11 job matcher din søgning 11 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Lolland Kommune
Barselsvikariater til Fuglse Aktivitetshus - Center for Handicap

Lolland Kommune, Holeby

Har du lyst til at arbejde i et aktivitetshus med fokus på faglighed og trivsel, og er du initiativrig og handlingsorienteret? Så har vi det rigtige vikariat til dig her!

Fuglse Aktivitetshus er et aktivitets- og samværstilbud til borgere med betydeligt nedsatte funktionsevner eller særlige sociale problemer.

Hos os får du mulighed for at planlægge, udføre og igangsætte pædagogiske tiltag i samråd med kollegaer og nærmeste leder. Du skal være med til at sikre faglig udvikling og udarbejdelse af individuelle mål for den enkelte borger.

Du besidder en naturlig evne til at være lyttende, klar, tydelig og anerkendende i din kommunikation såvel mundtligt som skriftligt.

Du vil blive en del af en arbejdsplads med megen fokus på sundhed og trivsel - bl.a. Arbejdspladsens Motionsdag.

Lolland Kommune
Social- og sundhedshjælpere til Team Vikar

Lolland Kommune

Team Vikar dækker såvel plejecentre samt udekørende teams. Det er forskelligt, hvordan din arbejdsdag bliver alt efter om du arbejder som udekørende SSH, eller som SSH på et plejecenter.

Udekørende SSH - Hej fru Jensen!

Som udekørende social- og sundhedshjælper er din arbejdsplads i borgernes hjem, og du vil derfor opleve stor afveksling fra dag til dag. Den ene dag skal du måske give en borger hjælp til at komme til kræfter igen efter en indlæggelse, så hun selv kan gå i bad igen. Den anden dag skal du måske hjælpe en borger i tøjet, eller udføre almindelig personlig pleje og praktisk hjælp, som f.eks. støvsugning. Du skal derfor kunne trives med at møde nye mennesker, arbejde selvstændigt og have skiftende opgaver.

SSH på et plejecenter - Hvis blomster ikke får gødning og vand, så kan de ikke gro og trives… Det kan vores borgere heller ikke, hvis de ikke får indhold i hverdagen!

Lolland Kommune
Sundhedsfaglig eller pædagogisk medarbejder til Botilbud Bellisvej (sommerferievikariat)

Lolland Kommune, Maribo

Har du lyst til nye udfordringer og at arbejde neuropædagogisk i et tværfagligt team, med mennesker, der har fysiske handicaps eller er hjerneskadede? Så er et arbejde på Bellisvej måske noget for dig.

Borgerne har, på grund af betydelig og varigt nedsat fysisk eller psykisk funktionsevne, behov for omfattende hjælp til almindelige daglige funktioner, pleje, omsorg eller behandling.

Vi arbejder med afsæt i faglige tilgange og metoder, som er relevante ift. målgruppens særlige behov, hvilket vurderes at føre til positive resultater for borgerne. Vi arbejder ud fra en neuropædagogisk forståelsesramme, med sigte på at støtte det enkelte menneske i at kompensere for begrænsninger, samt at udvikle og udnytte ressourcer.

Lolland Kommune
Social- og sundhedsassistent Team Sydøst

Lolland Kommune

Er du SSA’en som kan og vil være med til at styrke teamet og dine kollegaer? Foretrækker du at arbejde i et lille team, hvor vi er nærværende over for hinanden? Så har vi lige nu en ledig stilling som SSA!

Vi er placeret tæt ved motorvejen i Rødby og er et udekørende team med en stor geografi i den sydlollandske natur. Hos os kan du opleve alt fra Lalandia til Herregårde. Vi har høj faglighed og en ledig stilling som udekørende social- og sundhedsassistent, som venter på at blive besat af dig!

Hos os i Team Sydøst er hver dag en ny og spændende dag. Vi er fagligt engagerede og lægger stor vægt på, at alle i teamet leverer og samarbejder. Vi har en helt unik og enestående kultur med de bedste sociale relationer – krydret med en stor del humor. Vi oplever ledelsesmæssig opbakning i vores faglige drøftelser, som i vores dagligdag og vi ønsker at gøre hinanden fagligt gode via åbenhed, sparring og inddragelse.

OK-Fonden
SSA til fast aftenvagt

OK-Fonden, Maribo

Vi søger 3 social- og sundhedsassistent til faste stillinger. Der er tale om 28-timer i aftenvagt med arbejde hver anden weekend.

Vi er et hjem med højt til loftet. Derfor bestræber vi os i hverdagen på stor kreativitet og dynamik, og vi gør os umage for at skabe en attraktiv hverdag med trivsel og frihed. Således kan du udfolde dig både fagligt og menneskeligt. Hvis du kan nikke genkendende til denne arbejdsform, og ser dig selv i et hjem, hvor livet leves – hele livet, så tøv endelig ikke med at sende os din ansøgning.

Du vil blive mødt af kollegaer og ledere, der tror på din faglighed og dømmekraft. Derfor vil du få frihed til selv at tilrettelægge hverdagen, således både beboernes og dine ønsker imødekommes. Vi ønsker ikke at gå i takt, men giver hinanden plads og mulighed for at se tingene fra forskellige vinkler.

Lolland Kommune
Social- og sundhedsassistenter til Team Vikar

Lolland Kommune

Nu har du muligheden for at blive en del af en arbejdsplads, hvor du med omsorg, nærvær og pleje kommer til at have en afgørende betydning for de mennesker, i Lolland Kommune, der er visiteret til hjælp af Ældre & Sundhed.

Hvordan bliver dine arbejdsdage som social- og sundhedsassistent?
Team Vikar dækker både plejecentre og udekørende teams. Det er forskelligt, hvordan – og hvor – din arbejdsdag bliver, alt efter om du arbejder som udekørende SSA eller som SSA på et plejecenter.

Der er gode muligheder for at tilpasse dit arbejdsliv med privatlivet ud fra vores vagtbookingsystem, så du får mulighed for at få en god balance mellem dit arbejdsliv og privatliv. Uanset om du vil være udekørende SSA eller SSA på et plejecenter, får du mulighed for at udvikle dine kompetencer både på jobbet og på kurser.

Dagvagt (ikke blandede vagtlag)
Lev-Vel er en af Danmarks største virksomheder inden for privat hjemmepleje.
lev-vel sjælland aps, Nakskov
Jobcenter
Indrykket: 
Handicaphjælper søges til 59 årige mand – vil du være en del af et Dreamteam? - Maribo
Handicaphjælper søges til respiratorisk overvågning og behandling af 59-årig mand med ALS.
HANDICAPFORMIDLINGEN ApS, Maribo
Jobcenter
Indrykket: 
Handicaphjælper til ung pige i Maribo
Handicaphjælper søges til en pige på 17 år ( snart 18 d. 31 juli ) Hun har muskelsvind, sidder i kørestol, og skal have hjælp til personlig pleje og praktiske gøremål.
BPA - Formidlingen, Maribo
Jobcenter
Indrykket: 
Omsorgsmedhjælpere til vikariat på institutionen Kofoedsminde
Vi søger vikarer til vikariat på institutionen Kofoedsminde.
VIKAR SPECIALISTEN ApS, Maribo
Jobcenter
Indrykket: 
Handicaphjælper – Maribo
Handicaphjælper søges til fuldtidsstilling - gennemsnitlig 36 timer om ugen.
LOBPA, Maribo
Jobcenter
Indrykket: