5 job matcher din søgning 5 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Grønlands Selvstyre
Konsulent i Departementet for Landbrug, Selvforsyning, Energi og Miljø

Grønlands Selvstyre, Nuuk

Er du en blæksprutte, der elsker at samarbejde på tværs?

I afdelingen for Service, Økonomi og Personale vil du blandt andet arbejde med opgaver inden for journalen, som bl.a. består i fysisk og elektronisk modtagelse og koordinering af indgående post. Du bliver en vigtig brik i koordinering af Naalakkersuisut- og Inatsisartut sager, da du skal være den, der kvalitetssikrer formaliteter, så materialet afleveres i den bedste kvalitet.

Du vil blive del af en arbejdsplads med gode kollegaer, en uformel omgangstone, og hvor trivsel og udvikling prioriteres højt.

Grønlands Selvstyre
Grønlands Politi Fartøjsfører til vores politifartøj NAKUAQ i Nuuk, der samtidigt kan agere som driftsmedarbejder på Politistationen i Nuuk

Grønlands Politi, Nuuk

Grønlands Politi søger en motiveret og dygtig fartøjsfører til vores politifartøj NAKUAQ, som er fysisk beliggende i Nuuk.

Det estimeres, at ca. 2/3 af arbejdstiden vil skulle bruges på opgaver på fartøjet, mens ca. 1/3 af arbejdstiden vil skulle bruges på opgaver på politistationen.

Vi er en spændende arbejdsplads, hvor vi konstant møder nye udfordringer, og vi sætter stor pris på et godt arbejdsmiljø, professionalisme, loyalitet og punktlighed.

Vi tilbyder
endvidere et godt sammenhold med gode muligheder for personlige udvikling.

Majoriaq Nuuk søger barselsvikar Kontorfuldmægtig
Kommuneqarfik Sermersooq søger en kontorfuldmægtig som skal være barselsvikar i perioden fra den 1. juli 2023 eller snarest derefter...
Kommuneqarfik Sermersooq, Nuuk
Kommuneqarfik Sermersooq
Indrykket:
Sommervikar i kommunens omstilling i Borgerservice Nuuk
Vi søger en sommervikar i kommunens omstilling snarest i perioden 15. juni til og med juli måned - med mulighed for forlængelse.
Kommuneqarfik Sermersooq, Nuuk
Kommuneqarfik Sermersooq
Indrykket:
Genopslag - Borgerservice medarbejder til Arsuk filialkontor
Vedkommende skal også have en tværgående rolle i forhold til henvendelser til fem forskellige forvaltninger i Kommuneqarfik Sermersooq.
Kommuneqarfik Sermersooq, Arsuk
Kommuneqarfik Sermersooq
Indrykket:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV