36 job matcher din søgning 36 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Behandlingsskolerne ApS
Serviceminded og struktureret skolesekretær til Behandlingsskolerne i Virum

Behandlingsskolerne ApS

Behandlingsskolerne er Danmarks førende udbyder af privat dagbehandlingstilbud. Vi er eksperter i undervisning og behandling af børn og unge med komplekse udfordringer.

Se video om Behandlingsskolerne ApS som arbejdsplads

Som skolens sekretær er du den første person vores børn, forældre, ansatte samt samarbejdspartnere møder hver dag. Du er knudepunktet for mange forskellige praktiske og faglige opgaver og på forkant med skolens gang. Det er derfor vigtigt, at du trives i mødet med mennesker og får energi af forskellige og foranderlige opgaver. Og møder alle med et smil.

Vi tilbyder et spændende, alsidigt udfordrende og udviklende job.

Behandlingsskolerne ApS
Frederikssund Kommune
Administrativ medarbejder til barselsvikariat i Ungekontakten

Frederikssund Kommune

Administrativ medarbejder/sagsbehandler søges til barselsvikariat 15 timer ugl. til Ungekontakten – Center for Job og Rådgivning i Frederikssund Kommune pr. 1. august 2023 eller snarest derefter.

Som administrativ medarbejder skal du understøtte Ungekontakten i stort og småt omkring personale-, drifts- og borgeropgaver. Du får ansvaret for mange forskelligartede opgaver, hvor du både kan få indfriet lysten til at arbejde selvstændigt og i samarbejde med andre.

Danmarks Tekniske Universitet Studie- og Ph.d.-administratorer til DTU Wind

Danmarks Tekniske Universitet, Roskilde eller Kgs. Lyngby

Vi søger to nye kollegaer, der skal varetage den administrative support af vores uddannelses- og ph.d.-aktiviteter inden for vindenergi og den grønne omstilling. De to nye kollegaer skal opbygge et samarbejde, hvor der er mulighed for at sparre med hinanden samt fungere som backup under ferier.

Vi tilbyder et udadvendt arbejde på en internationalt orienteret arbejdsplads i løbende udvikling omgivet af dygtige og engagerede kolleger og studerende af mange nationaliteter. Vi har en uhøjtidelig og omsorgsfuld omgangstone, og du bliver en del af den samlede fællesstab inden for administration. Vi har flekstid og lægger vægt på balance mellem arbejdsliv og familieliv.

Fredensborg Kommune
Visitator i Center for Ældre og Forebyggelse

Fredensborg Kommune, Kokkedal

Brænder du for høj faglighed, respektfuld kommunikation og god service? Opfatter du inddragelse af borger, pårørende og samarbejdspartnere som en selvfølge? Trives du i en politisk styret organisation med rammer, lovgivning og plads til individuelle vurderinger? Så er det lige dig, vi søger som vores nye kollega.

Du vil blive en del af visitationsteamet, hvor der er fokus på trivsel både for den enkelte og for fællesskabet. Vi respekterer hinandens forskelligheder og kompetencer og videreudvikler hinanden. Vi samarbejder på tværs af fagligheder og bruger hinandens gode løsninger og hjælper hinanden.

Hørsholm Kommune Specialist i økonomiske ydelser på socialområdet

Hørsholm Kommune

Sagsbehandler af økonomiske ydelser til pensionister, administration af akutboliglisten, systemadministrator og superbruger.

Din hverdag er meget varieret, du har fleksibel arbejdstid, mulighed for hjemmearbejde og gode udviklingsmuligheder. Stillingen er en fuldtidsstilling.

Dine opgaver omfatter bl.a. helbredstillæg, udvidet helbredstillæg, personlige tillæg, enkeltydelser til førtidspensionister, administration af pension, håndtering af advis'er om CPR-hændelser, indkomst, Skat, tilkendelser mv., supplement til pension (folke-/førtid), lån til beboerindskud, begravelser uden pårørende, mellemkommunale afregninger, visse afstemninger mv.

Forsyningstilsynet
Kontormedarbejder til IT-support - vikariat

Forsyningstilsynet, Frederiksværk

Se video om Forsyningstilsynet som arbejdsplads

Er du fortrolig med klargøring af Pc’er og mindre IT-koordineringsopgaver? Så har du nu mulighed for at prøve kræfter som IT-supporter i et 5 måneders vikariat i Forsyningstilsynet.

Du skal hjælpe medarbejderne med spørgsmål som disse:

 • Hvordan installerer jeg en ny app i min mobil?
 • Hvorfor kan jeg ikke få lyd i mit head-set?
 • Hvordan finder jeg ud af, hvilken mus, der passer til mig?

Du vil i det daglige opleve en stor grad af frihed og fleksibilitet, som er med til at sikre en god balance mellem arbejde og fritid. Vi er en familievenlig arbejdsplads og du får bl.a. mulighed for hjemmearbejde og for at arbejde under transport.

Forsyningstilsynet
Egedal Kommune
Medarbejder søges til ydelsesområdet i Center for Arbejdsmarked og Ydelse

Egedal Kommune, Ølstykke

Vi søger en ny medarbejder til Ydelsesområdet i Egedal Kommune. Hovedopgaven er til udbetaling af sygedagpenge, ledighedsydelse og fleksløntilskud samt indgå i løsningen af de tværgående opgaver i afdelingen.

Dine opgaver omfatter:

 • Udbetaling af forsørgelsesydelser og arbejdsgiverrefusioner i forhold til sygedagpenge, ledighedsydelse og fleksløntilskud
 • Råd og vejledning af borgere og arbejdsgivere
 • Samarbejde med jobkonsulenterne, der varetager den beskæftigelsesrettede indsats

Vi tilbyder 37 timers ansættelse med flekstidsordning, et spændende job med stor selvstændighed i arbejdet, frugtordning, kantineordning og adgang til motionsfaciliteter i Sundhedscentret.

Egedal Kommune
Gribskov Kommune
Medarbejdere til Team Social Indsats Voksne

Gribskov Kommune, Gilleleje

Har du lyst til at gøre en forskel i arbejdet med vores borgere på det specialiserede voksenområde? Vi er blevet opnormeret og søger 2 nye kollegaer der ligesom os brænder for arbejdet med unge og voksne med forskellige funktionsnedsættelser og sociale udfordringer.

Vi har brug for dig, som har mod på en alsidig arbejdsdag med mange bolde i luften.

Der er tale om 2 fuldtidsstillinger med start 15. august 2023 eller tidligere.

Du vil blive en del af myndighedsteamet, Team Social Indsats Voksne, hvor vi arbejder på tværs af en psykiatri- og en handicapgruppe. Teamet består samlet af 11 rådgivere, en faglig koordinator og en teamleder. Vi er ét samlet team der altid hjælper vi hinanden på kryds og tværs.

Gribskov Kommune
Hillerød Kommune Administrativ medarbejder/specialist til Trollesbro i Hillerød

Hillerød Kommune

Vil du være med til at bygge et stærkt fundament for de pædagogiske tilbud på Trollesbro? Er du kontoruddannet og har du et skarpt blik på personaleadministration og organisatorisk drift og udvikling?

På Trollesbro bidrager vi alle til at der hver dag leveres et fagligt stærkt pædagogisk tilbud til et stort antal borgere. Du bliver en vigtig del af en helhed, hvor vi alle ser os ansat til to lige vigtige ting; samarbejdet og den faglige opgave.

Du skal bl.a. vælge os, fordi

 • Du kan få mulighed for at gøre en forskel for den borgerrettede indsats!
 • Du får masser af ansvar og mulighed for udvikling, men du står aldrig alene. Vi hjælper og støtter hinanden som kolleger og ledelse, og vi har det socialt godt sammen.
Egedal Kommune
Barselsvikar til Egedal Jobcenters aktivitetsparate borgere

Egedal Kommune, Ølstykke

Brænder du for at arbejde med mennesker, som har behov for ekstra støtte og motivation for at komme i arbejde eller uddannelse? Har du kendskab til arbejdsmarkedet og mulighederne for opkvalificering? Så læs mere her.

Da vores kollega går på barsel, søger vi en barselsvikar til at varetage myndighedsopgaven med primært aktivitetsparate borgere både over 30 år. Der er tale om en 37 timers stilling med start den 1. august 2023. Vi kan tilbyde:

 • Et spændende og udfordrende job
 • En arbejdsplads med sparring og opbakning fra kolleger såvel som ledelse
 • Engagerede og dygtige kolleger i et tværfagligt arbejdsmiljø
Egedal Kommune
Halsnæs Kommune Beskæftigelsesrådgiver søges til 'Job og Beskæftigelse' i Halsnæs

Halsnæs Kommune, Frederiksværk

Brænder du for beskæftigelsesindsatsen? Arbejder du ressourceorienteret?

Vi søger en beskæftigelsesrådgiver til opfølgning på jobparate borgere, der modtager dagpenge.

Stillingen er på 37 timer ugentligt med start senest 1. september.

Vi har fokus på samtalen som værktøj i beskæftigelsesindsatsen og lægger vægt på en anerkendende dialog med borgerne. Vi er ambitiøse og lægger vægt på høj faglighed i en travl hverdag, samtidig med at trivslen er højt prioriteret.

Du vil deltage i faglig sparring og supervision (LØFT) i en arbejdsfunktion præget af stor tillid fra ledelsens side.

Frederikssund Kommune
Socialrådgiver/socialformidler 30 timer pr. uge til Center for Familie og Rådgivning

Frederikssund Kommune

Stræber du efter at være en del af et stærkt fagligt fællesskab, og er du også optaget af at finde løsninger på tværs? Så kig nærmere her.

I Center for Familie og Rådgivning (CFR) varetager vi Frederikssund Kommunes indsats overfor børn og unge i udsatte positioner. Vi arbejder for at skabe de bedste vilkår for udsatte børn og unge og baserer vores arbejde på høj faglighed, lovmedholdelighed samt systematik.

Vi er optaget af, at børn, unge og deres familier oplever en tæt, sammenhængende og koordineret indsats. Det betyder, at vi sammen med familierne og deres netværk arbejder for at finde de bedste løsninger for at bringe børn og unge i trivsel igen.

Danmarks Tekniske Universitet Programme Coordinator and Administrator – DTU Entrepreneurship

Danmarks Tekniske Universitet, Kgs. Lyngby

We are looking for a structured, efficient, and service-oriented programme coordinator to support programme management of DTU Entrepreneurship’s programmes: DTU Board Education, DTU X-Tech and internal projects. You could be an experienced coordinator or graduate BSc/MSc Level.

We offer an interesting and challenging job in an international atmosphere with the focus on research, teaching, innovation, and scientific advice for the benefit of the surrounding community. We place emphasis on a high level of professionalism among our staff, so skills development is an integral part of our culture.

Danmarks Tekniske Universitet Programme Coordinator and Supporter – DTU Entrepreneurship

Danmarks Tekniske Universitet, Kgs. Lyngby

We are looking for a structured, efficient, and service-oriented programme coordinator to support programme management of DTU Entrepreneurship’s programmes: DTU Board Education, DTU X-Tech and internal projects. You could be an experienced coordinator or recently educated.

We offer an interesting and challenging job in an international atmosphere with the focus on research, teaching, innovation, and scientific advice for the benefit of the surrounding community. We place emphasis on a high level of professionalism among our staff, so skills development is an integral part of our culture.

Frederikssund Kommune
Erfarne socialrådgivere/socialformidlere, 37 timer pr. uge til CFR

Frederikssund Kommune

Stræber du efter at være en del af stærkt fagligt fællesskab og er du også optaget af at finde løsninger på tværs? Så kig nærmere her.

I Center for Familie og Rådgivning (CFR) varetager vi Frederikssund Kommunes indsats overfor børn og unge i udsatte positioner. Vi arbejder for at skabe de bedste vilkår for udsatte børn og unge og baserer vores arbejde på høj faglighed, lovmedholdelighed samt systematik.

Vi er optaget af, at børn, unge og deres familier oplever en tæt, sammenhængende og koordineret indsats. Det betyder, at vi sammen med familierne og deres netværk arbejder for at finde de bedste løsninger for at bringe børn og unge i trivsel igen.

Danmarks Tekniske Universitet Administrativ medarbejder til Nyt SIS programmets PMO - Afd. for Uddannelse og Studerende

Danmarks Tekniske Universitet, København

I Nyt SIS programmet søger vi en dygtig administrativ medarbejder med flair for organisering og strukturering til en nyoprettet tværgående funktion.

Du vil få ansvar for en bred portefølje af opgaver. Du kommer til at få en vigtig rolle i PMO med gode muligheder for at afprøve dine egne idéer og koncepter.

Du vil få ansvar for en bred vifte af praktiske og koordinerende opgaver, og et stort ansvar for at sikre overblik og kvalitet i programmets mange leverancer. Du får en vigtig rolle i at supportere programledelsen og de andre kollegaer i en lang række spændende opgaver.

Fredensborg Kommune
Skolesekretær med flair for økonomi

Fredensborg Kommune, Kokkedal

Kokkedal Skole søger en selvstændig og engageret skolesekretær, som kan løse nogle af skolens forskellige administrative opgaver, og som med overblik kan håndtere skolens økonomi.

Stillingen er en fast stilling med en arbejdstid på 26 ugentlige timer fordelt på 42 uger og med tiltrædelse senest den 1. august 2023.

Stillingen omfatter bl.a. følgende arbejdsopgaver:

 • budgetopfølgning, regnskabskontrol og udtræk til ledelsestilsyn
 • løn
 • sekretærbetjening for AKT, mødebooking m.m.

Du bliver del af et team på tre sekretærer, der arbejder tæt sammen om opgaverne. I vil alle have faste opgaver, og I vil samtidig være hinandens backup i hverdagen.

Danmarks Tekniske Universitet Receptionist og administrativ back-up - DTU Biosustain

Danmarks Tekniske Universitet, Kgs. Lyngby

Kan du yde service på et højt internationalt niveau? Tage initiativ, når løsningen ikke lige er kendt?

Vi søger en receptionist og administrativ back-up, der kan bistå administrationen med høj og nærværende service.

Vi tilbyder dig et fagligt spændende og udfordrende arbejdsmiljø med fokus på kvalitet og udvikling i et job, hvor du får mulighed for at præge indhold og ansvar. Du bliver del af et ambitiøst og engageret team, hvor god service og kontinuerlig udvikling er i højsædet.

Hørsholm Kommune Administrativ medarbejder til Materielgården

Hørsholm Kommune

Trives du i en administrativ stilling, hvor du bidrager til, at små og store opgaver får dagligdagen til at spille? En hverdag, hvor du med din imødekommenhed understøtter ledelsen i både de langsigtede projekter såvel som kollegaernes arbejde ude i marken? Ønsker du derudover at opbygge erfaring inden for de administrative opgaver på Materielgården i Hørsholm Kommune?

Har du ikke allerede erfaring inden for området, så er dette en god mulighed for hurtigt at udvikle dig fagligt. Dels via opgaveløsning, men også på grund af de gode kollegaer, som du hjælper – de hjælper også dig.

Der vil være oplæring inden selvstændig varetagelse af egne opgaver. Stillingen er en deltidsstilling på 30 timer med mulighed for fuld tid.

Gem
Kommune Konsulenterne
Socialrådgivere til Børn- og Handicapafdelinger i hele landet

Kommune Konsulenterne

Er du uddannet socialrådgiver eller har siddet som sagsbehandler på området og parat til nye udfordringer i dit arbejdsliv og med god mulighed for at præge din egen hverdag?

Som vikar fra Kommune Konsulenterne er du selvkørende fra første arbejdsdag, hvorfor stor erfaring er en forudsætning for ansættelse. Desuden forventer vi, at ansøger er serviceminded, fleksibel og stabil. Kommune Konsulenterne tilbyder til gengæld attraktive løn- og ansættelsesforhold, match med fokus på personlige og faglige kompetencer samt personlig opfølgning igennem hele ansættelsen.

Vi søger vikarer til ansættelse på fuldtid eller deltid til kortere eller længerevarende vikariater.

Kommune Konsulenterne

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV