106 job matcher din søgning 106 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Næstved Lægehus I/S Lægesekretær til almen praksis

Næstved Lægehus I/S

Hos os får du en spændende arbejdsplads, hvor du kommer til at spille en aktiv rolle i den daglige visitering og modtagelse af vores patienter, såvel telefonisk som i receptionen. Du bliver en nøgleperson i de mange og forskelligartede administrative opgaver, som vi håndterer i det daglige.

Vi søger en person, med lægesekretærfaglig baggrund/uddannelse. Det er en fordel hvis du har erfaring fra almen praksis, men det er ikke et krav.

Opgaverne vil blandt andet være:

 • Telefonvisitering
 • Modtagelse af patienter i receptionen, i denne sammenhæng kan der være tilknyttet udførelse af enkelte parakliniske opgaver, såsom urinundersøgelser, crp og hgb-måling
 • Håndtering af administrative opgaver
Region Hovedstaden
Administrative medarbejdere til Sekretariatet for de Videnskabsetiske komiteer

Region Hovedstaden, København

Har du lyst til at hjælpe den nyeste sundhedsforskning godt på vej? Vil du være en del af et team, hvor stemningen er i top og kompetenceudvikling og samarbejde går hånd i hånd?

Sekretariatet søger 1-2 administrative medarbejdere. Du vil indgå i sekretariatsbetjeningen af Region Hovedstadens seks videnskabsetiske komitéer og dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Vejlede forskere og virksomheder om, hvilke projekter der skal anmeldes til de Videnskabsetiske komiteer og proceduren herfor
 • Bidrage med lettere sagsbehandling i forbindelse med bl.a. tillæg til anmeldelser og andre sager
 • Assistere ved aktindsigtssager og akutte og generelle tilsynsopgaver
Region Hovedstaden
Ultralydklinikken for Gravide
Ultralydklinikken for Gravide søger sekretær fra 1. juli evt. 1. august 2022

Ultralydklinikken for Gravide, København

Vores søde sekretær har desværre valgt at flytte til Australien og vi har derfor en ledig stilling, som kan besættes med en uddannet lægesekretær med erfaring indenfor obstetrik, jordemoder eller sygeplejerske.

Stillingen er på 28 eller 32 timer efter aftale.

Arbejdet består i kontakt til vores mange gravide både i Danmark og udlandet over telefon og mail samt tage imod de gravide og deres familier på klinikken. Der kræves derfor at man er flydende til engelsk i skrift og tale.

Arbejdet består også i rådgivning af vores mange ydelser, bookning af tider og ringe svar ud til de gravide. Og du skal også tage blodprøver på gravide, som kommer til gentest. Ansøger med erfaring i blodprøvetagning foretrækkes.

Brøndby Lægeklinik
Lægesekretær

Brøndby Lægeklinik

Brøndby lægeklinik søger en engageret lægesekretær til at indgå i vores team. Du har gerne tidligere erhvervserfaring fra almen praksis. Dine arbejdstider ligger på ca. 30 timer om ugen med mulighed for flere timer. Ansættelsen sker pr. 1. juli 2022 eller snarest efter aftale. Du skal kunne arbejde med flere opgaver ad gangen, være serviceminded, fleksibel og være i stand til at holde overblikket.

Dine primære arbejdsopgaver:

 • Telefonvisitation og henvendelser i skranken
 • Blodprøver
 • Laboratorieopgaver
 • Administrative opgaver, bogføring, varebestilling, mails, e-Boks, kalenderopsætning i WinPLC m.m.
Brøndby Lægeklinik
Lægerne Degn & Boesgaard-Kjer I/S Lægepraksis i Valby søger sekretær eller assistent med start 1/7-22 eller snarest derefter

Lægerne Degn & Boesgaard-Kjer I/S

Vi er to praktiserende læger i kompagniskab, som har startet lægepraksis op i Valby sommeren 2019.

Du vil blive en del af en velfungerende klinik med en masse god stemning samt plads til smil og grin på gangen.

Arbejdsopgaverne vil bl.a. bestå af en bred variation af praksisrelevante opgaver såsom:

 • Telefonvisitation
 • Akutte prøver såsom blodprøver, StrepA, CRP, Hgb, diverse urinundersøgelser, HbA1c
 • Vaccinationer
 • Administrative opgaver
Gem
Region Sjælland Vær med til at gøre en forskel i Region Sjælland, vi søger nye kliniske IT-konsulenter til helt nyt team

Region Sjælland

Koncern IT i Region Sjælland er ved at etablere et nyt team af kliniske IT-konsulenter. Hvis du kan højne brugen af Sundhedsplatformen og hjælpe med til at sikre en bedre udnyttelse, så har vi jobbet til dig.

Region Sjælland

Du vil indgå i et team, hvor dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Systemunderstøttelse af arbejdsgange i Sundhedsplatformen
 • Analyse, koordinering og løsning af komplekse sager
 • Deltage i modning, implementering og opfølgning af opdateringer, samt indsatser og udvikling i Sundhedsplatformen i samarbejde med Fokusområderne

Du får en spændende stilling med mange forskelligartede opgaver. Teamet forankres i Helpdesk, der er en del af Koncern IT i Region Sjælland. Dit arbejdssted vil i hovedparten af tiden være med fysisk tilstedeværelse på et eller flere af regionens sygehuse og med en ugentlig arbejdsdag i Koncern IT, der ligger på Ringsted Sygehus.

Ledelsespraksis v/ K. Gram-Hansen Lægernes hus Ikast/Brande søger en lægesekretær/farmakonom til et rigtigt spændende job i almen praksis, 35-37 timer om ugen.

Ledelsespraksis v/ K. Gram-Hansen søger for Lægehuset afd. Vest

Vi har brug for at blive styrket med lægesekretærmæssige kompetencer i vores sekretariatet.

Vi søger en lægesekretær/farmakonom, der vil elske at starte dagen med at sige, ”godmorgen, det er lægernes hus Ikast/Brande”.

 • en sekretær, der vil brænde for at løse mangfoldigheden af opgaverne i sekretariatet.
 • en sekretær, der lige som os tænker at tværfaglighed er den bedste måde til at løse vores opgaver på.

Vi er en klinik, der består af 5 læger, flere uddannelseslæger, 4 sygeplejersker, 3 social- og sundhedsassistenter, 1 farmakonom og så dig.

Kiropraktorhuset v/Niels Tindhof Kliniksekretær

Kiropraktorhuset v/Niels Tindhof, Middelfart

Vi vægter at sætte patienten i centrum og yde vores allerbedste service i fællesskab. For at yde god service kræver det at man trives og at der er en god atmosfære - både fagligt og socialt. Det synes vi, at der er hos os. Vi har fællesspisning i en forlænget middagspause 1 x ugl.- ca. hver 4-5. uge med en dagsorden på programmet.

Dine arbejdsopgaver bliver:

 • Patienthåndtering, herunder booking, afregning og telefonpasning
 • Håndtering af bevillinger / fakturering ift. Forsikringspatienter
 • Restancehåndtering
 • Mailbesvarelser og kalenderoverblik
Lægehuset Strandparken I/S Lægesekretær søges til praksis i Nykøbing Mors!

Lægehuset Strandparken I/S

Vi er et nyt lægehus bestående af 4 faste læger, 4 sygeplejersker og 1-2 uddannelseslæger samt 1 medicinstuderende.

Vi søger en smilende kollega med engagement i sine arbejdsopgaver og som har lyst til at arbejde med en bred vifte af arbejdsområder. Vi værdsætter god humor og en uformel omgangstone i hverdagen.

Vi søger en lægesekretær, men din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende. Vigtigere er, at du går til opgaven med den rette holdning, kan arbejde selvstændigt, får afsluttet egne opgaver med ansvar og har overblik.

Vi forventer, at dine arbejdsopgaver er alsidige. Dine primære arbejdsopgaver er telefonvisitation, betjening ved skranken, receptfornyelser, afgrænsede laboratorieundersøgelser og ad hoc-opgaver. Du vil blive klædt på til opgaverne, og der vil være mulighed for løbende supervision.

Aleris-Hamlet
Er du vores nye engagerede lægesekretær?

Aleris-Hamlet, Aalborg

Har du erfaring med kundekontakt, og har du lyst til nye udfordringer i en virksomhed, hvor god service og høj kvalitet kendetegner alt, hvad vi gør? Så har vi brug for dig! Hos Aleris-Hamlet søger vi lige nu en initiativrig kollega, der med sine faglige kompetencer kan bidrage til, at kunderne føler sig trygge og velkomne, når de har et forløb hos os.

Du kommer til at blive en del af et fællesskab, hvor vi arbejder tæt sammen og er der for hinanden, når der er brug for det. Tempoet er højt, og dine kolleger sætter pris på at gøre en forskel i menneskers liv. Du får en afvekslende og alsidig hverdag med forskellige arbejdsopgaver. Så du bliver en del af engagerede lægesekretærer, der arbejder inden for rigtig mange specialer, og lige nu mangler vi en god og dygtig kollega til at hjælpe os.

Aleris-Hamlet
SundPraksis I/S Erfaren lægesekretær til barselsvikariat i almen praksis

SundPraksis I/S, Vanløse

Lægehuset SundPraksis er et velfungerende lægehus i skønne lyse lokaler, øverst i sundhedshuset i Vanløse.

Vi er en praksis bestående af 4 faste læger, 2 sygeplejersker, 1-2 uddannelseslæger, 2 lægevikarer, 1 sosu- assistent samt 1 praksismanager/lægesekretær.

Da vores praksismanager/lægesekretær skal på barsel, søger vi en venlig, imødekommende og serviceminded lægesekretær med tiltrædelse d. 1/7-22 i minimum et år til en dynamisk og udviklingsorienteret lægepraksis.

Vores team er professionelt, arbejder selvstændigt, har gode samarbejdsevner, er mødestabile og vægter faglig udvikling højt. Vi forventer det samme af dig.

Dine arbejdsopgaver vil være betjening af telefon, håndtering af personlige henvendelser i receptionen, receptfornyelse, e-mailkorrespondance med patienter samt praktiske opgaver.

Lægerne 3øst I Sundhedshuset I/S Lægerne 3øst i Horsens søger en fagligt stærk sekretær hurtigst muligt

Lægerne 3øst I Sundhedshuset I/S

Vores klinik ligger i dejlige lokaler i Sundhedshuset i Horsens.

Vi er 4 faste læger, 2 sygeplejersker, 1 bioanalytiker, 2 sekretærer, et hold af medicinstuderende og løbende 2-3 uddannelseslæger.

Du bliver den ene ud af to sekretærer i klinikken.

Dine arbejdsopgaver i sekretariatet omfatter bl.a. telefonvisitation, receptfornyelser, patienthenvendelser ved skranken, at tage imod og forberede patienter til børne- og graviditetsundersøgelser, lidt skrivearbejde og lidt laboratoriearbejde. Du må desuden påregne en del administrative- og i særdeleshed IT-opgaver.

Nordic Health Group
Nordic Health Group søger norsktalende sekretær med ”smil i stemmen”

Nordic Health Group , København

Kunne du tænke dig at være med til at give den bedste service til vores patienter? Vil du være en del af en hurtigt voksende international organisation som førende specialister i åreknudebehandling? Nordic Health Group er en dansk virksomhed med aktiviteter i flere europæiske lande, som nu søger endnu en sekretær til at hjælpe os – særligt på vores norske og danske klinikker.

Som sekretær hos os vil du bl.a. få ansvar for at tage hånd om vores patienter via telefon og mail samt bookning af tider, indhente supplerende informationer, bestille yderligere undersøgelser på vores patienter, følge op på patientforløbet undervejs, og sikre at angivelser samt fakturering af afsluttede patientforløb sker korrekt.

Nordic Health Group
Region Hovedstaden
To uddannede lægesekretærer søges til Center for Visitation og Diagnostik

Region Hovedstaden

Vi søger to lægesekretærer til vores fantastiske og velfungerende sekretærteam på i alt fire sekretærer.

Din hverdag kommer til at indeholder mange forskellige og spændende arbejdsopgaver. Du vil spille en aktiv rolle for patienterne i deres forløb og for de tværfaglige kollegaer, som du samarbejder med.

Arbejdsopgaverne omfatter alle administrative funktioner af et patientforløb:

 • Oprettelse og håndtering af henvisninger
 • Modtagelse af patienter i receptionen
 • Indkaldelse af patienter
Region Hovedstaden
Aros Privathospital Det går stærkt her, derfor søger vi en dygtig lægesekretær 30-32 timer

Aros Privathospital, Aarhus

AROS PRIVATHOSPITAL er en arbejdsplads i rivende udvikling med mange specialer og dermed spændende og mangeartede, men også meget anderledes sekretæropgaver.

Vores sekretærer er først og fremmest vores ansigt udadtil. De har nøgleansvar for kommunikation og koordinering tværfagligt i huset samt sikre det bedste patientforløb for patienterne i huset.

Som lægesekretær hos AROS Privathospital får du masser af muligheder for faglig udvikling, branchen er udfordrende og vi skal ofte tillære os nye kompetencer.

Den Private Smerteklinik Serviceminded lægesekretær med et godt overblik søges til Den Private Smerteklinik i Herlev

Den Private Smerteklinik

Den Private smerteklinik - www.smerteklinik.nu - er en større, travl og nytænkende tværfaglig speciallægeklinik med fokus på kroniske smertepatienter.

Trives du i en travl hverdag, hvor du er patientens første kontakt med klinikken og med efterfølgende koordinering af behandlinger, så er denne stilling måske lige noget for dig.

Dine primære opgaver er følgende:

 • Telefonvisitation med booking af tider og kalenderstyring til både individuelle konsultationer og kursusforløb
 • Modtagelse af henvendelser ved skranken samt patientinformation
 • Håndtering af henvisninger og kautioner
Nordic Medicare Group A/S Nordic Medicare søger lægesekretær

Nordic Medicare Group A/S, Rungsted

Vil du gerne være en del af en virksomhed i hastig vækst? Så får du her en spændende mulighed som lægesekretær hos Nordic Medicare, en af Danmarks Gazelle-virksomheder.

Som lægesekretær hos Nordic Medicare kommer du til at arbejde med flere forskellige administrative opgaver i tæt samarbejde med vores øvrige sekretariat. Dine arbejdsopgaver er blandt andre:

 • Supervision af vores 28 lægeklinikker
 • Bistå personalet i lægeklinikkerne med ydelsesregistrering og forsendelse af sikker korrespondance
 • Indhente telefoniske ventetider på de enkelte lægeklinikker
 • Hjælpe med opstart af nye lægeklinikker
Lægerne Kildebakkegårds Allé I/S Sygeplejerske til almen praksis

Lægerne Kildebakkegårds Allé I/S, Søborg

Vi er et lægehus i Søborg, "Lægerne Kildebakkegårds Allé", med 3 faste praktiserende læger, 2 sygeplejersker og en uddannelseslæge. Vi søger en engageret og dygtig sygeplejerske til at indgå i vores team. Arbejdstiden er 26-28 timer pr. uge med en ugentlig fridag, med start 1. august eller før.

Dine primære arbejdsopgaver:

 • Selvstændige konsultationer hvor du efter oplæring forventes at varetage halspodning, urinvejsinfektioner, sårkontroller, suturfjernelse, øreskylninger, kronikerkontroller (eksempelvis diabetes, hypertension, KOL, astma), p-pille kontrol m.m.
 • Telefonvisitation og henvendelser i skranken
 • Vaccinationer: rådgivning, børnevacciner, rejsevacciner m.fl.
Lægehuset I Fraugde I/S Barselsvikar

Lægehuset I Fraugde I/S, Odense

Barselsvikar til sekretariat i lægepraksis søges pr. 01.09.22 og ca. et år frem 37 timer/uge.

Lægehuset i Fraugde er en dynamisk arbejdsplads med god plads og moderne faciliteter. Lægehuset har tilknyttet 5700 patienter, som behandles af et team af tre faste læger, en-to uddannelseslæger, en bioanalytiker, to sygeplejersker og tre lægesekretærer, hvor du vil være den ene sekretær. Vores kerneområder er patientbehandling af høj kvalitet, både forebyggelse, akut behandling og kronikerkontrol. Vi arbejder tæt sammen om denne opgave og har hyppige behandlerkonferencer. Der er god sparring faggrupper imellem med et fagligt berigende miljø.

Du vil blive ansat som sekretær og skal varetage daglige sekretærfunktioner i form af visitation af patienter, medicinbestillinger, skrivning af attester, lettere bogholderi og øvrige ad hoc-opgaver.

Lægerne Danmarksgade 4 Social- og sundhedsassistent

Lægerne Danmarksgade 4, Fredericia

Vi har fået flere arbejdsopgaver og søger derfor en social- og sundhedsassistent til praksis til ansættelse pr. 1. august 2022.

Dine arbejdsopgaver bliver bl.a.:

 • Efter oplæring at stå for daglig blodprøvetagning og håndtering af mindre laboratorieopgaver.
 • Betjening af patienter ved skranken. Telefonvisitation inklusive tider og recepter.
 • Forskellige praktiske gøremål i praksis. F.eks. vask af instrumenter, oprydning, indkøb og lignende.

Vi lægger vægt på gode samarbejdsevner, fleksibilitet og at kunne bevare overblikket i en travl hverdag.