer? Mestrer du balancen mellem effektiv forvaltning og god kundeservice? Så er du måske en af vores 2 nye sagsbehandlere i Team LDP Tilskud i Augustenborg.

I Team LDP Tilskud administrerer vi projektstøtte til landmænd, gartnerier og planteskoler under Landdistriktsprogrammet.

Vi administrerer projektstøtteordningerne ved at give tilsagn om projektstøtte samt udbetale projektstøtte. Vores fornemste opgave er at sikre kunderne det korrekte EU-tilskud samt sørge for, at landmænd, gartnerier og planteskoler lever op til de fastsatte regler for de forskellige projektstøtteordninger under Landdistriktsprogrammet.

Kirkens Korshær
Bliv en del af en hjælpeorganisation med holdning og hjerte – teamleder, barselsvikariat 1 år

Kirkens Korshær, Sønderborg

Bliv en del af en hjælpeorganisation med holdning og hjerte – teamleder, barselsvikariat 1 år.

Vi søger en socialfaglig teamleder til et 1-årigt barselsvikariat på Herberget Alberta.

Herberget Alberta, er en boform under Servicelovens § 110. Målgruppen er hjemløse og socialt udsatte borgere over 18 år, som ikke har eller ikke kan opholde sig i egen bolig – og har behov for et midlertidigt botilbud samt tilbud om støtte, omsorg og efterfølgende hjælp til selvhjælp.

Som barselsvikar indgår du i en engageret personalegruppe, som har brug for faglig sparring og nærværende teamledelse. Medarbejdergruppen er tværfagligt sammensat. Faggrupperne har samme funktion og opgaver, og derudover kan man have monofaglige særfunktioner afhængig af faggruppe.

Miljø- og FødevareministerietHandlekraftige og udviklingsorienterede AC’ere med sans for detaljen

Miljø- og Fødevareministeriet, Augustenborg

Vil du bidrage til, at landmændene får udbetalt korrekt projektstøtte til tiden? Ønsker du et job, hvor der er mulighed for at udvikle sig og selv sætte sit præg på jobbet på den lange bane?

Teamet undergår i øjeblikket en forandringsproces, hvor meget af den manuelle sagsbehandling erstattes af automatiseret sagsbehandling. Det betyder, at man som sagsbehandler både skal kunne sagsbehandle manuelt samt bidrage til, at de automatiserede processer fungerer i praksis.

Teamet vil vedblive med at have manuel sagsbehandling, men går i en retning, hvor de sager vi manuelt sagsbehandler vil være færre men til gengæld mere komplicerede sager. I forhold automatiseringen af sagsbehandlingen samarbejder vi med IT-folk, skriver sagsbehandlerinstrukser, tester nye løsninger og bidrager med værdifulde indspark til nye projektstøtteordninger.

Jobindex Kurser
SCDP - Python Developer og Data Science (start 22. juni)

Jobindex Kurser

Lær at udvikle i Python, der er et high-level objektorienteret programmeringssprog og få samtidig viden til kombinere dette med machine learning.

Du vil modtage undervisning i hvordan du håndterer data i større skala bl.a. via datamodeller. Herudover vil du opnå en viden og erfaring med en række værktøjer, som er vigtige for Pythons brug i data science, herunder Pandas og NumPy.

Kurset er åbent for alle, men er særlig rettet mod ledige. Kurset er for dig, der ønsker at arbejde med et high-level objektorienteret programmeringssprog som Python og data science.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SCDP – Python Developer og Data Science (start 15. juni)

Jobindex Kurser

Lær at udvikle i Python, der er et high-level objektorienteret programmeringssprog, og få samtidig viden til kombinere dette med machine learning.

Du vil modtage undervisning i, hvordan du håndterer data i større skala bl.a. via datamodeller. Herudover vil du opnå en viden og erfaring med en række værktøjer, som er vigtige for Pythons brug i data science, herunder Pandas og NumPy.

Kurset er åbent for alle, men er særlig rettet mod ledige. Kurset er for dig, der ønsker at arbejde med et high-level objektorienteret programmeringssprog som Python og data science.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Artificial Intelligence og Machine Learning (start 22. juni)

Jobindex Kurser

Lær at arbejde med kunstig intelligens (AI) og machine learning (ML). På dette onlinekursus vil du bl.a. lære hvordan Artificial intelligence kan bruges til at løse problemer.

Du får undervisning i programmeringssprogene Pyton og Java, og du lærer at udvikle løsninger til brug ved AI og ML. Herudover får du kompetencer inden for deep learning, Neuroph framework, neurale netværk og meget, meget mere.

Kurset er åbent for alle, men er særlig rettet mod ledige. Kurset henvender sig primært til dig, der ønsker at arbejde med neurale netværk, kunstig intelligens og machine learning.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Artificial Intelligence og Machine Learning (start 15. juni)

Jobindex Kurser

Lær at arbejde med kunstig intelligens (AI) og machine learning (ML). På dette onlinekursus vil du bl.a. lære hvordan Artificial intelligence kan bruges til at løse problemer.

Du får undervisning i programmeringssprogene Pyton og Java, og du lærer at udvikle løsninger til brug ved AI og ML. Herudover får du kompetencer inden for deep learning, Neuroph framework, neurale netværk og meget, meget mere.

Kurset er åbent for alle, men er særlig rettet mod ledige. Kurset henvender sig primært til dig, der ønsker at arbejde med neurale netværk, kunstig intelligens og machine learning.

Jobindex Kurser
Randstad A/S
Revisor

Randstad A/S søger for kunde i Sønderborg

På vegne af vores kunde søger Randstad en revisor, eventuelt med ønske om at blive statsautoriseret revisor, hvis du ikke allerede er det, til et revisionshus med fokus på SME-segmentet.

Virksomhedens styrke er engagerede og dygtige medarbejdere, og dens mål er at tiltrække og fastholde revisorer og tilbyde dem gode udviklingsmuligheder. Virksomheden lægger stor vægt på, at arbejdet, både fagligt og socialt, er levende og inspirerende. Her er medarbejderne med til at sikre kvalitet og faglighed over for deres kunder.

Virksomheden søger en revisor, der ønsker at blive en integreret del af arbejdspladsen. Den rette kandidat har lyst til at blive en del af et udviklingsorienteret revisionsfirma i et velfungerende team, hvor der er plads til smil, humor og uhøjtidelig stemning.

Jobindex A/S
Sælger – stå for salg af unikke tekniske løsninger

Jobindex A/S søger for Industri-Automatik A/S i Gråsten

Har du et stærkt salgsdrive? Og kunne du tænke dig en hverdag, hvor du kommer rundt til kunder i hele landet?

Medejer og projektchef Michael Jørgensen fortæller: ”Her er der godt gang i vækstmaskineriet. Og med dig på salgsholdet ser vi frem til at udvikle og indfri vores langsigtede salgsstrategi: at nå flere hjørner af landet, skaffe endnu flere kunder og måske endda nå endnu flere markeder.”  

Dit nye job er kun få klik væk. Læs mere her.

Jobindex A/S
Jobindex Kurser
Scrum Master Certified - Onlinekursus (start 22. juni i E-learning)

Jobindex Kurser

Kurset sætter kursisterne i stand til at varetage Scrum Master-rollen i professionelle sammenhænge. Ved bestået eksamen får du certificeringen Scrum Master Certified.

Da kurset er et selvstudie, får deltagerne ikke den samme praktiske øvelse og coaching som på klassekurset. Selvstudie er primært beregnet til folk, som allerede har erfaring med Scrum eller som efter endt certificering skal arbejde sammen med folk med Scrum-erfaring.

Scrum er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter, men særligt til softwareleveranceprojekter, hvor uforudsigeligheden er stor. Scrum Masterens rolle er at coache og rydde hindringer for udviklingsteamet, samt sikre at alle processer bliver overholdt.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
PRINCE2 Projektledelse (start 22. juni i E-learning)

Jobindex Kurser

PRINCE2® er en internationalt anerkendt standard for projektledelse, som du kan drage nytte af både for store og små projekter. Metoden er så fleksibel, at den kan skræddersys og tilpasses til de fleste projekter, brancher og organisationer.

Et onlinekursus i PRINCE2 Foundation og Practitioner giver dig den fulde forståelse for projektarbejde og projektledelse med PRINCE2.

Introduktion til projektledelse:

  • Oversigt over projektledelse og vigtige standarder
  • Forstå sammenhængen mellem projektledelsesstandarder og projektledelse i henhold til "best practice"
Jobindex Kurser