133 job matcher din søgning 133 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 133 resultater.
Ikast-Brande Kommune
Østervang søger nattevagtskollega pr. 01.10.2020

Ikast-Brande Kommune, Klovborg

Østervang søger en social- og sundhedsassistent eller en social- og sundhedshjælper med interesse og engagement inden for demensområdet, som vores nye nattevagtskollega pr. 1. oktober 2020 eller snarest muligt herefter.

Stillingen er på 30 timer. På Østervang arbejder alle nattevagter 7-7, og vi arbejder derved hver 2. weekend. Der er altid 2 nattevagter i vagten.

Østervang er et plejecenter med plads til 28 beboere fordelt på 2 afdelinger med 14 boliger i hver.

Vi tilbyder dig:

 • en spændende arbejdsplads med engagerede kollegaer
 • en arbejdsplads hvor vi i fællesskab skaber gode løsninger i hverdagen og samarbejder om det gode arbejdsmiljø
 • en arbejdsplads hvor vi nytænker og udvikler, og hvor fagligheden vægtes højt
Favrskov KommuneGruppeleder med lederidentitet og indsigt i styring af fritvalg søges, Ulstrup

Favrskov Kommune

Gruppeleder med lederidentitet og indsigt i styring af fritvalg søges til ældreområdet Team Ulstrup dag og aften i Favrskov Kommune.

Som gruppeleder skal du være i stand til at sætte borgeren i centrum og samtidig være medansvarlig for at skabe en attraktiv arbejdsplads, som kan tiltrække og fastholde dygtige medarbejdere.

Vi søger en gruppeleder med en sundhedsfaglig baggrund, som har lyst til at være leder i Hjemmeplejen Vest.

Som gruppeleder får du personaleledelsen for to teams.

 • 27 social- og sundhedshjælpere og -assistenter i Team Ulstrup dag
 • 6 social- og sundhedshjælpere og -assistenter i Team Ulstrup aften
Favrskov KommuneSocial- og sundhedsassistent til Hinneruplund

Favrskov Kommune, Hinnerup

Da en af vores social- og sundhedsassistenter efter mange år på Hinneruplund har valgt at gå på pension, søger vi en social- og sundhedsassistent, der kan være med til at fastholde den høje faglighed om natten.

Stillingen er på 29 timer pr. uge, og der arbejdes 5-2. Stillingen ønskes besat pr. 1. september 2020, men vi venter gerne på den rette.

Hinneruplund er et velfungerende plejecenter med 70 boliger. Centeret indeholder fem boenheder med ni boliger i hver, to boenheder for demensramte beboere og et kortidsafsnit med syv pladser. På Hinneruplund findes også et sundhedscenter og en aktivitetsafdeling, hvilket gør det til et meget levende og inspirerende hus.

Favrskov KommuneSpecialcenter for demens søger sosu-assistent, Hammel

Favrskov Kommune

Specialcenter for mennesker med demens i Favrskov Kommune søger social- og sundhedsassistent i fast stilling i primært aftenvagt

Som social- og sundhedsassistent kommer til du til at arbejde med helhedsplejen, både ift. basale behov samt sundhedsfaglige opgaver. Yderligere ligger der særlige opgaver til social- og sundhedsassistenterne ift. medicinadministration, injektion, lægekontakt m.m. alt efter kompetencer.

Vi søger en social- og sundhedsassistent 30 timer/uge i en fast stilling, primært aften med ca. 6 dagvagter fordelt på 6 uger. Der arbejdes hver 2. weekend.

Favrskov KommuneSocial- og sundhedshjælper til fast stilling, Plejecenter Tinghøj, Hammel

Favrskov Kommune

Specialcenter for mennesker med demens i Favrskov Kommune søger social- og sundhedshjælper i fast stilling på 25-30 timer ugentligt

Plejecenter Tinghøj er beliggende i Hammel og er Favrskov Kommunes specialcenter for mennesker med demens. Der bor 40 beboere på plejecentret, der alle er diagnosticeret med en demenssygdom i moderat til svær grad, eller som har demenslignende symptomer.

Tinghøj er opdelt i 6 huse med 6-8 beboere i hvert hus. Der arbejdes så vidt muligt ud fra en tankegang om leve-bo-miljø. Personalet og omgivelserne er med til at give de bedst mulige forudsætninger for, at vores beboere med ekstraordinære behov kan have et værdigt og trygt liv. Personalet arbejder på et højt fagligt niveau, og de bruger deres erfaring og viden til at yde den bedste indsats for den enkelte beboer med afsæt i en socialpædagogisk tilgang.

Hyldgaard & Larsen Støtte ApSPersonale/vikarer søges til pædagogisk støtte til borgere i eget hjem

Hyldgaard & Larsen Støtte ApS, Videbæk

Hyldgaard & Larsen er en socialpædagogisk virksomhed, som arbejder med borgere med behov for socialpædagogisk støtte i hhv. botilbud og hos borgere i egen bolig.

Vi søger personale/vikarer som pædagogiske medarbejdere til bostøtte i eget hjem efter SEL § 85. Den konkrete opgave er beliggende i Troldhede i Vestjylland.

Vi søger medarbejdere til at indgå i teamet snarest muligt. Der er tale om 2-3 deltidsstillinger. Der er skiftende arbejdstider inkl. aften og weekend.

Vi kan tilbyde:

 • En spændende hverdag, som du har stor medindflydelse på.
 • Et stærkt fællesskab, hvor vi løfter i flok.
 • Åben dialog, nysgerrighed og en ambition om at ville noget sammen.
Hyldgaard & Larsen Støtte ApSPædagoger/SSA med erfaring inden for specialområdet

Hyldgaard & Larsen Støtte ApS

Hyldgaard & Larsen har botilbud i Em i Nordjylland og i Hoven i Vestjylland.

Hyldgaard & Larsen er en socialpædagogisk koncern. Målgruppen er voksne borgere med behov for massiv socialpædagogisk støtte efter §§ 107, 108. Der er pt. plads til henholdsvis 7 og 10 borgere, og der er udvidelser planlagt hen over 2020.

Vi arbejder med en relationpædagogisk -og anerkendende tilgang, vi har fokus på trivsel blandt vores borgere og kollegaer imellem.

Vi har et super team af medarbejdere og søger medarbejdere til at indgå i teamet, gerne snarest, senest 1. september.

Vi kan tilbyde:

 • En spændende hverdag, som du har stor medindflydelse på.
 • Et stærkt fællesskab, hvor vi løfter i flok.
 • Åben dialog, nysgerrighed og en ambition om at ville noget sammen.
OK-Fonden
Nattevagt

OK-Fonden, Egå

OK-Fonden Egå søger sygeplejerske eller social- og sundhedsassistent til nattevagt fra 1. august 2020, eller efter aftale

OK-Fonden Egå er et selvejende plejehjem med plads til 72 beboere.

Du bliver en del af et stærkt nattevagtteam og der er altid to i nattevagt. Som nattevagt skal du bl.a. varetage den grundlæggende pleje og sygepleje, smertebehandling, palliation, dokumentation og meget mere.

Vi vil gerne kendes på

 • Den gode stemning, hjemlighed, nærvær, rummelighed, den gode mad, kreativiteten og den menneskelige forståelse.
 • At være et hjem, hvor mulighederne for at skabe livskvalitet i en genkendelig og aktiv hverdag er tilstede – hånd i hånd med høj faglighed og kvalitet.
Favrskov KommuneSundhedsfagligt personale søges til nyt plejecenter i Hammel

Favrskov Kommune

Vil du arbejde på et splinternyt plejecenter med engagerede kolleger, skønne beboere og smukke omgivelser? Og ønsker du samtidig masser af opgaver inden for pleje og omsorg og et højt fagligt niveau?

På Solhøj Plejecenter i Hammel er der 60 plejeboliger og 21 korttidspladser, de ledige stillinger er ved plejeboligerne. Der er taget højde for den mest optimale indretning af et nyt plejecenter.

Beboerne flyttede ind på det nye plejecenter i Hammel først i december 2019. Du får derfor en helt ny arbejdsplads med masser af erfarne kolleger. Vi er teamorganiseret, og vi lægger vægt på de rette kompetencer til den rette opgave.

Favrskov KommuneSommerferieafløsere til Plejecenter Thorshøj i Thorsø

Favrskov Kommune

Plejecenter Thorshøj i Thorsø søger sommerferieafløsere, som ønsker at få erfaring inden for plejesektoren.

Jobbet indebærer, at du skal arbejde med personlig pleje og omsorg samt rengøring hos borgerne på centret. Du må gerne være kreativ og kunne skabe god stemning blandt både borgere og kollegaer.

Vi forventer, at du kan arbejde i sommerferien primært ugerne 29, 30, 31, 32 både hverdag og weekend. Du skal som afløser forvente, at vagterne kan ligge både dag, aften og nat.

SOSA/lægesekretær i almen praksis fra 1/9 2020 i nystartet praksis i Randers

Læge Henrik Vissinger

Jeg søger en erfaren og kompetent medarbejder til en almen praksis i Randers. Det er en samarbejdspraksis med to læger der har fælles kliniklokaler. Lokalerne er moderne og godt indrettet. Lægerne har ansat en sekretær og en sygeplejerske hver.

Dine arbejdsopgaver vil bestå i betjening af patienterne per telefon og i receptionen. E-konsultation/e-bookninger herunder visitation samt tidsbestilling og receptfornyelser. Du skal være god til at kommunikere med patienter og kolleger både mundtligt og skriftligt. Du skal også kunne bevare overblikket på en travl dag.

Herudover er der opgaver i form af blodprøvetagning, blodtryksmåling og enkle analyser i vores eget laboratorium.

Favrskov KommuneFantastiske kollegaer, høj faglighed og udvikling- se med her!

Favrskov Kommune

Vi søger nye kollegaer - Social- og sundhedsassistent eller nyuddannet sygeplejerske

Vi er så heldige at holde til i et af de smukkeste grønne steder i Favrskov. Vi kører ud fra Ulstrup som er en del af Favrskov vest. Vi er et landdistrikt og har et større geografisk område som vores arbejdsplads.

Vi kan tilbyde

 • En gruppe bestående af sosu-hjælpere og sosu-assistenter, hvor der er plads til den enkelte, og hvor vi har det sjovt med at gå på arbejde.
 • En gruppe af dygtige medarbejdere, der brænder for at gøre en forskel hos borgerne.
 • Vi arbejder målrettet, med at styrke den tværfaglige indsats, så borgeren, uanset behov, kan regne med at få hjælp af kompetente og fagligt dygtige medarbejdere.
Favrskov KommuneSpændende feriejob for dig, der savner udfordringer, Plejecenter Møllegården i Hadsten

Favrskov Kommune

Plejecenter Møllegården søger afløsere til sommerferien!

Social- og sundhedshjælpere/-assistenter, sygeplejestuderende eller ufaglærte med erfaring til afløsning under ferie. For faglærte er der mulighed for vikariater.

Plejecentret Møllegården er et center med 43 boliger beliggende i Hadsten. Vi har i disse år valgt at sætte særlig fokus på at arbejde rehabiliterende og tænker beboerinddragelse og -aktiviteter ind i hverdagen.

Arbejdet vil dels være tilkald ved sygdom eller afløsning ved planlagt fravær og ferie. Det er nødvendigt, at du er fleksibel og kan tage blandede vagter samt weekender.

Habitus
Pædagogisk personale søges til botilbud – vær med til at skabe et godt liv for borgere med autismespektrumforstyrrelser

Habitus, Horsens

Motiveres du af at være med til at præge udviklingen og fagligheden på et nyt botilbud? Vægter du kvalitet og faglig stolthed i en hverdag med komplekse problemstillinger? Så er du måske vores nye kollega.

HabitusHuset Elbækvej er vores nyeste botilbud i Habitus – en stor ejendom på landet, som har plads til 11 borgere inddelt i flere huse på matriklen. Med flere borgere på vej arbejder vi målrettet med at tilpasse indretningen til hver enkelt beboers behov.

Vi har lige nu én borger boende, men vi har flere nye borgere på vej. Som medarbejder hos os, vil du derfor blive en del af et helt nystartet team omkring en ny borger. Sammen skal I etablere de rette fysiske og pædagogiske rammer, og det er derfor vigtigt at din tilgang til mennesker er faglig, nysgerrig og nuanceret.

Habitus
CareLink A/SPersonalekonsulent til vores afdeling i Randers

CareLink A/S

Er du vores nye kollega?

Har du lyst til at arbejde i en af Danmarks mest fremtrædende virksomheder indenfor vikarservice og rekruttering i sundhedssektoren?

Brænder du for at være den bedste i branchen og gøre en positiv indsats? Så er det dig, vi søger som ny kollega i vores afdeling i Randers.

Vi søger: 2 personalekonsulenter på 30-37 timer.

Dine primære arbejdsopgaver omfatter:

 • Modtagelse og behandling af ordre fra vores kunder
 • Ansættelse af vikarer
 • Aktivt medvirke til afdelingens udvikling
 • Deltage i virksomhedens daglige opgaver
MG-VSkal du være en del af MG-V´s nye koncept som fast respiratorisk standby-vikar til borgere i eget hjem?

MG-V

MG-V søger netop nu SPL/SSA med RESPIRATORISK AKUT STATUS til opgaver i Jylland og på Fyn.

Du har et gyldigt introduktionskursusbevis fra Respirations Center VEST (RCV) samt mindst 1800 timers respiratorisk behandlings- og plejeerfaring, og kan dokumentere 2-3 respiratoriske borger-forløb.

OG ligeså vigtigt: Du brænder for at gøre en forskel for respirationsbrugere i eget hjem!

MG-V tilbyder dig:

 • God løn + pension + skattefri kørselsgodtgørelse
 • Fleksible arbejdstider
 • Faglig og personlig udvikling
Favrskov KommuneSocial- og sundhedsassistenter til Voldumcentret

Favrskov Kommune, Hadsten

Er du social- og sundhedsassistent, og vil du være med til at udvikle fagligheden i forbindelse med udvidelsen af Voldumcentret? Så har vi brug for dig!

Vores udvidelse på 10 boliger står snart færdig, og derfor søger vi tre social- og sundhedsassistenter i faste stillinger på 30 timer/uge fra den 1. september 2020. Vi venter gerne på de rette. Stillingerne er kombinationsstillinger, en stilling dag/aften med hovedvægt på aftenvagter og to stillinger dag/nat med hovedvægt på nat.

Medarbejderne på Voldumcentret har gennem flere år arbejdet med teamudvikling og påtager sig et stort medansvar for deres arbejdsplads og dermed beboernes hjem/hverdag. Der er en høj grad af decentralisering, og mange beslutninger tages af den enkelte medarbejder, der er tæt på beboeren.

Ikast-Brande Kommune
Rolighedsparken søger social- og sundhedsassistent eller social- og sundhedshjælper til en aftenvagtstilling

Ikast-Brande Kommune

Har du lyst til nye udfordringer, og er du uddannet social- og sundhedsassistent eller social- og sundhedshjælper, så har vi på Rolighedsparken en primær aftenvagtstilling på 28-30 timer pr. uge, med tiltrædelse pr. 1. september ledig. Vi arbejder hver 2. weekend.

Rolighedsparken er et ældrecenter beliggende i hjertet af Ikast, og rummer 52 plejeboliger. Vi arbejder ud fra Tom Kitwoods teori om personcentreret omsorg, hvor fokus er på det gode hverdagsliv. Vi skaber trygge rammer tilegnet den enkelte beboer, og arbejder ud fra den rehabiliterende tankegang, så beboerne kan forblive aktive.

Ikast-Brande Kommune
Rolighedsparken søger social- og sundhedsassistent eller social- og sundhedshjælper i nattevagtstilling

Ikast-Brande Kommune

Stillingen ønskes besat til 1. september eller snarest herefter. Stillingen er på gennemsnitlig 28-30 timer ugentligt med weekendvagt hver 2. uge, hvor vagterne er placeret med 7 dages arbejde og 7 dages fri. Mødetiden er 23.00-7.00. Om natten vil du komme til at arbejde sammen med en social- og sundhedsassistent eller social- og sundhedshjælper.

Rolighedsparken er et ældrecenter med 52 plejeboliger. Vi arbejder for det gode hverdagsliv og har fokus på, at beboere, pårørende og personale trives i dagligdagen. Vores udgangspunkt er Tom Kitwoods teori om personcentreret omsorg.

Skive KommuneLeder af ny enhed, Udvikling & Administration, i Pleje & Visitation

Skive Kommune

I løbet af efteråret samler vi de administrative medarbejdere og fagkonsulentgruppen for at skabe en ny stærk enhed, som kan understøtte og servicere lederne i Pleje & Visitation og skabe udvikling i området. Derfor søger vi den helt rigtige leder, der på kort sigt kan sikre en god proces i forbindelse med sammenlægningen og på langt sigt kan skabe rammer for udvikling af nye kompetencer og nye løsninger og samarbejde på tværs i hele Pleje & Visitation.

Din første opgave vil blive at skabe en god sammenlægningsproces i dialog med medarbejdere samt lederne på plejecentrene og i hjemmeplejen. Formålet er at sikre kvalitet og kompetencer og skabe større sammenhæng mellem drift og udvikling i hele Pleje & Visitation. Internt i Udvikling & Administration er formålet at øge synergien og løfte alle medarbejdere, så I udnytter kompetencerne bedst muligt og det samlede tilbud bliver stærkere.