6.318 job matcher din søgning 6.318 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 6.318 resultater.
Humanistisk SamfundSekretariatsmedarbejder

Humanistisk Samfund, København

Vil du være med til at arbejde for ligestilling af livssyn i Danmark? Vil du være med til at sikre, at hundredvis af unge kan deltage i en humanistisk konfirmation og blive klogere på sig selv og deres liv? Trives du i et fleksibelt job med meget ansvar? Så søger Humanistisk Samfund en sekretariatsmedarbejder.

Du vil få ansvar for:

 • Rekruttering og støtte af foreningens mange frivillige. Især i forbindelse med vores konfirmationstilbud.
 • Administrative og organisatoriske opgaver såsom: lokalebookning, kalenderføring samt opfølgning og dokumentation af forskellige initiativer.
 • Facilitering og videreudvikling af vores interne uddannelse af frivillige.

Vi er en lille, men aktiv organisation, så du forventes at deltage i foreningens øvrige aktiviteter efter behov.

Solrød KommuneDen kommunale Hjemmepleje søger social- og sundhedsassistenter, primært til dagvagt

Solrød Kommune

Har du lyst til at gøre en forskel for vores ældre borgere, og er du uddannet social- og sundhedsassistent, så er du måske en af vores nye medarbejdere i Solrød Kommune.

I Den kommunale Hjemmepleje arbejder vi med målrettede indsatser til den enkelte borger. Derudover arbejder vi med TOBS (tidlig opsporing af begyndende sygdom) hos borgeren og har fokus på at give borgeren den hjælp og støtte den enkelte har brug for. Det sikrer vi gennem et velfungerende samarbejde på tværs af vores fagligheder, hvor vi hele tiden har lyst til at lære nyt og lære fra os.

Vi arbejder i faglige teams, som består af social- og sundhedsassistenter og social- og sundhedshjælpere. Vi arbejder tæt sammen med Den kommunale Sygepleje.

Behandlingsskolerne ApS
Arabisktalende pædagog til specialområdet

Behandlingsskolerne ApS, København

Vil du have et meningsfyldt job og hjælpe børn med særlige udfordringer godt på vej, så de kan leve op til deres fulde potentiale? Og kunne du tænke dig at arbejde i et miljø med høj professionalisme og faglighed? Så læs videre!

Behandlingsskolerne

Elevgruppen på Fortuna består af børn og unge med særdeles komplekse psykiske problematikker.

Som pædagogisk personale på Fortuna skal du kunne indgå i og til en vis grad facilitere undervisningen tilrettelagt af lærerne, der er tilpasset den enkelte elev i klassen, du er tilknyttet. Du er derfor medansvarlig for at skabe et rummeligt og alsidigt miljø, hvor eleverne motiveres til at lære på en rolig og tryg måde.

Behandlingsskolerne ApS
Høje-Taastrup KommuneErfaren og ambitiøs specialpædagog til stærkt fællesskab i Solhøj

Høje-Taastrup Kommune, Hedehusene

Har du erfaring med specialpædagogik på 2½-6-årsområdet? Har du lyst til at udvikle dig i et fagligt ambitiøst miljø? Ser du det enkelte barns potentiale og er du dygtig til at inkludere? Så bliv en del af vores fantastiske børnehus Solhøj og vær med til, at:

 • Arbejde med handleplaner, der tager udgangspunkt i det enkelte barns zone for nærmeste udvikling
 • Videreføre det gode forældresamarbejde
 • Støtte og udvikle børn med gennemgribende udviklingsforstyrrelser i tæt samarbejde med dine kollegaer

I Solhøj har vi en masse glade, aktive og nysgerrige børn, som elsker at være ude og bruge vores skønne omgivelser. Du bliver en del af et fagligt sparringsfællesskab, hvor vi hver især bidrager med vores styrker og fagligheder. Vi er nysgerrige, åbne og reflekterer sammen over vores praksis.

Stevns Kommune
Plejecenter Hotherhaven søger social- og sundhedsassistent til fortrinsvis dagvagt somatisk afsnit H4

Stevns Kommune

Med udgangspunkt i vores vision; Styrke – til dit liv, kan du med stor faglighed sætte fokus på højst mulig livskvalitet, længst muligt for vores beboere. Beboerens egne ønsker, livshistorie og ressourcer danner centrum for initiativer sammen med beboeren. Vi fokuserer på en aktiv, kærlig og støttende hverdag for beboerne som en del af vores kerneopgave.

På Hotherhaven vil vi gerne være kendt for høj faglighed, positiv tilgang til arbejdet og kontinuerligt fokus på det gode arbejdsmiljø. Vi arbejder bevidst og målrettet med, at Hotherhaven altid skal være et dejligt sted at bo og arbejde. Vi har et fagligt kompetent og erfarent personale, der står klar til at bistå nye kollegaer og som er åbne for nye input og viden. Vi sørger for god introduktion og opfølgning.

Stevns Kommune
Forsorgshjemmet KærskiftevejSocialrådgiver eller pædagog, 30-34 timer/uge til herberg (§ 110)

Forsorgshjemmet Kærskiftevej, Valby

Forsorgshjemmet Kærskiftevej er et herberg i Valby med syv pladser til hjemløse mænd i hjemlignende omgivelser (rækkehus med have). Målgruppen har ofte komplekse og sammensatte sociale problemer. Vi rummer dog ikke aktivt stofmisbrug eller alvorligere psykiatriske symptomer. Arbejdet indbefatter relationsdannelse, socialfaglig udredning, aktiverende støtte og journalisering. Vi prioriterer løbende kollegial sparring og har fast supervision.

Vi søger en rolig, reflekterende og engageret medarbejder med flair for relationsarbejde og interesse for at analysere adfærd og udsagn, således at realistiske muligheder for den enkelte, kan forsøges omsat til motiveret og aktiv handling. Du er uddannet socialrådgiver eller pædagog og har gerne erfaring med § 110 eller tilsvarende arbejde med socialt udsatte.

Dantec Dynamics A/SElectronics Development Engineer

Dantec Dynamics A/S, Skovlunde

Do you want to take part in the development of the next generation of state-of-the-art measurement systems? Do you wake up at night thinking of PCB, FPGA and the broad universe of microchips and what you can do with them? Can’t you stop generating innovative ideas that push the technological boundaries in electronics? Then you are probably the right person we are looking for!

The Product Development department is looking for an innovative Electronics Development Engineer to develop and maintain products used in highly advanced experimental measurements. You will work on a range of advanced product development projects as well as maintaining and troubleshooting existing products within extremely precise measurement technologies.

Halsnæs KommuneFamilievejleder til Center for Børn, Unge og Familier

Halsnæs Kommune, Frederiksværk

Center for Børn, Unge og Familier i Halsnæs Kommune søger en fagligt stærk og engageret familievejleder, som har lyst til at blive en del af en udviklingsorienteret arbejdsplads. Stillingen er på 37 timer ugentligt med tiltrædelse d. 1.8.2020 eller snarest derefter.

Som familievejleder bliver du en del af et team på 5 fagligt dygtige medarbejdere, og hvor arbejdet tager udgangspunkt i Familiehuset, Vognmandsgade 12 i Frederiksværk. Vi arbejder eklektisk bl.a. med LØFT eller en systemisk-narrativ vinkel, hvor vi vejleder udsatte familier i kommunen.

Familievejlederne er en del af Center for Børn, Unge og Familier, som er Halsnæs Kommunes udførerenhed på det specialiserede børneområde. Centeret leverer kommunens interne foranstaltninger jf. Servicelovens § 11 og § 52.

Halsnæs KommuneSocial- og sundhedsassistent

Halsnæs Kommune

I vores hjemmesygepleje er der mange muligheder for alsidighed i arbejdet og vi vægter høj faglighed i mødet med borgerne.

Vi har kort fra tanke til handling og satser på det der er smart og fungerer i hverdagen.

Vi arbejder meget på organiseringen omkring borgerforløbene, så borgerne får en helhedsorienteret indsats fra sygeplejerskerne. Samtidig har vi fokus på trivsel og det gode samarbejde.

Vi arbejder ud fra borgers behov og på det gode samarbejde med borger og pårørende. Vi lægger vægt på, hvad der giver den enkelte energi i arbejdet og har en forventning om, at vores nye kollega arbejder borgerrettet og byder ind med gode ideer, faglig stolthed, et godt kollegaskab og tager del i, at medskabe det gode arbejdsmiljø for alle.

Unionkul Entreprise A/SVicevært/handyman

Unionkul Entreprise A/S, København

Da vores industriejendomme og havnearealer har nået pensionsalderen, har de ofte behov for en kærlig og omsorgsfuld hånd fra et godt menneske. Derfor søger vi efter en dygtig og kompetent vicevært / handyman, til at blive en del af et hyggeligt og servicemindet team bestående af i alt 3 viceværter.

Vi tilbyder en alsidig og spændende arbejdsdag tæt ved vandet med en attraktiv kombination af ansvar, hav, frisk luft og fantastiske solopgange. Sammen med teamet får du masser af frihed til at planlægge og løse jeres daglige opgaver på bedst mulig vis. Opgaverne i teamet består blandt andet af:

 • Kontakt til lejerne i vores ejendomme
 • Kontakt til interne og eksterne håndværkere
 • Vedligeholdelse og småreparationer
Geoinfo A/SEnterprise Systemspecialist

Geoinfo A/S, Glostrup eller Kolding

Geoinfo søger en Enterprise Systemspecialist, der kan indgå i System- og Driftsgruppen i konsulentafdelingen.

Geoinfo er et konsulenthus og dansk distributør af verdens førende geografiske informationssystem, ArcGIS fra det amerikanske firma Esri. Vi leverer markedets bedste løsninger til geografisk analyse, visualisering og optimering.

En væsentlig arbejdsopgave bliver at deltage i leverancen af Geoinfo’s System- og Driftsservice, hvor vi hjælper vores kunder med at drive og designe ArcGIS platformen på kundens egen infrastruktur eller i eksempelvis Azure eller Amazon.

Udover system- og driftsarbejdet vil du også indgå i den samlede pulje af konsulenter, der løser en lang række opgaver for vores kunder – både på egen hånd og som del af et større projektteam.

Geoinfo A/S3 nye trainees til start i september 2020

Geoinfo A/S, Glostrup

Du kan forvente et spændende år med masser af læring og udfordringer, både fagligt og personligt. Forløbet er et godt springbræt fra afsluttet uddannelse til arbejdslivet - en karrierekickstarter:

 • En traineestilling med fuld løn, hvor du kommer til at arbejde med verdens førende GIS-software, og er med til at levere løsninger, som gør en reel forskel i dagligdagen for tusindvis af mennesker
 • Stillingen er tidsbegrænset til ét år, med mulighed for fastansættelse
 • Et arbejde hvor du til stadighed kommer til at gennemgå og overvinde en stejl læringskurve og hvor "The sky is the limit", i forhold til innovative forslag og idéer

Inden for GIS er vi Danmarks førende IT-virksomhed, og certificeret som Great Place to Work. Vi arbejder med kunder indenfor et bredt udsnit af det danske samfund. Vi er 100 % dedikerede til at arbejde med Esri-software og er den danske distributør af dette.

Umove Øst A/SDriftsleder – fuldtid

Umove Øst A/S, Kvistgård

Vil du være med til at skabe effektiv drift og glade chauffører? Drives du af at nå dine mål? Og kan du lide en alsidig hverdag?

Som driftsleder vil du skulle være med til at lede et mangfoldigt team af medarbejdere og løse komplekse opgaver i en hektisk dagligdag – vi lover at det ikke er kedeligt. Og du vil få stor mulighed for at sætte dit eget præg i afdelingen og bliver ansat i en virksomhed i stor udvikling.

Dine arbejdsopgaver

 • Ansvarlig for disponering og tilrettelæggelse af vagter, ferie, afspadsering mv.
 • Opfølgning på kundehenvendelser, klagesager, personalesager, skader etc.
 • Koordinering med daglig ledelse ift. indsatser i henhold til KPI’er – herunder brændstofforbrug, effektivitet, kørselsadfærd.
Stevns Kommune
Arbejdsmarkedskonsulent til Jobcenter Stevns

Stevns Kommune, Store Heddinge

Vi har været så heldige, at vi har fået en opnormering til at hjælpe endnu flere af vores ledige i beskæftigelse.

Team Job og Uddannelse søger derfor en ny kollega primært til indsatsen for forsikrede ledige.

Er det dig?

 • Vil du være med på et hold af ambitiøse og erfarne beskæftigelsesmedarbejdere og skabe gode resultater for borgere og virksomheder?
 • Vil du være med til at drible de daglige opgaver i en travl afdeling af jobcenteret med modtagelse, visitation og kontaktforløb for ledige?
 • Vil du være med til at understøtte det uddannelses- og jobrettede fokus i indsatsen til vores ledige - med udgangspunkt i borgernes kompetencer og virksomhedernes efterspørgsel?
Stevns Kommune
Egedal Kommune
Egedal Kommunes nyoprettede kompetencecenter for elever med generelle indlæringsvanskeligheder søger en pædagog med interesse for elever med generelle indlæringsvanskeligheder og specialpædagogiske behov

Egedal Kommune, Stenløse

Er du uddannet pædagog og har du lyst til at være en del af et velfungerende team i specialklasserækken på Lærkeskolen i Distrikt Stenløse?

Specialklasserækkens målgruppe er elever med generelle indlæringsvanskeligheder. Mange af eleverne har tillægsdiagnoser, bl.a. ADHD, autisme og tilknytningsforstyrrelser.

Som pædagog i specialklasserækken skal man have lyst til at arbejde med udviklingen af elevernes sociale og personlige kompetencer. Det er vigtigt at være tydelig, og det vil være en stor fordel, hvis du har erfaring fra tidligere arbejde med børn med specialpædagogiske behov.

Egedal Kommune
Høje-Taastrup KommuneVisionær områdechef til det specialiserede hjerneskadeområde i en kommune med store ambitioner

Høje-Taastrup Kommune

Trives du godt med store ledelsesmæssige frihedsgrader, hvor du selv kan vise vejen sammen med 120 dygtige medarbejdere og ledere i Taxhuset? Vil du være en del af en ambitiøs organisation med en klar strategisk retning, hvor du indgår i et stærkt ledelsesfællesskab - både i Taxhuset og på tværs af Social- og Handicapcentret? Arbejder du bevidst med anerkendelse og inddragelse i din ledelse?

Du bliver leder af en engageret ledergruppe på fire, og vi er sammen optaget af at sikre en god stabil drift og samtidig løbende udvikle fagligheden og kvaliteten i Taxhuset.

Dine opgaver bliver bl.a.:

 • Ledelse af ledere og medarbejdere med fokus på Taxhusets faglige udvikling
 • Realisere Byrådets strategi for det specialiserede voksenområde på Taxhuset
PEAB Asfalt A/SVejarbejdere

PEAB Asfalt A/S, Køge

Trives du med udendørs arbejde og en dagligdag, hvor arbejdsstedet løbende flyttes? Vil du være del af et skønt fællesskab?

Så har vi måske jobbet for dig.

Vi lægger vægt på, at du:

 • Har lyst til at indgå i et mindre velfungerende team, med gode kollegaer.
 • Har et godt humør og er fleksibel i forhold til arbejdsopgaver og arbejdstid.
 • Tager ansvar og er mødestabil.
Frederiksberg KommuneTidlig indsats i vuggestue, med bedre normering

Frederiksberg Kommune

Har du lyst til en stilling fyldt med fokus på den tidlige indsats, dialogisk læsning, struktureret hverdag, læring og udvikling, og bedre normering, i et hus med mange rum og muligheder, så læs videre.

Lindehuset søger en pædagog til vores vuggestueafdeling på Bierne. Stillingen er på 35-37 timer, fra 01.07.2020, eller snarest derefter.

Lindehusets børn har brug for en pædagog der

 • er nærværende og omsorgsfuld i relationsarbejdet, og derfor kan kommunikere positivt og anerkendende til børn, kollegaer og forældre
 • kan arbejde med tidlig indsats, med fokus på sproget
 • kan arbejde i faste læringsgrupper.
Egedal Kommune
Engageret og dygtig dansklærer med kompetencer og interesse for specialpædagogiske opgaver til Veksø Skole

Egedal Kommune

Trives du i et lille og forpligtende fællesskab med en stærk teamkultur? Og brænder du for at arbejde med opgaver inden for specialpædagogik? Så er Veksø Skole måske noget for dig!

Vi søger pr. 1. august 2020 en engageret dansklærer til vores 3. klasse, som du også skal undervise i billedkunst. Stillingen er på fuld tid og indebærer også en halv klasselærerfunktion.

Vi etablerer fra skoleåret 20/21 et fleksibelt tilbud til vores elever, der har brug for støtte og vejledning i en specialpædagogisk ramme. Dette tilbud skal du være med til at udfylde og udvikle i samarbejde med ledelse og kollegaer.

Egedal Kommune
Egedal Kommune
Tilkaldevikarer søges til EKBA/Botilbud Skelhøj, team 3 og team 4

Egedal Kommune, Veksø

Ekba er et bo- og aktivitetscenter, der er et socialpædagogisk tilbud for voksne udviklingshæmmede § 108- og § 104-tilbud. Vi er placeret på 2 forskellige matrikler, et i Veksø og et i Ølstykke.

Fælles for borgerne på Skelhøj er, at de har brug for en højt specialiseret indsats inden for det pædagogiske, pleje- og omsorgsmæssige og det kommunikative område. Du skal arbejde med personlig pleje, dagligdags gøremål og aktiviteter med borgerne, der er afhængig af støtte og hjælp 24 timer i døgnet. Vi arbejder efter en tydelig struktur, som er lavet sammen med den enkelte borger

Dine opgaver:

 • Pædagogisk arbejde, pleje og omsorgsarbejde i henhold til aktivitetsbeskrivelser, handleplaner statusbeskrivelser for borgerne
 • Arbejdsopgaver der tilknytter sig til tilbuddets drift; oprydning, lettere rengøring, tøjvask, madlavning etc.
Egedal Kommune