182 job matcher din søgning 182 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Moland Group A/S
Teknisk rådgiver

Moland Group A/S, Skive

Moland Group A/S er i en kraftig ekspansionsfase, hvor der er en positiv stigning i aktivitetsniveauet. Vi søger derfor en teknisk rådgiver.

Du kommer til at arbejde med markedets førende produkter og løsninger til udvendig og indvendig beklædning af alle typer af byggeri i Skandinavien.

Som en del af det tekniske team med domicil i Skive skal du deltage aktivt i den løbende rådgivning og servicering bl.a. over for private, entreprenører, arkitekter, bygherrer samt være teknisk backup for vores konsulenter. Du skal planlægge, koordinere og dokumentere produktporteføljen, samtidig med at du har et meget tæt samarbejde med indkøbs- og salgsfunktionerne.

Moland Group A/S
Hjemmearbejdsplads
Gem
DE-CIX Business De­ve­l­op­ment Manager Cloud & In­tercon­nection Services (f/m/d)

DE-CIX, Home office

We are looking for an enthusiastic Business Development Manager for our operations in Nordics. This position is home office based in Denmark, Sweden, Finland or Norway, with immediate effect.

Our Offer:

 • You are a highly motivated self-starter who likes the idea of working for a leading Global player
 • You will be spearheading our Business Development Efforts in the Nordics Area and develop our business with both new and existing customers
 • You will lead and support the execution of business models from idea conception to full execution and program management
Skive College
IT-underviser til ASPIT

Skive College

Siger ord som hardware, netværk, Windows, Linux, klient-server, virtualisering, Cloud computing og IT-sikkerhed dig noget? Hvad med C#, Java, SQL, Unittest, Scrum, UML, GIT? Eller HTML, CSS, Wordpress, PHP, Javascript, Angular, SEO/SEM og Analytics?

Er du samtidig interesseret i at lære fra dig? Så vil vi se frem til at have dig som vores nye kollega!

Skive College søger IT-underviser til vores afdeling ”AspIT Midtjylland”. AspIT er den erhvervsrettede IT-uddannelse for unge med Autisme Spektrum Forstyrrelse, hvis formål er, at de unge opnår beskæftigelse inden for IT-området.

Skive College
Skive Kommune Skole- og dagtilbudschef – genopslag

Skive Kommune

Vi søger en skole- og dagtilbudschef, der kan sætte retning for de mange spændende opgaver, der ligger foran os.

Du bliver chef for hele skole- og dagtilbudsområdet, med skoleledere og dagtilbudsledere i reference. I det daglige vil du indgå i et stærkt ledelsesmæssigt fællesskab med de to fagchefer for henholdsvis skole- og dagtilbud. I tre udgør tilsammen kernen i den øverste ledelse af skole- og dagtilbudsområderne, og de refererer begge til dig.

Din vigtigste opgave bliver at understøtte realiseringen af byrådets visioner på børne- og ungeområdet.

Derudover har byrådet besluttet, at strukturerne på skole- og dagtilbudsområdet skal have et eftersyn i 2022. Derfor bliver en af dine vigtigste opgaver som skole- og dagtilbudschef at stå i spidsen for arbejdet og processen primært i samspil med direktør, chefgruppe og fagchefer.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Red Hat Dansktalende telefonværtinder/-værter/vejledere

Red Hat

Red Hat er Skandinaviens ledende leverandør af medial rådgivning og underholdning over telefonen. På grund af stor efterspørgsel fra kunder behøver vi umiddelbare forstærkninger til vores team. Din identitet er hemmelig for kunderne, og du modtager opkald anonymt via vores central.

Vil du være din egen chef med frihed til at arbejde hjemmefra og selv bestemme hvornår, og hvor meget du vil arbejde? Vil du have et job, som du nemt kan kombinere med studier eller andre opgaver? Ønsker du at tilbyde vejledning til mennesker der behøver det? Vi behøver flere clairvoyanter, medium, tarottydere m.fl. Vi leder også efter dig, der ikke er clairvoyant, men som er liberal og interesseret i at arbejde med underholdning via telefon af voksen natur.

N.C. Nielsen A/S
Projektorienteret maskiningeniør

N.C. Nielsen A/S, Balling

Som ingeniør i vores tekniske afdeling får du en vigtig rolle i forbindelse med konstruktionen af vores kundetilpassede maskiner og specialbatterier.

Se video om N.C. Nielsen A/S som arbejdsplads

I samarbejde med vores heavy handling division, indkøb og produktion bliver det din opgave at udvikle specialløsninger efter vores kunders ønsker og behov. I tæt samarbejde med sælgerne er du med til at udvikle løsningerne, hvorfor det er en fordel, at du har flair for design og konstruktion af komplekse stålstrukturer og maskiner.

Vi tilbyder løn efter kvalifikationer. Derudover har vi en personaleforening, kantine- og pensionsordning samt sundhedsforsikring. Vi lægger vægt på et godt miljø og en uformel omgangstone.

N.C. Nielsen A/S
Hjemmearbejdsplads
Gem
JELD-WEN Danmark A/S Softwareentwickler für CPQ-Anwendungen - Remote

JELD-WEN Danmark A/S

Wir handeln mit Integrität, investieren in Menschen, inspirieren durch Innovation, erfüllen unsere Zusagen und verbessern uns täglich.

Wir suchen talentierte Personen, die diesen Zweck und diese Werte teilen und sich in ihrem Fachgebiet profilieren möchten.

Tätigkeitsbeschreibung:

 • Unterstützung des europäischen CPQ-Teams in den aktuellen CPQ-Anwendungen auf Basis von camos und MoveIT ISS+
 • Beteiligung an der Implementierung des kommenden europäischen NextGen CPQ-Systems
 • Unterstützung der CPQ-Anwendungslandschaft und die Entwicklung der CPQ-Roadmap Aufbau der NextGen CPQ-
BDO
Start din karriere som trainee inden for business & outsourcing

BDO, Vejle, Odense, København, Aarhus, Herning, Esbjerg, Viborg, Kalundborg, Skive, Randers, Nykøbing Mors, Hobro, Sæby, Aalborg, Kolding, Silkeborg, Roskilde

BDO er en af landets største rådgivnings- og revisionsvirksomheder, og vi søger lige nu nysgerrige og dygtige profiler, der ønsker at kickstarte deres karriere inden for digital økonomisk rådgivning i vores forretningsområde, Business Services & Outsourcing (BSO).

Din dagligdag vil bestå af varierende kundeopgaver. Du får fra dag ét en praktisk hands-on erfaring og en stor kontaktflade til forskelligartede kunde- og virksomhedstyper. Det vil give dig en stor indsigt i og forståelse for det danske erhvervsliv.

Opgaverne vil b.la omfatte:

 • Finansbogføring
 • Debitor- og kreditorstyring
 • Månedsafslutning, controlling og analyse (på sigt kunderådgivning)
BDO
XL-BYG
Lagerekspedient til XL-BYG ROSLEV Skive

XL-BYG, Skive

Arbejdsopgaver:

 • Ekspedition af vore privat og professionelle kunder
 • Pakning af varer til egne biler
 • Truckkørsel/læsning/aflæsning af biler
 • Øvrigt forefaldende arbejde

Vi tilbyder gode arbejdsvilkår i en varierende hverdag med høj aktivitet i en dynamisk virksomhed, hvor organisationen er flad og beslutningsvejene er korte.

XL-BYG
Hjemmearbejdsplads
Gem
Vallensbæk Kommune Vil du have arbejdet “bragt til døren”, og ønsker du samtidig en arbejdsdag fyldt med nærvær, glæde og leg?

Vallensbæk Kommune

Vi søger dagplejere, der brænder for arbejdet med kommunens mindste børn, og som har lyst til at være med til fortsat at udvikle vores velfungerende dagpleje.

Som dagplejer ansættes du til at passe fire børn mellem 0 og 3 år i eget hjem. Det er derfor et krav, at du er bosat i Vallensbæk Kommune, og at dit hjem kan indrettes, så det kan danne rammen om gode pædagogiske læringsmiljøer for børnene.

Du bliver en del af et kollegialt netværk med andre dagplejere, som mødes til fælles aktiviteter og udflugter i løbet af ugen. Derudover skal du deltage i vores heldagslegestue én gang om ugen, hvor der er mulighed for kollegial sparring, planlægning og aktiviteter på tværs af børnegrupperne.

Vikan A/S Production Planner

Vikan A/S, Skive

Til vores Planning & Procurement-team søger vi en struktureret Production Planner med passion for planlægning og optimering af processer i et internationalt set-up.

Vikan udvikler, fremstiller og markedsfører professionelle rengøringsløsninger, som hjælper til at gøre fødevareindustrien og andre hygiejnefølsomme miljøer renere og sikrere.

Du vil få ansvar for produktionsplanlægning for allokerede dele af vores produktion, og sammen med dine kolleger i Planning & Procurement-teamet sørger du for produktionsplanlægning og daglig koordinering med produktionen. Konkret bliver dine opgaver bl.a. produktionsplanlægning, varedisponering samt oprettelse og vedligeholdelse af styklister og produktions-router.

Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Jobindex A/S
Netværksleder, der vil styrke dansk erhvervsliv

Jobindex A/S søger for Egn Danmark A/S i København

Kunne du tænke dig et job med stor frihed og fleksibilitet, hvor du samtidigt kommer helt tæt på maskinrummet i dansk erhvervsliv? Og vil du være med til at udvikle mennesker både fagligt og personligt?

”Det er det perfekte job for dig, der elsker at arbejde med relationer og mennesker – og som ønsker at arbejde med ligesindede inden for det IT-faglige område,” fortæller Flemming Rosenørn Jacobsen, business unit director.

Nysgerrig? Læs mere om dit nye job her!

Jobindex A/S
Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Dantherm A/S
Handelsassistentelev - med speciale i salg

Dantherm A/S, Skive

Har du lyst til at arbejde med salg og gennemføre din elevuddannelse i en international virksomhed med både danske og udenlandske kollegaer, så er Dantherm det rette sted for dig.

Vi tilbyder dig en bred uddannelse i vores salgsafdeling, som ruster dig til en spændende fremtid. Målet er, at du efter det 2-årige uddannelsesforløb bl.a. kan:

 • Forstå en effektiv salgsproces, kundedata og pipeline med CRM som et salgsværktøj
 • Udarbejde og gennemgå kundetilbud
 • Forstå og anvende internationale handels- og transport regler
Dantherm A/S
Skive Kommune Administrativ blæksprutte indenfor Kultur- og Fritidsområdet

Skive Kommune

Afdelingen for Kultur og Fritid under Kultur- og Familieforvaltningen søger en dygtig og engageret administrativ medarbejder til kultur- og fritidsområdet.

Som vores nye kollega vil du især arbejde med opgaver indenfor det administrative felt, og du kan forvente en afvekslende hverdag med en bred kontaktflade til foreninger, institutioner og øvrige samarbejdspartnere.

Derudover indgår du i både planlægningen, koordineringen og afviklingen af forskellige kultur- og fritidsevents i årets løb, f.eks. Børnekulturnatten og Skive Handicap Festival.

Dine primære arbejdsopgaver er

 • At udarbejde dagsordenspunkter til Kultur og Fritidsudvalget (puljeansøgninger m.m.)
 • Økonomiske opgaver såsom fakturering, udbetaling af tilskud, opfølgning i NemØkonomi, søge refusion for børneteaterevents m.v.
 • At indgå i planlægning, koordinering og afvikling af events og projekter på kultur- og fritidsområdet.
Dahl Pedersen A/S Renault/Dacia mekaniker i Skive

Dahl Pedersen A/S

Jobbet omfatter alle opgaver på et moderne værksted, herunder diagnose, service og reparation af person- og varevogne af mærket Renault og Dacia.

Til at udføre dette arbejde har du alt det udstyr, der kræves af et topmoderne værksted, til rådighed.

Vi tilbyder:

 • Et spændende og afvekslende job med spændende produkter og bilmærker i vækst.
 • Løbende uddannelse via kurser og webtræning hos importører eller andre udbydere
Hjemmearbejdsplads
Gem
JS World Media A/S Annonsekonsulent bosatt i Danmark eller Sverige søkes til hjemmekontor mot det norske markedet

JS World Media A/S

Drømmer du om å få en skarp utdannelse innen salg og bli en profesjonell selger og samtidig gjøre alt hjemmefra så du får mer fritid?

Som annonseselger er din primære oppgave å skape kontakt med våre kunder via telefon med formål om å selge den mest egnede annonseløsningen. Du blir ansvarlig for egen B2B-pipeline og vil være i daglig dialog med beslutningstagere i det norske næringsliv.

På sikt får du mulighet for å utvikle deg til å bli prosjektansvarlig, der du vil holde kontakten med mediekunden og avslutte prosjektet på en god måte slik at det kan videresendes til vår produksjon.

A-Consult Agro A/S Byggeleder - betonarbejde og elementmontage

A-Consult Agro A/S, Skive

A-Consult er en førende europæisk udbyder af betonelementtanke til anvendelse inden for landbrug, miljø- & energisektoren.

I tæt samarbejde med kollegaer i vor Produktions- og montageafdeling får du ansvar for styring af byggeprojekter og serviceopgaver i Danmark og resten af Skandinavien.

Du varetager tilsynsopgaver og løbende opfølgning på vore byggepladser og indgår i dialogen med bygherrer og rådgivere. Styring af egne montør-teams og underentreprenører udgør en vigtig del af dit daglige virkefelt.