10 job matcher din søgning 10 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Ballerup KommuneGenopslag - ny kollega til ”Team nat”

Ballerup Kommune, Herlev

Vil du med ”Team nat” på en rejse, hvor vi sammen kan udfordre hinandens synspunkter og kvalificere og definere den bedst mulige tilgang til den enkelte borger om natten? Så skal du sende din ansøgning i dag.

Team nat består af 10 medarbejdere, der er fordelt i 2 teams af 5 medarbejdere, der arbejder ud fra et holistisk menneskesyn med neuropædagogikken som referenceramme, hvor du vil blive en del af det ene. Team nat arbejder alle dage hver anden uge og har fri i modsatte uge.

Borgerne på Stokholtbuen er kendetegnet ved, at de i perioder vågner og har behov for støtte og omsorg herunder også helhedspleje til at finde tryghed i at finde ro i de natlige timer. Du vil i samarbejde med dit team skulle sikre en omhyggelig og fleksibel varetagelse af Stokholtbuens 36 beboere fordelt i 5 huse.

Ballerup KommuneTilkaldevikarer/vikariater til helhedstilbuddet ”Stokholtbuen”

Ballerup Kommune

Feriesæsonen er ved at være på trapperne, og vi vil derfor gerne invitere nye kolleger med om bord på rejsen, til at kunne blive Danmarks bedste tilbud til målgruppen. Der er mulighed for tjeneste fordelt på hele døgnet.

Stokholtbuen er et helhedstilbud i rivende udvikling, hvor 36 borgere bor og har deres hverdag. På Stokholtbuen er der både bo-enheder og solistenheder, tilpasset den enkelte borgers behov og forudsætninger.

Vi arbejder ud fra et holistisk menneskesyn med en neuropædagogisk referenceramme med borgeren i centrum. Vi bestræber os på, at have alle relevante faggrupper med om bord, og er deraf altid nysgerrige på ansøgeres kvalifikationer og kompetencer, for deraf at kunne komme hele vejen rundt om den enkelte borger.

Social og sundhedsassistent til afdelingen for led- og knoglekirurgi, Herlev
Region Hovedstaden Vi leder efter en social- og sundhedsassistent der ønsker at blive den bedste indenfor det akutte, kirurgiske og instrumentelle.
Region Hovedstaden, Herlev
Region Hovedstaden
Indrykket: 
Social- og sundhedsassistenter søges til sengeafsnit for Hjerne- og Nervesygdomme, Herlev Hospital – pr. 1. juli eller efter aftale
Region Hovedstaden Er du som os vild med det neurologiske speciale?
Region Hovedstaden, Herlev
Region Hovedstaden
Indrykket: 
Social- og sundhedsassistent
Region Hovedstaden Hej Social- og Sundhedsassistent!
Region Hovedstaden, Herlev
Region Hovedstaden
Indrykket: 
Social- og sundhedsassistent til Fødemodtagelsen og Fødegangen på Herlev Hospital
Region Hovedstaden Er du social- og sundhedsassistent og nysgerrig efter at arbejde med fødende kvinder på en arbejdsplads med et stærkt kollegialt fællesskab?
Region Hovedstaden, Herlev
Region Hovedstaden
Indrykket: 
Sterilassistent til Sterilcentralen
Region Hovedstaden Sterilcentralen på Herlev Hospital søger pr. 01.08.2021 eller efter aftale, ny kollega til at varetage genbehandlings-opgaver i sterilproduktionen.
Region Hovedstaden, Herlev
Region Hovedstaden
Indrykket: 
Empatisk og motiverende hjælper søges til 67 årig kvinde med sclerose
Er du god til at spille kort og nyder du en hyggelig sludder?
OLIVIA DANMARK A/S, Herlev
Jobcenter
Indrykket: 
Barselsvikariat Social- og Sundhedsassistenter søges pr. 1. Juli 2021 eller snarest derefter
Lille Birkholm Center, som er et af Herlev Kommunes tre Plejecentre.
Lille Birkholm Center, Herlev
Jobcenter
Indrykket: 
Social- og sundhedsassistent til ambulatorie, Graviditet, Klinik 1, 27 timer/uge.
Region Hovedstaden Vi søger en SOSU-assistent til vores ambulatorie, gerne med erfaring inden for obstetrik og/eller erfaring fra lignende ambulatorie i hospitalsregi.
Region Hovedstaden, Herlev
Region Hovedstaden
Indrykket: