8.320 job matcher din søgning 8.320 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 8.320 resultater.
SofieskolenDøgninstitution søger en struktureret vagtplanlægger 20 timer pr. uge

Sofieskolen, Værløse

Vil du bidrage aktivt til at sikre planlægning af vagter for omkring 80 medarbejdere på højt niveau? Kan du skabe struktur og sikre en god kommunikation til kolleger? Så er du måske vores nye vagtplanlægger på Sofiebo.

Sofiebo er en del af Sofieskolen, som er en specialinstitution for børn/unge med autisme. Her er børnehave, skole- og fritidsordning samt døgnafdeling. Døgnafdelingen Sofiebo ligger i Værløse i et naturskønt område meget tæt på Hareskoven. På døgnafdelingen bor 18 børn/unge med autisme i alderen 6 til 22 år.

Som vores nye vagtplanlægger bliver du del af en dynamisk døgninstitution for børn og unge med autisme. Du skal stå for den daglige vagtplanlægning og al logistikken omkring planlægning af køretøjer, hjemmetider, ferie, afspadsering osv.

Better Energy
Financial Controller for Group Finance

Better Energy, Frederiksberg

Better Energy is an international renewable energy company specialising in creating new green energy. At Better Energy, we are determined to drive change and help companies, cities and countries choose green energy in a way that brings new renewables online in an efficient and safe manner.

As our new Financial Controller you will fill an important position characterised by great variety and opportunities for development.

The Financial Controller position will play an essential role in continuously strengthening our team while working with a wide range of tasks and processes mainly within financial controlling.

In the role, some of your main responsibilities will include:

 • Participating in the preparation of consolidated financial statements.
 • Preparation of year end accounts.
 • Supporting the development of tools, reporting, etc. for controlling.
Better Energy
Danmarks Tekniske UniversitetPhD positions

Danmarks Tekniske Universitet, Kongens Lyngby

Turn your ideas and scientific curiosity into valuable knowledge that makes a difference

Now you have finished or are close to finishing your Master’s degree in Mathematics, Statistics, Data or Computer Science and Engineering. And then what? We have the answer. At least if you dream of turning your ideas into technology for the benefit of people by pushing the boundaries of current knowledge in science and engineering.

Your tangible goal is to transform from a student to a researcher while carrying out a scientific project and finding new results. We have a well tested road map that guides you through an independent research project, a course program, research dissemination and teaching, an external research stay, to your thesis and final PhD defense.

Danmarks Tekniske UniversitetSpecialkonsulent til ledelsesbetjening - barselsvikariat

Danmarks Tekniske Universitet, Kongens Lyngby

Vi søger en erfaren og proaktiv kollega til betjening af direktør og ledelse på DTU Bioengineering – Institut for Bioteknologi og Biomedicin ved Danmarks Tekniske Universitet. Vi er i alt ca. 25 dedikerede medarbejdere i instituttets administration, og du vil blive en del af et lille ledelsessekretariat, der supporterer institutdirektør og administrationschef, samt instituttets øvrige ledelse.

Som specialkonsulent i ledelsessekretariatet vil din vigtigste opgave være at levere en proaktiv og struktureret administrativ support til institutledelsen. Du vil få ansvar for at planlægge og koordinere en række mødefora og strategiske processer i tæt samarbejde med administrationschefen.

Du vil desuden spille en central rolle i at koordinere processer internt i instituttets administration, samt på tværs af instituttet.

Danmarks Tekniske UniversitetA PhD scholarship in Solid State Battery

Danmarks Tekniske Universitet, Kongens Lyngby

The Internet of Things (IoT) promotes the potential for billions of connected smart devices to communicate with each other using the Internet technology. The growth in the number of internet-connected devices is driven by the broad availability of reliable wireless connectivity as well as of power embedded components.

To alleviate the need for primary batteries, smart devices can be self-powered by capturing green energy from one or more renewable energy sources, such as light, temperature and/or vibration, and converting these into electrical energy.

The objective of this project is to develop a new miniaturized solid state battery.

DIA PrivatskoleKompetent bogholder søges til administration

DIA Privatskole, København

DIA er Danmarks ældste arabiske privatskole, der har eksisteret siden 1978. DIA er kendt for at udklække reflektive og kritiske elever med gode faglige resultater år efter år, og er en af Danmarks førende skoler i forhold til at løfte elevers faglige niveau.

Du vil føle dig velkommen på en arbejdsplads, der består af ansatte med forskellige baggrund. Uanset hvem du er, vil du opleve, at kulturen på skolen bygger på tillid og respekt.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være:

 • Bogføring, finans – kreditor
 • Administrativ opgaver i tabulex
 • Løn/Personaleadministration
Autisme Center VestsjællandLærer til udskolingen på Rosenkilde Skole

Autisme Center Vestsjælland

Rosenkilde Skole er en intern specialskole, som er en del af Autisme Center Vestsjælland. Vi har i øjeblikket 135 elever. Skolen tilbyder vidtgående specialundervisning efter Folkeskolelovens § 20.2 til børn og unge mellem 6-18 år. Skolen går fra 0.-10. klasse.

Alle eleverne på Rosenkilde Skole har en autismediagnose, og vi har på skolen elever fra hele autismespektret. Vores skoletilbud er til elever, der har brug for en specialpædagogisk tilgang. Den undervisning vi tilbyder er særligt tilrettelagt - nogle gange én til én, andre gange undervises i små grupper. En klasse i udskolingen er oftest bestående af 5 til 8 elever. I alle klasser er der tilknyttet tre medarbejdere, bestående af lærere, pædagoger, pædagogiske assistenter og pædagogmedhjælpere.

Vordingborg KommuneLeder til Børnecentret Lærkereden

Vordingborg Kommune, Bogø By

Er du vores nye leder til en veldrevet børnehave på Bogø? Børnecentret Lærkereden søger en dedikeret leder, som vil være med til at fortsætte den gode udvikling og det trygge børnemiljø i institutionen.

Lærkereden har p.t 62 børn indskrevet, de 13 er vuggestuebørn og de 49 børn er børnehavebørn.

Du er en dedikeret leder, som vil være med til at have fokus på børns udvikling og trivsel, og som sætter faglige ledelse af ansatte meget højt på dagsordenerne.

Implementeringen af de pædagogiske læreplaner er godt på vej, og der er et engageret og dygtigt personale, som vil være med til at fortsætte udviklingen sammen med dig.

Vordingborg KommuneAfløsere i hjemmeplejen - Distrikt Solvang

Vordingborg Kommune

Distrikt Solvang søger afløsere, der er uddannet social- og sundhedshjælper eller social- og sundhedsassistent, der mestrer og nyder at køre ude i hjemmeplejen i dagvagt og/eller aftenvagt, evt. ved siden af studie eller lignende.

Distrikt Solvang er en del af Vordingborg Kommunes pleje- og omsorgsafdeling.

Vi har brug for timeafløsere, der kan springe til når det faste personale holder fri.

Vi tilbyder:

 • Borgere der individuelt har brug for guidning og hjælp via dit faglige nærvær
 • Dygtige og samarbejdsvillige kollegaer
 • God introduktion til et varmt og levende miljø
 • En kultur hvor vi til stadighed reflekterer over vores handlinger og holdninger.
Vordingborg KommuneVi søger en ny havnefogedassistent - vil du være med?

Vordingborg Kommune

Har du en baggrund som havnefoged eller håndværker med hang til det maritime og har en god portion erfaring? Har du et godt drive, er du serviceminded og skaber du resultater ind i et fællesskab?

Så er du måske vores nye havnefogedassistent i Nordhavnen/Masnedsund havn.

Hverdagen i kommunen præges af et stort engagement fra borgere og politikere, interessen for det maritime er stor. Derfor lægger vi vægt på god service og glæden ved at skabe synlige resultater. Vi søger efter en ny kollega, der vil bidrage til særligt at udvikle driften af vores havne ind i et fællesskab med mange forskellige parter.

Dine primære opgaver vil blandt andet være, at

 • sikre god kvalitet og rettighed i vores service på havnene
 • sikre bemanding af havnekontoret i åbningstiden og være synlig på havnen
 • yde god og effektiv service til fastliggere og højsæsonens mange gæster
Vordingborg KommunePersonale til Solvang Plejecenter

Vordingborg Kommune

Er du uddannet SSA og har du erfaring med opbygning af relationer til borgere med demensrelaterede sygdomme? Så er en stilling som SSA i fast dagvagt på Solvang måske noget for dig?

Vi tilbyder dig:

 • Borgere der individuelt har brug for guidning/pleje og hjælp via dit nærvær.
 • Dygtige og samarbejdsvillige kollegaer.
 • God introduktion til et varmt og levende miljø.
 • En kultur hvor vi til stadighed reflekterer over vores handlinger og holdninger.
Stevns KommuneMaterielgården i Stevns Kommune søger specialarbejder (m/k) med gåpåmod til at assistere i sommerperioden, herunder i ferieperioden

Stevns Kommune, Store Heddinge

Har du lyst til at arbejde med vejdrift og passe grønne områder, så har du muligheden for at prøve kræfter med opgaven som sommervikar på Materielgården i Stevns Kommune.

Opgaverne er mangeartede, men kan f.eks. være: fejning og renhold, opsætning af skilte og vejudstyr, vedligeholdelse og reparation af inventar, græsslåning, efterklipning, hækkeklipning, ukrudtsbekæmpelse samt kørsel med diverse maskiner. Hertil skal du have øje for, at Stevns Kommune fremstår pæn og indbydende for vores borgere og gæster.

Ledelsesstilen er tillidsbaseret med en stor grad af uddelegeret ansvar. Vi har én opgave - vej- og grøndriften i Stevns Kommune - som vi har et fælles ansvar for at løse.

CRODA Denmark A/SQC-kemiker til dansk farmaceutgigant – 12 måneder med mulighed for forlængelse

CRODA Denmark A/S, Frederikssund

Vil du være med til at sikre en endnu højere kvalitet til vores allervigtigste vacciner? Og har du lyst til at bruge dine kompetencer i en global virksomhed med et livsnødvendigt formål?

”Dit arbejde har direkte indflydelse på COVID-19, og du vil opleve, at vi er meget stolte af, at vores arbejde gør en forskel for folk rundt omkring i verden.” - Ahmed Al-Azzawi, QC manager

Spil en vigtig rolle med indflydelse på COVID-19
Ikke overraskende har COVID-19 pandemien sat ekstra gang i vores produktion – derfor er det vigtigere end nogensinde, at produktionen kører gnidningsfrit.

Har du GMP-erfaring?
Vi forestiller os, at du har en uddannelsesbaggrund som kemiingeniør, kemiker, farmaceut eller en anden naturvidenskabelig uddannelse.

Er du interesseret?

Næstved Lægehus I/SKonsultationssygeplejerske

Næstved Lægehus I/S

Vi søger en serviceminded, udadvendt og energisk sygeplejerske, der er glad for at møde mange mennesker i løbet af en arbejdsdag. Vi lægger vægt på, at du kan arbejde selvstændigt med patienterne samt indgå i et konstruktivt samarbejde med læger og det øvrige personale.

Dine vekslende arbejdsopgaver vil primært være:

 • Telefonvisitation
 • Besvarelse af elektroniske henvendelser
 • Kroniker- og ældreomsorg
 • Akutbehandling
 • Sygebesøg

Det vil klart være en fordel, hvis du har erfaring fra almen praksis, men det er ingen forudsætning. Du vil blive oplært i det, som du endnu ikke mestrer.

Hejmdal Privathospital A/SAmbitiøs psykolog til psykoterapi

Hejmdal Privathospital A/S, Frederiksberg

Hejmdal er et psykiatrisk privathospital, der hver dag udreder og behandler børn, unge og voksne.

Til behandling af vores voksne patienter ønsker vi os en ambitiøs psykolog med stort engagement, arbejdsglæde og en proaktiv indstilling, som har lyst til at blive en del af et dygtigt og erfarent team som behandler mennesker med psykiatriske lidelser af forskellige sværhedsgrader. Vi er på udkig efter de helt rigtige psykologer til vort hold, så både erfarne og ikke så erfarne psykologer, der kan se sig selv som en del af Hejmdal, er velkomne til at søge.

Dine opgaver vil primært involvere psykoterapeutisk behandling, men hvis du har ekspertisen, erfaringen og lysten vil du ligeledes kunne varetage diagnostiske udredningsopgaver.

Beierholm – Statsautoriseret RevisionspartnerselskabBogholder til Drone Volt Scandinavia, Vallensbæk

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab søger for kunde

Drone Volt Scandinavia – som er et internationalt firma med fransk ejer – søger en ny bogholder fra 1. april 2021. Drone Volt Scandinavia ligger i Vallensbæk, arbejder med B2B-kunder og har en onlineshop på adressen dandrone.dk til retail-salg.

Den nuværende bogholder har bestridt stillingen på 25 timer om ugen, men en fuldtidsstilling kan komme på tale for den rette. Selskabet arbejder i NAVISION og har lige afsluttet 2020-regnskabet. Derfor kan den nye bogholder tiltræde i en rolig periode.

Mediaxpress A/S
Salgschef til online-afdeling

Mediaxpress A/S, København

Vores online-afdeling gennemgår i øjeblikket en rygende udvikling. Derfor søger vi en salgschef med salgserfaring og et indgående kendskab til online-medier og markedsføring på nettet. Du skal være i stand til både at udvikle vores hjemmesider og online-produkter, samtidig med du skal styre og vejlede et team af både print- online-sælgere, så afdelingens budgetter bliver nået.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med ledergruppen i et dynamisk miljø, hvor der ikke er langt fra tanke til handling. Du har mulighed for at sætte dit eget præg på stillingen – både i forhold til den daglige eksekvering og overordnede strategiske overvejelser.

Dine opgaver vil blandt andet:

 • Ledelse af dit salgsteam på både nysalg og gensalg.
 • Pipeline-styring for dig selv og dine medarbejdere.
 • Udvikling af salgskoncepter.
Entreprenørfirmaet Nordkysten A/S
Projektlederen som spiller bedre bold end de fleste

Entreprenørfirmaet Nordkysten A/S, Glostrup

Er det dig? Så har du en plads på vores hold! Lige nu scouter vi markedet for vores næste projektleder, som motiveres af en central og selvstændig rolle, hvor du får ansvaret for egne anlægsprojekter fra start til slut.

Du bringer dine erfaringer i spil, som spillende træner, hvor du fra start er med til at udvikle vores team og afdeling. Hvis vi har vækket din interesse, så læs med nedenfor, hvor vi har skitseret, hvordan det næste år af din karriere ser ud.

Du er formentlig uddannet ingeniør eller konstruktør. Èn ting er dog sikkert, du ved hvad der skal til for at drive og sikre gode projekter.

Mediaxpress A/S
Me­die­kon­su­lent

Mediaxpress A/S, København

Vi tilbyder en stilling som salgskonsulent på vores trykte og digitale medier, hvor du vil indgå i et engageret salgsteam. Du vil overtage en kundeportefølje, som du vil få ansvaret for.

Vi tilbyder god grundløn samt en attraktiv performanceorienteret lønpakke. Du vil opleve en spændende hverdag, hvor der ikke er langt fra tanke til handling.

Dine primære opgaver vil være

 • Salg på telefon. Planlægge og gennemføre salgsaktiviteter overfor kunder
 • Udarbejde mål, strategi og aktivitetsplaner i samarbejde med salgschefen
 • Deltage i faglige såvel som sociale kundearrangementer herunder messer
Vesterbrolæge Aps
Sundhedspersonale til lægeklinik søges pr. 1/6/2021

Vesterbrolæge Aps, København

Har du flair for udvikling, iværksætteri og kan tage egne beslutninger? Vil du være med til at opstarte en helt ny lægeklinik? Så er du den teamplayer vi søger til vores kommende lægeklinik.

Vi søger sundhedspersonale med baggrund som konsultationssygeplejerske, sosu-assistent eller lægesekretær.

Vesterbrolæge er en nyetableret lægeklinik, som slår dørene op pr. 1/6/2021. Klinikken ligger midt på Vesterbro, en bydel i rivende udvikling med forskellige patienttyper. Nye patienter skal tilskrives klinikken, arbejdsopgaverne skal defineres, personale skal ansættes og du kan være med til at sætte dit præg.

Klinikkens vision er at møde mennesket bag patienten med empati og omsorg. Vi vil gøre os umage for at yde en god service og skabe en klinik, hvor patienterne er glade for at komme, føler sig trygge i behandlingen og hvor vi som kollegaer møder glade på arbejdet.