2 job matcher din søgning 2 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 2 af 2 resultater.
Storm Group
Salgskonsulent til sjov, social hverdag

Storm Group

Så er Danmark tilbage efter coronaen! Har du glædet dig til at komme ud og se folk igen? Det har vi også!

Hos Storm, møder vi nemlig nye mennesker hver dag, når vi repræsenterer stærke brands overfor nye kunder. Og nu hvor vi er tilbage for fuld kraft, søger vi salgskonsulenter til vores energiske salgsteam.

Vi leder efter dig, som er klar på at lære salgsteknikker, få stærke kommunikationskompetencer og møde hver dag med et smil. Er det dig? Så gør dig klar til en sjov hverdag, med salgstræning med din coach, online kurser, til tider hårdt arbejde, masser god stemning og social fredagsbar.

Salgserfaring er ikke et krav, men du skal have blod på tanden for at lære nye værktøjer og et intensivt træningsforløb i opstarten.

Ritter og Jensen Marketing ApS
Salgskonsulent

Ritter og Jensen Marketing ApS, København

Du kommer som medarbejder til at indgå i et ambitiøst, stærkt og ungt team, hvor PERSONLIG UDVIKLING, SOCIALT SAMMENHOLD OG EN GOD LØN er i fokus!

Ritter og Jensen Marketing ApS

Ritter & Jensen Marketing er blandt de mest succesrige og ambitiøse telemarketingsbureauer i Danmark. Vi har slået salgsrekorder og åbnet flere store afdelinger i Danmark. En af grundene til Ritter & Jensens store succes er, at vi forstår at skabe rammerne for den fedeste arbejdsplads -samtidig med at få skabt de bedste resultater. Nu har vi åbnet en ny afdeling i København, hvor vi søger en masse nye ambitiøse kollegaer!

Det er langt fra et krav at have erfaring. Vi lærer dig alt omkring salg. Vi giver dig alle de redskaber, der skal til for at lykkes i denne branche. Denne branche kræver, at man kan arbejde hårdt og give en konstant indsats HVER DAG - det coacher vi dig i.