242 job matcher din søgning 242 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 242 resultater.
Tornbjerg Schou ApS
Teamleder - tankanlæg

Tornbjerg Schou ApS søger for Wila i Silkeborg

Evner du at kombinere en struktureret arbejdsindsats med et personligt drive og engagement? Drives du af ambitiøse vækstplaner og personlig udvikling? Og har du lyst til at arbejde i en produktion, hvor faciliteter og udstyr er top moderne? Så er det dig, vi søger.

For vores kunde Wila A/S søger vi en teamleder. En stilling, der stiller store krav til din evne til at prioritere, kommunikere og eksekvere, og hvor det er essentielt, du har forståelse for hele virksomhedens værdikæde. En stilling, hvor du vil få stor mulighed for at præge din egen hverdag og udvikling.

Med reference til fabrikschefen, får du ansvaret for produktionen af tankanlæg, som - foruden ledelse af knap 10 dygtige faglærte medarbejdere – indebærer fokus på løbende optimeringer af både processer, effektivitet og kvalitet.

Royal Unibrew A/S
Ferieafløser - Salgskonsulent til Viborg og Silkeborg

Royal Unibrew A/S, Viborg og Silkeborg

Royal Unibrew søger Salgskonsulenter/Ferieafløsere til at hjælpe os i sommerperioden fra nu og indtil august, så har du lyst til at arbejde med nogle af Danmarks stærkeste brands – bl.a. Faxe Kondi, Royal, Heineken, Pepsi og Egekilde - der er dybt involveret i sport, festivaler og masser af musik?

Som ferieafløser skal du pleje og vedligeholde relationer og salg til vores B2B-kunder i detailhandelen og samtidig sikre, at udstillinger og produkter præsenteres knivskarpt og indbydende for forbrugerne.

Du bliver en del af vores Field Force som dækker dagligvarehandlen i hele Danmark. Field Force er en helt central del af vores dynamiske og udviklingsorienterede Retail-organisation.

Royal Unibrew A/S
Dr Louises BørnehaveLeder til privat institution

Dr Louises Børnehave, Silkeborg

Vores kære leder igennem 27 år har valgt at gå på efterløn. Derfor søger vi pr. 1.11.20 en ny synlig leder til Dronning Louises Børnehave.

Dronning Louises Børnehave er Silkeborgs ældste daginstitution. Institutionen har de seneste år fungeret som privatejet institution, hvilket giver lederstillingen nogle unikke muligheder, da der ikke er langt fra tanke til handling.

Børnehaven er normeret til 66 børn i alderen 3-6 år. Institutionen er veletableret, har været privat siden 2012 og har god, stabil søgning med stabile ventelister.

Du skal sætte kursen for fremtidens børnehave med fokus på tryghed, omsorg, anerkendelse og glæde i børnegruppen, personalegruppen samt i samspillet med forældrene.

HumanTrust A/S
Garage Manager

HumanTrust A/S søger for Gubsø Garage ApS i Silkeborg

Har du en forkærlighed for luksusbiler og ikoniske veteranbiler? Vil du være med til at sætte holdet, som skal gøre et nyopført eksklusivt besøgscenter til markedets foretrukne, når det kommer til eventsafholdelse i alle størrelser? Så bør du se nærmere på denne nyoprettede stilling, hvor du får en indflydelsesrig nøglerolle…

Gubsø Garage består af eksklusive biludstillinger med eget værksted og tilhørende aktiviteter såsom events, konferencer og fester. Gubsø Garage skal være bilentusiasters foretrukne samlingssted. Dit primære arbejdsområde bliver at realisere de ambitioner og opbygge en virksomhedskultur, der leverer uforglemmelige kundeoplevelser.

HumanTrust A/S
JN Data A/S
IT-Compliance Manager

JN Data A/S, Silkeborg eller Roskilde

Vil du være med til at sikre at Compliance Management bliver videreudviklet i en førende IT-virksomhed i den finansielle sektor?

Vi er i fuld gang med at etablere JN Datas fremtidige compliance setup og dermed sikre, at JN Data fortsat ligger helt i top på security & compliance området. Til afdelingen Compliance Control søger vi derfor en dynamisk Compliance Manager med kompetencer indenfor compliance, IT sikkerhed, Service og IT Governance og et bredt teknologisk kendskab.

Som Compliance Manager skal du bidrage til udvikling, koordinering, forvaltning, rapportering og effektivisering af området og teamet. Du skal i samarbejde med teamet sikre, at vi følger kravene til compliance i den finansielle sektor, samt udviklingen af tiltag, i dialog med vores kunder.

JN Data A/S
Norlys
Enterprise Solutions Architects (ESA) til overordnet løsningsarkitektur

Norlys, Silkeborg

Er du en naturlig brobygger mellem forretningsstrategier og forretningsoptimerende løsninger lavet på et solidt arkitekturfundament? Kan du samtidig tage ejerskab for den overordnede løsningsarkitektur på tværs af capability-området ’Infrastruktur & Asset management’, og brænder du for at være med til at tegne en top 50-virksomhed arkitekturmæssigt? Så er det måske lige netop dig, vi søger.

I CIO Office tilstræber vi altid at ”starte med kunden og forstå Norlys”. I dit måske kommende team vil du blive mødt af 6 erfarne kollegaer sammensat af enterprise- og løsningsarkitekter med et højt fagligt niveau, stor forretningsforståelse, en positiv indstilling og en løsningsorienteret adfærd, hvor vi fokuserer på mulighederne i vores Norlys’ udfordringer.

Norlys
Bunker Holding A/S
Student Assistant

Bunker Holding A/S

Are you looking to join a global leading bunker trading company and start a journey of learning and development, where your competencies and skills can kick off future career development and professional growth?

Bunker Holding A/S

Your main role is to provide end-user support through phone, ticket system and e-mails. Some of our employees in America may also need ongoing assistance hence your work hours will be in the afternoon starting from 2pm and onwards. It is important that you are able to work between 17.00 and 22.00 as a minimum. Expanding the working hours is also a possibility in both ends of the time frame if interested.

You will work remotely from home and we expect you to work 2-3 times a week during the above-mentioned hours.

Get an insight into our unique story and culture by clicking here.

Bunker Holding A/S
Norlys
Strategic Sourcing Consultant til indirekte indkøb af IT og Telecom

Norlys, Silkeborg

Har du erfaring med indirekte indkøb af IT fra en større organisation? Er du robust og datadrevet i dit leverandørsamarbejde og stærk i dine samarbejdsrelationer? Så håber vi, at du har lyst til at udvikle din strategiske indkøbsprofil sammen med os.

Vi kan tilbyde dig et selvstændigt job med masser af ansvar, et fagligt stærkt indkøbsteam som sparringspartner og en plads i en energi- og telekoncern i rivende udvikling.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Strategisk indkøb, leverandørstyring og leverandørudvikling
 • Leverandørforhandling og udarbejdelse af kontrakter
 • Sparring med forretning og Strategic Sourcing Manager på kommercielle beslutninger
Norlys
Imerco
Bliv elev hos Imerco eller Imerco Home

Imerco

Vil du lære alt om salg, design og isenkram?
Vi søger nu 60 nye elever til vores butikker over hele landet.

IMERCO

Hos Imerco får du et 2-årigt elevforløb, hvor du veksler mellem skoleophold og uddannelse i en af vores mange Imerco- eller Imerco Home-butikker. Her lærer du blandt andet alt om:

 • salg og kundeservice
 • varebehandling
 • reklamationer

”Elevintroen for alle de nye Imerco-elever var fantastisk. Jeg mødte alle de elever, jeg skulle gå på skoleophold med, og derfra har jeg fået nogle fantastiske venskaber.” – Simone, udlært i 2019.

Imerco
Birch Ejendomme ApSIndkøbskoordinator

Birch Ejendomme ApS, Silkeborg

Vil du være del af en dynamisk og familiær virksomhed i vækst?

I Birch Ejendomme beskæftiger vi os med byggeri, udlejning samt køb og salg af ejendomme til private og erhverv.

Indkøb Byg står primært for indkøb af bygherreleverancer, kontrahering med entreprenører og indhentning af priser. Vi søger lige nu en struktureret medarbejder, der trives med at lave systemer og processer. Da vi er en virksomhed i udvikling, er der stor diversitet i stillingen og mange ad hoc-opgaver. Din hverdag vil bestå af tastearbejde, og samtidig vil der være mange bolde der skal gribes og sættes i system i et miljø hvor tempoet er højt.

Dine primære arbejdsopgaver:

 • Planlægge og koordinere materialeleverancer til vores byggerier
 • Daglig kontakt med leverandører og samarbejdspartnere
 • Indtastning af tilbud samt vedligeholdelse af priser
X-MileSalgs- og indkøbskoordinator

X-Mile, Silkeborg

Til vores eksportafdeling søges en person til vores interne salgs- og indkøbsafdeling. Du kommer til at indgå i et salgs- og indkøbsteam, som i dag består af 9 medarbejdere. Du skal kunne trives i en hektisk, men sjov hverdag, hvor der altid er fart over feltet.

Arbejdsopgaver:

 • Ordrebehandling fra modtagelse af ordre til levering
 • Daglig kontakt med leverandører og kunder
 • Opfølgning på igangværende produktioner

Vi tilbyder:

 • Et uformelt arbejdsmiljø med dygtige og engagerede kolleger
 • Sundheds- og pensionsordning
 • Løn efter kvalifikationer
Jobindex Kurser
Scrum Master Certified - Onlinekursus (start 6. juli i E-learning)

Jobindex Kurser

Kurset sætter kursisterne i stand til at varetage Scrum Master-rollen i professionelle sammenhænge. Ved bestået eksamen får du certificeringen Scrum Master Certified.

Scrum er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter men særligt til software leverance-projekter, hvor uforudsigeligheden er stor. Scrum Masterens rolle er at coache og rydde hindringer for udviklingsteamet, samt sikre at alle processer bliver overholdt.

Kurset er et selvstudie via videobaseret e-learning. Du kan streame din undervisning hvor du vil, når du vil og i dit helt eget tempo. Kombinationen af videoer, quizzer, testeksaminer og tilknyttet trænersupport giver dig en god støtte både før og efter eksamen.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
PRINCE2 Projektledelse - e-learning (start 6. juli i E-learning)

Jobindex Kurser

PRINCE2® er en internationalt anerkendt standard for projektledelse, som du kan drage nytte af både for store og små projekter. Metoden er så fleksibel, at den kan skræddersys og tilpasses til de fleste projekter, brancher og organisationer.

Et onlinekursus i PRINCE2 Foundation og Practitioner giver dig den fulde forståelse for projektarbejde og projektledelse med PRINCE2.

Det er nemt at lære PRINCE2 med vores e-læringskursus. Pensummet er delt pædagogisk op i passende segmenter og indeholder praktiske eksempler, interaktive øvelser, tjeklister, casestudier og quiz.

Gennem hele kurset har du en e-coach, der er din online mentor, som svarer på praktiske spørgsmål, og giver dig faglig vejledning.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
PRINCE2 Foundation med Scrum (start 20. juli i E-learning)

Jobindex Kurser

PRINCE2® er et af de mest brugte projektstyringsværktøjer i verden og Scrum Master-certificeringen er et vigtigt værktøj, når du skal arbejde i agile projekter.

PRINCE2® Foundation er super relevant uanset om du har mange års erfaring med projektledelse eller slet ingen erfaring. En PRINCE2®-certificering er relevant for alle der arbejder med projektledelse, og som ønsker at forbedre sine kompetencer.

Det kommer du til at lære:

 • Principperne og processerne bag effektiv projektledelse.
 • Temaerne der gennemsyrer/infiltrerer hele projektets levetid.
 • Din rolle som projektleder og hvordan du styrer et projekt ved at anvende PRINCE2®
Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
PRINCE2 Foundation med Scrum (start 6. juli i E-learning)

Jobindex Kurser

PRINCE2® er et af de mest brugte projektstyringsværktøjer i verden og Scrum Master-certificeringen er et vigtigt værktøj, når du skal arbejde i agile projekter.

PRINCE2® Foundation er super relevant uanset om du har mange års erfaring med projektledelse eller slet ingen erfaring. En PRINCE2®-certificering er relevant for alle der arbejder med projektledelse, og som ønsker at forbedre sine kompetencer.

Det kommer du til at lære:

 • Principperne og processerne bag effektiv projektledelse.
 • Temaerne der gennemsyrer/infiltrerer hele projektets levetid.
 • Din rolle som projektleder og hvordan du styrer et projekt ved at anvende PRINCE2®
Jobindex Kurser
ConstructaBygningskonstruktør x2 til tværfaglig tegnestue i Silkeborg

Constructa

Vi søger to dygtige og erfarne, projekterende bygningskonstruktører til vores tegnestue i Silkeborg. Vi skaber hverdagens varierende sunde byggerier i et tværfagligt arbejdsfællesskab.

I efteråret søsætter vi næste fase af vores BIM-strategi, hvor netop bygningskonstruktør-teamet bliver omdrejningspunktet.

Constructa Silkeborg er hovedkontoret med de fleste fagligheder. I alt er vi på vores kontorer ca. 60 medarbejdere, som ofte samarbejder på tværs af afdelingerne. Vi samarbejder også med andre i delt rådgivning, men har de fleste arkitekt- og ingeniørfag in house. Vi har mange projekter i gang og flere i pipeline.

Du har et fagligt fundament indenfor:

 • Projektering, hvor du har stor konstruktionserfaring og viden.
 • Teoretisk og praktisk viden om byggeri – gerne uddannet håndværker.
 • Analyse og projektering af de rette konstruktioner.
Årstiderne Arkitekter
Bæredygtighedsleder

Årstiderne Arkitekter, Aarhus, Silkeborg eller Herning

Har du specialiseret dig indenfor bæredygtighed, og du vil være med til at sætte standarden for bæredygtig evidensbaseret arkitektur? Til vores jyske tegnestuer i Aarhus, Silkeborg eller Herning søger vi en virkelysten bæredygtighedsleder med erfaring inden for projektledelse og rådgivning i forbindelse med bæredygtighedsprojekter.

Som vores bæredygtighedsleder vil du være med til at udbrede og inspirere til brug af ny viden. Fx ift. materialevalg, best practise-metoder og ind tænkning af cirkulære økonomiske overvejelser mv. på tværs af alle vores jyske tegnestuer.

Årstiderne Arkitekter
Årstiderne Arkitekter
Projektleder/projekteringsleder

Årstiderne Arkitekter, Aarhus, Silkeborg eller Herning

Er du vant til at stå i spidsen af projekter, og har du lyst til at blive en del af vores jyske tegnestuer i Aarhus, Silkeborg eller Herning. Vi søger erfarne projekterende kollegaer til at varetage rollen som projekteringsleder/projektleder.

På grund af en voksende aktivitet søger vi efter erfarne projektledere og projekteringsledere til vores jyske tegnestuer i Aarhus, Silkeborg eller Herning, som kan tage ansvar for projektets gennemførelse, og som sørger for fremdrift og fokus igennem alle projekteringsfaserne.

Du har i samspil med sagsarkitekten og dit projekteringsteam ansvar for at omsætte vores kunders drømme til virkelighed. Et succesfuldt projekt afhænger i høj grad af, at de rette kompetencer kommer i spil på det rigtige tidspunkt, og at de bliver anvendt optimalt.

Årstiderne Arkitekter
Sagsarkitekt/Projektleder
Aarhus, Silkeborg eller Herning

Sagsarkitekt/Projektleder

Er du ambitiøs og vil stå i spidsen af projekter, der sætter standard for arkitektur i høj kvalitet? Til vores jyske tegnestuer i Aarhus, Silkeborg eller Herning søger vi erfarne arkitekter, til at varetage rollen som sagsarkitekt/projektleder.

Du vil få en vigtig rolle som sagsarkitekt/projektleder/projekteringsleder på varierende opgavetyper, men med et primært fokus på tegnestuens boligbyggeri, både private og almene.

 • Som sagsarkitekt udvikler du projektet, der bringer kunden skridtet tættere på sin vision om boligbyggerier i den højeste kategori.
 • Som projektleder er det dig, der fører projektet sikkert igennem de forskellige faser og sikrer at kunden føler sig tryg og at teamet koordineres med sikker hånd, så målsætninger indfries og tidsplanen holder.
Sagsarkitekt/Projektleder
Årstiderne Arkitekter
Bygherrerådgiver til almennyttigt boligbyggeri

Årstiderne Arkitekter, Aarhus, Silkeborg eller Herning

Vil du være med til at sætte standarden for værdiskabende bygherrerådgivere? Til vores jyske tegnestuer i Aarhus, Silkeborg eller Herning søger vi markedets dygtigste bygherrerådgiver.

Dine hovedopgaver vil være afvekslende og vil kunne udfordre og udvikle dig inden for bl.a.:

 • Opsøgende salg med udgangspunkt i Jylland
 • Udbudsstrategi og -rådgivning
 • Entreprise- og kontraktforhold
Årstiderne Arkitekter