346 job matcher din søgning 346 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Jyske Bank
Scrum Master til Tribe Kreditmodeller og Datawarehouse

Jyske Bank, Silkeborg

Motiveres du af at få kollegerne omkring dig og squadet som helhed til at blomstre?

I Jyske Banks udviklingsorganisation har vi implementeret en agil organisering, hvor ledelse tredeles i Scrum Master (autonomy), Product Owner (purpose) og Chapter Lead (mastery).

Som Scrum Master arbejder du med kontinuerlig forbedring, det agile mindset og frameworks som eksempelvis Scrum og Kanban, og frem for alt sætter du fokus på squad'ets daglige evne til at levere kvalitet.

Jyske Bank
Habitus
HabitusHuset Them åbner og søger derfor nye medarbejdere

Habitus

Vil du være med til at skabe meningsfulde liv? Brænder du for at udvikle og støtte mennesker med særlige behov? Har du en pædagogisk eller sundhedsfaglig uddannelse, så er det måske dig, vi mangler til vores botilbud.

Habitushuset Them åbner og starter med indskrivninger af nye borgere. Derfor søger vi både faste medarbejdere og tilkaldevikarer.

Brænder du for at arbejde med mennesker, der er udfordret af gennemgående udviklingsforstyrrelse, autisme, udviklingshæmning og alle de psykosociale udfordringer, så er du måske den person, vi søger til at støtte vores borgere.

Habitus
Maki A/S
Business controller og finansiel sparringspartner til Nordens førende legetøjsdistributør

Maki A/S, Silkeborg

Er du vild med at udvikle, analysere, skabe løsninger og gøre en forskel for forretningen? - så bliv en del af vores Finance team, som står overfor en spændende udvikling.

Måske sidder du i dag som Business controller eller Finance business partner i en stor virksomhed, men har lyst til at få meget mere indflydelse i en lidt mindre virksomhed?

Du bliver en del af en arbejdsplads med en uformel tone og et dynamisk arbejdsmiljø.

Jobindex
Økonomimedarbejder – har du en controller i maven?

Jobindex søger for Zolo International Trading ApS i Silkeborg

På kontoret i Silkeborg vil du blive en del af et team på 18 gode kolleger. Vi har det godt sammen, og vi glæder os til at byde dig velkommen:

  ”Der er virkelig intet hierarki her i virksomheden. Alle hjælper til og støtter hinanden. Den dynamik håber vi, at du trives i og vil være en del af,” fortæller Mikkel Elsøe.

Solid erfaring med økonomistyring og Navision
Vi er ikke fastlåste på din uddannelsesbaggrund, så længe du kender til de fleste facetter i et bogholderi. Du har måske erfaring fra en lignende stilling i en handelsvirksomhed – og skulle du have haft med det asiatiske marked at gøre, så er det en fordel.

Pro-Safe A/S Salgs-/marketingsmedarbejder - Studentermedhjælper

Pro-Safe A/S

Pro-Safe A/S er en førende RIB-bådsproducent beliggende i Korsør. Vi har specialiseret os i produktion, service og levering af RIB-både siden 1999 og betragtes i dag som førende inden for projektopbyggede og nøgleklare RIB- og gummibåde i Danmark. Her søger vi en motiveret medarbejder til at assistere med marketing- og kommunikationsmæssige tiltag i virksomheden.

Stillingen er annonceret som en "remote-stilling", hvilket betyder, at du kan arbejde hjemmefra ved hjælp af din egen computer. Hvis du bor i nærheden af vores beliggenhed i Korsør, er du velkommen til at arbejde på kontoret efter behov. Den gennemsnitlige ugentlige arbejdstid er cirka 12 timer.

Habitus
Servicetekniker til drift og vedligehold rundt på pædagogiske botilbud i Them

Habitus

Sætter du en ære i det praktiske arbejde? Formår du at arbejde selvstændigt og prioritere dine opgaver? Trives du med varierende opgaver og mange bolde i luften? Er du rummelig og respektfuld i din tilgang til andre mennesker? Så er du måske vores nye kollega.

Da din arbejdsdag foregår på vores pædagogiske tilbud, forventes det, at du har en positiv og åben tilgang til andre mennesker.

Dine arbejdsopgaver er bl.a.:

 • Renholdelse og vedligeholdelse af bygninger og grønne arealer
 • Småtilpasning af inventar i lejligheder
 • Tilsyn af ventilation-, vand- og varmeinstallationer
 • Kontrol og service af døre og elektroniske låse
Habitus
Norlys
Moms- og afgiftsspecialist

Norlys, Silkeborg

Kunne du tænke dig at arbejde med moms og afgifter? Og er du dygtig til at skabe relationer, og forstår du at formidle din komplekse viden til forretningen og kollegaer på en let og forståelig måde?

Rollen som moms- og afgiftsspecialist vil ikke indeholde mange driftsopgaver. I stedet er der tale om en mere udviklingsorienteret rolle, som har fokus på optimering og forbedring af eksisterende processer.

Norlys
GMB Produktion ApS Projektleder

GMB Produktion ApS, Fårvang

Hos GMB Produktion søger vi en erfaren projektleder med god almen forståelse for både projektering og udførelse af boligprojekter. Vi forestiller os, at du har en baggrund som ingeniør eller konstruktør og kommer med erfaring fra udførelse af projekter eller fra projektering som rådgiver.

GMB er en nyopstartet koncern, som omfatter ejendomsadministration, motorsportshold, entreprenør og elementfabrik. Vores nye kollega vil blive en del af en dynamisk organisation, hvor hver dag byder på nye udfordringer og muligheder, og hvor det kollegiale sammenhold vægtes højt. Vi har et fladt hierarki og en uformel omgangstone.

Bygma
Bliv salgstrainee i Bygma

Bygma

Vil du være en del af en stolt virksomhed med masser af historik, succes og visioner? Vil du gøre en forskel for både kunder og kolleger i hverdagen? Er du frisk på at være én af de mange dygtige elever, vi løbende uddanner?

Bygma Gruppen A/S

Som salgstrainee hos os får du landets bedste handelsuddannelse. Du får ekspertviden om alle vores produkter, bliver uddannet i at kunne rådgive om alt fra mindre renovationer til de største byggerier og sikre, at vores leverancer af materialer lever op til Bygmas høje kvalitetskrav.

Hos Bygma får du:

 • 2 års grundig handelsuddannelse, hvor du veksler mellem praktik og skole.
 • Eksamen i “Salg og salgspsykologi” på niveau med en akademimerkonom (10 ECTS-point).
 • Din egen Bygma-mentor, der følger dig hele vejen.
Bygma
Webhelp
Tech-gigant søger skarpe supporters! Opstart 29. juni

Webhelp

Er du træt af myldretid, kø på motorvejen eller tid brugt på transport i det hele taget? Vi leder efter nye medarbejdere til at arbejde hjemmefra, for et af verdens mest innovative og populære IT-brands.

Som supporter vil du rådgive kunderne omkring telefoner og computere og …

 • modtage opkald fra danske kunder og i perioder britiske kunder for at rådgive og hjælpe dem med deres henvendelser.
 • finde løsninger og formidle disse, så kunderne kan vende glade tilbage til deres teknologiske dagligdag.

Digitale tiltag bliver gjort for at skabe et kollegialt sammenhold, selvom vi alle sidder hjemme og har haft stor success med online bingoaftner, digitale fredagsbare, turneringer i forskellige spil mv.

Webhelp
SOSU Østjylland
SOSU Østjylland afd. Silkeborg og Skanderborg søger en ny underviserkollega på grundforløbene

SOSU Østjylland

En af vores dygtige undervisere har søgt nye udfordringer, og vi søger derfor en ny fagligt funderet og engageret underviser med pædagogisk baggrund til undervisning på primært grundforløb 1 og 2, derudover vil der være undervisning på introkurser/brobygning/FGU-forløb.

Vil du arbejde med det primære fokus at undervise unge mennesker, som er i gang med et uddannelsesvalg og/eller er ved at tage deres første skridt mod en karriere i velfærdssektoren? Brænder du for dit fag og finder du det spændende at undervise elever inden for det pædagogiske felt, så er det måske dig, vi leder efter!

SOSU Østjylland
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Velas
Danmarks bedste planteavlere

Velas

Vores stærke faglige og udviklingsorienterede planteavlsafdeling har brug for ekstra kræfter for at kunne lykkes med vores ambitiøse idéer for udviklingen af de danske planteavlsbrug. Dit geografiske udgangspunkt er du selv med til at bestemme, da vi har kontorer både i det jyske og fynske.

Vi tilbyder dig at blive en del af vores planteavlsafdeling med ca. 70 medarbejdere. Her finder du al den faglige viden, du kan ønske dig og dermed et fantastisk grundlag for din videre udvikling.

Velas
Sindico Group A/S
Organiseret bogholder med flair for tal

Sindico Group A/S, Ikast eller Silkeborg

Er du talmester med økonomisk sans og regnskabsmæssig forståelse, som formår at skabe overblik? Så er jobbet her. Vi søger en bogholder, som kan hjælpe os med at holde styr på hverdagens tal.

Vi tilbyder:

 • Et uformelt arbejdsmiljø i en koncern med mange spændende virksomheder
 • Et dedikeret og engageret medarbejderteam bestående af bogholdere, controllere og studentermedhjælpere
 • Et udviklende arbejdsmiljø med tillid til den enkelte og stor indflydelse på egne opgaver
Sindico Group A/S
Sindico Group A/S
Senior finansiel controller til vækstkoncern i Midtjylland

Sindico Group A/S, Ikast eller Silkeborg

Er du ambitiøs? Og kan du ikke lade være med at analysere alle detaljer?

Som senior finansiel controller vil du have ansvaret for løbende controlling, månedlig og kvartalsvis rapportering, fakturering, sikring af interne økonomi processer, udarbejdelse af økonomiske analyser, deltagelse i budgetlægning og du får ansvaret for regnskabsaflæggelsen for flere selskaber, herunder løbende kontakt til revisorerne. Du vil naturligt fungere som højre hånd for koncernens divisionsdirektører.

Dine arbejdsopgaver varetages i tæt samarbejde med dine kolleger, hvor der både er faglig opbakning og mulighed for uddelegering af opgaver.

Sindico Group A/S
Dacapo Stainless A/S
Lagerassistent til dagholdet i Silkeborg

Dacapo Stainless A/S

Vi tilbyder et spændende job, hvor du kommer til at gøre en forskel for både danske og internationale kunder. Bliv en del af branchens dygtigste team i en virksomhed, hvor vi lægger vægt på at have det sjovt.

Arbejdsopgaven består i plukning og pakning af varer til ordrer med truck samt intern transport af langgods. Du vil indgå i et team med ansvar for plukning af varer – og vil servicere dine kollegaer i plukhallerne og dermed have en bred berøringsflade. Du vil få et udfordrende job, hvor ikke to dage er ens!

Sindico Group A/S
Økonomidirektør/regnskabschef til vækstkoncern i Midtjylland

Sindico Group A/S, Ikast eller Silkeborg

Er du ambitiøs? Ønsker du en central rolle med fokus på økonomisk optimering og udvikling? Så er stillingen hos os som økonomidirektør/regnskabschef hos Sindico Group den rette for dig.

Du vil fungere som økonomidirektør/regnskabschef for vores fire divisioner, hvor fokus vil være på udvikling og udbygning af fundamentet i den fremtidige økonomistyring, herunder optimering af organisering, processer, systemer, kompetencer og ledelse.

 • Du får en attraktiv stilling i en dynamisk koncern, som er i konstant udvikling.
 • Du vil opleve stor fleksibilitet, et uformelt arbejdsmiljø med en god atmosfære.
Sindico Group A/S
Super Dæk Service
Dækmontør søges til Silkeborg

Super Dæk Service

Vi søger en dækmontør, der kan arbejde selvstændigt og vil hoppe i servicebilen og servicere vores kunder i marken ved behov.

Se video om Super Dæk Service som arbejdsplads

Du vil komme til at håndtere alle former for dækservice, lige fra det lille trillebør-dæk til de store lastvogns-dæk. Det du ikke er stærk i, skal vi nok gøre dig til en mester i.

Du vil få mulighed for at arbejde i en spændende afdeling, og du bliver en del af et engageret team af dygtige og glade kolleger.

Super Dæk Service
JN Data A/S
Storage og Backup Administrator

JN Data A/S, Silkeborg eller Roskilde

Vil du være med til at drifte IT-infrastrukturen i størstedelen af den finansielle sektor? Og skal dine nye kolleger være nogle af de mest anerkendte og nørdede specialister inden for storage og backup på mainframe-området? Så tag et kig på denne mulighed inden for et unikt område i finansverdenen.

Vi har netop implementeret et nyt Hitachi storage-system, og de kommende år skal vi implementere en ny backup-platform, hvor vi gerne vil have dig med, så du kan få den bedste oplæring i vores nye backup-løsning.

JN Data A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV