14.835 job matcher din søgning 14.835 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 14.835 resultater.
Accountor Denmark A/SPayroll & Administration Partner

Accountor Denmark A/S søger for Profil Optik i Hedehusene

Accountor Denmark søger for Profil Optiks hovedkontor en selvstændig og udviklingsorienteret Payroll & Administration Partner.

Som Payroll & Administration Partner i Profil Optik får du ansvar for at få skabt et tæt og godt samarbejde med butikkerne og hovedkontoret i Danmark. Opgaverne spænder bredt fra at supportere forretningen i alle forhold omkring bemandingsplanlægning, sparring med butikkerne til administrative HR-opgaver og lønkørsel.

Med reference til Head of HR & Development og en stiplet linje til CFO frem til ultimo april, vil du indgå i et team bestående af to Payroll & Administration Partner, som i det daglige er ansvarlig for lønbehandling og kørsel samt ansættelses flow mellem butikker, hovedkontoret, timeregistreringssystemer og lønsystemer.

Esbjerg Kommune
Landskabsarkitekt, landskabsforvalter, have- & parkingeniør, skov- & landskabsingeniør eller lignende - se her!

Esbjerg Kommune

En unik mulighed for at blive en del af det grønne hold i Esbjerg Kommune.

Vej & Park, der organisatorisk er en ud af tre enheder i Drift & Anlæg i Teknik & Miljø, søger en ny medarbejder. Det er en sjældent udbudt stilling i Parkteamet, hvor du får mulighed for at arbejde med dine ambitioner på det grønne område. Esbjerg Kommune har med sin fantastiske beliggenhed og størrelse, de bedste rammer for grønne og rekreative muligheder i parker, skove, på strande og i øvrige naturområder.

Parkteamet arbejder med udvikling og vedligehold af de grønne områder, og vi har rigtig travlt. Store anlægsprojekter i millionklassen står til opstart, og samtidig står vi overfor et generationsskifte over de nærmeste år. Vi har derfor brug for dig, dine grønne kompetencer og din erfaring med både de store og de lidt mindre grønne projekter.

Advised by I/SBusiness Development Manager til teknisk projektsalg af elektrisk automation

Advised by I/S søger for Festo i Rødovre

I et år hvor tingene er vendt på hovedet, er det med stolthed, at Festo i tæt samarbejde med deres kunder, oplever stor vækst i salget af elektrisk bevægelsesteknologi og el-automation. På baggrund heraf søger Festo en Business Development Manager til en nyoprettet stilling.

Har du et kommercielt mindset og erfaring inden for automations- og bevægelsesløsninger, så kan du være den, vi søger som vores nye kollega.

Som Business Development Manager bliver dit overordnede ansvar at sikre den fortsatte kommercielle udvikling af forretningsområdet gennem kompetent salgsarbejde og rådgivning til kolleger og kunder. Du vil desuden fungere som projektleder i forbindelse med større kundeprojekter. Her vil du være involveret i hele processen fra rådgivning, tilbudsgivning, ordrehåndtering til commissioning.

Esbjerg Kommune
Social- og sundhedshjælpere til årsvikariater i hjemmeplejen Gørding

Esbjerg Kommune

Hjemmeplejen i Gørding søger to social- og sundhedshjælpere med tiltrædelse hurtigst muligt.

Stillingerne er årsvikariater med mulighed for fastansættelse. Der arbejde hver 2. weekend. Du bliver tilknyttet et udeteam, som hjælper borgerne i eget hjem. Du vil have base på Plejecenter Østergården i Gørding, hvorfra der også køres ud.

Vi sørger for god introduktion og ellers kan vi tilbyde faglige og personlige udfordringer samt gode kolleger og sparringspartnere.

Esbjerg Kommune
Social- og sundhedsassistenter til Hjemmeplejen, Team Vesterhav

Esbjerg Kommune

Stedet med et godt arbejdsmiljø, godt humør og energi i hverdagen.

Hjemmeplejen på Strandby søger pr. 1. marts 2021 to social-og sundhedsassistenter til 30 timer i dagvagt. Vi tilbyder henholdsvis en fast stilling samt et 6 måneders vikariat med mulighed for fastansættelse.

Vi tilbyder dig at arbejde i et udviklende miljø præget af høj faglighed, anerkendelse, et godt arbejdsmiljø samt gode kollegaer. Vi er et udekørende team med cykelafstand i Esbjerg midtby.

Esbjerg Kommune
Ønsker du at arbejde som sygeplejerske på en arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø, høj faglig kvalitet og kompleks sygepleje? Så er du måske vores nye kollega

Esbjerg Kommune

Søger du udfordringer, koordinering af kompleksitet, hvor hele paletten i sygeplejen er i spil, og har du lyst til at være en del af et team, hvor vi værner om hinanden, sætter fagligheden højt og respekterer hinandens forskellige kompetencer? Så har vi stillingen til dig.

Sygeplejen Team Nord søger en sygeplejerske til en fast stilling pr. 1. marts 2021.

Du vil komme til at arbejde i en 32-37 timers stilling i dagvagt med enkelte aftenvagter samt weekendvagt i dagvagt hver 5. uge.

I takt med, at patientforløbene på hospitalerne er blevet tiltagende accelererede, er den kommunale sygepleje blevet tilsvarende kompleks og kræver mere koordinering af borgernes behandlingsplaner.

Det er fremtidens sygepleje, at mest mulig pleje og behandling gøres færdig i hjemmet.

Esbjerg Kommune
Social- og sundhedshjælpere til afløsning på Plejehjem Hedelund

Esbjerg Kommune

Social- og sundhedshjælpere søges til afløsning i blandede vagter på Plejehjem Hedelund, Haven, Højen og Vangen.

Plejehjem Hedelund, Haven, Højen og Vangen består af 48 plejeboliger og har beboernes behov i fokus. Aftenholdet er en blanding af social- og sundhedsassistenter/-hjælpere, med en høj faglighed.

Vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø, som starter med en god kommunikation mellem hinanden, samt at alle beboere oplever tryghed og værdighed i deres dagligdag.

Vi søger social- og sundhedshjælpere til faglig afløsning i blandede vagter, uden et fast timetal.

Esbjerg Kommune
Social- og sundhedsassistent til barselsvikariat på Plejehjem Hedelund, Haven, Højen og Vangen

Esbjerg Kommune

Søger du gode kollegaer og et spændende arbejde – så er det her i Haven-Højen-Vangen på Hedelund det sker.

Vi er et alment somatisk afsnit med 48 plejehjemsboliger fordelt på 4 afdelinger, med 12 beboer på hver afdeling. Vi arbejder tværfagligt med fokus på tidlig opsporing og med daglig triagering af alle beboere, dette ligger til grund for, at de rette sundhedsfaglige kompetencer fordeles.

Borgerinddragelse er et centralt omdrejningspunkt i vores faglige, som tværfaglige samarbejde. Vi er et stort og aktivt hus med mange fælles aktiviteter. Herudover vil vi gerne prioritere de små ting, som kan gøre dagen god for den enkelte beboer.

Vi arbejder aktivt med vores definerede kerneopgave: ’Vi samskaber det værdige liv, med det enkelte menneske’.

Esbjerg Kommune
Afløser til Plejehjem Hedelund, Haven, Højen og Vangen

Esbjerg Kommune

Plejehjem Hedelund, Haven-Højen og Vangen består af 48 plejeboliger og har beboernes behov i fokus. Aftenholdet er en blanding af social- og sundhedsassistenter/-hjælpere, med en høj faglighed. Vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø, som starter med en god kommunikation mellem hinanden, samt at alle beboere oplever tryghed og værdighed i deres dagligdag.

Vi søger en afløser til faglig afløsning i blandet vagter, uden et fast timetal. Ansættelsen vil være hurtigst muligt eller seneste pr. 1. marts 2021. Vi forestiller os, at du evt. er sygeplejestuderende eller andet indenfor vores fagområde, med lyst til plejeopgaver.

Vi arbejder aktivt med vores definerede kerneopgave: ’Vi samskaber det værdige liv, med det enkelte menneske’.

Esbjerg Kommune
Socialrådgiver til Familierådgivningens Forvisitation

Esbjerg Kommune

Familierådgivningen i Esbjerg Kommune søger en dygtig, engageret og ambitiøs socialrådgiver til fast stilling 37 t/uge i Forvisitationen

En af vores gode kolleger har fået nye udfordringer internt i vores organisation og vi søger derfor en ny kollega i Forvisitationen pr. 1. marts 2021 eller snarest muligt derefter. Familierådgivningens målgruppe er børn og unge i udsatte positioner samt deres familier.

Forvisitationen fungerer som modtagelse for Familierådgivningen. Det er her alle nye henvendelser starter og alle underretninger vurderes og håndteres. Vi arbejder med forebyggende indsatser efter § 11 og træffer afgørelser om børnefaglige undersøgelser, ansøgning om tilskud til efterskole osv.

C.K. Produktion A/S
Plastmager/opstiller til sprøjtestøbning

C.K. Produktion A/S, Billund

Vi søger en Plastmager/opstiller med erfaring i sprøjtestøbning – til fast nathold hold (4 dages uge).

Dine arbejdsopgaver bliver hovedsageligt:

  • Formskift og produktionsopstart af nye produktioner.
  • Holde løbende produktion kørende, herunder kvalitetssikring.
  • Opdatere teamleder hver morgen.

C.K. Produktion A/S er en ordreproducerende virksomhed med 37 medarbejdere, som fremstiller sprøjtestøbte plastemner til industrien i både ind- og udland. Vi er ISO 9001 certificeret.

Esbjerg Kommune
Socialrådgivere til Familierådgivningen

Esbjerg Kommune

Familierådgivningen i Esbjerg Kommune har 3 ledige stillinger som myndighedsrådgiver til dig som brænder for at arbejde med familieområdet. Der er tale om 2 faste stillinger og 1 barselsvikariat.

Barselsvikariatet er i Bagland børn/unge og er på 37 timer ugentligt. Vikariatet er med tiltrædelse hurtigst muligt, dog senest pr. 1. marts 2021.

De 2 faste stillinger er på 37 timer ugentligt. De er med tiltrædelse hurtigst muligt og senest pr. 1. marts 2021. De 2 stillinger har en funktion som afdelingens ”flyver” – hvilket betyder de træder til, hvor opgaven kalder på det. Det kan være under længerevarende sygdom, eller overgangsperiode ved barsel. Der er tale om 2 nyoprettede stillinger som ikke er fuldstændig færdig konstrueret.

Vi har brug for socialrådgivere, der har lyst og evner til at indgå i en hektisk hverdag sammen med faglige kompetente kollegaer.

Esbjerg Kommune
Område Esbjerg NV - Hjerting, Afd. Børnebakken Øst og Vest søger 3 pædagoger

Esbjerg Kommune

Vi søger 3 pædagoger, en til Børnebakken Øst – vuggestuen, en til Børnebakken Øst børnehaven og en til Børnebakken Vest. Stillingerne er på 30 timer med opstart den 8. februar 2021 eller hurtigst derefter.

Afdeling Børnebakken Øst og Vest - består af Børnebakken Øst, som har både børnehavebørn og vuggestuebørn samt Børnebakken Vest som udelukkende har børnehavebørn.

Børnebakken Øst er beliggende i et villakvarter, med sø og grønne områder. Der er p.t. 36 vuggestuebørn og 46 børnehavebørn i Børnebakken Øst. Børnebakken Vest er beliggende i et villakvarter, tæt på stranden. Der er p.t. 55 børn i huset.

Accountor Denmark A/SServiceminded og allround lønbogholder

Accountor Denmark A/S søger for Tandlægerne På Frederiksberg ApS

Accountor Denmark søger for Tandlægerne på Frederiksberg en all-round lønbogholder, som udover at være ansvarlig for løn, også har lyst til at sidde med regnskabsopgaver og har mod på at lære mere om overenskomster. Trives du i denne kombineret stilling, så er dette måske en stilling for dig.

Tandlægerne er en dynamisk virksomhed i stor udvikling, som beskæftiger mere end 150 ansatte, på tværs af forskellige forretningsområder. Virksomhedens kerneforretning er drift af 3 store tandlægeklinikker, alle beliggende i eller tæt på centrum af København. Virksomheden består således af forskellige faggrupper, hvilket gør arbejdet i økonomifunktionen både afvekslende, spændende og udfordrende. Med reference til regnskabschefen vil du indgå i et mindre økonomiteam, hvor der er fokus på at sikre høj kvalitet i den daglige bogføring og økonomistyring.

Snedker- & Tømrermester Janus Olesen ApS
Snedker/tømrer til etableret virksomhed med stærkt, kollegialt sammenhold

Snedker- & Tømrermester Janus Olesen ApS, Glostrup

Hos snedker- & tømrermester Janus Olesen vil du primært beskæftige dig med fag- og hovedentrepriser hos private kunder. Vi udfører dog også opgaver for faste erhvervskunder og boligforeninger, og opgavernes varighed er svingende.

Du kommer til at arbejde med:

  • om- og tilbygning samt renovering hos private – og denne del fylder mest i jobbet
  • opgaver hos faste erhvervskunder, bl.a. andelsforeninger, boligforeninger og virksomheder

Du får adgang til en personlig, fuldt udstyret servicevogn med alt det nødvendige værktøj.

Aarhus Kommune
Pædagogisk leder til Børnehuset Tulshøjvej 5

Aarhus Kommune, Højbjerg

Børnehuset Tulshøjvej 5 er en lille velfungerende afdeling i Holme-Rundhøj Dagtilbud. Vi har fødderne solidt plantet i jorden og skaber sammen en hverdag med høj grad af pædagogisk professionalisme, nærvær og gode børnefællesskaber. Vi søger en pædagogisk leder, der vil fastholde det gode fundament og lede fremtidig udvikling sammen med os.

Som pædagogisk leder i Børnehuset Tulshøjvej 5 er dit primære fokus den daglige ledelse af 10 engagerede medarbejdere og ledelse af det pædagogiske arbejde. Du vil have ca.10 skemalagte børnetimer og vil derfor få mulighed for at lede tæt på praksis og skabe de bedste forudsætninger for pædagogisk udvikling og et godt arbejdsmiljø på gulvet. Samtidig bidrager du til et værdiskabende samarbejde i dagtilbuddets faglige ledelsesfællesskab og værner om det gode og tillidsfulde samarbejde med forældrene.

Kongsvang Cleaning & Facility A/SAdministrativ HR-support

Kongsvang Cleaning & Facility A/S, Åbyhøj

Er du klar på en udfordring?

Vi er på udkig efter dig med et højt servicegen, der brænder for administrativ HR-support. Er du jordnær, og vil du gøre en forskel i rekruttering og fastholdelse for vores rengøringsdivision med mere end 1.000 medarbejdere? Så er det måske dig, vi leder efter.

Du brillerer og skaber mærkbar værdi i stillingen ved at vores serviceledere i driften kan mærke, at de har fået en administrativ supporter i deres ringhjørne, når tingene brænder på, og de mangler folk til rengøring. Du reagerer hurtigt på deres behov, får tingene til at ske og tænker om nødvendigt i utraditionelle rekrutteringsveje og -metoder.

Din vigtigste opgave bliver at arbejde tæt sammen med vores lokalt forankrede serviceledere i hele landet og supportere dem ift. den administrative del af rekrutteringsprocessen.

Primagaz Danmark A/SDisponent til gasdistribution

Primagaz Danmark A/S, Køge

Primagaz søger en disponent til vores logistikafdeling i Køge som vil være med til at sikre, at vi leverer gas til vores kunder til den aftalte tid.

Opgaver:

  • Daglig kontakt til vores distributører i Danmark
  • Modtage bookinger og planlægge leveringer til vores kunder
  • Sikre opfølgning på kunder der er på aut. levering, samt være bindeled på intern såvel som eksternt
  • Sikre, at vi overholder alle aftaler, love og regler ifm. vores leveringer til kunder
  • Optimering af processer på kort og lang bane.
Folkekirkens NødhjælpHumanitarian MEAL Advisor

Folkekirkens Nødhjælp, Copenhagen

DanChurchAid (DCA) is looking for a dynamic and experienced MEAL Advisor with strong technical skills in monitoring and evaluation, and proven record of supporting programme quality and learning.

The selected candidate will join the Strategy and Quality Management unit at DCA’s headquarters in Copenhagen. DCA is in the process of revising its global MEAL approach, and in 2021 DCA will develop a new global strategy and starting a new programme period in several countries.

Reporting to the SQM head of unit, and working in close collaboration with the senior MEAL advisor, the selected candidate will play an important role in supporting the development of DCA’s global MEAL approach, while providing quality technical advice to programme teams across the international department in Copenhagen and to country programme teams in DCA’s implementing countries.

idoc A/SMaskiningeniør/Konstruktør

idoc A/S, Aalborg, Vejle eller Ballerup

Erfarne maskiningeniører/konstruktører søges

Brænder du for at arbejde med konstruktion af kundetilpassede anlæg til industrikunder samt bidrage til løbende udvikling og optimering af produkter? Til vores kontorer i Aalborg, Vejle og Ballerup søger vi ambitiøse og proaktive maskiningeniører/konstruktører, der kan udføre opgaver for og servicere vores kunder.

Du vil både indgå i større projektteams og selvstændige opgaver, hvor du selv i høj grad vil komme til, at præge din arbejdsdag i samarbejde med vores kunder. Du vil få mulighed for at arbejde med forskellige arbejdsopgaver som mekanisk konstruktion, design & udvikling af nye såvel som redesign af eksisterende produkter, 3D-modellering samt teknisk dokumentation.