18 job matcher din søgning 18 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Esbjerg Kommune
Terapeuter til Hjælpemiddeldepotet

Esbjerg Kommune

Hjælpemiddeldepotet i Esbjerg Kommune søger to ergoterapeuter.

Der er tale om 2 faste stillinger på 32-37 timer gennemsnitlig pr. uge. Stillingerne har været projektstillinger siden 1. marts 2021.

Hjælpemiddeldepotet varetager al håndtering af Esbjerg Kommunes hjælpemidler. Vores opgaver er primært levering og afhentning samt reparation og service af hjælpemidler. Vi indkøber også hjælpemidler og rådgiver Fritid, Sundhed & Omsorgs øvrige personaler omkring hjælpemidler.

Vi er 25 glade og engagerede medarbejdere, som prioriterer trivsel og et godt arbejdsmiljø. Vi har borgeren i centrum, og til løsning af kerneopgaven har vi brug for hinanden, hvorfor tæt tværfagligt samarbejde er et nøgleord. Vi er ambitiøse, kvalitetsbevidste og i udvikling.

Vores nye kolleger skal primært varetage sagsbehandling af ansøgninger om hjælpemidler efter Servicelovens § 112 og § 113b.

Gem
Tobii Dynavox AB Solutions Consultant

Tobii Dynavox AB

Tobii Dynavox er en international virksomhed som udvikler kommunikationshjælpemidler. Til vores nystartede danske afdeling søger vi en salgskonsulent, som skal hjælpe med at øge salg og ordrer af vores produkter.

Mennesker med kommunikationshandicap har behov for alternative og supplerende måder at kommunikere på, og det er den slags teknologiske løsninger, vi udvikler hos Tobii Dynavox. Vi udvikler både hardware og software til øjenstyring og andre alternative betjeningsformer til computer, og du skal være med til at drive og øge salget i hele Danmark.

Vi leverer kommunikationshjælpemidler til regioner, kommuner, institutioner og mennesker med kommunikationshandicap, og du skal derfor samarbejde med mange forskellige aktører. Du vil skulle undervise, rådgive, lave produktpræsentationer, afprøvninger og meget mere for at være med til at sikre, at vores brugere får optimalt udbytte af vores kommunikationshjælpemidler.

Falck Danmark A/S
Ergoterapeut til Falck - Quick Care Aabenraa

Falck Danmark A/S

Vil du være en del af et stærkt team der i fællesskab hjælper folk videre på arbejdsmarkedet? Vi søger en ergoterapeut til vores afdeling i Aabenraa til at varetage arbejdsmarkedsrettede forløb for ledige borgere med henblik på at føre dem til hel- eller delvis selvforsørgelse.

Du vil komme til at indgå i et tæt tværfagligt samarbejde med afdelingens øvrige medarbejdere bestående af fysioterapeuter, virksomhedskonsulenter, udplaceringskonsulenter, psykologer og mentorer. Vi har herudover allerede én ergoterapeut ansat. Dine opgaver bliver at agere bindeled mellem borger, kolleger og jobcenter. Derudover omfatter stillingen udarbejdelse af plan/skema for borgere henvist til Quick Care fra Jobcentret med henblik på kognitiv træning, kognitiv opkvalificering og afklaring. Træningen kan være samtale, spil, mental fitness, VR-briller etc.

Falck Danmark A/S
Gem
Nordic Netcare
Er du utdannet fysioterapeut/kiropraktor/osteopat og snakker norsk/svensk? Kanskje du har behov for en pause fra klinikkarbeid? Jobb hjemmefra i hele Danmark

Nordic Netcare

Vi opplever økt etterspørsel på vår helseservice, og vi søker derfor flere norsk- eller svensktalende fysioterapeuter, kiropraktorer, osteopater og naprapater.

I tett samarbeid med vårt kvalitetssikrede nettverk av klinikker skal du gi råd og veilede pasienter, så de sikres et effektivt, personlig og skreddersydd behandlingsforløp.

Du skal derfor være interessert i å veilede og rådgi pasienter – alltid med utgangspunkt i høy faglighet og med fokus på en positiv og motiverende dialog.

Nordic Netcare
Vejen Fysioterapi Selvstændig fysioterapeut søges

Vejen Fysioterapi

Vejen Fysioterapi søger en fysioterapeut med tiltrædelse snarest. Klinikken tilbyder fast stilling som indlejer på 25 timer ugentligt.

Du vil komme til at indgå i et team af fire fysioterapeuter i en klinik midt i Vejen by. Din hverdag vil hovedsageligt bestå af individuel behandling med mulighed for holdtræning.

Som en del af klinikken vil du have mulighed for selv at planlægge din arbejdsdag samt have faglig sparring med dine kollegaer.

Om du er nyuddannet eller har været fysioterapeut i mange år er ikke så vigtigt, når blot du har fokus på videreudvikling samt engagement og er i øjenhøjde med patienten.

Fysioterapeut til Rehabiliteringscenter
Rehabiliteringscenter søger en erfaren fysioterapeut i en fast stilling på 30-37 timer/uge med tiltrædelse pr. 1. november 2022.
Haderslev Kommune, Haderslev
Haderslev Kommune
Indrykket:
Ergoterapeut til Ældresygdomme søges
Region Syddanmark Ergo- og fysioterapien søger en fagligt engageret ergoterapeut, som kan arbejde selvstændigt og bevare et professionelt overblik i en alsidig og spændende hverdag.
Region Syddanmark, Aabenraa
Region Syddanmark
Indrykket:
Gem
Fysioterapeut eller ergoterapeut til HjælpemiddelHuset - Barselsvikar
Er du sagsbehandlende ergo- eller fysioterapeut?
Aabenraa Kommune, Rødekro
Aabenraa Kommune
Indrykket:
Fysioterapeut søges til Ydernummer
Fredericia Fysioterapi og Træningsklinik søger snarest muligt en engageret fysioterapeut, til en fast fuldtidsstilling som indlejer.
Fredericia Fysioterapi og Træningsklinik, Fredericia
Jobcenter
Indrykket:
Thommysminde søger en fysioterapeut med børneerfaring
Thommysminde tilbyder specialiseret fysio- og ergoterapi.
Thommysminde ApS, Jelling
Jobcenter
Indrykket:
Ergoterapeut til en fast stilling i Distrikt Ø2 i hjemmeplejen i Børkop (genopslag)
Vi søger en engageret og fagligt dygtig ergoterapeut til en fast stilling på 30-37 timer pr. uge, som vil være en del af vores team.
Vejle Kommune, Børkop
Jobcenter
Indrykket:
Ambitiøs fysioterapeut til Fysiolife i Kolding
Da den fysioterapeut vi netop har opstartet, har valgt at læse videre, søger vi en ny fysioterapeut snarest muligt og senest d. 1.12.22.
FYSIOLIFE, Kolding
Jobindex
Indrykket:
Barselsvikar som fysioterapeut på Kolding Sygehus
Region Syddanmark Fysio- og Ergoterapi på Kolding Sygehus søger en fysioterapeut til et barselsvikariat i kirurgisk gruppe.
Region Syddanmark, Kolding
Region Syddanmark
Indrykket:
Fysioterapeut
Vi søger en autoriseret fysioterapeut til vores team i Haderslev Fysioterapi.
Haderslev Fysioterapi, Haderslev
Jobcenter
Indrykket:
Gem
Ergoterapeut/fysioterapeut til sagsbehandling af hjælpemidler
Kolding Kommune søger pr. 1. december 2022 en sagsbehandler til at varetage behandling af ansøgninger om hjælpemidler indenfor servicelovens §112, 113 og 116.
Kolding Kommune, Kolding
Kolding Kommune
Indrykket:
Relations-miljøterapeutisk medarbejder med fysioterapeutisk baggrund
Region Syddanmark Vi søger en dygtig og engageret relations- og miljøterapeutisk medarbejder med fysioterapeutiske baggrund til Retspsykiatrisk Sengeafsnit C.
Region Syddanmark, Esbjerg N
Region Syddanmark
Indrykket:
Gem
Massør
Du finder Kiropratisk Klinik Vejen på Ådalen 13B st. i Vejen, lige ved motorvejen.
Kiropraktisk Klinik Vejen I/S, Vejen
Kiropraktisk Klinik Vejen I/S
Indrykket:
Ergoterapeut til Udviklingscenter Skansebakken
Er du faglig ambitiøs og stærk i samarbejdet?
Vejle Kommune, Børkop
Jobcenter
Indrykket:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV