12 job matcher din søgning 12 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Charity Guard ApS
CharityGuard er i rivende udvikling og søger fundraisere med talegaverne i orden og hjertet på rette sted

Charity Guard ApS, Odense

Er du nået til et punkt i dit liv, hvor du vil prøve noget nyt?
Så tag chancen og bliv en del af en af Nordens største fundraising virksomheder, og bliv fundraiser hos os.

CharityGuard styrker velgørende organisationers arbejde, igennem best in class-fundraising til fordel for udsatte og sårbare mennesker, dyr og vores planet.

Vi løfter i flok, og vi har ambitionerne og hjertet med, når vi ringer ud til den danske befolkning. Vi sætter pris på mangfoldighed, og at vi alle hver især ser på den større helhed som mennesker.

Charity Guard ApS
Alm. Brand
Mødekonsulent Odense

Alm. Brand

Det perfekte studiejob centralt i Odense

Er du i gang med en uddannelse, og leder du efter den helt rigtige mulighed for at supplere SU’en og samtidig lære noget, du kan bruge i din fremtidige karriere? Hvis ja, behøver du ikke lede videre. I Alm. Brand kan du få hele pakken. God løn, målrettet kompetenceudvikling og ikke mindst et super socialt miljø med masser af andre studerende som dig selv.

Dit job handler helt enkelt om at booke møder for vores assurandører. Opgaven er ikke at sælge forsikringerne. Det klarer assurandørerne. Du skal først og fremmest sælge ideen om, at det giver mening at tage et møde med en assurandør og her få Alm. Brands bud på den helt rigtige forsikringspakke.

Alm. Brand
Hjemmearbejdsplads
Gem
HjerteforeningenDistancefundraisere der kan sende hjertevarme gennem telefonen - kun hjemmearbejde

Hjerteforeningen

Leder du efter et (studie)job, hvor du kan bruge dine talegaver, og hvor du selv kan vælge dine arbejdstider? Et job, hvor du samtidig lærer noget, og hvor din indsats virkelig betyder noget? Et job, hvor du arbejder hjemmefra under trygge rammer samtidig med at være virtuelt omgivet af gode kollegaer og et stærkt team, og hvor der bliver lyttet til dine ideer og input? Så har du det job, lige her.

Skal vi kunne tilbyde råd og vejledning, støtte forskning i verdensklasse og påvirke politikerne positivt skal vi have medlemmer, der føler, at deres bidrag giver mening – og det er her, at du kommer ind i billedet. Som fundraiser skal du:

 • Deltage på et skræddersyet virtuelle uddannelsesforløb, hvor du lærer om alt fra mindset og stemmeføring til spørgeteknikker og storytelling
 • Ringe ud og hverve nye medlemmer
 • Ringe til eksisterende medlemmer med nye tilbud/alternative medlemskaber
KEKSALES ApS
Salgskonsulenter til fuldtidsstilling med fuld fart på

KEKSALES ApS, Odense eller Aarhus

Vi udvider samarbejdet med Telia, og søger derfor fuldtidskonsulenter til vores privat- og erhvervsteams, der igennem telefonen varetager salg af Telias porteføljer. Har du erfaring med salg, er det et klart plus men på ingen måde et krav.

Arbejdspladsen er i Odense C. /Aarhus C., hvor du vil blive en del af et professionelt salgsmiljø med fast løn, provision og bonus.

Som Telesælger får du grundig oplæring, og modtager effektiv salgstræning af vores salgstrænere. Telia og Call me er stærke brands, så du vil hurtigt få succes og opleve jobglæde.

Vi tilbyder:

 • Du gennemgår et tilpasset oplæringsforløb, hvor du bliver klædt på til opgaven.
 • Du modtager løbende salgsuddannelse og træning, samt gennemgår Telia/Call me uddannelse.
KEKSALES ApS
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Pro RengøringMødebooker

Pro Rengøring, Tønder eller Valby

Pro Rengøring A/S er en professionel rengøringsvirksomhed med ca. 400 ansatte. Vi har kunder i alle brancher og sætter en ære i at behandle både kunder og vores ansatte ordenligt.

Kunne du tænke dig at arbejde med mødebooking og opsøgende salgsarbejde på telefonen i en fed virksomhed, der vil fremad — så har vi måske lige jobbet til dig.

Dine ansvarsområder vil blandt andet være:

 • Opsøgende salgsarbejde pr. telefon med ansvar for egne geografiske områder.
 • Mødebooking til sælgerne.
 • Segmentering og oprettelse af B2B-kundeemner.
 • Daglig kontakt med kundeemner og booking af møder.

Vi tilbyder bl.a. god fast timeløn og pensionsordning samt fast kontorplads i Tønder eller Valby – men med mulighed for hjemmeopkobling.

Storm Group
Er du vores nye salgskonsulent?

Storm Group, København, Roskilde, Odense, Kolding, Aarhus eller Aalborg.

Vil du være en del af et ungt og energisk miljø, og er du interesseret i at bygge en karriere op indenfor salg, kommunikation og ledelse? Så er du havnet det rigtige sted!

Storm Group

Storm Group er et marketingbureau, der arbejder specialiseret indenfor det felt, der hedder field marketing. Vi er markedsledende i Danmark og repræsenterer både kommercielle og ikke-kommercielle organisationer. Foruden det danske kontor har vi også en stor afdeling i Australien.

Hvad tilbyder vi vores nye salgskonsulent?

 • Muligheden for at sætte din karriere indenfor salg i overhalingsbanen
 • Et helt unikt miljø af topmotiverede kollegaer
 • Mulighed for at påvirke din egen indtjening
Storm Group
Hjemmearbejdsplads
Gem
Voxmeter A/S
Voxmeter
Bliv hjemmeinterviewer

Voxmeter A/S

Bliv ansat som hjemmeinterviewer hos Voxmeter, et af landets førende analyseinstitutter.

Som ansat hos Voxmeter vil du komme til at bidrage til en seriøs arbejdskultur båret af høj, faglig stolthed og et team bestående af indlevende medarbejdere. Kort fortalt vil jobbet bestå i at gennemføre interviews hjemmefra gennem vores online interviewsystem. Det handler ALDRIG om salg, men udelukkende om at gennemføre interview, som vores interviewsystem guider dig igennem.

Som interviewer skal du kunne lide at snakke med alle persontyper. Det kræver, at du som person er imødekommende, smilende og ikke mindst tålmodig.

Voxmeter A/S
Hjemmearbejdsplads
Gem
Børns Vilkår
Bliv virtuel telefundraiser med attraktiv fast timeløn og fleksibel vagtplan

Børns Vilkår

Børns Vilkår er en organisation med en mission om at stoppe svigt af børn i Danmark. Vi hjælper udsatte børn og unge bl.a. via BørneTelefonen, som modtager op imod 200.000 henvendelser årligt. I marts afholder vi vores årlige landsindsamling, hvor hele landet er ude på gaderne og samle penge ind til sagen.

Vi søger telefundraisere til at hverve indsamlere til vores landsindsamling 2022. Jobbet er fleksibelt med mulighed for at planlægge din egen vagtplan hjemme fra stuen, værelset, køkkenet eller arbejdsværelset. Du bliver en del af et ungt og professionelt team, hvor du vil arbejde med kompetente ledere, der vil guide dig til at opnå dine bedste resultater. Vi vægter personlig udvikling højt og tilbyder et unikt opstarts- samt uddannelsesforløb med kommunikative værktøjer og salgsteorier med modtagelse af diplom, så din udvikling ALDRIG stopper!

Børns Vilkår
Hjemmearbejdsplads
Gem
JS Danmark A/SAnnoncesælger

JS Danmark A/S

Er du en overbevisende sælger, som er dygtig til at kommunikere? Og tør du at udfordre kunderne til at tage de rigtige beslutninger?

JS Danmark A/S har store vækstambitioner, og derfor søger vi lige nu en energisk sælger med gennemslagskraft og salgstal for øje til en stilling som annoncesælger.

Du vil indgå i et dygtigt team af annoncesælgere, hvor den primære arbejdsopgave er at tilbyde den mest optimale annonceløsning til dine kunder via telefonen. Du indhenter annoncemateriale og forstår at overholde en deadline.

Du vil få til ansvar at varetage egen kundeportefølje samt et månedligt salgsbudget på 400.000 kr.

Hjemmearbejdsplads
Gem
JS Danmark A/SMødebooker med Account Manager-potentiale til virtuelt team

JS Danmark A/S

Er du en selvstændig sælger med et naturligt hunter-instinkt? Og motiveres du af at arbejde i en KPI- og performancedrevet virksomhed med frihed under ansvar?

Så kan du lige nu blive en del af en positiv og proaktiv arbejdsplads, hvor det er muligt at få arbejdsliv og familieliv til at gå op i en højere enhed.

Til trods for coronakrisen havde vi i 2020 det bedste år i 10 år, og væksten fortsætter. Denne situation vil vi gerne udnytte til at omstille os til at blive en mere digital og virtuel virksomhed.

Vi har derfor valgt at styrke vores salgsorganisation yderligere med et nyt virtuelt team bestående af resultatdrevne og strukturerede mødebookere. Mødebookerne skal ved hjælp af vores nyeste teknologi inspirere vores kunder virtuelt gennem individuelle onlinepræsentationer for at overbevise dem om vores produkt og koncept.

Gem
Mødebooker søges til B2B markedet - Kom og arbejd for blandt andet Dansk Erhverv/IT Branchen, EnergiFyn, Nordiske Medier og 3...
Er du på jagt efter et job i et roligt, professionelt og afbalanceret miljø?
FOCUS TELEMARKETING A/S, Odense C
Jobcenter
Indrykket:
Gem
Salgskonsulent Telia
Vi udvider vores salgsteam i Svendborg!
TELEMARKETINGBUREAUET ApS, Svendborg
Jobcenter
Indrykket: