30 job matcher din søgning 30 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Aarhus Kommune
Ungecentret Skanderborgvej søger økonomimedarbejder med kompetencer inden for behandling og fremstilling af data

Aarhus Kommune, Viby J

Vi søger en medarbejder, som vil bidrage til at styrke vores arbejde med data, herunder løbende følge data om borgerne og understøtte, at vi i centret kan træffe beslutninger på et oplyst datagrundlag.

Du bliver en del af et center, som løser meningsfulde indsatser for udsatte unge, og du kommer til at understøtte de strategiske beslutninger, der skal træffes i forbindelse med udvikling af centret.

Du har i stort omfang mulighed for at tilrettelægge din egen arbejdstid og du får mulighed for hjemmearbejde.

Administrations- og Servicestyrelsen Servicemindede og ambitiøse administrative profiler til Personale

Administrations- og Servicestyrelsen, Herning

Har du erfaring med personaleadministrative opgaver? Og motiveres du af at yde en god service af høj kvalitet, når du betjener dine kollegaer vedr. personalemæssige spørgsmål på tværs af skatteministeriets koncern?

Du vil få en alsidig hverdag, hvor du kommer til at arbejde med administrative opgaver inden for afskedsområdet, herunder tjenestefrihed samt besvare generelle interne henvendelser telefoniske og give faglig vejledning indenfor HR. Du vil derfor komme til at indgå i en vagtordning af vores servicetelefon.

Opgaverne i de teams, som du vil blive en del af, vil være:

  • Sagsbehandling af fratrædelser, tjenestefrihed og afskedigelser.
  • Telefonsupport til hele skatteministeriets koncern.
Administrations- og Servicestyrelsen
ATP
Kunderådgivere til Statens Finansielle Ordninger

ATP, Holstebro

Har du tjek på tal, og er du vant til sagsbehandling? Kan du formidle det komplekse? Og vil du arbejde med beregning og udbetaling?

I ATP i Holstebro er vi på udkig efter nye kunderådgivere, der kan skabe gode, enkle og effektive kundeoplevelser.

Vi søger kunderådgivere til ordningerne Tjenestemandspension og Tilskud, Lån og Garanti. Vi er på udkig efter dig, der kan vejlede, administrere og sagsbehandle på skrift og over telefon.

ATP
Vejdirektoratet
Projektmedarbejder til arealerhvervelser

Vejdirektoratet, Skanderborg

Har du god ordenssans og flair for GIS? Vil du være med til at understøtte kontakt til vejens naboer ved arealerhvervelse til nye vejanlæg og udvidelse af eksisterende? Så er det måske dig, vi søger som projektmedarbejder til Vejdirektoratet i Skanderborg.

Se video om Vejdirektoratet som arbejdsplads

Du vil få mange varierede opgaver såsom kontakt til borgere, udarbejdelse af kortudsnit, arrangere borger- og grundejermøder samt besigtigelses- og ekspropriationsforretninger. Du kommer også til at udføre administrative arbejdsopgaver som arkivering og indhentning af ejendomsoplysninger fra f.eks. OIS, Tingbogen og CVR. Du kommer også til at arbejde med ledningsprotokoller og opgøre og udbetale erstatninger for markskader.

Vejdirektoratet
Aarhus Business College Teamleder til studieadministrationen

Aarhus Business College, Viby J

Aarhus Business College søger en dygtig teamleder til studieadministrationen på EUX Gymnasiet i Viby.

Aarhus Business College er en af landets største merkantile erhvervsskoler med godt 11.000 årlige elever og kursister. Som studieadministrativ teamleder bliver du nærmeste leder af et administrativt team på cirka syv administrative medarbejdere.

Vi tilbyder bl.a. et uformelt arbejdsmiljø med plads til humor og daglig sparring med kollegerne og gode muligheder for faglig og personlig udvikling.

Aarhus Business College Teamleder til studieadministrationen

Aarhus Business College, Højbjerg og Odder

Teamleder til studieadministrationen på Handelsfagskolen

Aarhus Business College er en af landets største merkantile erhvervsskoler med godt 11.000 årlige elever og kursister. Som studieadministrativ leder bliver du nærmeste leder for et samlet studieadministrativt team på cirka 14 administrative medarbejdere fordelt på skolens to adresser i Skåde og Odder.

Vi tilbyder bl.a. et uformelt arbejdsmiljø med plads til humor og daglig sparring med kollegerne og gode muligheder for faglig og personlig udvikling.

Gældsstyrelsen Vil du gøre en samfundsmæssig forskel, så har vi brug for dig

Gældsstyrelsen, Ringkøbing

I Gældsstyrelsen hjælper vi danskerne med deres gæld, både dem med penge til gode, og dem som har gæld til det offentlige, og hvis nogen har udfordringer, står vi klar med hjælp og vejledning. Vi bestræber os altid på at kombinere den højeste faglighed med den største forståelse for menneskers omstændigheder. Vi løfter en vigtig samfundsopgave, der handler om at inddrive mest mulig gæld til fællesskabet.

Vi søger dedikerede og engagerede sagsbehandlere til vores tre fagområder:

  • Den borgervendte inddrivelse
  • Pengeplacering
  • Datakvalitet og retskraft
Gældsstyrelsen
Midt- og Vestjyllands Politi Lokalpolitiet på Udrejsecenter Kærshovedgård søger administrativ medarbejder

Midt- og Vestjyllands Politi, Herning

Du bliver en del af politiets administrative team tilknyttet Udrejsecenter Kærshovedgård.

Hovedopgaven er varetagelse af administrative opgaver for Udrejsecenter Kærshovedgård, særligt administrativ støtte for politiansatte.
Herudover består arbejdet i grundregistrering, kvalitetskontrol og klargøring af sager til sigtelser, grundlovsforhør mv.

Du skal have lyst og evne til at indgå i et selvstændigt og konstruktivt arbejdsfællesskab, hvor der er en fri tone og højt til loftet. Der er i udpræget grad mulighed for i fællesskab med de øvrige medarbejdere at tilrettelægge arbejdet selvstændigt.

Gem
Kommune Konsulenterne
Socialrådgivere til Børn- og Handicapafdelinger i hele landet

Kommune Konsulenterne

Er du uddannet socialrådgiver eller har siddet som sagsbehandler på området og parat til nye udfordringer i dit arbejdsliv og med god mulighed for at præge din egen hverdag?

Som vikar fra Kommune Konsulenterne er du selvkørende fra første arbejdsdag, hvorfor stor erfaring er en forudsætning for ansættelse. Desuden forventer vi, at ansøger er serviceminded, fleksibel og stabil. Kommune Konsulenterne tilbyder til gengæld attraktive løn- og ansættelsesforhold, match med fokus på personlige og faglige kompetencer samt personlig opfølgning igennem hele ansættelsen.

Vi søger vikarer til ansættelse på fuldtid eller deltid til kortere eller længerevarende vikariater.

Kommune Konsulenterne
Administrations- og Servicestyrelsen Stærke administrative profiler til Personale

Administrations- og Servicestyrelsen, Herning

Har du erfaring med udarbejdelse af kontrakter og beregninger af løn og motiveres du af at levere en god service af høj kvalitet, så læs videre, fordi så er stillingen som personalekonsulent måske noget for dig!

I stillingen som personalekonsulent vil du få en alsidig hverdag med mulighed for at håndtere et hav af forskellige arbejdsopgaver af administrativ karakter.

Vi kan tilbyde en alsidig hverdag, hvor du vil blive en del af et fagligt stærkt team med mulighed for videreudvikling af såvel faglige som personlige kompetencer. Vi er præget af engagement, travlhed og ikke mindst god social trivsel, hvor omgangstonen er god, uformel og sjov. Det er let at blive en del af vores fællesskab.

Administrations- og Servicestyrelsen
Mercantec Barselsvikar til Studiecentrum - kursusområdet

Mercantec, Viborg

Vi søger en dygtig og struktureret medarbejder til kursusområdet i vores studieadministration. Der er tale om et barselsvikariat med tiltrædelse 1. august 2023. Vikariatet er på fuld tid og forventes at vare ca. til august 2024.

Dine primære opgaver bliver at varetage kursusadministrative opgaver på dele af vores uddannelsesområder. Du arbejder struktureret, du har fokus på de rammer, som gælder på AMU-området, og du sikrer, at de administrative sagsgange løses effektivt og korrekt.

Vi tilbyder et spændende job i en dynamisk organisation, hvor kursister og elever er i fokus. Endvidere tilbyder vi løbende faglig og personlig udvikling. Vi har en god kollegagruppe og et uformelt arbejdsmiljø med plads til humor.

ATP
Kunderådgivere til Udbetaling Danmark (Barsel)

ATP, Holstebro

Er du interesseret i at arbejde med sagsbehandling og professionel kunderådgivning på et spændende ydelsesområde?

I jobbet som kunderådgiver er det afgørende, at du har lyst til at arbejde med sagsbehandling og administrative opgaver i en organisation, hvor vi prioriterer et stærkt kundefokus gennem kvalitet og professionel kundebetjening.

I ATP er barren sat højt, både når det gælder ambitioner og trivsel. Vi tror på et arbejdsliv i balance. Det kræver fleksibilitet med plads til den enkelte – og det har vi.

ATP
Vurderingsstyrelsen Kvalitetsbevidste sagsbehandlere med lyst til værdiansættelse af ejendomme

Vurderingsstyrelsen, Herning

Kunne du tænke dig at styrke din faglighed indenfor værdiansættelse af ejendomme og være med til at sikre et stærkt fagligt fundament for de nye ejendomsvurderinger?

Kerneopgaven er ejendomsvurdering i alle dens facetter og du vil sammen med teamet være med til at sikre en ensartet juridisk- og vurderingsfaglig opgavevaretagelse.

Du kan se frem til et spændende job i en organisation, der er under stadig udvikling, og hvor du kan være med til at gøre en forskel. Vi investerer tid i din udvikling og har stor fokus på trivsel og derfor ønsker vi at sætte rammerne for et godt arbejdsliv, hvor der er god balance mellem arbejde og fritid.

Vurderingsstyrelsen
Silkeborg Kommune Kollega til planlægning af vejdrift og vintertjeneste

Silkeborg Kommune

Har du lyst til at arbejde med vejdrift? Så søg til Vej og Trafik ved Silkeborg Kommune.

Arbejdsopgaverne består primært af sagsbehandling i forbindelse med planlægning af vintertjenesten. Herudover kommer planlægning og drift af renholdelsesopgaver, herunder skraldespandstømning på offentlige arealer, samt planlægning af drift og vedligehold af offentlige toiletter.

Du vil blive ansat i et stærkt og selvstændigt driftsteam blandt erfarne kolleger, hvor hverdagen er travl, men hvor der er plads til sparring og humor.

Motorstyrelsen Kundebetjening i Motorstyrelsens ekspedition

Motorstyrelsen, Højbjerg

Vil du gerne bruge din viden og kompetencer til god kundebetjening, og trives du i en afvekslende hverdag? Så er Motorstyrelsen måske noget for dig. Lige nu søger vi to medarbejdere til vores ekspedition i Aarhus

Vi har til opgave at sikre korrekt registrering af køretøjer samt vejlede borgere og virksomheder, fx i forhold til spørgsmål om Motorregisteret (DMR), registreringsbekendtgørelsen, vægtafgift og grøn ejerafgift.

Du kan se frem til at blive en del af en spændende arbejdsplads, hvor du er omgivet af gode kolleger. Vi har gode muligheder for faglig karrieremæssig udvikling, attraktive ansættelsesvilkår, fleksible arbejdstider og et job, der giver mening.

Motorstyrelsen
Ringkøbing-Skjern Kommune Koordinator for Viden og Arbejdskraft

Ringkøbing-Skjern Kommune

Koordinator med stort K – du skal både være med til at løse administrative opgaver herunder udarbejdelse af dagsordener, referater m.v., og samtidig er der stor mulighed for selv at være med til at udvikle stillingen. Det vigtigste er, at du brænder for uddannelse og en bred kontaktflade.

Du arbejder med arbejdskraft og uddannelse og tilførsel af viden i bred forstand – lige fra forskningssamarbejder, virksomhedssamarbejder og samarbejder med både ungdomsuddannelser og efter-/videreuddannelser.

Vi kan tilbyde dig en stilling med stor udfoldelsesfrihed ind i et område præget af høje ambitioner, fælles drivkraft og nytænkning.

Gem
Kommune Konsulenterne
Socialrådgivere til Børn-, Unge- og Familieafdelinger samt Børn- og Handicapafdelinger i hele landet

Kommune Konsulenterne

Er du uddannet socialrådgiver eller har siddet som sagsbehandler på området og parat til nye udfordringer i dit arbejdsliv med mulighed for at præge din egen hverdag?

Som konsulent fra Kommune Konsulenterne er du selvkørende fra første arbejdsdag, hvorfor stor erfaring er en forudsætning for ansættelse. Desuden forventer vi, at ansøger er serviceminded, fleksibel og stabil. Kommune Konsulenterne tilbyder til gengæld attraktive løn- og ansættelsesforhold, match med fokus på personlige og faglige kompetencer samt personlig opfølgning igennem hele ansættelsen.

Kommune Konsulenterne
Kontorfuldmægtig til uddannelses- og studieadministration i Elementet for Erhvervsrettet konstabeluddannelse (EKU) i Uddannel...
Forsvaret Kontorfuldmægtig til uddannelses- og studieadministration i Elementet for Erhvervsrettet konstabeluddannelse (EKU) i Uddannelsessektionen ved Hærkommandoen.
Forsvaret, Karup J
Forsvaret
Indrykket:
Administrativ medarbejder til dagtilbudsområdet
Energi, engagement, en struktureret tilgang til opgaverne og gode samarbejdsevner er kodeordene for den profil, vi søger.
Horsens Kommune, Horsens
Jobcenter
Indrykket:
Landskabssagsbehandler til Vækst, Teknik og Fællesskab i Hedensted Kommune
Vi har travlt og søger 1 dygtig og serviceorienteret sagsbehandler til Klima, Miljø og Byg i Hedensted Kommune.
Hedensted Kommune, Hedensted
Jobcenter
Indrykket:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV