344 job matcher din søgning 344 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Attendo A/S
Attendo hjemmepleje søger social- og sundhedshjælpere i dagvagt eller aftenvagt

Attendo A/S

Vi søger dig, som har en sundhedsfaglig baggrund, som gerne vil arbejde i en travl hjemmepleje, hvor medarbejderne så vidt muligt har faste borgere. Vi mangler både dag- og aftenvagter, som vil arbejde mellem 30 og 37 timer ugentligt – aftenvagter arbejder 28 timer pr. uge. Du har et ønske om at være en del af et team, hvor vi spiller hinanden gode. Du trives i en hverdag, som er præget af spændende udfordringer, og hvor dagene ikke er ens.

Du skal varetage udførelse af pleje- og omsorgsopgaver. Du får kontakt til borgere, pårørende og andre samarbejdspartnere og du skal sikre, at dokumentation og borgernes ydelser bliver udført efter gældende regler. Du skal sikre, at tildelte ydelser tager hensyn til borgerens ressourcer og sikre rette dokumentation. Du skal arbejde rehabiliterende og ud fra gældende lovgivning, København Kommunes kvalitetsstandarder og serviceniveau.

Attendo A/S
Københavns KommuneSundhedsfaglige medarbejdere til aftenvagt i somatiske afdelinger på plejecenter Fælledgården

Københavns Kommune

Er du en af de tre medarbejdere, som vi søger med hjertet på rette sted?

Vi søger en social- og sundhedsassistent og to social- og sundhedshjælpere til aftenvagt med start den 1. august 2021. Den gennemsnitlige arbejdstid er 28 timer ugentlig. Det er din opgave, sammen med Fælledgårdens øvrige personale, at skabe livskvalitet for beboerne og at indgå i den løbende faglige udvikling, der efterspørges.

Har du lyst til at

 • give beboerne et godt hverdags- og weekendliv sidst på dagen og om aftenen – ugen og året rundt?
 • være med til at forbygge, at beboere kommer på hospitalet om aftenen?
 • være med til at beboere, der kommer hjem fra hospitalet, får en god modtagelse?
Ballerup KommuneHjertevarme tilkalde sommerferieafløsere søges

Ballerup Kommune, Måløv

Arbejdstiden er skiftende mellem dag- og aftenvagter samt weekender. Hvis du er til natarbejde, kan det også være en mulighed. Der vil ligeledes være mulighed for at få faste weekender.

I bofællesskabet Sønderhaven bor vi tolv beboere med vidt forskellige drømme, behov og handicaps, der hver især har brug for støtte til det, der kan være svært at håndtere i dagligdagen.

Personalet synes, vi er de dejligste beboere i hele verden, og det synes vi også selv, for her er alle så forskellige, at ingen er anderledes.

Nogle af os klarer os fysisk godt mens andre er mere afhængige af plejeomsorgen. Du skal derfor ikke være ble- og kørestolsforskrækket.

Altiden Omsorg A/S
Afløsere til Akaciegården - en del af Altiden

Altiden Omsorg A/S, Frederiksberg

Har du lyst til nye udfordringer i sommerferien, i et weekendjob eller et fritidsjob? Og har du mod på at være en del af vores afløser-team på Akaciegården? Så læs endelig videre!

Akaciegården er en privat institution i Frederiksberg Kommune. Vi er et plejehjem, bestående af 95 lejligheder fordelt på 5 etager og 2 afdelinger.

Vi søger sommerafløsere, afløsere til weekender samt afløsere til alle ugens dage, med og uden erfaring, og med lyst til at arbejde inden for ældreområdet. Måske har du en faglig baggrund som social-og sundhedshjælper eller social- og sundhedsassistent, ergoterapeut, fysioterapeut og sygeplejerske. Måske står du endda i den situation, at du gerne vil søge ind på en af disse uddannelser og gerne vil have lidt praktiske erfaring inden?

Altiden Omsorg A/S
Frederiksberg KommuneAmbitiøs og fagligt dygtig social- og sundhedsassistent søges til Flintholm Plejeboliger

Frederiksberg Kommune

Er du ambitiøs, fagligt dygtig og har rigeligt med humor? Er du enig i, at værdighed og det enkelte menneskes unikke liv skal være i centrum? Så læs videre, for så kan du være vores nye social- og sundhedsassistent her på Flintholm Plejeboliger.

Du er den holdspiller, der med dine faglige kompetencer som social- og sundhedsassistent kan styrke Vores tværfaglige teamsamarbejde med fokus på de 52 helt særlige personligheder, som bor i vores hus. Husk, at når beboerne er særlige, kræver det, at vi er særlige.

Du skal balancere mellem at mestre din faglighed i forhold til kliniske observationer, da beboerne er multisyge og komplekse. Og samtidig skal du kunne skabe et godt liv for beboerne, så de oplever at leve et dejligt og trygt liv med præcis de aktiviteter og krav, som de har ressourcer til.

SundVikar A/SVi søger en ny kollega!

SundVikar A/S, Allerød

Du ser dig selv som energisk, kan smile, så det stråler i telefonen, og lever for god kundeservice! Din rolle er vigtigt, da du er SundVikars stemme, og du gør gerne en ekstra indsats for kunder og vikarer.

Ydermere er du fleksibel og ser fordele i at arbejde hver 2. weekend og nyder nogle hverdagsfridage. Vi tilbyder en fantastisk mulighed for at blive en del af et dynamisk team i en spændende og hurtigt voksende virksomhed med ”højt til loftet”, og hvor 2 dage aldrig er ens.

Vi arbejder hver dag hele året, dog har vi altid lukket kl. 24.00-06.00.

HumanassistErfaren leder søges til reorganisering af hjemmesygeplejen i Ballerup

Humanassist søger for kunde

Har du mod på nye ledelsesudfordringer og lysten til at stå i spidsen for et stærkt hold af gode sygeplejersker? Og, har du gode erfaringer i arbejdet med forandringer og organisationsudvikling?

Hjemmesygeplejen i Ballerup, er en del af den samlede hjemmeplejeenhed som er samlet under et tag på Telegrafvej. Det er en stor arbejdsplads med ca. 400 medarbejdere. Der er 6 udekørende hjemmepleje teams, og ét sygeplejeteam der netop er slået sammen ud fra 2 teams. Et samlet sygeplejeteam, som du skal have den daglige ledelse af.

Du får fra start en aktiv rolle og en stemme i hvordan den fremtidige organisering af hjemmesygeplejen skal tilrettelægges og udmøntes. Målet for den fremtidige organisering vil være, at der i hverdagen bliver tilgodeset en effektiv planlægning, kvalitetsudvikling og frem for alt en hjemmesygepleje hvor såvel trivslen, som opgaveløsningen prioriteres.

Dragør KommuneOmsorgscenteret Enggården søger studerende/elever - sommervikarer

Dragør Kommune

Er du i gang med en Sosu-uddannelse eller sygeplejestudiet? Vil du have praksis erfaring, imens du er i gang med en uddannelse? Kan du arbejde i weekender og/eller i sommerferieperioden?

Brænder du for ældreplejen og vil du være med til at give borgerne en god hverdag? Så er dette måske jobbet til dig.

Enggården ligger i smukke omgivelser i Dragør, tæt på vand og skov, og med bus 250S lige til døren. Huset består af 104 plejeboliger, samt en afdeling med 13 midlertidige pladser. Vi er i en rivende udvikling, hvor vi ønsker at højne vores faglige kompetencer, således at vi også fremover kan leve op til de spændende opgaver, det nære sundhedsvæsen byder på. Vi går op i at have gode relationer på tværs i huset, se muligheder i stedet for begrænsninger og vi fokuserer i hverdagen på at have en anerkendende og tillidsfuld tilgang til hinanden.

Københavns KommuneWeekendafløsere til Kastanjehusene

Københavns Kommune

Mangler du noget at lave i sommerferien, og er du klar på at opleve og arbejde på et dynamisk plejehjem på Nørrebro?

Kastanjehusene søger månedslønnede medarbejdere til faste stillinger på 4-8 timer om ugen, særligt til weekenden, samt timelønnede medarbejdere til dækning ved ferier.

Kastanjehusene er et somatisk plejecenter, hvor der bor 92 beboere fordelt på 3 huse. Du vil som udgangspunkt være tilknyttet en afdeling.

Vi kan tilbyde

 • En arbejdsplads i udvikling.
 • Et godt tværfagligt samarbejde.
 • En fast indtægt på mellem 4-8 timer om ugen i både aften- og dagvagter efter aftale — eller vil du selv vælge dine vagter via vores bookingsystem?
Frederiksberg KommuneKompetent afdelingsleder søges til Lejlighederne LSV på Frederiksberg

Frederiksberg Kommune

Vi søger en fagligt stærk socialfaglig profil til stillingen som afdelingsleder.

En afdelingsleder, der kan gå foran og sammen med medarbejdere og ledelsesteamet sikre, at indsatsen over for borgerne har høj faglig kvalitet. Er du en leder, som kan formidle klare mål og forventninger, så der skabes fælles retning, ansvar og god holdånd? Og kan du drive faglige udviklingsprocesser, så der skabes de bedst mulige rammer for borgerne? Så er det måske dig, vi søger som vores nye afdelingsleder og kollega.

Som afdelingsleder bliver du en del af den samlede ledelse for bofællesskabet Lioba og Lejlighederne LSV. Din primære funktion vil være som daglig leder af Lejlighederne LSV, med ansvaret for 30 beboere og 12 fuldtidsansatte medarbejdere i dag-, aften-, og rådighedsvagt.

Ballerup KommuneSønderhaven søger ferieafløsere

Ballerup Kommune

Skal du bruge din sommer på noget fornuftigt – skal du snuse til et spændende job der giver mening?

Sønderhaven har brug for dig som kan og vil have feriejob og måske studiejob i forbindelse med optagelse på studie til efteråret.

 • Vil du arbejde med ældre mennesker og deres særlige behov?
 • Er du nysgerrig og tør stille de mange spørgsmål og tage ved lære?
 • Arbejder du både med hjerte og hjerne?

Så send os en ansøgning.

Ballerup KommuneSocial- og sundhedsassistenter til Sønderhaven

Ballerup Kommune

Social- og sundhedsassistenter søges til vores aftenhold med start 1. september 2021.

Skal du med på en rejse, hvor vi søger nye mål for den faglige udvikling og arbejdet med personcentreret omsorg? Hvor hverdagen er fyldt med faglig sparring, refleksion og tværfagligt samarbejde.

Lige nu har vi et par spændende attraktive stillinger, som vi glæder os til at dele med dig hvis:

 • Du vil arbejde med ældre mennesker og deres særlige behov
 • Du kan krydse faggrænser uden at miste din faglige sikkerhed
 • Du både arbejder med dit hjerte og dine faglige kompetencer
Ballerup KommuneSocial- og sundhedsassistent - fast aftenvagt

Ballerup Kommune

Vi søger en fast aftenvagt til Rosenhavens plejecenter.

VI TILBYDER

 • Stillingen er på 28 timer med weekendvagt hver 2. weekend (lige uge) fordelt på 5/2 ordning. Ons/tors. - mødetid kl. 15.00-23.00
 • Ansættelse 1. august 2021 eller snarest derefter.

VI ER ET LEVENDE HUS I UDVIKLING OG KAN TILBYDE

 • En harmonisk arbejdsplads der er beliggende i dejlige park lignende område, tæt på S-tog (Skovlunde station). Rosenhaven har 72 beboere fordelt på 4 afdelinger
 • Vi arbejder målrettet på at sikre kvalitet og faglighed ud til alle beboerne og derfor kan der være brug for dine kompetencer overalt på Rosenhavens 4 afdelinger
Københavns KommuneSocial- og sundhedsassistent til Plejecenter Fælledgården – afdeling 4

Københavns Kommune

Afd. 4 på Fælledgården er godt på vej til at få skabe en fantastisk arbejdsplads med fokus på kerneopgaven og den daglige trivsel. Her er stadig plads til nye input og gode ideer til kerneopgaven. Om du er nyuddannet eller har mange års erfaring, er ikke det vigtigste, så længe du gerne vil med på rejsen?

Om dig

 • Du er uddannet social- og sundhedsassistent
 • Du, er vant til at dokumentere og kan holde den røde tråd
 • Du har lyst til at skabe livskvalitet og tryghed for vores beboere
Københavns KommuneKastanjehusene F-huset søger social- og sundhedsassistenter til faste stillinger

Københavns Kommune

Er du social- og sundhedsassistent?
Vil du gøre en positiv forskel for Kastanjehusenes beboere?
Og samtidig have mulighed for indflydelse og udvikling?
Hvis du kan sige ja til dette, så er det dig, vi søger.

Kastanjehusene er et somatisk plejecenter, bestående af 3 afdelinger med ca. 30 beboere i hver afdeling. Vi ligger smukt i grønne omgivelser i De Gamles By på Nørrebro i København. Lige nu søger vi to social- og sundhedsassistenter fortrinsvist til dagvagter 32-35 timer ugentligt og weekendvagt hver 3. weekend. Du har mulighed for at have indflydelse på din faste rulleplan, så den passer ind i dit privatliv.

Københavns KommuneSocial- og sundhedshjælper til aftenvagt på 28 timer om ugen i Kastanjehusene F

Københavns Kommune

Er det dig, som er social- og sundhedshjælper, der skal være med til at arbejde i et hus fuld af ideer og med borgerinddragelse?

Har du mod på at se lidt anderledes på tingene og lyst til at bidrage med et stort engagement, så er det måske dig, vi søger til Kastanjehusene.

Vi søger kollegaer med følgende kvalifikationer

 • Lyst til at sætte beboeren i centrum med værdighed og beboerdemokrati samt gode relationer som pejlemærker
 • Uddannet social- og sundhedshjælper og fagligt engageret og stolt af sin rolle
Ballerup KommuneSocial- og sundhedshjælpere til aftenvagt, barselsvikariat

Ballerup Kommune

Barselsvikariatet er i Team 6 i kronisk område i hjemmeplejen med virkning fra den 14. juli 2021 til september 2021. Forventeligt vil hjemmeplejen kunne tilbyde fast aftenvagt efterfølgende om end at arbejdstiderne kan variere fra nedenstående i fremtidig stilling.

VI TILBYDER

 • En spændende hverdag med gode kolleger
 • Deltagelse i en forandringsproces. som sætter borgeren i centrum
 • Faglighed og kvalitet i opgaveløsningen
 • Ansættelse 28 timer ugentligt
 • Arbejdstid: kl. 5-2 (onsdag + torsdag & weekend ulige uge)
Københavns KommuneSocial- og sundhedsassistenter til aftenvagt på somatisk afdeling i Fælledgården – Danmarks største plejecenter

Københavns Kommune

Vores aftenvagt har valgt at gå på pension, og derfor mangler vi nu dig til en afdeling med kolleger, der har været her i meget lang tid, og har bred erfaring. Derfor må du gerne være nyuddannet. Du får en mentor, der er med til at sikre, at du bliver lært op.

Aftenvagterne på Fælledgården samarbejder med de øvrige aftenvagter i afdelingen og på tværs af afdelingerne. Dit gode humør efterspørges af både beboere og kolleger. På Fælledgården samarbejder medarbejderne og beboerne om at skabe sammenhæng, meningsfuldhed og håndterbarhed i den enkelte beboers hverdagsliv.

Københavns KommuneSocial- og sundhedsassistenter fortrinsvis til dagvagt på somatisk afdeling i Fælledgården – Danmarks største plejecenter

Københavns Kommune

Vores kollega har valgt at arbejde tættere på sin bopæl. Afdelingens kolleger har været her i meget lang tid, og har bred erfaring. Vi arbejder kontinuerligt på et godt arbejdsmiljø, så alle trives og går glade på arbejde, til gavn for ikke bare dem selv, men især også for beboerne. Derfor må du gerne være nyuddannet.

Du får en mentor, der er med til at sikre, at du bliver lært op i et roligt tempo. Vi har et kontaktpersonsystem, og du bliver ansvarlig for en mindre gruppe beboere. Vi tilbyder dig forskellige obligatoriske kurser, og du skal være med i faglige netværk på tværs af huset.

Ballerup KommuneSocial- og sundhedsassistent til Stokholtbuen

Ballerup Kommune

Vi søger på vegne af vores tværfaglige sammensatte personalegruppe samt husets fantastiske og unikke borgere en nysgerrig og fagligt velfunderet social og sundhedsassistent, der har lyst til at komme med på rejsen til at blive Danmarks bedste helhedstilbud inden for vores målgruppe. Er det dig?

Du vil blive en del af et tværfagligt hus i rivende udvikling, hvor alle arbejder ud fra vores definerede kerneopgave med fokus på, hvordan vi som ressourcepersoner fagligt og personligt kan bidrage til at understøtte den enkelte borgers liv.

”Vi understøtter den enkelte borgers ønsker for et godt, sundt og værdigt liv. Vi tager udgangspunkt i borgerens ønsker, ressourcer og netværk og finder de bedste løsninger sammen med borgeren”