180 job matcher din søgning 180 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 180 resultater.
Betaniahjemmet Plejehjem Selvejd InstitutionVil du gøre en forskel som sygeplejerske i dagvagt?

Betaniahjemmet Plejehjem Selvejd Institution, Frederiksberg

– På en arbejdsplads hvor missionen er at give liv til årene

Vi søger en sygeplejerske i dagvagt, som vil være med til at sikre en høj sygeplejefaglig standard og give nærvær, tryghed og trivsel for Betaniahjemmets beboere.

Som sygeplejerske indgår du i et team med sygeplejersker i dag- og aftenvagt, som blandt andet skal tilrettelægge den daglige pleje, omsorg og aktivitet for beboerne.

Du skal herudover koordinere samarbejdet omkring den enkelte beboer med interne og eksterne samarbejdspartnere, ligesom du er ansvarlig for at tilrettelægge og koordinere samarbejdet med pårørende.

Sankt Lukas StiftelsenSygeplejersker til Børne-ungehospice Lukashuset

Sankt Lukas Stiftelsen, Hellerup

Skal dit næste job som sygeplejerske være i Lukashuset, som er Danmarks første hospice for børn og unge?

Vi søger to sygeplejersker, der brænder for arbejdet med palliation til børn og unge med livstruende og livsbegrænsende sygdomme.

Vi tilbyder en specialiseret tværfaglig indsats med fokus på ”det hele menneske”, og dermed fokus på symptomlindring af fysisk, psykisk, social, åndelig og eksistentiel karakter.

Vi kan tilbyde dig:

 • En spændende hverdag på et højt specialiseret hospice, hvor børnene og de unge samt deres familier er i centrum
 • Godt fællesskab og bred erfaring
 • Rig mulighed for faglig og personlig udvikling
Lægerne Ved Fredensvej I/SSygeplejerske søges til Almen Praksis i Ordrup

Lægerne Ved Fredensvej I/S, Charlottenlund

Lægerne ved Fredensvej søger ny sygeplejerske.

Vi kan tilbyde ansættelse i en dynamisk lægepraksis i moderne lokaler med det nyeste udstyr.
Der vil være masser af spændende opgaver i forhold til udvikling af en stor lægepraksis med fokus på nytænkning.

Du vil indgå i et team, der består af 1 sygeplejerske, 3 sekretærer – hvoraf den ene har laborantfunktion, 3 læger og på sigt en uddannelseslæge.

Vi søger dig, som har erfaring fra almen praksis og selvstændigt kan varetage kronikerkontroller (KOL og Diabetes), vacciner, profylaktisk arbejde, blodtrykskontroller, sårbehandling og lign.

Øre, Næse, Hals Klinikken i BallerupKlinikassistent/evt. sygeplejerske søges

Øre, Næse, Hals Klinikken i Ballerup

Vi søger en person fuld af gåpåmod og god energi til en travl hverdag.

Dine opgaver vil i løbet af dagen være meget varierede. De består bl.a. i telefonvisitation og booking af patienter, assistance til lægen på operationsdage, selvstændig udførelse af høreprøver, allergitest, lungefunktionstest, udlevering af søvnregistreringsudstyr, rengøring og sterilisering af instrumenter etc.

Kendskab til øre-, næse-, halsspecialet er bestemt en fordel, men ikke et krav.

Vi forventer, at du trives i en travl hverdag og har det godt med selvstændigt arbejde, samt befinder dig godt på en mindre arbejdsplads med tæt kontakt til klinikkens øvrige personale og patienter.

Region Hovedstaden
Empatisk og dygtig leder der kan sætte kursen for et psykoterapeutisk ambulatorium til behandling af mennesker med personlighedsforstyrrelser og PTSD

Region Hovedstaden, Gentofte

Er du en dygtig leder, der er interesseret i psykoterapi i psykiatrien? Og vil du være med til at udvikle den?

Så er det dig, vi søger som afsnitsleder for Ambulatorie B, der behandler mennesker med personlighedsforstyrrelser og PTSD på Psykiatrisk Center Stolpegård.

Som afsnitsleder skal du understøtte drift, faglighed og udvikling i samarbejde med centerledelsen og hermed sikre den fortsatte synergi mellem behandling og udvikling, som er Stolpegårds særkende.

Region Hovedstaden
Panorama ConsultUdviklingsorienteret sygeplejerske søges til almen praksis i Valby

Panorama Consult søger for Familielægerne Valby

Familielægerne Valby er en yderst velfungerende almen praksis med et stort fokus på høj faglighed, ordentlighed samt respekt for den enkelte og dermed et godt arbejdsmiljø. I denne praksis vil du ud over lægerne og uddannelseslægerne komme til at indgå i et samarbejde med endnu en sygeplejerske og en sekretær. Familielægerne Valby har været et kompagniskab siden 2012 og har omkring 5000 patienter hvoraf ca. 1100 er mindre børn.

I stillingen er det afgørende, at du er nysgerrig og interesseret i at arbejde med din egen faglige udvikling, da netop ønsket om at være på forkant med udviklingen er vigtigt i denne praksis. Her er desuden fokus på alles trivsel, hvor der allerede er et godt og harmonisk arbejdsmiljø.

Styrelsen for PatientsikkerhedSundhedsfaglige medarbejdere søges til Corona smitteopsporing

Styrelsen for Patientsikkerhed, København

Vil du understøtte arbejdet med at bryde COVID-19 smittekæderne og bevare kontrollen over epidemien? Er du sygeplejerske eller har en anden tilsvarende sundhedsfaglig uddannelse med lyst til at have en central rolle i arbejdet med kontaktopsporing af COVID-19 positive og deres nære kontakter? Kan du træde til med kort varsel? Så er du måske vores nye kollega.

Vi er en nyoprettet enhed i Styrelsen for Patientsikkerhed, som beskæftiger sig med kontaktopsporing af COVID-19 smittede og deres nære kontakter.

Dine primære arbejdsopgaver:

 • Telefonisk kontakt til COVID-19 smittede med henblik på orientering om forholdsregler ved positiv test
 • Yde råd og vejledning til COVID-19 smittede, herunder om test og isolation
 • Opsporing af nære kontakter til COVID-19 smittede
Ballerup KommunePlejecenter Lindehaven søger en afdelingssygeplejerske til Lindehaven, 1 sal

Ballerup Kommune

Brænder du for ledelse, - kan du bidrage til udvikling af en kultur med fokus på beboernes oplevelse af en levende og god hverdag samt høj faglighed i opgaveløsningen - er du den vi søger.

En erfaren afdelingssygeplejerske med god gennemslagskraft, som kan være med til at fastholde og udvikle kulturen i Lindehaven. Vi arbejder på et højt fagligt niveau og har sygeplejersker ansat hele døgnet. Beboerklientellet er ældre mennesker med komplekse problemstillinger. Beboernes trivsel og det der er vigtigst for den enkelte, er vores omdrejningspunkt. Afdelingen består af plejeboliger, samt 6 korttidsboliger for borgere med en demenssygdom, og hvor der er komplekse problemstillinger.

Region Hovedstaden
Sygeplejersker til Akuttelefonen 1813 – Er du vores nye kollega?

Region Hovedstaden, Ballerup

Akutberedskabet varetager opkald fra 1813 for alle regionens 1,8 million borgere. På Akuttelefonen 1813 rådgiver vi borgerne telefonisk og visiterer borgerne videre i Sundhedsvæsenet, når de har akut behov for hjælp.

Antallet af borgere der ringer til os, stiger år for år. For fortsat at kunne levere kvalitet, tilfredshed og sikkerhed har vi behov for dig, som har lyst til at blive en del af en af Danmarks vigtigste arbejdspladser.

Du bliver en del af et stærkt team med rig mulighed for sparring med både os og vores lægekollegaer. Din konkrete opgave består i at visitere og rådgive borgerne telefonisk, med fokus på at vejlede den enkelte borger til den rette hjælp.

Region Hovedstaden
Moment Sundhedsfaglige til Covid-19 smitteopsporing

Moment søger for Styrelsen for Patientsikkerhed i København

Er du sundhedsfagligt uddannet eller ved at uddanne dig hertil, og er du frisk på at hjælpe med at foretage smitteopsporing af Covid-19? Så har vi jobbet her med opstart 24/8

Til Styrelsen for Patientsikkerhed på Islands Brygge i indre København søger vi nu sundhedsfagligt personale til opstart mandag den 24. august frem til d. 31 oktober 2020.

Du vil blive en del af et team, som har til ansvar at lave smitteopsporing. Første step i opsporingen går ud på at gøre borgeren opmærksom på at denne er blevet testet positiv for covid-19. Derefter går der et detektivarbejde i gang, hvor du ved hjælp af en spørgeguide finder ud af hvornår borgeren er blevet testet og hvad borgeren har lavet 48 timer forinden. Derefter bliver det din opgave at kontakte den smittedes nære kontakter og informere dem om de forbehold der skal tages, når man har været i nærkontakt med en smittet.

 Privathospitalet Danmark A/SErfaren operationssygeplejerske m/k

Privathospitalet Danmark A/S, Charlottenlund

Vi søger en operationssygeplejerske med erfaring inden for en bred vifte af kirurgiske specialer, gerne med hovedfocus på abdominalkirurgi og gynækologi.

Operationsafdelingen tilbyder:

 • Et selvstændigt arbejde med rige muligheder for klinisk udfoldelse.
 • En alsidig hverdag med patienter inden for mange specialer.
 • Samarbejde med positive, erfarne og engagerede kolleger, som vægter kvalitet, omsorg og tværfaglighed højt.
 • Stor indflydelse på egen vagtplan.
POWERCARE A/S
Bemandingskonsulent med baggrund som sygeplejerske, jordemoder eller fysioterapeut søges til attraktiv fuldtidsstilling

POWERCARE A/S, Hellerup

Brænder du for at være i tæt kontakt med kunder og vikarer? Er du vant til at yde et højt serviceniveau, og har du lyst til at arbejde i en virksomhed, hvor gode resultater bliver skabt i samspil med passionerede kolleger? Så er det dig, vi søger som vores nye bemandingskonsulent til vores bookingafdeling i Hellerup.

POWERCARE A/S har 20 års erfaring i vikar- og rekrutteringsbranchen. Vi er eksperter i at levere sundhedsfagligt personale til det skandinaviske marked. Som bemandingskonsulent hos os er din fornemmeste opgave at sikre det rette match blandt vores sundhedsfaglige vikarer og kunder.

Du er uddannet som sygeplejerske, jordemoder eller fysioterapeut. Derudover forventes det, at du som person er serviceminded og vi ser gerne, at det falder dig naturligt at have kontakt til mange forskellige mennesker dagligt.

POWERCARE A/S
Frederiksberg KommuneFrederiksberg Kommunes Rehabiliteringsenhed søger en sygeplejerske til dagvagt

Frederiksberg Kommune

Frederiksberg Kommunes Døgnrehabilitering (FKD) søger en sygeplejerske 37 timer ugentligt i dagvagt med weekendvagt hver tredje weekend.

FKD ligger på Frederiksberg Hospital og har 113 pladser. Vi modtager ca. 1200 borgere årligt til et rehabiliteringsforløb overvejende efter et forudgående indlæggelsesforløb på hospital.

Stillingen hører til på afd. 3, hvor der er 22 rehabiliteringspladser med 8 pladser til neurologiske borgere +65 år.

Vi tilbyder:

 • et job, hvor du har mulighed for stor selvstændighed i arbejdsopgaver
 • tæt- og stærkt samarbejde med kolleger monofagligt såvel som tværfagligt
 • udviklingsmøder omkring de sygeplejefaglige kompetencer for sygeplejegruppe
Frederiksberg KommuneUdviklingssygeplejerske til Frederiksberg Kommunes Døgnrehabilitering 32-37 timer pr. uge

Frederiksberg Kommune

Kan du lide udvikling og undervisning, og prioriterer du kvalitet og nytænkning med særlig vægt på høj faglighed i plejen, omsorgen og i rehabiliteringen? Så er du måske den udviklingssygeplejerske, vi søger.

Frederiksberg Kommunes Døgnrehabilitering (FKD) er organisatorisk placeret under Frederiksberg Kommunes Sundheds- og omsorgsafdeling og arbejder tæt sammen med de øvrige afdelinger, herunder hjemmeplejen, visitationen/hjælpemidler samt den ambulante genoptræning.

Dine primære opgaver vil bestå af udvikling omkring borgerforløb, udarbejdelse af retningslinjer/instrukser, bedside teaching, oplæring i dokumentation i systemet CURA, afholdelse af sygeplejefaglige møder, implementering af nye tiltag mv.

Københavns KommuneNatsygeplejersker til Center for Rehabilitering og Akutpleje – Bystævneparken

Københavns Kommune, Brønshøj

Vi udvider vores sygeplejestab, da vi har fået nye spændende opgaver. Derfor søger vi en natsygeplejerske til MTO på Center for Rehabilitering og Akutpleje – Bystævneparken.

Det er fagligheden, der er vores primære fælles omdrejningspunkt samtidig med, at vi også vægter at arbejde i et godt kollegialt fællesskab.

Vores primære opgave er lige nu at passe covidsmittede borgere i et nyoprettet afsnit. Senere ændres afsnittet til en akutplejeenhed, hvor vi tager os af de dårligste borgere, som kommer fra hospitalerne eller eget hjem. Disse borgere har mange helt akutte sygeplejebehov og hertil vil være mange instrumentelle sygeplejeopgaver.

Aleris Hamlet
Sygeplejerske til Sundheds Center til primært administrative sekretæropgaver

Aleris Hamlet, Søborg

I Sundhedscenteret arbejder vi med kundeservice som omdrejningspunkt. Vores gæster kommer hos os med henblik på en Helbredsundersøgelse og er primært raske mennesker med et ønske om at sikre eller forbedre deres Sundhed.

Brænder du lige som os for at gøre dit ypperligste, overfor hver eneste kunde du er i kontakt med, f.eks. når du booker, giver telefonisk rådgivning, i mailkorrespondance, ved udarbejdelse af Helbredsrapporter og en del andre kontoropgaver.

Vi følger og udvikler nye tilbud i takt med ny viden, ændringer og nye behov i markedet, hvorfor vores hverdag i Sundhedscenteret er i konstant forandring. Derfor synes vi også det er sjovt at bruge vores sygeplejefaglige viden i en foranderlig moderne teknologisk sammenhæng.

Aleris Hamlet
Frederiksberg KommuneSygeplejerske søges til Frederiksberg Hjemmesygepleje

Frederiksberg Kommune

Da en af vores kollegaer skal læse en kandidat, har vi fået en ledig stilling som hjemmesygeplejerske. Så har du lyst til høj faglighed, udvikling og vind i håret, så læs videre.

Frederiksberg Hjemmesygepleje (område 30) søger en sygeplejerske til at indgå i det daglige arbejde.

Vi tilbyder:

 • et arbejdsmiljø hvor der arbejdes målrettet med kvalitetsudvikling af sygeplejeopgaverne
 • mulighed for at arbejde selvstændigt
 • et tæt dagligt tværfagligt samarbejde, der tager sit udgangspunkt i borgerens behov.
Trial NationHead of Clinical Relations, Dermatology and Respiratory Disease

Trial Nation, København

Som Head of Clinical Relations, Dermatology and Respiratory Disease bliver du tovholder for det overordnede arbejde med at udvikle centrene på tværs af specialer. Du er ansvarlig for vores Center for Dermatologi og Center for Lungemedicin. Centrene består af netværk af landets førende hospitalsafdelinger og de forskningsansvarlige læger indenfor specialet.

Du skal

 • udvikle centrene på tværs af alle specialer i Trial Nation ved at sikre vidensdeling og procesoptimering på tværs af centrene i samarbejde med dine kollegaer og centrene
 • sikre, at det nationale samarbejde om kliniske forsøg inden for dermatologi og lungemedicin fungerer på tværs af hospitalerne i tæt samarbejde med de forskningsansvarlige læger og sygeplejersker, samt centrenes Medical Leads og koordinator for centrene.
Ishøj KommuneFaglig stærk sygeplejerske søges til Kærbo/Torsbo plejehjem

Ishøj Kommune

Faglig stærk sygeplejerske der kan håndtere kompleks sygepleje og ansvar for egne fagområder

Sygeplejen er tiltagende kompleks og spændende i primær sektor. Derfor søger vi en engageret og kompetent sygeplejerske til vores plejecenter i Ishøj Kommune.

Særligt den kommunale sygepleje udvikler sig i rivende fart. Det betyder, at vi konstant arbejder med udviklingen af nye indsatser, øge de faglige kompetencer hos alle faggrupper og optimere arbejdsgange, så vi kan frigøre tid til en omsorgsfuld og målrettet pleje af vores beboere.

Vi har brug for en sygeplejerske der i samarbejde med lederen, udviklingssygeplejersken og de øvrige sygeplejersker, kan sikre en høj faglighed i de sygeplejefaglige indsatser, i vores dokumentation, medicinering og i forbindelse med implementering og kvalitetssikring af forskellige faglige projekter.

Ældre SagenVed du stort set alt om demens, og vil du være med til at lede Ældre Sagens fremtidige demensindsats

Ældre Sagen, København

Så er det lige dig, vi søger til stillingen om at lede og drive vores demensindsats på disse to vigtige områder:

Konsulent for Ældre Sagens lokalafdelinger for at sikre, at de frivillige har relevant viden og tilbyder aktiviteter for mennesker med demens, så Ældre Sagen er stedet, hvor vores medlemmer altid kan få hjælp og viden.

Projektleder for Ældre Sagens demensprojekt, som udvikler og gennemfører initiativer til et demensvenligt Danmark.

Du får ansvar for:

 • Ældre Sagens retning og strategi på demensområdet.
 • Budget- og økonomistyring af midler afsat til demensprojektet.
 • Koordinering af årsplaner i projektet.
 • Møder med projektgruppe og styregruppe.