16 job matcher din søgning 16 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Frederikshavn Kommune Fysioterapeuter til SenhjerneskadeCenter Nord, med en spændende delt funktion som udekørende Fysioterapeut i Frederikshavn Kommunes Handicap afdeling

Frederikshavn Kommune

SCN er et hjem for voksne med en moderat til meget svær erhvervet hjerneskade, hvor vi også har eget aktivitetstilbud, i meget smukke rammer.

Som fysioterapeut på SCN:
Har man til opgave at indgå i den daglige morgenpleje på lige fod med øvrige kollegaer, hvor det forventes, at man tænker fysioterapi ind i ADL-træningen, herefter går man fra til fysioterapi med borger enten i borgers lejlighed eller i stedets specifikke træningsrum.

Som udekørende fysioterapeut:
Har man til opgave, at servicere udvalgte borgere for hvem der måtte have behov for fysioterapeutisk behandling. Der kan være tale om langsigtede og vedvarende behov eller kortvarige/ rehabiliterende behov.

Gem
Nordic Netcare
Er du utdannet fysioterapeut/kiropraktor/osteopat og snakker norsk/svensk? Kanskje du har behov for en pause fra klinikkarbeid? Jobb hjemmefra i hele Danmark

Nordic Netcare

Vi opplever økt etterspørsel på vår helseservice, og vi søker derfor flere norsk- eller svensktalende fysioterapeuter, kiropraktorer, osteopater og naprapater.

I tett samarbeid med vårt kvalitetssikrede nettverk av klinikker skal du gi råd og veilede pasienter, så de sikres et effektivt, personlig og skreddersydd behandlingsforløp.

Du skal derfor være interessert i å veilede og rådgi pasienter – alltid med utgangspunkt i høy faglighet og med fokus på en positiv og motiverende dialog.

Nordic Netcare
Frederikshavn Kommune Medarbejder til Støttecenter i Center for Handicap og Psykiatri

Frederikshavn Kommune, Sæby

Pædagog, social- og sundhedsassistent eller ergoterapeut søges til Socialpsykiatrisk Center Sæby. Aktivitets- og Samværstilbuddet § 104 søger en kollega med interesse og erfaring med indsatser på det specialiserede socialpædagogiske område.

Som medarbejder på Støttecentret arbejdes efter servicelovens paragraf 104, med en socialpædagogisk indsats. Målgruppen er borgere med betydelig nedsat psykisk og fysisk funktionsnedsættelse, udsatte borgere, borgere med sociale problematikker.

Formålet med indsatsen er, at borgeren bevarer eller forbedrer sit funktionsniveau, således at borgeren oplever en forbedret livskvalitet.

Frederikshavn Kommune Frederikshavn Kommune søger en forløbsansvarlig ergo- eller fysioterapeut til hverdagsrehabilitering

Frederikshavn Kommune

Brænder du for tværfaglighed og hverdagsrehabilitering inden for gerontologien samt har lyst til at vejlede og undervise plejepersonalet i at rehabilitere, er du den rette kandidat til Team hverdagsrehabilitering udegruppen.

Vi søger en ergo- eller fysioterapeut, som har lyst til at være forløbsansvarlig på vores rehabiliteringsforløb § 83 a. Stillingen er en fast fuldtidsstilling på 30 timer ugentligt, med fortrinsvis dagvagt, men aften- og weekendvagt kan forekomme.

Arbejdsopgaverne som forløbsansvarlig for rehabiliteringsforløbene er følgende:

  • Opstartssamtaler med borgere, der har fået bevilliget hverdagsrehabilitering § 83 a
  • Udarbejdelse af mål og progredierende handleplaner for den rehabiliterende indsat i samarbejde med borger, plejepersonalet og visitationen
  • Vurdere og afprøve hjælpemidler og velfærdsteknologiske løsninger i samarbejde med borger.
Professionshøjskolen UCN Visionær og udviklingsorienteret uddannelsesleder til Ergoterapeutuddannelsen

Professionshøjskolen UCN, Aalborg Øst

Brænder du for ledelse af et stærkt fagmiljø og kan du sætte ergoterapi på dagsordenen indenfor uddannelse, efter- og videreuddannelse samt forskning og udvikling?

Kan du samtidig navigere i politiske- og uddannelsesmæssige sammenhænge, er du måske vores nye uddannelsesleder.

14 adjunkter/lektorer og en AC-medarbejder står klar til sammen med dig at:

  • sikre fortsat høj relevans og kvalitet i drift og udvikling af Ergoterapeutuddannelsen ved UCN
  • samarbejde med andre uddannelsesledere i og udenfor UCN
  • indgå samarbejde med regionale, nationale og internationale samarbejdspartnere
THISTED KOMMUNE
Medarbejder til Aktivitetshuset Limfjorden, §104 tilbud

THISTED KOMMUNE, Hurup

Er du uddannet pædagog, ergoterapeut eller sosu-assistent og har du en kreativ og struktureret personlighed? Så er det måske dig, vi søger.

Vi søger en pædagog til en fast stilling på ca. 20 timer i ugen på Aktivitetshuset Limfjorden, hvor dine arbejdsopgaver vil være fordelt i to grupper, som er kreativgruppen og aktivitetsgruppen.

Vi tilbyder dig gode kollegaer, godt arbejdsklima med en fri og afslappet omgangstone og et tværfagligt samarbejde med eksterne såvel som interne kollegaer. I et job hos os vil du få arbejdsopgaver, hvor du vil blive udfordret - der er både unge og ældre, der stiller krav og udfordrer dine faglige og personlige kvalifikationer. Vi hjælper dig dog på vej med kollegial sparring og opbakning.

Gem
GYM STAFF - 25 TIMER/UGEN
Er du udadvendt, serviceminded og har interesse for fitness?
Fitness World A/S, Aalborg
Fitness World A/S
Indrykket:
Gem
GYM STAFF - 37 TIMER/UGEN
Er du udadvendt, serviceminded og har interesse for fitness?
Fitness World A/S, Aalborg
Fitness World A/S
Indrykket:
Gem
Fysioterapeut/ergoterapeut eller psykomotorisk terapeut til Center for Funktionelle Lidelser, Aalborg Universitetshospital
Center for Funktionelle Lidelser, Aalborg Universitetshospital søger en ny kollega, der enten er uddannet fysioterapeut, ergoterapeut eller...
Region Nordjylland, Aalborg
Region Nordjylland
Indrykket:
Aktivitetsmedarbejder til psykiatriens akutområde
Sengeafsnit S5, Psykiatrien, Klinik Psykiatri Syd søger en aktivitetsmedarbejder med enten en sundhedsfaglig eller pædagogisk uddannelse.
Region Nordjylland, Aalborg
Jobcenter
Indrykket:
Gem
VI SØGER MASSØR TIL ROMULUS (KOSMETIKER ELLER FODPLEJER)
Kunne du tænke dig at blive en del af et wellness-team blandt kosmetologer og massører, hvor kunder er gæster, medarbejdere er...
Skallerup Seaside Resort A/S, Hjørring
Skallerup Seaside Resort A/S
Indrykket:
Ergoterapeut til spændende vikariat - Bostedet Solsiden
Er du uddannet ergoterapeut, så er det måske dig, vi mangler til vores fantastiske arbejdsplads.
Region Nordjylland, Sindal
Jobcenter
Indrykket:
Sagsbehandlervikar / terapeut i Myndighed Hjælpemidler
Myndighed Hjælpemidler søger sagsbehandlervikar (barsel) til hjælpemiddelområdet.
Hjørring Kommune, Hjørring
Jobcenter
Indrykket:
Ergoterapeut søges til psykiatrisk sengeafsnit
Brænder du for ergoterapi, og kan du lide at tage ansvar i et tæt tværfagligt samarbejde og samtidig navigere i en travl hverdag, så er du måske den, vi søger?
Region Nordjylland, Aalborg
Jobcenter
Indrykket:
Fysioterapeut til Det Udgående Apopleksiteam, Aalborg Universitetshospital
Fysio- og Ergoterapiafdelingen, Aalborg Universitetshospital søger en fysioterapeut til Det Udgående Apopleksiteam til et 6 måneders...
Region Nordjylland, Aalborg
Jobcenter
Indrykket:
Gem
YOGA INSTRUKTØR
Vil du være rollemodel og inspirationskilde for vores medlemmer?
FITNESS WORLD A/S - Hobro - Hostrupvej (FW 262), Hobro
FITNESS WORLD A/S - Hobro - Hostrupvej (FW 262)
Indrykket:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV