16 job matcher din søgning 16 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

THISTED KOMMUNE
Administrativ medarbejder til Social- og Seniorsekretariatet

THISTED KOMMUNE

Motiveres du af varierende administrative opgaver i et stærkt arbejdsfællesskab?

Til en nyoprettet fast stilling på 18-20 timer pr. uge søger Social- og Seniorsekretariatet en administrativ kollega, som har lyst til at indgå i den fælles opgaveløsning og bringe sin faglighed i spil.

Dit primære område vil være elevadministrative opgaver, håndtering af data til ledelsesinformation og budgetopfølgninger samt telefonsupport til SOSU-elever vedr. ansættelsesforhold og anvendelse af det elevadministrative it-system.

Vi tilbyder et spændende arbejdsmiljø, hvor ikke to dage er ens og med stor mulighed for indflydelse på egne opgaver.

Professionshøjskolen UCN Studieadministrativ medarbejder til vores studiekontor på Campus Skolevangen

Professionshøjskolen UCN, Hjørring

Er du god til at samarbejde, systemkyndig og trives du med at arbejde med komplekse arbejdsområder, så kan vi tilbyde dig en spændende stilling som studieadministrativ medarbejder på UCN Studiekontor, Campus Skolevangen. Stillingen er en etårig stilling.

De primære arbejdsopgaver er bl.a.:

  • Udførelse og koordinering af skemalægning for pædagoguddannelsen, herunder medvirke til udvikling og optimering af skemalægning og relaterede processer
  • Overordnet lokaleplanlægning for hele campus Skolevangen, i tæt samarbejde med øvrige kollegaer
  • Afholdelse af diverse planlægningsmøder i samarbejde med kollega i egen afdeling og koordinatorer/ledelse på pædagoguddannelsen
THISTED KOMMUNE
Sekretær til Plejecenter Åbakken

THISTED KOMMUNE, Hurup Thy

Med din systematiske tilgang og punktlige facon, vil dine kompetencer indenfor det administrative felt virkelig komme til sin ret. At kunne agere superbruger og håndtere IT-hardware, samtidig med, at du er hjemmevant i forskellige it-systemer som f.eks. elektronisk arkivering og oprettelse af processer, vil alt sammen være en gave for os på Plejecenter Åbakken.

Vi tilbyder en arbejdsplads hvor trivsel er i fokus, og arbejdsmiljøet indbyder til åbenhed og tillid til hinanden. Det gode samarbejde er hos os også et fokuspunkt, både med interne og eksterne samarbejdspartnere. Du vil blive en del af en arbejdsplads, hvor du får mulighed for både personlig og faglig udvikling, og du vil opleve miljøet er uhøjtideligt og med plads til humor.

Nordjyllands Politi Dygtig administrativ køretøjsansvarlig (Fleet Manager)

Nordjyllands Politi, Aalborg

Du vil få et alsidigt job med fokus på effektiv drift og mange forskellige administrative og praktiske opgaver. Indkøbs- og logistikfunktion varetager kredsens indkøb og bestiller alt lige fra almindelige kontorartikler til meget specielle politispecifikke varer.

Funktionen løser de administrative opgaver ved drift og vedligehold af køretøjsområdet, facility management-området, uniformsudlevering, kort/nøgleadministration, lagerstyring m.v.

Vi tilbyder bl.a. et åbent og uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor du vil få et indgående kendskab til politiets organisation og særkende, samt muligheder for løbende faglig og personlig udvikling.

THISTED KOMMUNE
Kompetent sagsbehandler med et jobrettet fokus til vikariat i Team Sygedagpenge og Jobafklaring

THISTED KOMMUNE

Kan du sætte din handlekraft, kommunikationsevner og faglige ballast i spil i iværksættelsen af og opfølgning på jobafklaringsforløb? Evner du at sætte retning, så tilbagevenden til beskæftigelse altid danner rammen for din indsats? Så er det nu, du skal gribe chancen for at blive en del af Team Sygedagpenge og Jobafklaring og gøre en vigtig forskel for vores sygemeldte borgere

Du bliver en del af Team Sygedagpenge og Jobafklaring i Erhverv og Beskæftigelse, hvor du sammen med dedikerede kolleger arbejder for at understøtte sygemeldte borgere i at fastholde deres arbejde eller vende tilbage til arbejdsmarkedet.

MARTEC Administrativ medarbejder til Skoleskibet DANMARK

MARTEC, Frederikshavn

Med reference til skoleskibets driftsinspektør vil du indgå i rederiet som også har et tæt samarbejde med andre afdelinger – primært skibets besætning, studieadministrationen og underviserne på MARTEC.

Dine arbejdsopgaver kan opdeles i to hovedområder: Administrative opgaver for Skoleskibet DANMARK og for Studieadministrationen.

Det er vigtigt, at du befinder dig godt med løbende kontakt til mange mennesker, og at du trives med rutineopgaver, der kræver, at du har fokus på detaljer og kvalitet.

Du bliver en del af en spændende og alsidig arbejdsplads med udfordrende og varierende arbejdsopgaver. Vi lægger vægt på en uformel omgangstone, gode relationer og hjælpsomhed samt gode kolleger.

Kommune Konsulenterne
Socialrådgivere til Børn- og Handicapafdelinger i hele landet

Kommune Konsulenterne

Er du uddannet socialrådgiver eller har siddet som sagsbehandler på området og parat til nye udfordringer i dit arbejdsliv og med god mulighed for at præge din egen hverdag?

Som vikar fra Kommune Konsulenterne er du selvkørende fra første arbejdsdag, hvorfor stor erfaring er en forudsætning for ansættelse. Desuden forventer vi, at ansøger er serviceminded, fleksibel og stabil. Kommune Konsulenterne tilbyder til gengæld attraktive løn- og ansættelsesforhold, match med fokus på personlige og faglige kompetencer samt personlig opfølgning igennem hele ansættelsen.

Vi søger vikarer til ansættelse på fuldtid eller deltid til kortere eller længerevarende vikariater.

Kommune Konsulenterne
Vurderingsstyrelsen Kvalitetsbevidste sagsbehandlere med lyst til værdiansættelse af ejendomme

Vurderingsstyrelsen, Aalborg

Kunne du tænke dig at styrke din faglighed indenfor værdiansættelse af ejendomme og være med til at sikre et stærkt fagligt fundament for de nye ejendomsvurderinger?

Kerneopgaven er ejendomsvurdering i alle dens facetter og du vil sammen med teamet være med til at sikre en ensartet juridisk- og vurderingsfaglig opgavevaretagelse.

Du kan se frem til et spændende job i en organisation, der er under stadig udvikling, og hvor du kan være med til at gøre en forskel. Vi investerer tid i din udvikling og har stor fokus på trivsel og derfor ønsker vi at sætte rammerne for et godt arbejdsliv, hvor der er god balance mellem arbejde og fritid.

Vurderingsstyrelsen
Blå Kors Danmark
Den Sociale Café Hjerterummet søger alsidig medarbejder til beskæftigelsesprojekt

Blå Kors Danmark, Aalborg

Den Sociale Café Hjerterummet i Aalborg søger en alsidig medarbejder til Lokalsjakket, som er et nyoprettet beskæftigelsesprojekt, der i første omgang vil løbe over de næste 2,5 år.

Den Sociale Café Hjerterummet drives af Blå Kors Danmark og er et socialt aftenværested for mennesker, der har forskellige udfordringer i livet som sociale og psykiske udfordringer, misbrug og hjemløshed.

Stillingen er på 20 timer, og der er tale om en projektansættelse, som løber frem til udgangen af 2025 med mulighed for forlængelse, hvis indsatsen forankres i værestedet. Ansættelse fra august 2023. Stillingen aflønnes efter gældende overenskomst.

Blå Kors Danmark
Kommune Konsulenterne
Socialrådgivere til Børn-, Unge- og Familieafdelinger samt Børn- og Handicapafdelinger i hele landet

Kommune Konsulenterne

Er du uddannet socialrådgiver eller har siddet som sagsbehandler på området og parat til nye udfordringer i dit arbejdsliv med mulighed for at præge din egen hverdag?

Som konsulent fra Kommune Konsulenterne er du selvkørende fra første arbejdsdag, hvorfor stor erfaring er en forudsætning for ansættelse. Desuden forventer vi, at ansøger er serviceminded, fleksibel og stabil. Kommune Konsulenterne tilbyder til gengæld attraktive løn- og ansættelsesforhold, match med fokus på personlige og faglige kompetencer samt personlig opfølgning igennem hele ansættelsen.

Kommune Konsulenterne
Kriminalforsorgen i Vestdanmark søger en klientsagsmedarbejder
Vi søger en klientsagsmedarbejder fra den 1. august 2023.
Områdekontor Hobro, Hobro
Jobcenter
Indrykket:
Virksomhedskonsulenter til Jobcenter Jammerbugt
I Jammerbugt Kommune omlægger vi nytteindsatsen for de borgere, der er omfattet af denne, til en virksomhedsrettet indsats.
Jammerbugt Kommune, Brovst
Jobcenter
Indrykket:
Virksomhedskonsulenter til Fleksjobteamet i Jobcenter Aalborg. Vi investerer i at få ledige i fleksjob
Jobcenter Aalborg investerer i at færre fleksjobvisiterede er uden for arbejdsmarkedet.
Aalborg Kommune, Aalborg
Jobcenter
Indrykket:
Serviceminded og dygtig assistent søges til borgerbetjening i Borgerservice
I Borgerservice opslås en fast fuldtidsstilling til besættelse fra 1. august 2023 eller hurtigst muligt derefter.
Borgerservice, Aalborg
Jobcenter
Indrykket:
Administrativ medarbejder til Kørselskontor; Omstilling og Borgerservice - vikariat i 8 måneder
Vi forventer af dig at du har relevante kvalifikationer, flair for telefonisk kundebetjening, erfaring med administrative opgaver i...
Frederikshavn Kommune - Kørselskontoret, Frederikshavn
Jobcenter
Indrykket:
Administrativ medarbejder til afdelingen Tidlig Indsats i Center for Tidlig Indsats og Familiepleje
Brænder du for den administrative profession?
Aalborg Kommune, Aalborg
Jobcenter
Indrykket:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV