84 job matcher din søgning 84 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 84 resultater.
Lægerne KøbmagergadeSygeplejerske

Lægerne Købmagergade, Næstved

Lægeklinik centralt beliggende i Næstved søger sygeplejerske til ansættelse fra d. 10-08-2020 eller hurtigst muligt derefter. Planlagt ferie respekteres.

Du skal selvstændigt varetage konsultationer, blodtryksmålinger, sårbehandlinger og vaccinationer. Arbejdstiden er 32 timer ugentligt fordelt på mandag til torsdag fra kl. 08.00-16.00 med fri hver fredag.

OK-Fonden
Kan du hjælpe unge med at kunne?

OK-Fonden, Høng

Høng Erhvervsskole, et tilbud under OK-Fonden, søger miljøterapeutisk medarbejder, som vil arbejde for, at mennesker kan forfølge deres drømme og leve livet – hele livet.

Er du sundhedsfaglig eller pædagogisk uddannet, og vil du gøre en forskel for unge, der har brug for din medmenneskelighed, støtte og viden? Så skal du læse med her!

Din primære opgave som miljøterapeutisk medarbejder er, sammen med kolleger i en tværfaglig sammensat gruppe, at støtte vores unge med blandt andet daglig struktur og gøremål, så hverdagslivet og uddannelsesforløbet bliver meningsfuldt, sammenhængende og udviklende for den unge.

Region SjællandSygeplejerske eller social- og sundhedsassistent ved Synscenter Refsnæs

Region Sjælland, Kalundborg

Er du sygeplejerske eller social- og sundhedsassistent og har du interesse for at arbejde med børn og unge i det specialiserede område?

Har du erfaring fra pædiatri, skadestue eller hjemmepleje og kan du arbejde selvstændigt, så er denne stilling måske noget for dig?

Region Sjælland

Synscenter Refsnæs består blandt andet af specialrådgivning, skole samt botilbud. Sundhedspersonalet er tilknyttet de tre botilbud som arbejder tæt sammen med skole- og STU-tilbud.

Som sygeplejerske/social- og sundhedsassistent varetager man både akutte og planlagte sygeplejefaglige opgaver. Derudover også en del administrative opgaver.

Vordingborg KommuneHjemmesygeplejerske til Distrikt Vintersbølle

Vordingborg Kommune

Du har nu en unik mulighed for at søge en sjældent udbudt stilling som sygeplejerske i Vordingborg Kommune ved distrikt Vintersbølle Strand.

Vi søger en sygeplejerske til det udekørende team. Arbejdstiden er 32 timer om ugen. Arbejdstiden er dagvagter med weekendvagt hver 4 uge - du vil skulle arbejde ca. 3 helligdage på et år.

Vi tilbyder:

 • et velfungerende team med mulighed for personlig og faglig udvikling i form af efteruddannelse og kurser
 • adgang til tæt og udviklende sparring med vores koordinerende sygeplejerske og andre relevante tværfaglige samarbejdsrelationer. Det nære borgerforløb med kontaktpersonordning
 • en spændende, dynamisk arbejdsplads, hvor borgerinddragelse og pårørendesamarbejde vægtes højt
Hospice Sjælland Den Selvejende InstitutionSygeplejerske

Hospice Sjælland Den Selvejende Institution, Roskilde

Drømmer du om at være en del af den specialiserede palliation, og yde kompleks, helhedsorienteret og meningsfuld sygepleje på et højt niveau? Ønsker du at være med til at gøre en forskel for alvorligt syge og døende patienter og deres pårørende på Hospice Sjælland?

Så er det er lige dig, vi mangler:

 • Du er sygeplejerske med min. 3 års klinisk erfaring – gerne erfaring indenfor det onkologiske eller palliative speciale.
 • Du er sygeplejefagligt velfunderet, kreativ og imødekommende.
 • Du kan planlægge, udøve og udvikle kvalificeret sygepleje til mennesker med livstruende sygdom, og har fokus på dokumentationen heraf – gerne erfaring med Sundhedsplatformen, men ikke et krav.

Vi tilbyder introduktion med mentorordning og tilpasser vores introduktion efter dine kompetencer og behov. Hospice Sjælland giver dig god mulighed for at udvikle og udføre palliativ omsorg og sygepleje af høj kvalitet.

Stevns KommuneSygeplejen på Stevns søger sygeplejersker

Stevns Kommune, Hårlev

Vi søger 2 nye kollegaer i sygeplejen under Sundhed & Omsorg. 1 sygeplejerske i en fast stilling og 1 sygeplejerske i et vikariat indtil den 31.12.20.

Begge stillinger er på 32 timer pr. uge, med weekendvagt hver 4. uge og ligger indenfor det døgndækkende område. Stillingerne består primært af dagvagter, men der kan også forekomme enkelte aften- eller nattevagter.

Stillingen som udekørende sygeplejerske forudsætter, at du trives med at arbejde selvstændigt og struktureret. Du vil varetage sygeplejefaglige opgaver i borgers eget hjem, herunder sygeplejefaglig udredning, komplekse og ustabile sygeplejeindsatser, oplæring og vejledning i håndtering af sygdom.

Haslev LægecenterPraksismanager med sundhedsfaglig baggrund og ledelseserfaring søges til stor lægepraksis

Haslev Lægecenter

Vi søger en praksismanager der, ligesom os, ønsker at gøre en forskel for de mennesker, vi servicerer. Vi forventer, at du både kan være en holdspiller samt en motiverende og troværdig leder, når du leder personalet gennem en hverdag med mange forskellige opgaver og udfordringer.

Arbejdsopgaverne indbefatter en del administrative og organisatoriske opgaver, hvorfor det er vigtigt, at du evner at bevare overblikket, samtidig med, at du formår at være en inspirerende og motiverende leder for såvel læger som øvrigt personale.

OK-Fonden
Er du udviklingssygeplejerske og god på gulvet?

OK-Fonden, Høng

Høng Erhvervsskole er et bo-, behandlings- og uddannelsessted med Særlig Tilrettelagt Uddannelse for unge i alderen 15-29 år. Vi er nu en del af OK-Fonden, og er i gang med at udvide målgruppen indenfor psykiatrien. Derfor søger vi en sygeplejerske – gerne med psykiatrisk erfaring.

På Høng Erhvervsskole vil du opleve stemningen og atmosfæren som hjemlig, hyggelig og med hjerterum. Det er først og fremmest de unges hjem, og sådan føles, synes og mærkes det. Du bliver en del af en arbejdsplads med fokus på samarbejde, medbestemmelse, kvalitet, faglighed med kontinuerlig kompetenceudvikling og faglig sparring, som er individuelt tilpasset.

ÆblehavenEngageret medarbejder til Æblehavens dagcenter søges til den 1.september 2020

Æblehaven, Faxe

Stillingen er på 31 timer pr. uge

Vil du være vores nye kollega i Æblehavens dagcenter og sørge for, at vores visiterede borgere føler sig værdsat og bliver engageret i de daglige aktiviteter?

Æblehaven har plads til 18 visiterede borgere efter § 84, og der er ansat 3 medarbejdere til området. Borgerne er typisk visiteret til 1 eller 2 dage om ugen i dagtimerne. Æblehavens tilbud henvender sig til ældre.

Vi tilbyder:

 • En arbejdstid, der ligger i dagtimerne mandag-fredag
 • Stor indflydelse på tilrettelæggelsen af arbejdsprocesser.
 • Søde og hjælpsomme kolleger
Ringsted KommuneLeder af Hjemmeplejen og Sygeplejen

Ringsted Kommune

Vi søger en leder af Hjemmeplejen og Sygeplejen, der sætter pris på at påtage sig lederopgaven for en veldreven og tidssvarende afdeling.

Hjemmeplejen og Sygeplejen yder pleje, omsorg og praktisk hjælp for ca 1.100 borgere i Ringsted Kommune. Der er ca. 230 medarbejdere, der dagligt kører over 80 hjemmeplejeruter + op imod 20 sygeplejeruter.

I Ringsted Kommune har vi fokus på borgeren og borgerens mål og værdier. Vi tager udgangspunkt i en rehabiliterende tilgang, så borgeren i videst muligt omfang kan deltage i dagligdagen og være i stand til at benytte de muligheder, der byder sig. Det gælder i særlig grad i Hjemme- og Sygeplejen, hvor sigtet naturligt er, at borgerne skal opnå den størst mulige selvstændighed i livet.

Nordic Medicare Group A/SSygeplejersker

Nordic Medicare Group A/S

For at kunne følge med vores kunders efterspørgsel søger vi efter flere sygeplejersker til Storkøbenhavn og Sjælland.

Er du på ”jagt” efter en attraktiv løn med frihed og fleksibilitet, så er jobbet som vikar hos Nordic Medicare helt sikkert noget for dig.

Nogle af vores vikarer arbejder for os få uger om året, mens andre af vores vikarer arbejder for os på fuldtid og har gjort det til en livsstil at være vikar for os, hvor de hele tiden selv kan sige til og fra, når Nordic Medicare tilbyder et specifikt vikariat.

Hos Nordic Medicare tilbyder vi både kortere- og længerevarende vikariater.

Merit Medical
Territory Manager East Denmark

Merit Medical

We are looking for a star seller of high ambition and spirits. You know that business is done at customer sites. You are a relationship builder who listens to your customers needs. You will present, support and be offering our products.

Our key segments for this position are within Merit Vascular which support Peripheral-, Endoscopy-, Cath-, Pace- and Ablation labs.

The successful applicant demonstrates parts of the following qualifications:

 • You are today a nurse or radiographer and has extensive clinical background and a wish to go to the industry. Preferable working within any of the Peripheral-, Cath-, Pace- or Ablation labs.
 • You have sales experience from Medical devices, preferably with Interventional products.
 • A high degree of personal motivation and drive to achieve personal and professional goals.
Merit Medical
Vordingborg KommuneNattevagt søges til socialpsykiatrisk botilbud i Stege

Vordingborg Kommune

Har du interesse og erfaring i det psykiatriske speciale og i at arbejde pædagogisk med borgere i eget hjem, så er det dig vi søger som ny sundhedsfaglig nattevagt til Botilbud Platanvej - Center for Socialpsykiatri.

Du er uddannet SSA eller sygeplejerske, da vi har brug for dine sundhedsfaglige kompetencer til bl.a. medicinadministration herunder dosering af medicin, afstemning af FMK og lignende.

Du skal arbejde i lige uger. Du arbejder 7 nætter i træk og har 1 uges fri. 28 timer om ugen i gennemsnit.

Vi tilbyder:

 • God introduktion og sidemandsoplæring.
 • En arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø og et godt kollegialt sammenhold.
 • Dygtige og engagerede tværfaglige kolleger som bidrager med faglig sparring.
Slagelse KommuneUdekørende akutsygeplejerske med faste nattevagter

Slagelse Kommune

Vær med til at skabe din egen stilling i en akutfunktion med faste nattevagter i sygeplejen

Brænder du for akutfunktionen? At planlægge din egen vagt? At være koordinerende og visiterende på indkomne opgaver, såvel som planlagte?

Så har vi det rette job til dig!

Vi søger en dygtig og engageret sygeplejerske til udekørende opgaver, fortrinsvist i nattevagt.

Hos os får du

 • en grundig introduktion
 • imødekommende kolleger
 • mulighed for kollegial sparring.
Stevns KommuneAfløsere søges til vores plejecentre

Stevns Kommune, Hårlev

Vi er 3 plejecentre i Stevns Kommune, som søger friske stabile afløsere. Er du studerende (f.eks. sygeplejerske, medicinstuderende, ergoterapeut, senior), eller overvejer du at tage en uddannelse inden for sundhed. Så er det lige dig vi står og mangler.

Vi tilbyder den bedste arbejdsplads, med fokus på nærvær, trivsel og et godt arbejdsmiljø med høj faglighed. Du får et indholdsrigt arbejde, der har betydning og hvor du gør en forskel for den ældre borger.

Herudover får du:

 • En grundig introduktion
 • Et selvstændigt arbejde
 • Stor indflydelse på arbejdets tilrettelæggelse
DUKASKU-UNGBO IVSFagligt dygtig socialpædagog/sygeplejerske med erfaring

DUKASKU-UNGBO IVS, Hvalsø

Opholdsstedet Dukasku søger en uddannet pædagog eller sygeplejerske med høj faglighed og erfaring inden for det socialpædagogiske område og/eller psykiatrien.

Vi leder efter dig, som mestrer relationsarbejde med sårbare og udsatte børn og unge. Samtidig skal du være bevidst om egne kompetencer i forhold til de dilemmaer og udfordringer, som også findes i det socialpædagogiske arbejde.

Vi forventer, at du:

 • enten er uddannet pædagog eller uddannet sygeplejerske, der har erfaring med arbejde omkring udsatte børn og unge og gerne med erfaring inden for psykiatrien
 • kan arbejde selvstændigt, men også i teams og er en loyal kollega
 • tager initiativ og bringer dig selv i spil i relationsarbejdet
EGHOLT
Miljøterapeuter

EGHOLT, Sorø

Du skal have lyst til at være en del af et højt specialiseret miljøterapeutisk behandlingsmiljø for børn, unge og unge voksne med psykiske lidelser, personlighedsforstyrrelser og/eller gennemgribende udviklingsforstyrrelser, der har brug for særlig tæt støtte døgnet igennem.

Vi tilbyder:

 • At du i en organisation med lang erfaring kommer til at arbejde i en miljøterapeutisk ramme, der er psykodynamisk funderet
 • At du deltager i den interne 2-årige miljøterapeutiske uddannelse
 • Kollegial sparring samt personlig og faglig supervision

Stillingen indebærer en fuldtidsansættelse, hvor arbejdstiden fordeler sig over dag-, aften- og natte-timer, herunder døgnvagter, og forekommer alle ugens dage året rundt (efter rullende vagtskema)

EGHOLT
Sygeplejerske til akut- og midlertidige pladser på Odinscentret I Den Integreret pleje Syd.
Akut- og midlertidige pladser på Odinscentret i Den Integrerede pleje Syd, søger sygeplejerske.
Odinscentret, Høng
Jobcenter
Sygeplejerske til Kirurgisk-Gynækologisk Afdeling, Holbæk Sygehus
Har du interesse i specialerne kirurgi og gynækologi med tilhørende palliations pladser, og har du lyst til at blive vores nye kollega, så er det dig vi har brug for i afdelingen.
Region Sjælland, Holbæk
Jobcenter
Sygeplejerske til dagvagt på Ringstedhave Neurorehabiliteringscenter
Brænder du for træning og rehabilitering af borgere i specialiserede forløb?
Ringstedhave Neurorehabiliteringscenter, Ringsted
Jobcenter