21.414 job matcher din søgning 21.414 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Jobindex
Kommunikationsmedarbejder – vær med til at skabe vores Employer Branding

Jobindex søger for CD Automation A/S i Ballerup

Vil du opstarte vores arbejde med sociale medier og skabe fortællingen om CD Automation – Danmarks bedste arbejdsplads indenfor industriel automation? Har du lyst til at arbejde enten fuld- eller deltid?

Så kom og skab en relevant og indbydende digital tilstedeværelse i tæt sparring med vores direktør. Du vil blive ansvarlig for vores interne- og eksterne kommunikation, hvor du har friheden til at tænke kreativt.

Hvis du vil have masser af frihed til at forme dit eget job, så læs endelig videre.

Jobindex
FBG Medier
Videojournalist

FBG Medier, Herning

Har du lyst til at blive en del af en redaktion med godt humør og høje ambitioner, hvor du er med til at sætte retningen for både dig selv og vores mediers indhold?

Er du på udkig efter en arbejdsplads, der er under udvikling, og hvor god balance, fleksibilitet og fællesskab er nøgleord?

Så er du måske den kollega, vi mangler.

FBGmøbler

Jeg har meget godt at sige om kollegerne, stemningen og opgaverne. Men for mig er det rammerne, som FBG Medier har givet mig, der gør det til en fantastisk arbejdsplads.
- Jørgen Ahler, videojournalist, FBG Medier.

FBG Medier
Nohro ApS Finance manager søges til koncern med flere virksomheder

Nohro ApS, Aalborg

Vi søger en dygtig Finance manager med mod på mange forskellige arbejdsopgaver i en travl hverdag. Du vil blive en del af et dygtigt og engageret team, hvor tonen er uformel og humøret er højt.

Det er vigtigt for os, at du er systematisk, struktureret, selvkørende, idérig og proaktiv. Vi tilbyder en spændende, varierende og fleksibel hverdag med fantastiske kollegaer.

Arbejdsopgaver:

 • Daglig bogføring
 • Perioderapportering til ledelsen
 • Momsindberetning
VVS-EKSPERTEN A/S Salgsmedarbejder med godt kendskab til VVS- og el-artikler - til Egå

VVS-EKSPERTEN A/S

Vil du bruge din faglige viden til at give vores kunder den bedste rådgivning?

Du får lov til at følge kunden hele vejen – lige fra det første goddag i butikken, til kunden tager hjem med deres VVS-artikler og de bedste råd i bagagen.

Du bliver en del af et godt fællesskab og en virksomhed, der byder på vækst, udvikling og gode forhold samt sociale arrangementer med de andre butikker i regionen.

JJ Kommunikation ApS SEM-specialist til bureau i vækst

JJ Kommunikation ApS, Roskilde

Har du erfaring med at udtænke, eksekvere og præsentere effektiv Search Engine Marketing? Har du aspirationer inden for navnlig Google? Og færdes du generelt hjemmevant i Google Ads, Google Tag Manager, Google Analytics og Looker Studio?

Vi mangler endnu en kollega til at udvikle, drive og optimere profitable SEO- og SEA-strategier for vores kunder – en holdspiller, der kan skabe gennemslagskraft med Cross Marketing-strategier, der skaber synergi mellem organisk og betalt søgemaskinemarketing.

Hos os får du bl.a.:

 • Faglig udvikling: Vi prioriterer faglig udvikling og opkvalificering af talenter i from af relevante kurser, der understøtter forretningen.
 • Fleksibelt arbejde: Hverdagen skal fungere. Derfor får du mulighed for fleksible arbejdstider og hjemmearbejde.
Egsgaard HR Tekniker til produktion og service af værdisikringsløsninger

Egsgaard HR søger for PETERSEN-BACH A/S i Allerød

Brænder du for at arbejde med elektronik, og sætter du en ære i at være med til at sikre sikkerheden for vores kunder? Har du lyst til et spændende job, hvor du bidrager til at vores værdisikringsløsninger er at højeste kvalitet?

Vi tilbyder en udfordrende og spændende stilling i en veletableret virksomhed, hvor du bliver en del af vores team af specialiserede teknikere, som alle brænder for at gøre en forskel – og som gerne vil lære fra sig og bidrage til at udvikle dine faglige kompetencer.

Som tekniker vil du komme til at arbejde bredt inden for dit fag med varierende opgaver inden for værdisikring og overvågning.

DLG Finansassistent til DLGs debitorteam

DLG, Fredericia

Vi søger en finansassistent til en stilling i vores debitorteam. Har du lyst til at hjælpe med at styre vores debitorer, og har du flair for at optimere og skabe nye processer, så er du måske vores nye kollega?

Du bliver en central person, som skal være med til at opretholde rette fokus i vores debitorfunktion. Sideløbende med dine daglige arbejdsopgaver skal du i samråd med de øvrige medarbejdere videreudvikle og yderligere automatisere processerne i vores team.

Medarbejderne Industritekniker med speciale i CNC-fræsning

Medarbejderne søger for Jymika A/S i Løsning

Du kommer med på et stærkt hold i en familieejet virksomhed hvor der ikke er langt fra ord til handling. Du kommer til at arbejde i en topmoderne og højteknologisk maskinfabrik, der løbende bliver udvidet med den nyeste teknologi indenfor metalbearbejdning.  

Arbejdsopgaverne vil ofte være af høj sværhedsgrad, så du vil dagligt blive udfordret på hele din værktøjskasse indenfor CNC-fræsning. Vi producer hovedsageligt mindre serier, så der vil sjældent være to dage der ligner hinanden og du får en spændende hverdag, hvor du dagligt vil møde nye udfordringer og får afprøvet dine færdigheder.

Toldstyrelsen Kvalitetsbevidst og strategisk stærk kontorchef for Økonomi

Toldstyrelsen, Tranbjerg J

Vil du bidrage til at understøtte en vigtig samfundsopgave? Kan du manøvrere sikkert i statslig økonomistyring og sikre god ledelsesinformation og kompetent rådgivning af direktionen?

Som kontorchef for Økonomi bliver du en central del af en effektiv toldmyndighed. En af kontorets kerneopgaver er økonomistyring, hvor en solid økonomiopfølgning samt strategisk økonomisk planlægning er i fokus. Ud over de klassiske økonomifunktioner omfatter kontoret et risikoteam og et lokationsteam.

Du fungerer også som sparringspartner for styrelsens ledelse, hvor du, primært gennem kontorets økonomipartnere, arbejder sammen med kontorcheferne og funktionslederne om lokale økonomiopfølgninger og prioriteringer.

Toldstyrelsen
Gem
Krisecenter Pædagog – 37 timer pr. uge fra 1. maj 2023 eller hurtigst muligt derefter

Krisecenter

Vores krisecenter er målrettet minoritetsetniske kvinder i æresrelaterede konflikter med og uden børn. Vi har plads til 19 kvinder fordelt på 3 afdelinger og 3 udslusningsboliger.

Arbejdet består bl.a. i at varetage kontaktpersonsfunktion sammen med socialrådgiver og psykomotorisk terapeut, herunder at afholde samtaler med kvinder og børn omkring volden. Vi arbejder bl.a. med Cirkel of Security, voldsspiralen samt spædbarnsterapi i pædagogisk praksis.

Du vil blive en del af en spændende og afvekslende hverdag. Vi har stor åbenhed over for medarbejdernes idéer og faglige input. Vi har fokus på at skabe et tværfagligt arbejdsmiljø med fokus på høj faglighed, etik og personlig udvikling.

Gem
Lån & Spar Bank
Finansbachelor-praktikant til Rådgivningscentre på Sjælland

Lån & Spar Bank

Er du fyldt med god energi? Og ser du muligheder frem for begrænsninger? Så er stillingen som finansbachelor-praktikantdet rette for dig.

Som praktikant vil du i starten følge en eksisterende rådgiver ved deltagelse i møder og generelle arbejdsopgaver. Derefter vil du få selvstændige opgaver, hvor du vil få mulighed for at blive udfordret; som praktikant hos Lån & Spar får mulighed for at prøve meget, og markant mere selv, så længe du tør tage ansvar for egen læring og udvikling.

Lån & Spar Bank
Aasted
Field Installation & Commisioning Engineer

Aasted, Farum

Are you a technical genius and do you dream of packing your suitcase travelling around the world providing our customers with excellent support. Do you furthermore have strong electrical or software skills, a commercial mindset along with experience from the food and beverage industry, you could very well be exactly who we are looking for.

As a Field I&C Engineer at Aasted, your overall responsibility will be to support our Aftersales organization at our customers around the world.

Aasted
Hjerteforeningen Fundraisere der kan sende hjertevarme gennem telefonen

Hjerteforeningen, København

Leder du efter et job, hvor du kan bruge dine talegaver, og hvor du selv kan vælge dine arbejdstider? Et job, hvor du samtidig lærer noget, og hvor din indsats virkelig betyder noget? Et job, hvor du altid er omgivet af gode kolleger, og hvor der bliver lyttet til dine ideer og input? Så har du det job, lige her.

Skal vi kunne tilbyde råd og vejledning, støtte forskning i verdensklasse og påvirke politikerne positivt, skal vi have medlemmer, der føler, at deres bidrag giver mening – og det er her, at du kommer ind i billedet. Som fundraiser skal du:

 • Deltage på et skræddersyet uddannelsesforløb på hovedkontoret i København K, hvor du lærer om alt fra mindset og stemmeføring til spørgeteknikker og storytelling
 • Ringe ud og hverve nye medlemmer
 • Ringe til eksisterende medlemmer med nye tilbud / alternative medlemskaber
 • Ad hoc-opgaver, fx bidrage med input til analyser
Volvo Truck Center Danmark A/S
ADMINISTRATIV VÆRKFØRER

Volvo Truck Center Danmark A/S, Holstebro

Se video om Volvo Truck Center Danmark A/S som arbejdsplads

Motiveres du af at få kunder sendt glade og tilfredse videre ud på landevejen i samarbejde med teamet? Og trives du i en aktiv og omskiftelig hverdag i rollen som midtpunkt for både kunder og medarbejdere? Så er jobbet som værkfører i Volvo Truck Center Holstebro måske dit næste job.

Dine vigtigste arbejdsopgaver bliver:

 • Fakturering inkl. sikre grundlaget for faktureringen samt fastsættelse af timeforbrug
 • Kundehåndtering, herunder sikring af fyldestgørende aftalegrundlag, opfølgning på service og reparation samt slutaflevering til kunden
 • Afstemning af forsikringssager, månedsrapporter, kontrakter og garantiarbejde
Volvo Truck Center Danmark A/S
Volvo Truck Center Danmark A/S
STÆRK TEKNISK LEDER TIL VÆRKFØRERSTILLING I VOLVO TRUCK CENTERS OPBYGNINGSAFDELING

Volvo Truck Center Danmark A/S, Viborg

Se video om Volvo Truck Center Danmark A/S som arbejdsplads

Du bliver kundernes, sælgernes, salgsupportens og medarbejdernes midtpunkt i en travl og spændende hverdag. En hverdag, hvor du modtager opbygningsordrer fra Salg/Salgssupport, rådgiver kunder og i det hele taget har mange kontaktflader.

Hvis du motiveres af dynamisk hverdag, gode karrieremuligheder samt det at arbejde i en virksomhed med flere verdenskendte og førende brands, kan du få det hele her. Du tilbydes et spændende og selvstændigt job, i en virksomhed med en solid position på markedet og i positiv forandring.

Volvo Truck Center Danmark A/S
Pia Ravn Smykker Deltidsmedarbejder

Pia Ravn Smykker, Stenløse

Vi søger en sød, frisk ekspedient, 2 dage om ugen (10-18) samt hver anden lørdag (10-15).

Du er udadvendt, smilende og kan lide at ekspedere i et spændende miljø, fuld af dejlige smykker.

Det er en fordel men ingen betingelse, at du har branchekendskab. Du er fortrolig med at arbejde på computer, ingen høje krav eller forventninger er der dog til dette.

Løn efter kvalifikationer. Favorabel personalerabat. Søde kollegaer i rart miljø.

Flenco Rengøring ApS Driftsleder

Flenco Rengøring ApS, Odense

Som driftsleder vil du få en central rolle. Du vil få det overordnede ansvar for virksomhedens planlægning og drift. Det betyder at du vil være direkte involveret i den praktiske hverdag, hvor du skal skabe det fulde overblik over forretningen, herunder kunder, medarbejdere og kørselsruter.

Vi tilbyder et job med medindflydelse og frihed under ansvar i en familievirksomhed, hvor vi værdsætter hinandens kompetencer, og sætter pris på humor og et godt arbejdsmiljø. En spændende og alsidig hverdag med både drifts- og udviklingsprojekter, hvor du bliver en del af et tæt administrativt team på 8 medarbejdere/ejerledere.

NEXT Uddannelse København IT-supporter til NEXT Campus Nørrebro

NEXT Uddannelse København

Vil du være en del af vores on-site IT-supportteam, der til daglig hjælper vores brugere med alt fra arbejdsstationer og systemændringer til projektdeltagelse? Og brænder du for at hjælpe vores kunder i den daglige support?

Primære arbejdsopgaver:

 • installation, konfiguration og support af forskellige typer af enheder: laptops og stationære computere (Windows samt Mac), printere, AV udstyr, mobiltelefoner mv.
 • vedligeholdelse og videreudbygning af hele vores dokumentation i samarbejde med infrastrukturgruppen
 • generel support af alle typer problemstillinger for hele vores kundekreds, elever, undervisere, stab mv.
Founders A/S Office assistant, Part-time (afternoons)

Founders A/S, Copenhagen

We are looking for a friendly and organised Part-time Office Assistant to join our team. In this role, you will be responsible for ensuring the smooth operation of our office from day to day. You will be performing a variety of tasks including administrative and practical duties, maintaining office cleanliness, and supporting the needs of our team members.

A day/week in this position

 • Pick up the mail on your way up to the office, distribute it to the companies sitting with us
 • Order lunch weekly, serve and clean up after lunch daily
 • Collect dishes, run the dishwashers and empty them
Struer Kommune
Dagplejer

Struer Kommune, Hjerm

Dagplejer søges med tiltrædelse d. 1. juni 2023 i Hjerm distrikt, Struer kommune.

Vores børnetal stiger, og derfor søger vi en dagplejer mere. Som dagplejer i Struer Kommune vil du have primær arbejdsplads i dit eget hjem, men indgå i et fagligt og socialt fællesskab med de andre dagplejere og personalet i vuggestuen og børnehaven.

Du har indskrevet 4 børn og en arbejdsuge på 48 timer, hvorfor du optjener ½ afspadseringsdag om måneden udover dine normale ferie- og feriefridage. Af og til vil du have et 5. barn i gæstepleje.

Der er i Danmark ingen formel uddannelseskrav til dagplejere. Vi ser dog gerne, at du har kendskab til arbejdet med børn – og har du en uddannelse af pædagogisk karakter, hører vi også gerne fra dig.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV