3 job matcher din søgning 3 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Hjemmearbejdsplads
Gem
Ankestyrelsen
Neurologisk eller ortopædkirurgisk speciallægekonsulent til arbejdsskadevurderinger

Ankestyrelsen

Du er en fagligt dygtig og opdateret neurolog eller ortopædkirurg, der præcist kan vurdere og formidle omfang og årsagssammenhænge mellem en arbejdsskade og følgevirkninger. Du har desuden overskud og interesse for at løse speciallægekonsulentopgaver i tæt samarbejde med jurister ved siden af din faste overlægestilling som neurolog eller ortopædkirurg. Se video om Ankestyrelsen som arbejdsplads

Vi søger to speciallægekonsulenter til vores arbejdsskadeområde i Ankestyrelsen: en neurolog og en ortopædkirurg med subspeciale i skulderlidelser.

Din primære opgave vil være at afgive skriftlige, lægefaglige vurderinger inden for dit speciale i konkrete arbejdsskadesager. Sagerne kan handle om anerkendelse af arbejdsskader, varigt mén, behandlingsudgifter og erhvervsevne. Arbejdet foregår hjemmefra via pc.

Ankestyrelsen
Hjemmearbejdsplads
Gem
Hejdoktor Speciallæge i almen medicin

Hejdoktor

Er du speciallæge i almen medicin, og har du lyst til et fleksibelt arbejde, hvor du kan arbejde hjemmefra eller fra din klinik – så er et samarbejde med Hejdoktor.dk måske interessant?

Hejdoktor er en sikker online platform som tilbyder fleksibel og nem adgang til krypterede konsultationer med erfarne sundhedspersoner. Vores vision er at give alle adgang til den sundhedsfaglige hjælp de har brug for – uafhængigt af tid og sted.

Alt hvad du behøver for at arbejde hos Hejdoktor er en computer, et webcam og en internetforbindelse. Arbejdet vil foregå fra eget hjem og du planlægger i stor udstrækning selv dine vagter. Du vælger selv hvor meget du vil arbejde, og du kan nemt kombinere arbejdet hos Hejdoktor med eksempelvis klinik-arbejde eller vikariater. Du kan blive ansat eller sende os en faktura fra dit eget firma.

Gem
Ledende overlæge for kirurgi på Bornholms Hospital
Region Hovedstaden Er du speciallæge i kirurgi med brede kompetencer og lyst til at tage ansvar for specialets udvikling?
Region Hovedstaden, Rønne
Region Hovedstaden
Indrykket: