7 job matcher din søgning 7 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 7 af 7 resultater.
Greve KommuneSocial- og sundhedsassistent til sjældent udbudt fast stilling

Greve Kommune

Da en af vores dagvagtskollegaer har valgt at rykke over til vores faste aftenvagtshold, er der nu en helt unik mulighed for dig at blive vores nye kollega med ansættelse snarest muligt eller pr. 1 december 2020 (med respekt for planlagt ferie).

Så trives du på en arbejdsplads med dygtige kollegaer, høj kompleksitet i opgaveløsningen, et stort borgerflow, hvor tværfagligt samarbejde er et must, så er det på Hedebo, du skal arbejde.

Vi søger en social-og sundhedsassistent i primært dagvagt med op til 3 aftenvagter på 4 uger samt dagvagt weekend hver 3 uge.

Vi tilbyder dig:

  • En spændende arbejdsplads, der er på forkant og kontinuerligt arbejder med udvikling af vores opgaveløsning.
  • En arbejdsplads, hvor du vil indgå i et tæt og spændende samarbejde og møde dedikerede kollegaer med forskellige kompetencer.
  • Gode muligheder for faglig udvikling.
Greve KommuneStorken har været forbi vores arbejdsplads

Greve Kommune

Derfor søger vi 2 social- og sundhedsassistenter til barselsvikariater

To af vores kollegaer er under lykkelige omstændigheder, derfor er der nu to ledige begivenhedsbestemte vikariater ledige med ansættelse snarest muligt eller pr. 1 december 2020 (med respekt for planlagt ferie).

Så trives du på en arbejdsplads med dygtige kollegaer, høj kompleksitet i opgaveløsningen, et stort borger-flow, hvor tværfagligt samarbejde er et must så er det på Hedebo du skal arbejde.

Vær med til at skabe din egen fremmødeplan. Du har mulighed for at arbejde i blandede vagter (dag/aften) eller ren aftenvagt. Dine weekendvagter vil primært være i aftenvagter.

Greve Kommune1. juni åbnede vi en ny kommunal hjemmepleje i Greve Nord

Greve Kommune

Vi er godt i gang, men jeg mangler social- og sundhedshjælpere som vil være med til at give vores borgere den bedste praktiske hjælp og pleje.

Jeg har rigtig mange fantastiske, dygtige, ressourcestærke og engagerede personaler, men jeg mangler dig som er sosuhjælper til min gruppe. Som leder er jeg meget stolt af mine medarbejdere, som hver dag gør en markant forskel for vores borgere i Greve Kommune. Jeg har æren af, at være leder for en unik gruppe af sosuassistenter og sosuhjælpere, som alle vægter fagligheden og borgerens ve og vel meget højt.

Som social- og sundhedshjælper i hjemmeplejen får du tildelt faste borgere. Du er ofte den der kender borgeren bedst og ved behov får du god sparring hos assistenten. Vi arbejder altid ud fra den rehabiliterende tilgang og har hele paletten af opgaver hos alle slags borgere, lige fra den ældre, den medicinske, den kirurgiske til den psykiatriske borger.

2-3 stk. primært dagvagter pr.mdr i Tune
Vi søger handicaphjælpere, der kan indgå i et nyt team, og som sammen vil være med til at skabe en god og tryg hverdag for en 80-årig mand.
DUOS A/S, Tune
Jobcenter
Social- og sundhedshjælper eller -assistent til fast nattevagt
Vi søger 1 nattevagt på gennemsnitlig 28 timer pr. uge i 7/7 rul.
Langagergård Plejecenter, Karlslunde
Jobcenter
handicaphjælper
Hej - jeg er en ældre spastiker med et kvikt hoved.
Greve
DUOS
Social- og sundhedsfaglig kollega til fast aftenvagt
Vi søger en aftenvagt på gennemsnitlig 28 timer pr. uge.
Langagergård Plejecenter, Karlslunde
Jobcenter