159 job matcher din søgning 159 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 159 resultater.
PeopleLinkHR-partner

PeopleLink søger for Viminco A/S i Skælskør

Til at understøtte den fortsatte udvikling søger vi en HR-partner, der får et selvstændigt ansvar for at bidrage med HR-relaterede indsatser på tværs af virksomheden.

Der er tale om en fagligt meget bred rolle, hvor du bl.a. får ansvar for at:

 • Drive, yde support til og gennemføre HR-årshjul aktiviteterne i tæt samarbejde med lederne, herunder bl.a. målstyring, MUS, evalueringer og lønregulering
 • Yde generel HR-sparring til virksomhedens ledere
 • Varetage overenskomstmæssige og personalejuridiske opgaver og forhandlinger

Du bliver en del af en international koncern, som vægter både personlig og professionel udvikling – og du får gode muligheder for at bringe dine kompetencer i spil i en dynamisk og spændende hverdag iblandt mange ildsjæle, hvor ambitioner og fælles mål går hånd i hånd.

ZBC
Køkkenleder til ZBC Food Halls – fødevareuddannelser i et nyt koncept

ZBC

Til ZBC Food Halls Slagelse søger vi pr. 1. januar 2021 en daglig leder. Der er 3 Food Halls i Slagelse og 2 pop-up-enheder.

Danmark har det seneste år virkelig sat sig på det kulinariske verdenskort med en repræsentation af Michelin-stjerner hos de danske restauranter, der er flottere end nogensinde. Den nordiske madkultur har fået et elitepræg, som på verdensplan placerer Danmark som førende på området.

ZBC's Food Halls er et spisested for elever, kursister, medarbejdere og gæster på ZBC, der på den ene side bliver et virkelighedsnært undervisningsmiljø for eleverne på uddannelserne til blandt andet kok, tjener, slagter, handel og bager, og samtidig er en mulighed for at give de øvrige elever samt kursister, ansatte og gæster en kvalitetsmæssig madoplevelse.

Plejecenter Antvorskov
Ansvarshavende sygeplejerske til aftenvagt på 29,75 t./uge pr. 01.01.2021 eller snarest derefter

Plejecenter Antvorskov, Slagelse

Plejecentret Antvorskov er en selvejende institution, som består af et plejecenter med plads til 60 beboere og et hjemmeplejeområde fordelt i 2 teams.

Sygeplejersken har – udover det sygeplejefaglige ansvar – også ansvar for tilrettelæggelse og uddelegering af arbejdsopgaver i vagten. Sygeplejersken er endvidere ansvarlig for den elektroniske planlægning for social- og sundhedsassistenter/hjælperne i vagten. Dette omfatter bl.a. tilretning af visiterede ydelser samt sikre overensstemmelse mellem planlagt og visiteret tid hos borgerne.

Til stillingen forventes:

 • at du har lyst til et job hvor en del af arbejdstiden bruges på elektronisk planlægning og dokumentation.
 • at du har gode samarbejdsevner og vil være loyal overfor trufne beslutninger.
 • at du kan planlægge dagligdagens opgaver på en hensigtsmæssig måde.
AS3 Work&CareFYSIOTERAPEUTISK FAGLIG LEDER - Sjælland

AS3 Work&Care

AS3 Work&Care er specialiseret i helhedsorienterede og tværfaglige arbejdsmarkedsrettede forløb for sygemeldte og ledige med psykiske og fysiske problemstillinger. Vi søger lige nu en fysioterapeutisk faglig leder til kvalitetssikring af vores fysioterapeut-forløb, som bliver en del af vores stærke fagteam.

Der er tale om en projektansættelse på 30 timer ugentligt, der løber til og med august 2021 - med mulighed for fastansættelse efterfølgende. Din arbejdstid bliver fordelt på vores AS3 centre - og træningsfaciliteter - i Kalundborg, Slagelse, Holbæk, Frederikssund, Greve og Køge.

I tæt samarbejde med vores ledende fysioterapeut bliver dit promære ansvar at stå for oplæring af nye freelance og fastansatte fysioterapeuter samt kvalitetssikring af det fysioterapeutiske arbejde.

Danish Crown Foods (tidligere Tulip Food Company)
Teknisk Chef

Danish Crown Foods (tidligere Tulip Food Company)

Vil du bruge dine stærke ledelsesevner og tekniske forståelse til at sikre, at vores produktion fungerer optimalt? Og tror du på samarbejde og gennemsigtighed, så er her din åben invitation til at påvirke agendaen.

Du får ledelsesansvaret for 3 linjeledere samt 6 specialister, som tager sig af den tekniske drift og vedligeholdelse. Her er det din vigtigste opgave at sikre daglig ledelse og motivation af dine linjeledere og specialister samt give løbende coaching og sparring. Det er den tekniske chefs ansvar, at processen omkring forarbejdningen af grisen/grisene og optimering af produktionen kommer i centrum.

Derudover er dine arbejdsopgaver:

 • gennemføre en effektiv og bæredygtig vedligeholdelsesplan
 • varetage det tekniske budgetansvar for området
Danish Crown Foods (tidligere Tulip Food Company)
EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aarhus, Esbjerg, Haderslev, Herning, Horsens, København, Odense, Sønderborg og Vejle

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
ODIN Engineering A/S
El-konstruktør

ODIN Engineering A/S, Slagelse

Har du en stærk veldokumenteret el-teknisk og mekanisk indsigt? Vil du bruge din erfaring til at designe, udarbejde layout, tegninger og styklister til styringer for specialmaskiner til alle brancher inden for industrien?

Bliv en del af en teknisk virksomhed i vækst og med unikke løsninger ODIN Engineering A/S er en innovativ virksomhed, der er helt med i front, når det gælder udvikling og produktion af specialmaskiner til industrien, – og vi er stolte af at udvikle og producere kundespecifikke og helt unikke løsninger.

Med udgangspunkt i projektbeskrivelsen har du opgaven med projektering af el – herunder el-tavler, maskinstyringer samt udarbejde layout, tegninger og styklister m.v., som danner grundlag for de enkelte maskinprojekter.

ODIN Engineering A/S
Carl's Jr.General Manager/Restaurantschef - Slagelse

Carl's Jr.

Sætter du gæsterne først og yder den bedste service - hver gang? Har du lederevner og masser af drive?

Vi søger en ambitiøs, engageret og dygtig restaurantchef.

Som Restaurantchef i Carl’s Jr. er du ansvarlig for al drift i restauranten fra kundeservice til omsætning og kvalitetssikring. Du refererer direkte til Distriktschefen.

Du sikrer, at restauranten lever op til Carl's Jr.’s standarder både inden for kundeservice, kvalitet, omsætning og indtjening, og du trives med at være på gulvet fremfor kontoret.

ILVA
Serviceminded deltidssælger til boligtilbehør

ILVA, Slagelse

Kan du se fordelene ved et deltidsjob, hvor du:

 • Udvikler dig både personligt og fagligt i et stærkt socialt sammenhold med dine kollegaer?
 • Bliver en del af Danmarks mest inspirerende og toneangivende boligunivers?
 • Arbejder med de nyeste boligtrends og inspirerer og hjælper kunden med at skabe et personligt hjem?
 • Får en afvekslende arbejdsdag med masser af personlig kundekontakt?

Som deltidssælger får du en travl og udfordrende arbejdsdag, hvor dine vigtigste opgaver er salg og vejledning. Hos ILVA er vi ikke ekspedienter, vi er sælgere, og vi vægter det personlige salg højt. Det betyder, at du som sælger skal ud på gulvet, møde kunderne og hjælpe dem med at finde de rette produkter, der passer til deres behov.

ILVA
Region SjællandDedikeret trivselskonsulent til 1,5-årigt projekt på NSR sygehuse

Region Sjælland, Slagelse

På Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse, er vi i gang med et stort projekt, hvor trivsel, arbejdsglæde og fastholdelse er i fokus. Formålet med projektet er at sikre, at NSR bliver en arbejdsplads, hvor medarbejderne oplever stor arbejdsglæde. Det vil vi tilstræbe, både fordi det i sig selv er vigtigt for medarbejdernes trivsel, men også fordi det vil have en positiv effekt på både den brugeroplevede kvalitet og på sygefraværet.

Region Sjælland

Vi søger nu en trivselskonsulent, som har erfaring med at afkode mekanismer og faktorer, der har indflydelse på medarbejdernes trivsel. Det er en viden, som skal omsættes til konkrete tiltag. Derfor omfatter stillingen i høj grad rådgivning, sparring og støtte til lokale ledere i deres håndtering af konkrete forløb og i gennemførelsen af forebyggende indsatser.

Slagelse Erhvervscenter A/S
Detailhandelskonsulent

Slagelse Erhvervscenter A/S

KAN DU RUSTE DETAILHANDLEN I 3 KØBSTÆDER TIL FREMTIDEN?

Har du indsigt i de tendenser og udfordringer fremtiden bringer for detailhandlen, og kan du omsætte denne viden til konkrete handlinger og aktiviteter – så ser vi frem til at høre fra dig

Som Detailhandelskonsulent skal du i et meget tæt samarbejde med de 3 erhvervsforeninger i kommunen – Korsør Erhvervsforening, Skælskør Erhvervsforening og Business Slagelse, samt Slagelse Kommune, være tovholder på udviklingen af detailhandelen.

Opgaverne vil bl.a. bestå i at gennemføre større og mindre projekter inden for udvikling af byrum, tilgængelighed og parkering, udvikling af samarbejder samt driftsmæssige forhold.

Du skal også deltage i diverse fora, lokale som nationale, indenfor detailhandelen samt i det hele taget deltage aktivt i realiseringen af udviklingsplaner for de 3 bykerner, ud fra retningen og behovet fra de 3 erhvervsforeninger.

Miljø- og FødevareministerietMiljøstyrelsens Kemikalieinspektion i Slagelse søger en administrativ medarbejder

Miljø- og Fødevareministeriet

Vil du være med til at sikre at artikler, produkter, bekæmpelsesmidler, stoffer og blandinger der forhandles er lovlige, og ikke udgør en kemisk risiko for sundhed og miljø? Vil du være med til at sikre, at Kemikalieinspektionen kan overvåge, udvikle og anvende bedre redskaber til håndhævelse over for varer solgt over nettet, og styrke kontrollen med varer fra tredjelande, jf. den nye Markedsovervågningsforordning? Har du lyst til at indgå i et juridisk og kemisk-fagligt miljø af professionelle inspektører og håndhævelsesjurister, hvor vi lægger vægt på en målrettet kontrol, og proportionel håndhævelse?

Du får ophæng i Forbrugerproduktteamet, men skal betjene hele Kemikalieinspektionen. Fokus vil være på håndtering af inspektionen funktionspostkasse, hvor igennem de fleste henvendelser til inspektionen kommer.

 XL-BYG,
Sælger på deltid søges til XL-BYG Grønvold & Schou A/S

XL-BYG, Slagelse

Vi søger en dedikeret kollega til vores beklædningsafdeling for professionelle og private kunder i Slagelse.

Jobbet består fortrinsvis af:

 • Trykarbejde/logo-påsætning, varemodtagelse og ordrehåndtering
 • Salg til og servicering indenfor beklædning af vores mange loyale professionelle såvel som private kunder
 • Tæt samarbejde med dine kompetente, servicemindede og erfarende kollegaer

Det tilbyder vi dig:

En deltidsstilling med 20 timer ugentligt i en spændende, afvekslende og udviklende hverdag i vores veletablerede in-store beklædningsafdeling.

XL-BYG
EBK HUSE A/SErfaren byggeleder til fundamentsafdeling

EBK HUSE A/S

Vi søger en kompetent og erfaren byggeleder til vores fundamentsafdeling, med et geografisk arbejdsområde som primært dækker Sjælland.

Du vil som byggeleder i fundamentsafdelingen være bygherrens første kontaktperson i udførelsesfasen. Du bliver ansvarlig for koordinering, planlægning og kvalitetssikring af vores fundamenter i tæt samarbejde med vores underentreprenører og resten af fundamentsteamet i EBK.

Det er vigtigt, at vi får en god opstart på byggeriet, det vil derfor være en stor fordel, at du har en solid erfaring fra et tilsvarende job i fritids-/helårshusbranchen eller fra entreprenørbranchen.

EBK HUSE A/SBygningskonstruktør til projektering på vores arkitekttegnestue

EBK HUSE A/S, Slagelse

Du bliver en vigtig del af tegnestuens team, som hver dag medvirker til at projektere nogle af Danmarks flotteste fritidshuse.

Du får ansvar for egne byggesager, primært byggeandragende, og gennem projekteringsforløbet får du kontakt til kunder, myndigheder, byggeledelse, salgsafdeling m.v. Projekteringen foregår i Revit.

Vi tilbyder et spændende job i en virksomhed i udvikling. Du får gode og engagerede kolleger, som vil give dig en solid oplæring.

Fjerring A/SRådgivende ingeniørfirma Fjerring A/S søger en dygtig og engageret konstruktionsingeniør

Fjerring A/S, Slagelse

Måske har du i dag en lang transporttid og vil gerne bruge din tid bedre, eller måske søger du nye udfordringer.

Hvis du overvejer at blive en del af en mellemstor rådgivende ingeniørvirksomhed i vækst og med et godt renommé, en lang historie og STORE ambitioner så læs endelig videre.

Vores motto hos Fjerring A/S er: ”Hellere lille og vågen end…”

Vi er 25 engagerede kollegaer med gode løn- og ansættelsesvilkår, som bl.a. indeholder pensionsordning, sundhedsforsikring, fleksordning samt morgenmad- og frokostordning.

Vi ved, at du er svær at få fat i, men vi har noget unikt at tilbyde, og vi vil både udfordre dig og lære fra os.

ZBC
Lærer til elektrikeruddannelsen

ZBC, Slagelse

Brænder du for at gøre en forskel og uddanne fremtidens dygtigste elektrikere? Så har ZBC måske jobbet til dig. Vi søger pr. 1. januar 2021, eller efter aftale, en dygtig og engageret lærer til vores undervisningsteam på elektrikeruddannelsen.

Som lærer på ZBC er din indsats synlig. Den afspejler sig hver dag i dine elever. Undervisning er en livsstil, og du skal trives med, at slå dine daglige folder sammen med en masse mennesker, der brænder for at lære.

Du skal varetage den praktiske og teoretiske undervisning på elektrikeruddannelsen, herunder grundforløb, hovedforløb samt moduler. Du vil i samarbejde med teamet omkring elektrikeruddannelsen udvikle undervisningen, pædagogikken og skolemiljøet og således stræbe mod det bedste læringsmiljø.

Dania Software A/SSoftware Engineer søges til SCRUM- og DevOps-udviklingsteam i Slagelse

Dania Software A/S

Har du erfaring med softwareudvikling i Microsoft-teknologistacken, og har du lyst til at blive en del af et SCRUM-team, der udvikler klient- og cloudbaserede løsninger i Azure DevOps til kommuner, ministerier, store private virksomheder mv. i Danmark og internationalt? - Så søg stillingen som Software Engineer hos Dania Software og hjælp os med at fortsætte vores vækstrejse.

Vi arbejder i korte udviklingssprint og med afsæt i principperne for SCRUM med faste morgenmøder til planlægning og opfølgning. Vi anvender Azure DevOps til Build and Release Management samt projektstyring. I skyen bygger vi nye løsninger op om microservices, serverless og automatiserede tests – vi laver API’er, integrationskomponenter og sikrer stabil drift.

Du kommer til at arbejde med:

 • Udvikling af standardløsninger i Azure DevOps og Microsoft Azure
 • Principperne for DevOps og SCRUM i softwareudvikling
Redoffice Scan Office A/SButikschef til Redoffice Scan Office i Slagelse – fri hver weekend!

Redoffice Scan Office A/S

Vi søger en butikschef med en solid baggrund indenfor detailhandel. Har du kendskab til enten elektronik, kontorartikler og/eller kontormøbler, er det en fordel, men det vigtigste er et godt købmandsgen.

Er du en, der godt kan lide at have mange bolde i luften, så søg nu!

Du bliver ansvarlig for:

 • Butikkens resultater
 • Forberedelse og gennemførelse af salgskampagner
 • Personaleledelse af butikkens medarbejdere
 • At sikre en salgsklar og veltrimmet butik, lagerstyring og meget mere
O’Sullivan ConsultingMaskiningeniør, R&D

O’Sullivan Consulting søger for Frese A/S i Slagelse

Konstruktion & Mekanik til international produktionsvirksomhed

Til vores R&D-afdeling søger vi en maskiningeniør med brede kompetencer, kvalitetssans, gåpåmod og godt humør. Du bliver en meget vigtig del af vores team af særdeles kompetente kollegaer i Slagelse – vi glæder os til at tage imod dig!

Du får en selvstændig og udviklende stilling i en ambitiøs teknologivirksomhed i vækst med produktion i Danmark og Kina.

DU EVNER AT STYRE DINE PROJEKTER – OG DU HAR

 • En uddannelse som diplom- eller civilingeniør, Konstruktion & Mekanik eller tilsvarende.
 • Kendskab og erfaring med laboratorietests, design & konstruktion i metal og/eller plast, risikovurderinger og svejseprocesser. Kendskab til CFD-simuleringer og FEM/PED-beregninger er en fordel.