257 job matcher din søgning 257 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 257 resultater.
PFP A/SIntern salgsmedarbejder

PFP A/S, Kjellerup

Til Danmarks førende bordpladeleverandør søges en dygtig medarbejder til vores interne salgsafdeling. Vi har travlt og ønsker derfor at finde den rette person til et af vores interne salgsteams.

Kan du yde sikker og professionel kunderådgivning og er du serviceminded til fingerspidserne? Så er chancen her for at få en spændende og udfordrende hverdag i en førende virksomhed.

Vi forestiller os, at du kommer fra en tilsvarende stilling med salg og kunderådgivning – evt. med håndtering af større projektsager.

Stillingen indbefatter telefonisk rådgivning til vores kunder samt udarbejdelse af tilbud og ordrebekræftelse. Derudover vil stillingen i nogen grad indeholde koordinering af vores servicekoncepter og support af eksternt salg.

MuscleHouseVideo content creator

MuscleHouse, Silkeborg

Vi søger en erfaren og passioneret videograf, som kan hjælpe os med at tage vores content game til næste niveau!

Du vil få ansvaret for at skyde og producere videoer, som vi bl.a. kan bruge til:

 • Generel markedsføring
 • Sociale medier
 • Opskrifter

Du vil blive en del af en ung virksomhed i vækst, bestående af et lille ambitiøst hold, som hele tiden stræber efter at blive de bedste! Du vil blive virksomhedens første videograf og vil derfor have stor indvirkning på vores generelle udvikling.

Bucher Municipal A/S
Produktionsplanlægger/operationel indkøber

Bucher Municipal A/S, Them

Har du en uddannelse inden for indkøb eller planlægning? Er du struktureret i din måde at arbejde på, har du analytisk sans og kan du hjælpe med at forbedre vores processer? Så er du måske vores nye kollega, som både vil få opgaver inden for planlægning og operationelt indkøb.

Du får en vigtig rolle i at sikre at driftsopgaverne i afdelingen håndteres professionelt. En afgørende faktor er at kunne identificere de kritiske detaljer, som ofte er afgørende for sikker opgaveløsning. Du vil få ansvar for egen portefølje af leverandører, som du skal sikre et godt samarbejde med ligesom du kontinuerligt skal evaluere deres performance.

Dine primære opgaver vil være at:

 • Håndtere de daglige indkøbs- og planlægningsopgaver
 • Sikre effektivt samarbejde i med øvrige afdelinger primært produktion, lager og kvalitet
 • Bidrage til løbende optimeringer af processer, værktøjer og metoder på tværs af afdelingen
Bucher Municipal A/S
Silkeborg Forsyning A/SIngeniør til affaldsområdet

Silkeborg Forsyning A/S

Har du fingeren på pulsen når det gælder løsninger indenfor affaldshåndtering og genanvendelse? Har du kommerciel forståelse og interesse i afsætning samt erfaring fra affaldsområdet ? Så er det måske dig vi søger.

Du indgår i et team på 8 kolleger, som varetager planlægnings- og udviklingsopgaver i relation til driften samt kontakt til kunder og samarbejdspartnere.

Dine primære opgaver bliver:

 • Kontraktstyring og udbud i forbindelse med afsætning af de mange fraktioner.
 • Ansvarlig for udvikling af de mest optimale transport- og afsætningsløsninger.
 • Du bliver involveret i håndtering af hele værdikæden fra affaldsmodtagelse, sortering og til afsætning, samt den økonomiske opfølgning
Jobindex A/S
Teknisk designer

Jobindex A/S søger for Haarup Maskinfabrik i Silkeborg

 • Kan du se dig selv i et miljø, hvor vi i projekter samarbejder på tværs mellem salg, projektafdeling, tegnestue, produktion, underleverandører og montører?
 • Vil du gerne arbejde på et højt fagligt niveau med arbejdstegninger – og samtidig være med til at producere store maskiner, som holder flere årtier grundet høje kvalitetsstandarder?
Beskæftigelsesministeriet

Du kommer primært til at fokusere på udførelse af arbejdstegninger. Der vil være specielt fokus på stålkonstruktioner som platforme, siloer, trapper og blandetårne, som skal leveres ud til værkstedet, men det kan skifte afhængig af efterspørgslen fra kunderne.

Jobindex A/S
Trescal A/S
IT-supporter

Trescal A/S, Silkeborg

For yderligere at kunne fortsætte vores vækststrategi I Danmark er vi på IT-supporter.

Hvad kan vi tilbyde dig

 • En arbejdsplads hvor der er plads til alle og ” god tone”
 • Spændende udfordringer
 • Innovation

Hvad forventer vi af dig :

 • Erfaring i IT-helpdesk og slutbrugersupport.
 • Erfaring med fejlfinding og understøttelse af computerapplikationer og betjeningssystemer
 • Fremragende analytiske, skriftlige og verbale kommunikationsevner inklusive evnen til effektivt at kommunikere teknisk information til ikke-tekniske brugere.
Trescal A/S
Norlys
Strategisk og rådgivende udbudsjurist til stor energi- og telekoncern

Norlys, Silkeborg

Er du en erfaren, strategisk og forretningsdrevet rådgiver indenfor udbudsret? Bliver du motiveret af at være sparringspartner til dine kolleger i Category Management, når de står overfor udbudsretlige dilemmaer, konkrete udbudsretlige spørgsmål eller risikovurderinger? Så har vi de rette faglige udfordringer til dig!

Du får en central rolle i opbygningen af en ny og fælles værktøjskasse indenfor Norlys’ indkøbsfunktion. Vi kan tilbyde et stærkt fagligt miljø i en strategisk indkøbsfunktion i rivende udvikling og en plads i et tværgående juridisk samarbejde på tværs af Norlys.

Norlys
Jyske Bank
Analytikerassistenter til Kompetencecenter Regnskab - Silkeborg

Jyske Bank

Kompetencecenter Regnskab søger ihærdige og fagligt stærke analytikerassistenter til et spændende og udfordrende studiejob.

Du vil som analytikerassistent være en vigtig del af processen omkring regnskabsanalyse på Jyske Banks erhvervskunder, hvor du skal assistere vores regnskabsanalytikere. Jobbet stiller krav om et godt kendskab til årsregnskaber samt at du kan arbejde effektivt og med fokus på detaljerne.

Arbejdsopgaverne omfatter bl.a.:

 • Indlæggelse af regnskabstal i Jyske Banks kunderegnskabssystem
 • Kontakt med rådgivere
 • Diverse ad hoc-opgaver
Jyske Bank
BankdataSoftwareudvikler til unikt program hos Bankdata

Bankdata, Silkeborg

Vil du være en del af et af Danmarks største agile og internationale projekter på kapitalmarkedet?

Du kommer helt tæt på vores kapitalmarkedsprogram, som skaber fremtidens kapitalmarkedsløsninger til bankerne. Her opbygger vi det fremtidige systemsetup omkring vores nye kapitalmarkedsplatform, MX.3 fra Murex, som udgør en vital løsning for vores kunder. Dette er derfor din mulighed for at løfte din karriere til helt nye højder og få unik erfaring i et internationalt program samt en hverdag i spændingsfeltet mellem IT og forretning.

Du kan se frem til en alsidig rolle, hvor du blandt andet:

 • får indsigt i kørende løsninger, således disse kan driftes og vedligeholdes
 • står for integration mellem vores kapitalmarkedsplatform til vores egner Bankdata løsninger
BankdataSoftware Developer der fronter DevOps

Bankdata, Silkeborg

Vær med helt fremme i bussen på den teknologiske udviklingsfront og bliv en del af Den Digitale Bank, hvor vi er frontløberne inden for nye teknologier i Fintech-branchen og udvikler fremtidens online bank.

Vi arbejder efter agile principper (SCRUM) og har en tillidsbaseret og udviklingsorienteret kultur der understøtter vores performance, leverance, ansvarsområder og ikke mindst vores egen personlige udviklingsbane som medarbejdere. Vi arbejder med en værdi om at skabe ”hele mennesker”. Stemningen i afdelingen er præget af humor og har en stærk feedback-kultur der sikrer læring og udvikling.

Dacapo Stainless A/S
Quality Assurance Assistant

Dacapo Stainless A/S, Silkeborg

Vil du være en del af verdens bedste rustfri stålgrossist?
Er du god til at arbejde struktureret, disciplineret og bevare overblikket, selvom du har mange bolde i luften? Vi har travlt og udvider vores kvalitetsafdeling. Derfor søger vi en kompetent QA Assistant.

Med reference til Group Quality Manager indgår du i et team på tre personer, der bl.a. dækker kvalitets- og miljøarbejdet i vores syv afdelinger. Din primære arbejdsgang er på hovedkontoret i Silkeborg.

Du skal trives med at undersøge og løse de fleste opgaver selvstændigt, men der er et stærkt og erfarent team omkring dig til de større og mere komplekse udfordringer. Målet er fortsat at sikre hurtig og kvalificeret problemløsning og bidrage til at beholde Dacapos høje grad af kundetilfredshed.

Dacapo Stainless A/S
HCH Gruppen A/S
Erfaren kvalitetskoordinator

HCH Gruppen A/S, Silkeborg

Drømmer du om selvstændigt at drive kvalitet og præge en bæredygtig agenda? Så se her:

Som kvalitetskoordinator bliver du selvstændig ansvarlig for kvalitetsopgaverne i Quality Seed og HCH Gruppen. Firmaerne er en del af Hedegaard Christensen Holding A/S, der er 100% dansk familiejet, og som bl.a. omfatter L.C. Lauritzen, Solhjulet og PJ Distribution.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Indhentning, styring og vurdering af dokumentation fra leverandører, herunder krav til analyser og vurdering af analyseresultater.
 • Styring, udarbejdelse og fremsendelse af dokumentation til kunder, herunder udfyldelse af kundespecifikationer og svare på henvendelser.
 • Koordinering af afvigelser, reklamationer og hjemkaldelser.
HCH Gruppen A/S
Norlys
IT Strategic Sourcing Manager til indirekte indkøb

Norlys, Silkeborg

Norlys er netop kåret til den mest attraktive IT-arbejdsplads! Vil du være med?

Vil du drive indkøbsstrategier og handleplaner for indkøb af IT i Norlys? Motiveres du af at stå med sourcing-ansvaret for store IT-kontrakter og strategiske IT-projekter? Og er du samtidig erfaren indenfor området, robust og datadrevet i dit leverandørsamarbejde og stærk i dine samarbejdsrelationer? Så håber vi, at du har lyst til at indgå i Norlys' strategiske team for indirekte indkøb.

Vi kan tilbyde dig et selvstændigt job med masser af ansvar, et fagligt stærkt indkøbsteam som sparringspartner og en plads i en energi- og telekoncern i rivende udvikling.

Norlys
GML-HR A/SProjektchef - vækstorienteret entreprenørvirksomhed

GML-HR A/S søger for Byggeselskabet PAULSEN A/S i Them

Ambitiøs profil til spændende byggeprojekter

Byggeselskabet Paulsen er en landsdækkende entreprenørvirksomhed som beskæftiger sig med hoved- og totalentrepriser inden for erhvervsbyggeri, detailbutikker og boligbyggeri.

Du får med reference til regionsdirektøren ansvaret for egne sager fra opstart og frem til aflevering. En stor del af din tid skal bruges på byggepladsen sammen med dit projektteam, hvor du skal sikre at byggeriet forløber planmæssigt frem til aflevering. Du har fokus på effektiv eksekvering af projekter med styring af tid og økonomi og holder skarpt tilsyn med kvalitet og sikkerhed på byggepladsen. Udover projektledelse vil du også blive involveret i kundekontakt og tilbudsgivning.

GML-HR A/S
People ExecutiveHead of Development & Innovation

People Executive søger for Bucher Municipal A/S i Silkeborg

Til førende industrivirksomhed med international afsætning - Silkeborg

Kan du sætte standarden for fremtidens innovative løsninger inden for fejemaskiner og slamsugere? Kan du bidrage til vækst med afsæt i robuste processer og systematik omkring markedsdrevet innovation? Og er du den, der kan drive succesfulde forandringer med afsæt i best practice i tæt samarbejde med øvrige funktioner og på tværs af koncernen? Så er du præcis den, vi leder efter til vores kunde, Bucher Municipal, i Silkeborg.

Som Head of Development & Innovation refererer du til Technology Director og bliver ansvarlig for en række strategiske projekter i koncernen med fokus på digitalisering og innovation. Du sættes i spidsen for at drive udvikling og optimering på tværs af det eksisterende produktprogram.

TeamvikarenMaskinfører til Silkeborg – Opstart ASAP – Vikariat mhp fastansættelse

Teamvikaren søger for kunde

Til kunde ved Silkeborg, søger vi lige nu en kandidat til et vikariat med henblik på fastansættelse hos kunden efterfølgende.

Du skal primært betjene en mindre kran til skrotsortering, men andet forefaldende arbejde kan også forekomme. Der gives en løn der er højere end gældende overenskomst på området.

Faglige profil:

 • Du har erfaring med at arbejde med metal og gerne med betjening af kraner eller lignende, men det er ikke et krav.

Vi kan tilbyde:

 • En fast stilling efter endt vikariat.
 • Løn efter kvalifikationer.
 • Et godt arbejdsmiljø.
PFP A/SINDKØBSASSISTENT

PFP A/S, Kjellerup

Til Danmarks førende bordpladeleverandør søger vi en indkøbsassistent, til disponering og indkøb af en bred vifte af fremstillings-materialer. Er du vores nye indkøbsassistent vil du komme til at indgå i et lille og dynamisk indkøbs-team, men du vil samtidig blive en vigtig medspiller for store dele af organisationen.

De primære opgaver vil bestå af:

 • Daglig disponering, opfølgning og opdatering i indkøbssystemer.
 • Indhentning af tilbud fra leverandører.
 • Optimering af lagerstyring.

Vi tilbyder et spændende job i en virksomhed i rivende udvikling. 70 engagerede kollegaer som alle ligger vægt på, at det ikke er for sjov de går på arbejde, men at det skal være sjovt at være på arbejde.

Roche Diagnostics A/SIT Application Specialist/ Team Lead

Roche Diagnostics A/S

Are you passionate about IT products, customer support - and training? Do you want a job with great possibilities for development and have influence on your daily work? Then you might be our new IT Application Specialist/Team Lead.

As an IT application specialist, your tasks will include installation of server / application / network, training and teaching in Roche IT products, troubleshooting and updates of software.

As team lead, you will be coaching team/individuals according to our TEAL organizational principles and ensure the priorities of the team are aligned with our local strategy as well as ensuring frequent alignment and interactions with other parts of the organization.

Roche Diagnostics A/S
NettoStudiejob som statusoptæller - Silkeborg

Netto

I Netto fylder sammenhold, engagement og fællesskab rigtig meget, og hos os får du Netto-kulturen ind under huden. Det er følelsen af fællesskab, der gør, at vi er så gode til at få tingene til at lykkes og nå vores mål – men vi er også på vinderholdet, og det giver stolthed og begejstring i jobbet.

Du får 3-4 vagter pr. måned. De enkelte vagter varer 8-12 timer og arbejdstiden vil være mellem kl. cirka 16.00 og kl. 05.00. Vi tæller udelukkende butikker mandag til onsdag, og aldrig i weekenden. Antallet af arbejdsdage fastlægges efter aftale.

Du bliver samlet op på et aftalt sted og kørt til butikkerne. Det vil være en fordel hvis du er bosiddende i Silkeborg, da teamet har mødested her.

Jyske Bank
IT specialist, SAS Platforme - Silkeborg

Jyske Bank

Har du en stærk teknisk indsigt samt erfaring med at udvikle og drive en SAS Platform, og sætter du en ære i at dine platformsbrugere har en effektiv hverdag? Så er du måske vores nye kollega

Vi tilbyder dig en central rolle i et mindre team som IT specialist. Målet er at øge tilfredsheden hos vores interne kunder med såvel selve SAS Platformen, og dennes mange muligheder samt med den service, der ydes i teamet.

Dine arbejdsopgaver vil være at:

 • bidrage til en stabil drift, ved at holde SAS platformen up-to-date, udvikle SAS Platformen via opgraderinger og med mellemrum nye moduler,
 • være drivende i projekter, hvor integration mellem SAS Platformen og andre systemer etableres,
 • supportere brugere af platformen med tekniske udfordringer,
Jyske Bank