12 job matcher din søgning 12 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Odense Kommune
Afdelingsleder til uddannelses- og beskæftigelsesafdeling for unge mellem 18 og 29 år

Odense Kommune

Er du en erfaren og balanceret leder, der stortrives med at skabe mening og resultater i en foranderlig og travl hverdag; så er 16 engagerende medarbejdere og 4 dedikerede lederkolleger klar til at byde dig velkommen på holdet.

I Uddannelsesrådgivningen 3 støtter vi Odenses unge mellem 18 og 29 år i, at påbegynde uddannelse eller opnå beskæftigelse.

Vi søger en samarbejdsorienteret afdelingsleder der sætter stik i til alle relevante samarbejdspartnere for at finde løsninger i fællesskab. Uddannelsesrådgivningen 3 skal være både en veldrevet driftsafdeling og samtidig være udviklingsorienteret og nyskabende samt opdyrke og udvikle stærke samarbejdsrelationer til gavn for de unge.

Odense Kommune
Uddannelses- og Forskningsministeriet
Chefsekretær søges til administrationsopgaver med internationalt fokus

Uddannelses- og Forskningsministeriet, Svendborg

Har du overblik og gode samarbejdsevner? Har du stærke kompetencer inden for it og økonomi? Har du gode engelskkundskaber?

Se video om Uddannelses- og Forskningsministeriet som arbejdsplads

Så har vi en spændende stilling som kontorfunktionær i kontoret for Internationale Uddannelsesprogrammer og Bevillingsadministration i Svendborg.

Som vores nye chefsekretær bliver du sekretær for kontorchefen, men tyngden i dine opgaver vil være at bidrage til administrationen af Lektoratsordningen og varetagelsen af tværgående administrative opgaver i kontoret, herunder især koordinering af sager vedr. bygningsdrift.

Odense Kommune
Konsulent til Ledelsessekretariatet i Borgmesterforvaltningen

Odense Kommune

Vil du være med til at understøtte topledelsen i borgmesterforvaltningen? Har du engagementet og lysten til at indgå i et team, som fungerer som strategisk sparringspartner og bidrager til at skabe sammenhæng mellem politiske mål og konkrete handlinger?

Du bliver en del af et dynamisk og professionelt team med mange spændende opgaver, der sætter en ære i, at det skal være sjovt at gå på arbejde.

Som konsulent vil du være med til at sikre, at såvel den administrative som politiske ledelse har det nødvendige beslutningsgrundlag og bliver understøttet i deres daglige arbejde med at lede og udvikle kommunen. Du vil blive udfordret fagligt og få mulighed for at udvikle dine kompetencer inden for forskellige områder.

Odense Kommune
Vurderingsstyrelsen Kollegaer til vejledning på ejendomsområdet

Vurderingsstyrelsen

Vil du være med til at sikre korrekt beskatning af boligejerne?

Din nye arbejdsplads bliver Ejendomsbeskatningscentret i Svendborg, hvor vi behandler sager indenfor ejendomsbeskatning. Vi søger et antal nye kollegaer, der brænder for give borgerne en retvisende og let forståelig telefonisk vejledning. Opgaven er at gøre det nemt og trygt for borgere og virksomheder at være i kontakt med Vurderingsstyrelsen og Skatteforvaltningen samt at sikre korrekt ejendomsbeskatning.

Vi tilbyder gode muligheder for faglig og personlig udvikling, og der er således gode muligheder for kompetenceudvikling.

Vurderingsstyrelsen
Gem
Kommune Konsulenterne
Socialrådgivere til Børn- og Handicapafdelinger i hele landet

Kommune Konsulenterne

Er du uddannet socialrådgiver eller har siddet som sagsbehandler på området og parat til nye udfordringer i dit arbejdsliv og med god mulighed for at præge din egen hverdag?

Som vikar fra Kommune Konsulenterne er du selvkørende fra første arbejdsdag, hvorfor stor erfaring er en forudsætning for ansættelse. Desuden forventer vi, at ansøger er serviceminded, fleksibel og stabil. Kommune Konsulenterne tilbyder til gengæld attraktive løn- og ansættelsesforhold, match med fokus på personlige og faglige kompetencer samt personlig opfølgning igennem hele ansættelsen.

Vi søger vikarer til ansættelse på fuldtid eller deltid til kortere eller længerevarende vikariater.

Kommune Konsulenterne
Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering
VEU-koordinator til den regionale beskæftigelsesindsats i Arbejdsmarkedskontor Syd

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering, Odense

Vil du være med til at sikre sammenhæng mellem beskæftigelse, opkvalificering og virksomhedernes behov for kvalificeret arbejdskraft?

Som VEU-koordinator bliver din primære indsats at koordinere voksen-, videre- og efteruddannelsesindsatsen (VEU), hvis formål er at sikre et bedre match mellem arbejdskraftens kompetencer og virksomhedernes efterspørgsel på kvalificeret arbejdskraft.

For os er det ikke så vigtigt, hvilken uddannelsesbaggrund du kommer med. Du kan have en relevant akademisk uddannelse, men du kan også have en anden relevant uddannelsesbaggrund og erhvervserfaring, evt. fra et jobcenter, en virksomhed, en brancheorganisation eller lignende.

Gem
Kommune Konsulenterne
Socialrådgivere til Børn-, Unge- og Familieafdelinger samt Børn- og Handicapafdelinger i hele landet

Kommune Konsulenterne

Er du uddannet socialrådgiver eller har siddet som sagsbehandler på området og parat til nye udfordringer i dit arbejdsliv med mulighed for at præge din egen hverdag?

Som konsulent fra Kommune Konsulenterne er du selvkørende fra første arbejdsdag, hvorfor stor erfaring er en forudsætning for ansættelse. Desuden forventer vi, at ansøger er serviceminded, fleksibel og stabil. Kommune Konsulenterne tilbyder til gengæld attraktive løn- og ansættelsesforhold, match med fokus på personlige og faglige kompetencer samt personlig opfølgning igennem hele ansættelsen.

Kommune Konsulenterne
Jobcenter Langeland søger en jobrådgiver
Jobcenter Langeland søger en frisk, energisk, udadvendt og dygtig jobrådgiver til varetagelse af opgaver i vores Sygedagpenge-team.
Langeland Kommune, Rudkøbing
Jobcenter
Indrykket:
Studieadministrativ medarbejder til Studieservice i Odense
I Studieservice løser vi alle studieadministrative opgaver for grunduddannelserne, herunder skemalægning, planlægning af eksamen og...
UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole, Odense M
Jobcenter
Indrykket:
Faaborg-Midtfyn Kommune søger en kompetent og udviklingsorienteret sagsbehandler til Team Beskæftigelse & Integration
Vil du være vores nye kollega i Team Beskæftigelse & Integration – er du engageret, fleksibel og resultatorienteret, og er du interesseret i...
Faaborg-Midtfyn Kommune, Ringe
Jobcenter
Indrykket:
Faaborg-Midtfyn Kommune søger to sagsbehandlere til Team Ydelse
Brænder du for faglig kompleks sagsbehandling, og motiveres du af at dykke ned i lovstof og formidle det på en let og forståelig måde?
Faaborg-Midtfyn Kommune, Ringe
Jobcenter
Indrykket:
Sagsbehandler til Borgerservice i Langeland Kommune
Langeland kommune søger en sagsbehandler på 30 timer til Borgerservice hurtigst muligt.
Langeland Kommune, Rudkøbing
Jobcenter
Indrykket:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV