258 job matcher din søgning 258 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Fordelingssekretariatet For Friskoler og Private Grundskoler S/IAkademisk medarbejder til Fordelingssekretariatet for friskoler og private grundskoler

Fordelingssekretariatet For Friskoler og Private Grundskoler S/I, Slagelse

Har du interesse for administration og god service og lyst til at arbejde med de frie grundskoler? Brænder du for at optimere og finde nye veje til udvikling og compliance? Er du god til at samarbejde og se muligheder? Så er det måske dig, vi søger.

Der er tale om en nyoprettet stilling, hvor dine opgaver bl.a. vil komme til at bestå af:

 • Optimering af sekretariatets budgettering og rapportering
 • Udvikling af sekretariatets analyseværktøjer
 • Optimering af kvalitet og compliance i både nuværende og fremtidige administrative systemer
ALDI DanmarkUngarbejder - Skælskør

ALDI Danmark

Du kan få den helt rigtige start på dit arbejdsliv, og du kan få penge på lommen. Begge dele følger med et job i ALDI, hvor vi giver ansvar til dig, der kan bære det. Vi kan lige nu tilbyde et godt fritidsjob, som meget vel kan blive et springbræt til andre spændende jobs. Er du klar til at tage det første skridt?

Som ungarbejder er du en vigtig del af dagligdagen i butikken. Du er nemlig med til at gøre det enkelt for vores kunder, når du sørger for, at butikken spiller og ser lækker ud. Du er også butikkens smilende og imødekommende ansigt udadtil og klar til at tage godt imod kunderne.

Du er med til at gøre en forskel i butikken, når du:

 • betjener kunder ved kassen og hjælper med spørgsmål ude i butikken
 • fylder op og trimmer hylderne
 • får butikken til at shine, når du gør rent
Egons A/S
IT supporter - infrastruktur med vilje til og mod på noget ekstra

Egons A/S, Slagelse

Du bliver en del af et team på syv personer, der fra hovedkontoret i Slagelse varetager den samlede administration for vores fire forretningsområder Turistbusser, Minibusser, Rutebusser og Rejsebureau. Målet for administrationen er at fungere som en effektiv servicefunktion og derved være med til at skabe rammerne for den videre vækst i Egons.

Du sætter en ære i at rette personer modtager de rette ydelser i rette kvalitet til rette tid og rette omkostning for derved at skabe troværdighed omkring din person.

Sparekassen Sjælland-Fyn
Privatkunderådgiver

Sparekassen Sjælland-Fyn A/S, Skælskør

Du bliver en del af vores afdeling i Skælskør, som består af 9 personer. Afdelingen har både private og mindre erhvervskunder, og vi er det eneste pengeinstitut i byen og oplandet. Vi har store markedsandele, og der er potentiale for mere.

Du får ansvar for at bygge en kundeportefølje op som primært vil bestå af privatkunder. Vi har et stærkt fokus på den gode kundeoplevelse og rollen som professionel sparringspartner. Derfor er du også proaktiv og opsøgende over for nye og bestående kunder, der kan have gavn af gode økonomiske løsninger – fx som følge af ændringer i markedet eller privatlivet.

Sparekassen Sjælland-Fyn A/S
Mulighed for hjemmearbejde
b.n.t scandinavia ABDansktalende intern sælger

b.n.t scandinavia AB, Arlöv, Sverige

Er du interesseret i salg, har et stærkt fokus på resultater og nyder et job med fokus på service og tilfredse kunder. Så kan du være vores nye interne sælger!

Som intern sælger er du ansvarlig for dit eget distrikt med dine egne kunder med tilhørende budgetansvar. Du skal aktivt behandle den eksisterende kundebase via telefon, e-mail og teams. Du vil arbejde som en traditionel sælger i ordets rette forstand og kæmpe for dine ordrer.

Men den eneste forskel er, at du gør det digitalt på en eksisterende behandlet kundebase. Alle møder finder sted som bookede besøg digitalt samt behandling via telefon og e-mail. Du rapporterer ugentligt til salgschefen. Alle ordrer du tager, indgår i vores forretningssystem NAV.

Sanistål A/S

Intern salgskonsulent til salg af VVS til vores professionelle kunder

Sanistål A/S, Vallensbæk eller Slagelse

Er du klar til en hverdag med fart på, hvor kunden og din trivsel er i fokus? Er du god til at afdække kundernes behov indenfor VVS-produkter? Kan du omsætte behovet til de rette løsninger, der skaber værdi for kunden og Sanistål? Så har vi jobbet til dig.

Som vores nye kollega vil din arbejdsdag bestå af vejledning af kunder i forhold til valg af produkter og løsninger, vedligeholdelse og optimering af salg til eksisterende kunder, udarbejdelse af tilbud, ordrebehandling samt at løse opgaver for og sammen med de eksterne sælgere.

Herudover står du også for sags- og projektstyring med tæt kontakt til dine kunder ude på byggepladsen, og du vil også få mulighed for at deltage i kundemøder sammen med en sælgerkollega for at pleje dine kunderelationer.

Sanistål A/S
Hjemmearbejdsplads
Red HatDansktalende vejledere

Red Hat

Red Hat er Skandinaviens ledende leverandør af medial rådgivning og underholdning over telefonen. På grund af stor efterspørgsel fra kunder er behøver vi umiddelbare forstærkninger til vores team. Din identitet er hemmelig for kunderne, og du modtager opkald anonymt via vores central.

Vil du være din egen chef med frihed til at arbejde hjemmefra og selv bestemme hvornår og hvor meget du vil arbejde? Vil du have et job som du nemt kan kombinere med studier eller andre opgaver? Ønsker du at tilbyde vejledning til mennesker der behøver det? Vi behøver flere clairvoyanter, medium, tarottydere m.fl. Vi leder også efter dig, der ikke er clairvoyant, men som er liberal og interesseret i at arbejde med underholdning via telefon af voksen natur.

Hjemmearbejdsplads
Webhelp
Webhelp søger nye ambitiøse kundeservicemedarbejdere til hjemmearbejde

Webhelp

Har du vindermentalitet, vil du arbejde hjemmefra og vil gøre dit bedste for at give kunderne en professionel oplevelse? Så er det dig vi leder efter!

Webhelp Nordic

Du vil arbejde med et af verdens mest innovative og populære IT-brands og rådgive vores danske, og periodevis engelske kunder.

Som kundeservicemedarbejder hos Webhelp i København giver du kunderne de løsninger de har brug for, når de melder sig med spørgsmål omkring deres mobiltelefon, tablet, eller computer.

Webhelp
SøfartsstyrelsenApplication manager og teknisk kapacitet til vedligehold og drift i ambitiøs IT- og Driftsafdeling

Søfartsstyrelsen, Korsør

Søfartsstyrelsen er i gang med en stor omlægning af vores IT-systemer, der skal sikre en stabil drift, professionel service til vores kunder i en digital fremtid og implementering af vores IT-arkitektur. Vi leder efter en, der kan drive AM-processen og have det tekniske overblik over vores IT-portefølje og dermed kan understøtte både en sikker drift og effektive udviklingsprojekter.

Vi drifter, udvikler og sikrer brugervenlige og sammenhængende digitale løsninger for alle vores kunder og styrer alle IT-udviklingsprojekter i styrelsen sikkert i havn. Det kræver struktur, og vi vil gerne have hjælp til at sikre overholdelse af denne struktur.

Statens IT leverer vores netværk, virtuelle servere og øvrige basis-drift og vi anvender deres Govcloud.

Flakkebjerg EfterskoleLærer til Art

Flakkebjerg Efterskole, Slagelse

I jobbet som artlærer på Flakkebjerg Efterskole får man, i samarbejde med den anden linjelærer, ansvaret for undervisning og udvikling af Art på Flakkebjerg Efterskole.
Din kollega er stærk inden for engelsk, male- og tegnekunst samt grafisk tryk. Vi søger en kunstfaglig kapacitet, som kan komplementere sin kollega og har stærke danskfaglige kundskaber.

Vi skal desuden have dækket et eller flere af fagene spansk, fransk, fællessang og ordblinde-/læsehjælp.

Derudover forventes det, at vores nye kollega

 • er hjemme i den projektorienterede undervisningsform hvor nysgerrighed står over kontrol og strukturen skal findes i tilsyneladende kaos.
 • kan arbejde digitalt og tværfagligt med innovative læreprocesser.
 • er en dygtig formidler af sit stof og kan gå i åben og præcis dialog med elever, forældre, kolleger og samarbejdspartnere.
Brikk Gruppen ApSEjendomsmæglertrainee søges til voksende ejendomsmæglervirksomhed

Brikk Gruppen ApS

Har du ønske om at blive ejendomsmægler? Har du store ambitioner, gennemslagskraft og ønske om at arbejde med salg og mennesker? Så er denne stilling for dig.

Vi mener, at vores ejendomsmæglere skal gøre det, de er bedst til. Dine arbejdsopgaver består derfor primært i hjælpe vores erfarne mæglere samt at fremvise ejendomme og holde åbne huse. Du vil dog også få rig mulighed for at lære resten af processerne og delene af jobbet at kende og udvikle dig med hjælp fra både vores erfarne ejendomsmæglere, men også fra erfarne fra hovedkontoret. Ærlighed og integritet overfor vores kunder er helt centralt for Brikk, og vi vægter dette højest og søger en ejendomsmægler trainee, som har samme værdigrundlag.

Der er tale om et job med spændende udviklingsmuligheder på kort og lang sigt med mulighed for hurtigt at få mere ansvar.

REMONDIS A/S
10 erfarne og ansvarsbevidste chauffører til kørsel med skraldebil

REMONDIS A/S, Næstved

Er du morgenfrisk og udstyret med godt humør? Lægger du vægt på et godt samarbejde og er du fleksibel? Så er det måske dig, vi lige står og mangler i vores virksomhed.

REMONDIS A/S søger lige nu erfarne og engagerede chauffører til vores regionskontor syd, med kørsel i Slagelse, Sorø og Lejre, til kørsel med skraldebil. Du vil blive en del af et hold med stor lyst til service, sikkerhed og ansvar.

Som chauffør hos REMONDIS A/S vil du være vores ansigt udadtil, dels ved at køre vores biler og dels ved at bære vores tøj, hvorfor vi stiller høje krav til dig.

REMONDIS A/S
My HomeVil du være en del af en større møbelkæde i udvikling?

My Home, Slagelse

Til vores lagerfacilitet på Sjælland søger vi en varemodtagelsesansvarlig til tiltrædelse hurtigst muligt.

I det daglige vil der være varierede opgaver, hvor deadline, service og kommunikation internt spiller en afgørende rolle.

Vi søger en stabil varemodtagelsesansvarlig med truckcertifikat og erfaring i aflæsning af lastbiler/containere, samt køre varer på plads, samt lave et sammenspil på tværs af lageret i samarbejde med driftslederen.

Arbejdsområder/opgaver

 • Opsætning af varer i reoler
 • Losning af containere/lastbiler
 • Up front håndtering af skader/mangler

Vi kan tilbyde dig:

 • En god arbejdsplads, hvor medarbejderne hjælper hinanden
 • Løn efter ansvar og erfaring
 • Du bliver ansvarlig for engagerede kollegaer, der fylder lageret op med varer
Altiden Omsorg A/S
Administrativ medarbejder til Altiden Netværk (15 timer)

Altiden Omsorg A/S, Slagelse

Altiden Netværk i Slagelse søger en administrativ medarbejder til vores tre tilbud i Slagelse-området, der kan få den administrative hverdag til at fungere.

Vores botilbud henvender sig blandt andet til borgere over 18 år med autismespektrumforstyrrelser. I Altiden Netværk er vi godt 40 medarbejdere som brænder for at skabe en meningsfuld hverdag for beboerne med øje for den enkeltes livskvalitet og udvikling. .

Vi søger en kollega, som kan være et centralt omdrejningspunkt i at få den administrative hverdag på botilbuddene til at fungere.

Altiden Omsorg A/S
ISS Facility Services A/S
ISS søger en medarbejder til arealpleje til vores landsdækkende kunde med primær lokation i Slagelse

ISS Facility Services A/S

Vi tilbyder dig en stilling med ansættelse under gartnerisk arbejde overenskomst. Din primære arbejdslokation vil være i Slagelse, men du skal være indstillet på at kunne hjælpe andre lokationer på Sjælland, hvis behovet opstår.

Stillingen indeholder bl.a. vedligehold af udearealer, nyplantning, hækkeklipning samt beskæring og andre ad.hoc opgaver. Vi tilbyder en stilling med alsidighed og mulighed for at være en del af andre arbejdsopgaver på lokationen – f.eks. i forbindelse med mindre arrangementer og små flytteopgaver.

Fælles for ISS’ services er, at de alle leveres af mennesker til mennesker. Vi tilbyder derfor trygge ansættelsesforhold, et godt og sikkert arbejdsmiljø, nærværende ledelse samt gode, personlige udviklingsmuligheder.

ISS Facility Services A/S
Askehavegård Børnehus
Vikariat til Askehavegård Børnehus

Askehavegård Børnehus, Slagelse

Her er en oplagt mulighed for at blive en del af vores personalegruppe i en privat institution i Slagelse Kommune!
Vi er tilknyttet Landsorganisationen Danske Daginstitutioner.

Vi søger en vikar med erfaring til en af børnehavegrupperne på 35 timer ugentligt.
Tiltrædelse snarest og til den 30-6-2022.

Askehavegård er et gårdbørnehus, der ligger i naturskønne omgivelser i den lille landsby Øster Stillinge, cirka 5 km udenfor Slagelse. Vi har et mindre dyrehold, en stor naturlegeplads og udsigt til store landbrugsarealer, her kan du føle dig hensat til ren ”Morten Korch-idyl”.

Vi ønsker en vikar, der har følgende kvalifikationer/kompetencer:

 • Du er ansvarlig og synlig
 • Du er omsorgsfuld og har indlevelsesevne overfor børn, forældre og kollegaer.
 • Du har et positivt menneskesyn, hvor du ser muligheder frem for begrænsninger.
Viminco
Senior Laborant med ansvar for drift- og opgavekoordinering

Viminco, Skælskør

For dig som har lyst til at være en del af en succes og realisere vores vækstambitioner for egenudviklede produkter.

Har du interesse i koordinering, og brænder du for analysearbejde og GMP? Sætter du pris på at have ansvar, og er du god til at bevare overblikket, selv når der er mange bolde i luften? Så er du måske vores nye Senior Laborant i Orifarms analytisk-kemiske udviklingslaboratorium.

Som Senior Laborant vil du i samarbejde med dine laborantkollegaer varetage den daglige drift i laboratoriet. Du forventes at løse både administrative- og udviklingsopgaver, og indgå i den daglige opgaveløsning både internt i afdelingen og tværgående.

Dagligdagen er opdelt i koordinerings- og opfølgningsopgaver på driften. Derudover skal du bruge du tid til analysearbejde, således du fastholder den daglige rutine og kontakt i laboratoriet.

Viminco
Vestermose Natur- og IdrætsfriskoleSFO-pædagog med ledelsesansvar

Vestermose Natur- og Idrætsfriskole, Slagelse

Vi søger en pædagog, der skal fungere som afdelingsleder i vores SFO og gerne med tiltrædelse d. 1. juni 2021 eller tidligere.

En af vores dygtige pædagoger har valgt at prioritere sin familie efter endt barsel. Vi omstrukturerer i den forbindelse vores SFO, og har derfor brug for en pædagog, der har lyst til at lede vores SFO-team.

Stillingen vil være en kombination at ’timer på gulvet’ med børn i SFO’en, samarbejde med lærere som primær pædagog på en enkelt klasse i nogle af skoletimerne, samt ledelse og koordination af SFO’en.

Stillingen er en fuldtidsstilling.

EBK HUSE A/SERFAREN BYGGELEDER

EBK HUSE A/S, Slagelse

Vi søger en kompetent og erfaren byggeleder med et geografisk arbejdsområde, som primært dækker Sjælland.

JOBBET

 • Du vil som byggeleder være bygherres primære kontaktperson i byggeforløbet, og du bliver ansvarlig for styring, koordinering, planlægning og kvalitetssikring af byggesager frem til aflevering af det færdige hus til bygherren.
 • Vi lægger stor vægt på at du har en solid erfaring som byggeleder – og gerne fra fritids- eller helårshusbranchen.

Vi tilbyder en lønpakke i overensstemmelse med dine kvalifikationer, velordnede ansættelsesforhold samt pensions- og sundhedsordning, overskudsdeling og bilordning efter aftale.

 XL-BYG,
Faglært salgsmedarbejder til Byggecenter

XL-BYG, Slagelse

Vi søger en faguddannet og frisk kollega til vores Byggecenter i Slagelse - fortrinsvis til vareområderne inden for farve, interiør og tilbehør.

Jobbets primære indhold:

 • Salg, servicering og hjælp til inspiration af vores mange loyale kunder i byggecentret, der er repræsenteret af private, GDS såvel som professionelle kunder
 • Effektuering af dagligdagens mange gøremål – med stor fokus på afdelingen for farve & interiør herunder bl.a. kampagneklargøring, inspirationsudstilling, trimning af salgsområder og vareopfyldning
 • Tæt samarbejde med øvrige kollegaer i afdelingen og Byggecentret generelt - som med helhedsforståelse har en frisk tilgang til opgaverne og alle brænder for deres job
XL-BYG