239 job matcher din søgning 239 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Borch Textile Group
Spændende stilling inden for produktionsplanlægning og analyse

Borch Textile Group, Slagelse

Vil du være med på en spændende rejse inden for produktionsplanlægning og analyse? Så har vi den perfekte mulighed for dig hos en førende nordisk virksomhed, der leverer kvalitetstekstiler til sundhedssektoren.

Du vil have ansvaret for produktionsplanlægning inden for dit eget område, herunder sikring af rettidig tilgængelighed af råvarer og produktionskapacitet, samt opfølgning på afvigelser og nødvendige justeringer og/eller prioriteringer.

Du vil blive en del af en velfungerende planlægningsafdeling, hvor du vil have fire kollegaer og en uformel omgangstone. Vi sætter en ære i at være troværdige, arbejde for den gode kvalitet og have gode relationer både internt og eksternt.

Borch Textile Group
Brødrene A & O Johansen A/S
Bliv handelselev i en af vores AO butikker i Region Vestsjælland

Brødrene A & O Johansen A/S

Kunne du tænke dig et job, hvor du ALTID har fri om aftenen og i weekenden? Og har du lyst til at blive en del af en bred organisation, hvor der er mange gode karrieremuligheder efter endt forløb?

Se video om Brødrene A & O Johansen A/S som arbejdsplads

Du behøver ikke vide noget om byggematerialer og værktøj – alt det skal vi nok lære dig! For vi har nemlig mere fokus på dit potentiale, din udvikling og din personlighed.

Som handelselev i Region Vestsjælland kan du se frem til at bruge de næste 2 år på at suge viden til dig. Du bruger størstedelen af din tid på at arbejde i butikken, hvor du kommer til at kende dine håndværkerkunder utroligt godt.

Brødrene A & O Johansen A/S
Jobindex Teknisk sælger – giv vores kunder den bedste indeklimaløsning

Jobindex søger for Anderberg Klima A/S i Slagelse

Kunne du tænke dig at udfolde dit talent for teknisk salg og rådgivning, mens du er med til at sætte den strategiske retning for vores fremtid?

”Du bliver en del af en virksomhed i vækst med en solid økonomisk position. Og på sigt ser vi gerne, at du bliver medejer og fører faklen videre sammen med mig,” siger direktør Lars Anderberg.

Du bruger ca. halvdelen af din tid på at rådgive vores eksisterende kunder ud fra deres henvendelser og behov, så de altid får og har den rette indeklimaløsning. Herudover opsøger du nye kundeemner hos virksomheder i ventilationsbranchen, medicinalindustrien, hospitaler, kirker samt kunst- og kulturinstitutioner.

Arla Foods amba
Automatikteknikerelev - Slagelse Mejeri

Arla Foods amba

Brænder du for el, teknik og maskiner og kunne du tænke dig en spændende fremtid som automatiktekniker? Så har vi en læreplads til dig på Slagelse Mejeri.

Som automatikteknikerelev i Arla bliver du ekspert i topmoderne mejerimaskiner og får hjemmebane i hele produktionsprocessen. Du kommer til at arbejde i en stor, international virksomhed, hvor moderne teknik og kendte mærkevarer bliver en del af din dagligdag.

Arla Foods amba
Søfartsstyrelsen Vil du arbejde med klima og skibsfartens grønne omstilling?

Søfartsstyrelsen, Korsør

Søfarten står over for en historisk grøn omstilling, der kræver internationale løsninger. Derfor søger vi to nye kollegaer, der har lyst til at arbejde med internationale forhandlinger i IMO og EU samt internationale partnerskaber som led i Søfartsstyrelsens indsats for at styrke den grønne omstilling af søfarten. Hvis du kan nikke ja til det og har interesse for internationalt samarbejde og skibsfarten – så er det dig, vi har brug for!

Vi søger to personer, der kan være tovholder for Søfartsstyrelsens arbejde på følgende områder:

  • EU’s Fit-for-55 pakke, herunder brændstofstandarden FuelEU Maritime, kvotehandelssystemet EU ETS for skibsfarten samt andre relevante direktiver.
  • Grønne skibskorridorer på det nationale og internationale område.
Westrup ApS Ingeniør til Mekanisk Design

Westrup ApS, Slagelse

Som Ingeniør for Mekanisk Design vil du tage del i maskinordrehåndteringen og tilbyde daglig support til den løbende produktion af maskiner (PTA).

Du får ansvaret for at forbedre den nuværende produktportefølje og optimere maskinproduktionen med tydeligt fokus på værdikædeforbedringer og deltage i udvælgelsen af underleverandører.

Du bliver en del af en organisation, der tilbyder personlig og faglig udvikling med et højt niveau af selvstændighed. Vi er stolte af vores imødekommende kultur, hvor teamwork og en jordnær attitude hersker.

DAN Palletiser A/S
Mekanisk konstruktør

DAN Palletiser A/S, Vemmelev

Har du lyst til at arbejde med mekanisk konstruktion inden for End of Line løsninger? Vil du være med til at indfri ambitionen om at være verdens førende leverandør af palleteringssystemer med udgangspunkt i kundernes individuelle behov?

Som mekanisk konstruktør bliver du projektlederens og projektteamets sparringspartner i udviklingen af den specifikke palleteringsløsning, der skal løse vores kunders konkrete opgaver og udfordringer. Samtidig bliver du en vigtig spiller på vores vej til fortsat at udvikle vores produktprogram.

DAN Palletiser A/S
YouSee YouSee Salgstrainee – Slagelse

YouSee

Kom og bliv en del af youSees næste traineehold!

Er du ambitiøs, god til mennesker og klar til en salgsuddannelse i særklasse?

Vi leder lige nu efter salgstalenter, der kan begejstre og skabe relationer, og som vil være en del af en udviklende vinderkultur.

Med vores uddannelse bliver du en del af et stærkt fællesskab, og en arbejdsplads med utallige karrieremuligheder.

Du kommer helt tæt på vores kunder, og det er dig, og det du kan, der skal give dem en kundeoplevelse, så de vælger os til igen og igen. I butikken vil du udover at betjene og rådgive kunder, blive inddraget i butikkens driftsopgaver, komme med på eventuelle events i dit lokalområde og tage imod support-kald på telefonen.

Kim Augustsen A/S Reservedelsrådgiver søges til Volkswagen, Seat og Audi

Kim Augustsen A/S, Slagelse

Til vores reservedelsafdeling søger vi en reservedelsrådgiver, som har lyst til at arbejde med autoreservedele og -tilbehør fra mærkerne Volkswagen, Seat og Audi. Hvis du derudover motiveres af at skabe og opleve tilfredse kunder, så kan dette måske være dit nye job!

Vi sælger reservedele og tilbehør af højeste kvalitet, så derfor er vores faciliteter i samme klasse. Du får sammen med dine kollegaer et lager i absolut topklasse. Vores højeste prioritet er orden, glade medarbejdere og slutoplevelsen hos kunden.

POWER A/S
Salgsledere med vindermentalitet

POWER A/S, Slagelse

Er du klar til at sætte power på dine lederambitioner?

Hos POWER bliver du klædt grundigt på til at lede og coache dine medarbejdere, sikre glade kunder og tænke strategisk i salget af varerne. 

Du bliver en del af Danmarks førende elektronikkæde, hvor du motiverer og udvikler et hold af branchens dygtigste sælgere, får plads i ledergruppen i varehuset - og så er muligheden for at blive varehuschef inden for rækkevidde.

Vis os din super-power!

Søg jobbet her.

POWER A/S
Vikingbus
Salgskonsulent, grupperejser med vilje til og mod på noget ekstra

Vikingbus, Slagelse

I forbindelse med stor travlhed i vores rejsebureau søger vi en ny dygtig kollega, der er lige så passioneret for at arrangere og koordinere grupperejser for vores kunder, som resten af os i rejseteamet er. Vi har mange typer af kunder, dog er størstedelen af vores grupperejser tilrettelagt til seniorer og pensionister og vores erhvervskunder.

Vi tilbyder

  • En spændende stilling i Danmarks førende busselskab
  • At du bliver en del af et team, som sætter en ære i at tilrettelægge grupperejser for kunderne i høj kvalitet og altid med kundens ønsker for øje
  • Et udfordrende og alsidigt job med gode muligheder for at præge jobbet
  • Løn efter kvalifikationer, pensions- og sundhedsordning
Vikingbus
Søfartsstyrelsen Kontorchef til Maritim Erhvervs- og Vækstpolitik

Søfartsstyrelsen, Korsør

Vil du være med til at sikre, at Danmark fortsætter udviklingen som en af verdens førende søfartsnationer?

Vi står blandt andet for den internationale skibsfartspolitiske indsats, herunder opfølgning på maritime samarbejdsaftaler med andre lande samt sektorsamarbejde på det maritime område. Vi arbejder med maritime rammevilkår og erhvervspolitik, hvilket indebærer analyse, politikformulering, ministerbetjening og meget andet.

I enheden er vi omkring 15 AC-medarbejdere, som du får ledelsesansvaret for. Din opgave bliver at sørge for solid faglig ledelse samt løbende at motivere og udvikle medarbejderne. Du bliver en del af Søfartsstyrelsens ledergruppe og vil refererer til en af styrelsens vicedirektører.

Zealand – Sjællands Erhvervsakademi S/I
Underviser til jordbrugsteknologuddannelsen og professionsbachelor i jordbrug

Zealand – Sjællands Erhvervsakademi S/I, Slagelse

Brænder du for natur og miljø og er du passioneret omkring udvikling og formidling af din faglige viden – så er der nu en spændende mulighed for at blive en del af Zealands team i Slagelse.

I Slagelse søger vi en dygtig underviser til vores studieretning Natur og miljø på jordbrugsteknologuddannelsen samt på professionsbacheloren i jordbrug.

Den primære opgave vil være undervisning, men der vil også ligger opgaver i form af vejledning, eksamen, forskning og udvikling, internationalisering samt efter- og videreuddannelse.

Du vil blive en del af et nyt team af undervisere og vil således få mulighed for at være med til at opbygge noget helt nyt.

Zealand – Sjællands Erhvervsakademi S/I
Mercuri Urval
Global Sales Manager OEM

Mercuri Urval recruiting on behalf of FlowCon International ApS in Slagelse

To strengthen the OEM/Energy team and with direct reference to the Sales Director, we are searching for a Global Sales Manager with great technical insight and expertise to handle the OEM market. Responsibilities

As Global Sales Manager you will be responsible for developing and executing the Go to Market strategy including developing the corresponding product roadmap and value proposition to be used within both the HVAC segment and alternative segments, who can benefit from the company’s energy-efficient solutions available.

You will provide technical guidance and take part in innovation and customization meetings with the OEM customers of modern energy-efficient solutions for a variety of projects with the OEM customer and conduct required commercial negotiations to conclude contracts.

Mercuri Urval
Gem
JACK & JONES
Store Manager Slagelse

JACK & JONES

Er god service og ledelse din drivkraft? Bliver du motiveret af en alsidig arbejdsdag, med spændende og varierede opgaver?

Vores team i Slagelse består af unge dedikerede medarbejdere. Det betyder at du bliver en del af et socialt miljø, hvor du, som deres nye leder, vil have den bærende rolle i den gode proces butikken er i.

BUPL Midtsjælland Faglig konsulent til forhandling af pædagogernes vilkår i kommunerne

BUPL Midtsjælland, Slagelse

BUPL Midtsjælland søger en faglig konsulent, der kan være med til at varetage medlemmernes interesser og skabe fagpolitiske resultater.

Som faglig konsulent i BUPL Midtsjælland arbejder du politisk og strategisk med medlemmernes vilkår, normeringsforhold, løn- og ansættelsesforhold i et samarbejde med fagforeningens politikere og medarbejdere samt tillidsrepræsentanter, ledere og pædagoger i vores kommuner.

Vi tilbyder dig spændende og alsidige arbejdsopgaver, hvor to dage sjældent ligner hinanden.

BUPL Midtsjælland Socialrådgiver som faglig konsulent til personsager

BUPL Midtsjælland, Slagelse

BUPL Midtsjælland søger en engageret socialrådgiver til personsagsområdet, som samtidig er fagpolitisk tænkende og har medlemmernes interesser i fokus.

Som faglig konsulent på personsagsområdet består opgaverne bl.a. af at rådgive og assistere vores med-lemmer ved sygdom og barsel, visitation til fleksjob, pension samt råd og vejledning om generelle ansættelsesvilkår.

Opgaverne er kort sagt mangfoldige og kravene store. Vi forestiller os derfor, at du har stor viden om den sociale lovgivning og praksis i jobcentre og kommuner samt kendskab til – eller lyst til uddannelse i – ansættelsesret.

Zealand – Sjællands Erhvervsakademi S/I
Vil du undervise på jordbrugsteknologuddannelse samt på professionsbachelor i jordbrug?

Zealand – Sjællands Erhvervsakademi S/I, Slagelse

Brænder du for god undervisning, og er du passioneret omkring udvikling og formidling af din faglige viden – så er der nu en spændende mulighed for at blive en del af Zealands team i Slagelse.

Vi søger en dygtig underviser til vores jordbrugsteknologuddannelse samt på professionsbachelor i jordbrug.

Stillingen vil bestå af flere elementer. Den primære opgave vil være undervisning, men der vil også ligger opgaver i form af vejledning, eksamen, forskning og udvikling, internationalisering samt efter- og videreuddannelse.

Zealand – Sjællands Erhvervsakademi S/I
Botilbuddet Sct. Mikkelsgade Forstander / leder

Botilbuddet Sct. Mikkelsgade, Slagelse

Vi søger dig, der som forstander / leder er lige så meget teamplayer som leder, og som har lyst til at være med til at udvikle og rammesætte stedet til gavn for beboerne og medarbejdernes trivsel.

Botilbuddet skal ikke revolutioneres men fortsætte i samme ånd og kultur som hidtil, hvad angår værdier og menneskesyn på vores beboere samt vores pædagogik, kultur og traditioner, dog stadig med mulighed for, sammen med medarbejderne, at udvikle stedet til gavn for alle.

Miljøstyrelsen
Brænder du for at være med til at sikre miljøansvarlig produktion og grøn omstilling?

Miljøstyrelsen, Slagelse eller Odense

Vil du være den miljøfaglige garant i myndighedsbehandlingen af eksempelvis offshore industri, kemisk industri, Power to X m.m.? Har du flair for sagsbehandling og lyst til at arbejde med tilsyn, godkendelse og miljøvurdering af virksomheder? Ønsker du at bidrage til Miljøstyrelsens arbejde med FN's 12. verdensmål: At sikre ansvarligt forbrug og produktion? 
Og vil du være en del af en spændende styrelse og et fagligt stærkt miljø?

Arbejdsopgaverne spænder vidt, og der er mange udviklingsmuligheder.

Der er tale om én fast stilling og én midlertidig stilling frem til udgangen af 2023.

Miljøstyrelsen

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV