25 job matcher din søgning 25 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Kildehaven A/S Kildehaven søger medarbejdere 30 – 37 timer

Kildehaven A/S, Svinninge

Kildehaven kan tilbyde alsidigt spændende arbejde med aktive unge voksne og selvstændige beboere, der har mod på tilværelsen og deltager aktivt i livet. Beboerne har forskellige diagnoser, som f.eks. cerebral parese, autisme og epilepsi, og er gående såvel som kørestolsbrugere. En arbejdsplads hvor vi sætter det enkelte individ i centrum.

Kildehaven har fleksible faggrænser, så du kommer til at arbejde med omsorg, pædagogik og daglige opgaver med beboerne. Det er vigtigt, du har lyst til at arbejde med fysisk og mental handicappede unge voksne. At du vil deltage i deres aktive ungdomsliv, samt har erfaring/lyst til et tæt samarbejde med pårørende.

Gem
Tobii Dynavox AB Solutions Consultant

Tobii Dynavox AB

Tobii Dynavox er en international virksomhed som udvikler kommunikationshjælpemidler. Til vores nystartede danske afdeling søger vi en salgskonsulent, som skal hjælpe med at øge salg og ordrer af vores produkter.

Mennesker med kommunikationshandicap har behov for alternative og supplerende måder at kommunikere på, og det er den slags teknologiske løsninger, vi udvikler hos Tobii Dynavox. Vi udvikler både hardware og software til øjenstyring og andre alternative betjeningsformer til computer, og du skal være med til at drive og øge salget i hele Danmark.

Vi leverer kommunikationshjælpemidler til regioner, kommuner, institutioner og mennesker med kommunikationshandicap, og du skal derfor samarbejde med mange forskellige aktører. Du vil skulle undervise, rådgive, lave produktpræsentationer, afprøvninger og meget mere for at være med til at sikre, at vores brugere får optimalt udbytte af vores kommunikationshjælpemidler.

Gem
Brehms Spilerdug ApS Underviser og produktspecialist

Brehms Spilerdug ApS

– Formidling og salg af Spilerdugs løsninger inden for ergonomi og forflytning

Du får det primære ansvar for vores brugere og kunder på Sjælland. Gennem synlighed og faglighed udvikler du relationen til eksisterende kunder og skaber kontakt til nye.

Du kommer til at instruere og uddanne i brugen af Spilerdug ved forflytningsopgaver, påklædning m.v. Derudover bliver du en del af udviklingen af metoder, instruktionsvideoer, vejledninger, E-learning og meget mere. Alt sammen med fokus på at forbedre vores mange brugeres dagligdag. Du vil desuden deltage aktivt i virksomhedens fortsatte udvikling.

Den Miljøterapeutiske Organisation ApS
Miljøterapeut

Den Miljøterapeutiske Organisation ApS, Jyderup

Den Miljøterapeutiske Organisation består af syv opholdssteder, botilbud og skoletilbud der tilbyder miljøterapeutisk udviklingsstøtte og skolegang til unge fra 10-års alderen. Vi søger lige nu en miljøterapeut til en af vores afdelinger, og der er tale om skiftende arbejdstider, dag-, aften- og nattevagter.

Vores målgruppe er:

 • Børn og unge med psykiske vanskeligheder, herunder unge med psykiatriske og neurologiske diagnoser.
 • Børn og unge, som er i risiko for at udvikle en psykisk sygdom.
 • Normaltbegavede børn og unge med symptomer på tidlig relationsforstyrrelse.
 • Unge, der har brug for støtte af tydeligt professionelle voksne i et varmt miljø.
Den Miljøterapeutiske Organisation ApS
Gem
Nordic Netcare
Er du utdannet fysioterapeut/kiropraktor/osteopat og snakker norsk/svensk? Kanskje du har behov for en pause fra klinikkarbeid? Jobb hjemmefra i hele Danmark

Nordic Netcare

Vi opplever økt etterspørsel på vår helseservice, og vi søker derfor flere norsk- eller svensktalende fysioterapeuter, kiropraktorer, osteopater og naprapater.

I tett samarbeid med vårt kvalitetssikrede nettverk av klinikker skal du gi råd og veilede pasienter, så de sikres et effektivt, personlig og skreddersydd behandlingsforløp.

Du skal derfor være interessert i å veilede og rådgi pasienter – alltid med utgangspunkt i høy faglighet og med fokus på en positiv og motiverende dialog.

Nordic Netcare
Den Miljøterapeutiske Organisation ApS
Den Miljøterapeutiske Organisation søger vikarer

Den Miljøterapeutiske Organisation ApS

Den Miljøterapeutiske Organisation består af flere afdelinger, der tilbyder miljøterapeutisk udviklingsstøtte og skolegang til børn og unge fra 10-årsalderen. Vi søger lige nu dygtige vikarer til flere af vores døgnafdelinger. Du skal derfor have forudsætninger for at kunne arbejde inden for dette særlige felt.

Vi forventer, at du:

 • Har relevant erfaring og meget gerne en uddannelsesbaggrund inden for det sundhedsfaglige eller pædagogiske område, såsom sygeplejerske, lærer, ergoterapeut, psykomotorisk terapeut, fysioterapeut eller pædagog.
 • I gennemsnit kan arbejde 15-20 timer pr. uge eller mere.
 • Kan arbejde alene og sammen med andre.

Vi tilbyder et spændende og dynamisk arbejde i et til tider hektisk ungdomsmiljø med gode muligheder for såvel personlig som faglig udvikling.

Den Miljøterapeutiske Organisation ApS
Lolland Kommune
Demenskonsulent til Rehabiliteringen

Lolland Kommune, Nakskov

Er du ergoterapeut eller har anden sundhedsfaglig mellemlang videregående uddannelse? Har du gode formidlings- og samarbejdsevner? Så er du måske den person vi skal bruge som demenskonsulent i Rehabiliteringen i Lolland Kommune.

Demenskonsulenterne arbejder ud fra Lolland Kommunes demensstrategi, som dækker indsatsen på kommunens institutioner såvel som i borgernes hjem.

Teamet er tværfagligt, delvis selvstyrende og består af 32 medarbejdere som varetager opgaver i.h.t. SEL § 83. § 84 § 85 og § 86.

Demenskonsulentens arbejdsopgaver (overordnet ansvarlig for):

 • Udvikling af nye tilbud på demensområdet
 • Undervisning af øvrigt personale, borgere og pårørende
 • Kontakt til Myndigheden og medvirke til igangsætning af udredning af demens samt anmodning om specielle tilbud for borgere med demenssygdomme
Gem
Kalundborg Kommune
Medarbejder til borgerrettet forebyggelse og sundhedsfremme Kalundborg Kommunes Forebyggelses- og genoptræningscenter

Kalundborg Kommune

Vi søger en ny kollega til de forebyggende og sundhedsfremmende indsatser i det forebyggende team.

I teamet får du 8 kollegaer med sygeplejefaglig, ergoterapeutfaglig, fysioterapeutfaglig, ernæringsfaglige, sundhedspædagogiske og administrationsfaglige kompetencer. Teamet samarbejder på tværs af faglighed og kompetencer i den daglige opgavevaretagelse.

Teamets opgave er bl.a. at udføre:

 • Sundhedssamtaler med udgangspunkt i Esbjerg-modellen
 • Cafemøder
 • Selvhjælpskurser via Lær at tackle-konceptet
 • Samarbejde med frivillige foreninger
Ringsted Kommune Vil du arbejde i et fagligt ambitiøst miljø hvor unges trivsel er i centrum?

Ringsted Kommune

Kom og bliv en del af vores stærke og engagerede team i Ungeliv og vær med i spændende modningsprojekt om selvskade og spiseforstyrrelse i samarbejde med Socialstyrelsen.

Ringsted Kommune er blevet udvalgt som en ud af fire kommuner til et 2-årigt projekt fra Socialstyrelsen ”Udvikling af indsats til unge med selvskade og spiseforstyrrelse”, og søger i den forbindelse en medarbejder på 32 timer pr. uge. Stillingen er et barselsvikariat fra d. 1. januar 2023 til og med 31. december 2023.

Som behandler i projektet vil dine opgaver være at varetage familieterapi, individuelle samtaler og gruppeforløb for målgruppen af unge der har selvskadende adfærd eller spiseforstyrrelse inde på livet. Fokus vil herudover være at involvere de unges netværk, samarbejde tværorganisatorisk og opsporing af unge i målgruppen.

Gem
Vil du være med til at styrke den ergoterapeutiske behandling i retspsykiatrien?
Region Hovedstaden Ønsker du, ud fra en recovery-orienteret og rehabiliterende tilgang, at gøre en forskel for retspsykiatriske patienter?
Region Hovedstaden, Roskilde
Region Hovedstaden
Indrykket:
Gem
BODYCOMBAT INSTRUKTØR
Vil du være rollemodel og inspirationskilde for vores medlemmer?
FITNESS WORLD A/S- Sct. Jørgens Park, Næstved ( FW 279), Næstved
FITNESS WORLD A/S- Sct. Jørgens Park, Næstved ( FW 279)
Indrykket:
Gem
BOXING INSTRUKTØR
Vil du være rollemodel og inspirationskilde for vores medlemmer?
FITNESS WORLD A/S- Sct. Jørgens Park, Næstved ( FW 279), Næstved
FITNESS WORLD A/S- Sct. Jørgens Park, Næstved ( FW 279)
Indrykket:
Miljøterapeut og ergoterapeut søges
Medarbejdere søges snarest og senest pr. 1. december 2022.
Familielandbrug v/Pia Grømma, Nørre Asmindrup
Jobcenter
Indrykket:
Gem
Fysioterapeut søges til Neuro-Teamet i Genoptræningen i Lejre Kommune
Kan du skabe et effektivt og målrettet genoptræningsforløb i et ligeværdigt samarbejde med borgeren i Lejre Kommune?
Lejre Kommune, Lejre
Jobcenter
Indrykket:
Lymfødemterapeut
I Fysioterapien på Slagelse Sygehus er vi 50 fysioterapeuter, 2 sekretærer, 2 SSA'er, 1 souschef og 1 overfysioterapeut.
Region Sjælland, Slagelse
Jobcenter
Indrykket:
Ergoterapeut søges til Center for Neurorehabilitering - Filadelfia
Så skulle du tage at søge stillingen hos os med tiltrædelse 01.11.22 eller snarest derefter.
Center for Neurorehabilitering, Dianalund
Jobcenter
Indrykket:
Fysioterapeuter søges til Center for Neurorehabilitering - Filadelfia
Så skulle du tage at søge stillingen hos os med tiltrædelse 01.11.22 eller snarest derefter.
Center for Neurorehabilitering, Dianalund
Jobcenter
Indrykket:
Klinisk underviser i ergoterapi
Netop nu er der en helt unik chance for at tiltræde en sjældent udbudt stilling som KUE i Center for Neurorehabilitering, Filadelfia (CfN).
Center for Neurorehabilitering, Dianalund
Jobcenter
Indrykket:
Klinisk underviser i fysioterapi
Har du talent for at lære fra dig og banker dit hjerte for at få andre til at blomstre, så er du måske den KUF vi netop nu søger i Center for Neurorehabilitering, Filadelfia (CfN).
Center for Neurorehabilitering, Dianalund
Jobcenter
Indrykket:
Gem
JAM INSTRUKTØR
Vil du være rollemodel og inspirationskilde for vores medlemmer?
FITNESS WORLD A/S - Sct Jørgensbjerg 41 (FW255), Kalundborg
FITNESS WORLD A/S - Sct Jørgensbjerg 41 (FW255)
Indrykket:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV