3 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

3 jobannoncer

Gem
Ringsted Kommune

Psykolog til trivselskoordinatorstilling i Ringsted Kommune

Ringsted

I Ringsted Kommune arbejder vi intensivt med at nedbringe sygefraværet på vores arbejdspladser. I den forbindelse er vi på udkig efter en trivselskoordinator, der kan tilbyde psykologisk hjælp til de medarbejdere og ledere, der oplever udfordringer, som skyldes forhold i arbejdet.

Trivselskoordinatorens højere formål er at understøtte den forebyggende indsats, hvor der tages hånd om medarbejderne før en eventuel sygemelding. Samtidig skal trivselskoordinatoren bidrage til at få de sygemeldte godt tilbage på arbejdspladsen.

Gem
Fonden Novavi

Novavi Ung Revers søger børne- og ungebehandler

Herlev/Lyngby samt Køge/Ringsted

Vil du være med til at gøre en forskel for børn og unge, der er vokset op i familier med stof- eller alkoholmisbrug?

Så er det måske dig Novavi Ung Revers søger som børne- og ungeterapeut til vores afdelinger i Herlev/Lyngby samt Køge/Ringsted.

Ung Revers er et terapeutisk tilbud til børn og unge, som er vokset op i familier med stof- eller alkoholmisbrug. I forløbene arbejder vi med fokus på tilknytning og mentalisering, narrativer og agenthed ud fra evidensbaserede metoder med fokus på misbrugets konsekvenser.

Gem
Privat Psykiatrisk Center ApS

Speciallæge i psykiatri – vil du være en del af et højt kvalificeret team?

Høje-Taastrup, Kongens Lyngby, Ringsted, Kolding, Silkeborg, Aarhus eller Aalborg

Har du lyst til at indgå i et tæt team af dygtige kolleger, og drømmer du om at udføre dit virke som læge og psykiater under forhold, hvor organiseringen, rammerne og fagligheden hænger sammen, så kvaliteten i patientforløbene er i fokus?

Din dagligdag er veltilrettelagt og indeholder blandt andet patientforløb, hvor en grundig udredning ved psykiater er det helt centrale for os, men også behandlingsforløb inden for belastningsudløste og mere grundlæggende lidelser.

Privat Psykiatrisk Center ApS

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV