7.308 job matcher din søgning 7.308 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 7.308 resultater.
Entreprenørfirmaet Nordkysten A/S
Projektleder

Entreprenørfirmaet Nordkysten A/S, Glostrup

Er du klar til at sikre økonomi, tidsplan og kvalitet på vores projekter i et innovativt miljø, hvor der ikke er langt fra tanke til handling?

Så får du her muligheden for at vise, hvad du kan, i en central projektlederstilling, der byder på et bredt ansvarsområde og mulighed for stor faglig udvikling.

Du vil opleve en arbejdsplads med en uformel omgangstone, hvor dit arbejde gør en afgørende forskel på resultatet og bliver påskønnet

Vordingborg KommuneSocial- og sundhedshjælper til udekørende dagvagt i Distrikt Præstø

Vordingborg Kommune

Vi har en stilling ledig som social- og sundhedshjælper i vores udekørende dagvagtsteam. Stillingen er på 32 timer ugentligt i aftenvagt. Du skal arbejde hver 2. weekend.

Vagterne er nuværende enten fra kl. 7.00-13.00 eller 07.00-15.00. Der mødes ind på Præstø Multicenter, hvor disponenten har kørelister klar. Efter et kort start møde, køres der ud til opgaverne i hjemmene. Der er både praktisk og personlig hjælp og der kan læres op til visse sygeplejefaglige opgaver.

Vores forventninger til dig:

 • Du er uddannet social- og sundhedshjælper
 • Du har et godt overblik over de samlede arbejdsopgaver, så du er i stand til at medvirke til at tilpasse ruterne alt efter kompetencer.
 • Du bidrager til et konstruktivt og positivt arbejdsmiljø.
Lenus eHealth ApSInbound Sales Executive

Lenus eHealth ApS, København

Vil du være en del af en kommende dansk succeshistorie i international skala? Har du et højt drive, og trives du i et ungt miljø, hvor præstation belønnes? Hvis ja, så har vi det rette job til dig.

LENUS EHEALTH er en hurtigt voksende ung softwarevirksomhed, der leverer en service til personlige trænere, diætister og andet sundhedsfagligt personale. Sammen sørger vi for at effektivisere langtrukne processer og sørger for, at alle parter fokuserer på det, de er bedst til.

Din primære opgave består af at indgå aftaler med klienter, der skal hjælpe vores partnere med at vækste yderligere.

Du får en høj grad af frihed til at planlægge din egen hverdag. Du skaber væksten i sparring med dygtige kollegaer og teamlederen. Du skal kunne administrere det ansvar, der ligger i ambitiøse målsætninger.

Halsnæs KommuneSygeplejerske til Halsnæs Kommunes hjemmesygepleje

Halsnæs Kommune, Frederiksværk

Er du en dygtig og omsorgsfuld sygeplejerske og en god kollega, er du velkommen her hos os!

Vi vil, at alle borgere der er i kontakt med Halsnæs Kommunes hjemmesygeplejersker skal føle sig mødt og hjulpet og et varmt smil på vejen vægtes højt. Borgerne skal støttes til selv at kunne, inddrages i egen behandling og mødes ligeværdigt.

Det kræver noget særligt at være hjemmesygeplejerske:

 • At arbejde med kompleksitet og mange specialer, i forskellige borgeres hjem.
  Forudsætningen er det faglige overblik og forståelsen af helheden, når der udføres en konkret opgave.
 • Det kræver faglig modenhed og bred viden at udføre arbejdet som hjemmesygeplejerske og flair for organisation og samarbejde på tværs.
  Har du mindre erfaring end det, støtter vi gerne gennem et individuelt tilpasset introduktionsprogram.
SpindegårdenBørnehaven i den selvejende institution, Spindegården i Valby søger nærværende PGU`er/pædagog på 34/33 timer

Spindegården

Vores børnehave søger en struktureret og reflekterende medarbejder, der tager børns trivsel, leg, dannelse og udvikling alvorligt, og som har lyst og energi til at arbejde med sproget og kommunikation som det bærende element i alle relationer. Så kan vi bruge dig på Græshoppestuen, 34 timer om ugen og med start hurtigst muligt.

I løbet af året, har vi mange gode – for børnene positive – traditioner. Nogle hvor forældrene deltager og nogle hvor personalet og børnene deltager.

I din stilling i Spindegården forventer vi, at du tager ansvar – også i det store forældrepartnerskab, der ligger i at have et barn i daginstitution.

Gaza Deli & Bakery ApSErfarne køkkenassistenter/ekspedienter søges til nyåbnede Gaza Deli & Bakery

Gaza Deli & Bakery ApS, København

Skal du være en del af vores nyetablerede team for kundebetjening og madlavning på Nørrebros økologiske arabiske spisested?

Vi søger nye medarbejdere, som skal være butikkens ansigt mod vores kunder. Du vil ekspedere kunder, anrette små retter og være ansvarlig for, at skabe en rar atmosfære - både i forhold til rengøring såvel som god service. Som en del af vores lille team ser vi gerne, at du er smilende og har et godt humør.

ikke være uddannet kok, men du skal være i stand til samt have erfaring med, at lave mad og betjene kunder.

Halsnæs KommuneSagsbehandler for borgere længst væk fra arbejdsmarkedet søges til Jobcenteret, Borgerservice og Beskæftigelse

Halsnæs Kommune, Frederiksværk

Vi søger en sagsbehandler for borgere over 30 år, som har brug for hjælp til at komme tilbage til arbejdsmarkedet. Stillingen retter sig primært mod de aktivitetsparate kontanthjælpsmodtagere, men vil også kunne omfatte andre grupper, f.eks. borgere i ressourceforløb.

En af vores medarbejdere er rykket til en anden stilling i kommunen, og vi har derfor brug for en ny kollega.

Dine opgaver vil blandt andet være:

 • Beskæftigelsesrettet motivationsarbejde med aktivitetsparate borgere
 • Koordinering af indsatser for borgerne
 • Gennemførelse af opfølgningssamtaler med klare mål og planer
DLF Seeds A/S
Servicedesk-medarbejder

DLF Seeds A/S, Roskilde

Da vores nuværende kollega har søgt andre udfordringer, søger vi nu en ny problemknuser med erfaring og flair for både teknik og kundeservice.

DLF

Med base i Roskilde, bliver du en del af et team, hvor du vil løse 1. level- og 2. level-opgaver og yde support til medarbejdere omkring daglig drift og anvendelse af systemer. Vi bruger bl.a. Office365, Navision og en masse andre cloud-baserede løsninger.

Jobbet indeholder bl.a. følgende opgaver:

 • Brugerkontakt via mail, ticket system (TOPdesk), telefon og personlig henvendelse
 • Klargøring og installation af hardware og software til vores administrative brugere og produktionen
 • Brugersupport af software bl.a. Win 10
DLF Seeds A/S
Ballerup KommuneDistrikt Skovvejen søger pædagogmedhjælper til Børnehuset ved Skoven

Ballerup Kommune

Børnehuset ved skoven søger en pædagogmedhjælper på 35-37 timer. Børnehuset er normeret til 44 vuggestuebørn og 60 børnehavebørn.

Stillingen vil være i vuggestuegruppen med de 0-3 årige. Vi er et integreret børnehus, og du skal derfor være indstillet på at kunne arbejde på tværs af stuerne og med børn i alderen 0-6 år.

Vi har fokus på indretning af læringsmiljøet samt indsamling af børnenes spor. I vores bestræbelser på at indfri målene i arbejdet med den pædagogiske læreplan, har vi fokus på at inddrage barneperspektivet. Vi er optaget af legens betydning for børns udvikling og arbejder med børnenes deltagelsesmuligheder i disse.

Børnehuset AtlantisPædagog

Børnehuset Atlantis, Viby Sj.

Børnehuset Atlantis i Viby Sj. søger en pædagog (32-37 timer om ugen) med umiddelbar tilknytning til vores vuggestue. Børnehuset Atlantis er et privat børnehus med plads til 30 skønne vuggestuebørn og 40 dejlige børnehavebørn.

Børnehave og vuggestue har til huse i hver sin bygning med separate legepladser. Husenes indretning skaber små og overskuelige rammer for børnenes hverdag, og vi prioriterer en hjemlig og tryg atmosfære. Vi arbejder målrettet med at skabe et børnemiljø, hvor det enkelte barn har en plads i fællesskabet, og hvor alle børn har mulighed for at trives og udvikle sig.

Der er en god stemning i vores børnehus, som bærer præg af, at vi er glade for at se hinanden – både børn, voksne og forældre. Vi prioriterer den nære kontakt med forældrene højt, så man som forælder er inddraget i sit barns dagligdag i børnehuset.

Taastrup Idræts CenterIdrætsassistent

Taastrup Idræts Center

Den selvejende institution Taastrup Idræts Center, med administration i Taastrup Idræts Haller, søger en kollega til et aktivt samarbejde med vores gæster i centrum og høj service som en selvfølge.

Taastrup Idræts Center, som består af udendørsanlæg, tennisbaner og idrætshaller, servicerer en meget stor del af idrætsudøverne i Høje-Taastrup Kommune.

Arbejdet vil for det meste foregå på de udendørs anlæg, men har også opgaver i hallerne. Arbejdsopgaverne er mangeartede og spænder over service, gartneropgaver, græspleje, rengøring og håndværksopgaver og andre i forhold til vores dagligdag relaterede opgaver.

Egedal Kommune
Børnehuset Basthøj søger uddannet pædagog til børnehaven

Egedal Kommune, Stenløse

Børnehuset Basthøj søger uddannet pædagog 37 timer til børnehaven.

Vi er et 0-6-års integreret dagtilbud med funktionsopdelte læringsmiljøer, med 2 vuggestuegrupper og en aldersopdelt børnehave.

Vi kan tilbyde et børnehus som ligger i et naturskønt område lige ved skoven.

Vi er en personalegruppe hvor engagement er vores fælles omdrejningspunkt i det faglige arbejde omkring børnene. Vi arbejder med voksenorden hvor de voksne tilrettelægger aktiviteter for og med børnene i mindre børnegrupper.

Pædagogisk arbejdes med barnets ressourcer og potentialer. Der arbejdes med inspiration fra ressourcefokuseret teorier, hvor det barnet er og kan, samt dets muligheder er i fokus.

Egedal Kommune
FUGL LEONHARDTAdministrativ stærk Front office/facility manager

FUGL LEONHARDT søger for kunde i København

Til vores endnu ikke åbnede ”hus”, søger vi en stærk profil der kan sine KPI'er og som er vant til at ”fylde” huset. Vi arbejder uformelt, men professionelt i alle vores gøremål. I dagligdagen er du synlig og tilgængelig - ser muligheder og er dygtig til at skabe relationer. Du er skarp til at kommunikere, er lydhør samt inspirerende i din ledelsesstil. Du udvikler gerne medarbejderne og miljøet omkring dig.

Personen som vil passe til jobbet, er flydende i dansk og engelsk lige så vigtigt er det at du er struktureret og trives bedst når ”ting” er sat i system. Du er passioneret og tager ejerskab for værtskabet og servicen. Hotel- og facility management-erfaring et must, gerne som leder af front og booking.

 • Kan se til at husreglerne og sikkerhedsprocedure overholdes.
 • Går selv med i drift.
 • Er målrettet for at nå tallene.
Better Energy
PV SYSTEMS ANALYST

Better Energy, Frederiksberg

We are looking for a colleague to join our Systems & Analysis team in Copenhagen.

When joining Better Energy, you must be ready to drive change and make an impact that matters. You share our drive and commitment, and you are enthusiastic about joining a company with a broad professional foundation where we collaborate across departments and professional backgrounds.

Better Energy is seeking a PV Systems Analyst with good interpersonal skills to ensure a robust professional foundation for our solutions. You will be based in Copenhagen.

The purpose of the position is to support the Systems & Analysis team in the continued development of our integrated asset management platform and project development portal.

Better Energy
Danske AdvokaterAdministrativ medarbejder

Danske Advokater, København

Er du god til at have mange bolde i luften? Er du imødekommende og holder af at hjælpe kollegaer og kunder? Er du lidt af en blæksprutte, som er frisk på både rutineprægede opgaver og varierende ad hoc-opgaver? Så er du måske vores kommende kollega.

Du vil være det første ansigt, der møder vores kursister og gæster, når de kommer i huset. Stillingen indeholder også en række administrative arbejdsopgaver med bl.a. møde- og kursusadministration samt dialog med en lang række samarbejdspartnere, som du servicerer og hjælper på bedste vis.

Opgaver i hverdagen

 • Ekspedition af e-mails, telefonomstilling og reception
 • Tilrettelægge møder og arrangementer for foreninger med sekretariat hos Danske Advokater
 • Kommunikation med konferencehoteller om tilrettelæggelse af arrangementer og kurser
Elements ApS
Struktureret og smilende kundeservice- og indkøbskoordinator til spændende stilling i skønhedsbranchen

Elements ApS, København

Vil du have et spændende og alsidigt job, hvor du selv sætter grænsen for din succes og har du lyst til at udfylde en nøglerolle i vores Kundeservice- og Indkøbsafdeling?

Med direkte reference til virksomhedens CFO/COO, vil dine primære arbejdsopgaver bestå af:

 • Forecast og indkøb
 • Ordrebehandling og fakturering (Mamut)
 • Overvågning af lagerbeholdning.

Mere konkret indebærer det, at du er en vigtig spiller i processen af vores vareflow og med til at sikre, at afdelingen er toptunet til at servicere vores fortsatte vækstplaner.

Elements ApS
Frederiksberg KommuneUddannede vuggestuepædagoger 37 timer

Frederiksberg Kommune

Kufferten er en stor integreret kommunal institution på Frederiksberg med 175 børn i alderen 0-6 år, som er inspireret af den norditalienske pædagogik, hvor vi følger børnenes spor, inddragelse af æstetiske læreprocesser, samt dokumentation på flere niveauer børnenes udvikling og læring.

Kufferten er indrettet ud fra tanken om at børnenes læreprocesser, samt at det pædagogiske arbejde med børnene dokumenteres kontinuerligt på forskellige måder. Der arbejdes med rummet som den 3. pædagog, små læringsmiljøer, den styrkede pædagogiske læreplan og dialogisk læsning. Den pædagogiske dagligdag veksler mellem både at være indenfor, som udenfor – i alt slags vejr.

Frederiksberg KommunePsykolog til Arbejdsmarkedsafdelingen

Frederiksberg Kommune

Center for sygedagpenge søger en psykolog til vores sundhedsfaglige team fra 1. januar 2021 til arbejdet med sygemeldte sygedagpengemodtagere.

Vi søger en psykolog, som har erfaring med og er motiveret for den arbejdsmarkedsrettede del af det psykologfaglige virke. Psykologen skal have interesse og faglig viden om arbejdsfastholdelse, stressforebyggelse samt helbreds- og trivselsfremmende indsatser.

Dine arbejdsopgaver består blandt andet i:

 • Psykologfaglige samtaler og beskrivelser - kortlægning af sygemeldtes ressourcer og barrierer i forhold til tilbagevenden til arbejdsmarkedet
 • Opfølgende og støttende samtaler vedrørende helbredsfremmende processer, copingstrategier, stresshåndtering m.v. med den sygemeldte
 • Deltagelse i ugentlige tværfaglige konferencer
Egedal Kommune
Daglig leder til Børnehuset Margrethebakken

Egedal Kommune, Ølstykke

Børnehuset Margrethebakken søger pr. 1.3.2020 en daglig leder der skal kunne stå i spidsen for og indgå i et stærkt fagligt og selvstændigt team af medarbejdere. Institutionen er 1 ud af 7 i et område, med en fælles områdeleder.

Som daglig leder indgår du i et velfungerende ledelsesteam med områdets øvrige daglige ledere og områdeleder. Her arbejder vi systematisk med lederudvikling, overordnede tiltag for vores område, faglige strategier, sammenhænge og visioner.

I ledelsesteamet vil du kunne hente sparring, træffe beslutninger og være med til at skabe udvikling. P.t. har vi øget fokus på fuld implementering af Den styrkede Læreplan.

Børnehuset Margrethebakken er et integreret dagtilbud for ca. 90 enheder fordelt p.t. med 24 vuggestuebørn og 42 børnehavebørn.

Egedal Kommune
Fokus Asset Management A/SAsset Manager

Fokus Asset Management A/S, København

Til Fokus Asset Management søges en erfaren og kompetent Asset Manager, som vil få ansvaret for forvaltningen af en portefølje af ejendomme på vegne af eksterne kunder.

Der lægges i særdeleshed vægt på udvikling af de muligheder, ejendommene tilbyder, herunder udvidelses­muligheder, optimering af lejesammensætning, ændret anvendelse samt optimering i bred forstand. Alt udføres i henhold til fastlagt strategi for den enkelte kunde.

Arbejdet vil blandt andet omfatte styring og/eller udarbejdelse/udførelse af opgaver i relation til ejendomme, indenfor:

 • Udarbejdelse af handlingsplaner og løbende opfølgninger herpå
 • Rapportering til ledelsen, kunderne og fund managers
 • Budgetter, forecasts og løbende økonomiopfølgning