19.321 jobannoncer matcher din søgning 19.321 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

CBRE GWS Denmark ApS

Supply Chain Lead

Aalborg

Ønsker du at blive en del af CBRE Global Workplace Solutions, hvis kunder rangerer blandt de største og mest kendte virksomheder globalt?

Som Supply Chain Lead vil du spille en vigtig rolle i at tilpasse strategien for tekniske tjenester for at sikre, at CBRE GWS & CBRE Teknisk Servicepartner har de rigtige leverandører engageret til at levere den bedst mulige service og materialer til vores kunder.

Arbejds­kulturen i CBRE GWS er præget af en dynamisk, varierende og travl hverdag, hvor samarbejde, kommunikation og humor er afgørende for succes og kvalitet.

CBRE GWS Denmark ApS
Behandlingsskolerne ApS

Leder du efter et job med substans og høj faglighed? Vi søger en pædagog der ønsker at hjælpe udfordret børn

København Ø

Vil du hjælpe børn med særlige udfordringer godt på vej, så de kan leve op til deres fulde potentiale? Og kunne du tænke dig at arbejde på en dagbehandlingsskole i et positivt miljø med høj professionalisme, bred faglighed og høje normeringer?

Hos os ser vi godt kollegaskab og tværfagligt arbejde som en kæmpe styrke. Vores personalegruppe på skolen består primært af psykologer, lærere og pædagoger, som er ambitiøse ildsjæle med stærke pædagogiske egenskaber og stort menneskeligt overskud.

Behandlingsskolerne ApS
Rejsekort & Rejseplan A/S

HR-studentermedhjælper

Søborg

Du får en enestående mulighed for at få praktisk erfaring inden for HR, bidrage til spændende projekter og mulighed for at udvikle dine kompetencer i et professionelt miljø.

Vi har en uformel omgangstone og en stor kontaktflade ud mod organisationen. Vi holder ugentlige stand-ups, løbende 1:1-samtaler, og vi følger op på de udviklingsmål, vi sætter – både for enheden og for dig som medarbejder.

Stillingen er på 10-15 timer om ugen med fleksibilitet i eksamensperioder.

Rejsekort & Rejseplan A/S
BEC
Gem
BEC

Information architect

Roskilde

This role offers the unique opportunity to work on the conceptual view of data analysis, leading to the creation of an advanced information model.

As an information architect at BEC, you will not only contribute your expertise but also experience immense professional growth and learning opportunities.

If you're ready to take on this challenge and make an impact, we would love to hear from you.

BEC
Gem
Bolind A/S

2 Selvstændige montører med teknisk snilde søges til Bolind i Randers og Fredericia

Har du lyst til at arbejde med montering og installation af hårde hvidevarer? Er du selvstændig, kvalitetsbevidst og har lyst til at gøre en forskel for kunderne? Kan du li afvekslingen mellem kørsel og fysisk aktivitet?

Vi søger to energiske og serviceorienterede hvidevaremontør til montering og installation i private hjem. I bliver en del af teamene i Randers og Fredericia. Randers afdelingen kører hovedsageligt i Århus og Vest- og Nordjylland og Fredericia kører i Midt- og Sydjylland. Den ene montør tænkes som en ”flyver” mellem lokationerne ved sygdom og ferie, hvorfor bopæl i Horsens området vil være en fordel.

Gem
Lederne

Administrativ juridisk konsulent

København S

Se video om Lederne som arbejdspladsSom administrativ juridisk konsulent vil du være en del af vores afdeling for Juridisk Rådgivning. Du vil have en bred kontaktflade og daglig sparring med dine kollegaer i hele Juridisk Rådgivning, og du vil være et vigtigt bindeled mellem vores jurister, advokater og medlemmer.

Hos Lederne er vi stolte af at have et rummeligt arbejdsmiljø og fællesskab baseret på ligeværd, diversitet samt mange forskellige sociale aktiviteter og personalegoder, lige fra personaleforening, sportsaktiviteter, kunstforening og fredagscafeer.

Lederne
SGS Analytics Denmark A/S

Laborant eller miljøtekniker til at udtage prøver i Nordjylland

Vi udvider vores team af prøvetager, og har derfor brug for en ny kollega. Er du glad for at køre bil, og er du en positiv person med god energi, så kan du være den vi søger.

Vi udtager og analyserer faste, flydende og luftformige prøver. Desuden vejleder vi vores kunder om de aktuelle miljøkrav og giver en samlet vurdering af analyseresultaterne.

Vi tilbyder en grundig oplæring samt introduktion til vores virksomhed, organisation, produkter og dit ansvarsområde.

SGS Analytics Denmark A/S
Den Selvejende Institution Storskoven

Nordskoven glæder sig til at få dig med på holdet!

Bogense

Den Selvejende Institution Storskoven er i udvikling. Vi søger derfor to uddannede pædagoger eller andet fagrelevant personale med en stærk socialpædagogisk profil til afdeling Nordskoven.

Nordskoven er hjem for op til 9 unge i alderen 13-25 år, som er anbragt efter Barnets Lov i henhold til § 32, § 46-47 samt ungestøtte i henhold til § 114-116. Herudover er vi godkendte til at modtage unge som er i sanktion – fase 2 og 3.

Du vil lande i en veldrevet institution, hvor der er styr på driften, men vi mangler DIG på holdet, og glæder os til at lære mere om dig og hvad du brænder for!

PeopleLink recruiting on behalf of Tempur Sealy Danmark A/S
Gem
PeopleLink

HR Manager Nordic Region

Odense C

Are you an experienced HR Manager, who thrives in an international environment with great people, unique products, and strong brands?

This is an opportunity to join a global company that is dedicated to improving sleep for more people, every night, all around the world through focus on its employees, its culture, and an engaging work environment.

SH Group A/S

Aftersales Coordinator til Sydfyns største maritime virksomhed

Svendborg

Hvis du trives med at levere god service og at være et vigtigt bindeled mellem kunder, leverandører og kollegaer – så har vi drømmejobbet til dig!

Når du er klar til at stå på egne ben og tage ansvaret for dine egne opgaver, kommer du til at stå for hele processen fra modtaget ordre, til validering og afstemning med kundens indkøber samt de logistiske forberedelser mod den endelige levering hos kunden.

Derfor vil du opleve en foranderlig og spændende hverdag med mange forskellige forespørgsler og opgaver, som du skal hjælpe med at løse og håndtere.

CBRE Teknisk Servicepartner

ABA-tekniker til opgaver indenfor brand og lovpligtigt eftersyn i Aalborg

Aalborg

Har du lyst til at blive del af en seriøs servicekultur?

Vi søger en medarbejder, som kan være med til at bidrage til vores fortsatte vækst blandt vores mange industri- og erhvervskunder. Hos os bliver du en del af en stærk servicekultur, hvor kunder, kvalitet og service er i højsædet.

Vi tilbyder en hverdag med stor teknologisk spændvidde, faglige udfordringer og gode udviklings- samt uddannelsesmuligheder.

CBRE Teknisk Servicepartner
KAR+CO søger for CAT Agencies A/S
Gem
KAR+CO

Produkt- og ordrekoordinator til agenturvirksomhed

Roskilde

Brænder du for selvstændigt ansvar og tæt samarbejde med internationale kunder og leverandører? Trives du i et alsidigt job med mange bolde i luften?

Du får et tæt samarbejde med Business Development Manager, hvor du er med i hele processen fra hjemtagelse og vurdering af vareprøver, varebeskrivelse og -oprettelse, ordreafgivelse og afskibning til opfølgning på leveringstider og ikke mindst generel opfølgning på ordrerne samt tjek af varer i butikkerne og reklamationshåndtering.

CAT Agencies tilbyder et spændende og alsidigt job i et internationalt miljø. Du bliver en del af et team med 12 engagerede kolleger med et stærkt fællesskab i hverdagen.

KAR+CO
Miljøstyrelsen

Naturvidenskabelig kollega til akvakulturområdet

Odense C

Vil du være med til at sikre en miljørigtig udvikling for akvakultur, som er verdens hurtigst voksende fødevareproduktion? Vil du være vores fagspecialist på havbrugs- og dambrugsområdet og arbejde for den rette balance mellem hensynet til miljøet og de erhvervsmæssige forhold for danske akvakulturvirksomheder?

Du kommer både til at arbejde med den langsigtede udvikling af akvakulturområdet og med opgaver med korte deadlines. Du skal være med til at starte det nye akvakulturteam op og bidrage til at sætte rammerne for den fremadrettede opgaveløsning i Miljøstyrelsen.

Miljøstyrelsen
Behandlingsskolerne ApS

Køkkenmedarbejder

København Ø

Vil du være køkkenmedarbejder på en anderledes arbejdsplads, hvor du bidrager til at gøre hverdagen nemmere for ca. 45 børn med særlige udfordringer og deres personale?

Daglige faste arbejdsopgaver vil være:

  • Afhentning af mad i varevogn og aflevering af mad på tre adresser (kasserne vejer max 25 kg)

Derudover følgende opgaver på din daglige arbejdsplads Fortuna Østerbro:

  • Sætte mad frem i kantinen
  • Afrydning og opvask/sætte i opvaskemaskine efter frokost
Behandlingsskolerne ApS
Sct. Mariæ Skole

Viceskoleleder

Aalborg

Vil du være med til at lede en velfungerende fri skole – så søger vi en engageret og dygtig viceskoleleder, der er klar på at tage aktivt del og medansvar for den daglige ledelse, og som brænder for at skabe gode rammer for elevernes trivsel, læring og dannelse.

Vi vægter et højt fagligt niveau kombineret med mange musiske aktiviteter. Vi arbejder til stadighed med at skabe et varmt og trygt skolemiljø baseret på et katolsk kristent livs- og menneskesyn.

Hi-Fi Klubben A/S

Praktikant eller elev som Junior Financial Controller

Lystrup

Er du en ambitiøs og analytisk studerende med interesse for finansiel kontrol og regnskabsanalyse? Vil du have muligheden for at anvende dine teoretiske færdigheder i en praktisk arbejdssetting?

Som Financial Junior Controller vil du blive en integreret del af vores finansteam og få mulighed for at arbejde tæt sammen med erfarne fagfolk inden for økonomi.

En spændende og udfordrende praktikant/elevstilling i en internationalt anerkendt virksomhed.

Udvikling Assens

Turisme og events - er du vores nye kollega?

I Udvikling Assens står vi for både den fysiske og digitale turismeservice i Assens.

Vi har brug for en erfaren kollega, der både kan stå for drift og videreudvikling af vores turismeservice og -events og være ekstern konsulent, når vores turismevirksomheder har brug for råd og vejledning.

Du får søde kolleger i et lille team med et uformelt arbejdsmiljø, og du får gode muligheder for selv at præge dine arbejdsopgaver.

Udvikling Assens
Diakonissestiftelsen

Socialpædagog søges til botilbud - Momentet i Gentofte

Gentofte

Vil du være med til at udvikle Diakonissestiftelsens socialpsykiatriske tilbud?

Momentet er et nyåbnet, helhedsorienteret og fleksibelt tilbud til unge voksne i alderen 18-35 år. Tilbuddet vil på sigt rumme 19 midlertidige, §107-pladser for mennesker med psykosociale udfordringer, som har komplekse problemstillinger og et moderat støttebehov. Du vil få stor mulighed for at præge og udvikle tilbuddet med udgangspunkt i borgernes behov.

Vi tager udgangspunkt i recovery-orienteret rehabilitering og søger medarbejdere, som er motiverede for at skabe virkningsfulde rammer og indsatser, der gør en forskel for målgruppen.

Burger King Scandinavia

Financial Analyst

København S

We are looking for a Financial Analyst to drive a wide spectrum of financial analysis, updating and improving sales forecasting, cost analysis and supporting permanent innovation processes by contributing to the continuous improvement of our financial processes.

Responsibilities

  • Perform analysis on operational KPIs, labour costs, COGS and budget updating.
  • Control and follow up on all the marketing spending, seek areas of savings and make proposals for cost optimization.
Burger King Scandinavia
Cougartron ApS

Salgskonsulent – Udstyr til Metalindustrien

Ballerup

Er du passioneret omkring salg af industrielt udstyr og værktøj?

Som salgskonsulent hos Cougartron får du en spændende intern salgsrolle, baseret på vores kontor i Ballerup, Danmark. Din typiske arbejdsdag inkluderer:

  • Håndtering af indgående henvendelser
  • Udarbejdelse af tilbud
  • Mødebooking og telefonisk salg
  • Fysiske kundebesøg

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV