13.407 job matcher din søgning 13.407 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Egedal Kommune
Servicemedarbejder til rengøring på bosted 37 timer/uge

Egedal Kommune, Ølstykke

Er du vild med at gøre rent? Har du overblik og kan selv planlægge opgaver? Så skal du søge stillingen hos os!

Søvænge er et botilbud til voksne med både fysiske og psykiske handicaps. Du vil komme til at arbejde i borgernes hjem; og vi forventer derfor, at du respekterer deres ønsker.

For at komme i betragtning til denne stilling, er det helt centralt, at du er i stand til at samarbejde med mange forskellige mennesker, lytte til vores beboere og indgå i dialog med dem samt er fleksibel i forhold til arbejdsopgaver og ferieplanlægning.

Vi søger en rengøringsmedarbejder, der har erfaring med rengøring (gerne fra lignende steder) – og som forstår betydningen af at sikre, at der altid er pænt og rent på vores tilbud. Du bliver en vigtig spiller i vores organisation, da vi lægger meget vægt på, at borgernes hjem er præsentable.

Egedal Kommune
Egedal Kommune
Plejecenter Egeparken søger social- og sundhedsassistent til dag- eller aftenvagt

Egedal Kommune, Ølstykke

Vil du være med til at skabe en hverdag i verdensklasse for Egedal Kommunes borgere, så se her, hvad vi kan tilbyde…

På Plejecenter Egeparken bor der 72 borgere fordelt på tre afdelinger. Du vil som social- og sundhedsassistent blive tilknyttet den ene afdeling. Vores beboere har hver dag brug for hjælp og støtte til at få så god en hverdag som mulig. Derfor er du og dine kollegaer en tværfaglig personalegruppe som består af sygeplejersker, social- og sundhedshjælpere, social- og sundhedsassistenter og husassistenter.

Vi arbejder målrettet på at skabe et hjem, hvor beboerne føler sig trygge, har det hyggeligt, og hvor personalet samtidigt er glade for at arbejde. Fagligt har vi fokus på triage, demensudfordringer, medicin og dokumentation.

Egedal Kommune
Egedal Kommune
Plejecenter Egeparken søger social- og sundhedshjælper til dag- eller aftenvagt

Egedal Kommune, Ølstykke

Vil du være med til at skabe en hverdag i verdensklasse for Egedal Kommunes borgere, så se her, hvad vi kan tilbyde…

På Plejecenter Egeparken bor der 72 borgere fordelt på tre afdelinger. Du vil som social- og sundhedshjælper blive tilknyttet den ene afdeling. Vores beboere har hver dag brug for hjælp og støtte til at få så god en hverdag som mulig. Derfor er du og dine kollegaer en tværfaglig personalegruppe som består af sygeplejersker, social- og sundhedshjælpere, social- og sundhedsassistenter og husassistenter.

Vi arbejder målrettet på at skabe et hjem, hvor beboerne føler sig trygge, har det hyggeligt, og hvor personalet samtidigt er glade for at arbejde. Fagligt har vi fokus på triage, demensudfordringer, medicin og dokumentation.

Egedal Kommune
Gem
Solrød Kommune Medarbejdere til Den Kommunale Hjemmepleje

Solrød Kommune

Kalder alle dygtige social- og sundhedshjælpere, samt social- og sundhedsassistenter!

Brænder du for at gøre en forskel for vores ældre borgere og har du lyst til at være en del af en arbejdsplads, hvor tid til borgerne, faglig udvikling samt tværfagligt samarbejde er i fokus?

I Solrød Kommune er vi i rivende udvikling og Den Kommunale Hjemmepleje er ingen undtagelse. Som i resten af landet får vi flere, særligt ældre og komplekse borgere, der har brug for vores pleje, omsorg og støtte.

Her går vi op i, at hele vores Ældre- og sundhedsområde arbejder sammen på tværs, for at finde de gode løsninger samt spiller hinanden gode. Du vil derfor blive en del af en arbejdsplads, hvor det tværfaglige samarbejde er i fokus, og hvor vi står sammen om at sikre et godt arbejdsmiljø. Samtidig vil du opleve en arbejdsplads, der har fokus på faglighed, kompetenceudvikling og delegering.

Gladsaxe Kommune Social- og sundhedsassistenter til Bakkegården

Gladsaxe Kommune, Bagsværd

Er du SSA og på jagt efter et nyt og spændende arbejde indenfor demensområdet, så send din ansøgning til os.

Bakkegården mangler social- og sundhedsassistenter, som har et ønske om, at give omsorg og støtte til vores beboere. Hos os værner vi om livskvaliteten og for at give vores beboere et hjemligt miljø med en aktiv hverdag.

Bakkegården demensboliger består af 107 boliger fordelt på 7 bofællesskaber. Bakkegården er nytænkende og her er et tæt tværfagligt samarbejde med andre faggrupper.

Vi søger social- og sundhedsassistenter i primært dagvagter med vagt hver 3. weekend og en social- og sundhedsassistent i nattevagt fra torsdag-onsdag med start i lige uge. Stillingerne er på 28-37 timer ugentligt efter eget ønske.

DHL Express
Cykelkurér

DHL Express, København

SDS

Som ansat hos DHL Express, spiller du en vigtig rolle i vores Big Yellow Machine. Du vil som cykelkurér være ansigtet ud af til og bidrage med at levere fantastisk servicekvalitet til vores mange forskellige kunder, hvilket er afgørende for at sikre deres loyalitet. Du vil have ansvar for levering og afhentning direkte hos vores kunder, hvilket skaber en social og aktiv hverdag, med mulighed for at gøre verden til et bedre sted, som en aktiv del af DHL’s grønne løsninger.

Arbejdsstedet vil være DHL Cityhub, som ligger i hjertet af København på Nørre Voldgade 56. Dit arbejdssted vil derfor også bestå af de smukke københavnske gader.

DHL Express
Gem
HSHansen A/S Key Account Manager - facadeløsninger

HSHansen A/S

Du kommer til at arbejde meget selvstændigt i denne udadvendte stilling, hvor du får ansvaret for at vedligeholde og udbygge relationerne til udvalgte kunder, som du passer og plejer samtidig med, at du også opdyrker nye kundeemner.

Du arbejder både meget strategisk og operationelt, idet du står for hele salgsprocessen lige fra analyse- og tilbudsfasen til beregning, kontraktforhandling og indgåelse af aftale.

Din primære opgave bliver at følge markedet, behandle forespørgsler og ikke mindst at gå ud til både eksisterende og nye kunder og udbrede kendskabet til virksomhedens løsninger. Efterfølgende dyrker og videreudvikler du naturligvis de gode relationer til dine egne kunder.

HSHansen A/S
GoGift A/S Legal Manager

GoGift A/S, Valby

GoGift, a part of Nordisk Film and Egmont, is an exciting market-leading gifting company in the Nordics with global ambitions. To elevate our position in the Nordics and support our international growth, we are looking for a Legal Manager to ensure we in every aspect adhere to legal standards, security measures, and GDPR regulations in the increasingly regulated world of digital gifting.

We expect you to be well-versed and experienced in payment service legislation and negotiation of commercial contracts together with having a solid understanding of GDPR. Experience regarding payment product and/or services such as payment cards, gift cards, or similar products regulated under the Payment Services Act and Anti-Money Laundering Act would be very favorable as well.

Requirements include:

 • Proven experience as a compliance manager, legal manager, lawyer, or similar.
 • MSc in Law, Master of Science (MSc) in Business Administration and Commercial Law or similar.
Hillerød Kommune SSA elev - hovedforløb

Hillerød Kommune

Hillerød Kommune søger social- og sundhedsassistentelever til Hovedforløb. For at søge SSA hovedforløb, skal du have bestået Grundforløb 2, eller være uddannet social- og sundhedshjælper.

Som social- og sundhedsassistent kan du varetage opgaver inden for mange grene af sundhedsvæsenet – både i kommuner, i psykiatrien og på sygehuse. Du bliver autoriseret til at varetage sammenhængende borgerforløb. Opgaverne består for eksempel i personlig pleje, rehabilitering sundhedsfremme, sygdomsforebyggelse, dokumentation, medicinadministration og sygeplejeopgaver.

Som social- og sundhedsassistent skal du arbejde med koordinerende funktioner, pædagogiske opgaver og med kvalitetssikring. Dette vil også være opgaver i elevtiden på hovedforløbet.

Finanstilsynet
Vicekontorchef til kapitalmarkedsanalyse

Finanstilsynet, København

I Finanstilsynet arbejder vi for velfungerende kapitalmarkeder. Det gør vi ved løbende at overvåge og føre tilsyn med handlen på blandt andet aktie- og obligationsmarkedet med udgangspunkt i et solidt analytisk grundlag. Samtidig gør vi meget ud af at kommunikere resultatet af vores analyser ud internt og eksternt.

Arbejdet er organiseret i et selvstændigt team på 15 medarbejdere som en del af kontoret for kapitalmarkedsanalyse, bankafvikling og finansiel rapportering. Til dette team søger vi en analytisk stærk vicekontorchef, der vil være med til at lede og sætte retning for teamets arbejde. Vicekontorchefen vil samtidig indgå i ledelsen af kontoret sammen med kontorchefen og to andre vicekontorchefer.

Kontoret er ansvarlig for den økonomiske del af vores kapitalmarkedstilsyn. Det omfatter økonomisk analyse og tilsyn med alle de væsentligste aktører på kapitalmarkedet samt handlen med værdipapirer.

Spæncom A/S
Vedligeholdelsestekniker

Spæncom A/S, Vemmelev

Vi omdanner mere end 75 års ekspertise til bygninger, der holder i mere end 75 år – vil du med på holdet?

Du bliver en del af teamet, der præger fremtidens betonelementbyggerier i Danmark. Vi er altid i bevægelse i dynamisk samarbejde med vores kunder, og det giver dig optimale muligheder for faglig udvikling via spændende og udfordrende opgaver. Du bidrager i denne stilling væsentligt til, at Spæncom får succes fremadrettet. Du vil blive understøttet af et stærkt hold og kollegaer på tværs af de øvrige afdelinger i Spæncom.

Som vores nye vedligeholdelsestekniker skal du arbejde med forebyggende vedligehold, deltage i større og mindre vedligeholdelsesopgaver, deltage i optimering af vedligeholdelsesopgaver, sørge for fejlfinding og udbedring af fejl på maskiner og anlæg.

Spæncom A/S
Accountor Denmark A/S
Regnskabskonsulent med lyst til Teamledelse søges til konsulentvirksomhed i hjertet af København

Accountor Denmark A/S søger for Business Supporting ApS

Drømmer du om en teamlederstilling, hvor du er med til at udvikle virksomheden? Er du en dygtig regnskabskonsulent med en god forretningsforståelse? Og vil du være en del af et stærkt team med dygtige og dedikerede kolleger, der leverer regnskabs- og konsulentydelser? Så har vi en interessant stilling til dig hos Business Supporting ApS.

Du bliver en del af en innovativ virksomhed i vækst, som til dagligt hjælper en række kunder.

I rollen som teamleder vil du få en spændende og alsidig hverdag, hvor du vil gå forrest og lede et team på fire selvstændige regnskabskonsulenter. Udover den daglige ledelse af teamet får du også ansvar for egen kundeportefølje inden for små og mellemstore virksomheder.

Vordingborg Kommune Timelønnede tilkaldevikarer/omsorgsmedarbejdere til botilbud Færgegaardsve

Vordingborg Kommune

Vi forestiller os, at du som ansøger kan være studerende i gang med en uddannelse, eller du kan være uddannet social- og sundhedsassistent, sygeplejerske, socialpædagog, ergoterapeut, fysioterapeut og pædagogiske assistent og gerne med psykiatrisk og somatisk erfaring.

Socialpsykiatrisk Botilbud Færgegaardsvej i Vordingborg søger engagerede og ambitiøse timelønnede kolleger.

Vi søger dig med følgende kvalifikationer:

 • Trives i en foranderlig hverdag og formår at bevare fokus på det psykiatriske, pædagogiske og sundhedsfaglige felt.
 • Kan bevare overblikket og har flair for at lede og koordinere eget arbejde.
 • Kan arbejde i både team og arbejde selvstændigt i opgaveløsningen og målrettet ud fra pædagogiske handleplaner og indsatsmål.
Køge Børneasyl Er du en kærlig og nærværende pædagog?

Køge Børneasyl

Pr. 1. juli, - gerne før - søger vi en uddannet, dygtig og nærværende pædagog til vores vuggestuebørn. Stillingen er normeret til 31 timer.

Institutionen blev etableret den 16. november 1856, hvilket gør os til en af landets ældste. Vi har været en privat institution siden 1. februar 2011.

Vi søger en pædagog med erfaring indenfor arbejdet med børn i alderen 0-3 år og har forståelse for det nærvær det kræver/der ligger i at arbejde med børn.

Du skal indgå i et samarbejde med den øvrige personalegruppe, hvor børnene er i centrum, og hvor du skal være med til at skabe en hverdag fyldt med udvikling, omsorg, trygge rammer, hygge og gode sociale relationer, hvor der er opmærksomhed på det enkelte barn og børnegruppen som helhed.

Svømmeklubben Kvik Kastrup Role: Deputy Trainer for a first division team

Svømmeklubben Kvik Kastrup

KVIK vandpolo is looking for a deputy to the head coach of its water polo team. The person that we are looking for will help the head coach to train the team and s/he well be in charge of the bench during matches.

Our current head coach will also play most matches, and a firm hand is needed to keep the helm during games. We are looking for a person that is a good team-player, with a keen enthusiasm for water polo and for.

The successful candidate will

 • Help the head coach during trainings, fx preparing the pitch, acting as referee, and supervising trainings of specific roles as goalies and main centres
 • Supervise the bench during games and be in charge of substitutions
 • Have a broader overview of games to elaborate tactics during and after games
Gem
Vordingborg Kommune Sommerjob i vandkanten - til dig der er mellem 13 og 17 år - Junior Ranger

Vordingborg Kommune

Vi har brug for dig, der vil være med til at give alle de mange besøgende på Møn en god oplevelse, når du tager imod dem, som vores nye Møn Junior Ranger. Du skal blandt andet vise vej, uddele turismematerialer og masser af smil.

Vordingborg Kommune har i år et pilotprojekt, hvor dig der er mellem 13 og 17 år får mulighed for, at få et fritidsjob som turistguide på Møn.

Der vil være en voksen koblet på projektet som altid er tilgængelig når du er på arbejde.

Som Møn Junior Ranger skal du være med til, særligt, at give de sejlende turister en god gæsteoplevelse, når de ankommer fra søsiden til Stege eller Klintholm.

Nogle af dine arbejdsopgaver vil være:

 • At pakke poser med turistbrochurer
 • At udlevere turistposerne til turisterne
 • At være synlig i Stege og Klintholm Havn
Rea Erhvervsbiler A/S Vare- eller lastvognsmekanikere

Rea Erhvervsbiler A/S, Slagelse

Har du hænderne skruet ordentligt på?

Vi har travlt hos REA Erhvervsbiler og søger derfor vare- eller lastvognsmekanikere til vores afdeling i SLAGELSE.

Vi sælger og servicerer Iveco og Fiat Professional. Det er fint, hvis du har erfaring med disse mærker, men det er ikke noget krav.

Dine opgaver vil blive reparation og vedligeholdelse af varebiler eller lastvogne, hvor du vil indgå i det lokale team på ca. 10 personer. Du bliver en del af REA Erhvervsbiler med ca. 60 kollegaer fordelt over 4 afdelinger på Sjælland.

Du vil opleve, at REA Erhvervsbiler er en flad organisation, hvor der er højt til loftet og en uformel tone.

Hillerød Forsyning Specialist til spildevandsrensning

Hillerød Forsyning

Har du passion for spildevandsregning, bæredygtighed og grøn udvikling? Er du forskeruddannet med stor, faglig viden inden for spildevandsområdet? Så har vi måske jobbet til dig!

Vi søger en specialist, som får til opgave at deltage i videreudvikling og optimering af forsyningens renseanlæg. Du kommer til at arbejde med nuværende og nye teknologiske løsninger for spildevandsrensning, deltage i og lede optimeringsprojekter, der skal sikre, at krav til udledningskvalitet, økonomi og kapacitet overholdes, deltage i forsknings- og udviklingsprojekter med eksterne parter samt formidlingsopgaver på flere niveauer.

Matas A/S Souschef til Matas Frederiksberg Centret

Matas A/S

Er du motiverende og ambitiøs kollega med masser af lederpotentiale og gå-på-mod? Så søger vi netop nu en dygtig Souschef til vores butik Matas Frederiksberg Centret.

Som souschef i Matas bliver det din fornemmeste opgave at lede medarbejderne til at yde deres bedste og give kunderne en ekstraordinær oplevelse i butikken. Du vil i din dagligdag fungerer som rollemodel, for de andre ansatte i butikken. Det skal derfor falde dig naturligt at gå forrest og træde til, hvor behovet opstår.

For at lykkes som souschef i Matas er det vigtig at du arbejder struktureret, og har en positiv indstilling. Du skal derudover udvise gennemslagskraft og trives med et stort ansvar.

Nordsjællands Diesel A/S Serviceminded administrativ blæksprutte til nyoprettet stilling

Nordsjællands Diesel A/S, Allerød

Vi ønsker at ansætte en imødekommende, smilende og struktureret administrativ medarbejder til vores store nybyggede og flotte lastvognsværksted i Allerød.

Denne stilling er ikke en stillesiddende kontorstilling. Du vil komme til at gå eller bruge løbehjul, da vores værksted er meget stort. Nordsjællands Diesel servicerer dagligt SCT Transports mange lastbiler og er derfor en meget vigtig samarbejdspartner for SCT Transport.

Arbejdsopgaver vil bl.a. være:

 • Servicere kunder, både interne og eksterne
 • Besvare telefonopkald/mails
 • Tilbagemeldinger vedr. reparationer til kunder/disponenter via telefon/mail