16 job matcher din søgning 16 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Tobii Dynavox AB Solutions Consultant

Tobii Dynavox AB

Tobii Dynavox er en international virksomhed som udvikler kommunikationshjælpemidler. Til vores nystartede danske afdeling søger vi en salgskonsulent, som skal hjælpe med at øge salg og ordrer af vores produkter.

Mennesker med kommunikationshandicap har behov for alternative og supplerende måder at kommunikere på, og det er den slags teknologiske løsninger, vi udvikler hos Tobii Dynavox. Vi udvikler både hardware og software til øjenstyring og andre alternative betjeningsformer til computer, og du skal være med til at drive og øge salget i hele Danmark.

Vi leverer kommunikationshjælpemidler til regioner, kommuner, institutioner og mennesker med kommunikationshandicap, og du skal derfor samarbejde med mange forskellige aktører. Du vil skulle undervise, rådgive, lave produktpræsentationer, afprøvninger og meget mere for at være med til at sikre, at vores brugere får optimalt udbytte af vores kommunikationshjælpemidler.

Odense Kommune
Assisterende plejehjemsleder til fantastisk team på Plejehjemmet Havebæk

Odense Kommune

Er du lederen, der får følgeskab? Så har vi jobbet til dig som assisterende plejehjemsleder på Plejehjemmet Havebæk.

Du skal sammen med din leder og de assisterende ledere danne ledelsesteamet for medarbejderne, bestående af SSH/SSA/flex/pædagoger/sygeplejersker og samarbejde med vores plejehjemslæge.

Det fælles mål er løbende at trimme, tilpasse og udvikle organisationen, så der skabes mest mulig livsglæde og sammenhæng for beboerne på Plejehjemmet Havebæk og deres pårørende langt ud i fremtiden. Du er garant for, at beboerens behov og drømme er omdrejningspunktet i det daglige arbejde.

Du sikrer, at der kommunikeres både relevant og rettidigt med både borgere og deres pårørende, som er en stor ressource, der understøtter borgerens hverdag. Du kan både tage og delegere ansvar samt involvere medarbejdergruppen i relevante spørgsmål.

Odense Kommune
Odense Kommune
Rehabiliteringsleder til Benediktsgruppen

Odense Kommune

Tænder du på en udfordrende hverdag som rehabiliteringsleder i en udekørende gruppe? Står du sikkert på begge ben, når du skal lede både drifts- og udviklingsopgaver? Nyder du at sætte retning for dine medarbejdere? Vil du stå i spidsen for en nyere reorganiseret gruppe? Kan du lede ind i mange forskellige fagligheder, situationer og kontekster?

Den udekørende Benediktsgruppen i Forløb Sindslidelse er en del af Ældre- og Handicapforvaltningen, hvor vi har sat alle sejl til for at blive en rehabiliterende forvaltning.

Dine vigtigste opgaver som rehabiliteringsleder vil være:

  • At borgerne får et sammenhængende og tværfagligt rehabiliteringsforløb
  • Personaleansvar, fagligt ansvar og budgetansvar
  • Ansvar for at drive, udvikle og lede hele arbejdspladsen og den samlede uddannelsesopgave
Odense Kommune
Gem
Nordic Netcare
Er du utdannet fysioterapeut/kiropraktor/osteopat og snakker norsk/svensk? Kanskje du har behov for en pause fra klinikkarbeid? Jobb hjemmefra i hele Danmark

Nordic Netcare

Vi opplever økt etterspørsel på vår helseservice, og vi søker derfor flere norsk- eller svensktalende fysioterapeuter, kiropraktorer, osteopater og naprapater.

I tett samarbeid med vårt kvalitetssikrede nettverk av klinikker skal du gi råd og veilede pasienter, så de sikres et effektivt, personlig og skreddersydd behandlingsforløp.

Du skal derfor være interessert i å veilede og rådgi pasienter – alltid med utgangspunkt i høy faglighet og med fokus på en positiv og motiverende dialog.

Nordic Netcare
Gem
Kodexgruppen ApS Vikarer søges til vores dynamiske vikarbureau i sundhedsbranchen

Kodexgruppen ApS

Vil du være en del af vores stærke teams på Fyn, i Nordsjælland og Hovedstadsområdet?

Er du sygeplejerske, ergoterapeut, social- og sundhedsassistent, social- og sundhedshjælper eller ufaglært med solid, dokumenteret erfaring?

Hos Kodexgruppen samler vi på landets dygtigste, mest empatiske og nærværende sundhedsvikarer. Mennesker, der ligesom os, mener, at arbejdet med vores ældre og udsatte medborgere er det vigtigste arbejde, der findes. Mennesker, der ikke bare kan deres kram, er fagligt forankrede og er professionelle til fingerspidserne, men også er i stand til at se det hele menneske foran dem, uagtet vedkommendes livssituation.

Green Care Group ApS Sovende nattevagter søges til bosted i Svanninge ved Faaborg

Green Care Group ApS

Vi søger kolleger, som vil være med til at skabe vores socialpædagogiske bosted, Green Care Svanninge, med plads til 12 beboere.

Green Care Svanninge har målgrupper inden for psykiske funktionsnedsættelser, herunder intellektuel/kognitiv forstyrrelse, opmærksomhedsforstyrrelse og udviklingsforstyrrelse, samt psykisk udviklingshæmmede. Aldersgruppen er 17-85 år.

Vi tilbyder STU (Særligt Tilrettelagt Ungdomsuddannelse) med/uden bodel, beskyttet beskæftigelse SEL §103, Aktivitets- og samværstilbud SEL §104, Midlertidigt botilbud SEL §107 og Permanent botilbud SEL §108.

Du har en relevant socialfaglig baggrund som eksempelvis pædagog eller ergoterapeut eller har som minimum arbejdet med målgruppen før.

Udviklingsterapeut - genopslag
Er faglige udviklingsopgaver og genoptræning noget for dig?
Faaborg-Midtfyn Kommune, Faaborg
Jobcenter
Indrykket:
Psykiatrisk Afdeling Odense, afsnit P40 søger fysioterapeut til et barselsvikariat med erfaring inden for psykiatrisk fysiote...
Region Syddanmark Stillingen er tilknyttet døgnafsnit P40, som har speciale inden for psykosespektret.
Region Syddanmark, Odense C
Region Syddanmark
Indrykket:
Fysioterapeut
Har du en stærk monofaglighed og gode tværfaglige samarbejdsevner?
Faaborg-Midtfyn Kommune, Faaborg
Jobcenter
Indrykket:
Gem
Ergoterapeut til Åsumgruppen - Barselsvikariat
Odense Kommune Brænder du for ergoterapi og ønsker du at skabe de bedste forudsætninger for gruppens borgere?
Odense Kommune, Agedrup
Odense Kommune
Indrykket:
Fysioterapeut søges til Sundhed og Træning i Nyborg Kommune
Stillingen er en 37 timers stilling med start snarest muligt eller pr. 1. december 2022.
Sundhed og Træning, Nyborg
Jobcenter
Indrykket:
Ergoterapeut barselsvikariat, Geriatrisk afdeling, OUH Svendborg sygehus
Region Syddanmark Vikariatet er i perioden: 01.12.2022 - ?
Region Syddanmark, Svendborg
Region Syddanmark
Indrykket:
Ergoterapeut til fast stilling på Psykiatrisk Afdeling Middelfart
Region Syddanmark Fra 1. december 2022 søger vi en ergoterapeut til en fast stilling på 37 timer med tilknytning til Retspsykiatrisk Afsnit P4.
Region Syddanmark, Middelfart
Region Syddanmark
Indrykket:
Ergoterapeut til Geriatrisk Afdeling G i Odense
Region Syddanmark En stilling som ergoterapeut på 37 timer/uge ved Geriatrisk Afdeling G i Odense, Odense Universitetshospital, er ledig til besættelse den 01.12.22 eller om muligt før.
Region Syddanmark, Odense C
Region Syddanmark
Indrykket:
tarup fys ApS søger barselsvikar for fysioterapeut kollega pr. 15/10 2022
Hvis det lyder som dig vi søger, ser vi frem til at høre fra dig!
tarup fys ApS, Odense NV
Jobcenter
Indrykket:
Sagsbehandlende ergoterapeut til spændende stilling i Sundhed og Rehabilitering - Barselsvikariat
Vi søger en handlekraftig og selvstændig sagsbehandlende ergoterapeut til en spændende stilling med stor variation og bredde (barselsvikariat).
Nordsfyns Kommune, Søndersø
Nordsfyns Kommune
Indrykket:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV