9 job matcher din søgning 9 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Esbjerg Kommune
Socialrådgiver til Voksen Myndighed, Social barn-ung-voksen

Esbjerg Kommune, Ribe

Voksen Myndighed, team intern, søger socialrådgivere til hhv.

  • 1 fast stilling 37 timer ugentligt, med opstart pr. 1. august 2021 eller snarest muligt derefter.
  • 1 vikariat fra 1. juli 2021 til 31. december 2021.

Voksen Myndighed er en afdeling i Social barn-ung-voksen, som varetager servicelovens paragraffer. Vores målgruppe er borgere med nedsat funktionsevne eller særlige sociale problemer inden for det specialiserede voksenområde.

Som myndighedsrådgiver i Voksen Myndighed er de væsentlige arbejdsopgaver at målgruppeafklare borgere, der søger om tilbud, vurdere efterfølgende indsats og følge op herpå. Der lægges stor vægt på borgerinddragelse, og der er fokus på en helhedsorienteret indsats og tværfagligt samarbejde både internt og eksternt.

Esbjerg Kommune
Socialfaglig medarbejder Bøge Allé 14, Udviklingscenter Vest

Esbjerg Kommune, Ribe

Socialfaglig medarbejder – der brænder for at gøre en forskel

Er du uddannet pædagog, ergoterapeut, fysioterapeut, social- og sundhedsassistent, eller har du en anden relevant socialfaglig baggrund, så kan det være dig vi søger som vores kommende kollega på Bøge Allé 14.

På Bøge Allé 14 arbejder vi hver dag på at skabe trivsel, udvikling og forandring for borgere med varig nedsat fysisk og psykisk funktionsevne. Vi søger en kollega, der deler vores begejstring for at kombinere en høj faglighed med pædagogisk og nærværende støtte. Du har chancen for at blive del af et sammentømret team. Bøge Allé 14 er en del af Udviklingscenter Vest, der er Esbjerg Kommunes samlede tilbud på handicapområdet.

Videnscenter om HandicapKonsulent til helhedsorienteret indsats for veteraner med PTSD

Videnscenter om Handicap

Vil du støtte veteraner, som har gennemgået et behandlingsforløb i psykiatrien, til en god hverdag? Vil du, sammen med kollegaer, være med til at udvikle indsatsen for veteraner med PTSD? Har du lyst til at være en del af en lille arbejdsplads med højt til loftet, hvor vi både udvikler indsatser og formidler viden, som gør en forskel i praksis?

Som konsulent vil din hovedopgave være at støtte veteranerne primært bosat i Region Syddanmark i at opnå et godt hverdagsliv og forbedre deres muligheder for at deltage i arbejdsliv og fritidsaktiviteter. Du bliver ankerperson for en gruppe på 10-12 veteraner.

Vi tilbyder en stilling på 37 timer med stor selvstændighed i arbejdet samt en konsulentstilling med en unik mulighed for at bruge mange sider af sig selv i jobbet.

Falck Danmark A/S
Virksomhedskonsulent til Quick Care Sønderborg

Falck Danmark A/S

Vil du være med til at hjælpe borgere videre på arbejdsmarkedet og have kontakt til lokale virksomheder? Så er denne stilling helt sikkert noget for dig! Vi søger en barselsvikar til vores team i Sønderborg, da en af vores dygtige virksomhedskonsulenter går på orlov.

Som virksomhedskonsulent er du ansvarlig for borgers beskæftigelsesrettede forløb og skal derfor kunne håndtere en bred vifte af spændende arbejdsopgaver centreret omkring at få borgerne ud i ordinært job eller lønnede timer.

Den primære opgave vil være at skabe og etablere jobåbninger til borgerne i samarbejde med de private og offentlige virksomheder i og uden for Quick Cares virksomhedsnetværk.

Falck Danmark A/S
Sagsbehandler til Sønderborg Kommunes hjælpemiddelafdeling
En stilling på 32 timer som sagsbehandler er ledig pr. 1. september 2021 i en faglig og socialt velfungerende afdeling.
Hjælpemiddelafdelingen, Sønderborg
Jobcenter
Indrykket: 
???????To netværksfamiliebehandlere til Familiehuset og to netværkskoordinerende socialrådgivere til Familierådgivningen - ge...
Haderslev Kommune søger 4 nye medarbejdere til implementering af netværksinddragende metoder.
Familiehuset, Haderslev
Jobcenter
Indrykket: 
Socialfaglig rådgiver til Myndighed, Handicap- og psykiatriafdelingen
Brænder du for arbejdet med socialt udsatte borgere og borgere med fysisk og psykisk funktionsnedsættelse?
Handicap og Psykiatriafdelingen, Sønderborg
Jobcenter
Indrykket: 
Integrationsteamet i Arbejdsmarkedsafdelingen i Job og Velfærd søger to jobrådgivere til en fast stilling og et barselsvikari...
Vil du være med til at få ledige integrationsborgere i Sønderborg tættere på arbejdsmarkedet?
Job og Velfærd, Sønderborg
Jobcenter
Indrykket: 
Arbejdsmarkedsafdelingen, Sygedagpengeteamet, søger 1 jobrådgiver til Sygedagpenge & Jobafklaringsforløb
Vi har rigtig travlt og søger derfor en motiveret, engageret og kompetent kollega, der kan blive en del af vores Sygedagpengeteam.
Job og Velfærd, Sønderborg
Jobcenter
Indrykket: