51 jobannoncer matcher din søgning 51 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Melatech (Dermloop)

Lægesekretær med erfaring søges til udrulning af Dermloop i almen praksis (deltid (min. 28t/per uge) eller fuldtid)

Valby

Vi oplever kæmpe interesse for Dermloop til at optimere hud-diagnosticeringen i almen praksis og har derfor brug for endnu en kollega til at hjælpe os med at få det udrullet så hurtigt som muligt. V

Du vil få ansvaret for at udrulle vores udstyr til alle lægehusene i Danmark. Der er frihed til at optimere processen, men vi oplever, at det er langt nemmere for lægerne at komme ordentlig i gang med at bruge Dermloop, hvis vi har hjulpet dem i gang fysisk snarere end via online møder.

Jobbet inkluderer derfor en del transporttid for at tage rundt til de mange lægehuse i Danmark, og det er derfor nødvendigt med kørekort og adgang til en bil.

Lægerne Eternitten I/S

Lægesekretær/blæksprutte søges til moderne lægepraksis

Aalborg

Du er enten uddannet sekretær/lægesekretær/social- og sundhedsassistent/farmakonom og trives med at have mange bolde i luften.

Stillingen består primært af telefonvisitation, betjening af vores patienter og sekretæropgaver (desuden lejlighedsvis klinisk arbejde som blodprøvetagning, urinundersøgelse etc.) foruden almindelige forekommende praktisk arbejde.

PrivatHospitalet Danmark A/S

Vi søger en operationsbooker til fastansættelse hurtigst muligt

Charlottelund

Du kender måske jobbet, men her er, hvorfor du gerne vil søge

Vi giver dig:

  • Et attraktivt job
  • Fleksibilitet mht. arbejdstid og hjemmearbejdsplads
  • Et godt arbejdsmiljø, hvor latter og ærlighed rækker længst

Hospitalet er veldrevet, har en høj kundetilfredshed og mange dygtige personalegrupper, du vil få et samarbejde med. Vi er dygtige til det vi gør og påskønner, når samarbejdet mellem os, samarbejdspartnere og patienterne går hånd i hånd.

Lægesekretær

Almen praksis centralt beliggende i Holte søger en lægesekretær gerne med praksis erfaring eller lign. ca. 25 timer/ugl., til varetagelse af opgaver primært i sekretariatet pr. 1/1-2024 eller snarlig derefter.

Du vil blive en del af en velfungerende klinik med højt fagligt niveau samt plads til smil og grin.

Vi vægter fleksibilitet og professionalisme højt. Det er meget vigtigt for os, at vi har det godt, når vi går på arbejde, så kemien blandt os er afgørende.

Gem
Danone A/S

Costumer Service Representative

Allerød

Har du lyst til en hverdag, hvor du igennem kommunikation via telefon og mail yder den bedste service? Hvor du i tæt samarbejde med det øvrige team af søde kollegaer, hjælper patienter og gør en forskel for kronisk syge borgere?

Så søger Danone lige nu en kundeservicemedarbejder til en midlertidig stilling af 6 måneders varighed med start allerede i december eller januar!

Du vil du være ansvarlig for at besvare kundeopkald fra sundhedsfagligt personale, ordre modtagelse, lettere rådgivning og mersalg af vores produkter.

Lægerne Carl Hansens Allé I/S

Lægesekretær søges til lægepraksis i Ølstykke på deltid, 20-26 timer/uge

Ølstykke

Moderne lægehus i udvikling søger ny medarbejder til varetagelse af primært arbejde i sekretariat.

Vi er et velfungerende lægehus med fire faste læger, to sekretærer, tre sygeplejersker og en laborant. Trivsel, arbejdsglæde og faglighed sættes højt. Der er ca. 6400 patienter tilknyttet praksis.

I dit daglige arbejde vil du indgå i tæt samarbejde med alle vores faggrupper.

Rigshospitalet

Lægesekretær til TraumeCentret

København Ø

Som lægesekretær i TraumeCentret er det dig, der har ansvaret for Region Hovedstadens AKC (Akut Koordinations Center), hvor du bl.a. modtager opkald via SINE-radio og telefon fra akutlægebiler, ambulancer og helikoptere med meldinger om patienter til TraumeCentret og øvrige afdelinger på Rigshospitalet.

Vi tilbyder bl.a. gode kolleger, der hjælper og passer på hinanden samt et godt arbejdsmiljø, der bliver prioriteret af alle.

Rigshospitalet
Lægehuset Dommervænget I/S

Lægesekretær til lægehus i Roskilde

Roskilde

Vi søger en ny kollega i huset med ca. 25 timer/ugl. primært med varetagelse af opgaver i sekretariatet

Opgaverne du skal varetage er fx: Telefonvisitation, akuttelefonen, skrankefunktion, håndtering af uriner, instruktion af patienter i hjemmeblodtryksmålinger, håndtering af indkommende elektronisk post samt diverse administrative opgaver.

Vi vægter åbenhed, fleksibilitet og professionalisme højt. Det er meget vigtigt for os alle, at vi har det godt, når vi går på arbejde, så kemien blandt os er afgørende.

I/S Lægerne Bjarkesvej

Lægesekretær almen praksis

Hadsten

Lægerne Bjarkesvej søger lægesekretær til ledig stilling i større lægehus ca. 28 timer ugentligt pr. 1. februar 2024 – eller før hvis muligt.

Arbejdet omfatter visitation af patienter ved telefon og skranke, håndtering af korrespondancer, medicinbestillinger, varebestillinger og administrativt arbejde samt meget mere.

Vi søger en glad og udadvendt sekretær, der kan bevare ro og venlighed i pressede situationer. Desuden vægter vi højt, at du er en person med engagement, interesse i at lære, og lyst til at skabe gode arbejdsgange og godt samarbejde.

Lægerne Louise Dehn-Baltzer og Mette Aborg Krener I/S

Lægesekretær til almen lægepraksis

Rødovre

Din arbejdstid vil være 20 timer ugentligt fordelt på 4 dage (fri mandag).

Dine arbejdsopgaver vil primært omfatte telefonvisitation og kalenderstyring samt administrative opgaver bl.a. varebestilling og derudover også mindre laboratorieopgaver.

Vi arbejder tæt sammen til daglig og vægter trivsel og godt humør højt. Der er mulighed for daglig supervision. Vi prioriterer efteruddannelse højt og holder ugentlige summemøder samt deltager fælles i Lægedage.

I/S Lægerne

Lægepraksis i Nakskov søger lægesekretær

Nakskov

Vi er en praksis på 2 læger, 2 sygeplejersker, 1 bioanalytiker og 2 sekretær. Vi søger en sekretær på fast stilling på 28 timer pr. uge. Gerne med erfaring fra lægepraksis.

Arbejdsopgaver:

  • Hjælpe og visitere patienter i skranken.
  • Telefonisk visitation og booking af tider.
  • Fornyelse af recepter.

Som person er du rolig, og kan bevare overblikket over dagens forskellige opgaver. Du er rumlig og fleksibel overfor de forskellige mennesker, du møder i løbet af dagen.

Lægerne Degn & Boesgaard-Kjer I/S

Personale søges til Lægerne Bag Søndermarken fra 2024

Valby

Vi søger en ny kollega til vores fantastiske team – SOSU-assistent eller sygeplejerske, med start i begyndelsen af 2024 efter aftale.

Du vil blive en del af en velfungerende klinik med en masse god stemning samt plads til smil og grin på gangen.

Arbejdsopgaverne vil bl.a. bestå af en bred variation af praksisrelevante opgaver med selvstændige konsultationer såsom:

  • laboratorieopgaver
  • vaccinationer m.m.
  • administrative opgaver og sekretærfunktion
Flicflac v/Kari Skovmand

Kliniksekretær

Kolding

Arbejdsopgaverne er primært telefonpasning, booking af tider, samt afregning med patienterne. Hertil kommer mange små ad hoc-opgaver. Det er alt fra at lave te til at bestille varer, rykke for udeblivelser, skrive referat fra personalemøder, lave aftaler med kunstudstillere, afstemme ubetalte regninger, ringe og rekvirere røntgen, journaler etc.

Vi vægter fællesskab, humor, glæde og respekt for hinanden meget højt – og af den grund har vi, trods travlhed, en varm og dejlig hverdag sammen!

Privat Psykiatrisk Center ApS

Klinikansvarlig til privat psykiatrisk klinik

Kongens Lyngby

Kunne du tænke dig at være klinikansvarlig og sikre, at alt hænger sammen i vores klinik i Kongens Lyngby? At være ansvarlig for sagsbehandlingen i vores patientforløb og få hverdagen til at glide for alle involverede? Og vil du være en del af en speciallægeklinik med høj faglighed og stort fokus på udvikling?

Hos Privat Psykiatrisk Center får du et stort ansvar for, at klinikken er i flow, og at vi kan realisere vores ambitiøse kvalitetsmål – hvis det lyder som noget for dig, så læs videre!

Privat Psykiatrisk Center ApS
Privat Psykiatrisk Center ApS

Klinikansvarlig til privat psykiatrisk klinik

Høje-Taastrup

Kunne du tænke dig at være klinikansvarlig og sikre, at alt hænger sammen i vores hovedklinik i Høje-Taastrup? At være ansvarlig for sagsbehandlingen i vores patientforløb og få hverdagen til at glide for alle involverede? Og vil du være en del af en speciallægeklinik med høj faglighed og stort fokus på udvikling?

Hos Privat Psykiatrisk Center får du et stort ansvar for, at klinikken er i flow, og at vi kan realisere vores ambitiøse kvalitetsmål – hvis det lyder som noget for dig, så læs videre!

Privat Psykiatrisk Center ApS
Psykiatrien
Gem

Er du vores nye kollega? Vi søger lægesekretær til Børne- og Ungdomspsykiatrisk Klinik i Holbæk

Holbæk

Er du vores nye kollega i en spændende og unik stilling som lægesekretær i vores Børne- og Ungdomspsykiatriske klinik i Holbæk.

Indrykket:
Hentet fra Sundhedsjobs.dk

Lægesekretær til Center for spiseforstyrrelser, klinik, Psykiatrien Roskilde

Roskilde

Vi søger en uddannet lægesekretær snarest muligt til Afdeling for Børne- og Ungdomspsykiatri, Center for Spiseforstyrrelser, klinik, Roskilde.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Region Hovedstaden

Lægesekretær til Akutafdelingen, Nordsjællands Hospital

Hillerød

Vi synes selv, at vi har verdens bedste arbejdsplads med spændende, varierende og meningsfulde opgaver.

Indrykket:
Region Hovedstaden

Stilling på tværs i kirurgisk afdeling i hhv. kirurgisk ambulatorium og endoskopien på Nordsjællands hospital i Hillerød

Hillerød

Er det nye udfordringer du søger, kan du lide at arbejde på tværs samt mulighed for at være med til at præge din arbejdsdag i en stillingen,...

Indrykket:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV