317 job matcher din søgning 317 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Ikast-Brande Kommune
Bellisbo søger VIKARER

Ikast-Brande Kommune

Vi søger vikarer, der kan arbejde både dag/aften, hverdag og weekend, helligdage og ferier, også i sommerferien.

Der er mulighed for ansættelse på fast timetal i en periode henover sommeren, eller ansættelse fast hver 2. eller hver 3. weekend, eller som tilkaldevikar.

Du må gerne have kendskab til/eller erfaring fra området, men det er ikke en forudsætning. Ansøgning og tiltrædelse efter aftale, gerne snarest muligt. Vi afholder samtaler løbende.

Bellisbo er et socialt fagligt botilbud, beliggende i Nørre Snede. Her bor 19 voksne med betydelig og varigt nedsat funktionsevne, fordelt i 3 huse Borgerne er i alderen 22 - 65 år, og der er stor spredning i støttebehovet.

Hyldgaard & Larsen ApS
Pædagogiske medarbejdere

Hyldgaard & Larsen ApS, Tarm

Hyldgaard & Larsen ApS

Brænder du for at skabe en god og meningsfuld hverdag for mennesker med særlige behov? Har du lyst til at bringe både dine faglige og menneskelige kompetencer i spil i dit daglige arbejde? Så grib muligheden her!

Botilbuddet Hoven er beliggende ml. Tarm og Sdr. Omme i Vestjylland. Vi har til huse i et nyere nedlagt plejehjem med store åbne fællesarealer og en skøn gårdhave. Vi leder efter medarbejdere, som bl.a. :

 • Er uddannet pædagog, social- eller sundhedsassistent eller har lignende uddannelse og bred erfaring med vores målgruppe, gerne fra et andet socialpsykiatrisk bosted eller psykiatrien.
Hyldgaard & Larsen ApS
CareLink A/S Teamkonsulent med erfaring inden for det specialiserede voksenområde

CareLink A/S, Randers

Kunne du tænke dig at blive en del af Carelinks Voksenafdeling, hvor du primært får ansvar for at varetage opgaver inden for voksenområdet?

Som Teamkonsulent vil dine arbejdsopgaver bl.a. være:

 • Opstart og drift af opgaver
 • Opstartsmøder med borgeren og relevante samarbejdspartnere
 • Rekruttering af medarbejdere til de konkrete opgaver

Carelink A/S er et 100% danskejet vikarbureau, der er specialister inden for formidling af medarbejdere til plejesektor, sygehussektor og teams i eget hjem. Nære relationer og indgående kendskab til medarbejdere og kunders behov er grundstenene i Carelink.

Norddjurs Kommune Chef for Sundhed og Omsorg

Norddjurs Kommune, Grenaa

Har du indgående indsigt i sundheds- og omsorgsområdet? Har du erfaring med ledelse af ledere? Er du både til sikker drift og styring, samtidig med at du er optaget af udvikling?

Norddjurs Kommune

Så har vi et spændende job til dig, da vores nuværende og mangeårige chef har valgt at gå på pension.

Du bliver en del af den tværfaglige chefgruppe i velfærdsforvaltningen og i kommunen som helhed. Dette samarbejde er centralt, og her er dit blik for helheden og den tværgående løsning af opgaverne betydningsfuld.

Norddjurs Kommune
Favrskov Kommune Social- og sundhedshjælper til fast stilling på Voldumcentret

Favrskov Kommune, Hadsten

Vil du være med på holdet på vores dejlige, lille plejecenter? Så se med her!

Da en af vores medarbejdere har søgt nye udfordringer, søger vi nu en social- og sundhedshjælper eller -assistent til en fast stilling på 30 timer om ugen, kombineret dag/nat. Stillingen er med arbejde hver anden weekend.

Vores unikke center er kommunens mindste plejecenter med 20 boliger i ét plan.

Der lægges stor vægt på individuel kompetenceudvikling af medarbejderne i forhold til den enkeltes uddannelse og erfaring, så både hjælpere og assistenter kan føle sig udfordret i det daglige.

Vi forventer, at du som ny medarbejder har lyst og engagement til at være med til at udvikle vores leve-bo-miljø, og at du medvirker til en god udvikling af vores fælles arbejdsmiljø.

Gem
Ikast-Brande Kommune
Bellisbo søger pædagogisk medarbejder

Ikast-Brande Kommune, Nørre Snede

På Botilbuddet Bellisbo har vi lige nu en ledig pædagogisk stilling, som vi ønsker besat af en person med en relevant faguddannelse, eller en person med stor erfaring med målgruppen.

Borgerne på Bellisbo har meget forskellige støttebehov. Du skal derfor kunne trives med at yde omsorg og pædagogisk støtte til borgere med forskellige diagnoser, i en struktureret hverdag, med aktiviteter i og uden for huset. Alle vore borgere er enten tilknyttet dagbeskæftigelse udenfor Bellisbo, eller har et helhedstilbud på Bellisbo.

Vores definerede kerneopgave er at understøtte et ligeværdigt liv for den enkelte borger, baseret på borgerens egne normer og værdier.
Vi har fokus på den enkelte borgers ret til selvbestemmelse, og på at skabe de rette muligheder for trivsel, ud fra borgerens individuelle livsvilkår og udviklingspotentiale.

POWERCARE A/S
Rekrutteringschef

POWERCARE A/S, Viby J

Vi søger en rekrutteringschef med sundhedsfaglig baggrund til en unik stilling, der inkluderer ledelse af et fagligt team, salg, høje forventninger og frihed under ansvar.

Som rekrutteringschef får du ansvaret for et veluddannet team, der består af uddannede sygeplejersker og social-og sundhedsassistent. Afdelingernes fornemmeste opgave er at skabe en tæt relation til vikarer og kunder, så POWERCAREs høje serviceniveau sikres og udvikles.

Som chef går du forrest med en synlighed, hvor du har ansvaret for den daglige drift og har fokus på kvalitet og dialogbaseret samarbejde. Du er helhedsorienteret med en veludviklet forretningsforståelse og sikrer opnåelse af mål i afdelingen gennem høj performance og målbare resultater for dine medarbejdere.

POWERCARE A/S
Habitus
Pædagogiske tilkaldevikarer søges til flere botilbud i Midtjylland

Habitus, Grenå, Horsens, Tørring

Er frihed i dit arbejdsliv vigtigt for dig? Har du lyst til at være en del af Habitus' faste vikarkorps, hvor vi arbejder dedikeret på at yde høj faglig omsorg til vores borgere? Så er du måske vores nye vikar til vores faste vikarkorps på vores botilbud i Midtjylland.

Vi søger lige nu dygtige og engagerede tilkaldevikarer til vores botilbud for borgere med gennemgribende udviklingsforstyrrelser. Vi mangler især vikarer, der kan hjælpe os gennem sommerferieperioden fra maj til september på tværs af vores botilbud i Midtjylland.

Som tilkaldevikar hos os bliver du grundigt introduceret til en eller flere borgere, så du bliver rustet til at varetage indmøder hos den enkelte borger, hvor der typisk vil være 1:1-normering. Selvom du primært arbejder selvstændigt på dine indmøder, har du et tæt samarbejde med det faste team omkring borgeren samt med resten af huset i den daglige sparring.

Habitus
Matas A/S Souschef til Matas Randers Storcenter

Matas A/S

Er du motiverende og ambitiøs kollega med masser af lederpotentiale og gå-på-mod? Så søger vi netop nu en dygtig Souschef til vores butik Matas Randers Storcenter

Som souschef i Matas bliver det din fornemmeste opgave at lede medarbejderne til at yde deres bedste og give kunderne en ekstraordinær oplevelse i butikken. Du vil i din dagligdag fungerer som rollemodel, for de andre ansatte i butikken. Det skal derfor falde dig naturligt at gå forrest og træde til, hvor behovet opstår.

Som Souschef i Matas kan du glæde dig til en afvekslende hverdag med varierende arbejdsopgaver, samt en masse ansvar og indflydelse.

Det bliver blandt andet din opgave at:

 • Sikre at butikken er salgsklar og at I giver kunderne en blændende kundeservice
 • Sammen med din butikschef er du med til at varetage den daglige drift og planlægning
 • Coache og undervise personalet i salgsteknikker og produktkendskab
Favrskov Kommune Social- og sundhedsassistenter søges til Korttidsafsnittet i Hammel

Favrskov Kommune

Er du social- og sundhedsassistent, og kunne du tænke dig at gøre en forskel for 21 borgere på korttidsophold? Er du glad for at arbejde i tværfaglige teams med fysio- og ergoterapeuter? Og vægter du samarbejde og sygeplejefaglighed højt – så er det måske dig, vi mangler?

Vi søger følgende social- og sundhedsassistenter:

 • Social- og sundhedsassistenter på 30-37 timer/uge.
 • Social- og sundhedsassistent med vejlederuddannelsen – eller med lyst til at få den – 32-37 timer/uge.

Du kan være medbestemmende i din vagtplan – og derfor er ovenstående blot vejledende timeantal.

Stillingerne er i udgangspunktet blandede vagter med vægt på dag- og aftenvagter, men man kan også ønske udelukkende aftenvagter i en fast aftenvagtsstilling.

Favrskov Kommune Gruppeleder til sygeplejen og akutteam i Favrskov Vest, Hammel

Favrskov Kommune

Favrskov Kommune har fået 9.1 millioner kroner til at udvikle og etablere teamstruktur, du skal være primus motor i etablering af teams i sygeplejen og hjemmeplejen i Hammel, derfor skal du have gode kommunikative kompetencer og være udviklingsorienteret samt udøve nærværende ledelse.

Som gruppeleder i Hjemmeplejen Favrskov Vest, Hammel får du personaleledelsen for tre teams, derudover er du i tæt samarbejde med gruppelederen for fritvalg, og du indgår i distriktets og ældreområdets implementeringsopgaver:

 • Etablere teams struktur, hvor alle faggrupper indgår
 • Sikre kompetenceudvikling og dokumentation både i sygeplejen og hjemmeplejen
 • Fokus på kerneopgaven – sparring med medarbejderne og nærværende ledelse i de komplekse problemstillinger
Ikast-Brande Kommune
Afløser til Hjemmeplejen Syd med mulighed for fleksibel arbejdstid

Ikast-Brande Kommune

Er du ledig? Ønsker et karriereskift? Studerende og har brug for et supplement til din indkomst?, eller søger du relevant erhvervserfaring? Måske ønsker du blot at afklare, om arbejdet i sundhedssektoren er noget for dig. Uanset hvad vil vi opfordre dig til at søge, da du nu har mulighed for at blive en del af Ikast-Brande Kommunes udekørende hjemmepleje.

Det vigtigste i omsorgsarbejdet er, at du brænder for at give borgerne en god og værdig pleje. Vi sørger for, at du får en grundig oplæring, et introduktionsprogram og følgedage, så det er trygt for dig at skulle arbejde selvstændigt. Du får en mentor, som vil have ekstra fokus på dig, særligt de første måneder af din ansættelse.

Vi søger afløsere på faste timetal om ugen såvel som tilkaldevagter. Lad os snakke om, hvad der passer dig, så vi kan finde en god løsning for alle parter.

Ikast-Brande Kommune
Er du vores nye nattevagt? Lige nu søger vi en social- og sundhedshjælper i en hjemmepleje i udvikling

Ikast-Brande Kommune

Brænder du også for at give borgere i eget hjem en god og værdig pleje? Så har du lige nu mulighed for at blive en del af Ikast-Brande Kommunes udekørende hjemmepleje om natten.

I hjemmeplejen har du stor betydning for de ældres livskvalitet, når de er afhængige af hjælp, og derfor har det stor værdi, at pleje og omsorg ydes med respekt, med borgeren i centrum, at du har hjertet med i dit arbejde samt vægter din faglighed højt.

Vi arbejder ud fra en personcentreret tilgang, holder borgerkonferencer og relationelle koordineringsmøder med borgeren i centrum. Du får en arbejdsplads, der er nytænkende, og som afprøver nye muligheder i forsøget på at skabe en helt ny måde at drive hjemmepleje og sygepleje på.

Ebeltoft Lægehus I/S
Medarbejder til receptionen

Ebeltoft Lægehus I/S

Vi søger en sundhedsfagligt uddannet medarbejder til receptionen i Ebeltoft Lægehus. Det kan være lægesekretær, sygeplejerske, sosu-assistent e.lign.

Du har lyst til at arbejde med visitation, sundhedsfaglig rådgivning osv.

Vi forventer, at du trives med at være lægehusets frontfigur, at du har gode kommunikationsfærdigheder, kan arbejde selvstændigt og gerne tager initiativer til nye opgaver.

Vi forventer, at du trods travlhed kan arbejde med ro og overblik, og har lyst til at samarbejde med lægehusets forskellige faggrupper.

Ebeltoft Lægehus I/S
Favrskov Kommune Social- og sundhedshjælper søges til Plejecenter Møllegården i Hadsten

Favrskov Kommune

Plejecentret Møllegården i Hadsten søger social- og sundhedshjælper 30 timer pr. uge. Stillingen er en kombinationsstilling dag- og aftenvagt.

Hvis du er ude efter et spændende job, hvor du kan få lov at udvikle dig og prøve nye udfordringer, så se her!

Plejecentret Møllegården er bygget i 2003, er moderne indrettet og giver en god basis for et godt fysisk og psykisk arbejdsmiljø. Vi arbejder ud fra principperne om at skabe et leve-bo-miljø sammen med beboerne.

Vi forventer, at du som ny medarbejder har lyst og engagement til at være med til at udvikle vores leve-bo-miljø, og at du medvirker til at udvikle vores arbejdsfællesskab til gavn for arbejdsmiljøet.

Gem
SOSU Østjylland
Sygeplejefaglige underviser til hovedforløbene på Social- og Sundhedsuddannelserne

SOSU Østjylland, Silkeborg

Vil du være med til at uddanne fremtidens dygtige social- og sundhedshjælpere og social- og sundhedsassistenter?

Vi søger 1 sygeplejefaglig underviser til hovedforløbet til Social- og Sundhedsuddannelserne på SOSU Østjylland til Silkeborg afdelingen.

Du vil blive en del af et meget engageret team af undervisere, som har et godt fællesskab på tværs af alle uddannelserne på skolen. Som underviser vil du arbejde sammen med kollegerne i ’Professionelle Lærings Fællesskaber’ (PLF), hvor man samarbejder om de forskellige uddannelsesforløb og hold.

SOSU Østjylland
Ikast-Brande Kommune
Social- og sundhedsassistent

Ikast-Brande Kommune

Bøgildlund er et demensvenligt plejecenter med 24 plejeboliger og ultimo 2022 yderligere 24. Bøgildlund er et dejligt sted at arbejde med flotte fysiske rammer og en god atmosfære blandt beboere, pårørende og personale.

Vi søger en social- og sundhedsassistent med start snarest muligt. Stillingen er 30 timer ugentligt i nattevagt og i endnu et vagtlag, som du får indflydelse på. Der er weekendvagt hver 3. uge i 12 timers vagter. Du skal kunne arbejde alene, indtil de nye boliger står klar, hvorefter du får en nattevagtskollega.

Sdr. Bork Efterskole Ledig stilling som kombineret medicinansvarlig (evt. sygeplejerske)/efterskolelærer

Sdr. Bork Efterskole, Hemmet

Er det dig, så har vi stillingen klar, gerne pr. 1. marts (senest 1. april) 2022.

Du har hjerte, lyst og energi til at arbejde med vores målgruppe af specialelever, som er fagligt og/eller socialt udfordret.

Vi er en prøvefri efterskole. Vores ønske til dig er, at du varetager al medicinhåndtering, kan indgå som hjælpelærer i faget dansk, samt have vagter og støtte-kontaktelever m.m.

Ikast-Brande Kommune
Vågen nattevagt til tilbud for voksne med autisme

Ikast-Brande Kommune

Bøgehusene søger en nattevagt på 32 timer ugentligt gældende fra den 1.2.2022 eller hurtigst muligt derefter.

Bøgehusene er et af Ikast-Brande Kommunes bo- og aktivitetstilbud for 15 voksne mennesker med autisme spektrum forstyrrelse og varigt betydeligt nedsat psykisk- og fysisk funktionsevne. Botilbuddet er opdelt i 3 afdelinger, Bøge/Åbo, Kastanjebo og Skovbo.

Bøgehusene er en spændende arbejdsplads, med en personalegruppe på 40. Grupperne er tværfagligt sammensat med bl.a. pædagoger, social og sundhedsassistenter og pædagogisk assistenter. Der arbejdes med Neuropædagogisk, KRAP, Marte Meo, PECS, struktur og kommunikation.

Den Sociale Udviklingsfond
Aktivitetsmedarbejder til nyt botilbud i Aarhus

Den Sociale Udviklingsfond

Nyder du at skabe rammer, som inviterer til fællesskab og deltagelse i aktiviteter? Mærker du glæden, når unge i sårbare livssituationer får lyst til fællesskab og dyrkelse af egne interesser? Nu har vi en 10-timers stilling som den første aktivitetsmedarbejder i vores nye botilbud, SUF Aarhus, lige bag domkirken.

Du er i høj grad med til at definere de aktiviteter, som de unge og voksne skal have mulighed for at deltage i. Det kan være alt fra ugentlig fællesspisning til brætspilsaftner, kreative tiltag og deltagelse i kulturarrangementer. Det handler i høj grad om at spore sig ind på, hvad der appellerer til de forskellige unge og skabe initiativer, som giver dem værdi og bidrager til deres personlige og sociale udvikling. Derfor er det vigtigt, at du er god til at lytte, skabe tillidsfulde relationer og er initiativrig.

Den Sociale Udviklingsfond