216 job matcher din søgning 216 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

The Army Painter Medarbejder til pakkeri ved samlebånd

The Army Painter, Skanderborg

Er du kvalitetsbevidst og god til at bruge hænderne? Er du mødestabil og har en positiv indstilling?

Din hverdag kommer til at indeholde:

 • Pakning af mindre emner ved samlebånd bl.a. sæt med maling
 • Opgaver med op- og ompakning
 • Kvalitetskontrol af produkter

Vi tager godt imod dig, når du starter. Der står en Buddy klar fra første dag til at sætte dig godt ind i både arbejdet og alle de praktiske ting, man skal vide som ny medarbejder.

Skanderborg Kommune
Sygeplejerske til Landsbyen Sølund bo-enheden Bavnebjerg

Skanderborg Kommune, Ry

Er du psykiatrisk eller socialpædagogisk sygeplejerske? Eller brænder du for dette område?

Landsbyen Sølund er et bosted for ca. 220 voksne mennesker med betydelig og varigt nedsatte fysiske og psykiske funktionsevner.

Dine opgaver vil være at have det overordnet sundhedsfaglige ansvar, være teamkoordinator for fire trustede/SOSU-assistenter hvor I sammen skal sikre, at der er et overblik og en koordinering i vores journaler og behandlingsplaner m.m.

Du vil få et fantastisk og spændende arbejdssted med et godt arbejdsmiljø.

Autocamp ApS
Bogholder

Autocamp ApS, Låsby

 • Er du typen, der trives bedst med ’orden i penalhuset’, og som arbejder systematisk og vedholdende med dine opgaver?
 • Har du flair for tal samt god IT-forståelse?
 • Motiveres du af at lykkes i samspil med dine kolleger, og med dig i afslutter-rollen?

Så er du måske den nye kollega, som vi hos Autocamp søger til vores økonomiteam. Der er tale om en stilling med mulighed for nedsat tid.

Autocamp ApS
Gem
KRUNIKA Inside Sales Manager – Danmark

KRUNIKA søger for Parador GmbH & Co. KG

Motiveres du af ansvar under stor frihed, struktur og kontor i eget hus? Så kan dit drømmejob være lige her.

Vi tilbyder et spændende job i en ekspansiv virksomhed. Du tilbydes gode medarbejderforhold, høj tillid og stor frihed til at tage ansvar.

Som Inside Sales Manager bliver det dit ansvar at større vores nationale eksterne salgsteam med ordrehåndtering og generel kundeservice. Du har en aktiv del i det opfølgende salgsarbejde.

Kamstrup A/S Radio Planner

Kamstrup A/S, Skanderborg

Do you have a passion for radio communication and are you eager to use your competencies in a company that drives the green agenda and focuses on delivering clean water and energy to a maximum number of people?

As a Radio Planner, you will be joining a team who delivers remote reading solutions to utilities. You will more specifically team up with our Senior Radio Specialist and two other Radio Planners in Customer Projects, where you will be working closely together to serve the needs for radio plans globally in Kamstrup.

Vejdirektoratet
Ingeniører til afvanding

Vejdirektoratet, Hedehusene eller Skanderborg

Interesserer du dig for vejafvanding og har du lyst til at være med i spændende projekter fra start til slut?

Med Infrastrukturaftale 2035 har vi fået mange nye projekter i Vejdirektoratet, hvor vi de næste mange år skal anlægge nye veje og udbygge det eksisterende vejnet.

Se video om Vejdirektoratet som arbejdsplads

I forbindelse med planlægning, projektering og anlæggelse varetager afvandingsteamet de nye afvandingsanlæg i samarbejde med kolleger fra andre teams og eksterne samarbejdspartnere.

Du vil komme til at arbejde med afvanding fra den helt indledende planlægning af nye veje til nybygning eller udbygning af små og store vejprojekter til opfølgning på de udførte afvandingsprojekter.

Vejdirektoratet
JO Hydraulics A/S
Intern sælger med kendskab til hydrauliske løsninger

JO Hydraulics A/S, Skanderborg

Vi søger en medarbejder, der har erfaring med hydrauliske løsninger, og som kan varetage vores daglige interne salg.

Vi er en familiedrevet virksomhed, der blev stiftet i 2010. Vi sælger hydraulikkomponenter og -løsninger, primært til mobilbranchen. Vi er et team af 25 dedikerede medarbejdere, unge, ældre, fleksjobbere og elever. Vores mission er, at vi vil gøre vores kunder profitable og holde dem i hånden hele vejen med verdens bedste service.

Du får ansvar for:

 • Internt salg og rådgivning af primært eksisterende kunder.
 • Udarbejde, afgivelse og opfølgning på tilbud.
 • Samarbejde med vores leverandører på forespørgsler.
JO Hydraulics A/S
Kamstrup A/S Internal Sales Advisor

Kamstrup A/S, Skanderborg

Are you passionate about providing technical support for customers and do you enjoy the combination of administrative, sales, and technical tasks?

As our new Internal Sales Advisor your job will be centered around supporting the distribution and sales of our water meters on the Danish market. In close collaboration with your colleagues, you will advise our Danish customers on technical product related questions, which includes both our meters and software solutions.

Hansen Toft A/S Økonomi- & administrationschef til international vækstvirksomhed

Hansen Toft A/S søger for Process Integration ApS i Skanderborg

Er du en talknuser med flair for administration og ledelse, og kan du veksle mellem at være praktikeren i hverdagen og også en del af ledelsen i en bæredygtig, international virksomhed i rivende udvikling?

Du får ansvaret for projektøkonomi, budget, økonomi, regnskab, likviditet m.v. og skal drive det daglige administrative arbejde.

Du tilbydes en spændende en stilling, hvor du får høj grad af frihed under ansvar i en international virksomhed i rivende udvikling med mulighed for både personlig og faglig udvikling. Du vil blive en del af en virksomhed, hvor man passer på hinanden og har et tæt kollegaskab i en flad organisationskultur.

Hansen Toft A/S
Hansen Toft A/S Projektledere

Hansen Toft A/S søger for Process Integration ApS i Skanderborg

Erfarne projektledere indenfor procesindustrien globalt

Er du en ambitiøs projektleder med et ønske om at blive en del af en international virksomhed i rivende udvikling, hvor der er en flad organisationsstruktur, en uformel tone og et tæt kollegaskab? Så læs her om din kommende karrierevej!

Du bliver ansvarlig for 2-5 projekter — alt afhængigt af størrelse og kompleksitet. I tæt kontakt med kunder og kollegaer designer og beregner du værdiskabende totalløsninger. Du får ansvaret for fremdrift i projekterne, og sammen med dit team sikrer du, at opgaverne når i mål indenfor aftalt kvalitet, økonomi og tid.

Hansen Toft A/S
Gem
Webhelp
Kundeservicekonsulenter til vores britiske kunde

Webhelp

Vil du være med til at kvalitetssikre vores kundesupport?

Vi søger efter kundeservicekonsulenter for vores britiske kunde. Vi starter et nyt kundeprojekt i norden, hvor vi har brug for hjælp med vores egen AI-teknologi, som i fremtiden vil skulle kunne hjælpe med vores kunders skriftlige kommunikation. Derfor mangler vi kundeservicekonsulenter, som kan kvalitetssikre det nye system. Dit arbejde vil derfor være at tjekke e-mails og sikre sig, at det er sprogligt og grammatisk korrekt.

Når AI'en har tilegnet sig evnerne til at kunne garantere kvalitet på egen hånd, så vil der være en overgang til et mere kundevendt arbejde, hvor du vil modtage opkald og emails på vegne af vores klienter og rådgive deres kunder.

Webhelp
Vejdirektoratet
Vejdirektoratet søger ingeniør og fagprojektleder til broprojekter

Vejdirektoratet, Skanderborg

Se video om Vejdirektoratet som arbejdsplads

Er broer og tunneler lige dig? Har du lyst til at være med til planlægning og opførelse af nye broer og tunneller, og til at drive og vedligeholde mere end 3.300 bygværker? Så har vi jobbet til dig.

Du skal være med til at sikre den bæredygtige dagsorden i forhold til broerne – både ved at sørge for, at vi bygger noget, der holder i mange, mange år, og ved at sikre, at vi bruger flest mulige bæredygtige materialer,” fortæller afdelingsleder Lene Højris.

Du får rig mulighed for at præge din egen rolle, og du vil blandt andet kunne få følgende arbejdsopgave: fagansvarlig eller fagprojektleder for bygværker i forbindelse med planlægning af nye vejstrækninger.

Vejdirektoratet
Tornbjerg Schou ApS Financial Controller

Tornbjerg Schou ApS søger for Damstahl a/s i Skanderborg

Trives du i en rolle med alsidige opgaver og et stort ansvar? Har du styr på de regnskabsmæssige discipliner, motiveres du af at kombinere analyse med eksekvering og opfølgning, og evner du at samarbejde i en international organisation med ambitioner?

For vores kunde Damstahl søger TornbjergSchou en Financial Controller, der ikke bare er dygtig til at analysere tallene, men som også evner at bruge data til kontinuerlig udvikling af procedurer og arbejdsgange på tværs af funktioner.

IT Optimiser ApS Rekrutteringskonsulent med stort drive

IT Optimiser ApS, Skanderborg

Brænder du for at arbejde med rekruttering af IT-specialister og har du lyst til at løse opgaver for nogle af Danmarks største virksomheder?

Som vores nye rekrutteringskonsulent, vil dit primære ansvarsområde blive fastansættelser, men vi hjælper hinanden. Du vil blive involveret i den fulde rekrutteringsproces fra jobafklaring til underskrivelse af kontrakt.

Pro-Safe A/S Salgs-/marketingsmedarbejder - Studentermedhjælper

Pro-Safe A/S

Pro-Safe A/S er en førende RIB-bådsproducent beliggende i Korsør. Vi har specialiseret os i produktion, service og levering af RIB-både siden 1999 og betragtes i dag som førende inden for projektopbyggede og nøgleklare RIB- og gummibåde i Danmark. Her søger vi en motiveret medarbejder til at assistere med marketing- og kommunikationsmæssige tiltag i virksomheden.

Stillingen er annonceret som en "remote-stilling", hvilket betyder, at du kan arbejde hjemmefra ved hjælp af din egen computer. Hvis du bor i nærheden af vores beliggenhed i Korsør, er du velkommen til at arbejde på kontoret efter behov. Den gennemsnitlige ugentlige arbejdstid er cirka 12 timer.

Kamstrup A/S Senior Graphic Designer

Kamstrup A/S, Skanderborg

Are you an experienced Graphic Designer, who can oversee our visual identity and secure execution of design and visual communication projects in Kamstrup?

In the position as Senior Graphic Designer you will be responsible for managing Kamstrup’s brand visual identity by executing design and visual communication projects for cross-market campaigns. You will, therefore, be responsible for developing and maintaining design standards, processes, and procedures and be the first point of contact for all brand design related topics.

Kamstrup A/S Senior Copywriter

Kamstrup A/S, Skanderborg

Are you an experienced copywriter or journalist with great storytelling skills and the ability to write excellent content for digital and print?

In the new position as Copywriter, you will be responsible for creating written content for a variety of mediums, such as, websites, advertisements, brochures, and social media. You will work closely with our marketing and creative teams, business areas, and functional areas to understand project objectives and determine the best approach for executing the written content for the intended audience.

Normal A/S Category Buyer

Normal A/S, Skanderborg

Arbejder du allerede med indkøb i detailhandlen, og vil du videre med din karriere? Så har vi måske lige jobbet til dig!

Dine arbejdsopgaver og ansvarsområder omfatter bl.a.:

 • Daglig ansvar for og styring af egne kategorier, herunder analyser og planlægning
 • Indkøb af såvel sortiments- som kampagnevarer Trendspotting
 • Planlægning af markedsføringsaktiviteter samt iscenesættelse af varerne i vores butikker

Vi tilbyder dig et spændende og udfordrende job i en virksomhed i rivende udvikling præget af iværksætterånd, høje ambitioner og en evig lyst til at forbedre os.

Mercuri Urval
Ejendomscenterchef

Mercuri Urval søger for Skanderborg Kommune

Etablering, ledelse og udvikling af et spritnyt ejendomscenter

Der er gang i Skanderborg Kommune – også i det kommunale byggeri, hvor der i disse år er en befolkningstilvækst, som bidrager til denne udvikling. I forbindelse med budgetforliget for 2023 vedtog Byrådet at samle organiseringen af og ansvaret for driften af kommunens bygninger.

Fælles Bygningsdrift udtrykker et højt ambitionsniveau for den fremadrettede opgaveløsning på ejendomsområdet – både i forhold til at sikre gode fysiske rammer for kommunens serviceydelser, men også i forhold til at realisere et effektiviseringspotentiale og bevare standarden i bygningsmassen.

Du får meget store muligheder for at øve indflydelse og bidrage med din bygningsmæssige viden og ledelsesmæssige erfaring, fordi alt med sikkerhed ikke vil være besluttet og på plads, når du starter.

Mercuri Urval
DKI Group Erfaren og kreativ Grafiker

DKI Group, Skanderborg

Interesserer du dig for trends inden for home produkter og personlig pleje, har du flair for produkt- og farvesammensætning, og kunne du tænke dig at være en del af et team, der med passion skaber kreative og innovative oplæg til det internationale marked. Hvis du kan svare ja til ovenstående, så er du måske vores nye skønne kollega.

Du kommer til at indgå i et erfarent team med fokus på produkt- og konceptløsninger til supermarkedskæder, grossister og non-food kæder i både ind- og udland.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV