115 job matcher din søgning 115 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

HOYER-rekrutteringEkstern projektsælger

HOYER-rekruttering søger for NIC Denmark i Roslev

Energisk projektsælger til innovativt ClipOn-system til byggebranchen.

Kan du være drivkraften i NIC Denmarks salgsindsats og fortsatte udviklingen på det danske marked, for en række meget perspektivrige og nytænkende produkter? Læs mere her.

Du får ansvaret for det eksternt opsøgende projektsalg og arbejdsopgaverne vil derfor bla. omfatte:

 • Opsøgende og gennemførende salg rettet mod det professionelle byggeri i hele Danmark
 • Gennemføre relationsskabende aktiviteter med både potentielt nye som eksisterende kunder
 • Generering af nye salgsleads og identifikation af potentielle nye projekter
Mulighed for hjemmearbejde
b.n.t scandinavia ABDansktalende intern sælger

b.n.t scandinavia AB, Arlöv, Sverige

Er du interesseret i salg, har et stærkt fokus på resultater og nyder et job med fokus på service og tilfredse kunder. Så kan du være vores nye interne sælger!

Som intern sælger er du ansvarlig for dit eget distrikt med dine egne kunder med tilhørende budgetansvar. Du skal aktivt behandle den eksisterende kundebase via telefon, e-mail og teams. Du vil arbejde som en traditionel sælger i ordets rette forstand og kæmpe for dine ordrer.

Men den eneste forskel er, at du gør det digitalt på en eksisterende behandlet kundebase. Alle møder finder sted som bookede besøg digitalt samt behandling via telefon og e-mail. Du rapporterer ugentligt til salgschefen. Alle ordrer du tager, indgår i vores forretningssystem NAV.

Hjemmearbejdsplads
Red HatDansktalende vejledere

Red Hat

Red Hat er Skandinaviens ledende leverandør af medial rådgivning og underholdning over telefonen. På grund af stor efterspørgsel fra kunder er behøver vi umiddelbare forstærkninger til vores team. Din identitet er hemmelig for kunderne, og du modtager opkald anonymt via vores central.

Vil du være din egen chef med frihed til at arbejde hjemmefra og selv bestemme hvornår og hvor meget du vil arbejde? Vil du have et job som du nemt kan kombinere med studier eller andre opgaver? Ønsker du at tilbyde vejledning til mennesker der behøver det? Vi behøver flere clairvoyanter, medium, tarottydere m.fl. Vi leder også efter dig, der ikke er clairvoyant, men som er liberal og interesseret i at arbejde med underholdning via telefon af voksen natur.

Hjemmearbejdsplads
Webhelp
Webhelp søger nye ambitiøse kundeservicemedarbejdere til hjemmearbejde

Webhelp

Har du vindermentalitet, vil du arbejde hjemmefra og vil gøre dit bedste for at give kunderne en professionel oplevelse? Så er det dig vi leder efter!

Webhelp Nordic

Du vil arbejde med et af verdens mest innovative og populære IT-brands og rådgive vores danske, og periodevis engelske kunder.

Som kundeservicemedarbejder hos Webhelp i København giver du kunderne de løsninger de har brug for, når de melder sig med spørgsmål omkring deres mobiltelefon, tablet, eller computer.

Webhelp
Købstædernes Forsikring Forsikringsrådgivere til privatområdet i Jyske Forsikring - område Holstebro og Skive

Købstædernes Forsikring

Er du en målrettet og dygtig Forsikringsrådgiver? Banker dit hjerte for salg? Er du et aktiv i et professionelt salgsteam af dygtige Forsikringsrådgivere, der arbejder direkte i frontlinjen fra bankens afdelinger? Og sidst men ikke mindst, kan du sammen med bankens rådgivere levere Danmarks bedste forsikrings- og bankløsning? Hvis ja, så skynd dig at læse videre.

Jyske Bank og Købstædernes Forsikring har indgået et strategisk samarbejde om at tilbyde en bred vifte af forsikringer til både privat- og erhvervskunder i Danmarks næststørste danskejede pengeinstitut.

Hvad forventer vi af dig?

 • Du kan dokumentere, at du er en af de allerdygtigste Forsikringsrådgivere på privatområdet.
 • Du besidder en god teoretisk viden inden for forsikring, svarende til min. FOAK niveau 3.
Købstædernes Forsikring
Skamol A/S
Produktionsleder

Skamol A/S, Fur

Skamol søger en kompetent produktionsleder til vores fabrik på Fur, der sammen med fabrikkens ledelse og personale kan sikre stabil drift og udvikling.

Du får en udfordrende stilling med gode udviklingsmuligheder i en virksomhed i vækst. Du vil arbejde i et uformelt miljø med frihed under ansvar.

Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

 • sikre nødvendige mængder af kvalitetsråvarer, der sikrer en stabil produktion.
 • sikre at fejl og brok registreres og minimeres i samarbejde med lokal QHSE.
 • kontrollere og optimere processer som fx. tørretid vs. fugtighed.
Skamol A/S
SuperBrugsenSalgsassistent, SuperBrugsen Roslev

SuperBrugsen

Du bliver en del af en butik med i alt 40 medarbejdere.

Vi tilbyder:

 • Et job med udviklingsmuligheder
 • Gode kollegaer, som sætter trivsel højt
 • Medarbejderbonusordning for dig og din husstand

I samarbejde med de andre medarbejdere i afdelingen skal du sikre, at den altid fremstår indbydende, salgsparat og særdeles sæsonaktuel. De væsentligste opgaver er bl.a:

 • Sætte kunden i fokus og yde den service der skal til
 • Ad/varebestilling
 • Vareopfyldning og avisudstillinger
HR navigatorHSEQ-medarbejder

HR navigator søger for Stenger & Ibsen Construction A/S (SIC) i Spøttrup

HSEQ [1]-medarbejderens opgaver bliver helt overordnet at arbejde hands-on med området og videreudvikle HSEQ-kulturen i organisationen og mere specifikt:

 • ansvarlig for arbejdsmiljø Danmark
 • ansvarlig for dokumentation af processer, herunder skabeloner til HSEQ- arbejdet
 • forestå træning, uddannelse og kommunikation om HSEQ

Den relevante baggrund kan være HSEQ eller projektledelse fra anden produktions- eller byggevirksomhed. Vigtigst er viljen til at arbejde struktureret med området og indgå konstruktivt i organisationen.

jem & fix A/STimelønnet servicemedarbejder u. 18 år (deltid) - Skive

jem & fix A/S

Stå for opfyldning og kassebetjening

Vi mangler dig, der søger en deltidsstilling og gerne vil stå for opfyldning af varer og være med til at sikre, at butikken fremstår pæn og indbydende, så kunden møder en ordentlig butik og nemt kan finde varerne. Selve jobbet udfører du sammen med dine driftige kolleger, og udover at fylde varer op vil du også få en vigtig rolle i at betjene kunder ved kassen med et smil.

Vi lægger stor vægt på din personlighed, og du behøver derfor ikke at have erfaring med detailhandel for at få jobbet. Til hverdag bliver du en del af et team på 5-10 personer, og derudover får du opbakning af et stort bagland bestående af mere end 1700 kolleger fordelt over hele landet.

JYSKJYSK Danmark søger Sælger til JYSK i Skive

JYSK

Vil du arbejde i en spændende virksomhed, hvor personlig udvikling og teamspirit rimer på en travl hverdag og benhård stræben efter at være nr. 1 – hvor talent og personlighed værdsættes og den ekstra indsats belønnes?

Er du klar til at yde Danmarks bedste kundeservice og til at kæmpe for et godt salg? Kan du li’ at tingene går stærkt? Bliver du motiveret af at performe i samarbejde med dine kolleger? Og trives du i en hverdag præget af konkurrence og en topmotiveret salgskultur, med attraktive bonusser? Så er du præcis den Sælger, vi er på udkig efter.

You meet possibilities and we offer you…

 • mulighed for at udfordre dig selv og styrke dine kompetencer
 • udvikling og træning som en vigtig del af hverdagen
 • en attraktiv bonus, der belønner salg og gode resultater
Washpower A/SWashpower søger Eksportsælger til Østeuropa

Washpower A/S, Roslev

Er du Eksportsælgeren som trives med at finde nye forhandlere på det Østeuropæiske marked – og vil du med ombord i en global virksomhed med et stort vækstpotentiale? Så har vi jobbet til dig.

Vi har en klar vækststrategi, hvor vi bygger videre på vores salgsteam, og søger endnu en Eksportsælger. Din primære opgave bliver at vedligeholde og udvikle salget til eksisterende forhandlere og deres kunder, samtidig med at forhandlernetværket skal udbygges i Østeuropa.

Arbejdsopgaver

 • Udbygge og optimere eksisterende forhandlernetværk
 • Salgsmøder hos nye og eksisterende kunder
 • Tilbudsgivning og opfølgning
Brødrene DahlHandelselever med gåpåmod til Brødrene Dahl

Brødrene Dahl, Frederikshavn, Helsingør og Skive

Har du ambitioner og lyst til at påbegynde en lønnet elevuddannelse, hvor du både er i butik og deltager i skoleforløb med mange andre unge elever?

Som handelselev får du en skræddersyet og professionel 2-årig uddannelse hos Danmarks største grossist på VVS og Vand & Kloak og en udfordrende og sjov hverdag med salg, kundeservice og tekniske produkter.

Langt størstedelen af din elevtid tilbringer du i den butik, du bliver tilknyttet. Her ekspederer du kunder, lægger varer på plads, modtager og bestiller varer samt mange andre butiksrelaterede opgaver. Din arbejdsuge er på 37 timer – fra mandag til fredag – så du altid har fri i weekenden.

Brødrene Dahl
Hjemmearbejdsplads
TimeXtenderTalent Acqui­si­tion and De­ve­l­op­ment Spe­ci­a­list

TimeXtender

Talent Acquisition and Development Specialist with high-quality execution power!

Are you passionate about the Future of Work and do you want to be a key driver in bringing our organization forward in being so attractive, that all X-people thrive, grow, and create strong business results AND we are able to attract the right talent from all over the globe? Do you know the exact magic of the moment when top talent meets the right company - and are able to make that happen? And last, are you ready to roll up your sleeves and get things done manifesting high-quality execution power? Then read on as we might be the right match!

You will play a vital role in our super ambitious continuous journey building an agile and high-performing organization creating outstanding results.

Hjemmearbejdsplads
TimeXtenderDeveloper

TimeXtender

Are you the .NET/C# developer, that wants to play a key part in building a world-class product?

Are you passionate about developing the technology behind a world-class data management system? Are you excited, when we tell you that you will take part in a growth journey that will shake the foundation of the establishment? Do you see yourself as a dedicated developer in our highly skilled Product Circle, where you will set new standards for how to build an automated data management system? Then read on, sounds like we are the perfect match!

We offer:

 • A role where you have a significant impact on our success as an ambitious global tech company, building a world-class data management system
 • An effective SCRUM way of creating output and achieving goals
Hjemmearbejdsplads
TimeXtenderProduct Owner

TimeXtender

A bold challenger and bridge-building Product Owner to TimeXtender.

Do you want to have a significant impact on our success as an ambitious global tech company, building a world-class data management system? Are you excited, when we tell you that you will take part in a growth journey that will branch our Operational Data Exchange out to other cloud data platforms beginning with Snowflake? Then read on, it sounds like we are the perfect match!

We are looking for:

 • A PO with a thorough understanding of business value and what opportunities in the product we can take advantage of or what limitations we must overcome to deliver such value
 • An IT/Software educational and working background
 • IT knowledge in data warehousing, software development, and preferably BI
JYSKJYSK Danmark søger elever til hele landet

JYSK

Vil du arbejde i en international retailkæde, hvor personlig udvikling, teamspirit og gode kollegaer går hånd i hånd med effektivitet og benhård stræben efter at være nr. 1? Ser du dig selv i et job med mulighed for ansvar og hvor talent værdsættes og den ekstra mil belønnes?

Kan du nikke genkendende til ovenstående, og er du klar til at yde Danmarks bedste kundeservice? Trives du med forskellige arbejdsopgaver, hvor konkurrence er en del af hverdagen, og kan du indgå i en topmotiveret salgskultur, med attraktive bonusser?

You meet possibilities and we offer you…

 • en professionel elevuddannelse med skoleophold på vores eget Academy
 • et springbræt til mange forskellige kompetencer
 • udvikling og træning som en vigtig del af hverdagen
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser