421 job matcher din søgning 421 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

JN Data A/S
IT Service Arkitekt til Storage

JN Data A/S, Roskilde eller Silkeborg

Vil du være en vigtig medspiller i at videreudvikle vores Storage Services i en af finanssektorens vigtigste IT virksomheder?

JN Data søger en erfaren Service Arkitekt til afdelingen Storage.

Som afdelingens Service Arkitekt, vil dit primære ansvar blive at udvikle afdelingens services.

Din opgave bliver at vedligeholde den nuværende arkitektur – både IT-infrastrukturen og proceslandskabet samt sætte den teknologiske retning.

JN Data A/S
JN Data A/S
Facility-medarbejder til datacenter

JN Data A/S, Silkeborg

Vi søger en ny kollega til vores Facility Team, som har lyst til at arbejde i et større datacenter-setup med mange forskellige opgaver.

Du vil indgå i JN Datas Facility-team, som i dag består af seks personer med forskellig faglig baggrund. Opgaverne er varierende og mangeartede: Ingen opgave er for stor eller for lille.

De primære arbejdsopgaver vil bl.a. være

 • Kabling af udstyr i datacentre, herunder både forsyning, overvågning og netværk (fiber/kobber)
 • Dokumentation af kabling (foregår p.t. i regneark)
 • Vedligehold af teknisk udstyr (alt fra UPS og køleanlæg til dieselgeneratorer etc)
JN Data A/S
Gem
SOSU Østjylland
Vil du være med til at uddanne fremtidens dygtige social- og sundhedsassistenter?

SOSU Østjylland, Silkeborg

Vi søger 1 sygeplejefaglig underviser til Social- og Sundhedsassistentuddannelsen på SOSU Østjylland til Silkeborg afdelingen.

Du vil blive en del af et meget engageret team af undervisere, som har et godt fællesskab på tværs af alle uddannelserne på skolen. Som underviser vil du arbejde sammen med kollegerne i ’Professionelle Lærings Fællesskaber’ (PLF), hvor man samarbejder om de forskellige uddannelsesforløb og hold.

Stillingen som sygeplejefaglig underviser er en fast stilling på 37 timer/uge.

SOSU Østjylland
Gem
Jyske Bank
Forvaltningsrådgiver til Servicecenter Hjemstedet, Silkeborg.

Jyske Bank

Er du interesseret i at blive rådgiver for bankens forvaltningskunder og er god service en selvfølge for dig, er du måske vores nye spiller på holdet.

Til gengæld kan vi tilbyde et job med plads til både faglig og personlig udvikling i en afdeling, hvor arbejdsglæde er højt prioriteret.

I Team Jyske Forvaltning bliver du en del af teamet, der rådgiver og administrerer bankens forvaltningskunder. Din arbejdsdag består bl.a. i investering af forvaltningsmidler, regnskabsbehandling, fysiske kundemøder og telefonisk kundekontakt.

Jyske Bank
SVM Automatik A/S
Montør til højteknologiske inspektionsmaskiner

SVM Automatik A/S, Brabrand eller Silkeborg

Er du en holdspiller, der har teknisk flair, og vil du arbejde med montage af specialmaskiner i verdensklasse? Trives du med at arbejde efter deadlines, og sætter du en ære i at arbejde med og aflevere produkter af højeste kvalitet?

Som montør hos os begynder du med sidemandsoplæring i modulopbygning efter arbejdstegninger, så du får en god start og en grundig oplæring, da sikkerheden er vores højeste prioritet. Du indgår i en gruppe af montører, som har ansvar for at bygge maskinen og gøre den klar til indkøring.

Du vil blandt andet komme til at arbejde med:

 • Modulopbygning efter arbejdstegninger
 • Kabling og fortrådning af maskiner
 • Deltage i tavlemøder med fokus på status og planlægning
 • Sikre overholdelse af deadlines
SVM Automatik A/S
TH El-Teknik ApS Vi søger uddannede elektrikere til byggepladser i Midtjylland

TH El-Teknik ApS, Kjellerup

Pga. travlhed søger vi fagligt dygtige elektrikere.

Vi vægter god trivsel og godt samarbejde på arbejdspladsen højt.

Vi tilbyder løn efter kvalifikationer.

Dine arbejdsopgaver:

 • Formand på pladsen, el. svend der bakker formanden op.
 • Udføre elarbejde
 • KS – på projektet
Constructa Statiker eller erfaren konstruktionsingeniør med lyst til KK2-certificering

Constructa, Silkeborg

Har du overvejet at konvertere din erfaring til en KK2-certificering? I Constructa får vi hele tiden nye kunder og flere opgaver, og vi har derfor brug for en rådgiver, der vil udvide sine kompetencer inden for statik. Måske er det dig, vi er på udkig efter?

Hos Constructa bliver du en del af en dynamisk hverdag i en arkitekt- og ingeniørvirksomhed med omkring 60 ansatte fordelt på kontorer i Jylland og på Sjælland. Vi arbejder med en bred pallette af projekter i hele Danmark – ofte i størrelsen 1.000-10.000 m². Du vil blive en del af et kreativt og tværfagligt hus, hvor vi stræber efter at kombinere bæredygtighed, teknisk viden og æstetik i holdbare løsninger, der giver noget tilbage til de lokalsamfund, vi skaber forandring for.

Gem
Norli Liv og Pension Livsforsikring A/S
Pensionsrådgiver med næse for nysalg – Vejle, Silkeborg & Aarhus

Norli Liv og Pension Livsforsikring A/S

Vil du have stor frihed til selv at planlægge i godt team med stærkt produkt?

Er opsøgende salg din hjemmebane, og vil du gerne have et stærkt produkt med til kunderne? Kan du også godt lide selv at kunne planlægge dit arbejde? Og hvad med at være med til at bygge noget nyt op på et meget solidt fundament?

Norli er Danmarks nye pensionsselskab – eller det vil sige, vi var Alm. Brand Pension, og nu er vi Norli. Vores hovedfokus er et meget kvalificeret garantiprodukt, der passer perfekt til kunder der ønsker sikkerhed, og/eller som er på vej på pension.

Norli Liv og Pension Livsforsikring A/S
Silkeborg Kommune Virksomhedskonsulent til Jobparate, Job og Erhverv

Silkeborg Kommune

Har du lyst til at arbejde i en ambitiøs organisation, som arbejder ud fra tillid til borgerne, at de er eksperter i eget liv? Vil du gennem din indsats gøre en forskel for både ledige og virksomheder? Vil du arbejde målrettet, virksomhedsvendt og guide ledige til at finde tilbage til arbejdsmarkedet? Så er denne stilling lige noget for dig.

Vi søger en serviceminded og energisk virksomhedskonsulent til vores forsikrede ledige med Anden Sproglig Baggrund (ASB) end dansk. Kerneopgaven er at skabe gode match, jobåbninger, løntilskud, praktikker og jobrettede sprogtræningsforløb. Indsatsen omkring ledige med ASB end dansk er et særligt prioriteret område i Jobcenter Silkeborg.

SPORT 24 A/S
Souschef

SPORT 24 A/S, Silkeborg

Hos SPORT 24 i Silkeborg har du mulighed for at sætte dit aftryk på en af landets førende sportsbutikker.

Du får en afvekslende hverdag med masser af fart over feltet og frihed under ansvar. Du bliver en del af et stærkt team, der alle brænder for at få SPORT 24 helt op i superligaen, og hvor leg, nærvær og fællesskab er kodeordene.

Dine opgaver bliver bl.a.:

 • Butikschefens højre hånd
 • Elevansvarlig
 • Deltage i planlægning og prioritering ift. butikkens drift
 • Betjening af kunder og sørge for den gode kundeoplevelse
Norlys
Opsøgende og struktureret Ressource Planner

Norlys, Silkeborg

Har du lyst til et job i en koncern i rivende udvikling, med gode udviklingsmuligheder og et stærkt økonomisk fundament?

Lyder det spændende at blive en del af Danmarks største energi- & telekoncern, og tror du også på, at trivsel og performance går hånd i hånd? Har du mod på at tage ansvaret for, at vi i Norlys IT har overblik over vores udviklingsprojekter, at vi udnytter vores ressourcer bedst muligt, og at vores samarbejdspartnere får aftalte leverancer til tiden? Så er du muligvis vores nye kollega.

Som Ressource Planner er du med til at skabe fundamentet for udviklingen af vores forretning. Du agerer bindeled mellem projektledere, programledere og ledelsen i IT. Du bliver derfor et omdrejningspunkt med mange snitflader, der skal bruges til at frembringe et retvisende billede af vores kapacitet og ressourcesituation.

Norlys
Norlys
Data- & systemstærk studentermedhjælper til HR

Norlys, Aarhus, Silkeborg eller Esbjerg

Du får her mulighed for at komme helt tæt på maskinrummet i HR i en koncern under rivende udvikling. I rollen får du en essentiel påvirkning på onboardingoplevelsen for vores mange nye kollegaer, og der bliver stor fleksibilitet omkring, hvorfra og hvornår dine timer placeres.

Dine opgaver bliver:

 • Oprettelse og ændringer af vores medarbejdere
 • Diverse drifts- og administrationsopgaver
 • Kvalitetssikring af data i vores HR-system
 • Diverse ad hoc-opgaver
Norlys
jem & fix A/S Butiksassistent med lukkeansvar (fuldtid) - Silkeborg

jem & fix A/S

jem & fix er Danmarks lavpris byggemarked og en del af Harald Nyborg koncernen. Vi har succes, er i solid vækst og arbejder blandt andet på at åbne nye butikker til at supplere vores nuværende 124 af slagsen i Danmark, 8 butikker i Norge og 56 i Sverige.

Som butiksassistent arbejder du tæt sammen med dine kolleger, og du får ansvar for dine egne vareområder. Samtidig er du også med til at sørge for, at butikken fremstår pæn og indbydende, så kunden møder en ordentlig butik og nemt kan finde varerne. Du vil derudover skulle fylde varer op og betjene kunder ved kassen, men før vi kaster dig ud i det, får du grundig oplæring og introduktion til jobbet.

Med stillingen følger også et lukkeansvar, hvor du får ansvaret for butikken og aflåsning af denne, når ledelsen ikke er tilstede.

JKS Smed søges til KVM Kjellerup

JKS søger for KVM A/S

Er du klejnsmed, landbrugssmed, grovsmed eller lignende, og motiveres du af maskinopbygning fra start til slut? Vil du være en del af en international virksomhed og arbejde med et slutproduceret produkt? Så er det dig, vi søger til KVM!

Som smed hos KVM Industrimaskiner vil du komme til at arbejde selvstændigt med maskinopbygning fra start til slut. Du er med fra projektets spæde start og til de afsluttende tests, inden den færdige maskine forlader KVM Industrimaskiner.

JKS
CRH Concrete A/S
Konstrukstionsingeniør

CRH Concrete A/S, Silkeborg

Brænder du for at omsætte rådgiverstatik til færdige elementer? Så er det dig, vi mangler i vores projekteringsafdeling i Linå.

Sammen med dine kolleger har du ansvaret for:

CRH Concrete A/S
 • Udarbejdelse af statiske beregninger
 • At dine beregninger kan omsættes til produktionsegnede armeringer og elementer
 • Detaljeprojektering af elementer
 • Kvalitetssikring af projektmaterialet

Vi har et uformelt arbejdsmiljø, hvor trivsel og socialt engagement vægtes højt. Arbejdstiderne er fleksible, og vi sikrer, at du har den fornødne tid til at løse dine opgaver tilfredsstillende.

CRH Concrete A/S
JN Data A/S
IT Infrastructure Test Manager

JN Data A/S, Silkeborg eller Roskilde

Vi søger en IT Infrastructure Test Manager, som har lyst og energi til at arbejde på flere niveauer og fagområder inden for test management.

Som IT Infrastructure Test Manager er du ansvarlig for at sikre kvaliteten af vores leverancer, hvad enten det er projekter, services eller processer, og at disse leverancer udføres efter veldefinerede compliance principper og standarder.

JN Data A/S
JN Data A/S
Lead IT Continuity manager

JN Data A/S, Silkeborg eller Roskilde

Har du mod på at sætte retningen inden for IT-beredskabet i JN Data og indgå i et tæt samarbejde med dit team så kan det her være en unik mulighed.

Kravene til IT-beredskab ændrer sig med lynets hast, så du skal være klar på til tider uforudsigelige udfordringer. Hvis du kan se dig selv på den rejse, vil netop dette job give dig en unik mulighed for at præge og sætte dit aftryk på IT Continuity Management-teamet og hele JN Datas tilgang til området de kommende mange år.

JN Data A/S
JN Data A/S
Cyber analytiker med fokus på Cyber Threat Intelligence

JN Data A/S, Silkeborg eller Roskilde

Har du mod på at sætte retningen for en ambitiøst Cyber Threat Intelligence-indsats og har du erfaring fra incident-håndtering, threat hunting, detections eller incident response? Så er det måske dig JN Data mangler!

Dit daglige arbejde i CDC fokuserer på at sikre anvendelsen af Cyber Threat Intelligence til udarbejdelse af detections og threat hunts, samt at deltage i at følge op på alarmer og incidents fra disse aktiviteter. Derudover skal du tage ansvar for en udvidelse af vores Cyber Threat Intelligence-indsats og deltage i at implementere nye arbejdsmetoder og systemer.

JN Data A/S
JN Data A/S
IT-Compliance Manager

JN Data A/S, Silkeborg eller Roskilde

Vil du være med til at sikre at Compliance Management bliver videreudviklet i en førende IT-virksomhed i den finansielle sektor?

Har du et højt drive og brænder du for at være med til at udvikle Compliance området og dermed sætte retning for styrkelse af mennesker, teknologi og processer i JN Data? Så har du muligheden for at blive en del af denne rejse.

Vi er i fuld gang med at etablere JN Datas fremtidige cloud compliance setup og dermed sikre, at JN Data fortsat ligger helt i top på security & compliance området. Til området Compliance & Control søger vi derfor en dynamisk Compliance Manager med kompetencer indenfor compliance, IT-sikkerhed, Service og IT-Governance og et bredt teknologisk kendskab.

JN Data A/S
Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket: