68 job matcher din søgning 68 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 68 resultater.
Aros PrivathospitalKyndig lægesekretær 30-32 timer pr. uge

Aros Privathospital, Aarhus

Det går for stærkt her, selv for vores dygtige sekretærer. Derfor søger vi en kyndig lægesekretær 30-32 timer pr. uge med tiltrædelse hurtigst muligt.

Vores sekretærer er først og fremmest vores ansigt udadtil. Deres vigtigste opgave er, at informere og vejlede patienter og kunder, til den rigtige undersøgelse eller behandling – selvfølgelig altid med direkte adgang til vores sygeplejersker og læger, for afklaring af specielle faglige spørgsmål.

AROS Privathospital kan tilbyde en spændende stilling hvor opgaverne blandt andet er:

 • Telefonsalg og information og patientbooking
 • Journalekspedition og evt. fakturering
 • Deltagelse i udvikling af sekretariatets funktioner
Aleris Hamlet
Er du vores nye kollega i Kundeservice?

Aleris Hamlet, Søborg

Vi har fået tre ledige pladser i vores kundeserviceteam i Aleris-Hamlet i Søborg. Vi søger derfor en ny lægesekretærkollega, der tør tage springet til det private og blive en del af et engageret tværfagligt team, hvor alle arbejder tæt sammen for at skabe de bedste forløb for vores patienter og kunder.

Som lægesekretær hos os får du mulighed for at bruge din uddannelse og faglige kompetencer i en alsidig hverdag. Du følger kunderne fra den første kontakt med hospitalet og til udskrivelsen. Det betyder, at arbejdsopgaverne er mange, lige fra første kontakt via telefon, mail eller web til booking af tid, modtagelse i vores reception, skrivning af journalnotater, registrering og indberetning til LPR, over til korrespondance med samarbejdspartnere, klargøring til fakturering m.m.

Aleris Hamlet
Indrykket: 
Nordic Medicare Group A/SLægesekretær til lægeklinikker i Rungsted

Nordic Medicare Group A/S

Er du lægesekretær og ønsker nye udfordringer? Nordic Medicare søger lægesekretær til sine lægeklinikker i Rungsted snarest muligt.

Nordic Medicare har inden for kort tid etableret en lang række lægeklinikker i alle fem regioner. Nu har du muligheden for at søge stillingen som lægesekretær ved Nordic Medicares lægeklinikker i Rungsted.

Du vil få mange forskellige selvstændige arbejdsopgaver relateret til sekretærfunktioner i alle vores lægeklinikker, hvilket i høj grad vil bestå af daglig telefonvisitation men også controlling af regninger mv.

Hudlæge i Næstved søger lægesekretær/klinikassistent per 1. april 2021

Dermatologpraksis Michaela Bruhns

Vi er et lille hold, som består af hudlæge, konsultationssygeplejerske og vores kommende medarbejder.

Vi er en moderne og dynamisk klinik med en spændende og alsidig hverdag, og vi sætter pris på høj faglig kvalitet og arbejdsglæde.

Dine primære opgaver vil blive:

 • Telefonvisitation og tidsbestilling samt modtagelse af henvendelser ved skranken
 • Afgivelser af svar på prøver og undersøgelser i tæt samarbejde med lægen
 • Kalenderstyring for læge og sygeplejerske
alles Lægehus A/S
Medarbejder med sundhedsfaglig baggrund og ledererfaring søges større lægepraksis i Frederikshavn

alles Lægehus A/S

Alles Lægehus søger en medarbejder til en lederstilling som praksismanager med opstart d. 01.04.21. Stillingen er en fuldtidsstilling.

Som praksismager vil du blive personalegruppens nærmeste leder, og du vil have det daglige drifts- og økonomiansvar. Derudover vil det være dig, der står for koordinering af lægehusets mange opgaver. Du vil blive den daglige leder for et moderne lægehus med fokus på udvikling, og hvor samarbejdet mellem lægen og sygeplejersken er i centrum.

Vi søger en praksismanager der, ligesom os ønsker at gøre en forskel for de mennesker, vi servicerer. Vi forventer, at du både kan være en teamplayer samt en motiverende og troværdig leder, når du leder personalet gennem en hverdag med mange forskellige opgaver og udfordringer.

alles Lægehus A/S
Amgros I/SSpecialist i lægemiddeldata

Amgros I/S, København

Har du et skarpt blik for lægemiddeldata og sammenhænge? Evner du at arbejde på tværs af organisationen? Og er du motiveret af at arbejde et sted, som giver lidt mere mening end de fleste andre steder? Så skal Amgros måske være din næste arbejdsplads.

Som specialist i lægemiddeldata bliver dit primære fokus at være faglig sekretær både for Amgros’ og sygehusapotekernes arbejdsgruppe for lægemiddeldata (ApoData) og arbejdsgruppen for business intelligence (ApoBI). Du vil få en central rolle og kan sætte dit præg på gruppernes arbejde og udvikling. Grupperne bidrager til, at sygehusapotekernes systemer altid har opdaterede, valide og ensrettede lægemiddeldata samt til at vedligeholde sygehusapotekernes fælles rapporterings- og analyseværktøjer.

Indrykket: 
Konsultationssygeplejerske søges til praksis på Frederiksberg

Lægeklinik v/Anna Mette Nathan

Den 1.april overtager jeg en lægepraksis på Frederiksberg, og søger i den forbindelse en erfaren konsultationssygeplejerske 25-37 t/uge.

Udover dig vil der være 1-3 lægestuderende ansat, og evt. en sekretær, afhængigt af hvad du timemæssigt kan byde ind med.

Dine arbejdsopgaver vil være mange og alsidige. Udover almindelige konsultationsopgaver som pasning af reception og telefon samt laboratoriearbejde, så skal du, i tæt samarbejde med mig, få styr på vores population af patienter med kronisk lidelse. Jeg forventer, at du kan varetage selvstændige konsultationer af primært diabetikere og KOL-patienter. Selvfølgelig på basis af instrukser, som vi udarbejder i fællesskab.

Lægesekretær på deltid søges til almen praksis

I/S Sørensen & Sachs, Birkerød

Vi søger en sundhedsfaglig medarbejder/lægesekretær/farmakonom/sosu-assistent eller lignende pr. 1/2-2021 eller senere.

Arbejdstiden er 18-22 timer (max.) om ugen, fordelt på 4 dage.

Vi er en velfungerende og dynamisk praksis, som værdsætter godt og respektfuldt samarbejde, høj faglighed og god patientservice.

Dine arbejdsområder vil være en blanding af patientkontakt med telefonvisitation, medicinbestilling kalenderstyring og svar på blodprøver, samt kontorarbejde med funktion som IT-”superbruger” med ansvar for hjemmeside og IT – system, diverse regnskabsopgaver, varebestilling og forfaldent kontorarbejde.

Erfaren klinikassistent

Øre/Næse/Hals-Læge Bramstoft, Skanderborg

Vi er en god lille arbejdsplads, som har fået flere arbejdsopgaver. Derfor søger vi en klinikassistent i ½ tids-stilling til at indgå i det daglige arbejde bl.a.:

 • Høreprøver (voksne og børn)
 • Operationsassistance
 • Allergitests
 • Lungefunktionsundersøgelser
 • Telefonpasning/sekretæropgaver/tidsbestilling
 • Hygiejne og instrumentvask

Vigtige egenskaber vil være: god til patientkontakt (mange børn), høj faglighed og omhyggelighed.

Lægesekretær eller SOSU-ass./-hjælper søges til almen praksis i Brønshøj

Klinik Frisk og Rask

Klinik Frisk og Rask søger en alsidig medarbejder, som både besidder godt humør og organisatoriske evner.

Om jobbet:

 • Telefonvisitation og tidsbestilling samt modtagelse af henvendelser i klinikken
 • Medicinhåndtering i form af receptfornyelse og dosisdispensering m.m.
 • Mailkorrespondancer med patienter og samarbejdspartnere

Vi ønsker at skabe den bedste arbejdsplads som samtidig giver rum til privatlivet, således forventer vi fleksibilitet og at man efter evne dækker ind for sine kolleger på deres fridage. Vi tror på at vi får de gladeste medarbejdere, når der netop er balance mellem privatliv og arbejdsliv.

Jobindex A/S
2 lægesekretærer søges til moderne lægehus i Roskilde

Jobindex A/S søger for Roskilde Lægehus

Vil du have en uundværlig nøglerolle, hvor du bl.a. bliver en del af et stærkt sekretærteam, som danner rygraden i vores praksis, som er klinikkens ansigt udadtil og på samme tid det naturlige omdrejningspunkt for vores læger og patienter?

Vores to nye kollegaer vil indgå i et tæt samarbejde med hele huset. I hjælper jeres kollegaer i de mange opgaver vi laver, både for at yde vores patienter den bedste behandling og for at få teamets hverdag til at glide. Altså kommer I til at agere som vores administrative blæksprutte

Det betyder, at jeres hverdag bl.a. kommer til at bestå af følgende arbejdsopgaver:

 • hjælper og visiterer patienter i skranken
 • håndterer en hverdag med mange henvendelser
 • står for telefonisk visitation og booking af tider fra kl. 8-12 – senere kommer du på akuttelefonen, som er åben til kl. 16
Jobindex A/S
Lægerne Saxe og Bennett I/SLægesekretær/SOSU-assistent

Lægerne Saxe og Bennett I/S, København

Lægerne Saxe og Bennett på Amagerbrogade på Amager søger pr. 1 marts 2021 en fastansat lægesekretær/SOSU-assistent ca. 25-30 timer ugentligt.

Dine arbejdsområder vil primært være i sekretariatet/receptionen samt det at assistere sygeplejersken i laboratoriet. Fordelingen vil variere mellem disse to områder, men hovedvægten ligger i sekretariatet/receptionen.

Arbejdsopgaver:

 • Modtagelse af patienter
 • Telefonvisitation
 • Recept- og tidsbestillinger
Er du lægesekretær, og har du et ønske om at blive en del af et godt og stærkt team?

Adeas Hospitaler, Skodsborg og København

Adeas Hospitaler udvider og søger derfor dygtige lægesekretærer til at varetage funktioner indenfor de specialer, vi tilbyder.

Du vil med reference til den ledende lægesekretær primært varetage funktionen i vores afdeling for helbredsundersøgelser, men vil indgå i sekretærteamet indenfor andre specialer også.

Vi forestiller os, at du:

 • Har flere års erfaring som lægesekretær, gerne indenfor det private
 • Kender alle funktioner som naturligt ligger i jobbet, også skrivning af journaler
 • Har lyst til at være med til at starte et nyt helbredsspeciale op
Adeas Hospitaler
Sydhavnens Lægehus I/SSOSU til almen praksis i København

Sydhavnens Lægehus I/S

Sydhavnens Lægehus, beliggende i Københavns Sydhavn, søger pr. 1. maj 2021, en fastansat social- og sundhedsassistent/hjælper 30-37 timer ugentligt.

Din stilling vil eventuelt kunne deles mellem sekretariatet/receptionen, hvor du vil assistere lægesekretæren, og laboratoriesektionen, hvor du vil assistere sygeplejersken. Fordelingen mellem disse to områder kan variere gennem ansættelsen, men hovedvægten ligger i sekretariatet/receptionen.

Du ansættes som klinikkens ansigt udadtil, hvorfor vi lægger stor vægt på en venlig, imødekommende og professionel fremtoning.

Dine opgaver kan bestå i:

 • Modtagelse af patienter
 • Telefonvisitation/tidsbestilling
 • Receptfornyelser
Panorama ConsultUdadvendt og effektiv sekretær søges til almen praksis i Aarhus

Panorama Consult søger for Allé Lægerne

Allé Lægerne er en større, yngre og aktiv lægepraksis midt i Aarhus C med ca. 15.000 patienter.

Denne praksis er et kompagniskab imellem to læger, hvor der er ansat yderligere 4 læger, 2 uddannelseslæger, 3 sygeplejersker samt 6 sekretærer, hvor du vil blive den 7. Her er der således rigtig god mulighed for at få kolleger og faglig sparring.

I denne praksis er der i høj grad fokus på trivsel for patienterne såvel som de ansatte samt høj faglighed igennem både uddannelse og faglig sparring. Her bliver der gjort meget for, at fællesskabet fungerer, hvor alle er vigtige og bidrager til den fælles trivsel og gode stemning.

Brede Lægehus I/SBioanalytiker søges til Brede Lægehus pr. 1/4-2021

Brede Lægehus I/S, Kgs. Lyngby

Vi er et velfungerende lægehus med 3700 patienter tilknyttet. Vi er to faste læger, en uddannelseslæge, en lægesekretær og to sygeplejersker. Vi står overfor en udvidelse af vores klinik, og søger derfor en ny kollega. Med denne udvidelse har vi brug for en bioanalytiker, der kan tilføre nye kompetencer til klinikken.

Dine arbejdsopgaver er primært selvstændige konsultationer med patienter, der skal have taget blodprøver, ekg, lungefunktion m.m. Du vil få ansvar for laboratoriefunktionen som helhed med blodprøvetagning, kvalitetssikring af apparaturer samt bestilling af varer. Herudover skal du arbejde med opfølgning og udvikling inden for kvalitetsarbejde.

To til fire timer om ugen skal du passe receptionen sammen med kollega med visitation af patienter via telefon og modtagelse af patienter ved fremmøde.

Lægesekretær til Klinik 1 i Regionspsykiatrien Horsens
Region Midtjylland En stilling som sekretær i Regionspsykiatrien Horsens er ledig til besættelse 1.4.2021 eller efter aftale.
Region Midtjylland, Horsens
Region Midtjylland
Indrykket: 
Sekretær for afdelingsledelsen
Region Midtjylland Vi søger en ledelsessupport til afdelingsledelsen.
Region Midtjylland, Horsens
Region Midtjylland
Indrykket: 
Lægesekretær søges til Akutafdelingen, Nordsjællands Hospital
Region Hovedstaden Vi har brug for en kollega mere, da vi har fået flere opgaver.
Region Hovedstaden, Hillerød
Region Hovedstaden
Indrykket: 
Lægesekretær til fremtidens kirurgiske sekretariat i barselsvikariat
Region Syddanmark Kirurgisk Ambulatorium søger en dygtig og positiv lægesekretær på 37 timer eller efter aftale til 1.4.2021 i et 1-års vikariat.
Region Syddanmark, Aabenraa
Region Syddanmark
Indrykket: