8 job matcher din søgning 8 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 8 af 8 resultater.
THISTED KOMMUNE
Psykolog i en fuldtidstilling til PPR i Thisted

THISTED KOMMUNE

PPR i Thisted søger en psykolog til en tidsbegrænset stilling med tiltrædelse i august 2020 til og med 31. januar 2021.

Hvis du også tror på, at børn og unge udvikler sig og lærer gennem fællesskaber – og er du en ildsjæl i arbejdet med at gøre det bedste for alle børn og unge, kan du skabe motivation og engagement hos dem, som du skal løse opgaven sammen med, så er det måske dig vi søger!

Den primære opgave hos Pædagogisk Psykologisk Rådgivning er at sikre optimale udviklingsbetingelser for børn og unge mellem 0-18 år i samarbejde med forældre, nære omsorgspersoner samt nære professionelle. Arbejdet forbundet med denne opgave sker med fokus på inkluderende og anerkendende tilgange og tidlige, tværfaglige og helhedsorienterede indsatser. Vi har fokus på at styrke de voksne og systemerne rundt om barnet/den unge.

Hjørring Kommune
Psykolog til Pædagogisk Psykologisk Rådgivning - barselsvikariat

Hjørring Kommune

Trives du i et tværfagligt samarbejde med et stærkt fokus på at skabe positive forandringer for og med børn/unge, der viser tegn på mistrivsel og/eller skolevægring? Har du lyst til at arbejde i tværfagligt team, der har fokus på at lykkes sammen, og understøtte de professionelle i skolen, så de lykkes bedst muligt med at skabe udvikling, læring og trivsel for alle børn/unge? Så er du måske den medarbejder, vi søger!

Den overvejende del af jobbet er fokuseret på indsatserne for børnene/de unge og foregår i tæt samarbejde med barnet/den unge, familien/netværk, skolen og andre relevante tværfaglige samarbejdspartnere. Arbejdet er ofte kendetegnet ved komplekse problemstillinger, hvor barnet/den unge og de voksne gensidigt virker ind på barnets trivsel. Problematikkerne kan ikke ses løsrevet fra familien og skolen, og teamets intervention er derfor rettet mod både barnet/den unge, familie og skole.

Hjørring Kommune
THISTED KOMMUNE
Skolekonsulent til Trombakken

THISTED KOMMUNE

Skolekonsulent til vores ADHD- og ASF-afdeling – Trombakken, Snedsted Skole

Har du stor faglig indsigt i vores elevgruppe og mangeartede erfaringer med samarbejdet med personale og forældre omkring elevgruppen – så er det dig, vi leder efter. Vi søger en skolekonsulent til vores nyoprettede stilling i Trombakken.

Opgaverne vil være mangeartede: udvikling af praksis, strategisk planlægning og udvikling, observationer og sparring, mødefacilitator og -leder, tilrettelæggelse af pædagogiske indsatser - fra gennemgang af børnesager til konkrete indsatser, indgå i forældresamarbejde, facilitere opkvalificering af personale, kvalificering af feltet mellem normal- og specialtilbud. Derudover afhænger dine arbejdsopgaver af, hvilke erfaringer, kompetencer og potentialer du ellers kommer med.

Ankestyrelsen
Psykologfaglig konsulent til Psykolognævnet

Ankestyrelsen, Aalborg

Vil du være med til at sikre den psykologfaglige kvalitet i Danmark? Så er det dig, vi søger som psykologfaglig konsulent til Psykolognævnets Sekretariat.

Ankestyrelsen

Som psykologfaglig konsulent i Psykolognævnets Sekretariat vil din primære opgave være at understøtte juristernes forberedelse af sagerne om tilsyn med autoriserede psykologer, før sagerne forelægges for Psykolognævnet.

Dine opgaver bliver blandt andet at:

  • bidrage til screeningen af tilsynssager med henblik på at identificere de mest hastende sager både i forhold til psykologen og til klienten/den undersøgte
  • bistå sekretariatet med at få stillet de relevante spørgsmål til de psykologer, som undersøges i en tilsynssag.
Ankestyrelsen
Er det dig, som skal være én af vores nye F-ACT medarbejdere med patientbaggrund?
Til fire F-ACT teams ved Ambulatorium for Psykoser, Klinik Psykiatri Syd, Aalborg Universitetshospital, søges fire medarbejdere med...
Region Nordjylland, Aalborg Øst
Jobcenter
Er det dig, som skal være en af vores nye F-ACT medarbejdere med patientbaggrund?
Til to F-ACT teams ved Psykiatrisk Ambulatorium Midtvendsyssel, Klinik Psykiatri Nord, Brønderslev søges to medarbejdere med patientbaggrund med start d. 1/9 2020.
Region Nordjylland, Brønderslev
Jobcenter
Specialpsykolog søges til Psykiatrien i Frederikshavn
Ved Psykiatrien i Frederikshavn er en stilling på 37 ugentligt som specialpsykolog ledig til besættelse pr. 01.12.20.
Region Nordjylland, Frederikshavn
Jobcenter
Station Victor, Hjørring Kommune søger en psykoterapeut MPF
Station Victor, Hjørring Kommune søger en psykoterapeut MPF som kan indgå i et teamsamarbejde, hvor fokus for arbejdsområdet er gravide samt spædbørnsfamilier.
Hjørring Kommune, Hjørring
Jobcenter