188 jobannoncer matcher din søgning 188 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Fonden Universe Science Park

Koordinator til Food-området

Nordborg

Din opgave er at inspirere, motivere og støtte sæsonpersonalet, så de yder deres bedste og skaber en fantastisk oplevelse for vores gæster. Høj medarbejdertrivsel er afgørende for succes.

Som koordinator skal du være synlig, nærværende og engageret og indgå i parkens daglige drift. Dine ansvarsområder inkluderer at sikre, at vores standarder overholdes, samt at følge op på fastsatte KPI’er.

Vi tilbyder dig et afvekslende og udfordrende job i en unik oplevelsespark, som har stærke ambitioner om at gøre en forskel.

Fonden Universe Science Park
Fonden Universe Science Park

Business Controller

Nordborg

Ambitionerne er store og startskuddet til en spændende vækstrejse med store muligheder er affyret.

Som Business Controller får du, sammen med dit team, ansvaret for at præsentere økonomiske resultater og politikker for ledelsen med henblik på et passende datadrevent beslutningsgrundlag.

Vi tilbyder dig et afvekslende og udfordrende job i en unik oplevelsespark, som har stærke ambitioner om at gøre en forskel.

Fonden Universe Science Park
Caverion A/S

Elektriker/Automationstekniker til Danfoss, Gråsten

Gråsten

Se video om Caverion A/S som arbejdspladsDu får base i vores afdeling på Danfoss. Her er vi et team i udvikling med fokus på modernisering af arbejdsgange og håndtering af opgaver, samtidig med at vi har et stort fokus på vidensdeling for, at vi alle løbende udvikler os.

Du skal fungere både som elektriker og tekniker, der supporterer den nuværende vedligeholdelsesfunktion. Det vil bl.a. være almineligt vedligehold af eksisterende installationer men også fx projektarbejde og tværfaglige opgaver.

Caverion A/S
FORCE Technology

Enthusiastic Technical Sales Intern

Do you want to help create a more sustainable future through pioneering technology and do you have an interest in sales within the realm of cutting-edge technology?

You will be integrated into our organization and collaborate closely with core teams in each strategic market area. This includes engaging with business development managers, dedicated marketing project managers, and cross-functional teams.

FORCE Technology
Danfoss A/S

Test Ingeniør (ID 38465)

Gråsten

Hvis du brænder for at løse spændende tekniske opgaver og har interesse i at forbedre processer og arbejde med elektronik, samt at dykke ned i detaljerne, så vil dette job give dig gode muligheder for faglig udvikling på forskellige områder.

Danfoss Drives er en af Danmarks største elektronikfabrikker med et marked, der har stort potentiale og er i fortsat vækst.

At investere tid og ressourcer på det sociale fundament og dermed skabe ”Well Being at work”, fører til kompetente tilfredse medarbejdere og virksomheden står stærkere i forhold til fremtiden - Sammen kan vi skabe gode resultater!

siger Jesper Munk Düwel, Senior Manager.
Gem
Alsik A/S

Marketingkoordinator

Sønderborg

Er du passioneret omkring marketing? Du får nu mulighed for at få indflydelse på Alsiks fortsatte succes og spille en central og afgørende kommerciel rolle.

Arbejdsopgaverne vil spænde bredt. Du kommer til at strukturere og prioritere målene, udarbejde en plan samt eksekvere og evaluere alle aktiviteter.

For Alsik er det strategisk vigtigt at styrke vores position i markedet, og det er vores nye Marketingkoordinators vigtigste opgave at bidrage til den ambition med både strategiske og konkrete tiltag samt være hands-on på aktiviteterne.

AGRAMKOW Fluid Systems A/S

EL-Ingeniør eller lignende profil til R&D

Sønderborg

Har du praktisk erfaring i el-konstruktioner? Er du klar til at skifte skruetrækkeren ud med en udviklingsorienteret rolle, hvor du kan anvende din elektriske forståelse til at skabe innovative og kundetilpassede løsninger?

Vi søger en åbensindet, detaljeorienteret og nysgerrig kollega, der kan bidrage med god energi til vores dygtige Hardware Team. Du får succes i rollen, hvis du kan kombinere din el-tekniske baggrund med teori, produktudvikling og tværfagligt samarbejde.

AGRAMKOW Fluid Systems A/S
Puls Human Relations ApS søger for Bitzer Electronics A/S
Gem
Puls Human Relations ApS

Teamlead – bogholderi

Sønderborg

Du vil have det daglige ansvar for drift og opgaver inden for bogholderiet, og vil dagligt sikre at teamet på 3-4 kolleger, som endnu ikke har en dyb bogholderibaggrund, trives med deres opgaver samt udvikler sig fagligt.

Dette er en spændende mulighed for at sætte dit præg på opbygningen og udviklingen af bogholderifunktionen samt sikre, at alle finansielle processer kører gnidningsfrit.

Puls Human Relations ApS
OJ Electronics A/S

Applikationsspecialist til ventilationsområdet

Sønderborg

Se video om OJ Electronics A/S som arbejdsplads

Vi har det perfekte job til dig, der spidser ører en ekstra gang, når du hører ordet ‘ventilationsanlæg’. Vi er nemlig på udkig efter en ny applikationsspecialist, der sætter en ære i at give vores kunder den bedste service, når de installerer og drifter vores produkter i deres ventilationsanlæg.

Opgaver:

  • Teknisk support og rådgivning til danske og udenlandske kunder
  • Undervisning og træning i OJ Electronics’ produkter målrettet udvalgte kunder, forhandlere og medarbejdere
OJ Electronics A/S
Better Energy

Site & Preparation Specialist – Specialist til arealforberedelse til solcelleparker

Sønderborg, Kolding

Arbejder du i dag som entreprenørformand, driftleder, anlægsstruktør, rådgiver eller lignende – og brænder du for den grønne omstilling?

Du får ansvar for den vigtige proces omkring arealforberedelser i forbindelse med BE’s byggepladser. Dette indebærer tæt kontakt og ansvar for underentreprenørers opgaver, samt sikre BE’s retningslinjer for sikkerhed, kvalitetssikring og lokale myndigheder.

Better Energy
Better Energy

Grid Installation Coordinator

Sønderborg or Kolding

Together with your colleagues, your main role will be to support the expert teams, Grid Installation and Commissioning, in their daily tasks. You will be the one structuring and coordinating communication with Project Managers, the Document Management Team, HV Procurement and HV Engineering to ensure a documented and structed workflow. We see you have an important role in this mission.

We offer an excellent opportunity for professional and personal development together with like-minded, friendly, and talented colleagues who prioritise delivering the best results while remembering to share a good laugh.

Better Energy
Saab Danmark A/S

Contract Manager

Sønderborg

Se video om Saab Danmark A/S som arbejdsplads

Do you want to work as a contract manager in a company that delivers communication solutions that help keep people and society safe?

You will be responsible for driving the contract management on projects. You will work closely with project managers as well as other stakeholders and our Legal Manager. You focus on managing and understanding the customer project contracts.

Saab Danmark A/S
Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri

Genopslag – Naturvidenskabelig kandidat til Jordbrugskontrol

Augustenborg

Vil du være med til at kontrollere gødningsregnskaber og gødningsprodukter og herigennem bidrage til at minimere udledningen af næringsstoffer til vores vandmiljø? Kan du formidle faglige problemstillinger og løsninger på en let forståelig måde?

Vi tilbyder dig et spændende og selvstændigt job i et kollegialt miljø med en åben ledelsesstil. Vi lægger vægt på, at det skal være sjovt at gå på arbejde, og vi kan tilbyde fleksible arbejdstider på en familievenlig arbejdsplads

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri

Jurist til Team Kvælstof i Augustenborg

Augustenborg

Trives du i et spændende, fagligt miljø, hvor vi lægger vægt på et godt sammenhold og faglig sparring? Har du lyst til at indgå i et stærkt team, hvor vi arbejder med reglerne indenfor gødskning, plantedække og anvendelse af gødning?

Vi er med til at sikre korrekt administration af reglerne, som skal minimere kvælstof- og fosforudledning til vores grundvand, søer og vandløb. Du er sammen med dine kolleger ansvarlig for at træffe afgørelser i kontrolsager på gødningsregnskaber og efterafgrøder. Vi har løbende kontakt med de enheder, der udarbejder reglerne, hvilket er helt afgørende for, at vi får truffet korrekte afgørelser.

OJ Electronics A/S

Experienced Cloud Platform Software Developer

Sønderborg

Are you passionate about developing web-based cloud solutions and mobile apps? Do you thrive in a scrum team? Then we might have just the right position for you!

You will be involved in developing the next generation of products and systems in a company with a high innovation focus, as well as maintaining our existing cloud solutions. You will work amongst very skilled and helpful colleagues. Our managers listen and take competence development seriously.

OJ Electronics A/S
Gem
Anima

Målrettet og dedikeret sælger/fundraiser med stort hjerte for dyr

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en målrettet og dedikeret telefundraiser, der kombinerer salgs- eller fundraisingerfaring med stor indignation over dyremishandling og en brændende lyst til at være en del af forandringen mod mere retfærdighed for dyr.

Du har talegaver, der ligger væsentligt over normen. Du keder ikke modparten – du har humor og kan fortælle den gode historie. Du vil selvfølgelig blive oplært i de forskellige kampagner og indsatser, så du er klædt godt på til opgaven.

Vi kan tilbyde mellem 13 og 35 timer om ugen, hvor 30 timer er det ideelle. Vores kontor ligger i København K, men vi er åbne for muligheden for, at jobbet udføres som hjemmearbejde.

Sønderborg Lufthavn A/S

Safety Manager til Sønderborg Lufthavn

Er du passioneret omkring luftfart, og har du lyst til at spille en central rolle i Sønderborg Lufthavn?

Som Safety Manager får du mulighed for at opnå en vigtig specialistrolle indenfor luftfartssikkerhed samt høj grad af personlig og faglig udvikling. Du kommer til at operere i krydsfeltet mellem lufthavnens drift og de EU-regler og standarder, der gælder på området.

Du har en mellem eller højere uddannelse, og muligvis en anden teknisk baggrund, og har erfaring med ledelse.

ETK EMS Group A/S

Lagerchef til ETK i Skanderborg

Ansvar for globale lagerprocesser

Du skal lede, udvikle og ensrette driften på tværs af alle vores danske fabrikker og lede afdelingernes 10 medarbejdere. Du får med ansvaret for lagrene på alle 3 sites i Danmark, og du skal have en understøttende rolle for lageret i Thailand.

Du skal sikre, at lagrene fungerer med maksimal effektivitet ved at lede, organisere og træne medarbejderne og ved at etablere operationelle mål for afdelingen.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Bliv en del af et spændende og internationalt miljø, hvor du kan gøre en forskel i europæisk uddannelse

Hjemmearbejdsplads

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (STUK) søger en inspektør med ansvar for udvikling og tilsyn ved Europaskolernes danske sprogsektioner i sekundærafdelingen (fra 6. klassetrin til og med den Europæiske Studentereksamen - EB).

Som inspektør får du ansvar for at koordinere pædagogisk udvikling og tilsyn med undervisningen på vores danske sprogsektioner i Bruxelles og Luxembourg. Dertil kommer tværgående udviklings- og tilsynsopgaver ved Europaskolerne generelt.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet
Gem
Statens IT

Infrastruktur- og løsningsarkitekt

Ballerup, Sønderborg eller Aarhus

Som arkitekt hos Statens It kommer du vidt omkring i din faglighed. Du vil designe store og små it-løsninger til danske myndigheder, og du vil være med til at løse nogle helt essentielle og samfundskritiske projekter og opgaver.

Hos Statens It er paletten af kunder lige så alsidig som de løsninger vi leverer, og du kommer rundt i hele din faglighed på spændende projekter, hvor du udtænker praktiske løsninger, der skal i brug her og nu. Du bliver del af en spændende organisation, som løfter en vigtig samfundskritisk opgave og du kommer til at være med, der hvor løsningerne skabes.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV