9.620 job matcher din søgning 9.620 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

SMART Rekruttering
Indkøber/Ordrebehandler til handelsfirma i Herlev

SMART Rekruttering søger for Sørensen & Kofoed A/S

Er du klar på en afvekslende hverdag der byder på både indkøbs- og salgsrelaterede opgaver? Så er vi klar med et job i et friskt team.

Med base på kontoret i Herlev får du en masse spændende opgaver på tværs af salg og indkøb, og med dit smittende humør og konstruktive tilgang til arbejdet, bliver du hurtigt det stabile ”anker”, der som en blæksprutte kan navigere i flere funktioner.

Dine daglige opgaver er et miks imellem ordrebehandling, indkøb af lager- og specialvarer samt opfølgning på leverancer. Dine hjælpsomme kolleger tager sig af den tekniske rådgivning af kunderne, og på den måde bidrager alle til, at man samlet kommer i mål med opgaverne, og derfor er det heller ikke væsentligt om du på forhånd har kendskab til produkterne.

Søg stillingen på kun 15 minutter via søgeformular. Skriftlig ansøgning ikke påkrævet.

Søg information om virksomheden på www.skdk.dk

Gem
Greve Kommune Pædagogisk personale søges til dagtilbud i Greve Kommune – vi har brug for dig

Greve Kommune

Banjo, bold eller bål?

I Greve Kommune har vi 25 dagtilbud for børn i alderen 0 – 6 år, som løbende søger pædagogisk personale i både faste og midlertidige stillinger – deltid eller fuldtid.

Vores pædagogiske personale har vidt forskellige kompetencer, men fælles for alle er interessen i skabe en tryg og nærværende hverdag for alle børn.

Flere af vores dagtilbud har spændende profiler f.eks. inden for idræt, musik og natur.

Er du på udkig efter en stilling som pædagog, pædagogmedhjælper eller pædagogisk assistent, så har Greve Kommune måske et match til dine kompetencer.

Har du anden relevant uddannelse eller erfaringer, der gør dig til en kompetent medarbejder på dagtilbudsområdet, hører vi også gerne fra dig. Vi er spændte på at høre, hvem du er, og hvad vi kan lære af dig – hvad enten du spiller banjo, bold eller mere er til bål og udeliv.

Copenhagen Sales ApS
Kickstart din karriere med en stilling som salgskonsulent!

Copenhagen Sales ApS, København

Vi er på udkig efter dygtige salgskonsulenter til vores teams.

Se video om Copenhagen Sales ApS som arbejdsplads

Hos Copenhagen Sales uddanner vi vores egne medarbejdere, så det vigtigste er, at du kan lide at tale med mange mennesker og har lyst til at sætte dig ind i vores kunders brancher og produkter.

Vi mener selv, at vi har branchens bedste arbejdsplads. Om det er det unge, friske miljø, den uformelle omgangstone eller vores fredagsbarer, der gør det, er vi lidt i tvivl om. Men det er formentlig en god blanding.

Vi ved bare, at glade medarbejdere skaber gode resultater!

Copenhagen Sales ApS
Helsingør Børneasyl Pædagog til lille og varmt børnehus

Helsingør Børneasyl

Børnehaven Helsingør Børneasyl søger en pædagog på 30 timer med besættelse den 1. maj 2023 eller snarest.

Som pædagog hos Helsingør Børneasyl bliver du en del af et varmt lille børnehus med 25 børn i smukke omgivelser i en baggård i hjertet af Helsingør - med gode traditioner, men også med mulighed for stor medbestemmelse i forhold til institutionens fremtidige udvikling.

Dine vigtigste opgaver:

 • At tilrettelægge pædagogiske aktiviteter, der udvikler børnene og gør det hyggeligt og spændende at gå i børnehave
 • At være med til at skabe en hverdag, hvor dine interesser og særlige kompetencer bliver et aktiv for hele børnegruppen.
Link Logistics A/S
Terminal and Warehouse Supervisor

Link Logistics A/S, Brøndby

Link Logistics is looking for an experienced Terminal and Warehouse Supervisor to work in our terminal and warehouse in the Copenhagen area. You will become part of a supervisor team currently with two other skilled supervisors, and you will be responsible for our terminal and some of our warehouse customers.

What will you be doing in the role as our new Terminal and Warehouse Supervisor…

 • Be the daily leader of a team of permanent and parttime employees in our terminal and warehouse.
 • Participate in our daily pick and pack operations.
 • Manage your team.
Link Logistics A/S
Visma Enterprise A/S
Financial Controller

Visma Enterprise A/S, København

Elsker du tilfredsstillelsen ved fejlfri rapportering til tiden, og nyder du at hjælpe dine kollegaer med at forstå tallene bag regnskabet?

”Jeg leder efter den rigtige profil, som kan give mig finansiel sparring og hjælpe mig med at få mere luft til at slippe hverdagen og kunne fokusere på morgendagen. Er du den rette til det?”
– Martin K. Andersen, Finance Director

Visma Enterprise A/S
Gem
Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
Ringsted - Bliv revisorpraktikant med mulighed for efterfølgende toårigt traineeforløb

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab

Hvis du har tænkt på at blive revisor, så har du fra januar 2024 chancen for at prøve det af i praksis som praktikant hos Beierholm.

Du får tre måneder i nogle spændende og lærerige rammer, hvor vi tror på dig og dine evner, og hvor vi sørger for, at du får et værdifuldt forspring i din karriere som revisor – i en virksomhed der er kåret som Danmarks bedste arbejdsplads for unge under 25 år.

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
Frederiksberg Kommune Social- og sundhedsassistent til enten dag- eller aftenvagt på plejecenter med fællesskab i centrum

Frederiksberg Kommune

Den gamle skolelærer med smerter, piloten i kørestol og den halvgamle rockmusiker håber, at du er vores nye social- og sundhedsassistent. Om dagen søger de dig, der med hjertet på rette sted hjælper dem med at mestre livet, og om aftenen søger de dig, der tager det sundhedsfaglige ansvar. Hos os kan du få indfriet dine drømme om at gøre en forskel for nogle helt særlige personligheder, og vi kan tilbyde dig et varieret arbejde på et somatisk plejecenter med fokus på din faglige udvikling og din arbejdsglæde. 

Vi tilbyder ansættelse i en af vores to ledige stillinger:

 • aftenvagt (5-2) med arbejde hver 2. weekend
 • dagvagt med arbejde hver 3. weekend
Center for Sundt Liv og Trivsel Økonomimedarbejder

Center for Sundt Liv og Trivsel, København

Vil du være økonomimedarbejder i vores nye nationale Center for Sundt Liv og Trivsel, som er det mest ambitiøse initiativ til at fremme sund vægt og trivsel hos børn i Danmark?

Du skal være med til at bygge centret og de administrative processer op. Du vil få ansvaret for at udarbejde og følge op på centrets budget og regnskab. Arbejdet vil desuden bestå i almindelige regnskabsopgaver samt at understøtte centrets uddelinger og opfølgning herpå.

Stillingen indebærer samarbejde med de vigtigste interessenter inden for børn og unges helbred og trivsel og giver rig mulighed for selv at præge arbejdsmiljø og opgaver.

Vordingborg Kommune SSA - til udekørende nattevagt

Vordingborg Kommune, Mern

Vi søger dig, som befinder sig godt med at arbejde selvstændigt, men samtidig har lyst til at være en del af et fagligt dygtigt team

Som udekørende nattevagt indgår du i et team bestående af både sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter og -hjælpere.

Opgaverne fordeles efter tyngde og kompetencer. Du vil opleve, at opgaverne er mangeartede, og at der vil være en del akutte opgaver såsom tilsyn og medicinering til palliative borgere, kateterpleje og sondeernæring. Derudover hjælp til f.eks. vending/lejring, toiletbesøg etc. Ved behov vil du blive lært op i de enkelte borgere, så du føler dig klædt på til at kunne løse opgaverne.

Gem
Nestlé Professional Food A/S
Controller

Nestlé Professional Food A/S, København

Er du analytisk og detaljeorienteret?
Har du stærke kommunikationsevner?

I et stærkt samarbejde med Nestlés nordiske økonomiteam, med base i København, vil du som vores Factory Controller supportere vores Factory Leadership Team (FLT) med analyser, beregninger og statistikker, som vil danne grundlag for daglig beslutningstagen og videre udvikling af Oscar-fabrikken i Rønnede.

Hos Nestlé er du en del af noget større: Et samfund af mennesker, der samarbejder for et fælles mål, og en organisation, der er dedikeret til at levere.

Nestlé Professional Food A/S
ALS Denmark A/S Kollega til kundeservice

ALS Denmark A/S, Humlebæk

Bliv en del af en virksomhed, hvor alle kender alle, og gode idéer og initiativer bliver værdsat.

Som vores nye kollega kommer du til at blive en del af vores modtagelse, hvor vi registrerer prøver fra vores kunder og fungerer som kundeservice. Som en del af teamet i vores kundeservice hos ALS skal du bl.a.:

 • Registrere prøver til laboratorieanalyser
 • Passe telefon for hele virksomheden
 • Have kontakt med vores kunder vedr. bestilling af transport, emballage og prøvetagning
Jobindex
Regnskabsassistent – fuldtid

Jobindex søger for Colas Danmark A/S i Glostrup

Er du hjemme i Excel, og trives du bedst i et hyggeligt arbejdsmiljø? Og vil du udvikle dig i et stærkt og hyggeligt økonomiteam?

Vi er et datterselskab i den internationale og markedsledende Colas Gruppe. Vores mission er at udvikle, bygge og vedligeholde transportinfrastruktur på en ansvarlig måde gennem lokalt forankrede virksomheder over hele verden.

Som vores nye regnskabsassistent kan du se frem til en hyggelig hverdag i højt tempo, hvor du bliver involveret i forskellige arbejdsopgaver, bl.a.:

 • fakturering af vores kunder
 • oprettelse og vedligeholdelse af masterdata på vores kunder
 • kontering og bogføring
 • diverse ad hoc-opgaver.
Jobindex
Jobindex
Netværksspecialist – styrk din faglighed blandt gode kolleger

Jobindex søger for Advania i Herlev

Vil du være med til at forme den måde, vi arbejder med HPE, Aruba og Fortinet på, inden vi bliver rigtig store på det danske marked?

Så kom med, mens vi vækster, og bliv en del af et team, hvor vi connecter lige så godt som vores netværk.

  ”Du bliver nummer 2 i teamet, der opsætter og supporterer netværk. Så du får masser af indflydelse. Og opgaver, der kun bliver endnu mere spændende,” siger netværksspecialist Simon.
Jobindex
Herlufsholm Skole og Gods Sygeplejerske til Herlufsholms trivselsteam med fokus på børn og unge

Herlufsholm Skole og Gods, Næstved

Ønsker du at arbejde med unges sundhed og trivsel? På Herlufsholm har du mulighed for at få en hverdag tæt på børn og unge, hvor du med din erfaring og indsats kan gøre en forskel for skolens mere end 500 elever.

Unge i Danmark har i dag i højere grad end tidligere trivselsudfordringer knyttet til fx sociale medier, ensomhed samt præstations- og perfekthedskultur. Derfor omdanner vi vores nuværende sygehus til et trivselshus.

Her kan eleverne få omsorg, hjælp og behandling af sundhedspersonalet eller vores ungerådgivere, hvis de har brug for det af fysiske eller psykiske årsager.

Travel Pool Europe F.M.B.A
TPE søger en selvstændig økonomimedarbejder - fuldtid/deltid

Travel Pool Europe F.M.B.A, København

Vil du være med til at sikre, at vi altid er i besiddelse af valide data i økonomiafdelingen? Du kommer primært til at sidde med afstemninger af vores udlægskonti, samt øvrige dagligdagsopgaver.

Vi søger en økonomimedarbejder med en stærk interesse for og erfaring med afstemninger. Du vil få et selvstændigt ansvar for at få afstemt og procesoptimeret på dit ansvarsområde.

Dine opgaver består bl.a. af:

 • Udføre afstemninger på forskellige udlægskonti og kreditkort mv., samt registrering af differencer
 • Daglige betalingskørsler der varetages på skift
 • Besvarelse af telefoner og mails
Travel Pool Europe F.M.B.A
Gem
Den Frederiksbergske Boligorganisation Serviceleder

Den Frederiksbergske Boligorganisation

Har du mod på at udvikle og varetage fremtidens drift i en nystiftet boligorganisation, hvor du kan være med til at sætte dit eget præg på hverdagen og det lokale team, som skal stå for beboerservicen og ejendomsdrift?

Den Frederiksbergske Boligorganisation blev stiftet 1. januar 2023 med det formål at købe 3 private ejendomme på Frederiksberg bestående af ca. 550 lejemål, der skulle dannes til en ny almen boligorganisation, som KAB-Fællesskabet skal administrere.

Den centrale opgave for dig er at lede og udvikle driften på de tre ejendomme samt løbende se på digitaliseringsmuligheder og forbedringspotentiale inden for måden at tænke klassisk bygningsdrift.

Fonden Projektskolen Grennessminde Regnskabschef

Fonden Projektskolen Grennessminde, Taastrup

Er du vild med at skabe overblik, budgetter, månedsregnskaber, sikre indsigt og gode værktøjer hele vejen rundt i organisationen, samt udfærdige businesscases m.m, så har du nu mulighed for at søge en stilling som regnskabschef på Grennessminde.

Vi har brug for, at du vil og kan bidrage med at sikre de løbende regnskabsmæssige og økonomiske forpligtelser overholdes, over for bestyrelse, ledelse, det sociale tilsyn og revision. Du har personaleansvaret for ansatte i økonomiafdelingen.

 • Aftalt regnskab og månedsregnskabsterminer
 • Årsbudgetter og løbende budgetopfølgning jf. krav og interne aftaler - Takstberegninger og opdateringer på tilbudsportalen ift. til det sociale tilsyn og kommuner
 • Skabe systemer og arbejdsgange således der kan træffes hensigtsmæssige beslutninger
Vordingborg Kommune Pædagog søges til §85 udekørende team i Præstø

Vordingborg Kommune

Har du lyst til at være en del af Center for Socialpædagogik, hvor vi med faglighed og personlig relation støtter mennesker med nedsat funktionsevne, til at leve det liv de ønsker og evner? - så er denne stilling oplagt til dig.

Vi søger en ny kollega, som vil have bofællesskabet Hestehavevej som sit primære arbejdssted.

Borgergruppen rummer mennesker med fysisk og psykisk funktionsnedsættelse. Borgerne er både unge og ældre og bor i egne hjem i byen, samt mindre bofællesskaber, hvor de modtager støtte, efter servicelovens §85.

Vi arbejder ud fra en grundlæggende Neuropædagogisk tilgang, samt Vordingborg Kommunes værdier og visioner om at udøve respekt for det enkelte menneske samt at støtte op om basale og sociale behov i hverdagen.

Lemvigh-Müller A/S
Marketingkonsulent

Lemvigh-Müller A/S, Herlev

Er du en dygtig kommunikator og kan du skabe gode kundeoplevelser på tværs af digitale kanaler? Har du lyst til at være en del af et dynamisk team og arbejde med leverandør marketing? Så er det muligvis dig vi søger som vores nye Marketingkonsulent hos Lemvigh-Müller i Herlev.

Stillingen har fokus på at skabe og udvikle marketingkampagner i tæt samarbejde med vores leverandører. Fokus er B2B salg af produkter, løsninger og services på vegne af vores leverandører og i sammenhæng med Lemvigh-Müllers overordnede branding og positionering.

Konkret får du ansvaret for at eksekverer partner marketingstrategier og -planer med fokus på omnichannel marketing.

Lemvigh-Müller A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV