172 job matcher din søgning 172 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Fredericia KommunePlejehjemsleder til Hybyhus, Leve bo og specialenhederne

Fredericia Kommune

Har du gode lederegenskaber – er du handlekraftig og dynamisk, har du mod på en anderledes lederstilling, så er det måske dig vi mangler.

Hybyhus er et plejehjem, der består af Leve bo afdelinger, specialenheder og plejeboliger, i alt 84 boliger i et hus.

Som plejehjemsleder vil du få ansvaret for
Distrikt 13 består af demensboliger, hos os er der tre Leve-Bo afdelinger, hvor den ene afdeling har fem aflastningspladser for mennesker med demens (udredning).

Distrikt 14 er to enheder, den ene er for gerontopsykiatriske borgere, og den anden er for yngre med alkoholrelateret demens, her er to testpladser (en på hvert afsnit).

Varde Kommune12 kompetente og engagerede sundhedsfaglige medarbejdere til spændende projektstillinger

Varde Kommune

Vi tilbyder en helt unik mulighed for at være med til at udvikle og afprøve arbejdet i et selvstyrende, tværfagligt rehabiliteringsteam fra 01.09.2021 til 30.06.2022 - med stor mulighed for fastansættelse efterfølgende.

Som medlem af dette nydannede team skal du være med til at afdække borgernes rehabiliteringsbehov og potentiale, sætte mål samt aftale indsatser med borgerne og deres pårørende, så målene kan nås.

Du får maksimal indflydelse på din arbejdsdag, hvor du sammen med dine teamkollegaer skal arbejde mellem klokken kl. 7-23, 7 dage om ugen, når der er borgerbehov.

Du er uddannet og autoriseret social- og sundhedsassistent, sygeplejerske, fysioterapeut eller ergoterapeut. Du skal derudover være villig til at give dig selv fuldt ud i det tværfaglige samarbejde, hvor opgaverne krydser monofaglige grænser.

Esbjerg Kommune
Hedelund - Team Øst søger 3 social- og sundhedshjælpere

Esbjerg Kommune

Vi søger 3 social- og sundhedshjælpere til faste stillinger i udekørende dagvagt med arbejde hver 3. weekend og tiltrædelse hurtigst muligt. Arbejdstiden kan vælges mellem 30-35 timer.

Vi er en gruppe bestående af fleksible medarbejdere der forstår at hjælpe hinanden, at sætte borgeren i fokus og arbejder med kreative ideer for at hjælpe kerneopgaven i mål. Vi arbejder i Zoner, og i hver zone er det SSA der er tovholder og fagligt koordinere med de tilknyttede SSH.

Vi kan tilbyde dig:

 • En foranderlig hverdag
 • Engagerende kollegaer med hjertet på det rette sted
Esbjerg Kommune
Social- og sundhedsassistent til Hedelund - Team Øst

Esbjerg Kommune

Vi søger en social- og sundhedsassistent til en fast stilling i udekørende dagvagt med arbejde hver 3. weekend og tiltrædelse hurtigst muligt. Arbejdstiden kan vælges mellem 30-35 timer.

Vi er en gruppe bestående af fleksible medarbejdere der forstår at hjælpe hinanden, at sætte borgeren i fokus og arbejder med kreative ideer for at hjælpe kerneopgaven i mål. Vi arbejder i Zoner, og i hver zone er det SSA der er tovholder og fagligt koordinere med de tilknyttede SSH.

Esbjerg Kommune
Social- og sundhedshjælper til Hjemmeplejen Midt, Team Aften, Skovbo

Esbjerg Kommune

Vi søger to social– og sundhedshjælpere til vores udekørende aftenteam med ansættelse 1. juli eller efter aftale. Stillingerne er på 28 timer pr. uge i aftenvagt med arbejde hver 2. weekend. Ønskes ansættelse på flere timer, er dette også en mulighed.

Vi søger kolleger der brænder for faget og har lyst til at være en del vores aftenteam som består af kompetente social– og sundhedsassistenter og social– og sundhedshjælpere. Vi har fast base på Skovbocentret og dækker et stort geografisk område inddelt i zoner. Du vil som udgangspunkt blive en del af zone Vesterhav.

Esbjerg Kommune
Social- og sundhedsassistent til aftenvagt ved Hjemmeplejen Ribe

Esbjerg Kommune

Hjemmeplejen Tangevej i Ribe, søger en social- og sundhedsassistent i et vikariat i udekørende aftenvagt.

Betyder faglige udfordringer noget for dig, og har du lyst og mod til at være med til at skabe en aktiv hverdag for borgerne, hvor de er i centrum, og hvor du har stor indflydelse, så er det dig vi søger.

Vi søger en social- og sundhedsassistent med ansættelse snarest muligt, 28 timer pr. uge i aftenvagt med mødetid fra klokken 15.00 til 23.00 med arbejde hver 2. weekend. Da vi er et udekørende team, er kørekort til almindelig bil nødvendigt. Det er et vikariat der løber frem til 31. december 2021, med mulighed for forlængelse.

Esbjerg Kommune
Teamleder til Hjemmeplejen i Ribe Syd

Esbjerg Kommune

Område Ribe Syd søger pr. 1. august 2021 en teamleder til Hjemmeplejen. Stillingen er på 37 timer ugentligt. Som teamleder i Hjemmeplejen indgår du i et velfungerende og dynamisk lederteam på i alt 21 teamledere.

I Hjemmeplejen Område Ribe Syd, hvor din daglige arbejdsplads er, arbejder du tæt sammen med 2 andre teamledere i hjemmeplejen.

Arbejdsområdet handler om drift af og kvalitetsudvikling i et udeteam, som leverer ydelser til borgerne i eget hjem, i et stort geografisk område. Kendskab til Esbjerg Kommune og det geografiske område er absolut en fordel.

Esbjerg Kommune
Social-og sundhedsassistent til dagvagt på Plejehjemmet Bytoften

Esbjerg Kommune

Søger du et job med mening, så mangler vi en engageret social- og sundhedsassistent til dagvagt på vores skønne plejehjem i Hjerting. Her er fokus på værdighed, nærvær og det gode hverdagsliv for den enkelte beboer.

Stillingen er en fast stilling på gennemsnitlig 30 timer pr. uge, fortrinsvis i dagvagt. Stillingen er ledig pr. 1. juli 2021 eller snarest mulig herefter.

Plejehjemmet Bytoften har 54 boliger fordelt på to afdelinger. Boligerne er velindrettede med stue og eget the-køkken. Du vil derudover møde erfarne kolleger, der bidrager til høj faglighed og et godt arbejdsmiljø.

Esbjerg Kommune
Social- og sundhedshjælper til aftenvagt på Plejehjemmet Bytoften

Esbjerg Kommune

Søger du et job med mening, så mangler vi en engageret social- og sundhedshjælper til aftenvagt på vores skønne plejehjem i Hjerting. Her er fokus på værdighed, nærvær og det gode hverdagsliv for den enkelte beboer.

Stillingen er en fast stilling på gennemsnitlig 28 timer pr. uge, fortrinsvis i aftenvagt, der arbejdes hver 2. weekend i 5-2 vagtrul. Stillingen er ledig pr. 1. juli 2021 eller snarest mulig herefter.

Plejehjemmet Bytoften har 54 boliger fordelt på to afdelinger. Boligerne er velindrettede med stue og eget te-køkken. Du vil derudover møde erfarne kolleger, der bidrager til høj faglighed og et godt arbejdsmiljø.

Kolding KommuneGruppeleder med sundhedsfaglig viden og en passion for ledelse til Kongsbjerghjemmet

Kolding Kommune

Kongsbjerghjemmet er et ældre plejehjem beliggende smukt på toppen af Lunderskov med udsigt over en del af byen samt mose og åbent landskab.

Du bliver som gruppeleder en del af et stærkt ledelsesteam, som sammen skaber rammerne for de cirka 35 medarbejdere bestående af SSH/SSA´er, pædagoger, en sygeplejerske og en vagttilrettelægger.

Som leder er du synlig og nærværende, og du tør sætte dig selv i spil og gå forrest med energi, entusiasme samt organisatorisk tæft.

Det er en fordel, hvis du har erfaring som leder, men vi er også åbne for, at du kommer med en passion for ledelse, som du måske har lidt erfaring med fra fx foreningslivet.

Lægesekretær

Lægerne Sundhedshuset, Kolding

Lægesekretær søges til almen praksis i Kolding.

Primære opgaver:

 • Telefonvisitation
 • Bookning af tider
 • Receptfornyelser herunder dosisdispensering
 • Modtagelse af henvender ved skranken

Faglige kompetencer: uddannelse som lægesekretær (evt. SOSU-assistent). Erfaring fra lignende stilling i almen praksis.

Tønder KommuneTeamleder til Plejecenter Toftegården

Tønder Kommune

Har du lyst til at arbejde med ældre mennesker, og kunne du tænke dig gode og engagerede kollegaer med stor faglighed? Så er du måske den nye teamleder, som vi står og mangler.

Stillingen er på 37 timer pr. uge med tiltrædelse snarest eller pr. 1. august 2021.

Plejecenter Toftegården har 51 boliger og et dagcenter. De ni boliger er et aflastningsafsnit for svært demente.

Med reference til plejecenterlederen på Toftegården har du som teamleder ansvaret for den daglige drift og personaleledelse i tre bo-grupper.

Esbjerg Kommune
Social- og sundhedsassistent til Plejehjem Hedelund, Haven, Højen og Vangen

Esbjerg Kommune

Søger du gode kollegaer og et spændende arbejde, så tjek lige dette stillingsopslag:

Vi søger en social- og sundhedsassistent til fortrinsvis dagvagt pr. 1. juli 2021, gennemsnitligt 30 timer pr. uge, med arbejde hver 3. weekend.

Vi søger en social- og sundhedsassistent der:

 • er bevidst om eget kompetenceområde og ønsker at videns dele
 • arbejder med høj grad af faglighed.
 • prioriterer omsorg og nærvær med beboerne.
Esbjerg Kommune
Social- og sundhedshjælper til vikariat på Plejehjemmet Fovrfeld

Esbjerg Kommune

Er du god til at skabe relationer til borgere og deres pårørende?

Kan du skabe ro og tryghed i hverdagen? Og har du gode samarbejdsevner? Så er det måske lige dig, som vi står og mangler til vores demensafdeling.

Afdelingens fornemste opgave er, at skabe ro, tryghed, struktur samt vante og kendte omgivelser som gør, at beboerne føler, at ”her hører jeg til”. Vi har et godt samarbejde med fantastiske pårørende. Da vi gerne vil skabe et hjem for beboerne.

Vi er en engageret personalegruppe, som brænder for specialet. Desuden ønsker vi at give plads til hinandens forskelligheder og udnytte hinandens personlige og faglige ressourcer bedst muligt, da vi derved får 2+2 til at give 5.

Esbjerg Kommune
Social- og sundhedsassistenter til Plejehjemmet Landlyst

Esbjerg Kommune

Er du vores nye kollega på plejehjemmet Landlyst?

Plejehjemmet Landlyst søger 2 social- og sundhedsassistenter til ansættelse den 1. august 2021 i faste stillinger. Begge stillinger er på gennemsnitligt 30 timer pr. uge, fortrinsvis i dagvagt.

Vi tilbyder:

 • Gode kolleger og et godt arbejdsmiljø med fokus på arbejdsglæde og trivsel
 • Et spændende job med stor selvstændighed
Esbjerg Kommune
Socialfaglig medarbejder til Specialcentret, Rabu

Esbjerg Kommune, Ribe

På Botilbuddet Rabu Bøge Allé 1 og 5 har vi sagt farvel til trofaste medarbejdere, der er gået på pension. Vi søger derfor nye kræfter til at løfte det spændende arbejde, der er i at skabe trivsel, udvikling og forandring for beboere med varige nedsatte fysiske og psykiske funktionsevner. Har du lyst til at dele vores begejstring for vores børn og unge, kombineret med høj faglighed og pædagogisk og nærværende støtte, så er det lige dig, vi søger.

Specialcenter Rabu, Bøge Allé 1 Ribe søger 2 socialfaglige medarbejdere på 32 timer ugentligt, med mulighed for et øget timetal ved konkrete kvalifikationer og opgaveløsning. Vi forestiller os du har en pædagogisk-, ergoterapeutisk- eller SSA-uddannelse. Vi har skiftende arbejdstider og arbejder hver anden weekend samt på helligdage. Stillingerne er til tiltrædelse den 1. juli 2021 eller snarest muligt.

Esbjerg Kommune
Social- og sundhedsassistent eller social- og sundhedshjælper til fast stilling på plejecenter Dagmargården

Esbjerg Kommune, Ribe

Dagmargården, Ribe søger pr. 1. juli 2021 eller snarest derefter en SSA eller SSH på 30 timer ugentligt i aftenvagt. Der arbejdes hver 2. weekend.

Dagmargården har 36 beboere, hvoraf de 10 er demensboliger.

Vi er et Team der arbejder med det gode arbejdsmiljø, hvor samarbejdet, arbejdsglæde og trivsel er i fokus. Vi tilbyder et arbejde i et udviklende miljø præget af høj faglighed, anerkendelse og gode kolleger.

Vi søger en ny kollega som kan sætte borgeren i centrum, kan støtte borgernes egenomsorg og medvirke til at skabe aktivitet og fællesskab for den enkelte borger, så det understøtter det gode liv.

Esbjerg Kommune
Hjemmeplejen Midt Strandby, Team City søger en social- og sundhedshjælper

Esbjerg Kommune

Er du lige ved at være uddannet/eller uddannet så kan det være, at det er dig vi mangler, da en af vores dygtige social- og sundhedshjælpere har valgt at læse videre til assistent.

Vi tilbyder en fast stilling på 30 timer ugentligt med arbejde hver tredje weekend + én ekstra weekend over en 12 ugers periode. Stillingen er ledig fra 1. august 2021, men vi venter gerne på den rette.

Du bliver tilknyttet Team City som med base på Strandby hjælper borgere i eget hjem i Esbjerg Midtby. Vi kan tilbyde faglige og personlige udfordringer samt gode kolleger og sparringspartnere.

Esbjerg Kommune
Hjemmeplejen Midt Strandby, Team City søger en social- og sundhedsassistent

Esbjerg Kommune

Er du lige ved at være uddannet/eller uddannet så kan det være, at det er dig vi mangler, da en af vores dygtige social- og sundhedsassistenter går på efterløn.

Vi tilbyder en fast stilling på 30 timer ugentligt med arbejde hver tredje weekend + én ekstra weekend over en 12 ugers periode. Stillingen er ledig fra 1. august 2021, men vi venter gerne på den rette.

Vi tilbyder et arbejde i et udviklende miljø præget af høj faglighed, anerkendelse, et godt arbejdsmiljø og gode kolleger. Vi er et udekørende team med base på Strandby med cykelafstand til borgerne i Esbjerg midtby.

Esbjerg Kommune
Social- og sundhedshjælpere til Hjemmeplejen Midt, Team Vognsbøl

Esbjerg Kommune

Hjemmeplejen Midt søger to social- og sundhedshjælpere til tiltrædelse 1. juli 2021 eller snarest muligt derefter. Stillingerne er fastansættelser på 32 timer pr. uge i dagvagt med arbejde hver 3. weekend.

Du bliver tilknyttet Team Vognsbøl som hjælper borgerne i eget hjem - med cykelafstand til Skovbocenteret.

Vi kan tilbyde faglige og personlige udfordringer samt gode kolleger og sparringspartnere.