70 job matcher din søgning 70 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 70 resultater.
Trolle Care A/STimelønnede og fastansatte sygeplejersker søges til privat pleje og omsorg

Trolle Care A/S

Trolle Care A/S er en privat virksomhed, som leverer sygepleje og pædagogiske ydelser til forsikringsselskaber, kommuner og en stor gruppe af private selvbetalere rundt om i landet.

Vi er dels i stor udvikling, men står også over for nogle store projekter, og derfor har vi brug for at få styrket vores netværk af kompetente og erfarne sygeplejersker. Vi søger derfor sygeplejersker på Fyn, i Nord-, Midt- og Sydjylland, og på Vest-, Midt- og Sydsjælland.

Vi udfører mange forskellige opgaver, lige fra sårskifte til genoptræning, støtte ved kontakt til andre sundhedsfaglige, stimulering af demente og til at vingerne er ved at brede sig ud, og man skal flyve herfra.

Trolle Care A/S
Odense Kommune

Sygeplejerske til Dalumgruppen

Odense Kommune

Vi er i en rivende udvikling og flere og flere sygeplejefaglige opgaver varetages i borgerens eget hjem. Derfor søger vi en sygeplejerske til Dalumgruppen, Forløb Fysisk Funktionsnedsættelse Syd til en fast stilling på 32-37 timer om ugen i dagvagt med weekendarbejde hver 4. uge.

Hos os skal du bl.a. arbejde med:

 • Kompleks klinisk sygepleje, f.eks sårbehandling, kompression, hjemmeparenteral ernæring, stomipleje, kateter m.m.
 • Administration af medicin med udgangspunkt i FMK
 • Palliation i alle faser
Odense Kommune
Indrykket: 
Standard Systemer ApSProduktspecialist og dygtig sælger

Standard Systemer ApS, Skovlunde

Standard Systemer søger en ny produktspecialist til salg af inventar og udstyr til hospitaler og plejecentre i Jylland og på Fyn. Brænder du for salg, ønsker du at udvikle dig og gøre en forskel i behandlingen af patienter, samt gøre arbejdet lettere for det sundhedsfaglige personale ved at sælge innovativt udstyr? Så er du måske den kandidat, vi søger til vores virksomhed.

Med reference til vores Key Account Manager har du ansvar for hele salgsprocessen og fungerer som virksomhedens daglige konsulent over for hospitaler og plejecentre. Du bygger langsigtede relationer og medvirker til at fremme virksomheden som en stabil, fremtrædende og højt kvalificeret leverandør af inventar og udstyr.

Fra din hjemmearbejdsplads kører du ud og besøger kunderne, hvor du laver behovsafdækning, afgiver tilbud, optager ordrer og sørger for at kunderne får en god service.

Odense Kommune

Sygeplejerske til Vista Hus

Odense Kommune

Vista Hus søger en sygeplejerske pr. 1. marts 2021 eller snarest herefter til deltids- eller fuldtidsstilling.

Vista Hus er et rehabiliterings- og behandlingstilbud til borgere med dobbeltdiagnose, det vil sige mennesker med svære sindslidelser, et omfattende stof og/eller alkoholmisbrug, store sociale udfordringer samt behandlingsdomme.

Bostedet er et tilbud om et kortere eller længerevarende forløb til borgere, som tilhører målgruppen, der af forskellige årsager ikke magter at bo i egen bolig, og som har brug for en særlig ramme der på sigt kan skabe kompetencer til at bo i eget hjem.

Dagligdagen vil byde på en integreret indsats omkring støtte til behandling af sindslidelse og misbrug samt hjælp til at opnå større ressourcer til at klare de psykosociale udfordringer den enkelte borger måtte have.

Odense Kommune
Indrykket: 
Gjensidige Forsikring
Sagsbehandler til Gjensidige Sundhed

Gjensidige Forsikring, Odense

Brænder du for at gøre en forskel for vores kunder, så har du nu muligheden.

Som sagsbehandler i sundhedscenteret foretager man selvstændige vurderinger og afgørelser og tager sig af alt lige fra anmeldelse til afgørelse.

Gjensidige Forsikring

Kundehenvendelserne er henholdsvis telefonisk og digitalt, hvorfor det er vigtigt at du er god kommunikativ både skriftligt og mundtligt. Det er vigtigt for os at kundetilfredsheden og kvaliteten er i top.

Gjensidige Forsikring
Odense Kommune

Assisterende rehabiliteringsleder til Plejecenter Svovlhatten

Odense Kommune, Odense

Du har nu chancen for at søge en spændende stilling, som assisterende rehabiliteringsleder hos Odense Kommunes praksiscenter for borgere med demens - Svovlhatten Plejecenter.

Det er et fantastisk, spændende og udfordrende job, hvor vi hver dag arbejder for de mennesker, som har mest brug for os. Vores arbejde gør en forskel. Hvor vi som ledere sætter en ære i at understøtte vores medarbejdere, sådan at vores beboere er medvirkende til at skabe selvværd og sammenhæng i deres eget liv ud fra deres egne håb og drømme for fremtiden, realistisk eller ej.

Vi tilbyder en stilling, der byder på mange forskellige ledelsesopgaver på et område, hvor vi er i konstant udvikling. Derudover

 • En arbejdsplads med en høj social kapital
 • Et individuelt onboarding-program og efterfølgende de bedste muligheder for faglig og ledelsesmæssig udvikling.
 • En stilling hvor faglig ledelse er i højsæde
Odense Kommune
Indrykket: 
Adecco.dkDevice Support Specialist for Novocure

Adecco.dk recruiting on behalf of Novocure

Do you wish to be primary contact for supporting patients in therapy? And to be responsible for answering questions in relation to technical and user-specific questions?

For our client, Novocure, we are searching for a Device Support Specialist (DSS) for a contract of minimum 1 year employment. The primary responsibility in this role is providing general support, training and replacement for all Novocure medical devices to patients.

Responsibilities

 • Take responsibility for planning and carrying out patient visits at intervals of 4 weeks (2 weeks for clinical patients), including the organization of the required material.
 • Dealing with troubleshooting for the equipment at the patient’s home according to a defined procedure and ensure close co-operation with GTS (Global Technical Support).
Odense Kommune

Assisterende rehabiliteringsleder til Åsumgruppen

Odense Kommune

Ønsker du en spændende, ledelsesmæssig udfordring inden for hjemmeplejen? Vil du lede og motivere udekørende medarbejdere, så de hver dag yder en uvurderlig indsats sammen med borgerne? Kan du sikre solid faglighed, høj etik samt trivsel for borger og medarbejdere? Har du en sundhedsfaglig baggrund som terapeut eller sygeplejerske og gerne erfaring med et af de specialiserede områder?

Hverdagen hos os vil byde på mange forskellige ledelsesopgaver, som kalder på gode ledelseskompetencer, og som du skal løse i et tæt samarbejde/partnerskab med rehabiliteringslederen, som du refererer til. Sammen skal I fortsætte arbejdet med at være kendt for en solid faglighed, høj etik samt trivsel for borger og medarbejdere.

Odense Kommune
Indrykket: 
Odense Kommune

Sygeplejersker til Sundhedsklinikkerne

Odense Kommune

Har du lyst til at blive en del af et fantastisk sygeplejesketeam i Sundhedsklinikkerne? Kan du lide at arbejde selvstændigt, have stor indflydelse i dit arbejde, og vil du være med til at udvikle Sundhedsklinikkerne? Og brænder du for at yde rehabiliterende sygepleje til borgere i alle aldre og livssituationer?

Vi søger sygeplejersker til Sundhedsklinikkerne i Odense Kommune. Der er tale om faste stillinger og et 1-årigt barselsvikariat. Der er weekendvagt hver 5. weekend, og vi dækker ind for hinanden ved fravær.

Sundhedsklinikkerne er organiseret selvstændigt og deler sygeplejefaglig ledelse med kommunens vidensansvarlige sygeplejersker på sår- og kontinensområdet. Gruppen er en del af Ældre- og Handicapforvaltningen, Forløb Fysisk Funktionsnedsættelse Nord.

Odense Kommune
Indrykket: 
Odense Kommune

Vidensansvarlige sygeplejersker til kontinens- og stomiområdet

Odense Kommune

Kan du være frontløber på at skabe faglig udvikling af kontinens- og stomiområdet i Odense Kommune, og har du interesse og erfaring med kontinens- eller stomisygepleje hos borgere i forskellige aldre og livssituationer? Så er det dig vi håber at få som kollega, som en del af et dygtigt og engageret team.

Vi søger to vidensansvarlige sygeplejersker, da vores dygtige kolleger går på pension, og vi har besluttet at opnormere på stomiområdet til gavn for kommunens borgere.

Opgaven som vidensansvarlig sygeplejerske består i at vejlede og rådgive den kommunale sygepleje i forløbene, så de er i stand til at tilgå kontinens- og stomiproblematikker på et højt vidensniveau, som sikrer en kvalificeret sygepleje til borgerne med fokus på både forebyggelse og rehabilitering.

Odense Kommune
Indrykket: 
Odense Kommune

Centersygeplejerske til Forløb vedvarende sygdomsudvikling i Område Syd/Øst

Odense Kommune

Brænder du for sygepleje til ældre og/eller demensramte? Kan du sætte din faglighed i spil og dele ud af din viden og eventuelt speciale? Er du træt af skiftende vagter, og har du en stærk monofaglighed?

Da en af vores centersygeplejersker har valgt at slutte sin karriere som vaccinationssygeplejerske, søger vi en ny kollega, som vil gå glad, engageret og positiv på arbejde sammen med os. Stillingen er en fast stilling i dagvagt på 32-37 timer om ugen med arbejde hver 4. weekend. Tiltrædelse hurtigst muligt.

Som vores nye sygeplejerske bliver du en del af et sygeplejerske-team på 4 sygeplejersker, der er tilknyttet vores plejecentre Svovlhatten, Korsløkkehaven og Herluf Trolle. Vi møder primært ind på Svovlhatten og har kontor på Svovlhatten.

Odense Kommune
Indrykket: 
Nordfyns Kommune
Sygeplejersker til Sygeplejen

Nordfyns Kommune, Bogense

Sygeplejen i Nordfyns Kommune søger udviklingsparate og kompetente sygeplejersker til faste stillinger:

 • 2 sygeplejersker – 32 timer om ugen til fast stilling.

Ansættelse 1. marts 2021 eller hurtigst muligt. Stillingerne er blandede vagter, men fortrinsvis dagvagt og med weekendvagt hver 4. uge. Stillingerne er som udgangspunkt med udkørsel fra kontoret i Bogense.

Sygeplejen i Nordfyns Kommune har 37 udekørende sygeplejersker ansat til pleje og behandling hele døgnet og de er fordelt på tre kontorer i kommunens hovedbyer. Som sygeplejerske er du en del af et integreret team af sygeplejersker, hvis opgave er at støtte borgere og deres pårørende til at klare sig selv bedst mulig.

Lægerne i Hesselager I/S V/Morten Wolf, Susanne Løchte og Martin Bo SørensenFast stilling - Sygeplejerske

Lægerne i Hesselager I/S V/Morten Wolf, Susanne Løchte og Martin Bo Sørensen

Vi er en lægepraksis bestående af 4 faste læger, 4 faste personaler samt 1 fast uddannelseslæge. Vi får desuden hjælp af flere stud.med.'er til at tage blodprøver og passe telefon.
Vi er en travl praksis med mange bolde i luften, og selvom vi er en landpraksis, så er vi med forrest i udvikling, faglighed og kvalitetssikring.

Vi tilbyder et job som omfatter:

 • Et lægehus med patienter fra alle samfundslag.
 • Et arbejde, der vil indebære en høj grad af selvstændighed i forhold til håndtering af patienter med diabetes og KOL.
 • Mange andre sygeplejefaglige opgaver som f.eks. vaccinationer (inkl. børn), sårbehandling, lungefunktionsundersøgelser, blodprøvetagning, EKG-optagelse og selvstændige sygebesøg.
Nordfyns Kommune
Visionær og faglig stærk teamleder til Plejecenter Bogense

Nordfyns Kommune

– gerne en sygeplejerske eller en social- og sundhedsassistent.

Nordfyns Kommune styrker fagligheden på plejecentrene. Det gør vi bl.a. ved at ansætte en teamleder, der får til hovedopgave at sikre den fortsatte faglige udvikling ved at være tæt på daglig praksis i hverdagen. Så er du interesseret i personaleledelse og er du faglig stærk, kan du arbejde med forebyggelse, sundhedsfremme og rehabilitering ud fra principperne bag personcentreret omsorg og har du erfaring med at inddrage pårørende og anvende deres viden i omsorgen for den ældre beboer, – så er du måske vores nye kollega.

Plejecenter Bogense består af to plejecentre; Møllehaven og Søbo. Lederteamet består, på nuværende tidspunkt, af en centerleder og en teamleder og nu supplerer vi med endnu en teamleder, som primært skal arbejde på Plejecenter Møllehaven.

Nordfyns Kommune
Områdeleder til hjemmeplejen i Nordfyns Kommune

Nordfyns Kommune

Hjemmepleje Øst består af 2 hjemmeplejegrupper beliggende i Søndersø og Otterup.

Den samlede personalegruppe er på ca. 100 fastansatte + afløsere og består fortrinsvis af social- og sundhedshjælpere og social- og sundhedsassistenter. Derudover er der tilknyttet teamledere, vagtplanlæggere og gruppekoordinatorer samt administrative medarbejdere til de to grupper.

Kerneopgaven for Hjemmeplejen er at fremme den enkeltes mulighed for at leve et selvstændigt liv og de bærende principper i indsatsen er sundhedsfremme, forebyggelse, rehabilitering og inddragelse af velfærdsteknologiske løsninger. Kerneopgaven er rammesat i kommunes Velfærds- og Værdighedspolitik, samt de nationale krav til det nære sundhedsvæsen, demensområdet og den ældre medicinske patient.

Odense Kommune

Fagligt dygtig sygeplejerske til Aftengruppen Syd

Odense Kommune

Sygeplejerskerne i Aftengruppen Syd søger en ny kollega.

Stillingen er på 29,75 timer om ugen, fra kl. 15.00-23.30, med en 5/2 fordeling, hvor der er weekendvagt hver 2. weekend. Vi er dog åbne overfor individuelle tilpasninger af timetallet, så det passer til netop din hverdag.

Som aftensygeplejerske i Odense Kommune får du en spændende og afvekslende hverdag med meget frihed og ansvar. Dog er sparring med dine kollegaer aldrig længere væk end et telefonopkald. Vi er ofte de første, der møder den udskrevne patient/borger, og det er dig, der skal vurdere, hvilken behandling, der er den rette for den enkelte.

Variationen af sygeplejeopgaver er stor og ofte med komplekse problemstillinger, der kræver, at alle dine sygeplejekompetencer sættes i spil. Det er derfor en fordel, hvis du har et solidt, fagligt fundament, og at du godt kan lide at arbejde selvstændigt.

Odense Kommune
Medicoforce
Har du en sundhedsfaglig baggrund? Så har du nu muligheden for at indgå i et spændende partnerskab

Medicoforce

Medicoforce søger lige nu samarbejdspartnere over hele landet. Medicoforce har igennem et internationalt samarbejde med Schweiziske Trialcare dannet baggrund for en effektiv COVID-19-lyntest.

Vores test har allerede vist sig at være en succes og danner i dag rammerne for to testcentre - et i Tønder og et i Handewitt (Tyskland). Derudover har vi et bredt samarbejde med flere private virksomheder over hele landet. Med en svartid på 15 min. og en sikkerhed på 99,2 % er vores test en af de førende i landet.

Som samarbejdspartner hos Medicoforce vil du få et arbejde, der giver mening, fordi det handler om liv. Du bliver dit eget ”mobile testcenter”, hvor du selv tilrettelægger hvor og hvor meget du vil arbejde. Du vil som udgangspunkt blive tilbudt et antal testkit til en fordelagtig pris, som du skal bruge i dit arbejde.

Medicoforce
Ferdinand Medical ApsSalgskonsulent til kirurgisk udstyr til Jylland/Fyn

Ferdinand Medical Aps

Kan du skabe trygge kunderelationer? Og vil du bruge din viden om kirurgisk udstyr til at højne sikkerheden på operationsstuerne på de danske sygehuse?

Måske er du sygeplejerske med lyst til at prøve kræfter med salg, eller måske er du allerede salgskonsulent med erfaring fra branchen. Under alle omstændigheder er dette jobbet for dig, der kunne tænke dig en hverdag, du helt selv kan planlægge.

Du planlægger selv din tid – dog skal du regne med at bruge omtrent 4 dage om ugen ude hos kunderne, som du kører ud til fra dit hjemmekontor. Det betyder, at du:

 • løbende er i kontakt med kirurgiske operationsafdelinger i Region Nord, Midt og Syd
 • yder service på udstyret
 • underviser og guider kirurger og sundhedspersonale i brugen af udstyret, dvs. at du også er til stede under operationer
Odense Kommune

Sygeplejerske til Dannesbohus

Odense Kommune

Er det dig vi venter på? Har du et stort ønske om at arbejde på Dannesbohus?

Vi søger en dygtig, kvalificeret og engageret sygeplejerske, som har erfaring med målgruppen eller har stor lyst til at arbejde i feltet.

Stillingen er på 32 timer i gennemsnit ugentligt, med tiltrædelse 1. marts 2021. Arbejdstiden består p.t. fortrinsvis af dagvagter, men der kan på sigt blive tale om en del aftenvagter. Du har weekendvagt hver 3. uge.

Du skal kunne arbejde med sygeplejeopgaver på lige fod med social- og sundhedsassistenterne, som blandt andet er at;

 • Følge og støtte beboerne i en meningsfuld hverdag
 • Du skal kunne hjælpe og guide borgeren til at varetage ADL-opgaver
 • Kunne arbejde med de små forandringer hos borgeren
 • Motivere til og igangsætte aktiviteter, samt være sammen med beboerne
Odense Kommune
Indrykket: 
OK-Fonden
Træd ind i en organisation – med plads til dig

OK-Fonden, Odense

OK-Fonden er en non-profit erhvervsdrivende fond. Vi driver 11 psykiatriske bo- og behandlingssteder, to socialøkonomiske virksomheder, et hospice og 16 plejecentre – og der er flere på vej. Vi er aktuelt ca. 2000 kollegaer. OK-Fonden Odense, Gurli-Vibeke, driver en enhed for mennesker med demens, med plads til 26 beboere.

Vi søger 1. marts 2021 eller efter aftale en basissygeplejerske til vores team på 32 timer, med weekendvagt hver 4. uge.

Du skal sammen med dine kommende kollegaer, understøtte den sygeplejefaglige tilgang i en spændende og kompleks faglighed til mennesker med demens. Kompetente medarbejdere der sammen arbejder for at opfylde OK-Fondens vision; at mennesker kan forfølge deres drømme og leve livet – hele livet.