2 job ads

Your search

Filter your search

Category

2 job ads

Center for Seksuelt Misbrugte Syd (CSM Syd)

Autoriseret Psykolog (34-37 timer) søges til CSM Syd i Vojens i en to-årig tidsbegrænset stilling pr. 1.1.2025 (Genopslag)

Da vi har fået mulighed for at udbyde det tidligere opslåede barselsvikariat som en to-årig tidsbegrænset stilling, har vi valgt at genopslå stillingen. Vi søger en psykolog, som brænder for det terapeutiske og rådgivende arbejde med voksne mennesker med senfølger efter seksuelle overgreb.

De primære arbejdsopgaver vil bl.a. være:

  • Individuel psykoterapi
  • Visiterende samtaler

Vi tilbyder en høj grad af fleksibilitet i planlægning af opgaver og arbejdstid. Desuden lægger vi stor vægt på trivsel på arbejdspladsen.

Save
Dansk Erhvervspsykologi A/S

Chefpsykologer til deltidsansættelse - hele landet

Home workplace possible

Er du fagligt dygtig, selvstændig og empatisk, og ønsker du at hjælpe mennesker i krise? Så er det dig, vi er på udkig efter.

Som chefpsykolog vil du spille en central rolle for vores kunder på mange niveauer; ledere, HR- partnere og ansatte, der har brug for akut krisehjælp.

Din primære opgave bliver at modtage og håndtere opkald via vores akutfunktion. De ledere og HR- konsulenter der kontakter os, befinder sig i en situation, hvor noget akut eller voldsomt er sket. De kontakter os for at rekvirere krisehjælp til ansatte. Dit arbejde vil bestå i krisestyring samt omsorg og støtte telefonisk, indtil du selv eller en chefpsykolog kollega kan gennemføre krisesamtalerne telefonisk.

Do you have a Jobindex CV?

Jobindex matches CVs with companies' vacancies.

Create CV