13.118 job matcher din søgning 13.118 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 13.118 resultater.
Lund HR ApSE-Commerce Manager

Lund HR ApS søger for kunde

Til en af Danmarks førende virksomheder indenfor sit område søger vi en stærk og kompetent E-Commerce Manager. Vi er midt i en transition fra traditionel webshop til content-baseret e-handel. Ansættelsen af vores nye E-Commerce Manager er et afgørende skridt på rejsen mod at blive best-in-class på e-handel i B2C-regiet.

Du får ansvaret for og bliver specialisten på vores online aktiviteter i forhold til at sikre struktur, analyse og optimering af websites. Du får også ansvaret for UX og trafik på vores websites inkl. konverteringer.

Du er med andre ord ansvarshavende for at bygge videre på den positive vækst, som vi har oplevet igennem en årrække. Vi ønsker at skabe en sublim kundeoplevelse, og det stiller krav til topkvalitet i alt hvad vi foretager os.

Davidsens Tømmerhandel A/SSælger til håndværkerafdelingen i Nr. Nebel

Davidsens Tømmerhandel A/S

Vi har ekstra travlt i vores håndværkerafdeling og søger derfor en energisk og branchekendt profil til et spændende job som sælger til vores professionelle kundesegment.

Som sælger hos Davidsen får du en hverdag, hvor den daglige kundekontakt er det helt centrale.

Du arbejder blandt andet med at opsøge og skabe nye kunderelationer og sætter en ære i at udvikle din kundeportefølje.

Derfor stortrives du selvfølgelig med et job, hvor den daglige dialog og kontakt med vores professionelle kundesegment er det centrale – og du går hver eneste dag benhårdt efter at yde vores kunder rigtig god service.

Du bliver del af et team af engagerede kolleger og et stærkt fagligt miljø, hvor vi hver dag sætter en ære i sparring på højt fagligt niveau – og at have det sjovt, når vi er på arbejde.

SkattestyrelsenAmbitiøs profil med hang til kompleks dataanalyse til kontrol af store pengeinstitutter

Skattestyrelsen, Fredericia

Er det vigtigt for dig at skabe konkret, samfundsmæssig værdi og motiveres du af at løfte i flok og arbejde på tværs i en kompleks organisation?

Persondata er en afdeling i rivende udvikling: Vi netop nu i gang med at realisere regeringens etape 1 af kontrolreformen Styrket skattekontrol i 2020, og flytter i løbet af efteråret til nye lokaler i Fredericia – og vi har brug for en ny kollega, som trives i et fagligt miljø med ambitioner.

Du bliver en del af en velfungerende enhed med vokseværk bestående af 12 kompetente medarbejdere, hvis kerneopgave er at lave udgående og/eller virtuelle kontroller i de store pengeinstitutter – primært ift. indberetning af renter og på værdipapirområdet for borgere – og flere andre skattearter.

Skattestyrelsen
Interdan Bil A/SErfaren og teknisk stærk Financial System Architect

Interdan Bil A/S, Glostrup

Interdan Bil A/S er en velkonsolideret koncern i vækst, som med en årlig omsætning tæt på 9 mia. kr. bl.a. står bag importen af de populære bilmærker Peugeot, Opel, Citroën, DS og Mitsubishi i Danmark og Sverige.

Vi søger nu en Financial System Architect, som kommer til at arbejde i krydsfeltet mellem IT, økonomi og forretningen, og som bliver ansvarlig for at drive udvikling og optimering af Interdan koncernens finansielle systemlandskab. Vi har en række super spændende projekter på roadmappet, blandt andet implementering af MS Dynamics 365 Business Central på økonomiområdet.

Med direkte reference til vores CFO Carsten Ringius bliver du en del af vores backoffice-funktion, som består af i alt 63 medarbejdere, der alle arbejder inden for områderne IT, økonomi og projektledelse.

Hyldgaard & Larsen Støtte ApSPædagoger/SSA med erfaring inden for specialområdet

Hyldgaard & Larsen Støtte ApS

Hyldgaard & Larsen har botilbud i Em i Nordjylland og i Hoven i Vestjylland.

Hyldgaard & Larsen er en socialpædagogisk koncern. Målgruppen er voksne borgere med behov for massiv socialpædagogisk støtte efter §§ 107, 108. Der er p.t. plads til henholdsvis 7 og 10 borgere, og der er udvidelser planlagt hen over 2020.

Vi arbejder med en relation pædagogisk- og anerkendende tilgang, vi har fokus på trivsel blandt vores borgere og kollegaer imellem. Alle mennesker har drømme. Det er vores overbevisning at vores vigtigste opgave er at gå på opdagelse sammen med borgeren i disse drømme og skabe grobund for at nå disse i så vid udstrækning som muligt.

Vi har et super team af medarbejdere og søger medarbejdere til at indgå i teamet, gerne snarest.

Frederikshavn KommuneAfdelingsleder til Ydelsesafdelingen i Jobcenter Frederikshavn

Frederikshavn Kommune

Vil du være med til at drive, videreudvikle og kvalitetssikre Ydelsesafdelingen i Jobcenter Frederikshavn? Vi søger en afdelingsleder, der kommunikerer klart, er god til at samarbejde og har fokus på faglighed og økonomi.

Vi søger en leder, der kan stå i spidsen for en afdeling af kompetente og fagligt dygtige medarbejdere, og hvor opgaven er at rådgive om, tildele og udbetale midlertidige forsørgelsesydelser til borgere og refusioner til virksomheder korrekt og effektivt.

Du har en synlig ledelsesstil og forstår at identificere, udfordre og anvende dine medarbejderes kompetencer til optimal gavn for opgaveløsningen.

Du arbejder med Ydelsesafdelingen som en naturlig og integreret del af Jobcenter Frederikshavn. Du ser potentialer og nye muligheder i tværgående opgaveløsninger.

Dansk El-ForbundUngdomskonsulent

Dansk El-Forbund, København

Har du lyst til at arbejde med unge og faglige rettigheder?

Som ungdomskonsulent skal du udvikle og understøtte forbundets organisatoriske lærlinge- og ungdomsarbejde. Dine opgaver vil spænde bredt og vil være præget af den aktuelle dagsorden, som er vigtig for unge lønmodtagere i el-branchen. Derudover vil du også have et tæt samarbejde med Dansk El-Forbunds unge aktive.

Som ungdomskonsulent skal du:

 • yde sekretariatsbetjening af forbundets ungdomsudvalg, hvor du vil bistå udvalget med at gennemføre aktiviteter og kampagner
 • udvikle, planlægge og gennemføre medlemsaktiviteter for unge medlemmer. Det kan være både store og mindre uddannelsesweekender, Ungdommens Årsmøde og andre medlemstilbud
 • skrive nyhedsbreve til lærlinge, artikler til hjemmeside og andet informationsmateriale til lærlinge og unge medlemmer.
Jobindex A/S
Logistikansvarlig med potentiale som supply chain manager eller COO

Jobindex A/S søger for kunde i Storkøbenhavn

”Du får en helt central placering og spiller en nøglerolle for vores fremtid,” fortæller virksomhedens CEO.

 • Vil du have stor indflydelse i en lille handelsvirksomhed med fleksible rammer for at tilrettelægge arbejdsdagen?

Før os endnu bedre ind i fremtiden
Som logistikansvarlig bruger du størstedelen af din tid på logistiske opgaver, så vi i endnu højere grad effektiviserer vores processer og systemer samt udvikler hele vores supply chain.

Kan du få tingene til at ske?

 • Du har nogle års erfaring fra en lignende rolle.
 • Det kan være, at du i dag arbejder som logistikkonsulent eller supply chain-specialist med tilsvarende opgaver.

Hvis du har interessen og færdighederne, vil der på længere sigt være mulighed for indtage en rolle som COO.

Er du interesseret?

Jobindex A/S
WODEN A/SSales Coordinator til Customer Relations team

WODEN A/S, Aarhus

WODEN søger en salgs-minded og ambitiøs kollega til vores Customer Relations-afdeling på hovedkontoret i Aarhus. Vi forestiller os, at du vil klappe i hænderne, når vi siger at struktur, deadlines og ad hoc-opgaver udgør en vigtig del af vores arbejdsdag.

Customer Relations-teamet holder overblikket i en travl hverdag, og er servicefunktion for både kunder, sælgere og agenter. Teamet sikrer et højt kvalitetsniveau i kommunikationen mellem virksomhed og kunder. Afdelingen er centralt placeret i virksomheden, og giver god forståelse for og indblik i vores forretning.

Dine fokusopgaver vil være:

 • Ansvar for nøglemarkeder: sales support for markedernes key accounts, WODENs salgskanaler og distributører.
 • Eksekvering og opfølgning af ordrer.
 • Supplering af varer til vores egne salgskanaler (Marketplaces og Consignment).
LARS LARSEN GROUPErfaren og nyuddannet skattespecialist til nyetableret team

LARS LARSEN GROUP, Brabrand

 • Vil du med på en spændende rejse i et nyt team, som har det overordnede ansvar for skatterelaterede forhold i LARS LARSEN GROUP? Og er du klar til at anvende din viden omkring skat og skatteregnskaber i en stor global organisation?
Den centrale skattefunktion er under opbygning, og du får derfor mulighed for at komme med fra start. Vi har brug for to nye kolleger lige nu og her, så du får masser af muligheder for udvikling og ansvar, og afhængigt af din erfaring og interesse skræddersyer vi jobindholdet til dig.

Der er flere indgange til stillingen

 • Som nyuddannethar du en relevant juridisk/økonomisk uddannelse (fx cand.merc.jur, cand.jur. eller cand.merc.aud), hvilket giver dig en grundig forståelse af beskatningen.
 • Som erfaren har du ca. 5 års relevant erfaring fra en lignende stilling eller fra en rådgivningsvirksomhed.
Er du interesseret?
A/S HAI HorsensHands-on Finance Manager/Accountant – til spændende international vækstvirksomhed

A/S HAI Horsens

Vi har opkøbt en produktionsvirksomhed i Tyskland, og flytter bogholderiet til Danmark. Vi søger derfor en tysktalende regnskabsansvarlig, der har erfaring med tysk bogholderi og tyske regler.

I samarbejde med de øvrige kollegaer i økonomiafdelingen kan du se frem til at arbejde med følgende opgaver:

 • Ansvar for månedsafslutning og rapportering for det tyske datterselskab.
 • Varetagelse af finans-, kreditor-, og debitorbogholderi – primært for det tyske datterselskab.
 • Løn til tyske medarbejdere.

Vi tilbyder en solid virksomhed i en spændende vækstperiode, hvor du er med til at sætte dit præg.

Inco Cash & Carry GlostrupSalgsassistent (fuldtid) til området Drikkevarer

Inco Cash & Carry Glostrup

Er du til Somersby, shots eller sukkerfrit saftevand? Og vil du være med til at udvikle området drikkevarer?

Du får ansvar for dit eget område (drinksmix, saft og sodavand), som du er med til at udvikle. Det betyder, at du holder dig opdateret på trends og tendenser, kundernes behov og nye produkter hos leverandørerne. Disponering, varebestilling, modtagelse, eksponering og opfyldning er en del af de daglige opgaver, ligesom du laver udstillinger og arrangerer demoer.

Vi sælger mange varer, og derfor har vi dagligt fat i mange varer på lageret og i butikken. Vi går op i korrekt fysisk håndtering af både pallevarer og enkelt varer og bruger moderne elektroniske hjælpemidler, så vi ikke overbelaster kroppen.

Behandlingsskolerne ApS
Dagbehandlingsskole søger ny kok

Behandlingsskolerne ApS, Vanløse

Vil du være køkkenmedarbejder på en anderledes arbejdsplads, hvor du bidrager til at gøre hverdagen nemmere for børn og unge med særlige udfordringer og deres kontaktpersoner? Så læs videre!

Behandlingsskolerne

Vi søger en selvstændig og ansvarsbevidst kok til vores skoler i Vanløse, hvor vi har en frokostkantine. Her laver og serverer vi hver dag frisk og nærende mad til skolens elever og personale.

Din primære arbejdsopgave vil bestå i tilberedelse og fremstilling af mad til skolens elever og personale. Derudover er du med til at sikre, at frokostens kvalitet og serviceniveau lever op til ordningens krav.

Behandlingsskolerne ApS
Fonden Føniks
Fonden Føniks har stor ungetilgang og søger derfor en fagligt målrettet og handlekraftig uddannet pædagog, der ønsker at indgå i faglige teams

Fonden Føniks, Hadsten

Fonden Føniks er fondsejet og ledes af en kompetent bestyrelse samt en direktion, der vægter faglighed, engagement, dynamik, selvstændighed og handlekraftige personligheder blandt personalet.

Fonden blev stiftet 2008 og er godkendt til 23 unge i alderen 10-18 år og 18-26 år fordelt på hhv. 4 afdelinger. Målgruppen har psykiske-/sociale problemstillinger, herunder omsorgssvigt, AD/HD, adfærds- og tilknytningsforstyrrelser, krænkerproblematikker.

Vores fundament hviler på anerkendende relationspædagogik, hvor anerkendelse, en tydelig og forudsigelig hverdagsstruktur, krav og omsorg er naturlige elementer.

Du bliver en del af et socialpædagogisk team, der stiller høje krav til hinanden, og som hele tiden har fokus på at skabe de bedste anbringelsesbetingelser for vore unge.

Fonden Føniks
Accountor Denmark A/SServiceminded og selvstændig løn- og økonomiassistent til international managementkonsulent virksomhed

Accountor Denmark A/S søger for McKinsey & Company i København

Vil du være en del af et ambitiøst, internationalt managementkonsulentfirma? For Accountors kunde McKinsey & Company søges en dygtig økonomiassistent til at varetage løn og kreditorbogholderi.

Som løn- og økonomiassistent vil dine primære ansvarsområder være løn og kreditorbogholderi. Du vil blive en del McKinsey & Companys danske regnskabsafdeling med fagligt stærke og engagerede kollegaer. Kulturen i afdelingen, og i virksomheden generelt, er ung og ambitiøs med fokus på en åben feedbackkultur med henblik på kontinuerlig bedre performance. Som økonomiassistent vil du referere til Finance Manager.

Dine opgaver vil bl.a. indebære:

 • Administration af løn, personalegoder og forsikring
 • Refusion i forbindelse med sygdom og barsel
 • Kreditorbogholderi
Seasight Davits
Teknisk sælger

Seasight Davits, Ringkøbing

– med international erfaring og med salgschefpotentiale, til salg af offshore kranløsninger.

Er du uddannet eksporttekniker, maskinmester el. lign., og har du international erfaring som teknisk sælger og ambitioner om at blive salgschef? Så kan det være dig, vi leder efter til salg af vore offshore kranløsninger.

Som vores ansigt udadtil er det vigtigt, at du kan deltage i en teknisk dialog med kunden om muligheder, og efterfølgende videregive aftaler til projektlederne, som styrer udvikling, produktionsprocessen og den efterfølgende kommunikation med kunden.

Vi tilbyder et spændende og selvstændigt job i et travlt miljø med en god værkstedshumor, hvor du i høj grad selv sætter din dagsorden.

Seasight Davits
Elite Gaming A/SErfaren og proaktiv bogholder eller junior controller søges

Elite Gaming A/S, Tilst

Brænder du for økonomi og kan holde mange bolde i luften, og har du lyst til at arbejde i en organisation, hvor vi lægger vægt på en god atmosfære i hele huset, og hvor tonen er fri og uformel?

Dine arbejdsopgaver vil primært være:

 • Ansvarlig for finansbogholderi herunder anlægskartotek og afstemninger
 • Ansvarlig for løn
 • Vi er i gang med implementering af Business Central som ERP-system, og her vil du få en nøglerolle Indberetninger, moms, skat mv.

Vi tilbyder dig

 • Et spændende job. Som udgangspunkt er der tale om en fuldtidsstilling, men den kan evt. aftales til at være deltids.
 • Et stærkt team af kolleger med et højt vidensniveau, som du kan sparre med. Du vil være omgivet af kolleger, der er klar til at give en ekstra hånd i spidsbelastninger, ligesom du er klar til at hjælpe dem. Vi lægger stor vægt på at hjælpe hinanden. Vi er desuden uformelle og har en humoristisk omgangstone.
Ikast-Brande Kommune
Brande Åcenter søger erfaren og handlekraftig teamleder

Ikast-Brande Kommune

Som teamleder på Brande Åcenter er du en del af ledelsesteamet, som består af i alt 5 teamledere og en centerleder. Du vil blive nærmeste leder af ca. 20 medarbejdere, et antal timelønnede, samt af 8 borgere og vil således være tæt på den faglige og daglige praksis.

Brande Åcenter er et specialpædagogisk døgntilbud, et samværs- og aktivitetstilbud og en aflastningsenhed. Borgerne på Brande Åcenter er unge fra 12 år og voksne med massive fysiske og psykiske handicaps, i en grad, så de har behov for støtte døgnet rundt.

Vi tilbyder:

 • En spændende arbejdsplads i udvikling, hvor der er fokus på den specialpædagogiske praksis – med særligt fokus på KRAP, neuropædagogik, sanseintegration, struktur og kommunikation samt den sundhedsfaglige praksis.
 • En arbejdsplads med en mangfoldighed af opgaver og en bred faglig sammensat personalegruppe.
OK-Fonden
Pædagog eller ergoterapeut til fast aftenvagt

OK-Fonden, Frederiksværk

Aftenvagt til det socialpsykiatriske bo- og behandlingssted Arresødal Slot, Frederiksværk

Vi søger en dygtig og fagligt bevidst kollega – pædagog eller ergoterapeut til aftenvagt på 28 timer i et 5-2 rul.

Brænder du for socialpsykiatri og psykosocialrehabilitering? Trives du med udfordringer og krav om høj faglighed? Bidrager du aktivt til det gode arbejdsmiljø, fællesskabet og sparring til dine kollegaer i hverdagen? Vil du være med til at præge et nyt og moderne bo- og behandlingssted. Så kan det være dig, der er en af vores nye medarbejdere på bo- og behandlingstilbuddet Arresødal Slot.

Vi fokuserer på en helhedsorienteret og koordineret indsats og forventer, at du evner at bidrage med høj faglighed, engagement og god energi. Dine primære opgaver vil være at indgå som kontaktperson som skal støtte beboerne, samt sikre den daglige målrettede indsats/behandling og indgå i det tværfaglige samarbejde.

OK-Fonden
Vil du være en del af Lotte? – et hjem med eminent socialt og fagligt fællesskab

OK-Fonden

Social- og sundhedsassistent til 32 timer om ugen – i dagvagt med hver 3. weekend

Vi ved det godt. Du er dygtig og eftertragtet og helt afgørende for, at vi kan udleve vores ambitioner om at være det bedste sted at bo og leve livet. Derfor har vi brug for dig. Ønsker du en attraktiv hverdag med trivsel og frihed, hvor du kan udfolde dig fagligt og menneskeligt, så er det her job også noget for dig. I en tryg hverdag vil du blive fagligt udfordret, blandt andet ved muligheden for at blive praktikvejleder, og så får du de mest forrygende og sjove kollegaer. Søg jobbet – og få syn for sagen.

På OK-Fonden Lotte lægger vi vægt på, at plejen altid tager udgangspunkt i beboernes egne ønsker, behov, ressourcer og livshistorie, så beboeren oplever et værdigt liv med selvbestemmelse og tryghed. Vi arbejder ud fra en personcentreret og rehabiliterende tilgang, hvor beboernes livskvalitet er i centrum.