40 job matcher din søgning 40 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 40 resultater.
Nordfyns Kommune
To medarbejdere til Botilbud Psykiatri, Søndersø

Nordfyns Kommune

Botilbud Psykiatri, Søndersø leder efter 2 fagligt velfunderede medarbejdere, hvoraf den ene skal have en sundhedsfaglig baggrund

Vi søger 1 sundhedsfaglig medarbejder på 34 timer + 1 social- eller sundhedsfaglig medarbejder på 30 timer. Begge stillinger med ansættelse fra 1. september 2020.

Botilbud Psykiatri er beliggende centralt i Søndersø og er et visiteret tilbud for borgere i Nordfyns Kommune, der primært har en eller flere psykiske lidelser samt fysiske og sociale problemstillinger af forskellig karakter. Botilbud Psykiatri yder støtte efter ABL § 105 og SEL § 85. Der er tilknyttet 16 boliger til Botilbud Psykiatri. Aktuelt er de 14 boliger udlejet til borgere, der modtager støtte med udgangspunkt i en individuel VUM-udredning. Botilbuddet er aktuelt normeret til 5 medarbejdere.

Odense Kommune
Sygeplejerske til Dalumgruppen

Odense Kommune

Er du nysgerrig på den kommunale hjemmepleje, og er du interesseret i erfaring fra en udekørende gruppe? Så søger vi en sygeplejerske til Dalumgruppen, Forløb Fysisk Funktionsnedsættelse Syd til et vikariat på 32 timer ugentlig med weekendarbejde hver 4. uge med start hurtigst muligt og frem til 31. januar 2021.

Vi leverer sygepleje, hjemmepleje og genoptræning til omkring 500 borgere med høj mestringsevne og med midlertidige eller vedvarende fysiske funktionsnedsættelser. Der er stort flow af borgere i gruppen.

Hos os skal du bl.a. arbejde med:

  • Kompleks klinisk sygepleje, f.eks sårbehandling, kompression, hjemmeparenteral
  • Ernæring, stomipleje, kateter m.m.
  • Administration af medicin med udgangspunkt i FMK
Odense Kommune
Odense Kommune

Sygeplejerske til Plejecenter Havebæk

Odense Kommune

Er du ny holdspiller på vores Dreamteam? Har du lyst til at være medskabende til fremtidens sygepleje på plejecenteret? Kan du se dig selv som en del af holdet? Har du lyst og mod til at gøre ”livet værd at leve for vores beboere”?

Plejecenter Havebæk søger en ildsjæl, der kan understøtte borgeren i, så lang tid som muligt, at leve sit liv, på den måde han eller hun hidtil har levet sit liv.

Hos os får du mulighed for at være medvirkende i forhold til udvikling af sygeplejen på stedet til gavn for husets beboere.

Odense Kommune
Odense Kommune
Sygeplejersker til Aftengruppe Syd

Odense Kommune

Vi søger fagligt dygtige og stabile sygeplejersker til vores udekørende aftengrupper, da vi ønsker at opnormere i vores medarbejdergruppe for at sikre kvalitet i løsningen af kerneopgaven og forbedre medarbejdernes arbejdsmiljø.

Aftengruppe Syd er en gruppe med ca. 100 faste medarbejdere bestående af sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, social- og sundhedshjælpere, en vagtplanlægger og en rehabiliteringsterapeut samt et lederteam på 3 ledere. Aftengruppen består af to enheder, der møder ind på to forskellige adresser.

I Ældre- og Handicapforvaltningen har vi besluttet, at rehabilitering skal være grundlaget for samarbejdet med alle de borgere, der henvender sig til os. Vi er en stor organisation, hvilket vi ser som en styrke. Når forskellige fagligheder og mange alsidige tilbud arbejder sammen, gavner det både medarbejdere og borgere.

Odense Kommune
Odense Kommune
Vidensansvarlige sårsygeplejersker til Ældre-og Handicapforvaltningen

Odense Kommune

Kan du være frontløber på at skabe faglig udvikling af sårområdet, og er du samtidig dygtig til at behandle sår hos borgere i forskellige aldre og livssituationer? Så er det dig, vi håber at få som vores nye kollega.

Vi søger to vidensansvarlige sygeplejersker til sårområdet på 37 timer eller efter aftale. Stillingerne er nyoprettede som led i vores mål om at styrke fagligheden i den kommunale sygepleje, forebygge udvikling af sår og nedbringe sårhelingstiden til gavn for borgerne.

Opgaven som vidensansvarlig sårsygeplejerske består i at bistå og supervisere den kommunale sygepleje i forløbene, så de er i stand til at tilgå sårproblematikker på et højt vidensniveau, som sikrer en kvalificeret behandling til borgere, med den bedst mulige effekt og med fokus på både forebyggelse, rehabilitering og behandling.

Odense Kommune
Glamsbjerglægerne I/S
Konsultationssygeplejerske til Almen Praksis Glamsbjerglægerne

Glamsbjerglægerne I/S

Vi søger en ny sygeplejerskekollega 24-28 timer ugentligt pr. 1. september 2020.

Du vil indgå i vores team, som består af vores øvrige 2 sygeplejersker og ene bioanalytiker, 3 sekretærer, 1-2 uddannelseslæger samt 6 faste læger, der indgår i kompagniskab. Lægehuset har tilknyttet knap 7700 patienter, og lægerne er tilknyttet 3 af kommunens plejehjem.

Opgaverne vil bl.a. være laboratorieopgaver (blodprøver, vaccinationer, diverse injektioner, sårbehandling, lungefunktionsundersøgelser, EKG, urinundersøgelser) både i lægehuset og ved hjemmebesøg, kvalitetssikring og selvstændige konsultationer under supervision med kontrol af kroniske patienter med diabetes og KOL. I ferier m.m. kan der ligeledes være behov for hjælp til telefonvisitation.

Nyborg KommuneEngageret centerleder, der brænder for ældreområdet søges til Plejecenter Rosengården

Nyborg Kommune, Ørbæk

Nyborg Kommune søger pr. 1. august 2020 en engageret centerleder, der med tydelig og anerkendende ledelse skaber følgeskab med den fælles kerneopgave som sit kompas.

Vores fælles kerneopgave er, at vi understøtter borgerne i deres udviklingspotentiale i et forpligtende samarbejde ved at skabe mulighed for et sundt, aktivt og værdigt liv.

Som centerleder brænder du for at gøre en forskel og værne om det gode liv for borgerne og deres pårørende. Det gør du bl.a. ved at sikre en høj grad af faglighed, involvering og samarbejde med både borgere, pårørende og medarbejdere.

Du skal sikre en stabil drift hver dag. Det gør du bl.a. ved at have fokus på det gode arbejdsmiljø, forebygge og håndtere sygefravær, sikre sammenhængende vagtplaner, skabe kontinuitet, anvende kompetencer og ressourcer fagligt og med sund fornuft samt overholder budgettet.

Kirkens Korshær
Sundhedsfaglig medarbejder til sundheds- og stofindtagelsesrum

Kirkens Korshær, Odense

Kirkens Korshær i Odense søger en sundhedsfaglig medarbejder med autorisation, som fx sygeplejerske, til stofindtagelses- og sundhedsrum i forbindelse med varmestuen. Arbejdet består af varetagelse af social- og sundhedsfaglige opgaver i sundhedsrummet, stofindtagelsesrummet og den almindelige varmestuedrift. Kirkens Korshær i Østergade har en driftsaftale med Odense Kommune. Målgruppen for tilbuddene er mennesker med massivt misbrug og psykisk sygdom. Har du lyst til at gøre en forskel – er stillingen måske noget for dig!

Stillingen er på 37 timer pr. uge med ansættelse pr. 1. august 2020 eller snarest derefter

Vi tilbyder

  • Et spændende og udfordrende arbejde, der giver mening, og hvor ingen dage er ens.
  • Faglig og personlig udvikling med løbende supervision.
  • Godt samarbejde med kolleger og frivillige med åbenhed over for nye idéer.
Sygeplejerske
Region Syddanmark Vi søger en kollega, der ligesom vi, brænder for at yde en sygepleje af høj faglig kvalitet i en afdeling med mange spændende opgaver.
Region Syddanmark, Odense
Region Syddanmark
Plejehjemmet Nørrevænget, Gislev, søger plejehjemssygeplejerske pr. 1. august 2020 eller snarest muligt derefter
Stillingen er på 30 timer pr. uge i dagvagt - uden weekendarbejde.
Faaborg-Midtfyn Kommune, Gislev
Faaborg-Midtfyn Kommune
Sygeplejerske til Dalumgruppen
Odense Kommune Er du nysgerrig på den kommunale hjemmepleje, og er du interesseret i erfaring fra en udekørende gruppe?
Odense Kommune, Odense SV
Odense Kommune
Autoriseret klinisk diætist søges til barselsvikariat
Region Syddanmark Kunne du tænke dig et spændende og udfordrende arbejde?
Region Syddanmark, Odense
Region Syddanmark
Skal DU være vores nye sygeplejerske på Respirationscenter Syd???
Region Syddanmark Vil du gerne have god tid til den enkelte patient og dennes pårørende?
Region Syddanmark, Odense
Region Syddanmark
Afdelingssygeplejerske til Medicinsk Sengeafsnit, M/FAM Svendborg Sygehus
Region Syddanmark Afdelingssygeplejerske på Medicinsk Sengeafsnit - det kan blive dig, hvis du er en engageret og struktureret leder med et ønske om at være...
Region Syddanmark, Svendborg
Region Syddanmark
Sygeplejerske til Ortopædkirurgisk sengeafsnit O1, Svendborg
Region Syddanmark Er du sygeplejerske - så se her!
Region Syddanmark, Svendborg
Region Syddanmark
Vil du være med på A - holdet?
Region Syddanmark Hvis du gerne vil være en del af et team af engagerede kirurgiske sygeplejersker som varetager spændende og varierende arbejdsopgaver,...
Region Syddanmark, Odense
Region Syddanmark
Sygeplejerske - Vikariat
Vi søger en dygtig og positiv sygeplejerske til vores skønne hjem, for en tidsbegrænset periode hen over sommeren, meget gerne fra d. 22. juni til d. 29. juli.
Tornbjerg Friplejehjem, Odense SØ
Jobcenter
Sygeplejerske
Vi søger en dygtig og positiv afdelingssygeplejerske med stærke ledelsesmæssige kompetencer til vores skønne hjem.
Tornbjerg Friplejehjem, Odense SØ
Jobcenter
Ambulantsygeplejerske til Lokalpsykiatrien, Psykiatrisk Afdeling Middelfart
Region Syddanmark Har du erfaring og vil du være en medspiller i vores dejlige Lokalpsykiatri i Middelfart?
Region Syddanmark, Middelfart
Region Syddanmark
Geriatri i døren sygeplejerske - vil du sikre den gode modtagelse?
Region Syddanmark Vi søger 1 sygeplejerske til ansættelse i 'Geriatri i døren' pr. 1. august 2020 eller efter aftale.
Region Syddanmark, Svendborg
Region Syddanmark