4 job ads

Your search

Filter your search

Category

4 job ads

Save
Privat Psykiatrisk Center ApS

Speciallæge i psykiatri, evt. deltid – få god tid og skab resultater

Vil du indgå i en fagligt funderet organisation, hvor 50 engagerede psykiatere samarbejder tæt om at holde kvaliteten af vores udredning og behandling i top?

Hos Privat Psykiatrisk Center er der god tid til grundig udredning med fokus på patientforløb af høj kvalitet i et godt arbejdsmiljø – både fagligt og socialt,

lægefaglig direktør Christoffer Torgaard Thomsen, speciallæge i psykiatri, ph.d.
Privat Psykiatrisk Center ApS
Save
Familieretshuset

Funktionsleder til Børn og forældreansvar

Ringsted

I jobbet er der et stort ledelsesrum, selvstændigt ansvar og mulighed for selv at præge jobbet sammen med din nærmeste lederkollega i Ringsted og dit øvrige lederteam i Børn og forældreansvar.

Som funktionsleder vil du få en bred opgaveportefølje. Du vil fungere som daglig personaleleder og faglig sparringspartner for vores medarbejdere. I samspil med din lederkollega vil du medvirke til at sikre planlægning og opgavefordeling, ligesom du vil indgå i samarbejdet med funktionslederne i de andre kontorer.

Check the job satisfaction:
Published:
Save
Ringsted Kommune

PPR-konsulent

Ringsted

Vi vokser stadig, og derfor søger vi en ny kollega.

Vi er en tværfaglig PPR-afdeling med base centralt i Ringsted, i gåafstand fra stationen. Vores kerneopgave er at understøtte børn og unges trivsel, udvikling og deltagelsesmuligheder i eget liv. Vi arbejder derfor med at forebygge og mindske sociale og faglige udfordringer gennem rådgivning og vejledning til skoler, daginstitutioner, forældre og andre samarbejdspartnere.

Vi tilbyder stor fleksibilitet i tilrettelæggelsen af egen arbejdstid med gode muligheder for hjemmearbejde og deltid.

Save
Dansk Erhvervspsykologi A/S

Chefpsykologer til deltidsansættelse - hele landet

Home workplace possible

Er du fagligt dygtig, selvstændig og empatisk, og ønsker du at hjælpe mennesker i krise? Så er det dig, vi er på udkig efter.

Som chefpsykolog vil du spille en central rolle for vores kunder på mange niveauer; ledere, HR- partnere og ansatte, der har brug for akut krisehjælp.

Din primære opgave bliver at modtage og håndtere opkald via vores akutfunktion. De ledere og HR- konsulenter der kontakter os, befinder sig i en situation, hvor noget akut eller voldsomt er sket. De kontakter os for at rekvirere krisehjælp til ansatte. Dit arbejde vil bestå i krisestyring samt omsorg og støtte telefonisk, indtil du selv eller en chefpsykolog kollega kan gennemføre krisesamtalerne telefonisk.

Do you have a Jobindex CV?

Jobindex matches CVs with companies' vacancies.

Create CV