61 job matcher din søgning 61 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 61 resultater.
THISTED KOMMUNE
Sundhedsfagligt personale til Kumlhøj

THISTED KOMMUNE

Kan du lide at arbejde om natten og brænder du for at arbejde med unge inden for specialområdet, så har Kumlhøj dette fantastiske tilbud til dig.

Der er tale om en udelukkende nattevagtstilling i voksen-aflastningen (regnbuen) og Bo-træningen.

 • Runderinger en gang i timen i begge afdelinger (hvis nødvendigt så bleskift, toiletbesøg eller andet).
 • Være en del af morgenrutiner, herunder vækning, plejeopgaver og lign.
 • Praktiske gøremål, såsom at bage en gang i mellem, skrælle kartofler, lave madpakker, lettere rengøring, vasketøj og lign.
Frederikshavn KommuneLindevej Plejecenter i Skagen søger SSA eller SSH til barselsvikariat

Frederikshavn Kommune

Lindevej Plejecenter har et barselsvikariat ledig til besættelse 1. januar 2021 eller snarest muligt.

Stillingen er på 32 timer i fortrinsvis dagvagt med vagt hver 2. weekend og løber til og med udgangen af januar 2022.

Vores plejecenteret er et fantastisk, lille og hyggeligt center med i alt 21 beboer, hvoraf en plads er en hotelplads. Disse er fordelt på 3 huse, hvor man vil have primær tilknytning til et hus. Vi lægger stor vægt på, at yde det bedste for vores beboer, blandt andet arbejder vi med tværfaglig triage. Vi er uddannelsessted for SSH og SSA elever i alle praktik forløb samt for pædagog studerende.

Vi søger en kollega der:

 • Er uddannet SSA eller SSH.
 • Har et godt humør og en positiv tilgang til hverdagens udfordringer.
 • Brænder for at skabe gode rammer for vores beboers hverdag og livskvalitet.
 • Er fleksibel og åben i samarbejdet med beboer, pårørende og kollegaer.
Frederikshavn KommuneKastaniegården søger faglig dygtig social- og sundhedsassistent eller sygeplejerske til blandet vagter

Frederikshavn Kommune

Da en af Kastaniegårdens medarbejdere har valgt at gå på velfortjent efterløn søger vi en SSA eller sygeplejerske med stor interesse i den rehabiliterende tankegang, der har lyst til at arbejde i helhedsplejen i et varieret og spændende miljø, hvor patienterne har forskellige behov vedrørende pleje og træning. Kan du nikke ja? Så er det dig vi mangler til at indgå i vores team på Kastaniegården.

Kort fakta om stillingen:

 • 28 timer pr. uge i blandet vagter, men primært i aftenvagt.
 • Weekendarbejde hver 2. weekend.
 • Fastansættelse
 • Tiltrædelse d. 1/2 2021 eller tidligere.
 • Medansvar i vagtplanlægning.

Du vil på Kastaniegården opleve en arbejdsplads i rivende udvikling, med stor udskiftning af patienter og mange komplekse pleje og sygeplejefaglige opgaver.

Frederikshavn KommuneSocial- og sundhedsassistent i fortrinsvis aftenvagt til Drachmannsvænget i Skagen

Frederikshavn Kommune

Ønsker du et varieret og spændende job inden for demensafsnittet, hvor alle bidrager aktivt i opgaveløsningen? Og har du lyst til at arbejde primært i fast aftenvagt og have weekendvagt hver anden uge?

Vi søger en medarbejder med sundhedsfaglig baggrund til borgere med demens.

Du kommer både selvstændigt og i samarbejde med andre samarbejdspartnere til, at arbejde med udgangspunkt i borgerens behov og værdier. Dette sker ud fra den rehabiliterende tilgang hvor du er med til at bevare/forbedre borgernes fysiske, psykiske og sociale funktioner.

Frederikshavn KommuneSSH eller SSA i aftenvagt til Søparken

Frederikshavn Kommune

Ønsker du at arbejde som aftenvagt, så er det måske dig vi søger til Søparken leve-bo.

 • Du er uddannet SSA eller SSH
 • Du ønsker at arbejde fortrinsvis aftenvagt
 • Du er engageret, fagligt velfunderet, har godt humør og er fuld af energi

Stillingen er på 28 timer. Der skal påregnes weekendvagt hver 2. weekend. Ansættelsesdato er 1. januar 2021 eller efter aftale.

Dine nye kollegaer er social- og sundhedshjælpere, social- og sundhedsassistenter og sygeplejersker.

Frederikshavn KommuneSocial- og sundhedsassistent eller -hjælper, Skagen Hjemmepleje, Dag

Frederikshavn Kommune

Er du vores nye kollega i Skagen Hjemmepleje?

Er du social- og sundhedsassistent eller -hjælper og går du med tanker om at prøve nye udfordringer – så har vi et spændende job til dig, som dagvagt i Skagen Hjemmepleje, snarest muligt.

Vi er en gruppe engagerede medarbejdere, der udfører hjemmepleje i Frederikshavn Kommune. Du skal kunne varetage helhedsplejen af vores borgere i tæt samarbejde med dine kollegaer. Vi arbejder med opgaveoverdragelse, hvor vi fremadrettet har fokus på kompetencerne hos den enkelte medarbejder og udvikling af disse. Arbejdsdagen tilrettelægges ud fra den enkeltes kompetencer.

Frederikshavn KommuneTimeafløser til dag og aften i Skagen Hjemmepleje

Frederikshavn Kommune

Hjemmeplejen i Skagen søger timeafløsere, både ufaglærte, SSH og SSA til både dag- aften- og nattevagter.

Har du lyst til at arbejde med ældre mennesker i en travl og spændende hverdag – hvor dagene sjældent ligner hinanden? Uanset om du har mod på personlig pleje eller det er rengøring og praktiske opgaver du har lyst til, har vi brug for dig!

Som ufaglært får du rig mulighed for at orientere dig i omsorgsfaget og undersøge om det er noget for dig – for derved senere at kunne søge på skole og uddanne dig!

Frederikshavn KommuneSocial- og sundhedsassistent til Skagen Hjemmepleje aften

Frederikshavn Kommune

Er du social- og sundhedsassistent og går du med tanker om at prøve nye udfordringer – har vi et spændende job til dig, som aftenvagt i Skagen Hjemmepleje, snarest muligt.

Stillingen er som udgangspunkt på 30 timer i aftenvagt, og der arbejdes hver 2. weekend. Der er gode muligheder for at tage ekstravagter

Vi er en gruppe engagerede medarbejdere, der udfører hjemmepleje i Frederikshavn Kommune. Du skal kunne varetage helhedsplejen af vores borgere i tæt samarbejde med dine kollegaer. Vi arbejder med opgaveoverdragelse, hvor vi fremadrettet har fokus på kompetencerne hos den enkelte medarbejder og udvikling af disse. Arbejdsdagen tilrettelægges ud fra den enkeltes kompetencer.

KFUM's Sociale ArbejdeDaglig leder til Café Parasollen i Aalborg

KFUM's Sociale Arbejde

Skal du være daglig leder for en social café, hvor gæsterne mødes med omsorg og imødekommenhed af dygtige og engagerede medarbejdere og frivillige? Og hvor et velfungerende køkken tilbyder gode og billige måltider.

Café Parasollen, Boulevarden 19 i Aalborg, er alkoholfrit spise- og værested, der tilbyder omsorg og samvær samt støtte og hjælp til enhver med problemer, som selv ønsker at blive hjulpet gennem hjælp til selvhjælp. Dette ydes gennem drift af en café, der er åben for alle, der ønsker et alkoholfrit spise- og aktivitetstilbud.

VI TILBYDER:

 • en alsidig stilling med stort ansvar i en organisation, hvor der aldrig er tvivl om meningen og formålet med indsatsen
 • et job, hvor du kan bruge dine kompetencer og dit drive til at fortsætte Café Parasollens gode udvikling
 • engagerede og hjælpsomme kolleger i et uformelt og demokratisk miljø
Frederikshavn KommuneRavnshøj hjemmepleje søger 2 social- og sundhedsassistenter i dagvagt på 34 timer pr. uge

Frederikshavn Kommune

På baggrund af øget visiteringer er der 2 stillinger ledige i Ravnshøj hjemmepleje

Stillingerne er på 34 timer i fortrinsvis dagvagt. Der kan forekomme enkelte vagter i andre vagtlag. Der arbejdes hver 2. weekend.

Gruppen er en lille gruppe på landet – som dækker et stort område. Vi kommer til mange forskellige borgergrupper, hvorfor der er stor mulighed for at bruge dine kompetencer som social- og sundhedsassistent.

Du skal kunne varetage helhedsplejen af vores borgere i tæt samarbejde med vores social- og sundhedshjælpere samt udføre grundlæggende sygeplejeopgaver ift. dine kompetencer som autoriseret social- og sundhedsassistent.

Frederikshavn KommuneSocial- og sundhedsassistent til en fast stilling i nattevagt på Strandgården Plejecenter

Frederikshavn Kommune

Er du uddannet social- og sundhedsassistent og ønsker du at arbejde ud fra følgende værdisæt:

 • Vi tager udgangspunkt i beboernes forventninger og behov.
 • Vi udfordrer os selv og tager initiativ til fornyelse.
 • Vi dygtiggør os hele tiden – for beboeren.
 • Vi skaber tætte relationer til lokal samfundet.
 • Vi skaber glade og motiverede medarbejdere, reflekterende i egen praksis.
 • Vi skaber livsglæde med udgangspunkt i den enkelte borger.
 • Vi er forretningsorienterede i alt hvad vi gør.

Vi tilbyder dig en stilling på 30 timer fortrinsvis i nattevagt, med weekendvagt hver 2. weekend med tiltrædelse pr. 1. januar 2021 eller snarest muligt.

Ekkofonden
Social- og sundhedsassistent til vores særligt tilrettelagte tilbud i Nordjylland

Ekkofonden, Vrå

Er du uddannet Social- og sundhedsassistent? Drømmer du om at være en del af et team, hvor åbenhed og humor er naturligt, hvor nøgleordet er faglighed og brænder du for at gøre en forskel for nogle af landets mest udsatte og sårbare borgere? Så er EKKOfonden måske din nye arbejdsplads…

Vores mål er at skabe et meningsfyldt og værdigt liv for borgerne. Derfor tager vores pædagogiske løsninger altid udgangspunkt i den enkeltes individuelle behov og ønsker, og skræddersyes til at passe den enkelte.

Vi søger en social- og sundhedsassistent, der ønsker at være med til, at implementere og løbende holde den sundhedsfaglige dokumentation ajour på vores 6 Særligt tilrettelagte tilbud beliggende i området omkring Hjørring i Nordjylland, hvor dit udgangspunkt vil være vores tilbud i Vrå.

Ekkofonden
Habitus
Faste tilkaldevikarer søges til botilbud i Hurup Thy for borgere med autismespekrum forstyrrelser

Habitus

Er frihed i dit arbejdsliv vigtigt for dig? Har du lyst til at være en del af Habitus, hvor vi arbejder dedikeret på at yde høj faglig omsorg til vores borgere? Så er du måske vores nye vikar.

Vi arbejder ud fra principperne i low arousal og visuel struktureret pædagogik. Vi tror på, at stressminimering og tydelig ensartet struktur, skaber ro og trivsel hos vores beboere. Vores mål er at maksimere livskvaliteten og minimere mængden af problemskabende adfærd for vores borgere. Din hverdag afhænger meget af hvilke borgere, du bliver tilknyttet. Vi er opdelt i små dedikerede teams og primært tilknyttet en bestemt beboer, oftest med en 1:1-normering.

Vi søger kolleger til en fast gruppe af vikarer, der er introduceret til enkelte borgere og dermed kan være med til at sikre stabilitet i hverdagen.

Habitus
THISTED KOMMUNE
Sygeplejerske/social- og sundhedsassistent til Boenheden Højtoftevej

THISTED KOMMUNE

Vi søger en sygeplejerske eller social- og sundhedsassistent til en fast stilling på 29 timer med tiltrædelse 1. februar 2021.

Du vil få det sundhedsfaglige ansvar på stedet og varetage opgaver som

 • implementering af Socialafdelingens sundhedsfaglige retningslinjer
 • medicinadministration
 • kontakt til læger og sygehus

Udover det sundhedsfaglige er der opgaver omkring at få beboerne op om morgen og sendt af sted til dagsbeskæftigelse. Arbejdstiden ligger primært i dagvagt på hverdage, hvor der vil være afsat tid til det sundhedsfaglige arbejde, samt to weekendvagter om måneden.

Frederikshavn KommuneSocial- og sundhedshjælpere til aftenvagt i Hjemmeplejen

Frederikshavn Kommune

Grundet tiltagende opgaver søger hjemmeplejen i Område Øst (mødested på Ingeborgvej, 1. sal) social- og sundhedshjælpere i aftenvagt til faste stillinger.

Stillingerne er på 30 timer, med arbejde hver 2. weekend. Tiltrædelse snarest muligt eller pr. 1. jan. 2021.

Vi tilbyder et spændende og udfordrende job i samarbejde med fagligt kvalificerede og engagerede kollegaer, hvor vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø, åbenhed og tværfagligt samarbejde.

Vi forventer:

 • At du er uddannet Social- og sundhedshjælper
 • At du tager ansvar med udgangspunkt i borgerens behov og værdier — og har lyst til at arbejde ud fra vores 4 rammesætninger:
  Glade borgere - Tilfredse medarbejdere - Sund økonomi - Udviklingsperspektiv
 • At du kan, og er villig til at arbejde ud fra den rehabiliterende tanke med henblik på at bevare eller forbedre borgerens fysiske, psykiske eller sociale funktioner.
Frederikshavn KommuneAfløsere til aften- og nattevagter på Dybvad Ældrecenter

Frederikshavn Kommune

Vi søger afløsere til vores hyggelige Ældrecenter, som er placeret centralt i Dybvad. Dybvad Ældrecenter er et lille, men meget aktivt plejecenter, hvor frivillige og lokalmiljøet støtter op, og er med til at give en god og tryg atmosfære.

I plejecentret er der 15 plejeboliger og 5 akutte aflastningspladser. Vi arbejder som udgangspunkt med hverdagsrehabilitering som en stor del af indsatsen ved vore beboere. Aflastningspladserne modtager borgere til nærmere afklaring af pleje og/eller boligforhold i kortere eller længere perioder

Om aftenen er der to medarbejdere på vagt fra kl. 15 til kl. 23 og en medarbejder der arbejder fra kl. 14 til kl. 20.

Om natten møder man ind fra kl. 23 til kl. 07. I starten af vagten er du sammen med en kollega, som vi deler med Østervrå. Der er altid mulighed for at kontakte den udekørende sygeplejerske.

Frederikshavn KommuneCenter for Sundhed og Pleje søger initiativrig, nytænkende og engageret aktivitetsleder til Aktivitetsområdet Øst

Frederikshavn Kommune

Aktivitetsområde Øst er samlingspunkt for et aktivt og meningsfuldt seniorliv. Vi har fokus på det nutidige, involverende og mangfoldige seniorliv. Vi vil gerne være kendte for udvikling, kvalitet og mangeartede tilbud som skabes i samarbejde med brugerne, frivillige såvel enkeltpersoner, grupper og foreninger.

Din opgave bliver at løfte visionen med fokus på kerneopgaven samt videreudvikle de to aktivitetscentre.

Du skal stå i spidsen for vores engagerede og dygtige medarbejdere og vise den fælles vej og det fælles ansvar. Aktivitetsområdet har en mangfoldig medarbejdergruppe herunder mange ansatte på særlige vilkår. Stor social forståelse for det rummelige arbejdsmarked og lyst til personaleudvikling er derfor en vigtig ledelsesmæssig kompetence.

Demenscenter Skovgården søger SSA til a g- og aftenvagter
GENOPSLAG - Demenscenter Skovgården søger SSA Social- og sundhedsassistenter til dag- og aftenvagter 30 timer samt afløsere til den 1. januar 2021.
Mariagerfjord Kommune, Hadsund
Jobcenter
Social- og sundhedsassistent- Dag/aften - Fast stilling
Vil du være med til at skabe gode afklaringsforløb og styrke rehabiliteringen for borgerne samt være med til at videreudvikle centerets kerneopgaver?
Morsø Kommune, Erslev
Jobcenter
Social og Sundhedsassistenter, Akut og Rehabiliteringstilbud Rebild
Har du lyst til at være del af et fagligt stærkt og energifyldt team med fokus på kvalitet og det gode patientforløb, så har vi jobbet til dig i Akut- og Rehabiliteringstilbud Rebild.
Rebild Kommune, Støvring
Jobcenter