5 job matcher din søgning 5 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 5 af 5 resultater.
Special MindsKompetenceudvikler

Special Minds, Silkeborg

Forestil dig et job, hvor din rådgivning, er afgørende for at hjælpe mennesker videre. At det er dit mål, at mennesket med autisme spektrum forstyrrelse eller lignende, der måske besidder kompetencerne, men mangler troen på sig selv og handlestrategier, afklares og rådgives i forhold til arbejdsmarkedet. At du hjælper kandidaten, der kan løse 3. gradsligninger i hovedet, men som har det svært ved frokostbordet - til en afklaring og måske på vej til en stilling i en analyseafdeling, hvor han skinner.

For at hjælpe dine kandidater med at få øje på deres kompetencer og dermed videre i deres karriere, er det afgørende, at du kan balancere udviklingen af kandidatens kompetencer med forståelsen for hans eller hendes mentale barrierer. Du ved, hvilke værktøjer, du skal hive op af værktøjskassen for, at I sammen er med til at flytte barrierer og se nye muligheder.

Tilsynskonsulent til Socialtilsyn Midt
Socialtilsyn Midt godkender og fører driftsorienteret tilsyn med såvel private, som offentlige tilbud og plejefamilier inden for det...
Silkeborg Kommune, Silkeborg
Jobcenter
Tilsynskonsulent til Socialtilsyn Midt
Socialtilsyn Midt søger en tilsynskonsulent på fuld tid, som skal føre tilsyn med plejefamilieområdet.
Silkeborg Kommune, Silkeborg
Jobcenter
Koordinerende sagsbehandler til Ungeguiden
I beskæftigelsesafdelingen gør vi ord til handling, når vi siger, at vi tror på den unge og på fællesskabet.
Silkeborg Kommune, Silkeborg
Jobcenter
Socialrådgiver/socialformidler til Myndighedssektionen i Socialafdelingen
Myndighedssektionen i Socialafdelingen i Silkeborg Kommune er i en rivende udvikling og vækst, og nu har du muligheden for at komme med på holdet.
Silkeborg Kommune, Silkeborg
Jobcenter