15 job matcher din søgning 15 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Hjemmearbejdsplads
Coach med salgserfaring

Libranor ANS

Libranor tilbyder kurser for kvinder som kæmper med overspisning, bulimi, yoyoslankekure eller overvægt. Vi er et norskejet selskab, som blev startet op af Anita Kargård i 2018.

Libranor søger en person, som kan tage indtagssamtaler med danske (og på længere sigt engelsktalende) potentielle kursusdeltagere. Samtalerne kræver kundskab/erfaring som coach men også evner/erfaring indenfor salg.

Vi er så langt et lille team, som alle arbejder hjemmefra. Men vi er en organisation under opbygning. Fremtidsplaner indeholder blandt andet en engelsksproglig version af vores hovedkursus samt en spiseforstyrrelses-coachuddannelse. Så gode engelsk kundskaber er en fordel.

Hejmdal Privathospital A/SErfaren psykolog til børn og unge

Hejmdal Privathospital A/S, Aalborg

Vi har travlt og udvider vores team og søger derfor en erfaren psykolog til fastansættelse på fuld tid til Hejmdal-holdet i Aalborg.

Vi tilbyder fastansættelse i den ambulante klinik i en spændende, ambitiøs og kollegial organisation.

Vi søger en psykolog med erfaring med udredning af børn og unge, således at du kan varetage udredningsopgaver selvstændigt. Du vil ligeledes varetage psykoedukative og terapeutiske forløb med børn, unge og deres familier, ligesom der er god mulighed for at udvikle tilbud alt efter din erfaring og interesse.

Frederikshavn KommunePsykolog til Center for Familie, PPR-funktioner - barselsvikariat

Frederikshavn Kommune

Center for Familie, PPR søger psykolog, 30 timer, til barselsvikariat i Specialteamet. Tiltrædelse 15.08.21, eller hurtigst muligt herefter.

Specialteamet dækker hele Frederikshavn kommune. Det administrative arbejdssted er Sæby Rådhus.

I Frederikshavn Kommune har vi en samarbejdsstruktur kaldet Bæredygtigt Børneområde. Området for 0-17 årige børn og unge inddelt i 5 distrikter: Nord, Syd, Øst, Vest og specialteamet, hvor hvert distrikt består af skole, dagtilbud og et tværfagligt team under Center For Familie. Vi er sammen om opgaven med at skabe grundlag for trivsel, sundhed, udvikling og læring - via et tæt tværprofessionelt samarbejde. Bæredygtigt Børneområde sætter retning for værdierne og udviklingen på børne-/ungeområdet i kommunen.

Frederikshavn Kommune2 psykologer til Center for Familie, PPR-funktioner

Frederikshavn Kommune

Center for Familie, PPR søger 2 psykologer til 37 timer pr. uge med ansættelse hurtigst muligt og indtil udgangen af 2021.

Vi har brug for nogle hjælpende hænder til at nedbringe ventetiden for PPR-ydelser.

I Frederikshavn Kommune har vi en samarbejdsstruktur kaldet Bæredygtigt Børneområde. Området for 0-17 årige børn og unge inddelt i 5 distrikter: Nord, Syd, Øst, Vest og specialteamet, hvor hvert distrikt består af skole, dagtilbud og et tværfagligt team under Center For Familie. Vi er sammen om opgaven med at skabe grundlag for trivsel, sundhed, udvikling og læring - via et tæt tværprofessionelt samarbejde. Bæredygtigt Børneområde sætter retning for værdierne og udviklingen på børne-/ungeområdet i kommunen.

Privat Psykiatrisk Center ApSTestpsykolog med erfaring i kliniske opgaver til privat speciallægeklinik

Privat Psykiatrisk Center ApS, Taastrup, Kgs. Lyngby, Odense, Aalborg, Aarhus og Silkeborg

Brænder du for at skabe forandring for mennesker med psykiatriske problemstillinger og samtidigt indgå i tværfaglige udrednings- og behandlingsforløb, så kan det være, at du er vores nye kollega.

Privat Psykiatrisk Center er netop i gang med at udvide og søger i den forbindelse psykologer til at foretage psykologisk testning i psykiatriske udredningsforløb samt til at varetage kliniske behandlingsopgaver. Hos Privat Psykiatrisk Center kommer patienter med meget forskellige psykiatriske problemstillinger og af forskellig grad, og din hovedopgave som psykolog hos os vil være at udføre psykologisk testning af patienter i tæt samarbejde med den behandlingsansvarlige psykiater.

Hejmdal Privathospital A/SKlinikchef til Aalborg-afdelingen af Danmarks største psykiatriske privathospital

Hejmdal Privathospital A/S

Har du store ambitioner, faglige kompetencer og samarbejdsevner?

Du vil, som klinikchef, indgå i det kliniske arbejde med psykiatrisk udredning og behandling. Du vil således også have det kliniske arbejde direkte i hænderne i samarbejde med dine kollegaer, og vi forventer, at du evner at arbejde med solid faglig kvalitet og kompetence.

Du får ansvar for den daglige drift af klinikken i Aalborg, men indgår i et ledelsesteam fra de øvrige afdelinger.

Det vigtigste for os, er at finde en klinikchef, der har lyst og evner til at tage ansvaret for en del af en virksomhed i forretningsmæssig, faglig og organisatorisk bevægelse og udvikling. Vi justerer, effektiviserer og forbedrer løbende vores tilbud og lægger skinnerne, mens toget kører – og vi tænker hele tiden i at bane vejen for nye muligheder og bedre måder at løse opgaverne på.

Frederikshavn KommuneCenter for sundhed og pleje, Team Demens søger en psykolog til barselsvikariat pr. 1. august 2021

Frederikshavn Kommune

Er du udadvendt og empatisk med interesse for borgere med demens og deres pårørende – så er det måske dig, vi søger?

Team Demens er et tværfagligt team, som består af 7 demenskoordinatorer, en ergoterapeut, en fysioterapeut og en psykolog.

Dine opgaver består af:

  • Individuel terapi/gruppeterapi til borgere med demens og deres pårørende.
  • Tovholder i pårørendegrupper
  • Supervisere og guide plejepersonale.
  • Vurdere og igangsætte relevante behandlingstiltag til borgere med demens inden for eget fagområde
Psykolog til Familieplejespecialet i Hjørring kommune
Vi søger en psykolog med tiltrædelse 1. september 2021 til Familieplejespecialet.
Hjørring Kommune, Hjørring
Jobcenter
Indrykket: 
Psykolog i Inklusion/PPR
Ved Afdelingen for Inklusion/Pædagogisk Psykologisk Rådgivning i Rebild Kommune er en stilling på fuld tid ledig til besættelse 1. august 2021.
Rebild Kommune, Støvring
Jobcenter
Indrykket: 
Face Your Fears: Psykolog søges til forskningsassistentstilling med mulighed for at skrive ph.d. projekt
Psykoseområdet ved Psykiatrien - Aalborg Universitets Hospital skal fra september 2021 indgå i et tværregionalt forskningsprojekt opstartet af Region Hovedstaden.
Region Nordjylland, Aalborg Øst
Jobcenter
Indrykket: 
Autoriseret psykolog til Børnehus Nord
Børnehus Nord opnormerer og søger derfor en - helst autoriseret - psykolog, der har lyst til og erfaring med at indgå i et bredt...
Børnehus Nord, Aalborg SV
Jobcenter
Indrykket: 
Psykolog søges til affektivt område, i Psykiatrisk Ambulatorium Midtvendsyssel i Brønderslev
Vi søger en ny kollega til at varetage udredning og behandling af psykiatriske patienter, og som har lyst til at arbejde i et tværfagligt team med engagerede og erfarne kolleger.
Region Nordjylland, Brønderslev
Jobcenter
Indrykket: 
Primærbehandler til OPUS (Ambulatorium for Unge med Skizofreni), Psykiatrien - Klinik Psykiatri Syd
I forbindelse med en medarbejders barselsorlov søger vi en primærbehandler med relevant uddannelse og psykiatrifaglige...
Region Nordjylland, Aalborg Øst
Jobcenter
Indrykket: 
Psykologer til Psykologteam i Center for Børns Udvikling
Psykologteam i Center for Børns Udvikling søger 2 psykologer til faste fuldtidsstillinger med tiltrædelse 9. august 2021.
Sekretærteam, Nørresundby
Jobcenter
Indrykket: 
Barselsvikariat som psykolog ved Aalborg Universitetshospital, team og sengeafsnit for lindrende behandling i Farsø
Pr. 1. 08-20201 eller efter aftale, søges en autoriseret klinisk psykolog til Team og Sengeafsnit for Lindrende Behandling i Farsø.
Region Nordjylland, Farsø
Jobcenter
Indrykket: