10 job matcher din søgning 10 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 10 af 10 resultater.
Habitus
Faste vikarer søges til botilbud for borgere med autismespekrum-forstyrrelser i Hurup i Thy

Habitus

Er frihed i dit arbejdsliv vigtigt for dig? Har du lyst til at være en del af Habitus, hvor vi arbejder dedikeret på at yde høj faglig omsorg til vores borgere? Så er du måske vores nye vikar?

Habitushuset Sct. Mortensgaard danner rammen for op til 10 menneskers liv. Borgerne har alle gennemgribende udviklingsforstyrrelser indenfor autisme-spektret samt problemskabende adfærd. Mange har også psykiatriske overbygninger samt mental retardering i middel eller svær grad og dermed lavt funktionsniveau. Der er normalt 1:1-normering, som betyder, at vi altid er en pædagog til hver borger i dagtimerne.

Vi arbejder ud fra principperne i low arousal og visuel struktureret pædagogik. Vi tror på, at stressminimering og tydelig ensartet struktur, skaber ro og trivsel hos vores beboere. Vores mål er at minimere mængden af problemskabende adfærd og dermed maksimere livskvaliteten for vores borgere.

Habitus
THISTED KOMMUNE
Aktivitetsmedarbejder til Solgården i Hundborg (vikariat)

THISTED KOMMUNE

Solgårdens aktivitetsmedarbejder holder et års orlov. Derfor søger vi en vikar, som kan sætte aktivitet, træning, velvære og en god stemning i højsædet. Er du ergoterapeut eller pædagog, så se her...

Solgården er en del af Plejecenter Midt sammen med Kløvermarken i Koldby og Kastaniegården i Snedsted. I Plejecenter Midt skaber vi rammerne for det gode hverdagsliv ud fra værdierne: Anerkendelse, troværdighed, åbenhed, loyalitet og tillid.

Solgården har 32 lejligheder og gode udendørsfaciliteter. Beboere og personale tager ligeledes på udflugter og andre ture ud af huse i en bus. I terapien foregår der mange aktiviteter, og der kommer jævnligt besøg udefra - det giver et løft til huset og tilfører ny inspiration.

Frederikshavn KommuneFysioterapeut - neuroteam - Træningscenter Phønix Frederikshavn

Frederikshavn Kommune

Er du mon vores nye kollega i neuro-teamet?

Træningsområdet i Frederikshavn Kommune søger fysioterapeut med kompetencer inden for neurologi til fast stilling. Stillingen er på 37 timer og er indtil videre placeret på Træningscenter Phønix Frederikshavn. Stillingen er ledig pr. 1/8-2020.

Er du fysioterapeut og er du optaget af at arbejde med neurologiske borgere? Kombinerer du det gerne med træning af andre typer borgere også? Er du velfunderet og har erfaring inden for neurologien, og synes du det er spændende at inddrage de kognitive elementer i den fysiske træning?

THISTED KOMMUNE
Pædagog eller ergoterapeut til Bofællesskabet Grønningen

THISTED KOMMUNE

Drømmer du om at arbejde på et socialpsykiatrisk bosted, så kan vi tilbyde en 12 måneders ansættelse, da vi mangler en barselsvikar fra 1. august 2020.

Hos os har vi skabt et miljø, hvor det er udviklende og sjovt at gå på arbejde, og hvor problemer ikke ties ihjel. Hos os vil du få en flok loyale, kærlige og humørfyldte kollegaer, som alle bidrager positivt til stemningen på stedet.

Du forventes at være uddannet pædagog eller ergoterapeut og meget gerne med erfaring indenfor det socialpædagogiske felt. Du skal være fagligt velfunderet og kunne se styrken i tværfagligt samarbejde, samtidig med at du gerne må besidde monofaglige styrker.

Udviklingsansvarlig fysioterapeut eller ergoterapeut i Fysio- og Ergoterapiafdelingen, Aalborg Universitetshospital
Ved Fysio- og Ergoterapiafdelingen, Aalborg Universitetshospital er to faste stillinger på hhv. 30 og 37 timer som udviklingsansvarlig...
Region Nordjylland, Aalborg
Jobcenter
Stilling som Ergoterapeut
Stillingen er en fast stilling i børneterapeutteamet på 25 timer/uge.
Brønderslev Kommune, Brønderslev
Jobcenter
Er du fagligt dygtig og har mod på en spændende stilling som fysioterapeut ved Artroklinikken Hjørring?
Så skal du læse her; Vi søger fysioteraput til Artroklinikken, Ortopædkirurgisk Afdeling, Hjørring, Aalborg Universitetshospital, Klinik Hoved-Orto.
Region Nordjylland, Aalborg
Jobcenter
Er kvalitet, patientsikkerhed og udvikling en del af dit faglige dna, så er denne stilling måske noget for dig
Ved Fysio- og Ergoterapiafdelingen, Aalborg Universitetshospital er en fast stilling på 37 timer som udviklingsterapeut med ansvar for...
Region Nordjylland, Aalborg
Jobcenter
Fysioterapeut til Gug Fysioterapi
Gug Fysioterapi er en klinik i udvikling.
Gug Fysioterapi Aps, Aalborg SØ
Jobcenter
Pædagog, ergoteratpeut eller fysioterapeut til Dagtilbudsområde Støvring Nord – 35-37 timer
Vi søger en pædagog, ergoterapeut eller fysioterapeut til en special stilling i vuggestuen i Børnehuset Kronhjorten pr. 01.07.2020.
Rebild Kommune, Støvring
Jobcenter