104 jobannoncer matcher din søgning 104 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Skive Kommune

Medarbejder til team support

Skive

Har du et stort servicegen og brænder du for brugersupport og applikationssupport? Så har vi et super spændende job til dig!

Du bliver en del af team support, som består af 6 medarbejdere inklusiv dig. Teamet yder support og hjælp på de digitale platforme, så den enkelte medarbejder kan udføre sine kerneopgaver. Teamet udfører teknisk support, når udstyret ikke fungerer korrekt eller skal klargøres til brug eller tages ud af brug.

Du vil få gode muligheder for selv at udvikle opgaverne i stillingen, herunder mulighed for at præge dit job og bidrage til en ambitiøs digital dagsorden.

Gem
DEIF A/S

Assistant for ISO Management System (Maternity leave)

Skive

Se video om DEIF A/S som arbejdsplads

ISO Management is an important task for DEIF and we are currently certified in ISO 9001 and ISO 14001. Furthermore, we are preparing to be certified in ISO 27001, which also means that you will participate in the certification projects.

The working tasks will among others be:

  • To maintain ISO Management system that is a basis for work in the DEIF Group.
  • To initiate and ensure implementation of ISO management initiatives.
  • To participate in certification projects related to ISO 27001 standards.

The position is expected to last approximately a year. You will refer to the Vice President, Business Systems & Processes.

DEIF A/S
Würth Danmark A/S

Handelselev til håndværkerbutik med attraktive åbningstider

Skive

Brænder du for kunder og salg, så tilbyder vi en super uddannelse med masser af oplevelser og læring. Vi sætter en ære i at hjælpe dig godt i gang. Derfor deltager du på et introduktionsforløb på vores hovedkontor.

Det jeg virkelig brænder for ved jobbet her ved Würth, det er at være en del af mine kunders hverdag. Derudover brænder jeg også helt vildt for selve salgsdelen i jobbet.

Rasmus, Handelselev i Wurth-butikken i Næstved
Würth Danmark A/S
Brødrene Dahl

El-specialist

Skive

Har du pæren i orden, kan vi sætte strøm til din næste karrieremulighed! Vi har brug for en intern sælger med høj el-teknisk faglighed og stort personligt drive, kan bidrage til vores fortsatte udvikling og succes.

Du kommer til at betjene kunder både fysisk og via telefon, hvor din fornemmeste opgave er at yde god teknisk rådgivning og sælge vores produkter – herunder vejledning om valg af materialer, udarbejdelse af tilbud og lignende salgsrelateret arbejde.

Brødrene Dahl
Gem
SKOV A/S

Project Manager R&D Mekanisk udvikling

Glyngøre

Projektlederen hos SKOV er en virksomhedsprojektleder, der leder og rapporterer på projekterne og som sammen med projektteamet planlægger og gennemfører projekterne. Du vil derfor lede hele udviklingsprocessen, fra den indledende analyse og specifikation til design og udvikling, samt bidrage i testfasen inden den endelige godkendelse og frigivelse af det nye produkt.

Vi kan tilbyde dig et spændende og afvekslende job i en dynamisk, innovativ og resultatorienteret virksomhed, hvor udvikling, samarbejde og teknik er i centrum. For den rette person er det et perfekt tidspunkt at komme ombord på og påvirke udviklingen og herunder bidrage til et mere globalt setup end tidligere.

SKOV A/S
Stiesdal SkyClean A/S

Driftstekniker

Skive

Vi søger en teknisk orienteret medarbejder til at drive og videreudvikle vores SkyClean-pyrolyseanlæg i Greenlab Skive.

Din primære opgave være daglig overvågning, inspektion og drift af anlægget.

Vi fremmer en arbejdsplads med nemme arbejdsgange, godt humør og teamwork, engagement, lavt bureaukrati og kontinuerlig læring.

Stiesdal SkyClean A/S
Confidence Search ApS søger for Lexpo Living
Gem
Confidence Search ApS

Kontor- og administrationsleder

Spøttrup

Vi søger en alsidig kontor- og administrationsleder til Lexpo Living. Erfaring med ordrestyring, kundesupport, logistik, IT m.v. og en selvstændig, humørfuld og samarbejdende personlighed.

Du får en intern salgs- og logistikkoordinator i direkte reference og har samtidig det administrative ansvar for to kolleger på lager og serviceafdeling. I fællesskab arbejder I bl.a. med:

  • Ordreoprettelse, -behandling og -opfølgning.
  • Vareforsendelse og opfølgning på kundeleverancer.
Scantruck A/S

Teknisk supporter

Skive

Du får nu muligheden for at blive en del af en fagligt velfunderet afdeling med en bred vifte af udfordrende opgaver i hverdagen.

Se video om Scantruck A/S som arbejdsplads

Du får et alsidigt job som teknisk supporter for mærkerne Manitou, McCloskey og Weycor. Dine primære arbejdsopgaver er at yde brugersupport til vores udlejningskunder, hjælpe montører og mekanikere med teknisk support, undervise teknikere internt og stå for brugerinstruktioner hos udlejnings- og storkunder.

Scantruck A/S
Dania Plast A/S

Økonomichef med flair for IT

Skive

Se video om Dania Plast A/S som arbejdsplads

Vil du have det fulde regnskabs- og økonomiansvar i en mindre produktionsvirksomhed med ambitioner? Er du ferm til IT, og har du sans for digitalisering og effektivisering af finansielle processer? Kan du se dig selv i en virksomhed, der bidrager aktivt til cirkulær økonomi og bæredygtighed?

Du vil få en nøglerolle i både at sætte retning for den fremadrettede udvikling og for at sikre en stabil drift. Sammen med dit team håndterer du de regnskabsmæssige discipliner, som skal understøtte forretningens korte- og langsigtede beslutninger.

Dania Plast A/S
Gem
Anima

Målrettet og dedikeret sælger/fundraiser med stort hjerte for dyr

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en målrettet og dedikeret telefundraiser, der kombinerer salgs- eller fundraisingerfaring med stor indignation over dyremishandling og en brændende lyst til at være en del af forandringen mod mere retfærdighed for dyr.

Du har talegaver, der ligger væsentligt over normen. Du keder ikke modparten – du har humor og kan fortælle den gode historie. Du vil selvfølgelig blive oplært i de forskellige kampagner og indsatser, så du er klædt godt på til opgaven.

Vi kan tilbyde mellem 13 og 35 timer om ugen, hvor 30 timer er det ideelle. Vores kontor ligger i København K, men vi er åbne for muligheden for, at jobbet udføres som hjemmearbejde.

Spar Nord Bank A/S

Assisterende rådgiver uden kundeansvar

Skive

Vi søger nu en kreditstærk assisterende rådgiver, der sammen med privatrådgiverne bl.a. skal sikre en høj kvalitet i udarbejdelse af beregninger og kreditindstillinger.

Vi er på jagt efter den helt rigtige assisterende rådgiver som har styr på de bankfaglige kompetencer, har certificeringerne på plads og brænder mere for det administrative, end for kundemøderne.

Spar Nord Bank A/S
Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Bliv en del af et spændende og internationalt miljø, hvor du kan gøre en forskel i europæisk uddannelse

Hjemmearbejdsplads

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (STUK) søger en inspektør med ansvar for udvikling og tilsyn ved Europaskolernes danske sprogsektioner i sekundærafdelingen (fra 6. klassetrin til og med den Europæiske Studentereksamen - EB).

Som inspektør får du ansvar for at koordinere pædagogisk udvikling og tilsyn med undervisningen på vores danske sprogsektioner i Bruxelles og Luxembourg. Dertil kommer tværgående udviklings- og tilsynsopgaver ved Europaskolerne generelt.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet
Gem
Superprof

Passionerede individer til privatundervisning

Hjemmearbejdsplads

Superprof rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

  • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
  • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
  • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof
LB Forsikring

Bygningstaksator til Næstvedområdet

København Ø
Mulighed for hjemmearbejde

Som bygningstaksator på Sjælland, er du en del af taksatorteamet i afdelingen for indbo-, og bygningsskader. Du får 20 dygtige kolleger og din opgave vil være behandling af bygningsskader med fokus på opnåelse af høj medlemstilfredshed.

Dit arbejde foregår primært selvstændigt ude hos vores medlemmer, når du ikke arbejder hjemme eller på vores hovedkontor i København.

LB Forsikring
Gem
Spoken Oy

Project Assistants for Danish Transcription

Hjemmearbejdsplads

The work is part-time transcription of research interviews and legal material in Danish. The project assistant can decide on the amount of work to take on.

Compensation is based on the length of the recording, number of speakers on the recording and the transcription type. The time spent to transcribe one recording hour depends on the person’s typing speed (usually around 3-4 hours per recording hour).

Gem
Webhelp

Arbejd hjemmefra med kundeservice!

Hjemmearbejdsplads

Trives du med tekniske udfordringer, god kundeservice og fart på?

Vi søger nu nogle skarpe hoveder, der ikke er bange for tekniske udfordringer, en travl hverdag og elsker at stræbe efter at yde den bedste oplevelse for andre!

I teamet vil du være ansvarlig for at supportere kunder via telefon, forstå deres problem og hjælpe med at løse dem. Det kunden ikke ser, er arbejdet bag kulisserne - at dokumentere deres henvendelser, holde vores systemer opdaterede og arbejde med mål, der vil hjælpe dig med at udvikle dig i rollen.

Webhelp
Skive College

Kontorelev

Skive

Vi tilbyder kontoruddannelse med speciale i administration til en elev, der ønsker en alsidig uddannelse med stor faglig og personlig udvikling. Som kontorelev hos os bliver du en del af et større fællesskab, hvor der indgår opgaver i både elevadministrationen, økonomi og HR samt reception.

Opgaverne løses i tæt samarbejde med kolleger, men du får også selvstændigt arbejde i takt med din faglige udvikling.

Skive College
DS Smith Packaging Denmark A/S

Er du DS Smiths nye SAP Application Specialist?

Vejle, Grenaa, Taulov
Mulighed for hjemmearbejde

Se video om DS Smith Packaging Denmark A/S som arbejdspladsDu vil sammen med dine kolleger supportere og gennemføre optimerings-/og udviklingsopgaver inden for SAP og andre IT-applikationer.

Rollen giver mulighed for at arbejde med mange spændende opgaver og blive del af et internationalt team. Du får mulighed for at arbejde inden for et professionelt specialistområde, f.eks. inden for procesoptimering og systemudvikling. Jeg oplever at dagene og opgaverne varierer meget, og at jeg hver dag stadigt udvikler mig.

Din kommende kollega Application Specialist Anne-Mette Buch Kristensen
DS Smith Packaging Denmark A/S
N.C. Nielsen A/S

Mekaniker til aftenhold

Spøttrup

Se video om N.C. Nielsen A/S som arbejdsplads

Du bliver en del af et stærkt og engageret team af mekanikere på vores aftenhold, som brænder for det de laver.

På aftenholdet arbejder du både med klargøring og opbygning af nye og brugte Linde el-truck og lagerteknik, samt vores helt store maskiner såsom terminaltraktorer, gaffeltruck og øvrige heavy handling maskiner. Aftenholdets arbejdstider er mandag til torsdag kl. 14:00-24:00.

N.C. Nielsen A/S
Skive College

Ernæringsassistent-elev

Skive

Vi søger snarest en elev til en alsidig uddannelse som ernæringsassistent i produktionen samt i kantinerne på Skive College.

Vil du uddanne dig inden for ernæring, så giver vi dig mulighed for et spændende uddannelsesforløb. Du skal brænde for at lave mad og synes, at kundekontakt er et interessant input i hverdagen.

Vi kan tilbyde et godt arbejdsmiljø og gode kolleger, en varieret arbejdsuge og et køkken i høj køkkenfaglig standard.

Skive College

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV