8.195 jobannoncer matcher din søgning 8.195 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Greve Kommune

Konsulent til økonomisk styring af skoleområdet i Greve Kommune

Greve

Det bliver din opgave at understøtte den økonomiske styring af skolerne og indgå i udviklingsarbejdet på skoleområdet i samarbejde med Budgetteamets anden økonomikonsulent på området. Aktuelt analyseres budgetlægningen på almenområdet og på specialundervisningsområdet. Det kan betyde, at en ny ressourcetildelingsmodel skal udformes og implementeres.

Til den opgave har vi brug for en konsulent med gode samarbejdsevner, da god økonomistyring forudsætter, at man er i tæt dialog med resten organisationen.

Der er stor fleksibilitet i opgaveløsningen, og der er mulighed for to ugentlige hjemmearbejdsdage, hvoraf fredag er den ene.

Greve Kommune
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen

Økonom til at håndhæve konkurrencereglerne inden for byggeri, energi, transport, tele og service

Valby

Du vil i samarbejde med dine kolleger løse udfordrende opgaver, der skaber resultater, f.eks.:

 • Håndhæve konkurrencereglerne i centrets brancher, herunder opdage, efterforske og gribe ind overfor ulovlige konkurrencebegrænsende aftaler (f.eks. karteller) og over for virksomheder, der misbruger deres dominerende stilling
 • Bidrage med økonomiske og databaserede analyser i håndhævelsen af konkurrenceloven

Vi har i centeret et godt socialt miljø med en uhøjtidelig omgangstone.

Gem
SENG

Sengerådgiver til butikken i Valby

Er DU vores nye stjerne på salgsgulvet, der kan gøre en forskel for alle de kunder, du rådgiver frem til den helt rigtige sengeløsning?

Hos SENG gør vi en dyd ud af uvildig rådgivning, så vi sikrer, at kunden kommer hjem med den helt rigtige løsning, og vi har nøje udvalgt et sortiment, hvor Premium kvalitet og "value for money" er de 2 overlæggende temaer, så du dermed aldrig kommer til at skulle sælge et produkt, du ikke kan stå inde for!

Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 om ugen, men kan også være en deltidsstilling på ned til 30 timer.

Gem
Verisure

Manager for Sales Performance team

Glostrup

Do you have a passion for data and planning? And do you want to contribute to ensure the foundation for a solid, data-driven, and decision-making framework in Verisure’s Sales Organization?

You will become the Manager of an ambitious team working to provide with all the needed information and data to plan and execute the strategy across the business, based on analytical insights.

Verisure
Andel Holding A/S

Due diligence manager, miljømæssige forhold til investeringer i vedvarende energi

Svinninge

Vil du være med til at sikre miljømæssig due diligence i udbygningen af vedvarende energiproduktion? Har du blik for den forretningsstrategiske værdiskabelse, som due diligence kan bibringe?

Vi har en uformel omgangstone, høj faglighed og højt til loftet – og vi gør en dyd ud af at skubbe til det nu og da.

Nette Kirkegaard, din kommende afdelingsleder
Andel Holding A/S
All Recruit ApS søger for Kalundborg Refinery A/S
Gem
All Recruit ApS

Vedligeholdelsesingeniør til opgaver inden for automation, projekter og driftssupport

Hedehusene

Er du erfaren inden for automation på procesanlæg, projektledelse og teknisk support, og har du kompetencer i projektudarbejdelse inklusive el- og rørtegninger?

Selvom vi er et lille hold af medarbejdere på terminalerne i Hedehusene og Kalundborg, har vores arbejde stor rækkevidde, da vi forsyner store dele af Sjælland med benzin og diesel. Vores succes afhænger af sammenhold og et godt teamarbejde, og vi ser frem til at byde vores nye kollega velkommen.

- Kim Gronemann, terminalchef
All Recruit ApS
The Whole Company A/S

Marketingkoordinator Castus (barselsvikariat)

Køge

Vil du være med til at gøre en sundere forskel?

Vi søger en stærk kommerciel profil med interesse for både salg, kategori, produktudvikling og marketing.

Primære arbejdsopgaver

 • Projektleder (fra A til Z) for udvalgte marketingprojekter/opgaver/ kampagner/aktiviteter på Castus.
 • Ansvarlig for at udvikle, opdatere, koordinere og vedligeholdelse af POS materialer samt forsendelse af disse.

Du har mulighed for at sætte dit eget præg på hverdagen, og det er en nødvendighed, at du trives med at træffe egne beslutninger og har en proaktiv adfærd.

The Whole Company A/S
Andel Holding A/S

Due diligence manager, menneskerettigheder og sociale forhold til investeringer i vedvarende energi

Svinninge

Vil du være med til at sikre menneskerettigheds-due diligence i udbygningen af vedvarende energiproduktion? Har du blik for den forretningsstrategiske værdiskabelse, som due diligence kan bibringe?

Vi har en uformel omgangstone, høj faglighed og højt til loftet – og vi gør en dyd ud af at skubbe til det nu og da.

Nette Kirkegaard, din kommende afdelingsleder
Andel Holding A/S
Andel Holding A/S

Biodiversitetsspecialist til investeringer i vedvarende energi

Svinninge

Vil du være med til at fremme biodiversitet i udbygningen af vedvarende energiproduktion? Har du et solidt fagligt grundlag og indsigt i den jura, som knytter sig til naturforvaltning?

Vi har en uformel omgangstone, høj faglighed og højt til loftet – og vi gør en dyd ud af at skubbe til det nu og da.

Nette Kirkegaard, din kommende afdelingsleder
Andel Holding A/S
HedeDanmark A/S

Skovarbejder – Sjælland og Hovedstaden

Kan du lide at udføre grønt vedligehold om sommeren og træfældning i vinterhalvåret? Og vil du indgå i et akut stormberedskab?

Se video om HedeDanmark A/S som arbejdsplads

Vi søger dig, som vil arbejde med grønt vedligehold, træfældning, topkapning, naturpleje og ad hoc-opgaver omkring kritisk infrastruktur (jernbane) m.m. på Sjælland og i Hovedstadsområdet.

Vi tilbyder bl.a.:

 • Nærværende ledelse: Vi værdsætter samarbejde og tilbyder støtte og vejledning gennem hele din ansættelse.
 • Alsidige opgaver: Opgaverne er udfordrende og varierede.
 • Moderne udstyr: Vi prioriterer arbejdsmiljø, ergonomi og sikkerhed med adgang til nyt og moderne udstyr.
HedeDanmark A/S
Brødrene Dahl

Lagermedarbejder

Brøndby

Vil du være en del af logistikken bag en af Danmarks største grossister indenfor VVS, Va og el, og har du lyst til at arbejde i et miljø hvor service, samarbejde, sikkerhed og medarbejdertilfredshed er i top? Så søger vi netop dig!

Dine primære arbejdsopgaver vil bestå af opfyldning, pluk, lagerpleje og renhold. Arbejdstiden ligger mellem kl. 11.00 og 19.00 mandag til fredag, og weekend-fri.

Vi tilbyder gode ansættelsesvilkår samt pensions- og sundhedsordning.

Brødrene Dahl
Bavarian Nordic A/S

IT Administrator

Hellerup

Are you specialized in IT system administration?

Se video om Bavarian Nordic A/S som arbejdsplads

Would you like to optimize and maintain our data centers, VMware setup as well as our backup services such as Veeam and Data Domain, and more? Are you process-minded with good attention to detail? Would you like to be a part of a dedicated IT Operations team in development?

Then you might be the IT Administrator we are looking for!

Bavarian Nordic A/S
Brødrene Dahl

Terminalarbejder (Nat)

Brøndby

Vil du være med til få vores logistik til at glide problemfrit, og være en del af en af Danmarks største VVS, VA og El-grossister? Så er du måske vores nye nat-helt!

Som Terminalarbejder/lagermedarbejder hos Brødrene Dahl, kommer du til at arbejde i et miljø hvor service, samarbejde, sikkerhed og medarbejdertilfredshed er i top. Dine primære arbejdsopgaver vil bestå af læsse, losse, sortering af vare og renhold.

Vi tilbyder gode ansættelsesvilkår samt pensions- og sundhedsordning.

Brødrene Dahl
Gem
Stila A/S

Trade Marketing

Rødovre

Bliv en del af vores globale marketingteam som Trade Marketing og spille en afgørende rolle i at drive Stila®'s succes gennem effektiv markedsføring og promovering.

Som JTM vil du få bemyndigelse til at lede projekter, evaluere marketingaktiviteter, overvåge performance, administrere lokale budgetter og samarbejde med interessenter, både internt og eksternt i organisationen.

Vi kan tilbyde: et spændende job i en international organisation samt 15 dejlige kolleger med fokus på service, kvalitet og humor. Her kan du glæde dig til en god tone og en fleksibel arbejdsuge, som du har stor indflydelse på.

Stila A/S
Gem
Bilsalg.dk

Kunne du tænke dig en arbejdsdag fyldt med masser af biler?

Ballerup

Vi søger en frisk og løbevillig Auto-assistent, der vil hjælpe Bilsalg.dk med en række forskellige arbejdsopgaver i vores afdeling i Ballerup.

Arbejdsopgaver og ansvarsområder omfatter blandt andet:

 • Modtage og udlevere biler
 • Køre dem i vores egen vaskehal
 • Håndtere nummerplader

Bilsalg.dk tilbyder et travlt, alsidigt og selvstændigt job i en virksomhed med ”højt til loftet” og højt tempo. Vi har et uformelt, åbent og afslappet arbejdsmiljø, og du får dygtige og engagerede kollegaer.

Bilsalg.dk
Bravida Danmark A/S

HSE advisor for construction site

Hillerød

Would you like to be the one to stop the accident before it happens? Do you want to be the one who creates a safe workplace for your colleagues and ensures that they can return home safely to their family?

We offer you an exciting role on a huge interdisciplinary and international construction site in Hillerød. Here you can develop your HSE skills, which will be of great benefit to both the customer and your colleagues.

Bravida Danmark A/S
Autorola A/S

Er du træt af ”sorte fingre” og elsker du biler?

Køge

Så har vi en helt unik stilling til dig, som i dag måske er pladesmed, værkfører, autolaker, mekaniker eller synsmedarbejder, og som er træt af ”sorte fingre”

Du bliver en del af vores dygtige team, der årligt gennemfører tusindvis af inspektioner for leasingbranchen. I samarbejde med de andre Autokonsulenter og Autoassistenter, skal I sikre at vores kunder altid bliver betjent og serviceret optimalt.

Autorola A/S
Sankt Lukas Stiftelsen

Socialpædagog i Lukashuset (6 måneders vikariat)

Hellerup

Har du erfaring som socialpædagog inden for normal- og specialområdet for børn og unge, og har du samtidig lyst til at prøve noget nyt? Så er der mulighed for at blive ansat i et 6 måneders vikariat i Lukashuset, der tilbyder aflastning, lindring og hospice til børn og unge med livstruende sygdom.

Vi tilbyder

 • En arbejdsplads, der har fokus på høj faglighed, arbejdsglæde og et godt arbejdsmiljø
 • Tværfagligt samarbejde internt og med hospitaler, kommuner og andre institutioner
 • Individuelt oplæringsforløb

Stillingen er på 16-20 timer om ugen i dagtiden.

ASSA ABLOY Opening Solutions Denmark A/S

Regnskabsansvarlig

Ballerup

Bliv en del af vores dynamiske arbejdsmiljø, hvor vi sammen omdefinerer branchen. Vi er et team, der ikke er bange for at tage fat på opgaverne og knokle for succes. Lad os sammen skabe en karriere, som du kan være stolt af!

Som Regnskabsansvarlig vil du støtte virksomhedens finansielle funktioner, herunder bla. fakturering, håndtering af fakturaer, registrering af transaktioner og bistå ved udarbejdelse af rapporter og analyser.

ASSA ABLOY Opening Solutions Denmark A/S
Boligorganisationen Tårnbyhuse

Økonomimedarbejder

Kastrup

Er bogføring og afstemninger lige noget for dig og har du lyst til at være en del af et team hvor detaljer er fantastiske og kollegaerne ligeså? Så er det dig, vi står og mangler i vores økonomiteam.

Boligorganisationen Tårnbyhuse er i rivende udvikling og det er økonomiafdelingen også. Vi mangler derfor en økonomimedarbejder som kan løse standardopgaverne i en boligorganisation, og samtidig yde god service til boligorganisationens beboere og afdelingsbestyrelser.

Boligorganisationen Tårnbyhuse

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV