140 job matcher din søgning 140 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 140 resultater.
Vordingborg KommuneSSH til praktiske opgaver i aftenvagt på Præstø Multicenter.

Vordingborg Kommune

Er du klar til at medvirke til at vores ældre beboere på Præstø Multicenter får en dejlig aften, med fokus på det hyggelige måltid og de praktiske opgaver omkring dette, så er denne stilling måske noget for dig.

Stillingen er på 21 timer ugentligt og der arbejdes hver 2. weekend. Stillingen er ledig fra 01.08.20.

Du møder kl. 13.30 og går i gang med praktiske opgaver såsom oprydning og opvask fra dagen, klargøre kaffe, gøre beboerne klar og hjælpe dem ned til kaffebordet.

Senere er det tid til at dække hyggeligt aftenbord, tilberede mad og medvirke til det hyggelige måltid for vores beboere. Efter oprydning og opvask, slutter din vagt kl. 19.30.

Vordingborg KommuneSocial- og sundhedshjælper til dagvagt i demensafsnittet på Præstø Multicenter.

Vordingborg Kommune

Skal du være vores nye kollega?

Vi søger vi en SSH i dagvagt på vores demensafsnit. Vagterne er nuværende 7-13 eller 7-15, men vi ændre den af og til for at tilpasse vagten til beboernes behov.

Stillingen er på 32 timer og er ledig fra 01.08.20

Du skal være en del af et team bestående af SSH og SSA, som hjælpes ad med at gøre hverdagen hyggelig og tryg for vores demente beboere, der tages udgangspunkt i den enkelte beboer. Vi har alle former for demens på afdelingen, hvor der er 12 boliger.

Vordingborg KommuneSocial- og sundhedsassistent til dagvagt på Præstø Multicenter

Vordingborg Kommune

Vil du bruge dine kompetencer som SSA. i et spændende job på Præstø Multicenter, som udover vores faste beboere også har 10 akutpladser. Så er denne stilling måske lige noget for dig.

Stillingen er på 32 timer ugentligt.

Stillingen er ledig fra 01.08.20, der arbejdes nuværende 7-15 eller 7-13.

Du skal deltage i den personlige pleje og de sygeplejefaglige opgaver der er omkring beboerne og borgerne på vores 10 akutpladser. På vores akutpladser, modtager vi borgere fra hele Vordingborg Kommune. Modtagelsen kan ske over hele døgnet, i tæt samarbejde med sygeplejersker og praktiserende læger.

Vordingborg KommuneSocial- og sundhedsassistent til nattevagt på Præstø Multicenter

Vordingborg Kommune

Har du lyst til nye udfordringer, hvor du får brug for dine kompetencer som ssa, selvom det er nat, så er her et godt tilbud.

Stillingen er ledig fra 01.08.20.

Da det nære sundhedsvæsen rykker tættere på, har vi i Vordingborg Kommune oprettet 10 akutpladser på Præstø Multicenter, hvor borgere fra hele kommunen kan indlægges gennem hele døgnet. Derfor er der en del sundhedsfaglige opgaver omkring disse beboere.

Du vil som social- og sundhedsassistent i nattevagt indgå i den direkte beboerpleje. Derudover er der praktiske opgaver omkring stedets 35 andre beboere, som er fordelt på 3 afdelinger.

Holbæk KommuneStenhusbakken søger SSA i primært dagvagt

Holbæk Kommune

Vi siger farvel til en god kollega og søger derfor en SSA, der har lyst til at arbejde på en spændende arbejdsplads hvor dagene ikke er ens.

Stillingen er på 32 timer med weekendvagt efter vagtplan, nuværende hver 2. weekend. Der er ingen planlagte aftenvagter i dit arbejdsrul, aftenvagter kan forekomme efter aftale.

Vi er et lyst og venligt hus, med dejlige grønne arealer og terrasser. Vi har 25 midlertidige pladser og 28 plejeboliger. I de midlertidige pladser modtager vi komplekse borgere, der af forskellige årsager har behov for pleje og omsorg og hvor kompleksiteten gør, at de ikke er i stand til at være i eget hjem.

Arbejdsfeltet er meget bredt og der er altid nye udfordringer, man som medarbejder skal forholde sig til. Vi er et tværfagligt team sammensat af sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, social- og sundhedshjælpere, fysioterapeut, ergoterapeut, husassistenter og en ernæringsfaglig medarbejder.

Ringsted KommuneBrænder du for at arbejde sammen med mennesker med demens og deres pårørende?

Ringsted Kommune

Plejecenter Solbakken søger en social- og sundhedsassistent til vores demenshuse, da Anne-Marie efter 27 år i Ringsted Kommune, og 12 år i vores demenshuse skal på efterløn.

Stillingen er på 28 timer pr. uge i aftenvagt, med weekendvagt hver anden uge i lige uger, med tiltrædelse 1. august 2020 i vores demenshuse.

Solbakken er et moderne plejecenter, som ligger centralt i Ringsted. Centret består af 8 selvstændige huse, hvoraf de tre er skærmede enheder.

I demensenheden gør vi os umage for at skabe de bedst mulige rammer for beboerne. Det veksler meget, hvad der er det bedste, så vi arbejder i en meget foranderlig og kreativ hverdag. Vi har et tæt samarbejde med blandt andre distriktspsykiatrien og kommunens demenskonsulent. Vi arbejder ud fra socialpædagogisk metode og anvender pædagogiske handleplaner som arbejdsredskab.

Solrød KommuneDen kommunale Hjemmepleje søger social- og sundhedsassistenter

Solrød Kommune

Har du lyst til at gør en forskel for vores ældre borgere, og er du uddannet social- og sundhedsassistent, så er du måske en af vores nye medarbejder i Solrød Kommune.

I Solrød Kommune er vi i en rivende udvikling, og Den kommunale Hjemmepleje er ingen undtagelse. Som i resten af landet får vi flere, særligt ældre og komplekse borgere, der har brug for vores sygeplejefaglige pleje, samt omsorg og støtte for at klare hverdagen.

Derfor søger vi 3 social- og sundhedsassistenter, der skal indgå i vores aftenvagt-teams. Stillingerne er på 28 timer med arbejde hver 2. weekend. Vi arbejder 5-2.

Solrød KommuneWeekendafløser til Rehabiliteringsafdeling

Solrød Kommune

Er du sygeplejestuderende, SSA-elev, eller er du uddannet SSH eller SSA? Har du lyst til at blive en del af en dynamisk arbejdsplads med godt arbejdsmiljø?

Rehabiliteringsafdelingen på Christians Have Plejecenter tilbyder dig en spændende stilling, hvor der er rig mulighed for udvikling og læring i et fagligt meget stærkt team af assistenter, sygeplejersker og terapeuter.

Vi har brug for dedikerede kolleger til fast weekendarbejde i lige uger eller til vagter, når det kan passe dig

Habitus
SOSU-assistenter, sygeplejersker eller pædagoger - vær med til at højne livskvaliteten for vores borgere med diagnoser indenfor autismespektret

Habitus, Faxe Ladeplads

Motiveres du af at benytte din sundhedsfaglige viden til at skabe gode liv? Brænder du for at udvikle og støtte mennesker med særlige behov? Formår du at holde dit eget nervesystem roligt i en hverdag med komplekse problemstillinger? Så læs videre.

HabitusHuset Sølyst ligger i dejlige fysiske rammer på et gammelt badehotel med udsigt over Faxe bugt. Det danner rammen for 10 menneskers liv. Det er en spændende og udfordrende arbejdsplads med ca. 40 kolleger, som arbejder dedikeret med at skabe gode liv for vores beboere. Vi bruger aktivt de naturskønne omgivelser i vores pædagogik, hvor det giver mening.

Vi ønsker at højne vores sundhedsfaglige profil og søger bl.a. derfor 3 kolleger til forskellige teams. Fælles for borgerne er, at de har komplekse udfordringer.

Habitus
Vordingborg KommuneSocial- og sundhedsassistent i fast aftenvagt til Distrikt Solvang

Vordingborg Kommune

Er du uddannet SSA, og har du erfaring med opbygning af relationer til borgere med demensrelaterede sygdomme? Er du ikke bleg for at køre ud og hjælpe borgere i eget hjem? Så er en stilling som aften SSA i Distrikt Solvang måske noget for dig.

Stillingen er på 28 timer i gennemsnit om ugen med opstart snarest eller senest 1. august 2020, med weekendvagt hver anden weekend.

Vi tilbyder dig:

  • borgere der individuelt har brug for guidning/pleje og hjælp via dit nærvær
  • dygtige og samarbejdsvillige kollegaer
  • god introduktion til et varmt og levende miljø
Habitus
Sovende nattevagt søges til team for borger med autismespektrumforstyrrelser

Habitus, Faxe Ladeplads

Har du erfaring med pædagogisk arbejde og har du lyst til at være en del af et dedikeret team af medarbejdere, som arbejder fokuseret på at skabe de bedste rammer for borgere med autismespektrumforstyrrelser – så er du måske vores nye kollega.

Du bliver en del af det pædagogiske arbejde med en ung charmerende mand, som har været hos os en del år. Der er 2:1-bemanding og borgeren har egen rådighedsvagt som er dig. Dvs. at der er to vågne nattevagter og dig på arbejde hver nat. Du er på arbejde 7 dage og har fri 7 dage i faste rul. Du møder 21.45-08.15. I tidsrummet 23.00-07.00, har du som udgangspunkt mulighed for at sove, men står til rådighed, når borgeren er vågen. Aflønningen er forskellig, om du er vågen eller sover.

Habitus
CareMatch ApS
Afdelingsleder til opholdssted for unge – sjældent udbudt stilling

CareMatch ApS søger for kunde i Svinninge

Målgruppen er unge i alderen 10-23 år. Med din erfaring skal du lede afdelingen og være ansvarlig for, at vores værdier og grundlag udøves i dagligdagen. Dertil personaleledelse af vores miljøterapeuter.

I et spændende, dynamisk og til tider hektisk ungemiljø, har vi gode muligheder for personlig og faglig udvikling. Vi er optaget af hvordan vi som fagprofessionelle bedst muligt skaber et tillidsfuldt, lærende og indholdsrigt miljø. Både i forhold til de unges udvikling og læring og læring i det kollegiale fællesskab.

Du er ansvarlig for den daglige ledelse af afdelingen og medarbejdere. Herunder at bidrage til medarbejdernes trivsel og udvikling via bl.a. medarbejderudviklingssamtaler og opfølgning på medarbejdernes individuelle udviklingsplaner.

CareMatch ApS
Solrød KommuneDen kommunale Hjemmepleje søger social- og sundhedsassistenter, primært til dagvagt

Solrød Kommune

Har du lyst til at gøre en forskel for vores ældre borgere, og er du uddannet social- og sundhedsassistent, så er du måske en af vores nye medarbejdere i Solrød Kommune.

I Den kommunale Hjemmepleje arbejder vi med målrettede indsatser til den enkelte borger. Derudover arbejder vi med TOBS (tidlig opsporing af begyndende sygdom) hos borgeren og har fokus på at give borgeren den hjælp og støtte den enkelte har brug for. Det sikrer vi gennem et velfungerende samarbejde på tværs af vores fagligheder, hvor vi hele tiden har lyst til at lære nyt og lære fra os.

Vi arbejder i faglige teams, som består af social- og sundhedsassistenter og social- og sundhedshjælpere. Vi arbejder tæt sammen med Den kommunale Sygepleje.

Stevns Kommune
Plejecenter Hotherhaven søger social- og sundhedsassistent til fortrinsvis dagvagt somatisk afsnit H4

Stevns Kommune

Med udgangspunkt i vores vision; Styrke – til dit liv, kan du med stor faglighed sætte fokus på højst mulig livskvalitet, længst muligt for vores beboere. Beboerens egne ønsker, livshistorie og ressourcer danner centrum for initiativer sammen med beboeren. Vi fokuserer på en aktiv, kærlig og støttende hverdag for beboerne som en del af vores kerneopgave.

På Hotherhaven vil vi gerne være kendt for høj faglighed, positiv tilgang til arbejdet og kontinuerligt fokus på det gode arbejdsmiljø. Vi arbejder bevidst og målrettet med, at Hotherhaven altid skal være et dejligt sted at bo og arbejde. Vi har et fagligt kompetent og erfarent personale, der står klar til at bistå nye kollegaer og som er åbne for nye input og viden. Vi sørger for god introduktion og opfølgning.

Stevns Kommune
Habitus
Pædagogiske medarbejdere søges til at sikre fortsat stabilitet på vores botilbud i Faxe Ladeplads

Habitus

Brænder du for at udvikle og støtte mennesker med særlige behov? Formår du at holde dit eget nervesystem roligt i en hverdag med komplekse problemstillinger? Har du lyst til at arbejde sammen med kolleger med høj faglighed og erfaring indenfor specialområdet? Så læs videre.

Vores botilbud i Faxe Ladeplads er en spændende arbejdsplads, hvor vi er optagede af at skabe de bedste fysiske og pædagogiske rammer for vores borgere. Du bliver en del af en gruppe dedikerede kolleger, som arbejder målrettet på at skabe gode rammer og liv for borgerne.

Vi søger pædagoger, SOSU-assistenter, lærere, fysioterapeuter eller ergoterapeuter.

Habitus
Faxe KommuneCenterchef for Center for Sundhed og Pleje

Faxe Kommune, Haslev

Begavet chef for Sundhed og Pleje med hjertet på rette sted

Vi søger en ny chef for Sundhed og Pleje. Du får ansvaret for de områder, der vedrører vores pleje og omsorg af ældre hjemme og på plejecentrene. For sundhedsområdet med sundhedsfremme, forebyggelse, genoptræning og Faxe Sundhedscenter. Samt myndighedsopgaverne på området.

Som centerchef i Faxe Kommune deltager du både i den tværgående, strategiske ledelse af kommunen, og samtidig har du dit eget ledelsesrum med tydelig handlefrihed.

Faxe Kommune leder efter en chef, der bidrager til at bygge bro på tværs af kommunen. I din ledelse vægter du trivsel, inddragelse, tværfagligt samarbejde og følgeskab.

Habitus
Tilkaldevikarer og midlertidigt personale – vær med til at sikre fortsat høj kvalitet på vores botilbud

Habitus

Vi har brug for dig! Medarbejdere både med pædagogisk og sundhedsfaglig baggrund eller anden erfaring fra arbejdet med omsorg og pleje. Har du lyst til og mulighed for at hjælpe i en kort periode under COVID-19 eller som fast tilkaldevikar på vores bosteder for borgere med gennemgribende udviklingsforstyrrelser? Så tilmeld dig vores Jobbank i dag!

Habitus driver botilbud på hele Sjælland samt i Midt- og Nordjylland. Vores botilbud er alle spændende og udfordrende arbejdspladser med engagerede kolleger, som arbejder fokuseret med vores borgere. Borgerne har alle gennemgribende udviklingsforstyrrelser indenfor autismespektret samt problemskabende adfærd. Mange har også psykiatriske overbygninger samt mental retardering i middel eller svær grad og dermed lavt funktionsniveau.

Habitus
Solrød KommuneLeder af Den kommunale Hjemmepleje

Solrød Kommune

Vi søger en alsidig leder, som er i stand til at begå sig både operationelt, strategisk og politisk i en omskiftelig hverdag. En af hovedopgaverne bliver at koordinere og skabe sammenhæng internt i hjemmeplejen for 90 engagerede medarbejdere. Dette for at sikre de lykkes i deres kerneopgave, som er at bidrage til det værdige borgerforløb for Solrød Kommunes borgere – ud fra Byrådets værdier og pejlemærker.

Da vi, ligesom andre kommuner, står overfor stigende krav til den sundhedsfaglige indsats, arbejder vi fokuseret med udvikling af tværfaglighed i samarbejdet med de øvrige social- og sundhedsfaglige aktører. Vi arbejder tæt sammen med Den kommunale Sygepleje om at højne det fælles faglige niveau. Det bliver ligeledes din opgave at sikre, at dette tværfaglige samarbejde fortsat forfines og videreudvikles.

Sano SkælskørServiceminded og selvstændig social- og sundhedsassistent til fast aftenvagt

Sano Skælskør

En af vores aftenvagter går på efterløn, og vi søger derfor en ny kollega til vores vagtteam, der består af to aftenvagter og to nattevagter.

Sano er et rehabiliteringscenter ejet og drevet af Gigtforeningen. Vi leverer specialiseret rehabilitering til patienter med gigt og Parkinsons Sygdom på forskellige ophold. Vi har 35 værelser, 15 lejligheder og flotte trænings- og behandlingsrum samt varmtvandsbassin.

Du har både faste opgaver som at tage imod nye patienter, hjælpe med indkvartering og rundvisning, administrative opgaver og ad hoc-opgaver afhængig af de aktuelle behov i huset, fx at hjælpe servicepersonalet.

OK-Fonden
Social- og sundhedsassistent dag, søger du et meningsfuldt job – og meget mere?

OK-Fonden, Roskilde

Himmelev Gl. Præstegård er en del af OK-Fonden. Vores vision er: Livet skal leves – hele livet. Plejehjemmet Himmelev Gl. Præstegårds værdigrundlag er baseret på: værdighed og respekt for den enkelte beboers behov, liv og mening samt engagement, fællesskab og glæde i samværet.

Vi er et skønt hjem med 52 boliger, hvori der bor 55 fantastiske beboere, wellness-område, eget køkken, hvor maden laves fra bunden, et aktivitetscenter med fysiske aktivitetstilbud, erindringsdans, musik, kreativitet, fest, udflugter, ferieture og individuelt omsorg/nærvær. Vi har også 16 seniorboliger tilknyttet til huset.