43 job matcher din søgning 43 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 43 resultater.
Frederikshavn KommuneTimelønnede afløsere til Strandby Hjemmepleje og Strandgården Plejecenter

Frederikshavn Kommune

Er du nysgerrig, lærenem, har godt humør og er fuld af energi, er du måske vores nye kollega? Har du erfaring fra faget er det super, men det er ingen hindring, hvis ikke du har. Vi sørger for oplæring.

Måske er du sygeplejestuderende, pædagogstuderende eller andet. Her er der mulighed for at få et studierelateret job. Vi er en udekørende hjemmeplejegruppe og et plejecenter, hvorfor du skal kunne se dig selv møde ind enten i plejegruppen eller på Strandgården efter aftale.

Vi tilbyder:

  • Et varierende og udfordrende job
  • Et godt arbejdsmiljø baseret på åbenhed og tillid
  • Et tæt samarbejde med social- og sundhedshjælpere, social- og sundhedsassistenter og områdets sygeplejersker
Habitus
Faste vikarer søges til botilbud for borgere med autismespekrum-forstyrrelser i Hurup i Thy

Habitus

Er frihed i dit arbejdsliv vigtigt for dig? Har du lyst til at være en del af Habitus, hvor vi arbejder dedikeret på at yde høj faglig omsorg til vores borgere? Så er du måske vores nye vikar?

Habitushuset Sct. Mortensgaard danner rammen for op til 10 menneskers liv. Borgerne har alle gennemgribende udviklingsforstyrrelser indenfor autisme-spektret samt problemskabende adfærd. Mange har også psykiatriske overbygninger samt mental retardering i middel eller svær grad og dermed lavt funktionsniveau. Der er normalt 1:1-normering, som betyder, at vi altid er en pædagog til hver borger i dagtimerne.

Vi arbejder ud fra principperne i low arousal og visuel struktureret pædagogik. Vi tror på, at stressminimering og tydelig ensartet struktur, skaber ro og trivsel hos vores beboere. Vores mål er at minimere mængden af problemskabende adfærd og dermed maksimere livskvaliteten for vores borgere.

Habitus
Frederikshavn KommuneSocial- og sundhedsassistent til Østervrå Ældrecenter

Frederikshavn Kommune

Har du lyst – til en stilling som
Social- og sundhedsassistent på Østervrå Ældrecenter i fortrinsvis aftenvagt.

Stillingen er som udgangspunkt på 30 timer. Der kan forekomme vagter i andre vagtlag, eller udlån til hjemmeplejen over en normperiode og med arbejde hver 2. weekend.

Stillingen er ledig pr. 1. juli 2020 eller efter aftale

Vi er en gruppe engagerede medarbejdere der dagligt varetager sygepleje, pleje og praktisk hjælp hos de 31 beboere der bor fast på plejecentret, samt 1 aflastning og vi søger en god og engageret kollega. Vi har siden september 2019 arbejdet med implementering af medarbejderweb og selvtilrettelæggelse af vagtplaner med mest muligt medarbejderindflydelse, set i forhold til privatliv og vores kerneopgave.

Frederikshavn KommuneSocial- og sundhedsassistenter søges til fast stilling på SenhjerneskadeCenter Nord

Frederikshavn Kommune

Ønsker du at arbejde med borgere i samarbejde med andre fagligheder? Og ønsker du at udvikle din egen faglighed og bruge alt hvad du kan i udviklingen af SenhjerneCenter Nord? Hvis ja - så er du kommet til det rette stillingsopslag.

Der bor 23 borgere på SCN bor, og her er én aflastningslejlighed. SCN ligger i Frederikshavn på Anholtvej, tæt ved byen, hvor der er let til alting. Du vil f.eks. let kunne købe ind med beboerne, være med dem i dagtilbuddet osv.

SCN er fordelt på 2 Huse, Hus Øst og Hus Vest. Midt i bygningen er personalelokalerne, hvor der er fælles kontorer, fælles kontorarbejdspladser, frokoststue samt vores Samværs- og aktivitetstilbud også kaldet Kultur- og Kompetence Center (KKC). Mødelokaler på første sal, her er også vores fysioterapi, sygeplejedepot og Living Lab, foruden beboernes spabad!

Habitus
Tilkaldevikarer og midlertidigt personale – vær med til at sikre fortsat høj kvalitet på vores botilbud

Habitus

Vi har brug for dig! Medarbejdere både med pædagogisk og sundhedsfaglig baggrund eller anden erfaring fra arbejdet med omsorg og pleje. Har du lyst til og mulighed for at hjælpe i en kort periode under COVID-19 eller som fast tilkaldevikar på vores bosteder for borgere med gennemgribende udviklingsforstyrrelser? Så tilmeld dig vores Jobbank i dag!

Habitus driver botilbud på hele Sjælland samt i Midt- og Nordjylland. Vores botilbud er alle spændende og udfordrende arbejdspladser med engagerede kolleger, som arbejder fokuseret med vores borgere. Borgerne har alle gennemgribende udviklingsforstyrrelser indenfor autismespektret samt problemskabende adfærd. Mange har også psykiatriske overbygninger samt mental retardering i middel eller svær grad og dermed lavt funktionsniveau.

Habitus
Frederikshavn KommuneSocial- og sundhedsassistent til hjemmeplejen i Ålbæk

Frederikshavn Kommune

Er du vores nye kollega? Hjemmeplejen i Ålbæk søger en social- og sundhedsassistent pr. 1/7-2020, eller hurtigst muligt. Tiltrædelse før er også muligt. Stillingen er på 32 timer med arbejde hver 2. weekend, i primært dagvagt men med afløsning i aftenvagt ved ferie og sygdom.

Vi er en lille, nyoprettet og engageret udekørende hjemmeplejegruppe, der hører til centralt i Ålbæk. Vi består af flere faggrupper, der sammen arbejder for at yde den bedste pleje og service af høj kvalitet til Ålbæks borgere ud fra deres ønsker og behov.

Vi søger en social- og sundhedsassistent, der ud over at skulle varetage opgaver hos borgerne, også skal have en rolle i forhold til koordinering og disponering af ruter.

Vi har samarbejde med Ålbæk plejeboliger, hvorfor der kan være tidspunkter hvor vi afløser hos hinanden ved behov.

Frederikshavn KommuneSocial- og sundhedsassistent

Frederikshavn Kommune

Vi søger pr. 01.07.20 – eller snarest muligt, en social- og sundhedsassistent til aftenvagt. Stillingen er på 30 timer – med weekenddækning gennemsnitligt hver anden weekend.

I 2020 vil vi bl.a. arbejde med; Opbyggelse af gruppe, tilpasning med relevante funktioner og kompetencer, triagering med myndighed som deltagende ressource, opstart af vagtplan 2.0, implementering af FS3, Cura og trivselsapp.

Vi tilbyder:

  • Et varierende og udfordrende job, hvor din faglighed kommer i spil
  • Et godt arbejdsmiljø basseret på åbenhed og tillid
  • Et tæt samarbejde mellem vores faggrupper
Frederikshavn KommuneAnkermedet Plejecenter søger social- og sundhedsassistent fortrinsvis aftenvagt

Frederikshavn Kommune, Skagen

Er du social- og sundhedsassistent, og vil du være med til at gøre Ankermedet til et af de bedste plejecentre målt på kvalitet, tilfredshed og økonomi med beboeren og medarbejderen i centrum?

Stillingen er på 30 timer med fortrinsvis aftenvagt og med weekendvagt hver 2. weekend.

Du skal indgå i tværfagligt samarbejde med sygeplejersken og dine andre sundhedsfaglige kollegaer, hvor du skal medvirke til at give beboerne indhold i hverdagen. Her er det vigtigt, at du er reflekterende i forhold til egen praksis og klar til faglig udvikling.

Frederikshavn KommuneSocial- og sundhedsassistent til Sæby Hjemmepleje

Frederikshavn Kommune

Hvis du er ude efter et spændende job, hvor du indgår i et stærkt fagligt fællesskab og har muligheden for at udvikle dig og prøve nye udfordringer, så læs videre her...

Sæby Hjemmepleje søger en social- og sundhedsassistent til en dagvagt på 30-35 timer om ugen, alt efter dit ønske. Der forekommer weekendvagter hver 3. weekend i et rul eller der kan vælges et rul med 2-2-4 (i gennemsnit hver 3. weekend). Vi arbejder med selvvalgt arbejdstid, så du har mest mulig indflydelse på din vagtplan.

Vi er en gruppe engagerede medarbejdere, der arbejder i Sæby og opland, som varetager plejeopgaver hos borgere samt udfører sygeplejeopgaver ud fra kompetenceprofil i tæt samarbejde med sygeplejerskerne.

Nattevagt til Kærvej
Kærvej er et botilbud for voksne med autismespektrumforstyrrelser.
Mariagerfjord Kommune, Hobro
Jobcenter
Social og Sundhedsassistent til sengeafsnit S9
Vil du være vores nye social- og sundhedsassistent på retspsykiatrisk sengeafsnit s9?
Region Nordjylland, Aalborg
Jobcenter
Fast dagvagt
Taxichauffør til fast dagvagt antages straks.
CARSTEN THOMSEN, Aalborg Øst
Jobcenter
NK Care søger SSH til dement udadreagerende mand.
NK Care søger SSH'er til dement udadreagerende mand.
NK CARE ApS, Hjørring
Jobcenter
SOSU-medarbejdere til AK Vikar - juni 2020
I Ældre- og Handicapforvaltningen er du sammen med dine kolleger med til at hjælpe borgerne til at leve en selvstændig tilværelse.
AK Vikar, Storvorde
Jobcenter
Asaa Friplejehjem søger social- og sundhedshjælper til aftenvagt
Der er nu mulighed for at søge en fast stilling i aftenvagt på skønne Asaa Friplejehjem.
Asaa Friplejehjem, Asaa
Jobcenter
Handicaphjælper 30 timers stilling – Nykøbing M.
Jeg er en glad ung kvinde på 32 år, som elsker at rejse, shoppe, se serier og tage ud at se håndboldkampe.
HANDICAPFORMIDLINGEN ApS, Nykøbing M
Jobcenter
Handicaphjælper - Hirtshals
Jeg er en frisk, mentalt og socialt velfungerende, erhvervsaktiv, 52-årig kvinde, der vil friheden til at leve trods sclerose som livsledsager.
LOBPA, Hirtshals
Jobcenter
Social- og sundhedsassistent med sundhedsfaglig autorisation - dagvagt på Plejehjemmet Smedegården
I Ældre- og Handicapforvaltningen er du sammen med dine kolleger med til at hjælpe borgerne til at leve en selvstændig tilværelse.
Plejeboliger Smedegården, Aalborg Øst
Jobcenter
Medarbejder til Aktivitetsområdet
Aktivitetsområdet i Hjørring søger en ny kollega pr. 1. september 2020, da en vores kollegaer har valgt at gå på efterløn.
Hjørring Kommune, Hjørring
Jobcenter
Social- og sundhedsassistent til nattevagt på Vendelbocentret
Vi har på Vendelbocentret besluttet at øge vores personale i nattevagten fra 2 til 3 nattevagter.
Hjørring Kommune, Hjørring
Jobcenter