370 job matcher din søgning 370 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Hjemmearbejdsplads
Baltic Control Certification A/S
Auditor til certificeringsopgaver særligt indenfor dyrevelfærd til Fyn

Baltic Control Certification A/S

Vi er et team i vækst med kollegaer både på landevejen, på vores kontor i hhv. Risskov ved Aarhus samt i det naturskønne Lundtofte, nord for København. Vi udvider hele tiden vores områder indenfor certificering, men en ting har alle standarder til fælles, og det er at vi brænder for at det vi spiser, er det vi tror det er – at dyrevelfærd ikke bare er et ord, men noget som bliver taget alvorligt.

Til at styrke vores team af dygtige auditorer i Danmark søger vi en faglig og administrativ stærk auditor til Fyn. Baltic Control Certification A/S består af små 40 fastansatte engagerede kollegaer og yderligere et antal freelancere som understøtter vores opgaver rundt omkring i hele verden.

Hjemmearbejdsplads
CervelloBusiness Controller

Cervello

Ambitiøs startup søger Business Controller. Er du klar til en vækstrejse sammen med os?

Cervello er en impact-startup-virksomhed inden for sundhedsområdet med et klart formål: Vi hjælper mennesker ramt af en alvorlig skade på hjernen hurtigere og bedre tilbage til fællesska-bet. En erfaren bestyrelse står bag, kapitalen er på plads, start-up teamet er i gang og de første knivskarpe neurospecialister er tjekket ind. Samtidig har vi købt et specialiseret hjerneskadecenter med 50 dygtige specialister, som vi snart byder velkommen.

Vi ønsker at skabe ’social impact’ for en udsat målgruppe ved at assistere landets kommuner, så borgere kan få specialiseret genoptræning i NÆR-miljøet. Vores ambitioner er store, og det kræver, at vi fra start af bygger en platform, som udgør fundamentet for den udviklingsrejse vi står over for. Derfor søger vi nu en Business Controller, som har mod på at udvikle Cervello sammen med os.

Mulighed for hjemmearbejde
Co3 A/SSenior Frontendudvikler

Co3 A/S, Aarhus, Ikast eller hjemmefra

Kan du skrive snorlige kode, der virker på tværs af platforme og enheder? Så er der en stol med dit navn på hos Jyllands mest dedikerede frontend-team.

Hos Co3 oplever vi et stigende antal af spændende projekter. Og vi har derfor brug for dig. En Senior Frontendudvikler, der kan sit kram og som vil være en del af et ambitiøst udviklerteam.

Du skal arbejde sammen med vores frontend-team, der implementerer user experience og funktionalitet i vores webløsninger. Udover at skrive smuk kode vil din arbejdsdag også indeholde workshops med kunder, code reviews, optimering af eksisterende løsninger og sparring med kollegerne.

Tvilum A/SProject Manager

Tvilum A/S, Fårvang

Tvilum is on an exciting growth journey and you will be part of an international team of competent and talented people working towards a sustainable future.

Are you experienced in project management? Do you see yourself contributing to the success of Tvilum by bringing in your skills and knowledge and do you want to be the driving force behind our development projects?

With reference to our Product Competence Center Director, you will drive product related projects across the organization on strategic, tactical and operational levels.

You will be responsible for the performance of Tvilum’s product related projects and continuously seek opportunities for improvement in cooperation with internal and external stakeholders. You will be involved in or lead cross-functional projects.

Jyske Bank
Regnskabsanalytikere til Kredit

Jyske Bank, Silkeborg

I Kompetencecenter Regnskab har vi samlet afdelingens aktiviteter i Silkeborg, hvorfor der er behov for at genbesætte en række regnskabsanalytiker jobs.

Som analytiker vil dit arbejde bestå i at udarbejde regnskabsanalyser på et højt fagligt niveau med specialisering indenfor kundesegmenterne nationalt og internationalt erhverv - på sigt evt. large corporate. Dit arbejde danner grundlag for en kreditindstilling på kunden, hvor kreditindstillingen udarbejdes af vores erhvervsrådgivere.

Som regnskabsanalytiker er dine nærmeste interessenter dermed koncernens erhvervsrådgivere og bevilger på kunden. Din hverdag vil bestå af at analysere essensen af virksomhedernes regnskabsaflæggelse og udarbejde en kort og præcis skriftlig analyse, som erhvervsrådgiveren bruger i sit videre arbejde med kunden.

Jyske Bank
Hjemmearbejdsplads
ZubstanzNiko søger en salgskonsulent til DK Vest (Jylland og Fyn)

Zubstanz søger for Niko

Niko er en international familieejet virksomhed, der producerer og sælger veldesignede, intuitive og brugervenlige løsninger i form af sensorer, lysstyring, smarthome og adgangskontrol, der får bygninger til at fungere bedre. Inspireret? Så vil du måske være en del af Niko?

Vi søger en teknisk stærk, selvstændig og imødekommende salgskonsulent til vores danske salgsafdeling, der skal være med til at styrke vores promovering og salg af Nikos danske produktprogram til målgruppen grossistfilialer og installatører i Danmark.

Som salgskonsulent bliver det dit ansvar at arbejde aktivt med vores salgsstrategi i dit geografiske område. Du skal besøge grossistfilialer og installatører med henblik på at sikre, at Niko er den foretrukne leverandør. Hos grossistfilialerne skal du blandt andet sørge for, at vores produktprogram er præsenteret, følge op på transaktionssalget ogmonitorere udviklingen.

Attityde ApSDigital Marketing Specialist på deltid søges

Attityde ApS, Silkeborg

Brænder du for digital markedsføring og vil du være med til at vækste din egen kundeportefølje – i et team, hvor arbejdsmoralen og humøret er højt?

Så kunne denne stilling være noget for dig. I samarbejde med resten af teamet, kommer du til at hjælpe vores kunder med at opnå deres fulde potentiale – både gennem strategisk planlægning og løbende optimering af kundernes konti.

Som digital marketing specialist kommer du til at vækste din egen kundeportefølje – både strategisk og operationelt.

 • Strategi planlægning og optimering
 • Arbejde med Facebook Ads
 • Arbejde med Google Ads
Privat Psykiatrisk Center ApSEngageret sekretær til privat speciallægeklinik

Privat Psykiatrisk Center ApS, Silkeborg

Privat Psykiatrisk Center er netop flyttet til større og centralt beliggende lokaler i Silkeborg, og som led i vores udvidelse søger vi endnu en frontfigur til vores sekretariat. Vi ønsker os en erfaren og/eller lærenem sekretær til at varetage effektiv og smidig koordination, sagsbehandling og patientkontakt.

Vi søger dig, der er energisk og dedikeret, og som trives i en alsidig hverdag, hvor ikke 2 dage er ens, og hvor alle dine kompetencer kan komme i spil. Du giver vores patienter en venlig og kompetent betjening, samtidig med at du forstår at organisere og selvstændigt prioritere i folks henvendelser.

Du elsker, når du får noget fra hånden, og du værdsætter, at tingene er i orden.

Dine arbejdsopgaver vil være:

 • Indkaldelser
 • Sagsbehandling
 • Kontakt til leverandører og samarbejdspartnere
Danfoss A/S
Segment Marketing Refrigeration Manager- Cold Chain Logistics (ID: 15909)

Danfoss A/S, Nordborg, Vejle, Copenhagen, Silkeborg, or Kolding

Danfoss Climate Solutions is looking for a Segment Marketing Refrigeration Manager to join our Global Segment Marketing team.

In this role you will manage global segment strategic initiatives related to product and systems innovation, thought leadership, customer collaboration, and other strategies aimed at segments and applications surrounding the Cold Chain, with the ultimate goal of helping Danfoss customers reduce food waste, predict, manage and extend the shelf life of perishables.

You will become part of a dynamic environment and join a team of global and regional marketing managers.

Danfoss A/S
Norlys
Erfaren ServiceNow-administrator og -udvikler

Norlys, Kolding, Silkeborg eller Sønderborg

Motiveres du af at levere en velfungerende ServiceNow, som understøtter vores forretnings behov? Elsker du at nørkle med business rules, udvikling i ServiceNow og at være med til at sætte retningen for vores fremtidige brug af platformen?

Så er det lige dig, vi har behov for til denne nyoprettede stilling i Norlys Tele.

Du vil få stor indflydelse og frihed til at løse dine opgaver, herunder interaktionen med samarbejdspartnere. Samtidig er Norlys en arbejdsplads, der er præget af ønsket om at levere de rigtige løsninger, ikke bare de hurtige.

Norlys
Hjemmearbejdsplads
AMBIZZIONPROJEKTRÅDGIVER – LÆKSIKRING

AMBIZZION søger for DanTaet A/S

Har du erfaring med opsøgende og rådgivende teknisk salg? Har du en teknisk baggrund som eksempelvis El-installatør, El- eller VVS-tekniker? Har du talent for god rådgivning og udvikling af eksisterende og nye relationer? Kan du svare ja, så bør du læse videre.

For vores kunde, DanTaet A/S søger AMBIZZION en Projektrådgiver.

Som konsekvens af øget vækst søges til en nyoprettet stilling en Projektrådgiver med ansvar for bl.a. projektering, tilbudsgivning og salget af læksikringsanlæg i Danmark. Du får et tæt samarbejde med dine kolleger, og ikke mindst Projektchefen i salgsafdelingen som du får reference til. Du kan se frem til en alsidig stilling med stor frihed og ansvar, hvor du får en rolle, som du i høj grad selv kan præge og udvikle.

Hjemmearbejdsplads
Amesto AccountHouse
Remote lønkonsulent

Amesto AccountHouse

Helt ærligt. Det er lige meget, hvor du bor.

Hos Amesto AccountHouse A/S er vi betroede samarbejdspartnere for virksomheder i alle størrelser og typer. Vi håndterer alt lige fra regnskab og økonomi til HR og lønadministration, og vi er kendte for et højt kvalitetsniveau, fleksibilitet og kompetent rådgivning.

Vi søger netop nu nye kolleger, der har lyst til at blive en del af vores professionelle team med arbejdssted hjemme fra den private adresse. Det er lige meget, hvor du bor, hvis bare du brænder for at levere professionelle resultater til tiden; ligesom os!

Du kommer til at administrere lønnen for din egen portefølje af både danske og internationale kunder. Udover lønadministrationen bliver du også en tæt og betroet sparringspartner, som kan vejlede og rådgive om regler ift. overenskomst, sygedagpenge, barsel m.m.

Amesto AccountHouse
NykreditSenior-/privatrådgiver til Center Silkeborg

Nykredit

Vil du gøre drømme til virkelighed? Vær med til at sikre, at vores kunder får det optimale ud af deres økonomi, så de kan leve det liv, de drømmer om. Du får din egen kundeportefølje og mulighed for at skabe varige relationer til dine kunder.

Som rådgiver skal du gøre alt for at give vores kunder den bedste rådgivning, hvilket indebærer, at du er nysgerrig og opsøgende, så du bliver bekendt med alle kundens behov – også dem, de ikke selv kender. Du får en bred produktportefølje og en række digitale værktøjer at gøre godt med.

Dine primære ansvarsområder bliver at:

 • rådgive og pleje din egen kundeportefølje bestående af spændende kunder i vores lokale markedsområde
 • identificere dine kunders individuelle behov og sammensætte præcis den løsning, der passer dem
 • opbygge varige relationer
Sweco Danmark A/S
Ambitiøs VVS/ventilationsingeniør til tværfagligt team i Silkeborg

Sweco Danmark A/S

Vi er en afdeling, hvor vi bestræber os på at skabe de bedste rammer for vores fælles faglige og personlige udvikling, og hvor der er store personlige udfoldelsesmuligheder. En afdeling, hvor der lægges vægt på selvstændig opgavevaretagelse og ansvar, og hvor vi værner om vores uformelle arbejdsform og tætte kollegaskab.

Du vil således få stor medindflydelse i din egen faglige udvikling i tæt samarbejde med nærmeste leder. Du vil også opleve, hvordan den integrerede rådgivning for alvor er slået igennem, og hvordan hvert team indeholder både arkitekter og ingeniører i tæt samarbejde.

Som projekterende VVS-ingeniør vil dine ansvarsområder og arbejdsopgaver bl.a. indbefatte:

 • Fagprojektledelse
 • Design og beregning af VVS-installationer
 • Design og beregning af ventilation
Sweco Danmark A/S
CuriaPlanning Manager

Curia søger for Arriva Danmark A/S i Silkeborg

Du er den spillende træner, der selv er med til at lægge puslespil med brikker, der løbende skifter plads!

Som planlægningsleder hos Arriva Tog A/S er du med til at sikre en optimal anvendelse af virksomhedens vigtigste ressourcer. Sammen med dine medarbejdere og øvrige kolleger skaber du forudsætningerne for en effektiv drift af 59 togsæt og 239 lokomotivførere, der dagligt gør deres yderste for at servicere togpassagerer.

Dit team planlægger både på kort og lang sigt arbejdet for lokomotivførerne og udarbejder og optimerer køreplaner og materielplaner. Planlægningsafdelingen laver derudover løbende alternative planer under sporspærringer og scenarier for årsplanlægning samt diverse andre divergerende perioder.

Jyske Bank
Java-udvikler med lyst til faglige udfordringer

Jyske Bank, Silkeborg

Vi søger en dygtig backend-udvikler til det squad, der arbejder med data- og modeldrevet udvikling til Jyske Banks kreditprocesser. Du får et spændende job, hvor faglige udfordringer går hånd i hånd med godt humør og en stærk teamånd.

Sammen med 7 kollegaer i squadet “Automatiseret kreditmotor” får du ansvaret for at udvikle og drifte en vigtig komponent i Jyske Banks fremtidige rådgivnings- og selvbetjeningsunivers.

Squadet understøtter forretningsprocesserne med data og automatiske kreditbeslutninger, og indgår sammen med tre andre squads i triben Låneprocesser, som har det samlede ansvar for at udvikle og automatisere Jyske Banks kreditprocesser. Vores mål er at sikre en høj kvalitet i kreditbehandlingen, samtidig med at vi gør det nemmere at være kunde og rådgiver.

Jyske Bank
Norlys
Forretningsorienteret Associate med stærke analytiske evner til M&A og Forretningsudvikling

Norlys, Silkeborg

Brænder du for at præge fremtiden for Danmarks største integrerede energi- og telekoncern, der tilmed er en koncern i rivende udvikling? Har du en stærk forretningsforståelse, analytisk flair, og evner du at formidle det komplekse på en forståelig måde? Sætter du en ære i altid at levere på et højt niveau? Så er du måske vores nye Associate i Norlys.

Din hverdag vil typisk indeholde arbejdsopgaver som:

 • Udarbejdelse af beslutningsoplæg til bestyrelse, direktion og divisionsledelser
 • Udarbejdelse af business cases og finansielle modelleringsopgaver
 • Assistere ved udvikling og gennemførelse af interne strategiprocesser
Norlys
Jobindex A/S
Økonomichef til handelsvirksomhed i vækst

Jobindex A/S søger for Zolo International Trading ApS i Silkeborg

Kan du navigere i et internationalt regnskab, hvor du får det fulde ansvar? Og vil du være en del af et dygtigt og effektivt team, hvor der er plads til fleksibilitet, gode forhold og stærkt sammenhold?

Siden vi startede i 2012, er vi vokset – og vækster stadig. Omsætningen udgør i dag et trecifret mio. beløb og Zolo afskiber mere end 2000 containere til vores kunder årligt.

Dine ansvarsområder er:

 • håndtering af debitor- og kreditorområdet, herunder likviditetsstyring
 • ansvarlig for afstemninger til finansbogholderiet
 • udarbejde årsregnskab i samarbejde med vores eksterne revisor
Eventyrsport
Outdoor-elever – Silkeborg

Eventyrsport

Vi tilbyder en ambitiøs salgsassistentuddannelse med højt tempo, fantastiske kollegaer og muligheder for personlig udvikling - et godt springbræt til en spændende karriere videre i Eventyrsport eller detailbranchen!

Som elev i Eventyrsport bliver du en vigtig del af vores team. Dine vigtigste opgaver bliver at:

 • Yde den bedste kundeservice der findes
 • Tage aktiv del i salget og forberedelsen hertil
 • Bidrage til den positive stemning i butikken

Din salgsuddannelse har en varighed på 2 år, som vil bestå af skoleophold og masser af faglig praktik samt sparring med entusiastiske kollegaer. I butikken vil vi gøre vores yderste for at lære dig en masse om salg, kundeoplevelser og ikke mindst butiksdrift.

Eventyrsport
Norlys
Energifyldt Controller Trainee med lyst til at lære

Norlys, Silkeborg, Tranbjerg J. eller Esbjerg

Brænder du for at udvikle din praktiske og teoretiske viden inden for økonomi? Så har du her muligheden for at få et unikt miks af praktiske opgaver, hvor du vil blive udfordret inden for økonomiområdets forskellige aspekter.

Du bliver tilknyttet en uddannelsesansvarlig vejleder, som udarbejder en uddannelsesplan og sørger for, at der løbende bliver fulgt op på din uddannelse og udvikling. Du vil stifte et bredt kendskab til økonomi og regnskabsudarbejdelse.

Du vil komme til at arbejde med:

 • Udarbejdelse af måneds- og årsregnskab
 • Udarbejdelse af budget
 • Ad hoc-opgaver
 • Opfølgning og afstemning for alle vores selskaber
Norlys