7 job matcher din søgning 7 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 7 af 7 resultater.
Varde KommunePsykolog søges til fuldtidsstilling ved Råd og Vejledning

Varde Kommune

Vi søger pr. 01.10.20 eller snarest muligt en autoriseret psykolog. I denne stilling får du mulighed for at understøtte det professionelle pædagogiske personale, og forældre, i at alle børn skal trives og udvikles i daginstitution og skole.

Vi tilbyder:

  • Som autoriseret psykolog vil du indgå i gruppesupervision for autoriserede med ekstern supervisor. Hvis du ikke er autoriseret, tilbyder vi supervision med henblik på opnåelse af autorisation.
  • Arbejdet som psykolog i PPR kalder på mange forskellige kompetencer. Vi er derfor altid i gang med at udvikle og forbedre vores faglighed og kompetencer.
  • Vi tilstræber til stadighed, at medarbejderne uddannes til at kunne varetage de foreliggende opgaver.
PP Clinic ApSPsykolog med lyst til at være daglig leder søges til vores afdelinger i Vejle og Åbyhøj

PP Clinic ApS

Vil du være en del af et stærkt fagligt miljø i en af Danmarks førende psykiatriske og psykologiske virksomheder? Og kunne du tænke dig at bidrage til vores fortsatte positive udvikling, båret af kunder og samarbejdspartnere, der i stigende grad efterspørger vores tilbud?

Så er du måske vores nye kollega. Vi søger en dygtig psykolog som både har lyst til den kliniske rolle, til at varetage funktioner ude af klinikken og til at udfylde rollen som daglig leder i afdelingerne i Vejle og Århus.

Vi kan tilbyde dig

  • Spændende, resultatorienterede samtaleforløb
  • En varierende hverdag, hvor du både kan bruge dine psykologfaglige og ledelsesmæssige evner
  • Faglige udfordringer og masser af mulighed for at lære nyt
Esbjerg Kommune
Psykolog til ressourceteamet, Jobafklaring

Esbjerg Kommune

Jobcenter Esbjerg er en dynamisk organisation, der hele tiden søger efter at optimere indsatsen. Vores indsats skal virke i forhold til at bringe borgere i beskæftigelse og yde professionel service overfor Esbjerg Kommunes virksomheder.

Sektionen er tværfagligt sammensat med både myndighed og tilbud til borgerne i ressourceforløb. Sektionen består af fagligheder som socialrådgivere, jobmentorer/jobkonsulenter, fysioterapeut, psykolog, administrative og mentorer, og du vil indgå som en fast del i sektionens ugentlige konference.

Vi søger en psykolog, der brænder for indsatsen omkring borgere i ressourceforløb, som er borgere der er i risiko for at komme på førtidspension, hvis ikke de får en helhedsorienteret støtte til at udvikle deres arbejdsevne.

Psykologstilling ved Rehabiliteringscenter for Torturofre – Jylland
RCT-Jylland, Haderslev, søger en psykolog 37 timer ugentligt til varetagelse af den psykologiske behandling af flygtninge med PTSD.
RCT-Jylland, Haderslev
Jobcenter
Psykolog, lokalpsykiatrien i Esbjerg
Region Syddanmark Vi søger en psykolog til et 6 måneders vikariat på 37 timer til besættelse pr. 1. september 2020 eller efter aftale.
Region Syddanmark, Esbjerg
Region Syddanmark
Psykolog eller terapeut Børne- & Familiecentret
Vil du være en del af Vejle Kommunes Psykologteam, som arbejder terapeutisk med udsatte børn, unge og deres familier?
Børne- & Familiecentret, Vejle
Jobcenter
Psykolog eller psykologfaglig konsulent til Patienternes Sygehus, Sygehus Lillebælt (2-årig projektansættelse)
Region Syddanmark Inspireres du af at arbejde i en værdibaseret organisation med en stærk kultur, der sætter patienten først?
Region Syddanmark, Kolding
Region Syddanmark