190 job matcher din søgning 190 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 190 resultater.
Olivia Danmark
Aflaster søges til socialt samvær med kreativ pige på 15 år

Olivia Danmark, Charlottenlund

Har du lyst til et arbejde, hvor du kan hjælpe og knytte et helt særligt bånd til et ungt menneske? Kan du lide dyr og elsker du at være kreativ og aktiv? Så er denne stilling måske lige noget for dig.

Vi søger en aflaster til en livsglad og kreativ pige på 15 år med Infantil Autisme og ADHD. Hjælpen består af generelt samvær med pigen, der inkluderer aktiviteter såsom at bage, tage på ture til KBH, tegne og være kreative sammen.

Da pigen elsker at være kreativ og lave andre hyggelige aktiviteter, er det vigtigt, at det også er noget, der interesserer dig som hjælper, så I kan have det sjovt og hyggeligt i hinandens selskab. Pigen bor sammen med sine forældre og lillebror i Charlottenlund.

Gentofte KommuneSocial- og sundhedsassistent til fast aftenvagt

Gentofte Kommune, Charlottenlund

Ordruplund er et lille hyggeligt plejehjem fordelt på 3 etager. Der er 39 beboere i alt, som har forskellige interesser, behov og ressourcer. Ordruplunds personale er engagerede, ansvarsbevidste og selvstændige. Vi har en kultur, som sikrer en høj kvalitet i pleje og omsorg. Vi har derfor blandt andet fokus på tværfaglig faglig dialog og sparring. Derudover arbejder vi med aktiviteter med beboerne for at understøtte et meningsfuldt og værdigt liv.

Dine kerneopgaver vil i samarbejde med en hjælper være personlig og psykisk pleje og omsorg, forebyggelse af sundhedsproblemer samt terminal pleje. Du skal desuden varetage sygeplejefaglige opgaver og medicinadministration.

SøvangsgårdenVi søger personale til Søvangsgården

Søvangsgården, Hvidovre

Social- og sundhedshjælpere: Søvangsgården søger personale, der er uddannet social- og sundhedshjælpere til faste stillinger i både dag- og aftenvagt. Du skal have lyst og interesse for at yde en god og optimal pleje af vores beboere og derudover have lyst til at blive en del af en personalegruppe med dygtige kolleger.

Ferieafløsere: Søvangsgården søger ferieafløsere til at varetage pleje- og omsorgsopgaver. Du skal have interesse for at yde omsorg og indgå i pleje af ældre mennesker. Der vil indgå både dag- og aftenvagter på hverdage og i weekender samt helligdage.

Frederiksberg KommuneEr du vores nye kollega?

Frederiksberg Kommune

Den kommunale hjemmepleje på Frederiksberg søger 2 uddannede social- og sundhedshjælpere til faste stillinger i område 20 på Howitzvej.

Har du lyst til at arbejde i hjemmeplejen og være en del af en arbejdsplads i udvikling – så læs videre!

Vi har to ledige stillinger i dagvagten. Derfor søger vi snarest muligt to nye kollegaer med weekendvagt hver 2. weekend.

Hjemmeplejen på Howitzvej består af et tværfagligt team. Herunder social- og sundhedshjælpere, social- og sundhedsassistenter samt sygeplejersker, som dagligt arbejder tæt sammen omkring og med borgerne. Hos os er borgeren i fokus ud fra en rehabiliterende tilgang.

OK-Fonden
Vil du være en del af Lotte – et hjem med eminent socialt og fagligt fællesskab?

OK-Fonden, Frederiksberg

Vi søger 2 nye kollegaer:

 • Social- og sundhedsassistent til dagvagter 32 timer om ugen. Du indgår i en fast vagtplanlægning, så du kender din arbejdsplan. Du arbejder hver 3. weekend.
 • Social- og sundhedsassistent til aftenvagter 28 timer om ugen. Du indgår i fast vagtplanlægning, så du kender din arbejdsplan. Du arbejder hver 2. weekend.

Vi ved det godt. Du er dygtig og eftertragtet, og helt afgørende for at vi kan udleve vores ambitioner om at være det bedste sted at bo og leve livet. Derfor har vi brug for dig. Ønsker du en attraktiv hverdag med trivsel og frihed, hvor du kan udfolde dig fagligt og menneskeligt, så er det her job også noget for dig. I en tryg hverdag vil du blive fagligt udfordret, blandt andet ved muligheden for at blive praktikvejleder. Desuden får du de mest forrygende og sjove kollegaer. Du skulle søge jobbet – og få syn for sagen.

Rialtoklinikken I/SPraksispersonale til lægehus på Frederiksberg

Rialtoklinikken I/S

Vi kan tilbyde ansættelse i et moderne og dynamisk lægehus som del af et team af glade og engagerede medarbejdere. Med en alsidig og travl hverdag, hvor arbejdsglæde og godt socialt arbejdsmiljø vægtes højt.

Vi søger en engageret, fleksibel og selvstændig medarbejder. En imødekommende person med godt humør, som har lyst til at være med til at videreudvikle klinikken og til at optimere arbejdsgange. Man skal kunne bevare overblikket, være omstillingsparat og ikke være bange for at lære nye ting og tage ansvar.

Arbejdsopgaverne vil primært bestå i funktioner i sekretariatet med telefonvisitation, modtagelse af patienter ved skranken, varetagelse af receptfornyelser og tidsbestilling og forskellige administrative opgaver som bestilling af varer, opdatering af hjemmeside samt kliniske opgaver som blodprøvetagning, vaccination, suturfjernelse, undersøgelse af urinprøve, ekg og lungefunktionsundersøgelse.

Københavns KommuneSocial- og sundhedsassistent til fast stilling i Kastanjehusene

Københavns Kommune

Er du social- og sundhedsassistent? Vil du gøre en positiv forskel for Kastanjehusenes beboere? Og samtidig have mulighed for indflydelse og udvikling? Hvis du kan sige ja til dette, så er det dig vi søger.

Kastanjehusene er et somatisk plejecenter, bestående af tre afdelinger med ca. 30 beboere i hver. Vi ligger smukt i grønne omgivelser i De Gamles By på Nørrebro i København. Lige nu søger vi en social- og sundhedsassistent til en af vores tre afdelinger, F-huset.

Vi er optagede af at skabe en meningsfuld og positiv hverdag for vores beboere. Lige nu er vi blandt andet særligt optaget af måltiderne, hverdagslivet med fokus på både den enkelte og fællesskabet - og det fællesskab der kan findes udenfor afdelingen, Kastanjehusene eller byen.

CFDDøvblindekonsulent – Valby

CFD

Vi søger en ny kollega til at give specialiseret rådgivning til voksne med et kombineret høre- og synstab samt til deres netværk. Rådgivningen foregår i vid udstrækning ved hjemmebesøg – primært i Storkøbenhavn. Du skal desuden undervise og rådgive professionelle om det dobbelte sansetab.

Denne stilling (på 30 timer om ugen) kan meget vel være noget for dig, hvis du

 • har en uddannelse som socialrådgiver, pædagog, ergoterapeut eller lignende
 • har erfaring inden for det specialiserede socialfaglige, pædagogiske eller sundhedsfaglige område
 • kan lide, at to arbejdsdage sjældent er ens
 • er god til arbejde selvstændigt
 • kan trives med at være på farten
 • kan bevare overblikket, når ny viden kontinuerligt skal implementeres i opgaveløsningen.

Hvis du kan tegnsprog, er det en fordel. Men hvis ikke, kommer du til at lære det på vores interne tegnsprogsuddannelse.

Og du får naturligvis et omfattende introforløb til området og stedet.

Forsorgshjemmet KærskiftevejSocialrådgiver eller pædagog, 30-34 timer/uge til herberg (§ 110)

Forsorgshjemmet Kærskiftevej, Valby

Forsorgshjemmet Kærskiftevej er et herberg i Valby med syv pladser til hjemløse mænd i hjemlignende omgivelser (rækkehus med have). Målgruppen har ofte komplekse og sammensatte sociale problemer. Vi rummer dog ikke aktivt stofmisbrug eller alvorligere psykiatriske symptomer. Arbejdet indbefatter relationsdannelse, socialfaglig udredning, aktiverende støtte og journalisering. Vi prioriterer løbende kollegial sparring og har fast supervision.

Vi søger en rolig, reflekterende og engageret medarbejder med flair for relationsarbejde og interesse for at analysere adfærd og udsagn, således at realistiske muligheder for den enkelte, kan forsøges omsat til motiveret og aktiv handling. Du er uddannet socialrådgiver eller pædagog og har gerne erfaring med § 110 eller tilsvarende arbejde med socialt udsatte.

Attendo A/S
Glade og kompetente SSH til enten dag- eller aftenvagt til spændende hjemmeplejeenhed i København

Attendo A/S

Vi har travlt på grund af tilgang af borgere og søger derfor SSH til enten dag- eller aftenvagter.

Vi søger dig, som har en sundhedsfaglig baggrund (SSH), som gerne vil arbejde i en travl hjemmepleje, hvor medarbejderne så vidt muligt har faste borgere. Vi mangler dagvagter, som vil arbejde mellem 30 og 37 timer ugentligt – aftenvagter arbejder 28 timer pr. uge.

Du skal varetage udførelse af pleje- og omsorgsopgaver. Du får kontakt til borgere, pårørende og andre samarbejdspartnere og du skal sikre, at dokumentation og borgernes ydelser bliver udført efter gældende regler. Du skal sikre, at tildelte ydelser tager hensyn til borgerens ressourcer og sikre rette dokumentation. Du skal arbejde rehabiliterende og ud fra gældende lovgivning, København Kommunes kvalitetsstandarder og serviceniveau.

Attendo A/S
Sankt Lukas StiftelsenPlejecentret Lindely – Brænder du for at få din faglighed i spil i hverdagen?

Sankt Lukas Stiftelsen, Hellerup

Vi søger social- og sundhedsassistenter

Vi søger snarest muligt erfarne og engagerede social- og sundhedsassistenter på 35 eller 37 timer pr. uge, med weekendvagt hver 3. uge.

Plejecentret Lindely har 66 permanente plejeboliger og 8 aflastningspladser. Det er vigtigt for os, at alle medarbejdere ser beboerne som de mennesker, de er, og at medarbejderne strækker sig til det yderste for, at beboerne kan få det liv, den enkelte beboer ønsker med medbestemmelse og aktivitet.

Vi tilbyder:

 • Grundigt introduktionsforløb, hvor du kobles til en mentor.
 • Tæt samarbejde med de øvrige assistenter i huset.
 • Et plejecenter i udvikling, med vægt på kommunikation/adfærd, fælles refleksion og tværfaglighed.
Københavns KommuneUdadvendt og engageret social- og sundhedsassistent til Midtpunktet

Københavns Kommune

Midtpunktet er et aktivitetscenter ved søerne i hjertet af Nørrebro på Plejecentret Sølund – Danmarks eneste musikplejecenter.

Vi er et aktivitetscenter, der dagligt skaber en indholdsrig og meningsfuld hverdag for 20 hjemmeboende borgere og 150 beboere på Sølund.

Vi kan tilbyde en alsidig hverdag med mange forskelligartede opgaver. De er fordelt på træningsaktiviteter, sang og musik, små sociale grupper, der træner kognitive og motoriske funktioner, store arrangementer, administrative opgaver og plejeopgaver. Fordelingen mellem plejeopgaver og øvrige opgaver er ca. 50/50.

Vi er et tværfagligt team bestående af to social- og sundhedshjælpere, musikterapeut, journalist, fysioterapeut, social- og sundhedsassistent, pædagog og beskæftigelsesvejleder.

Habitus
Tilkaldevikarer og midlertidigt personale – vær med til at sikre fortsat høj kvalitet på vores botilbud

Habitus

Vi har brug for dig! Medarbejdere både med pædagogisk og sundhedsfaglig baggrund eller anden erfaring fra arbejdet med omsorg og pleje. Har du lyst til og mulighed for at hjælpe i en kort periode under COVID-19 eller som fast tilkaldevikar på vores bosteder for borgere med gennemgribende udviklingsforstyrrelser? Så tilmeld dig vores Jobbank i dag!

Habitus driver botilbud på hele Sjælland samt i Midt- og Nordjylland. Vores botilbud er alle spændende og udfordrende arbejdspladser med engagerede kolleger, som arbejder fokuseret med vores borgere. Borgerne har alle gennemgribende udviklingsforstyrrelser indenfor autismespektret samt problemskabende adfærd. Mange har også psykiatriske overbygninger samt mental retardering i middel eller svær grad og dermed lavt funktionsniveau.

Habitus
Ballerup KommuneStokholtbuen søger en omsorgsmedhjælper til barselsvikariat

Ballerup Kommune

Har du lyst og kompetencer til at arbejde med mennesker inden for det autistiske spektrum, og brænder du ligesom os for at gøre Stokholtbuen til Danmarks bedste tilbud til målgruppen? Så er du måske vores nye kollega.

Du vil blive en del af et tværfagligt team, hvor alle arbejder ud fra vores definerede kerneopgave med fokus på, hvordan vi som ressourcepersoner fagligt og personligt kan bidrage til at understøtte den enkelte borges liv.

For at komme i betragtning til jobbet kræver det, at du er handlekraftig og villig til at tage ansvar. At du som person er struktureret og deraf evner at planlægge og udføre aftalte opgaver, samt at du formår at dokumentere praksis.

Ballerup KommuneStokholtbuen søger social- og sundhedsassistent

Ballerup Kommune

Vi søger på vegne af vores tværfaglige sammensatte personalegruppe, samt husets fantastiske og unikke borgere, en nysgerrig og fagligt velfunderet social og sundhedsassistent, der har lyst til at komme med på rejsen, til at blive Danmarks bedste helhedstilbud inden for vores målgruppe. Er det dig?

Du vil blive en del af et tværfagligt hus, hvor alle arbejder ud fra vores definerede kerneopgave med fokus på, hvordan vi som ressourcepersoner fagligt og personligt kan bidrage til at understøtte den enkelte borgers liv.

”Vi understøtter den enkelte borgers ønsker for et godt, sundt og værdigt liv. Vi tager udgangspunkt i borgerens ønsker, ressourcer og netværk og finder de bedste løsninger sammen med borgeren”

Kollegiet Gl. Køge LandevejSocialfaglige cafémedarbejdere

Kollegiet Gl. Køge Landevej, Valby

Vi søger 2 socialfaglige medarbejdere til vores Caféområde. Gennem din udadvendte og serviceminded personlighed er du med til at skabe et hyggeligt og indbydende miljø i tæt samarbejde med kantinepersonalet.

Kollegiet er en boform for hjemløse, som drives af WeShelter. Samlet har huset plads til 97 beboere og ligger geografisk i Valby.

Du får et meget bredt og alsidigt arbejdsfelt, hvor du bl.a. skal være med til at sætte rammerne i caféen og sikre at området er levende og indbydende for stedets beboere. En af dine vigtige opgaver bliver at passe områdets ”Reception”, som har åbent et par timer om dagen og hvor fra der bl.a. udleveres post, vaske- og nøglekort til beboerne.

Lægerne I Vallensbæk Strand I/SLægesekretær

Lægerne I Vallensbæk Strand I/S

Lægepraksis i Vallensbæk søger en ny medarbejder ca. 35 timer/uge fra den 1/7/2020 eller snarest derefter.

Stillingen omfatter primært lægesekretærfunktioner som telefonvisitation, receptfornyelser, lettere bogholderi og patientkonsultationer efter kompetencer.

Vi forventer, at du har en sundhedsfaglig baggrund, lægesekretær, laborant eller sosu-assistent.

Du er en åben og positiv person, som kan lide at arbejde selvstændigt, klare et højt tempo og vekslende arbejdsopgaver.

CareMatch ApS
Social-og sundhedsassistent til recovery på botilbud

CareMatch ApS søger for Pilekrogen i Gentofte

Din erfaring fra døgntilbud eller arbejde med psykisk syge skal du bruge til at støtte beboerne i at have fuld indflydelse på deres egen hverdag. Mulighed for uddannelse og udvikling.

Vi arbejder ud fra en recovery-orienteret tilgang med fokus på relationer og psykosocial rehabilitering. Beboerne er i centrum, og vi indretter vores arbejde til deres aktuelle situation. Det kræver, at du udviser initiativ i forhold til selvstændigt at arbejde ud fra vores kerneydelser, retningslinjer, politiker og beboernes individuelle ønsker og behov.

Du er kontaktperson for beboerne og udarbejder de faglige planer og anden dokumentation. Det er derfor vigtigt, at du taler og skriver dansk, så der er mulighed for en faglig velfunderet argumentation og selvstændig udførelse af skriftlige opgaver.

CareMatch ApS
OK-Fonden
Vi mangler en sosu-assistent, der søger udfordringer i aftenvagt

OK-Fonden, Frederiksberg

En stor del af beboerne på Kong Frederik lX’s Hjem har en demensproblematik og dertil ofte multiple diagnoser.

Den kompleksitet kræver et godt fagligt overblik og sparring med kollegerne og den ansvarshavende aftenvagt.

Du ønsker:

 • at være en del af den særlige stemning, der er i en aftenvagt, hvor beboerne er i fokus og de pårørende bydes velkommen.
 • et godt kollegialt samarbejde, med faglig sparring.
 • en hverdag, hvor du ikke behøver være bange for at fejle, hvor vi i fællesskab og dialog lærer af de erfaringer vi gør sammen
Hvidovre KommunePersonale søges til Plejecentret Dybenskærhave

Hvidovre Kommune

Er du god til at tænke løsninger ”på hovedet”, tage personligt som fagligt ansvar samt videndele? Så har vi stillingen til dig.

Plejecentret Dybenskærhave er et kommunalt plejecenter i Hvidovre Kommune, hvor der bor 72 beboere. Vi søger personale i flere vagtlag, der i samarbejde med beboere, pårørende og kolleger skal være med til at sikre, at den enkelte beboer har en god og meningsfyldt hverdag.

Der arbejdes med høj faglig kvalitet i opgaveløsningen på tværs af fag. Kulturen er præget af, at alle bidrager lige meget for at sikre beboernes livskvalitet. Desuden vægtes det, at du er god til at gribe det nære behov for aktiviteter hos den enkelte beboer.