307 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

307 jobannoncer

Gem
Grønagergård Savværk A/S

Tømrer | Snedker | Træmand - til et af Danmarks førende savværker, beliggende ved Silkeborg

Elsker du at arbejde med træ, så har vi drømmejobbet til dig.

Vi har en stor variation i vores kundebestillinger, hvor nogle er en del af vores faste varesortiment, såsom shelters, legehuse, jagttårne og plantekasser, men der vil i høj grad også være arbejdsopgaver, der er speciallavede og unikke, og hvor alsidighed er omdrejningspunktet.

Der er mulighed for flekstid og stor indflydelse på egen planlægning af tid – hvis du er natteravn og vil arbejde aften/nat eller foretrækker 4 lange dage, er der fleksibilitet til det, ligesom der er mulighed for at arbejde mere end 37 timer.

Grønagergård Savværk A/S
Gem
Grønagergård Savværk A/S

Maskinsnedker til et af Danmarks førende savværker – beliggende ved Silkeborg

Elsker du at arbejde med træ, så har vi drømmejobbet til dig.

Vi er et af landets største og førende savværker med en bugnende ordrebog og mangler derfor en rigtig dygtig maskinsnedker, som elsker at arbejde med træ og som har lyst til at arbejde på Danmarks (efter vores mening) bedste savværk.

Der er mulighed for flekstid og stor indflydelse på egen planlægning af tid – hvis du er natteravn og vil arbejde aften/nat eller foretrækker 4 lange dage, er der fleksibilitet til det, ligesom der er mulighed for at arbejde mere end 37 timer.

Grønagergård Savværk A/S
Gem
Palsgaard Spær A/S

Salgssupport/BackOffice til kontoret i Hampen

Hampen

Din dagligdag bliver i Hampen, hvor du bliver en del af salg og kundeservice. Vi sidder til dagligt 6 på kontoret og hjælper hinanden.

Din opgave bliver primært at oprette og registrere ordrer. Når ordren er oprettet, skal der sendes en bekræftelse, koordineres med tegnestuen, produktion og kørsel ved ændringer.

Du kommer til arbejde tæt sammen med kolleger i kundeservice, sælgere og konstruktører. Du vil blive en del af en flad organisation med en uformel omgangstone. Vi tilbyder pension og sundhedsforsikring.

Palsgaard Spær A/S
Gem
Jyske Bank

Teamleder for modeludviklere i Kreditmodeller

Silkeborg

Vil du være med til at skabe engagerende rammer for vores fagligt dygtige medarbejdere? Motiveres du af at få både den enkelte medarbejder og teamet som helhed til at blomstre?

Du bliver teamleder for et modeludviklingsteam, som sammen med to andre teams har ansvaret for udvikling og drift af bankens kreditrisikomodeller. Teamet består af 9 modeludviklere, som alle har et meget højt fagligt niveau.

Jyske Bank
Gem
Jyske Bank

Risikoanalytiker med interesse for esg-risici og datahåndtering

Silkeborg

Vi har ansvaret for at analysere Jyske Banks eksponering overfor ESG-risici, og du vil spille en central rolle i løfte dette ansvar og sikre den fortsatte udvikling heraf.

Din centrale opgave vil være den fortsatte opbygning af vores metode til måling og vurdering af Jyske Banks ESG-risici. Dette omfatter:

 • Løbende udbygning af et robust datagrundlag
 • Udarbejdelse af relevante analyser herunder udviklingen af klimastresstest
 • Rapportering til Jyske Banks ledelse og eksterne interessenter.
Jyske Bank
Gem
Jyske Bank

Leder til Hvidvask KYC

Silkeborg

Afdelingen Hvidvask KYC er vokset, og derfor har vi brug for endnu en leder, som kan være med til at understøtte den strategiske retning for bekæmpelse af hvidvask og svindel i Jyske Bank.

Udover, at du i jobbet får mulighed for at arbejde på det taktiske og operationelle niveau med dit team, får du også mulighed for at arbejde med både medarbejder- og driftsledelse. Det sker indenfor et spændende fagområde i rivende udvikling.

Jyske Bank
Gem
Jyske Bank

Data scientist til Hvidvask AML

Silkeborg eller København V

Er du en erfaren data scientist, data engineer eller IT programmør, og vil du bidrage med din faglighed til at gøre en forskel for at bekæmpe svindel og hvidvask?

Du skal være med til at finde og benytte de metoder, som kan sikre at vores overvågning danner de rigtige alarmer. Jobbet kan både indeholde opgaver omkring kodning, dataanalyse af større datamængder og IT-arkitektur.

Jyske Bank
Gem
Swedish Match

Tekniker til aften- og nathold

Silkeborg

Har du teknisk flair og kendskab til el?

Dine primære opgaver vedligehold, fejlfinding og reparation af maskinerne. Dertil vil du arbejde med forskelligartede projektopgaver omkring optimering af vores maskiner og linjeproduktion.

Vi tilbyder en 4 dages arbejdsuge.

Jeg er glad for mit arbejde og arbejdsplads. Vi har gode kollegaer, et godt sammenhold og sjove arrangementer.

- Inger, Machine Operator
Swedish Match
Gem
Swedish Match

Office Assistant (barselsvikariat)

Silkeborg

Er du klar til at være den første stemme, det første smil og den første hånd, der byder vores gæster velkomne?

Vi søger en engageret og serviceminded Office Assistant. I rollen vil du være ansvarlig for receptionen, hvor du sikrer en professionel og imødekommende modtagelse af vores gæster. Herudover vil du løse forskellige administrative opgaver:

 • Besvare hovedtelefonen og sikre en effektiv kommunikation.
 • Give vores gæster en varm velkomst med høj service- og informationsniveau.
Swedish Match
Gem
PEAB Asfalt A/S

Erfaren HR-konsulent med ambitioner inden for sit fag

Silkeborg
 • Har du det bedst, når du selv kan præge din stilling?
 • Vil du have en unik mulighed for at opbygge et nyt akademi til træning og uddannelse af medarbejdere?
 • Og vil du arbejde sammen med et lille hold af kolleger, der står klar til at tage godt imod dig?

Erfaren HR-profil med gode kommunikationsevner

 • Du har solid erfaring fra en lignende HR-funktion, gerne fra en produktionsvirksomhed, og
 • Du har erfaring nok til at være selvkørende med de fleste HR-opgaver fra start af.

Er du interesseret?

PEAB Asfalt A/S
Gem
Jyske Bank

Product Owner og leder til AML-udviklingsteam

Silkeborg

Er du motiveret af at arbejde med automatiserede løsninger og processer inden for anti-hvidvaskområdet?

Vi søger en kombineret Product Owner og Chapter Lead/leder til det nyetablerede udviklingssquad, der får ansvar for transaktionsmonitorering og løsninger til behandling heraf.

I rollen som Product Owner får du en central rolle i prioriteringen af udviklingsopgaver. Din primære opgave består i at være bindeled mellem interessenter og udviklingsteamet.

Jyske Bank
Gem
Jyske Bank

Operations & Innovation Officer til Servicecenter Hjemstedet

Silkeborg

Er du motiveret af at gøre en positiv forskel for kunderne, gode kolleger, og er service, kvalitet og effektivitet en del af din DNA, så er du måske vores nye spiller på holdet.

Til gengæld kan vi tilbyde et job med plads til både faglig og personlig udvikling i en afdeling, hvor arbejdsglæde er højt prioriteret.

Dine primære opgaver bliver at supportere forretningen på et bankfagligt højt niveau, inden for forskellige kundeopgaver med hovedfokus på kundeindskrivning og kundeafgang af privatkunder.

Jyske Bank
Gem
GE HealthCare

MR Product Sales Specialist

Brøndby or remote
Mulighed for hjemmearbejde

As a Product Sales Specialist, at GE Healthcare, every moment visiting customers is an opportunity to impact the lives of patients.

While selling MR products and solutions you’ll be the face of our life-changing products, you’ll drive customer satisfaction through excellent partnerships, and you’ll help healthcare professionals deliver world-class care to patients using innovative medical technologies.

GE HealthCare
Gem
Idé House Of Brands Denmark A/S

IDE House of Brands vækster – vi søger Indkøber til Gavegruppen i Danmark

Kolding eller Silkeborg

IDÈ House of Brands Danmark A/S er en del af Nordens største virksomhed indenfor Firmagaver – Reklameartikler – Firmatøj. Vi bliver betragtet som den førende i branchen indenfor bæredygtighed og grøn omstilling.

Vi kan tilbyde en

 • Alsidig hverdag i en meget dynamisk og kundeorienteret virksomhed, hvor vi arbejder med fysiske produkter og salg til B2B virksomheder
 • Moderne virksomhed, der vægter teambuilding højt, bl.a. med nordisk kick-off 1-2 gange årligt, hvor vi mødes med alle vores nordiske kollegaer.
Kleven & Partners Rekruttering ApS søger for Trescal A/S
Gem
Kleven & Partners Rekruttering ApS

Salgskonsulent

Silkeborg
 • Har du teknisk forståelse og dygtig til at sælge business to business?
 • Motiveres du af at opsøge nye kunder og samtidig tænke udvikling af eksisterende portefølje?
 • Kan du leverer kompetent og teknisk rådgivning inden for kalibreringsområdet?

Så kan du være den rette til dette job.

I en nyoprettet stilling får du her ansvaret for at skabe den ønskede vækst i salgsporteføljen. Der er rig mulighed for at udvide den eksisterende kundeportefølje og samtidig tilføre nye kunder. Du besidder en god salgsmæssig B2B værktøjskasse og stræber efter at øge virksomhedens portefølje af købende kalibreringskunder.

Gem
Sejling Sogn

Idérig og engageret organist til Sejling og Sinding sogne i Silkeborg Provsti

Silkeborg

Vi er indstillede på, at du selv kan være med til at forme din stilling alt efter baggrund og præferencer. Vi har flere ideer og ønsker til aktiviteter, du kunne varetage som organist hos os, alene eller i samarbejde med øvrige ansatte.

Vi søger en organist, der er en holdspiller og vil indgå i et tæt samarbejde med sognets øvrige ansatte og frivillige i ambitionen om, at vi i fællesskab skaber et aktivt og inddragende kirkeliv.

Gem
BORG Automotive A/S

Core Manager

Silkeborg

We are looking for a skilled Core Manager to lead our core team, ensuring efficient procurement and management of core parts for our remanufacturing processes.

This role is pivotal in balancing our production needs with optimal stock levels to support our continuous growth and operational excellence.

We offer a dynamic work environment where each employee’s unique skills and experiences are valued.

BORG Automotive A/S
Gem
JS Danmark A/S

Account Manager

Hjemmearbejdsplads

Er du en erfaren og konkurrencelysten sælger? Er du en hunter, når du opsøger nye potentielle kunder, og ønsker du at opbygge din egen B2B-pipeline?

Som Account Manager er det dit ansvar at booke solide kvalitetsmøder. Forberedelsen til alle kunder er altid baseret på egen grundig research og brug af vores mange referencer. Dialogerne med vores kunder er vidt forskellige, men har det til fælles, at du hurtigt og præcist skal levere budskabet i telefonen, på en sådan måde at det skaber interesse og nysgerrighed for vores koncept.

Gem
Bankdata

Lead Platformsarkitekt – flyt vores komplekse infrastruktur ind i fremtiden

Fredericia, Silkeborg eller Aarhus N

Vil du sætte retningen og ambitionsniveauet for den tekniske platform, som vores udviklere bygger deres løsninger på?

Her kan du både nørde teknologi og tænke kreativt, når du sikrer, at vi lader os inspirere af hyperscale, automatisering og IaaS.

Du er med til at forløse et helt enestående potentiale i Bankdata. Og hele virksomheden er med ombord.

din nye leder, Jesper Ballegaard.
Bankdata
Gem
Louis Nielsen A/S

Optiker til Louis Nielsen Silkeborg (vikariat - opstart hurtigst muligt)

Silkeborg

Se video om Louis Nielsen A/S som arbejdsplads

Hos Louis Nielsen har vi stor fokus på at hjælpe vores kunder med at bevare deres gode syn, så de kan leve med størst mulig livskvalitet. Det bidrager du til ved at foretage synstest til ekspert præcision og give den bedst mulige rådgivning i valg af briller og kontaktlinser.

I dit arbejde som optiker skal du kontrollere kundernes øjensundhed og vejlede om resultaterne af OCT scan, Fundus billeder, IOP-målinger, synsfeltscreeninger mv. Alt sammen for at sikre, at potentielle sygdomme opspores i tide, så kunderne kan bevare deres gode syn.

Louis Nielsen A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV