4 job matcher din søgning 4 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

RigspolitietPsykologer til psykologtjenesten

Rigspolitiet

Vi styrker den forebyggende indsats – vil du være med?

Arbejdet i politiet stiller nogle gange store følelsesmæssige krav, der kan medføre psykiske belastninger for den enkelte polititjenestemand eller medarbejder i politiet. Som arbejdsgiver har vi en klar forpligtelse til at forebygge belastningsskader hos vores medarbejdere og tage hånd om vores ansatte i hverdagen.

Har du lyst til at arbejde med psykologfaglige opgaver i en stor dynamisk organisation, hvor tiden aldrig står stille, og hvor der i høj grad er brug for professionelle psykologer? Så er muligheden der nu. Vi søger et antal psykologer med tjenestested forskellige steder i landet.

Fonden Tagkærgaard
Vi søger uddannet psykolog

Fonden Tagkærgaard, Christiansfeld

Fonden Tagkærgaard er en moderne institution, med gode faciliteter og et personale, som hele tiden arbejder på at styrke sine personlige og faglige kompetencer, gennem uddannelse, faglige netværk og ledelse med omtanke.

Vi arbejder i et udviklende og terapeutisk miljø, med relationerne som omdrejningspunktet. Dels vores relationer til de unge, deres indbyrdes relationer, og deres relationer til familien. Alle voksne er i hverdagen vedholdende i samværsformen med de unge, samtidig med der kan være plads til det mere fornøjelige, løse og pjattede - alt afhængig af dag og situation. Kun i tillidsfulde relationer vil vores visioner for de unge kunne føres ud i livet.

Vi søger en psykolog der:

  • Har erfaring med misbrug eller lyst til at lære nyt
  • Kan indgå i samarbejde med vores nuværende terapeut
  • Har lyst til at arbejde med HR.
Kræftens Bekæmpelse søger en rådgiver til Kræftrådgivningen i Aabenraa
Vores gode psykologkollega er blevet ny rådgivningsleder, derfor søger vi en erfaren psykolog 30 timer ugentligt pr. 1. september 2021.
Kræftens Bekæmpelse, Aabenraa
Kræftens Bekæmpelse
Indrykket: 
Psykolog til Pædagogisk Psykologisk Rådgivning
Brænder du for arbejdet med børn og unge op til 18 år?
Tønder Kommune, Tønder
Jobcenter
Indrykket: