23.531 job matcher din søgning 23.531 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Stevns KommuneUnderviser til Stevns Ungdomsskoles heltidsundervisning

Stevns Kommune, Rødvig Stevns

Fagligt velfunderet, relationsstærk og robust underviser søges til Ungdomsskolens heltidsundervisning.

Er det at arbejde i et tæt, dynamisk og proaktivt teamsamarbejde en del af dit DNA? Har du positiv erfaring med at undervise målgruppen? Trives du på en arbejdsplads, hvor to dage sjældent er ens?

Heltidsundervisningen i daglig tale Ungdomsdagskolen er et tilbud til 7., 8., 9. evt. 10. klassetrin, der har behov for en skoledag med en anden struktur og undervisningsform. Målgruppen er unge med faglige, personlige, sociale eller indlæringsmæssige problematikker, der ikke kan trives og/eller ikke får et rimeligt udbytte af undervisningen i folkeskolen eller i andre skoleformer.

Ballerup KommuneTeamleder til Sygeplejen i Ballerup Kommunes Hjemmepleje

Ballerup Kommune

Kan du lede, engagere og understøtte medarbejderne i at skabe bedst mulig livskvalitet og sundhed for borgerne i Ballerup Kommune?

Vi søger en erfaren teamleder med sygeplejefaglig baggrund til at lede et samlet sygeplejeteam sammen med teamlederkollega. En leder, som motiveres af at bruge sin ledelsesmæssige erfaring i praksis og som trives med at have indflydelse og stor selvstændighed i jobbet samt er en aktiv teamplayer i et ledelsesteam. En leder, der motiverer, lytter, er tydelig i sin ledelse og har fokus på den daglige drift.

Du er en teamleder, der vil arbejde for, at Hjemmeplejens kerneopgave løses i en tæt kobling mellem sundhedslovsindsatser og servicelovsindsatser, så borgerne oplever en høj grad af kontinuitet fra de medarbejdere, der kommer i borgers hjem.

Vordingborg KommuneLedende overtandlæge til veldrevet og alsidig tandpleje

Vordingborg Kommune

Vil du stå i spidsen for en velfungerende tandpleje båret af engagerede medarbejdere? Og har du ambitioner om at sætte retning for fremtidens tandpleje?

Vordingborg Kommunale Tandpleje søger en visionær og dygtig leder. Der er tale om en spændende og differentieret ledelsesopgave med ansvar for tandbehandling af børn og unge, omsorgstandpleje, specialtandpleje, socialtandpleje og tandregulering. Vi tilbyder gode, personlige udviklingsmuligheder og et fantastisk arbejdsmiljø.

Som ledende overtandlæge bliver det din opgave at kombinere stabil og effektiv drift med løbende udvikling af tandplejen, så vi også i fremtiden kan tilbyde tandpleje af højeste kvalitet.

Som overtandlæge har du både det faglige og økonomiske styringsansvar. Du får chefen for Sundhed, Børn og Familie som reference og sparringspartner.

Ølsted Kro & Hotel ApS
Kok

Ølsted Kro & Hotel ApS, Ølsted

Vi har behov for at styrke vores køkkenkapacitet, til vi åbner igen. Vi driver en forretning med 4 strenge: A la carte, selskaber, møder og værelser.

Du vil kunne være med til at tilrettelægge dine egne vagter. Det sker i samarbejde med dine nye kollegaer, så du fra første dag kan etablere dig selv i forretningen.

Der bliver tale om både dagvagter, aftenvagter og weekendvagter med en fleksibel tilrettelæggelse. Du vil kunne regne med en fuldtidsstilling, med et varierende ugentlig timetal, og dine vagter bliver tilrettelagt under hensyntagen til dine kollegaer og virksomhedens drift.

Vi forventer fleksibilitet og parathed i lighed med dine fremtidige kollegaer, som alle sætter vores fælles arbejdsplads højt.

Ølsted Kro & Hotel ApS
CP Kelco
Principal Scientist - Dairy/Protein - Sales Technical Services

CP Kelco, Lille Skensved

We are looking for an experienced Food or Dairy Scientist or Engineer within the Commercial department to join our team in the EMEA Sales Technical Services (STS) labs, who will be key in solving global customer driven projects involving CP Kelco product portfolio of hydrocolloids and texturizers.

The role is a hands-on lab-based position mainly focusing on protein containing applications, dairy or plant-based, low pH like yogurts and yogurt drinks both long and short-shelf life, but also other applications like fruit systems like jams, fruit prep, confectionery, as well as condiments, meat analogues and bakery - supporting the food trends of the market.

CP Kelco
PWT Group A/S
Bliv salgselev i Tøjeksperten eller Wagner

PWT Group A/S

Som salgselev hos Tøjeksperten eller Wagner vil du med det samme indgå som en vigtig brik i butikkens team og står altid klar til at yde den bedste kundeservice for alle vores kunder. Du er med til at sikre at butikken er salgsklar hver dag og opnår de målsætninger, der er lavet for dig og din butik.

Du er med til at sørge for varemodtagelse af nye varer til butikken, trimme, optimere og vedligeholde butikken visuelt ud fra de retningslinjer der er for kæden. Du er med til at tilrettelægge butikkens daglige opgaver og deltage i planlægningen af butikkens og kædens aktiviteter, samt markedsføring på de sociale medier.

Vi lærer dig grundigt op i butikken, så du ved præcis, hvad der skal til for at få succes. Vi giver løbende feedback omkring din udvikling og resultater og hjælper dig videre, så du hele tiden er i stand til at sætte kunden i centrum.

M+A Group A/S
Vi søger nye kollegaer af den helt rette støbning

M+A Group A/S, Fredericia

Bliv virksomhedsmægler og gør en forskel for danske ejerledere

Har du en stærk, veldokumenteret track-record, operationel erfaring med virksomhedsdrift, ledelse og forretningsudvikling? Så er du måske en af de professionelle virksomhedsmæglere, vi søger til at understøtte vores fortsatte vækst og styrke vores forretningsgrundlag.

Du kan have opnået din erfaring fra stillinger i større, internationale virksomheder eller som ejerleder. Men da formidling af virksomheder i høj grad er baseret på tillid, er det væsentligt, at du kan omsætte din viden i praksis og på en troværdig måde sætte dig i ejerlederens sted, forstå vedkommendes virksomhed og formå at fremhæve og formidle de aspekter af virksomheden, der gør den interessant for relevante købere.

M+A Group A/S
PwC
Audit trainee til PwC i Aarhus

PwC

Start din karriere sammen med os, hvis du har høje ambitioner, en stærk faglighed og en lyst til at skabe succes sammen med andre.

Vores uddannelsesforløb Trustbuilder starter i september 2021. Forløbet giver dig et stærkt fundament. De første uger i PwC tilbringer du sammen med andre revisortrainees, hvor I får en grundig introduktion til PwC, vores værdier og værktøjer. Du bliver en del af en unik kultur og et stærkt sammenhold på tværs af niveauer, afdelinger og kontorer. Der er talrige sociale arrangementer, så du kan lære dine nye kolleger bedre at kende. .

Du får en personlig career coach, der følger din udvikling tæt og giver dig løbende feedback. På den måde udvikler du hele tiden din faglighed og sammen kan I sætte den rigtige retning for din karriere.

PwC
JACK & JONES
International Sales Manager, JACK & JONES JUNIOR

JACK & JONES, Brande

Do you know what it takes to create growth and win market shares in an international market? Are you motivated by constantly improving performance and results? Then this is your chance of a challenging position with great responsibility in an international fashion company!

You will join a strong international management team in one of Europe’s largest and leading men’s clothing brands. As our new International Sales Manager, you will get independent responsibility for JACK & JONES JUNIOR, and our goal is to further strengthen our foothold in the market and to expand to our maximum potential.

You will be deeply involved in growing JACK & JONES JUNIOR, and your primary responsibility will be to create growth in all our markets and to develop the market position within our segment.

Kreum A/SKøkkensælger med fokus på privatkunder

Kreum A/S, Aarhus

Har du lysten og motivationen til at sælge vores køkkener, så skal vi nok give dig 60 års erfaring. Men lad os starte et sted, hvilket kunne være her hos kreum i Aarhus.

kreum blev etableret i 1962 af snedkermester Børge Jacobsen under navnet BIGA. Virksomheden er fortsat danskejet, og kreum produkterne bliver stadig produceret på fabrikken i Bjerringbro af snedkere og håndværkere.

Vi går meget op i dit engagement og din passion for kvalitetskøkkener og at sikre den gode kundeoplevelse. Dygtige og erfarne kollegaer står klar til at hjælpe dig til at få en god start her hos kreum.

Flarup Maskiner A/SDygtig og stabil servicemontør søges

Flarup Maskiner A/S, Assens

Kunne du tænke dig at arbejde med tyske kvalitetsprodukter fra Dammann Marksprøjter, HAWE Vogne, PTG Dæktrykreguleringsanlæg, Müller Elektronik, Sauter Frontlifte, Lechler og Agrotop produkter, Güttler jordbearbejdningsmaskiner, Tietjen Trykluftbremseanlæg og derudover istandsættelse af brugte landbrugs- og entreprenørmaskiner, som vi primært køber i Tyskland, så tag kontakt til os.

Du er:

  • Uddannet landbrugsmaskinmekaniker, alternativt stor faglig viden/erfaring
  • Stabil og punktlig
  • Dygtig til dit fag og arbejder selvstændigt
Favrskov KommuneAfløsere til Plejecenter Hinneruplund

Favrskov Kommune, Hinnerup

Tænker du på at blive sygeplejerske, terapeut , søge sosu-uddannelsen eller bare lyst til at arbejde med mennesker, så er muligheden for at prøve kræfter med faget her.

Er du frisk og energisk og har lyst til at arbejde som tilkaldevikar, så er det lige dig, vi mangler lige nu. Vi har brug for afløsere, der er fleksible i forhold til arbejdstider og har en positiv tilgang til mødet med andre mennesker og hverdagens dagligliv. Du skal have lyst til, ud over pleje og praktiske opgaver, at være med til at skabe en meningsfuld hverdag for vores beboere.

Da vi allerede nu planlægger sommerferie for det faste personale, er vi også interesseret i at høre fra dig, hvis du først kan starte til sommerferien.

Favrskov KommuneDagplejen Favrskov søger dagplejere

Favrskov Kommune

Vil du gerne skabe nærvær, yde omsorg og have tid til det enkelte barn i et lille og overskueligt miljø? Så skynd dig at søge jobbet som dagplejer i Favrskov Kommune, for vi mangler dig.

Livet som dagplejer

  • det er en livsstil at være dagplejer
  • du passer ikke bare børnene, men arbejder også med dem pædagogisk
  • du modtager sparring, råd og vejledning fra en fast tilknyttet dagplejepædagog
  • arbejdet foregår i dit eget hjem, og du får et stort netværk af andre dagplejekollegaer
  • arbejdsdagen er fleksibel, og du planlægger selv din dag med børnene.
Ikast-Brande Kommune
Ikast Østre Skole søger en engageret lærer til mellemtrinnet

Ikast-Brande Kommune

Vi søger en lærer med kompetencer inden for fagene engelsk, idræt og historie. Herunder også engelsk i udskolingen.

Stillingen er med opstart fra 1. august 2021. Der er tale om en fuldtidsstilling.

Ikast Østre Skole er en tre-sporet skole med 700 elever i 0.-9. kl. med tilhørende SFO samt kommunale og interne baseklasser (specialklasser).

På Ikast Østre Skole er der en engageret personalegruppe på 95 personer.

Ikast-Brande Kommune
Ikast Østre Skole søger to engagerede lærere til specialområdet

Ikast-Brande Kommune

Vi søger lærere med kompetencer inden for specialområdet til udskolingen. Stillingerne indebærer naturfag og matematik i skolens base-/ specialklasser.

Stillingerne er med opstart fra 1. august 2021. Der er tale om fuldtidsstillinger.

Ikast Østre Skole er en tre-sporet skole med 700 elever i 0.-9. kl. med tilhørende SFO samt kommunale og interne baseklasser (specialklasser).

På Ikast Østre Skole er der en engageret personalegruppe på 95 personer.

Frederikshavn KommuneBarselsvikariat - pædagog, SSA eller SSH - Bofællesskab Øst- Frederikshavn

Frederikshavn Kommune

Vi søger en engageret pædagog, SSA eller SSH til et barselsvikariat, med start 1. juli 2021. Stillingen er på 30 timer, med skiftende vagter, både dag og aften. Hver 2. weekend skal påregnes som arbejdsweekend. Der arbejdes både jul, nytår og helligdage.

Bofællesskaberne er et hjem for voksne udviklingshæmmede mennesker, som alle har behov for socialpædagogisk bistand, omsorg og vejledning i forhold til alle livets facetter. Bofællesskabet ligger meget centralt i Frederikshavn by. Der er 5 huse med i alt 29 lejligheder. Vi arbejder med et professionelt udgangspunkt for at fremme den enkelte beboers mulighed for at leve et trygt og meningsfuldt hverdagsliv.

Frederikshavn KommuneHjemmesygeplejerske til fast aftenvagt

Frederikshavn Kommune

Ønsker du en stilling som sygeplejerske i en velfungerende sygeplejerskegruppe med ansættelse 1. juni eller senere? Og passer det dig at arbejde 30 timer i gennemsnit pr. uge, hvor du kan vælge at arbejde weekendvagt hver 2. eller hver 4. weekend?

I Hjemmesygeplejen vægter vi samarbejdet og tværfagligheden højt, da dette danner grundlaget for et højt kvalitetsniveau hos vores borgere.

Som Hjemmesygeplejerske i aftenvagt har du funktion af akutsygeplejerske, hvilket kræver en bred sygeplejefaglig viden. Det kræver desuden at du har et godt overblik og kan trives i et miljø hvor vagtens begyndelse er uforudsigelig.

Frederikshavn KommuneSommerferieafløser til Bofællesskab ØST

Frederikshavn Kommune

Vi søger en pædagog, omsorgshjælper, SSA eller SSH til stilling som sommerferieafløser, i perioden 1. juli - 30. september 2021. Stillingen er på 35 timer, med skiftende vagter, både dag og aften. Hver 2. weekend skal påregnes som arbejdsweekend.

Bofællesskaberne er et hjem for voksne udviklingshæmmede mennesker, som alle har behov for socialpædagogisk bistand, omsorg og vejledning i forhold til alle livets facetter. Bofællesskabet ligger meget centralt i Frederikshavn by. Der er 5 huse med i alt 29 lejligheder. Vi arbejder med et professionelt udgangspunkt for at fremme den enkelte beboers mulighed for at leve et trygt og meningsfuldt hverdagsliv.

Frederikshavn KommunePlejecenter Drachmannsvænget i Skagen søger afløsere

Frederikshavn Kommune

Er du nysgerrig, lærenem, har godt humør og er fuld af energi, er du måske vores nye kollega?

Har du erfaring fra faget er det super, men det er ingen hindring, hvis ikke du har. Vi tilbyder dig introduktion og oplæring til jobbet for at sikre dig den bedst mulige opstart. Måske er du sygeplejestuderende, pædagogstuderende eller andet. Her har du mulighed for at få et studierelateret job.

Vi er et plejecenter, hvorfor du skal kunne se dig selv, møde ind på Plejecenter Drachmannsvænget i Skagen, der er et døgnbemandet demens afsnit.

Frederikshavn KommuneEngageret Jobformidler til Den Kommunale Ungeindsats (KUI) i Frederikshavn

Frederikshavn Kommune

KUI søger en Jobformidler, som brænder for at understøtte unge i deres vej mod uddannelse eller arbejde. Der er tale om en midlertidig stilling som ønskes besat fra d. 01.06.2021 eller efter aftale til d. 31.12.2021.

Du vil blive tilknyttet et antal unge og sammen med deres rådgivere (myndighed) køre et tæt forløb, således den unge oplever det som en sammenhængende indsats.

Jobformidlerens overordnede mål er at hjælpe den enkelte unge i uddannelse. Dette gøres ved at støtte den unge i at få syn på egne kompetencer (personlige, sociale og faglige), samt støtte den unge i en uddannelsesafklaring. Metoderne til dette kan fx være via coachende samtaler, at anvende træningsbaner i virkeligheden, afklarende praktik og brobygning til/på ungdomsuddannelser.