282 job matcher din søgning 282 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Projekt Menneske Vil du være misbrugsbehandler i Projekt Menneske?

Projekt Menneske, Næstved, Roskilde, Ringsted, Slagelse, Holbæk, Kalundborg eller Køge

Projekt Menneske er en selvejende organisation, som tilbyder misbrugsbehandling indenfor Kriminalforsorgen. Vi tilbyder forbehandling og primærbehandling i arresthusene i Næstved, Roskilde, Ringsted, Slagelse, Holbæk, Kalundborg og Køge.

Vi søger en behandler pr. 1. juli 2022, som kan varetage behandlingen i 2-3 af ovenstående arresthuse.

Projekt Menneske arbejder ud fra en italiensk behandlingsfilosofi, som er baseret på Ce.I.S. i Rom, hvor ansvar og respekt for individet er nøgleord i behandlingen. Projekt Menneskes tilbud retter sig til indsatte kvinder og mænd med misbrug af stoffer og/eller alkohol, som har et ønske om en forandring. Behandlingen består af gruppebehandling, aktiviteter, NADA øreakupunktur og individuelle samtaleforløb.

Gem
Efuma ApS
Butiksassistenter og butiksbestyrere til specialforretninger

Efuma ApS

Leder du efter et selvstændigt fuldtidsjob, hvor du kan tage ansvar og skabe udvikling og resultater i din egen butik, eller ønsker du et spændende deltidsjob i en specialbutik?

Så er du en af de medarbejdere, vi løbende søger. Hos os bliver du en del af et team, som er i færd med at udvikle landets førende E-cigaretkæde. I vores butikker yder vi kvalificeret rådgivning, god vejledning og udsøgt betjening af E-cigaretbrugere i hele landet.

Du skal være relationsskabende og serviceminded. Desuden skal du være resultatorienteret og trives med at arbejde alene i en butik, stå for kundebetjeningen, besidde godt købmandskab, være selvstændig og udadvendt.

Efuma ApS
Søfartsstyrelsen Vil du arbejde med de internationale regler for det Blå Danmark?

Søfartsstyrelsen, Korsør

Vi søger en medarbejder til Søfartsstyrelsens enhed for Maritim Regulering og Jura, som skal varetage en række opgaver, der skal sikre gode og klare rammer for søfarten – Danmarks største eksporterhverv.

Du vil blive en del af et team, der i tværfagligt samarbejde står for at lægge den danske linje i de internationale forhandlinger i bl.a. den internationale søfartsorganisation (IMO), i EU samt i det internationale samarbejde om havnestatskontrol Paris MoU. I kontoret varetager vi de internationale maritime reglers tilblivelse fra tidlig interessevaretagelse i de internationale fora til den efterfølgende implementering herunder lovproces, udarbejdelse af bekendtgørelser mv.

Zealand Business College
ZBC søger 2 psykologer, der vil og kan yde en særlig indsats for vores elever

Zealand Business College, Slagelse

Vi søger en psykolog til et barselsvikar 37 timer fra 1. september og en fast stilling på 32 timer til ansættelse snarest muligt.

Det overordnede mål for psykologteamet er at bidrage til trivsel og udvikling hos vores elever.

Hos os bliver du en del af et team af psykologer, der har base i et ældre, hyggeligt hus i Slagelse, hvor vi, som en væsentlig del af vores faglige arbejde, prioriterer det at tage vare på hinanden højt.

Vores faglige udgangspunkt er narrativt, men vi tager altid udgangspunkt i de metoder, der giver mening for den enkelte unge. Det fælles ansvar og samarbejde omkring elevernes udfordringer er i højsædet. På denne måde støtter vi op om ZBC’s mission: ”Vi uddanner til fremtiden”.

Hjemmearbejdsplads
Gem
DE-CIX Business De­ve­l­op­ment Manager Cloud & In­tercon­nection Services (f/m/d)

DE-CIX, Home office

We are looking for an enthusiastic Business Development Manager for our operations in Nordics. This position is home office based in Denmark, Sweden, Finland or Norway, with immediate effect.

Our Offer:

 • You are a highly motivated self-starter who likes the idea of working for a leading Global player
 • You will be spearheading our Business Development Efforts in the Nordics Area and develop our business with both new and existing customers
 • You will lead and support the execution of business models from idea conception to full execution and program management
Professionshøjskolen Absalon
Vil du være med til at uddanne fremtidens pædagoger og sætte præg på det pædagogiske felt?

Professionshøjskolen Absalon, Slagelse

Center for Pædagogik i Slagelse søger dig som underviser, der kan bidrage til vores uddannelsesløfte, og som brænder for at uddanne fremtidens pædagoger og gøre nuværende pædagoger endnu dygtigere. Det skal du gøre i samarbejde med 20 dygtige kolleger, der hver eneste dag arbejder med at planlægge, gennemføre og evaluere undervisning på pædagoguddannelsen.

Som underviser på pædagoguddannelsen vil du opleve, at dit arbejde har mange vinkler, som du skal beskæftige dig med:

 • Grunduddannelsen.
 • Efter- og videreuddannelsen.
 • Forskning og udvikling.
 • Spændende arbejdsliv.
Cloud Zolutions ApS Cloud Zolutions søger erfaren IT-konsulent

Cloud Zolutions ApS, Slagelse

Er du dygtig til at tale med mennesker og elsker du IT? Så er du måske den IT-konsulent vi søger, til servicering af vores kunder.

Du kommer primært til at arbejde med rådgivning, installation, generel support og servicering af vores kunder. Det meste sker i tæt samarbejde med slutbrugerne, så det er vigtigt, at du trives med daglig sparring og at du er en dygtig kommunikator.

De primære arbejdsopgaver i jobbet vil være:

 • Drift og support opgaver primært fra vores kontor, men også hos kunden
 • Installation og opgraderinger i og af Microsoft miljøer
 • Rådgivning og mersalg til primært eksisterende kunder
Hjemmearbejdsplads
Gem
Red Hat Dansktalende telefonværtinder/-værter/vejledere

Red Hat

Red Hat er Skandinaviens ledende leverandør af medial rådgivning og underholdning over telefonen. På grund af stor efterspørgsel fra kunder behøver vi umiddelbare forstærkninger til vores team. Din identitet er hemmelig for kunderne, og du modtager opkald anonymt via vores central.

Vil du være din egen chef med frihed til at arbejde hjemmefra og selv bestemme hvornår, og hvor meget du vil arbejde? Vil du have et job, som du nemt kan kombinere med studier eller andre opgaver? Ønsker du at tilbyde vejledning til mennesker der behøver det? Vi behøver flere clairvoyanter, medium, tarottydere m.fl. Vi leder også efter dig, der ikke er clairvoyant, men som er liberal og interesseret i at arbejde med underholdning via telefon af voksen natur.

Aarhus Universitet Ejendomsservicetekniker til Nat-Tech Bygningsservice i Flakkebjerg

Aarhus Universitet, Slagelse

Brænder du for et alsidigt job som ejendomsservicetekniker med fokus på driftsopgaver i bygninger?

Nat-Tech Bygningsservice ved Aarhus Universitet, Flakkebjerg ved Slagelse , søger en ejendomsservicetekniker eller lignende med fokus på traditionelle driftsopgaver i vores bygninger pr. 1. august 2022.

Arbejdsopgaverne omfatter bl.a. den daglige drift, vedligehold af bygninger og inventar i samarbejde med driftsområdets øvrige medarbejdere. Styring og vedligeholdelse af områdets tekniske installationer via CTS Drift og optimering af de tekniske anlæg, VVS installationer, el, ventilation og køl. Forefaldende opgaver herunder fejlfinding, kortlægning og beskrivelse af opgaveløsninger jf. universitetets standarder, udskiftning af og tilsyn med belysning, opsætning og flytning af inventar, affaldshåndtering, varemodtagelse etc.

Hjemmearbejdsplads
Gem
JELD-WEN Danmark A/S Softwareentwickler für CPQ-Anwendungen - Remote

JELD-WEN Danmark A/S

Wir handeln mit Integrität, investieren in Menschen, inspirieren durch Innovation, erfüllen unsere Zusagen und verbessern uns täglich.

Wir suchen talentierte Personen, die diesen Zweck und diese Werte teilen und sich in ihrem Fachgebiet profilieren möchten.

Tätigkeitsbeschreibung:

 • Unterstützung des europäischen CPQ-Teams in den aktuellen CPQ-Anwendungen auf Basis von camos und MoveIT ISS+
 • Beteiligung an der Implementierung des kommenden europäischen NextGen CPQ-Systems
 • Unterstützung der CPQ-Anwendungslandschaft und die Entwicklung der CPQ-Roadmap Aufbau der NextGen CPQ-
Region Sjælland Supporttekniker til Onsite IT Support på Slagelse Sygehus søges

Region Sjælland

Er du serviceorienteret og ønsker at arbejde med IT-support i Region Sjælland, Koncern IT?

Som supporttekniker vil du blive en del af Onsite IT Support, hvor vi er 48 medarbejdere fordelt på 8 lokationer. Vi varetager bl.a. opsætning, vedligeholdelse og udskiftning af pc’er, skærme, printere, mobiltelefoner, tablets, videokonferenceudstyr samt installation af software.

Region Sjælland

Du skal brænde for at hjælpe brugerne med at få det fulde udbytte af it-udstyret, og bidrage til, at vi i Onsite IT Support fremstår, som en faglig stærk og serviceorienteret samarbejdspartner.

Du vil, som udgangspunkt arbejde på Slagelse Sygehus, men vi forventer, at du er mobil og ser det, som en positiv udfordring at hjælpe kollegaerne på de andre sygehuse og i Regionshuset i Sorø.

Vikingbus
Har du et sabatår i sigte? – Løn/HR studentermedhjælper

Vikingbus, Slagelse

Vi søger en frisk og loyal kollega til vores Løn-/HR-team i Slagelse. Er du ved at afslutte dine eksamener, har du et sabbatår i vente, og ønsker du at bruge tiden til at opnå relevant erhvervserfaring, så vil vi glæde os til at høre fra dig.

Vi kan tilbyde en stilling på en arbejdsplads med høje ambitioner, og hvor to dage ikke er ens. Løn/HR er centraliseret i vores afdeling i Slagelse. Vi har travlt, men vi har det også sjovt. Stemningen er uformel og dynamisk. Du kommer til at indgå i et team på 4, og vil få en stor berøringsflade med alle vores lokationer i hele Danmark.

Du vil komme til at være med ind over bl.a. følgende opgaver:

 • Udarbejdelse af kontrakter til vores timelønnede chauffører, sørge for digitale underskrifter og opfølgning på disse
 • Håndtering af chaufføransøgninger
 • Indhente data, som f.eks. straffe og børneattester
Vikingbus
Skattestyrelsen Funktionsleder til Skattestyrelsens nye straffesagsenhed i Slagelse

Skattestyrelsen

Er du en dygtig og engageret personaleleder? Så er du måske vores nye funktionsleder til Straffesagsenhed 7 i Slagelse.

Straffesagsenhed 7, som er en helt nyoprettet enhed, skal behandle skatte- og afgiftsstraffesager. Enheden er en ud af Skattestyrelsens syv straffesagsenheder, som alle arbejder med at behandle straffesager.

Som funktionsleder for Straffesagsenhed 7 kommer du til at lede ca. 15 medarbejdere, hvoraf en del starter i andet kvartal 2022, og resten forventes rekrutteret i løbet af andet og tredje kvartal 2022. Enheden vil starte op som en virtuel enhed, indtil domicilet i Slagelse står endeligt klar – forventeligt tredje kvartal 2022.

Herudover får du ansvaret for at:

 • sikre optimal udnyttelse af enhedens ressourcer samt planlægge og styre produktionen
 • være med til løbende at udvikle og optimere arbejdsprocesser
 • der tænkes tværfagligt, og at der er fokus på ensartethed
Skattestyrelsen
Hjemmearbejdsplads
Gem
Vallensbæk Kommune Vil du have arbejdet “bragt til døren”, og ønsker du samtidig en arbejdsdag fyldt med nærvær, glæde og leg?

Vallensbæk Kommune

Vi søger dagplejere, der brænder for arbejdet med kommunens mindste børn, og som har lyst til at være med til fortsat at udvikle vores velfungerende dagpleje.

Som dagplejer ansættes du til at passe fire børn mellem 0 og 3 år i eget hjem. Det er derfor et krav, at du er bosat i Vallensbæk Kommune, og at dit hjem kan indrettes, så det kan danne rammen om gode pædagogiske læringsmiljøer for børnene.

Du bliver en del af et kollegialt netværk med andre dagplejere, som mødes til fælles aktiviteter og udflugter i løbet af ugen. Derudover skal du deltage i vores heldagslegestue én gang om ugen, hvor der er mulighed for kollegial sparring, planlægning og aktiviteter på tværs af børnegrupperne.

Pro-Safe A/S Pro-Safe i Korsør søger et talent, der brænder for god service og professionel håndtering i en dynamisk hverdag

Pro-Safe A/S

Du skal primært arbejde med håndtering af serviceordrer og tilbud til vores professionelle kunder, og i perioder supportopgaver til større projekter. Derudover vil der være håndtering af almindelige administrative opgaver i forbindelse med den daglige drift.

Er du selvstændigt arbejdende, serviceminded og kan du trives i en dynamisk hverdag, hvor kunderne har høje forventninger, så er du lige den, vi leder efter. Hvis du har kendskab til den maritime verden eller lidt teknisk forståelse, er det en fordel, men absolut ikke et krav. Det er langt vigtigere at du har lysten og et godt drive.

Som person er du grundig og detaljeorienteret, og så er du en rigtig teamplayer og klar til at byde ind med dine faglige kompetencer. Du er ikke typen, der går på kompromis med dit arbejde.

Professionshøjskolen Absalon
HR-chef

Professionshøjskolen Absalon, Slagelse

Vil du spille en central rolle i udviklingen af HR på Professionshøjskolen Absalon? Vil du være en del af et stærkt fællesskab, hvor understøttelsen af uddannelse og forskning er hjerteblod? Er du en strategisk stærk og helhedsorienteret leder? Så er stillingen som HR-chef måske noget for dig.

På Absalon ser vi medarbejderne som vores største ressource, og derfor søger vi nu en ny HR-chef, der kan være med til at udvikle området, og som kan engagere og motivere medarbejdere i afdelingen.

Du bliver HR-chef på en fremsynet og ambitiøs uddannelsesinstitution, som uddanner nogle af samfundets vigtigste fagprofessionelle, fx lærere, sygeplejersker, pædagoger mv. Du træder ind i stillingen på et spændende tidspunkt, hvor vi er godt i gang med en strategisk omstilling af Absalon med et stærkt fokus på kvalitet og relevans.

Lemvigh-Müller A/S
Butikschef

Lemvigh-Müller A/S, Slagelse og Kalundborg

Vi søger en rutineret butikschef til at varetage vores to butikker i henholdsvis Slagelse og Kalundborg. Du er lokalkendt og kendt af de lokale, hvorfor du har let ved at komme endnu tættere på vores eksisterende kunder i området. Via butikkerne serviceres kunderne på både El, VVS og Værktøj m.m.

Lemvigh-Müllers butikker er stedet, hvor håndværkere får professionel vejledning, inspiration, gode tilbud og spændende nyheder – både når det gælder El, VVS, værktøj, energioptimering, arbejdstøj, sikkerhedsudstyr og meget mere.

Du har ansvar for den daglige drift af butikkerne, herunder personalet, samt en opgave i at være en aktiv spiller i alle butiksopgaver, herunder salgsoptimering, space management og kundebetjening.

Lemvigh-Müller A/S
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Jobindex A/S
Netværksleder, der vil styrke dansk erhvervsliv

Jobindex A/S søger for Egn Danmark A/S i København

Kunne du tænke dig et job med stor frihed og fleksibilitet, hvor du samtidigt kommer helt tæt på maskinrummet i dansk erhvervsliv? Og vil du være med til at udvikle mennesker både fagligt og personligt?

”Det er det perfekte job for dig, der elsker at arbejde med relationer og mennesker – og som ønsker at arbejde med ligesindede inden for det IT-faglige område,” fortæller Flemming Rosenørn Jacobsen, business unit director.

Nysgerrig? Læs mere om dit nye job her!

Jobindex A/S
Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket: