16.216 job matcher din søgning 16.216 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 16.216 resultater.
Egedal Kommune
Studentermedhjælper med fokus på bæredygtighed og cirkulær økonomi

Egedal Kommune, Ølstykke

Brænder du for Cirkulær Økonomi, bæredygtig udvikling og projekter på tværs af kommuner og virksomheder? Er du god til at tale med forskellige typer aktører, og kan du arbejde struktureret med varierende opgaver? Så kan det være, det er dig, vi mangler.

Vi søger en studentermedhjælper til at assistere på projektet Bæredygtig Bundlinje 2.0, hvor vi hjælper små og mellemstore virksomheder i Egedal Kommune med bæredygtig udvikling samt til diverse opgaver inden for myndighedsområderne affald, natur og vand.

I jobbet vil du skulle:

 • Assistere til samtaler med virksomhederne og holde styr på referater og dokumentation i forbindelse med projektet.
 • Hjælpe med screening og kortlægning af ressourcestrømme i virksomheder.
 • Hjælpe med kommunikation om projektet, events og resultater på hjemmeside, sociale medier o.a.
Egedal Kommune
Egedal Kommune
HR i Egedal Kommune søger erfaren HR-partner

Egedal Kommune, Ølstykke

Har du en solid HR-baggrund og stærke udviklingskompetencer?

Har du lyst til at beskæftige dig med ledelse, rekruttering, talentudvikling og en del mere ved siden af den daglige understøttelse af ledere i kommunen, så læs videre.

Vi er 10 superdygtige kollegaer i HR-funktionen, der har brug for en erfaren hånd til at varetage partnerfunktionen til flere af kommunens centre. Du vil komme ind i et kompetent og mange-facetteret arbejdsfællesskab, der ikke står stille.

Eksempler på opgaver, hvor ledelsen skal understøttes:

 • Løbende dialog og sparring i forhold til sygefravær, trivsel, personale og rekruttering
 • Implementering af det nye ledelsesgrundlag og ledelsesudvikling
 • Opfølgning på APV, lederevaluering, sygefraværsindsats med mere
Egedal Kommune
Egedal Kommune
Serviceansvarlig

Egedal Kommune, Stenløse

Er du struktureret og serviceminded med flair for planlægning og koordinering? Har du gode kommunikationsevner, og værdsætter at skabe bæredygtige relationer i organisationen? Hvis du kan svare ja hertil, så har du nu mulighed for at blive en del af Egedal Kommunens Materielgård, som blandt andet står for driften af kommunens samlede bilpark.

Du vil blive ansvarlig for den overordnede koordinering, af kommunens samlede bilpark. Dine primære opgaver vil være:

 • Koordinering og planlægning af syn, servicebesøg og daglig vedligeholdelse af køretøjerne.
 • Sikre optimal udnyttelse af kommunens køretøjer.
 • Opsamling af data til dokumentation, og til fortsat effektivisering af bilparken.
Egedal Kommune
Recover Nordic ApS
Studiejob som servicetekniker

Recover Nordic ApS, Randers

Er du maskinmesterstuderende eller lignende, og kunne tænke dig et relevant studiejob?

Recover Nordic ApS

Så er det måske dig, der skal være vores nye servicetekniker til Region Vest (Jylland) - med base i Randers.

Som studentermedhjælper hos Recover Nordic vil du opleve et dynamisk miljø, hvor du vil få tilknyttet en fast kontaktperson, som vil være en fast støtte gennem hele din ansættelsesperiode. Du kommer ligeledes til at arbejde sammen med åbne, kompetente og engagerede kolleger, som alle arbejder hårdt for at yde Danmarks bedste industri- og skadeservice.

Zolo International Trading ApSKoordinator til vareflow

Zolo International Trading ApS, Silkeborg

Har du erfaring som indkøbskoordinator eller logistikplanlægger? Og vil du være en del af en veldrevet virksomhed, hvor det meste kan lade sig gøre?

Hos Zolo International Trading bliver du en del af et succesfuldt dansk B2B-handelsselskab, der ligger i Sejs ved Silkeborg. Gennem de sidste 7 år har vi sourcet og udviklet nonfoodprodukter fra især Kina til en række store detailkæder i Skandinavien.

Du kommer ind i en nyoprettet stilling, som du får god mulighed for at påvirke. Hvor vi tidligere har arbejdet med koordinering baseret på kundesegmenter, får du nu ansvaret for vores vareflow på tværs af alle kunder.

Læs mere om jobbet her.

SEGES
Grafiker

SEGES, Aarhus

Skab en karriere med mening i Landbrug & Fødevarer. Bliv en del af et engageret hold af specialister, der hver dag tager ansvar og har indflydelse. Vi repræsenterer en bred vifte af fagligheder og arbejder med alt fra sundhed til innovation, bæredygtighed til effektivitet og fødevaresikkerhed til dyrevelfærd. Sammen arbejder vi for en større dagsorden.

Er SoMe-grafik, onlinebannere og infografikker velkendte elementer i din digitale grafiske værktøjskasse? Og kan du udvikle kreativt grafisk design, der fanger vores målgruppe og afspejler vores visuelle identitet?

Dine opgaver:

 • Du skal arbejde med grafisk design og produktion til digitale og trykte medier
 • Du er med til at sikre og forstærke SEGES’ visuelle identitet
 • Du styrer processen og sikrer en høj kvalitet, fra opgaven lander på dit bord, til den er leveret hos kunden
SEGES
Lægerne i SlangerupSygeplejerske

Lægerne i Slangerup

Ønsker du at være sygeplejerske i et moderne, velfungerende lægehus? Så er du måske vores nye kollega!

Vi søger en kompetent sygeplejerske til at varetage selvstændige kontroller af kroniske patienter med f.eks. KOL, diabetes eller hjertesygdom samt andre sygeplejefaglige konsultationer, herunder sårbehandling, vaccinationer, KRAM-vejledning med videre.

Desuden vil du i sekretariatet skulle rådgive og visitere vores patienter, samt håndtere receptfornyelse, tidsbestilling, mails, mv.

Vi er et velorganiseret lægehus, hvor både trivsel og faglig udvikling prioriteres højt, og det udmøntes i individuel og fælles sparring, undervisning, kurser og spændende temadage.

Billund Lufthavn A/SDuty Manager til Checkpoint Nord i Security

Billund Lufthavn A/S

Er du en engageret leder, der tager ansvar og har fokus på dine medarbejdere? Og synes du, at luftfart og ledelse er en spændende kombination? Så er du måske vores nye Duty Manager til Checkpoint Nord i Security.

Du vil få ansvaret for afdelingens 18 medarbejdere samt den daglige drift, som bl.a. består af bil- og personeftersyn, overvågning af grænseflader og patruljeringer.

Din primære opgave er personaleledelse, hvor din væsentligste opgave bliver at motivere og engagere medarbejderne, så de forsat holder en høj standard i forhold til kvalitet og service.

Billund Lufthavn A/SDuty Manager til Checkstedet i Security

Billund Lufthavn A/S

Er du en engageret leder, der tager ansvar og har fokus på dine medarbejdere? Og synes du, at luftfart og ledelse er en spændende kombination? Så er du måske vores nye Duty Manager på Checkstedet i Security.

I rollen som Duty Manager veksler du mellem at lede og fordele opgaverne for medarbejderne på Checkstedet samt at styre og løse operationelle driftsopgaver i samarbejde med de øvrige ledere, hvor sikkerhed, præcision og service er nøgleord.

Du får den daglige personaleledelse på vagten. Din væsentligste opgave bliver derfor at motivere og engagere medarbejderne, så den daglige drift kører optimalt. De operationelle opgaver vil fylde en del i din hverdag og vil bl.a. være at sikre den rette bemanding, herunder at få planlagt afdelingens daglige drift.

KarlsvognenVærkstedsmedarbejder med gode håndværker-fingre

Karlsvognen, Gadstrup

Kan du lide at fikse alt fra køkkenskabe til vandhaner og stikkontakter? Og vil du have 16 friske værkstedskolleger og mulighed for selv at bestemme, hvornår vækkeuret skal ringe? Vi har travlt, så vi har brug for din hjælp til at vedligeholde og klargøre vores vogne.

Hos Karlsvognen er vores mål glade og tilfredse kunder. Vi er stolte af at lave arbejde i høj kvalitet og levere vogne, der altid fremstår som nye. Derfor holder du øje med, hvor vi skal reparere og udskifte dele. Det er vigtig at kunden får en god opleves når de bruge vores vogne. Vi bruger ikke sælgere eller reklamer, men det at hver enkelt medarbejders gode arbejde fører til nye kunder, og at vi derved alle kan tjene vores løn.

Din dag går med:

 • klargøring af vognene
 • tømrer- eller snedkerarbejde, bl.a. udskiftning af skabe og vedligehold af værkstedet
 • mindre VVS- og el-opgaver (12V og 220/400V) såsom fejlfinding og montering
Brønderslev Kommune
Vi søger en erfaren kollega til byggesagsbehandling

Brønderslev Kommune, Dronninglund

Har du lyst til at bidrage til udvikling af en kommune i vækst, og blive en del af et hold af engagerede byggesagsbehandlere, der sætter en ære i at hjælpe borgere og virksomheder videre med deres byggeprojekter, så send os en ansøgning.

Opgaverne spænder bredt indenfor administrativ byggesagsbehandling, og vi beskæftiger os med alt lige fra enfamiliehuse til erhvervsbyggerier. Du bliver ansvarlig for dine byggesager fra start til slut, men vil altid kunne sparre med dine kollegaer om sagerne. Byggesagsteamet har, udover byggesagsbehandling, opgaver som landzonetilladelser, dispensationer fra lokalplaner, naturbeskyttelseslinjer, udstykningssager og lovliggørelsessager i forbindelse med geokodning.

Danmarks Tekniske UniversitetPhD scholarship in Robust Sensor Integration in Connected Devices

Danmarks Tekniske Universitet, Kongens Lyngby

The Department of Mechanical Engineering (DTU Mekanik) at The Technical University of Denmark has an open PhD position in the field of Robust Design. The project is integrated in the current research at the section of Engineering Design and Product Development (Conceptualization, Product-service systems, Robust Design and Modular product development) which focusses on the improvement of quality and efficiency of product development processes as carried out in an industrial context.

The project addresses the importance of mechanical variation for the development of connected devices with built-in sensors. The main research field is the development of methods and tools for an early robustness analysis of mechanical structures/assemblies, and the corresponding effect on the mechanical and electrical performance.

SORTH & COGroup Senior Controller

SORTH & CO recruiting on behalf of Monjasa in Fredericia

Global role with the responsibility of driving the consolidation and reporting.

Monjasa is a global partner in the oil and shipping industry. Their core business includes reselling and physical supply of marine fuels, oil terminal operations and ship-owning activities on a global level. They are characterised by a strong entrepreneurial spirit and have achieved strong growth on a global scale since the start in 2002.

As Group Senior Controller, your main priority will be consolidation of group accounts and preparation of monthly internal financial statements and year-end external financial statements. It will be your responsibility to drive the consolidation and validation of the group financial figures. You will be part of the Group Controlling team and work closely together with the finance teams and Finance Managers around the world at the different locations.

Oticon
Low level Embedded Software Developer for next generation microchips

Oticon, Smørum

Do you thrive on hardcore technical challenges and have what it takes to become part of an ambitious team?

In your new position at Oticon, you will be part of the Chipset Firmware Platform Group consisting of 25 highly skilled colleagues. The atmosphere is informal and humorous but at the same time highly ambitious - we are not afraid to say that we have some of the best developers in town!

Essentially, the challenge is to deliver the most advanced audio-enabled, wearable IoT device available, packed in a tiny shell, running of a minuscule battery and living up to medical device standards. This means that you must be able to design safe C code, that provides advanced functionality while taking up no space, using no current and providing real-time guarantees for the audio system. The firmware platform includes HW drivers, power management, file system, RTOS and two wireless audio systems.

Oticon
3Butikskonsulent søges til 3butikken i Næstved

3

Drømmer du om en karriere inden for salg og service? Så er 3 stedet der hjælper, uddanner og støtter dig i din ambition.

Som 3-sælger bliver din væsentligste opgave kontakten og dialogen med kunderne. Du bliver ansvarlig for eget salgsbudget, og bliver en del af et team, der målrettet arbejder for at opnå de bedste resultater. Du skal være med til at sikre, at butikken opnår succes og når sine budgetter.

Derudover skal du, i samarbejde med butikkens øvrige personale, løbende tage del i lanceringen af diverse salgs- og marketingaktiviteter i forbindelse med butikken. Vi arbejder meget målrettet, og giver hvad vi har, for at sikre et positivt resultat med en god kvalitet. Dertil hjælper vi hinanden, og går meget op i, at det er sjovt at komme på arbejde, samtidig med at alle udvikler sig.

Actona Company A/S
ELEVER SØGES TIL SPÆNDENDE UDDANNELSESFORLØB

Actona Company A/S, Holstebro

Kunne du tænke dig at tage din uddannelse hos én af verdens mest attraktive møbelleverandører, hvor du kommer tæt på den internationale handelsverden og bliver oplært af nogle af de bedste inden for det globale købmandskab? Hos Actona Company arbejder vi konstant på at udvikle vores egne kommende stjerner, og lige nu søger vi elever til vores Salgs- og Indkøbsafdeling med fælles opstart d. 1. september 2020.

Hos Actona Company tager vi udgangspunkt i dine ønsker og kompetencer, når vi tilpasser elevuddannelsen til dig. Du vil blive tilknyttet et team i enten Salg eller Indkøb, hvor du vil tage del i de daglige opgaver på lige fod med dine kolleger. Det er en unik mulighed for at skabe en karriere inden for internationalt salg og indkøb, hvor din uddannelse er et springbræt for din karriere.

Actona Company A/S
Grundfos A/SExecutive Assistant – Maternity Cover

Grundfos A/S, Bjerringbro

If you thrive in a dynamic environment with lots of different activities, where the bar is set high and focus is on growth – then this is a unique opportunity for you.

You will report to Humphrey Lau, Regional Managing Director (RMD) of WEREG Sales Region, and support him and the WEREG Management Team in administrative matters. Your role is vitally important and a major contributor to ensuring that the daily life in WEREG HQ Secretariat runs effectively and smoothly.

Your primary responsibilities:

 • Support RMD with calendar planning and travel arrangements, expense reports and meeting preparations
 • Prioritize, coordinate and plan meetings and events like WEREG Management meetings, WEREG Townhall meetings, Business Review Meetings and external meetings with customers and other stakeholders
 • Participate in various meetings as secretary
Teknologisk Institut
Experienced senior consultant for development and scaling of biorefining processes

Teknologisk Institut, Taastrup

Danish Technological Institute in Taastrup is searching for a new colleague with experience in biorefining, process up-scaling and product development. You have a customer-oriented approach towards enabling the development and validation of processes and technologies within sustainable cascade utilization of bio-based resources.

Teknologisk Institut

In collaboration with your colleagues, you use your knowledge and vast experience in biomass fractionation, enzymatic hydrolysis, separation and/or purification as well as business development to help companies develop, test and scale up processes from laboratory to pilot scale (1000L), calculate business models and implement new solutions to add value and optimise the utilisation of bio resources in new or existing products (e.g. based on extracted fibers, oils, proteins, fatty acids etc)

Teknologisk Institut
Fredensborg Kommune
Egelunden søger gruppeleder, der brænder for ledelse og udvikling

Fredensborg Kommune, Kokkedal

Vil du være med i vores dynamiske lederteam, i et levende hus med gode kolleger og et godt arbejdsmiljø. Her er fokus på trivsel og udvikling.

På Egelunden har du personaleansvar for 22 beboere, 16 faste medarbejdere samt en stor stab af afløsere. Du har tæt samarbejde med gruppeleder i tilsvarende stilling, samt SSA-koordinatorer på hver afdeling. I samarbejde med husets sygeplejerske sikrer du den sygeplejefaglige kvalitet. Du har fokus på det gode ældreliv gennem dialog med beboere, pårørende, personale og bidrager til godt samarbejde med et stort team af frivillige.

De Forenede Dampvaskerier A/S
Produktionsleder

De Forenede Dampvaskerier A/S, St. Heddinge

Til vores afdeling i St. Heddinge, syd for Køge, søger vi en produktionsleder, der sammen med vores øvrige produktionsledere og vores produktionschef skal stå for driftsledelse og driftsplanlægning af produktionen.

Vores nye kollega skal bistå produktionschefen med at sikre den overordnede drift af produktionsapparatet samt ledelse af en selvstændig vaskerilinje med ca. 50 produktionsmedarbejdere, herunder bidrage aktivt i planlægningsarbejdet, ift. ned- og opjustering af medarbejderstaben. Du vil, i tæt samarbejde med den øvrige produktionsledelse, arbejde med udvikling af den daglige drift, kontinuerligt optimere processerne samt udvikle produktiviteten og medarbejderne.

Du bidrager til, at vi arbejder så omkostningsbevidst og effektivt som muligt. Du er synlig i det daglige og er en person som får medarbejdernes opbakning ved at ’gå forrest og vise vejen’ samtidig med at du udviser initiativ og forandringsvilje.

De Forenede Dampvaskerier A/S