130 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

130 jobannoncer

Gem
IDG Direct

Mødebookere til afvekslende projekter

Herlev eller hjemmefra
Mulighed for hjemmearbejde

Opgaven består i at skabe leads for vores kunder ved at udføre udgående opkald til virksomheder (b2b) og booke møder eller deltagere til seminarer på afvekslende projekter.

Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner, men en god gennemslagskraft og energi er nødvendig for at opnå resultater i jobbet.

Vi tilbyder en fast løn – afhængigt af erfaring og kvalifikationer – samt en provisionsordning. Vi har kantineordning, sodavand og kaffemaskine.

Gem
Krone Kapital A/S

Procesorienteret forretningsudvikler med stort overblik

Nykøbing M, Aarhus eller remote
Mulighed for hjemmearbejde

Har du et skarpt øje for forretningsudvikling? Bliver du motiveret af at have indflydelse og sikre effektivt samarbejde? Krone Kapital søger en forretningsudvikler, som skal være bindeled mellem forretning, kunder og IT.Vi har en ambition om at være blandt de mest innovative i leasingbranchen. Derfor har vi brug for en kollega, som kan forbedre vores processer, lede interne projekter og styrke samarbejdet på tværs af vores afdelinger.

I Krone Kapital er vi eksperter i leasing og skræddersyede løsninger. Vi vækster, og i løbet af de seneste 5 år er vores forretning vokset til dobbelt størrelse og udviklingen forsætter.

Krone Kapital A/S
Gem
Krone Kapital A/S

Resultatorienteret salgschef med fokus på samarbejde

Nykøbing M, Aarhus eller remote
Mulighed for hjemmearbejde

Har du blik for mennesker, markedstrends og nye forretningsmuligheder? Interesserer du dig for ny teknologi og hvordan den kan understøtte og strukturere salgsledelsen? Krone Kapital søger en salgschef til Erhvervsleasing, som sammen med resten af ledergruppen får ansvaret for den daglige drift og udvikling af virksomheden.

Du bliver en del af et uformelt og fleksibelt arbejdsmiljø med høj aktivitet, godt humør og masser af muligheder.

Krone Kapital A/S
Gem
Bülow Management a/s

Proces- & Ledelseskonsulent

Dette job indbefatter bl.a. leverancer til vores mange klienter indenfor byggebranchen indenfor samarbejdsudvikling på de store projekter samt skabelsen af excellent kundetilfredshed i projekterne. Samt øvrig ledelsesrådgivning – herunder opbygning og drift af netværk.

Du får mulighed for at etablere lange og tætte klientrelationer på højeste niveau samt samarbejde med et hold af de dygtigste konsulenter – vi sætter rammerne for en professionel og lærerig karriere. Vi tilbyder et fleksibelt og inspirerende arbejdsmiljø med et stærkt og unikt fællesskab.

Gem

Salgsassistentelev

Galten

Er du klar til en elevuddannelse, der gør dig fagligt stærk og styrker dine sociale og faglige kompetencer?

Indrykket:
Hentet fra Ungarbejde.dk
Vores køkken Fællesskabets Hus Ry (FHR)
Gem

Ernæringsassistentelever til Vores Køkken i Skanderborg kommune

Vores Køkken arbejder med velkendte hverdagsklassikere og egnsretter med inspiration fra det danske og nordiske køkken.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Human Skills søger for Daniatech ApS
Gem
Human Skills

Maskinmester

Galten

Vil du være med til at udvikle verdensklasse procesudstyr til fødevareindustrien? Er du passioneret omkring innovation af kompliceret mekanisk udstyr i tæt samarbejde med kunder og produktion? Er du en dygtig og innovativ maskinmester med blik for problemløsning og ”Hands On” tilgang til tingene?

Som automations- og serviceansvarlig er du involveret i kundeprojekter i alle faser: fra tilbud, design, tegning, overdragelse til værksteder til implementering.

Human Skills søger for Daniatech ApS
Gem
Human Skills

Salgschef

Galten

Vil du være med til at sælge verdensklasse procesudstyr til fødevareindustrien? Er du passioneret omkring kompliceret mekanisk udstyr, som du skal være med til at sælge til vores kunder i hele verden? Er du en dygtig salgsleder, der går forrest, når der skal skabes vækst hos Daniatech?

Det kræves, at du er en typisk "selvstarter", og at du er i stand til at prioritere din tid mellem de forskellige opgaver i jobbet – kunder, medarbejdere og samarbejde med kolleger.

Gem
Moment

Lagermedarbejder til kunde i Horsens

Hedensted, Horsens, Horsens, Skanderborg, Vejle, Vejle Øst

Vi søger løbende lagermedarbejdere til vores kunde i Horsens.

Indrykket:
Hentet fra Moment
Winest A/S
Gem

Medhjælper til Winest - deltid

Skanderborg

Winest er en eksklusiv klub for vininvestorer, som søger attraktive, risikojusterede afkast og adgang til de mest eksklusive vine i verden.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem
POWERCARE A/S

SSA, SSH, sygeplejersker og andet sundhedspersonale til vagter i jyske kommuner

Fra 1. september er POWERCARE 1. leverandør i otte jyske kommuner. Vær med fra start og få en opstartsbonus hele september.

Det betyder, at uanset om du er social- og sundhedsassistent, – hjælper, sygeplejerske, socialpædagog eller hjemmehjælper, så kan POWERCARE tilbyde dig spændende vagter på bl.a. plejecentre og i hjemmeplejen i de nævnte kommuner.

Vi er et vikarbureau, der sætter en stor ære i at yde branchens bedste service overfor vores kunder og vikarer. Derfor sidder vores dygtige personalekonsulenter altid klar til at hjælpe dig med at finde de rigtige vagter i dine foretrukne områder.

POWERCARE A/S
Gem

Operatør/opstiller/aften

Låsby

Vi tilbyder muligenheden for at få et job med udfordringer.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem

Booker søges til RelationMedia A/S

Skanderborg

Er du klar til en karriere, der kombinerer dine evner som booker, koordinator og relationsskaber?

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem

Teamleder til Nonfood med ansvar for tekstil - Skanderborg

Skanderborg

Vil du styrke din lederprofil, og vil du arbejde hands-on med kunderådgivning og butiksopsætning af et stort og varieret vareudvalg?

Indrykket:
Gem
Dynaudio A/S

Student Assistant

Skanderborg

Se video om Dynaudio A/S som arbejdsplads

Your school/social life is complex enough as it is. Take on a down-to-earth student job that makes ends meet and gives you hands-on experience in adding operational value to an international company.

Your mission is aligned with our vision, as you help us stay organised by:

  • sorting and digitalising project documents.
  • filing documents, and creating a folder system for files.
Dynaudio A/S
Gem
HMF Group A/S

Kranmekaniker-lærling

Galten

Har du interesse for mekanik, kraner, hejs (krog- og wirehenjs) og lastbiler? Har du hænderne skruet godt på og elsker du at skille ting ad, for at samle igen?

Du bliver en del af et team af erfarne, ansvarsbevidste og fagligt dygtige kolleger med mange års anciennitet. Vi tilbyder dig en god oplæring, så du kan være med til at bidrage til den høje kvalitet vi er kendt for, når vi leverer til vores kunder til aftalt tid.

HMF Group A/S
Gem
føtex

Teamkoordinator til bageriudsalget - Skanderborg

Som teamkoordinator har du medansvar for bageriudsalget. Her løser du mange forskellige opgaver på lige fod med resten af teamet.

Hos føtex deler vi en vinderånd og en stolthed over at gøre det hele lidt mere lækkert. Vi er sammen om at give kunderne en ekstra god service og tilbyde de bedste varer i en indbydende butik med højt til loftet. Vi er dog ikke større end, at alle kender alle, så du kan se frem til at blive en del af et stort sammenhold og få en masse nye kolleger.

Byggehuset Danmark
Gem

Erfaren Tømrer søges til nybyg og tagarbejde i Galten – bliv en del af vores team og skab solide konstruktioner!

Galten

Er du en dygtig Tømrer med solid dygtig i både nybyggeri og tagarbejde, og er du interesseret i at arbejde i Galten?

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem

Senior udvikler til fremtidens sundheds-IT

Skanderborg

Vi søger dig, som har lysten til at løfte vores sundhedssektor med datadrevne fremtidsorienterede IT-løsninger til både den offentlige og private sundhedssektor.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Tømrer Centralen
Gem

Erfaren Tømrer søges til tagarbejde og renovering i Ry – bliv en del af vores team og skab kvalitetsløsninger!

Ry

Vi er en etableret byggevirksomhed i Ry og søger en dygtig tømrer med dygtig i både tagarbejde og renovering.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV