180 job matcher din søgning 180 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Vordingborg KommuneSSH/SSA til selvstændig stilling som udekørende aftenvagt i Distrikt Solhøj

Vordingborg Kommune

Vi ønsker os en kollega til en fast stilling som SSH/SSA i aftenvagt i det udekørende team i Distrikt Solhøj til besættelse snarest muligt. Stillingen er på 28 timer i et 5/2 rul med weekendvagt hver 2. weekend i lige uger.

Du skal have fokus på, at:

 • "vores" borgere skal have et værdigt liv
 • levere ydelser af høj kvalitet med et smil på læben
 • bidrage til et godt fagligt og socialt fællesskab i teamet

Samtidig er det vigtigt, at du har gode evner til at sortere, prioritere og handle hensigtsmæssigt på opgaver og problemstillinger i hverdagen.

Vordingborg KommuneSSH/SSA Aftenvagt i hjemmeplejen - Distrikt Solvang

Vordingborg Kommune

Er du uddannet SSA/SSH? Og holder du af at køre ud og hjælpe borgere i eget hjem? Så er en stilling som aftenvagt i Distrikt Solvang måske noget for dig.

Stillingen er på 28 timer i gennemsnit om ugen med opstart snarest eller senest 1. september 2021 - med weekendvagt hver anden weekend i ulige weekender.

Om dig:

 • Du har høj faglighed og er i stand til at holde fokus på borgeren i en travl hverdag
 • Du mestrer en åben og ærlig dialog, både skriftligt og mundtligt
 • Du har kørekort
Vordingborg KommuneAutismecenter - Rugvænget søger vikar/pædagogmedhjælper

Vordingborg Kommune

Autismecenter Storstrøm er en specialinstitution for børn, unge og voksne med autisme og består bl.a. af døgn- og dagtilbud samt aflastningstilbud.

Vi søger tilkaldevikarer til flere af vores afdelinger - børneaflastning i Lundby og Individuelt børnetilbud i Præstø. Begge steder er der skiftende arbejdstider, dog primært i eftermiddags- og aftentimerne samt weekend og helligdage.

Hverdagen består af rutiner, regelmæssighed og forudsigelighed, som skabes gennem visuelle støttesystemer.

Alle nye medarbejdere vil blive introduceret til arbejdet og tilbudt kursus i grundlæggende viden om autisme.

Region SjællandAfdelingsleder til botilbud for børn og unge med synsnedsættelse

Region Sjælland

Vi er på udkig efter dig, som brænder for ledelse og vil gå foran med en anerkendende og respektfuld tilgang til medarbejdere, børn og unge.
Vi vil værdsætte, hvis du har erfaring med døgntilbud og flair for god vagtplanlægning.

Region Sjælland

Målgruppen er børn og unge mellem 0-25 år med synsnedsættelse, yderligere funktionsnedsættelser og komplekse diagnoser. Udviklingsniveau er fra væsentligt til noget under levealderen.

Dine overordnede opgaver som afdelingsleder:

 • Personaleledelse og daglig vejledning af medarbejderne ift. den pædagogiske og sundhedsfaglige indsats i samarbejde med medarbejdere, supervisor, sygeplejersker, lærere og ergoterapeuter
 • Arbejdsmiljøarbejde i hverdagen i samarbejde med arbejdsmiljørepræsentanten og herunder APV, ledelses- og trivselsmåling m.m.
Habitus
Pædagog, sygeplejerske, SOSU-assistent, lærer eller ergoterapeut søges til botilbud i Faxe Ladeplads for borgere med autismespektrum forstyrrelser

Habitus, Faxe Ladeplads

Har du en stærk mentaliseringsevne og formår du at holde dit eget nervesystem roligt i en hverdag med komplekse problemstillinger? Motiveres du af at blive fagligt udfordret? Brænder du for at skabe udvikling hos mennesker med særlige behov? Så kan du blive en af hverdagens helte hos os.

Du kommer til at indgå i et fast team omkring det pædagogiske arbejde med en ung mand, som har været hos os en del år. Der er 2:1-bemanding og borgeren har egen rådighedsvagt. Du vil have de fleste af dine indmøder i dit eget team, men derudover har du et par faste indmøder i et-to andre teams.

Du kommer primært til at arbejde med en borger, der har et lavt kognitivt funktionsniveau og intet sprog samt ko-morbiditet bl.a. ADHD og Tourette.

Habitus
Holbæk KommuneSocial- og sundhedsassistent til Plejecenter Elmelunden

Holbæk Kommune

Er du vores nye kollega?

Er du uddannet social- og sundhedsassistent og har du lyst til at blive en del af et professionelt team af engageret kolleger omkring beboerne? Og hvor livskvalitet for den enkelte beboer er en most hver dag, alle dage, uanset hvilket tidspunkt på døgnet vi snakker om?

Så skal du lægge din ansøgning her. For så er du den vi leder efter.

Vi søger primært til aftenvagt:
1 social- og sundhedsassistent, 28 timer ugentligt med weekendvagt hver 2. weekend, med ansættelse pr. 1. juli 2021 eller snarest derefter.

Region SjællandSosu-assistent til Intensivafsnit, Sjællands Universitetshospital, Roskilde

Region Sjælland

Har du lyst til at være en del af et hastigt voksende intensivafsnit på Danmarks 5. og nyeste Universitetshospital? Vi søger en sosu-assistent til et 1-årigt vikariat på Intensiv afsnit I12 i Roskilde.

Et væsentligt indhold i stillingen er bestilling samt modtagelse og udpakning af varer, klargøring af behandlingspladser og opfyldning af afdelingens depoter. Rengøring og vedligehold af afdelingens udstyr og instrumenter indgår også i stillingen samt grundlæggende plejeopgaver hos afdelingens patienter.

Region Sjælland

Vi tilbyder bl.a.:

 • Synlig og dialogbaseret ledelse
 • Dag- og aftenvagter
 • Vagt hver 3. weekend i 8 timer
Habitus
Pædagog søges til botilbud i Køge for borgere med autismespektrumforstyrrelser

Habitus

Vil du være med til at skabe meningsfulde liv? Har du lyst til at være en del af et botilbud, hvor din faglige viden og forslag til forbedringer er velkomne? Brænder du for at udvikle og støtte mennesker med særlige behov? Så læs videre.

Vi søger en dygtig kollega til vores team omkring en borger med autismespektrumforstyrrelser. Du kommer til at arbejde fokuseret omkring en enkelt borger med 1:1 normering. Vi arbejder ud fra principperne i low arousal og visualiseret struktureret pædagogik. Målet med vores arbejde er altid at minimere problemskabende adfærd og øge livskvaliteten hos den enkelte.

Som pædagog hos os får du en foranderlig hverdag, hvor der er fokus på faglig og personlig udvikling. Borgernes hverdag er bygget op omkring en dagsstruktur, der er tilpasset den enkelte og det er teamets opgave at sikre, at denne dagsstruktur bidrager bedst muligt til borgerens udvikling og trivsel.

Habitus
Lolland Kommune
Social- og sundhedsassistenter til Team Nakskov Nord

Lolland Kommune

Er du god til at samarbejde, og kan du bevare det faglige overblik? Har du lyst til at være med i et udviklende og inspirerende arbejdsmiljø? Og har du praktikvejlederuddannelsen, eller ønsker du at blive praktikvejleder? - så er det her det rigtige sted at søge

Team Nakskov Nord er en udkørende by-team, hvor vi leverer personligt og praktisk hjælp til ca 290 borger i eget hjem. Du vil indgå i et SSA-team sammen med 9 andre, hvor du kan få sparring. Du vil få introduktion til teamet, borger og arbejdsopgaver. Hos os vil du få mulighed for medindflydelse og medinddragelse på din vagtplan

I Ældre & Sundhed tror vi på, at vi skaber værdi for borgerne gennem menneskelig indsigt, høj faglig ekspertise og ved at have borgeren i centrum. Vi arbejder derfor ud fra en rehabiliterende tilgang for at sikre, at borgeren støttes til højest mulig grad af selvhjulpenhed.

Lolland Kommune
SHH og SSA til Ældre & Sundhed (Sommerferieafløsere)

Lolland Kommune

Se her - det er dig, vi har brug for som ferieafløser i Ældre & Sundhed!

Er du god til at samarbejde, og kan du bevare det faglige overblik? Er du uddannet, eller har du erfaring? Har du lyst til at være med i et udviklende og inspirerende arbejdsmiljø og få viden og erfaring med faget før en uddannelse? Så send os en ansøgning straks!

Vi søger ferieafløsere til alle vores teams i Ældre & Sundhed, og gerne ferieafløsere, som kan afløse helt frem til den 30. september 2021 - med mulighed for forlængelse, hvis der fortsat er opgaver. Er du ufaglært, er dette også et godt springbræt til en uddannelse indenfor sundhedsområdet. Du vil få en grundig introduktion og oplæring, før du skal løse opgaver selvstændigt.

Vordingborg KommuneSSH til fast aftenvagt til Plejecenter Ulvsund søges

Vordingborg Kommune

Brænder du for at arbejde med borgere i plejebolig? Ønsker du sammen med dygtige kollegaer at give vores borgere en meningsfuld hverdag med aktiviteter og glæde, samt medvirke til at løse sundhedsfaglige og rehabiliterende opgaver?

Så har du nu mulighed for at blive en del af teamet omkring Distrikt Ulvsund.

Plejecenteret er beliggende midt på det naturskønne Møn med bus ved døren

Vi tilbyder:

 • 62 borgere med stor lyst til livet
 • Dygtige og dedikerede kollegaer
 • Arbejde i et tværfagligt team, der løser opgaverne i tæt samarbejde
Vordingborg KommuneSSH til fast aftenvagt til Plejecenter Fanefjord søges

Vordingborg Kommune

Brænder du for at arbejde med borgere i plejebolig? Ønsker du sammen med dygtige kollegaer at give vores borgere en meningsfuld hverdag med aktiviteter og glæde, samt medvirke til at løse sundhedsfaglige og rehabiliterende opgaver?

Så har du nu mulighed for at blive en del af teamet omkring Distrikt Ulvsund. Plejecenter Fanefjord er beliggende i Askeby på naturskønne Møn – der er ca. 15 minutters kørsel fra motorvejsafkørslen til plejecenteret.

Vi tilbyder:

 • 39 borgere på centeret, samt 16 borgere i ældreboligerne, med stor lyst til livet
 • Dygtige og dedikerede kollegaer
 • Arbejde i et tværfagligt team, der løser opgaverne i tæt samarbejde
Vordingborg KommuneSommerafløser til Solvang

Vordingborg Kommune

Sommerafløsere søges til dag-, aften- og nattevagter. Er du uddannet inden for pleje og omsorg eller har du lyst og interesse for at prøve omsorgsfaget af, så er det nu du skal slå til.

Vi har brug for personale der kan træde til ved akut sygdom og planlagt ferie. Vi har brug for, at du har lyst og interesse i at blive lært op til personlig pleje og praktisk bistand.

Du skal kunne tale med ældre mennesker, og have lyst og interesse i at lære hvordan du hjælper vores borgere bedst og du skal være frisk på at lære nyt.

Ringsted KommuneGENOPSLAG - Social- og sundhedsassistent søges til aftenvagt på Plejecenter Ortved

Ringsted Kommune

”Vil du være vores makker i aftenvagt? Vi er et godt team med høj faglighed og godt humør – hilsen dine kommende kollegaer”.

Vi går 50 glade kollegaer rundt og venter på dig, og vi er klar til at byde velkommen til vores pæne plejecenter i flotte omgivelser. Vi er et hus med dejlige beboere og et hold af kollegaer, der arbejder med afsæt i en værdig ældrepleje, tænker rehabiliterende og personcentreret samt har fokus på tidlig opsporing, demens og kommunikation.

Vi tilbyder:

 • godt humør og en uformel tone
 • tæt samarbejde i teams samt på tværs i huset
 • et godt netværk og samarbejde med de frivillige
Ringsted KommunePlejecenter Ortved søger social- og sundhedsassistenter til nattevagt

Ringsted Kommune

Vil du være med til at indgå i vores nattevagtteam? Så kan det være dig, vi lige står og mangler for at blive et fuldtalligt nattevagtteam på 4.

Vi står klar til at byde dig velkommen til vores pæne plejecenter i flotte omgivelser ude på landet. Vi har dejlige beboere og et hold af kollegaer, der arbejder med et afsæt i den værdige ældrepleje, tænker rehabiliterende og personcentreret samt har fokus på tidlig opsporing, demens og kommunikation.

Vi forventer, at du blandt andet:

 • brænder for at arbejde med ældre og hjælpe dem i nattetimerne
 • er uddannet social- og sundhedsassistent
 • kan bidrage med høj faglighed
Vordingborg KommuneDistrikt Ulvsund søger SSH/SSA til udekørende aftenvagt

Vordingborg Kommune

Har du lyst til at arbejde med borgere i eget hjem, og har du en åben og anerkendende tilgang til borgere, arbejdsopgaver og kollegaer?

Distrikt Ulvsund er beliggende midt på det naturskønne Møn, og vi varetager opgaver hos borgere i eget hjem på den vestlige del af Møn.

Vi ønsker af vores nye kollega, at du blandt andet:

 • er uddannet social- og sundhedshjælper/social- og sundhedsassistent
 • har kørekort
 • er fortrolig med anvendelse af IT samt vant til at dokumentere og iværksætte indsatser - med afsæt i Fællessprog

Stillingen er på 28 timer pr. uge med arbejdsweekend hver 2. uge. Din grundplan er 2-3-2 vagter på 2 uger med rullende afspadsering af søndagstillæg hver 8. uge.

Vordingborg KommuneAktivitetsmedarbejder til Brænderigården

Vordingborg Kommune

Vi søger to dygtige og engagerede medarbejdere til Aktivitetscenter Brænderigården. Stillingerne kan være på 30-37 timer fordelt på alle ugens hverdage i dagtimerne med delvis fastlagt ferie.

Du skal selvstændigt kunne bidrage med sundhedsfremmende aktiviteter, med overvejende fokus på det fysiske, og vi lægger vægt på:

 • Erfaring med implementering af fysiske aktiviteter (holdtræning) i forhold til målgruppen.
 • Borgerens ressourcer, empati, ligeværd og respekt.
 • At hjælpe borgeren til at tage ansvar i eget liv.

Du skal derudover kunne omstille dig og være en del af de mange opgaver, som centret har, og du skal kunne observere, handle samt ikke mindst dokumentere skriftligt i omsorgssystem.

Vordingborg KommunePlejecenter Ulvsund søger SSA/SSH til skærmet afdeling i blandede vagter

Vordingborg Kommune

Kan du lide at arbejde med hukommelsessvækkede borgere, og sætter du omsorg, tålmodighed og værdighed højt? Så søger vi dig, som kan se værdien i lidt sang, en svingom, og som trives med at arbejde i blandede dag-/aftenvagter.

Plejecenteret er beliggende midt på Møn i naturskønne omgivelser - med bus til døren - og vores skærmede afdeling har plads til 12 beboere.

Du er uddannet social- og sundhedshjælper/social- og sundhedsassistent, gerne med erfaring fra plejecenter. Du er derudover interesseret i at drage omsorg for vores hukommelsessvækkede borgere og give dem en værdig hverdag.

Stillingerne er på 28-30 timer pr. uge med arbejdsweekend hver 2. uge.

Odsherred KommuneBostøtte/hjemmevejleder til barselsvikariat

Odsherred Kommune, Højby

Kan du se dig selv som en del at et team, der stiller høje krav til fagligheden og vægter samarbejde højt? Er du som person velorganiseret, evner du at motivere, inkludere og anerkende borgerne i deres hverdag, så er det måske dig, vi søger!

I vores 5 bofællesskaber bor der i alt 37 voksne borgere, derudover yder vi støtte til ca. 70 borgere i eget hjem fordelt rundt i hele Odsherred.

Du skal være forberedt på, at du som bostøtte arbejder selvstændigt og alene med borgeren. Din arbejdstid vil typisk være i tidsrummet mellem kl. 7 og kl. 19 på hverdage samt hver 4. weekend i tidsrummet kl. 9 til kl. 15.

Fjordstjernen Boliger og Sundhedscenter A/S
Vi søger social- og sundhedsassistenter/hjælpere – primært i vores ældreenheder

Fjordstjernen Boliger og Sundhedscenter A/S, Holbæk

Har du lyst til at være en del af et udviklende miljø og arbejde tværfagligt – så er Fjordstjernen noget for dig!

Det kan vi tilbyde dig

 • Som social- og sundhedsassistent/hjælper på Fjordstjernen vil du indgå i et tæt tværfagligt samarbejde med sygeplejersker, pædagoger, sundhedsfagligt personale og fysioterapeuter.
 • Vi har faste sundhedsfaglige møder med sygeplejerskegruppen og faste enhedsmøder, hvor der er plads til sparring på hverdagens opgaver og udfordringer.
 • Vi har et struktureret introduktionsprogram, og har et omfattende kursusprogram for medarbejderne.
Fjordstjernen Boliger og Sundhedscenter A/S