249 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

249 jobannoncer

Gem
Kim Augustsen A/S

Volkswagen Slagelse søger dygtig mekaniker

Vi søger dygtig mekaniker til VW – Seat – Cupra – Audi og Skoda.

Du skal sammen med vores øvrige medarbejdere medvirke til at udvikle og vedligeholde samarbejdet med vores mange trofaste kunder.

Vi tilbyder bl.a.:

  • Et varigt, spændende, udviklende og travlt job i vores moderne bilhus.
  • For den rette person vil der være rige muligheder for personlig og faglig udvikling.
  • Du vil indgå i vores team af mekanikere, der på nuværende tidspunkt tæller 10 mekanikere og 5 lærlinge.
Gem
Rea Erhvervsbiler A/S

Person-, vare- og lastvognsmekanikere/-lærlinge søges til REA Erhvervsbiler

Glostrup, Hvidovre eller Slagelse

Trives du med en hverdag, hvor din vigtigste opgave er, at få kunderne på farten hurtigst muligt, samtidig med at bilen spiller 100% ved aflevering? Så er det dig, vi står og mangler i vores team.

Vi er hos REA Erhvervsbiler på jagt efter person-, vare- eller lastvognsmekanikere/-lærlinge til vores afdelinger i Slagelse, Glostrup og Hvidovre. Vi sælger og servicere IVECO og Fiat Professional, men har også brugte biler igennem værkstedet.

Vi tilbyder et job hos en af Danmarks førende forhandlere af IVECO og Fiat Professional. Her vil du få mulighed for at arbejde med alle facetter af reparation og vedligeholdelse.

Gem
Slagelse Kommune

Engageret seniorbyplanlægger til Planafdelingen

Korsør

Har du stor interesse i at udvikle byer og gøre dem til steder, der er attraktive at leve, bo, arbejde, drive erhverv og investere i? Så er det måske dig, vi mangler her i Slagelse Kommune. Vi søger nemlig en engageret seniorbyplanlægger til at stå i spidsen for vores velfungerende planteam med 7 dygtige planlæggere.

En stor del af din tid skal du bruge på egne konkrete plansager, f.eks. byudviklingsprojekter og udarbejdelse af lokalplaner. Derudover har du mulighed for at agere som planfaglig koordinator, hvor du kan yde generel, faglig ledelsesstøtte.

Gem
Zealand Business College

Er du klar til at gøre en forskel i den industrielle sektor?

Slagelse

På ZBC i Slagelse søger vi en dedikeret underviser med en baggrund som smed, industritekniker eller automatiktekniker.

Du får ansvaret for at undervise og vejlede vores elever på Grundforløb 1 for industri, hvor unge direkte fra 9. og 10. klasse eller efterskole introduceres til industriens forskellige uddannelsesretninger.

Du vil arbejde tæt sammen med vores andre undervisere og med elever/kursister, og du vil være med til at skabe en god og lærerig undervisningsoplevelse.

Gem
Zealand Business College

Bliv teamleder på Danmarks største erhvervsskole og vær med til at uddanne til fremtiden!

Slagelse

Vil du være med til at gøre en forskel for unge i uddannelse, kursister og samarbejdet med branchen? Og kan du skabe de bedste rammer for et team, så de opnår succes i deres arbejde med eleverne?

Så er der her en helt unik mulighed for at blive teamleder i en af to nyoprettede stillinger på ZBC Kokke- og Tjenerskolen eller på vores Landbrug- og Gartnerskole.

Vi søger to teamledere der i tæt samarbejde med områdelederen, kan sætte retning og sikre følgeskab i underviserteamet, så der skabes den bedste uddannelse for eleverne.

Gem
Professionshøjskolen Absalon

Adjunkt til forskning inden for ernæring og sundhed

Slagelse

Har du lyst til at arbejde med forsknings- og udviklingsprojekter inden for ernæring og sundhed, hvor praksis i høj grad inddrages? Og kan du omsætte din forskningsviden i undervisningen af professionsbachelorer? Så er det nu, at du skal læse med, for Center for Sundhed og Rehabilitering søger en adjunkt med en ph.d.-grad.

Arbejdsopgaverne er inden for forskning- og undervisningsområdet, og vi prioriterer at sikre et optimalt vidensflow mellem forskning og undervisning.

Gem
Professionshøjskolen Absalon

Udviklingsorienterede faglige ledere til Center for Sygepleje

Nykøbing F, Næstved, Slagelse, Roskilde og Holbæk

Vil du være med til at videreudvikle og kvalitetssikre en stærk sygeplejerskeuddannelse, hvor der både er fokus på de studerendes læring og trivsel, uddannelsens faglige kvalitet i en kobling imellem teori og praksis, og hvor uddannelsen af kompetente sygeplejersker til fremtidens sundhedsvæsen er omdrejningspunktet?

Kan du drive, understøtte og udvikle den faglige kvalitet af uddannelsen i samarbejde med uddannelseslederen, uddannelseskoordinatoren og et team af kompetente undervisere? Så er det dig, vi søger, og vi vil gerne have dig med på holdet.

Gem
Sano Skælskør

Teknisk medarbejder søges

Skælskør

Vi søger en dygtig og fleksibel medarbejder M/K med håndværksmæssig baggrund, og tekniske kompetencer, til vores smukke rehabiliteringscenter i Skælskør.

Ansvars- og funktionsområde:

  • Løbende drift og vedligehold af vores bygninger
  • Sikre den daglige drift af vores store varmtvandsbassin
  • Hjælpe med at løse tekniske udfordringer i huset ved behov

Vi tilbyder en 37 timers stilling i en attraktiv og eftertragtet virksomhed inden for rehabilitering, et godt arbejdsmiljø med gode kolleger, hvor der bliver lagt vægt på god tone og tværfagligt samarbejde.

Gem
FGU Syd- og Vestsjælland

Medarbejder til ledelsessekretariat søges

Korsør

Er du vores nye kollega? FGU Syd- og Vestsjælland søger en analytisk og sproglig skarp medarbejder, der kan understøtte ledelsen i både drift og udvikling.

Du skal være indstillet på en alsidighed i arbejdet. Opgaverne kan være projektrelateret, det kan være mere driftsbetonede AC-opgaver, det kan være udviklingsopgaver og det kan handle om kommunikation.

Du vil arbejde i tæt samspil med ledelsen, og du kan forvente en åbenhed for dine ideer og erfaringer samt sparring omkring de forskellige opgaver.

Gem
Julemærkehjemmet Skælskør

Pædagog til Julemærkehjemmet Skælskør, 37 timer

Julemærkehjemmet Skælskør har plads til 48 børn i alderen 7-14 år, fordelt med 16 børn på tre afdelinger. Børnene er på ophold i 10 uger. Børnene er hjemme i weekenderne.

Vi tilstræber at skabe et rart og trygt miljø, hvor der er en systematisk og gennemtænkt tilrettelæggelse af hverdagen for børnene. Gennem en struktureret hverdag med fokus på fællesskab, nærvær og sunde vaner, arbejder vi for at skabe de bedste udviklingsbetingelser for vores børn, uanset hvad deres mål for opholdet er.

Gem
IN-STORE A/S

Mercher (sommerafløser) til Næstved/Slagelse-området

Ønsker du et sommerjob indenfor detail uden lange åbningstider og weekendarbejde?

Vi søger en kompetent Mercher, der kan varetage opgaver for nogle af landets førende brands primært i uge 27, 28, 29, 33, 34 & 35 med mulighed for forlængelse. Du kører efter en fastlagt jobliste, hvor du besøger dagligvarebutikker og byggemarkeder. Her sikrer du, at hylderne er fyldt op, flotte udstillinger og display er etableret, samt space er optimeret for den kunde, som du skal udføre opgaven for.

Gem
Professionshøjskolen Absalon

Studentermedhjælper med flair for administration og sagsbehandling

Slagelse

Er du studerende og har du interesse for administration og sagsbehandling? Så kan det være dig, som Team Studiehjælp søger som studentermedhjælper 10-15 timer om ugen.

Team Studiehjælp varetager mange forskellige opgaver, primært i forbindelse med optagelse og vejledning af studerende.

Vi søger en studentermedhjælper, som kan sagsbehandle og vurdere ansøgninger om optagelse på vores 13 grunduddannelser og 2 merituddannelser. Du skal også kunne vejlede ansøgerne om ansøgningsprocessen og svare på spørgsmål i forbindelse med sagsbehandlingen.

Anzet A/S søger for Cobot Lift ApS
Gem
Anzet A/S

Softwareingeniører søges til Cobot Lift

Slagelse

Er du på udkig efter en spændende og udfordrende stilling som softwareingeniør i en innovativ virksomhed?

Vi beskæftiger os med kollaborative robotter til både industrien og til bagagehåndtering i globale lufthavne, og vi udvider med stærke profiler som har lyst til at udvikle sig i rollen, i takt med at organisationen vokser.

Hvis du er passioneret omkring softwareteknologi og ønsker at være med til at skabe fremtiden for robotteknologi, så er dette den perfekte mulighed for dig!

Gem
Biltema Danmark A/S

Deltidsmedarbejder til Biltemas landsdækkende kundeservice

Slagelse

Biltema er i gang med et spændende væksteventyr, og det eventyr vil vi gerne have dig med på.

Som deltidsmedarbejder i den landsdækkende kundeservice i BILTEMA bliver dine dage aldrig ens. Du vil få et bredt kendskab til vores spændende varesortiment, masser af ansvar og frie rammer til at vise, at du kan arbejde selvstændigt og struktureret.

Biltema Danmark A/S
Gem
Professionshøjskolen Absalon

Engageret, didaktisk og fagligt stærk underviser til pædagoguddannelsen

Slagelse

Vil du være med til at uddanne fremtidens pædagoger, hvor du giver vores studerende de bedste forudsætninger for at møde professionen efter endt studie?

Vi søger en timelærer samt en adjunkt eller lektor til tidsbegrænsede stillinger.

Din primære opgave er at undervise og vejlede de studerende. Du skal selv tilrettelægge, gennemføre og evaluere undervisningen og løbende være med til at udvikle den.

Gem
Professionshøjskolen Absalon

Engageret timelærer til ernærings- og sundhedsuddannelsen

Slagelse

Er du en dygtig formidler, der brænder for at undervise i forskellige fag på ernærings- og sundhedsuddannelsen? Så er dette din mulighed!

Alt efter dine kompetencer aftaler vi konkrete fagområder med dig, som du skal undervise i. Som timelærer på ernæring- og sundhedsuddannelsen byder du ind med fagligt engagement, og medvirker til at være en drivkraft i at skabe gode læringssituationer og -muligheder for de studerende.

Gem
Zealand Business College

ZBC søger undervisere til efteruddannelse på det pædagogiske område

Næstved, Roskilde eller Slagelse

Brænder du for at undervise voksne – ufaglærte som faglærte, og vil du være en del af et faglig dygtigt og engageret team af undervisere inden for det pædagogiske område?

Vi er et område, som er i en positiv udvikling, og vi søger derfor hurtigst muligt en underviser, der sammen med de øvrige undervisere i teamet skal tilrettelægge undervisningen på arbejdsmarkedsuddannelserne.

Vi kan tilbyde dig at arbejde i et team med kollegial sparring, og som er behjælpelige med oplæring.

mobako P/S søger for Fjerring A/S
Gem
mobako P/S

Konstruktionsingeniør

Slagelse

Vil du følge byggeriet af dine projekter helt til dørs og være med i processen, efterhånden som beregningerne bliver til virkelighed?

Så bliv en del af en arbejdsplads med 22 kolleger, hvor du udvikler din faglighed ved at komme på nye projekttyper fra gang til gang.

Hos Fjerring kan du dykke ned i beregninger af alt fra simple renoveringer af private huse og nybyg til større skoleombygninger eller et pakhus, der skal omdannes til kulturhus.

mobako P/S
Gem
Dansk Amatørorkester Samvirke

Administrator til DAOS (deltid)

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en administrator 360-400 timer/år til at understøtte det store frivillige arbejde i DAOS (Dansk Amatør Orkester Samvirke).

Er du vores nye uundværlige og samlende blæksprutte, som hjælper den frivillige bestyrelse med mange forskellige administrationsopgaver?

Du får ansvar for generel medlemsadministration, bogføring, administration af fondsansøgninger, løbende nyhedsopdateringer og sekretærfunktion til bestyrelsesmøder.

Gem
Slagelse Kirkegårde

Kirkegårdsassistent

Slagelse

Stillingen som kirkegårdsassistent ved Slagelse kirkegårde er ledig til besættelse pr. 1. juli 2024 eller efter aftale.

Som asistent:

  • Skal du sammen med kirkegårdslederen stå for den daglige drift af kirkegården.
  • Har du opgaver i forbindelse med bisættelser/begravelser.
  • Har du kontakt til kunder, leverandører og samarbejdspartnere.

Vi tilbyder en velfungerende engageret medarbejdergruppe med høj faglighed og stor selvstændighed.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV