180 job matcher din søgning 180 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 180 resultater.
Q8 Danmark A/SSalgsassistent til Q8 Kalbygård Nord

Q8 Danmark A/S, Låsby

Vil du skabe en livlig butik med glade kunder, som får et godt stop her hos os, inden de skal videre på farten? Vil du have verdens bedste kolleger og være en del af Q8-familien? Og er du en serviceorienteret holdspiller? Så kan vi tilbyde dig et sjovt job hos Q8 – her bliver du en del af et spændende miljø, hvor ingen dage er ens.

Som salgsassistent får du en arbejdsdag med mange forskellige opgaver. Det ene sekund hjælper du ude på forpladsen, og det næste er du i gang med tilberedning og servering af mad. På vores stationer er der ofte et højt tempo, hvor du og dine kolleger tager sig af vores kunder og deres ønsker.

Denne stilling er en timelønnet ansættelse på ca. 25 timer pr. uge. Du vil primært arbejde både i hverdagene og weekenden, og dine vagter vil oftest ligge i dagtimerne.

Indrykket: 
Kamstrup A/SProcess Specialist

Kamstrup A/S, Skanderborg

Brænder du for at optimere og udvikle produktionsprocesser igennem data? Vil du være med til at implementere en datadrevet kultur i et produktionsmiljø? Kunne du tænke dig at være med til at sætte dit præg på en organisation i udvikling?

Som Process Specialist vil du primært være ansvarlig for optimering af flowmålere i vores varme-/køle- og vandproduktion. Du vil dog også blive involveret i øvrige optimeringsprojektet, og vil i jobbet få en stor berøringsflade på tværs i organisationen, hvor du kommer til at yde support til vores udviklings- og driftsafdelinger. Din primære arbejdsopgave vil være at udvikle og forbedre processer igennem data og samarbejde.

Mere specifikt vil dine arbejdsopgaver være at:

 • Optimere produktionen af flowmåler
 • Supportere og drive optimeringsprojekter
 • Identificere og kommunikere forbedringsmuligheder
Indrykket: 
Kamstrup A/SSoftware Developer for Products and Production Technology

Kamstrup A/S, Skanderborg

Kunne du tænke dig et job hvor din indsats virkeligt kan gøre en forskel, og hvor vores software og tjenester bidrager til at reducere vand- og energispild globalt? Brænder du for softwareudvikling i C#?

I jobbet som Software Developer vil din primære opgave være at udvikle nye komponenter og applikationer, som vil blive anvendt i store dele af organisationen samt hos vores kunder. Du vil være involveret i alle faser af udviklingen fra specifikation, design til implementering og test heraf, hvorfor du vil få en unik mulighed for at følge produktudviklingsprocessen helt fra idéudvikling til det færdige produkt fragtes ud fra fabrikken. Mere specifikt vil dine opgaver være:

 • Microservices og integrationer med Enterprise Systemer
 • Applikationer til måler setup og konfiguration
 • Xamarin Apps for mobile enheder
Indrykket: 
Kamstrup A/SPT Engineer

Kamstrup A/S, Skanderborg

Brænder du for at kombinere dine kompetencer inden for PLC med konkrete opgaver i en højt automatiseret produktion? Ønsker du at være en del af et team der hele tiden arbejder for at optimere processer og output? Vil du være med i forreste række under indkøring og kvalificering af nyt udstyr?

Med direkte reference til vores PT Manager kommer du til at indgå i et energisk og alsidigt team bestående af 10 teknikere og maskinmestre, som sammen arbejder på at sikre kvaliteten i vores produkter og leverancer.

I stillingen som PT Engineer vil du være ansvarlig for løbende optimeringer og vedligehold af processer og produktionsudstyr. Ydermere vil du have ansvar for at tilrette og programmere PLC, Vision og Servosystemer. Dette er både gældende i forbindelse med den daglige drift, men også i forbindelse med optimeringer, fejlanalyser og den efterfølgende tilretning.

Indrykket: 
Kamstrup A/SSoftware Engineer with Focus on Operation and Automation

Kamstrup A/S, Skanderborg

Er du på udkig efter det næste skidt i din karriere indenfor IT, hvor du vil få ansvaret for at optimere, udvikle og implementere kundevendte IT-systemer? Er du drevet af at levere de bedste IT-løsninger?

I den nyoprettede stilling som Software Engineer bliver du en del af Service Hostings Application Support teamet, som har ansvaret for arkitektur, databaseadministration og projektledelse. Vi vil fremadrettet have et større fokus på automatisering og optimering af vores IT drift, hvorfor vi søger en Software Engineer som vil være med til at opbygge et dedikeret område heraf. Du vil derfor få ansvaret for driftsoptimeringer igennem automatiseringer, rapporteringer og systemimplementeringer.

Indrykket: 
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
proVeo A/SVil du debitere og kreditere proVeo’s økonomiske historie?

proVeo A/S, Skanderborg

Er du en erfaren og struktureret økonomimedarbejder, som er vant til at have mange bolde i luften og har mod på at arbejde i en fintech-virksomhed?

proVeo er en ung vækstvirksomhed med en masse spændende projekter, og vi mangler en medarbejder til Finance.

Du vil primært arbejde med regnskab og administration og vil veksle mellem mange forskellige og udfordrende opgaver. Selvom du har ansvaret for det daglige bogholderi, er du aldrig overladt til dig selv og der er altid hjælp og sparring at hente hos dine kolleger.

Dine opgaver vil blandt andet være

 • Debitor- og kreditorbogholderi
 • Bankafstemning
 • Fakturering
 • Månedsregnskab
Kamstrup A/SSenior Software Developer with focus on Security and Access Management

Kamstrup A/S, Skanderborg

Do you want to be our new expert in identity- and access management, authentication and access security? Are you passionate about working with the newest cloud technology?

In the newly established position as Senior Software Developer, you will have a central role in the solution and technical design of Kamstrup’s shared login solution, enabling SSO for our customers and M2M authentication between various customer-focused systems.

You and the team will be collaborating with enterprise IT Architects, operations and various business units, and will ultimately participate in the design, development and implementation of our future login solution in Auth0.

Indrykket: 
Kamstrup A/SSoftware Developer

Kamstrup A/S, Skanderborg

Do you want to work with some of the latest technologies in software development? Are you passionate about software development in close collaboration with the customer? Do you want to start your career in an international company with some of the most talented software developers?

As a Software Developer, you will have a key position in developing environmental solutions that creates value to our customers and reduces the water and energy consumption. In cooperation with the rest of the team, you will refine, estimate, develop, test and document the features that we develop to our customers. In order to do so, you will work with some of the following technologies:

 • .NET (C#)
 • React Js, React Native
 • Azure Technology Stack (Cosmos, SQL, blobs, EventHub)
Indrykket: 
Kamstrup A/S2nd Level Supporter

Kamstrup A/S, Skanderborg

Har du et solidt teknisk fundament og drive til at skabe resultater for vores kunder? Trives du i en kundeorienteret rolle, og vil du være med til at yde den bedste service for vores kunder?

I stillingen skal du give kvalificeret applikationssupport på Kamstrups egenudviklede fjernaflæsningssystemer til målerne. Du får ansvaret for at løse komplekse opgaver og incidents, som bliver eskaleret til 2nd Level teamet. Vi arbejder efter ITIL-princippet, som understøttes af vores service management system, ServiceNow.

Mere specifikt vil du være ansvarlig for:

 • Levering af data til forsyningsselskaber, hvor Kamstrup sikrer indhentning af målerdata fra forskellige målernetværkstyper
 • Dokumentere arbejdsprocesser og lave Standard Operation Procedures
 • Case-/Incident-håndtering på indkomne kundesager, der eskaleres til 2nd Level
Indrykket: 
Kamstrup A/SSenior Production Planner

Kamstrup A/S, Skanderborg

Vil du være med til at udvikle og forbedre fremtidens planlægningsmetoder i et højautomatisk produktions-setup?

I stillingen som Senior Production Planner vil du være med til at udvikle fremtidens planlægningsmetoder og produktionskoncepter. Du vil blive en nøgleperson i dagligdagen i vores Print produktion, hvor du vil bidrage til at sikre, at vores produktionskapacitet udnyttes optimalt, hvorfor en stor del af dit job vil være at bidrage til udvikling af planlægningsprocesser, arbejdsgange og systemer på tværs af Kamstrup.

Du vil endvidere være ansvarlig for at:

 • Deltage i udrulningen og udviklingen af nye Sales & Operation processer
 • Deltage i den fortsatte implementering og videre udrulning af nyt ERP-system
 • Optimere planlægningen på tværs af vores globale Supply Chain for at sikre ensartede processer og værktøjer
Indrykket: 
Kamstrup A/SProduction Manager – Evening/Night Shift

Kamstrup A/S, Skanderborg

Brænder du for ledelse og teknik i en moderne elektronikproduktion? Kunne du tænke dig at arbejde med veluddannede operatører på flowlinjer med fokus på kvalitet og levering? Vil du være en del af en virksomhed, hvor der er fokus på LEAN og optimering?

I stillingen som Production Manager – Evening/Night Shift bliver du ansvarlig for ca. 40 medarbejdere, som er ansat på aften- og nathold. Din rolle bliver at sikre en stabil produktion på aften- og natholdet gennem korrekt bemanding. Derudover vil du også være ansvarlig for at sikre en god trivsel blandt medarbejdere, herunder gennemførelse af medarbejderudviklingssamtaler.

Vi vægter trivsel blandt vores medarbejdere højt, og det er derfor helt afgørende, at du varetager din rolle som leder ved at sikre et positivt og udviklende arbejdsmiljø.

Indrykket: 
DIS A/S
SOFTWARE ENGINEER - AALBORG, AARHUS AND BALLERUP

DIS A/S

Are you a skilled software engineer and are you looking for new opportunities where you challenge yourself and work on projects where you have the opportunity to leave your mark on future solutions?

As a software engineer at DIS, you will experience an independent job in a varied workday with professional challenges matching your areas of expertise. You will be involved in small and large development projects, from the initial talk with the customer and throughout the project lifetime, including architecture, design, implementation, testing, validation and documentation.

In close corporation with your colleagues, you will be responsible for ensuring a consistent high quality of the software deliverables, as well as ensuring a successful implementation in close dialogue with our customers across different industries.

DIS A/S
Indrykket: 
LyshyggeVi søger en Marketing Specialist til interiør-webshoppen Lyshygge.dk

Lyshygge, Hørning

Har du erfaring med digital kommunikation og sociale medier? Kan du tage ansvaret for at udvikle og drive Lyshygges digitale univers? Og kan du lave salgsinitiativer om til den gode fortælling? Så er du Lyshygges nye Marketing Specialist.

Vi har brug for dig, der kan bidrage til at styrke vores brand, øge vores synlighed og selvfølgelig være med til at udvikle vores webshop. På sigt, hvis du vil, har du også mulighed for at være praktikantansvarlig og dermed prøve dine lederevner af.

Der er ikke så meget fis med os, hvis du har en god idé – får du lov til at prøve den af. Hvis det virker, så er det fedt. Hvis ikke, så lærer vi noget af det. Derfor er din indstilling også meget vigtigere end din baggrund

AVK GUMMI A/S
Faglært opstiller til fast aftenhold

AVK GUMMI A/S, Låsby

– til fremstilling af gummikomponenter på vores fabrik i Låsby. Opstilleren refererer til driftsledelsen og indgår som koordinator i et effektivt team.

Efter en grundig oplæring skal du sammen med dit team varetage de daglige opgaver, der bl.a. består af opstilling og indkøring af diverse produktionsudstyr, sprøjtestøbemaskiner mv. Som opstiller er du en vigtig nøglemedarbejder i produktionen. For dig hører instruktion og vejledning af operatører naturligt sammen med ansvaret for effektivitet og kvalitet i teamet.

Vi tilbyder dig et vellønnet og varigt job i en højteknologisk og velkonsolideret virksomhed, hvor høj moral og engagement giver tilfredse kunder og skaber gode resultater. Vi har det bedst tænkelige arbejdsmiljø i lyse og venlige fabrikslokaler. Vi sørger for nødvendig oplæring i jobbet og branchen.

AVK GUMMI A/S
Indrykket: 
DIS A/S
ERFAREN OG KREATIV MARKETING- OG KOMMUNIKATIONSCHEF - STILLING NÆR AARHUS

DIS A/S, Skanderborg

Er du en dygtige strateg, analytisk skarp, og har du overblikket over de nyeste marketing trends som du evner at sætte i relation til egen forretning?

Med reference til vores CCO bliver du ansvarlig for vores globale B2B markedsføring. Vores marketing team består af to specialister på hvert deres områder, og her er det essentielt, at du ser dig selv, som spillende træner, da du også vil få hands-on opgaver i afdelingen.

Din primære rolle bliver at sikre nyskabende og værdifulde tværgående globale B2B marketingløsninger til hele organisationen, som understøtter det globale salgsteam i arbejdet med nye og eksisterende kunder. Vi har stort fokus på digitalisering, og her vil du drive og videreudvikle den fortsatte digitale rejse.

DIS A/S
Indrykket: 
Revisions-Partner I/S
Cand.merc aud /HD-R / - evt. studerende med lidt eller nogen erfaring søges

Revisions-Partner I/S, Skanderborg

Kunne du tænke dig at blive medspiller hos et professionelt revisionsfirma i kontinuerlig positiv udvikling? Har du evnerne til at arbejde selvstændigt med en bred vifte af både små og større kunder?

Du bliver en del af et professionelt og fagligt inspirerende miljø med 14 kollegaer, hvor en uformel og humoristisk omgangstone er en vigtig del af vores dagligdag.

Stillingen er som udgangspunkt på 37 timer om ugen, men vi er åbne for, at du selv kan være med til at bestemme din optimale arbejdstid. Hos Revisions-Partner sætter vi pris på en god balance mellem arbejdsliv og privatliv, hvilket også betyder, at du ikke skal forvente overarbejde.

Revisions-Partner I/S
BeredskabsforbundetProjektassistent – studentermedhjælper til analyser og interviews

Beredskabsforbundet

Vi søger en studentermedhjælper med interesse for analyser og dataindsamling samt med gode kommunikationsevner både i tale og skrift.

Er du struktureret, ansvarsfuld og interesseret i at analysere og finde den korteste vej til succes? Og har du lyst til at være en del af en spændende udvikling, hvor dine tal og analyser har betydning for fremtiden og straks implementeres og afprøves? Så er du måske lige den studentermedhjælper, vi mangler i Beredskabsforbundet.

Overordnet søger vi en studentermedhjælper, som kan samle trådene fra nationale, regionale og lokale kampagner samt bidrage til optimering af aktiviteter på web, sociale medier og lokale tiltag. Endelig vil der være diverse opgaver og deltagelse i mindre projekter, der relaterer sig til den daglige drift. Der kan forekomme aften- og weekendaktiviteter, som du skal deltage i, men kun i begrænset omfang.